Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Római sas rend lovag díjat ad át trianon-Babilon
  2017-09-13 17:08:34, szerda
 
   
  Lovag Bornemissza Attila, a Cserhát irodalmi kör vezetője, mint Egri csillagok skizopren egyik főszereplője engem áldozva és a nagyobbik lányomat leforrázva a könyve végrehajtásakor koalícióban Törökországgal, kiadott könyvek alapján végig mészárolva a magyarokat a cigánytelepükkel - lovaggá üt bárkit, aki megáldozott engem, Máltai lovagok, római sas rendi lovagok, magyar trianoni lovagjai Erdős Péter biborossal a Rákóczi térnek a miskolci Bertalan utcának. Szabadságharcosai ezek a világ Rákóczi tereinek, amik megváltak a könyvek szerepeitől, egyetlen nagy közös áldozással gyalázatukkal, csonkításukkal megtisztultak hatalmas lírai karám narancs háttér színével közösségben. Erdős Annával volt a Pszichografológiához rendelve Erdős Péter és minden Erdőse a romániai reformátusoknak, amik 1990-ben már ismételt reformátusok helyetti lemészárlásomkor Őrült Johannájuk folytatásaképpen már kiépített tiszántúli református világ hálózattal rendelkezve készültek folyamatosan történő kivégzéseim közben az összes reformátusa helyett a Hunniának a jövőjére a Sátán népének. Mellük a lovagoknak tele kitüntetéssel, mint akik valamilyen hőstettet hajtottak végre a nagy közös áldozásuk közben.

Német Kultúra lovagja viszi a sas rendje zászlóját a lírai karámjával mészárosaimnak a miskolci és olasz Rákóczi tér képviseletében, miközben a romániai elmeosztály bíbor, kék csillagos palástban éppen csillag utolsó áldozásából világ gazdagai között sorfalat állva ünnepli a trianoni Magyarországot ismételten nagy Babilonként a Pszichografológia részeként a miskolci Bertalan utcai Rákóczi tér égisze alatt. Nekik kellett volna 1995-ben ismét megszünniük trianon biblia olvastatatása alatt, nem nekem és a jóembereknek, meg akik ismertek, meg szerettek, mert a Rákóczi terük Ménesi narancs lírai karámjával, amivel kormányra is álltak rendszerváltás néven megölt mindenkit.


Feljelentést teszek Olaszország ellen keresztapa népének kivételével az utolsó csillagként történő megáldozásom miatt a Rákóczi terével, már ismétlésben Magyarország teljes felszámolása szándékával hosszabbításában Benkő Lajos sorsának, a sakk-kártyás Sophia Loren már Hunnia börtön gyilkosa, Gina Lolobrgidia atlantiszi aranyhalakként engem történő megáldozása valamennyi Halak szülöttjükkel együtt, sorsuk és tetteik, könyveik, gyalázatuk végrehajtásával az egész Földön.
Vass Tibor az olaszokat az Időjelek sárga színnel megjelölt külön kiadású Almanachjába tette, mint amiknek árulniuk kellene magukat, ahogyan régen tették. Az Rákóczi tér visszament időben születésemkor Gina születéséig, onnan kezdték el ismételni a Rákóczi téri Szendrei Klaudiás István a király ezer éves történelmük bejövetelét 130 éve Miskolcra-

1983-ban összetették a sátoraljaújhelyi Révész utcai születésem óta Vénuszként áldozóim apokaliptikus csapásait a miskolci Bertalan utcai egykori romániai saját apokaliptikus csapásokat, mint Noé özönvizet, földrengést, szelet, minden taghoz más elemi csapás tartozik együtt a vaskori kommunistákkal, teljes Pszichografológiai jelecskék alapján létrehozott országokkal, népekkel, akik nálunk voltak születésemkor, kezdték elölről az újhelyi hegyen Sasfészek berendezésével az egykori római korokat Babilonként, Fábiánék, mint tulajdonosok hozzárendelésével, s lám az olasz Rákóczi tér híres egyik sztárja azóta Lara Fabian lett a börtön elmétől. Feljöttek a skizopren sasok azóta, mióta engem kiiktattak az életből arany néven, mint miskolci vastrágya vasfüggönyös kéjgyilkosai.


Feltételezés szerint a két utcai apokalipszis, melynek még mindig nem fejtettem meg a maradék álmok alapján a tetteiket, s hogy mit jelentenek visszament időben 1983-ban kilencven évet, úgy hozta fel a most három felé lévő csapásait a világapokalipszisüknek, amin folyamatosan mennek végig azóta, emelve a két utcai névtár alapján a kéjgyilkosokat már több, mint harminc éve.
Ugyanígy állhattak a világ-könyvtár ismételt megírása idején a Hunnia elme által, filmek előkészítése mellett Müller Péterek irodalmi Rákóczi téri apokalipszis előkészítésével a Pszichografológiájukkal, ami csak egy könyv a világ-könyvtárból a börtön reformátusok debreceni, a sátán népének gönczi bibliiája mellett, az Omegás Benkő angyalok égi mennyországának tettei mellett, Illés ébredő játszóterének vallásaival reformátusaikkal, külön a nemi perverz vallásaival a Pszichografológiai Rózsáknak. Most kapnak majd díjakat a Rákóczi tértől a bányászok, megáldoztak minket helyettük, én lettem a Rózsájuk, mint a többieknek, fel kell kutatni mindet, mint a Cserhátos Varga Rózsa állandó vasfüggönyös három gyerekkel megjelölt engem kurvázó, sátánozó Sátán népének Csillag áldozója.

1941. körül ugyanilyen vészes együttállás mutatkozott teljes egésze a Rákóczi térnek Trianonnal, reformátusokkal, a Hunnia börtönnel. Most valamennyien engem áldoztak meg tetteik végrehajtásával, mi járt volna nekik.

A Hunnia börtön támadott a Kecskések miatt, idegösszeroppanással mindenkinél Illés doktora kezdetével a Hunnia börtönnek Újhelyben együtt Gór Nagy Mária tetteivel, testet lebontó csapásával, színi iskola nyitásával a Bertalan utcai csonkítóival, tehát itt egyesültek a római birodaloms sasai, Hitler népei Kun könyvében leírt református pléhkisztusos zsidóival az újhelyi temető foglaló Vörös Oroszlán népével, a Hunnia II. JÁnos filmeket feldolgozó elméjével az olaszba ment Vatikánnal, nácik bolt és közlekedés fóbiásaival, felsorolhatlan a két utcai apokalipszis, amik ezután együtt emelkedtek. A Kecskések nem tudtak rendesen gondolkozni, mivel nemi csapások lettek volna, ezért támadtak folyamatosan minket, összezúzva minden részünket Kecskés Emil folytatással már Keres Emil berendezése mellett, Kecskés JÁnos Katika áldozásában Sátoraljaújhelynek, minden Kecskés nyomorult berendezése mellett már Babilon tagjaként, hiába énekelte az Omega, hogy új Babilon épül, ráértek a skizopren könyvtulajdonosok, mert a könyvszerepeiket, tetteiket, sorsukat rajtunk hajtották végre. Unalmukban díjazzák egymást, megérdemelték, hogy az olasz Rákóczi terük helyett itt mészároltak.

Furcsa a darabokra hullott trianoni biblia után, előzetesen születésem óta történő vaskori áldozásom után ismételni a börtön bibliájukat, lovaggá üttetve magukat a börtön elmeosztály tagjaiként. Római sas egykor Arany névvel berendezett aranybabiloné volt, mely most a Pszichografológiai kéjgyilkosok könyvében található Kecskés nevek berendezése mellett. Sztárok valamennyien, Vénusz áldozással, 59 éve történő megállás nélküli sorsuk, könyveik, tetteik végrehajtása közben termelve ki az újabb kéjgyilkosát a Pszichografológiájuknak Románia támogatásával.

Az olasz arany Babiloni központja a miskolci Pszichografológiai Rákóczi térnek, mint világ-könyvtár tulajdonosainak és végrehajtóinak nagypán népe által Visnyei László miskolci egyetem tanárjaival nálunk voltak születésemkor Gondolatok a könyvtárban mondatával, amit a patkányok osztottak szét születésem után a romániai Shuszter Lóránt hálózatnak. Patkányok és legyek, meg pókok, meg árnyékok, meg sünök, egerek, vipera, denevérek, kígyók, őzek, gumifigurák, bábok, szőke nemi kivégzők gondolkozás nélkül világ ellen bevetve őket többezer éve már, halottak, összes reformátusokkal megáldozták az embereket és engem egykori csillagként megállás nélkül végezve ki saját tetteiket, ami iszonyat végrehajtva rajtam és akik szerettek engem.

Olaszországban volt a miskolci berendezéssel bíró Passuth könyvek egyike, a nápolyi Johanna, feltehetően megvannak a főszereplői is mai napig nyaralva már 59 éve. Nápolyikkal is berendezték, mindenféle finomsággal kezdetben, ugyanis kajával kezdik, mint a medve kommunizmushoz a medveszíjat rendezték be, amikor apa le akarta venni a szíját fegyelmi minket az egyik utcanép családja helyett, néztem rá kérdőn, s akkor megtorpant. Hatalmas erővel rontottak minket.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: lemészárlásomkor, reformátusaikkal, hosszabbításában, cigánytelepükkel, sátoraljaújhelyi, könyvszerepeiket, folytatásaképpen, előkészítésével, reformátusoknak, végrehajtásával, reformátusokkal, mennyországának, végrehajtásakor, tulajdonosainak, végrehajtóinak, aranyhalakként, berendezésével, törökországgal, felsorolhatlan, kéjgyilkosokat, kommunizmushoz, rendszerváltás, képviseletében, mészárosaimnak, csonkításukkal, magyarországot, olaszországban, kommunistákkal, megérdemelték, gyalázatukkal, megtisztultak, játszóterének, aranybabiloné, születésemkor, pléhkisztusos, támogatásával, nagyobbik lányomat, könyve végrehajtásakor, miskolci Bertalan, világ Rákóczi, könyvek szerepeitől, romániai reformátusoknak, összes reformátusa, lovagoknak tele, nagy közös, lírai karámjával, romániai elmeosztály, trianoni Magyarországot, utolsó csillagként, sakk-kártyás Sophia, egész Földön, király ezer, Lovag Bornemissza Attila, Erdős Péter, Erdős Annával, Őrült Johannájuk, Német Kultúra, Benkő Lajos, Sophia Loren, Gina Lolobrgidia, Vass Tibor, Szendrei Klaudiás István, Lara Fabian, Müller Péterek, Omegás Benkő, Pszichografológiai Rózsáknak, Cserhátos Varga Rózsa, Nagy Mária, Vörös Oroszlán, Hunnia II, Kecskés Emil, Keres Emil, Kecskés JÁnos Katika, Pszichografológiájuknak Románia, Pszichografológiai Rákóczi, Visnyei László, Shuszter Lóránt,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szép álmokat!  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Nem számIt  Akarat  Png fotel  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png virág  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Png csokor  Szabolcska Mihály – Ákác...  Egy hatékony szolga  Hogy lehet megtartani  Julian Brass gondolata  George Gordon Lord Byron: Inez...  Popper Péter szavai  Paul David Tripp Április 20  Makszim Gorkij gondolata  Adakozás  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Reggel van  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Png kutya  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Reggel van  Bounty krémes  Irgalom és ítélet  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Nagyi telefonál  Sokan azt tartják  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Esti kép  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Idő  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Julian Brass gondolata  Leonardo da Vinci gondolata  Png fotel  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Png lepke  Albert Einsteinről  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png virág  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Erdőn  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Neked tudnod kell  Nem méltó hozzád  Hiányzik  Leonardo da Vinci gondolata  Png rózsa csokor  Alvó cicák  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Akarat  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  képre írva  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Neked tudnod kell  Fehér virág  Akarat  Facebookon kaptam  Jó éjszakát 
Bejegyzés Címkék
nagyobbik lányomat, könyve végrehajtásakor, miskolci Bertalan, világ Rákóczi, könyvek szerepeitől, romániai reformátusoknak, összes reformátusa, lovagoknak tele, nagy közös, lírai karámjával, romániai elmeosztály, trianoni Magyarországot, utolsó csillagként, sakk-kártyás Sophia, egész Földön, király ezer, sátoraljaújhelyi Révész, vaskori kommunistákkal, újhelyi hegyen, egykori római, olasz Rákóczi, börtön elmétől, skizopren sasok, életből arany, maradék álmok, most három, világ-könyvtár ismételt, börtön reformátusok, sátán népének, nemi perverz, római birodaloms, újhelyi temető, olaszba ment, skizopren könyvtulajdonosok, darabokra hullott, börtön bibliájukat, börtön elmeosztály, újabb kéjgyilkosát, olasz arany, könyvtárban mondatával, patkányok osztottak, romániai Shuszter, miskolci berendezéssel, nápolyi Johanna, medve kommunizmushoz, medveszíjat rendezték, szíját fegyelmi, egyik utcanép, lemészárlásomkor, reformátusaikkal, hosszabbításában, cigánytelepükkel, sátoraljaújhelyi, könyvszerepeiket, folytatásaképpen, előkészítésével, reformátusoknak, végrehajtásával, reformátusokkal, mennyországának, végrehajtásakor, tulajdonosainak, végrehajtóinak, aranyhalakként, berendezésével, törökországgal, felsorolhatlan, kéjgyilkosokat, kommunizmushoz, rendszerváltás, képviseletében, mészárosaimnak, csonkításukkal, magyarországot, olaszországban, kommunistákkal, megérdemelték, gyalázatukkal, megtisztultak, játszóterének, aranybabiloné, születésemkor, pléhkisztusos, támogatásával, olvastatatása, kitüntetéssel, apokaliptikus, szülöttjükkel, berendezéssel, folyamatosan, végrehajtása, valamennyien, tulajdonosok, kéjgyilkosok, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 285
  • e Hét: 1434
  • e Hónap: 7675
  • e Év: 59941
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.