Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Feljelentés Amerika ellen
  2017-09-24 23:13:45, vasárnap
 
  Feljelentést teszek az Egyesült Államok ellen utolsó magyar emberek megáldozása, folyamatosan történő értelmiség legyőzése miatt a menhelyi népének, utcanépeivel történő lábtörlőre piszkítás, megtámadásom miatt a new yorki sátánistáival, videók tanúsága szerint Manhattan, Johannesburg teljes egészének Vénusz áldozása miatt, new yorkiak Rákóczi terének, utcanépének folyamatosan történő nemi támadása miatt,Iker tornyos űrpusztítójuk helyetti áldozásom miatt Íziszként, melyet úgy dolgoztak ki, hogy felkiáltok a végén minden könyv és film- zenei főszereplőként a skizopren elmeosztályai helyett, hogy Istenek, Istenek, miért hagytatok el engemet.

Feljelentést teszek a skizopren 1956-os börtön hunnia elme befogadása, onnan történő szerveződése miatt a vas Rákóczi térnek, Kanada, Kalifornia főleg, mint állandó honfoglaló magyar nyelvűek befogadó népei ellen.

Feljelentést teszek az Egyesült Államok ellen canadai cigányság menekültként történő befogadása miatt annak ellenére, hogy ezek a cigányok folyamatosan történő honfoglalói az országoknak felszámolásuk után, engem születésem óta áldoznak maguk helyett Vénuszként, melyet felfogni sem lehet, azzal, hogy egyetlen nagy közös áldozásommal válnak emberré egész Ázsiával együtt.
Saját emberjogi bizottságokat hoztak létre lemészárlásom után, csúfolva engem, hogy nekem nincsen emberjogi bizottságom, nekem nincs hová mennem, éjjel-nappal nemi szervembe tett patológiájukkal gyalázva engem harminc éven keresztül, testemet körbevő patológiájukkal gyalázva a méhemet, állandó méhgörcsökben hagyva, tisztítva cigány, Balla, Csisztu, állatokkal fajtalankodó pináit a net szerint a Hunnia Magyarország sztárjainak. Gyalázattal emelkedve válnak emberi létformává a tisztátalan lelkeivel együtt a Rákóczi térnek.

A cigánysága a Hunnia Magyarországnak 1995. óta tort ül a halálomra és elmebetegezve engem berendezve kórházakat, volt iskolámat fogadásomra, lévén ott vannak a lakásokban, meg mindenütt. Sőt azt is bemutatták a tor ünnepemmel gazdagulók a médiájukban, hogy nagyapámat és apámat születésem előtt baltával gyilkolták saját házukban.

Feljelentést teszek Heródes pálmajeles gazdag zsidói ellen, akik az amerikai elittet jelentik narancs lírai karám színében narancs kormányával együtt megáldozva engem együtt az Ortodox Ízisz fedőneves kislányáldozókkal, ami ellen az amerikai nép a rasszizmus fogalmát megalkotta, ugyanígy a cigányként kivándorolt négernek látszó zenészei, színészgárdája és értelmiségei miatt.

Feljelentést teszek az amerikai rendező gárdája ellen a Hunnia börtön gyilkosainak, valamint a kínai és többi Rákóczi téri utcanépük ellen tor ünnep rendezése miatt.

Feljelentést teszek az amerikai kormány ellen végtelen politikai időhúzása mellett izmusok berendezésével olyan filmek megrendezése miatt, melyek a történelmi hazugságokat jelentve az én áldozásaimat mutatják be állandó likvidálásom, ruha pecsételés, meg hasonló beállításával a neveik mellett a Katalinoknak, melyek sorsát, tetteit, főszerepeit rajtam végrehajtották együtt a Mariannákkal, Gabikkal, Rózsákkal, Ferencekkel, Jánosokkal, Piroskákkal, Verákkal, Jánosokkal. Teljesen normális dolognak számít ezen nevek tulajdonosainak, hogy engem legszebbként és legszebb hangúként megcsonkítanak, meggyaláznak, orcám nem ismerős, sem az alakom, míg a világ feszületére tettek valamennyi vallás rajtam történő emelése és visszaszámolása közben születésem óta ébredő játszótereként a vallási perverzeknek, 1995-os leszállításával a bibliai apokalipszisnek utolsó emberre, mert ezzel áldoztak valamennyien egyik halál református színésznővé tett Nagy Anna nevű reformátusa helyett az elmeosztálynak, mivel születésem óta engem tettek az összes vasfüggönyös kommunista kor főszereplőjévé is az egész világon, így minden kommunista ország egyetlen áldozatává. Minden református sorsát és Ágnesét, mint Pszichografológiai főszereplőkét a távol-keleti szörnyekhez megírva őket, mint Íziszt űrpusztítójával az Iker toronynak rajtam végrehajtották kegyetlenül, megállás nélkül.



Feljelentést teszek a borsodi Göncz falu bibliáját, mint világ-könyvtárat jelentő Göncz Árpád nevével fémjelzett, valdensek és többi beázott értelmiség legyőző központja újjáépítése miatt penitenciás véráldozásommal. Feljelentést teszek a Hunnia börtön elme világ-könyvtárának minden szereplője, főszereplője ellen, melyek 59 éve sikeresek, sztárok az egész világegyetemben, hatalmas technikai vívmányai mellett a római egyházas kíséretnek, mint Ufóknak, ami nem járna a tömegembereknek, utcanépnek, meg a világ apokalipszis szereplőinek saját írásaik alapján. A római egyházas Ufó - nem emberi formában megjelenőt jelent, melyek állandó kíséretei a Hunnia Vatikánnak - népek elmeosztálya helyett engem becsaltak születési kezdetük miatt 1995-ben a miskolci pszichiátriára, s ott megtámadtak engem hatalmas erővel, annyira, hogy meg sem lehetett közelíteni, fejemben gerjedtek az elektródiáik, ahogyan csúfoltak engem segítség kérésemkor a nyíregyházi fórumosok. Elmebetegek ezek szerint a vatikáni hívő népeik.

Feljelentést teszek a szex és new york miskolci Rákóczi tér ellenem végrehajtott gyalázatai és csonkításai miatt, ellenség nélkül, lévén a római egyházban a Hunnia börtön gyilkosok vannak, mint tulajdonosai a világ összes csapásának, amikkel kezdtek születésemkor, hogy helyettük engem nem szerethet és tisztelhet senki,meg mindenkinek le kell néznie, az összes gyilkosuk sorsát, tettét, szerepét rajtunk könyörtelenül végrehajtva megállás nélkül. Az utolsó ember áldozással az egész világ egyet értett annak ellenére, hogy jól tudták, az embereké volt a Föld, emberek nélkül meghalt az egész világ mindenség. Várkonyi Syriatban leírt mondatát ismétlik folyamatosan az amerikai utcanéppel megállás nélkül végrehajtott Visnyei László gondolatok a könyvtárban mondata alapján, mellyel indultak születésemkor az amerikai pokol angyalaival, utcanépével, hogy embereket nem lehet teremteni, ezek a szelíd motorosai is.

Feljelentést teszek Amerika ellen, mert patológiai csapásokkal hagyta az embereket lemészárolni tiszta szív és tiszta hang vádakkal.

Feljelentést teszek Amerika ellen végtelen szappantisztuló, alulról áldozóimat kitermelő sztárcsináló műsorok, sorozatok melletti vonulása miatt az én áldozásommal egyedül, mely születésem óta tart. A többit ki kell vizsgálni, aszerint, ahogyan a sorozatok szereplői Miskolcról kivándoroltak, együtt a Hunnia börtön texasi és többi főszereplőivel.

Feljelentést teszek a kávés és coca-colás elmeosztálya ellen a miskolci II-es elmeosztályhoz tartozva Amerikának 1995-ös feltűnésük miatt csillagűrhajóval, kávéval való megjelenése miatt a láthatatlan világban, hosszú éveken keresztül történő elme tisztulásuk miatt áldozásommal, naponkénti kávészelepek kiégése mellett.

Feljelentést teszek továbbá a lábas odaégető, hajtépő, diszklexiás, autista és minden csonka-bonka parabestia és parabrutális néven megírott emberiség ellenes csapásai helyetti állandó mészárlásom, fogtalanításom, megáldozásom miatt, ismétlésben folyamatosan, ahogyan visszakaptak valamit az élettől.

Feljelentést teszek Amerika ellen a politikai Rákóczi tér végtelen időhúzása miatt 61 éve már, amióta a szerepeiket nem magukon hajtják végre.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: csillagűrhajóval, véráldozásommal, szappantisztuló, magyarországnak, apokalipszisnek, patológiájukkal, visszaszámolása, leszállításával, űrpusztítójával, tömegembereknek, világegyetemben, tulajdonosainak, főszereplőjévé, főszereplőként, fogtalanításom, pszichiátriára, berendezésével, elmeosztályhoz, elmeosztálynak, főszereplőivel, színészgárdája, végrehajtották, játszótereként, megcsonkítanak, felszámolásuk, születésemkor, főszereplőkét, kivándoroltak, méhgörcsökben, űrpusztítójuk, könyörtelenül, beállításával, lemészárlásom, elmeosztályai, elmebetegezve, sátánistáival, menhelyi népének, végén minden, skizopren elmeosztályai, skizopren 1956-os, cigányok folyamatosan, országoknak felszámolásuk, tisztátalan lelkeivel, amerikai elittet, rasszizmus fogalmát, cigányként kivándorolt, amerikai rendező, amerikai kormány, történelmi hazugságokat, neveik mellett, világ feszületére, vallási perverzeknek, Feljelentés Amerika, Egyesült Államok, Hunnia Magyarország, Hunnia Magyarországnak, Ortodox Ízisz, Nagy Anna, Göncz Árpád, Hunnia Vatikánnak, Várkonyi Syriatban, Visnyei László,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Makszim Gorkij gondolata  Alázat  Nagyon különös  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A sors  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Jó éjszakát  Fekete-erdő desszert  Kaffka_Margit  Jónás Tamás – Végtelen b...  Egy bizonyos határt  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Kövesd a cowboyt!  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A sors  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Szívem  Jónás Tamás – Végtelen b...  Albert Einstein gondolata  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Ágai Ágnes – Csendélet  Png csokor  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Szép estét kedves látogatóimna...  Egy lelki imádság  Nem számIt  Akarat  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Zilahy Lajos gondolata  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Adakozás  Lóhere  képre írva  Fekete István - Akác  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Éretlen vers  Akarat  Jó éjszakát  Nevem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  210 éve született a SZÓZAT meg...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Adakozás  Png kislány  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Jó éjszakát  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Erdőn  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Png virág  Soha ne kedvezz...  Reménység és erő Krisztustól e...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Nagyi telefonál 
Bejegyzés Címkék
menhelyi népének, végén minden, skizopren elmeosztályai, skizopren 1956-os, cigányok folyamatosan, országoknak felszámolásuk, tisztátalan lelkeivel, amerikai elittet, rasszizmus fogalmát, cigányként kivándorolt, amerikai rendező, amerikai kormány, történelmi hazugságokat, neveik mellett, világ feszületére, vallási perverzeknek, bibliai apokalipszisnek, összes vasfüggönyös, egész világon, távol-keleti szörnyekhez, borsodi Göncz, egész világegyetemben, római egyházas, világ apokalipszis, miskolci pszichiátriára, nyíregyházi fórumosok, vatikáni hívő, római egyházban, világ összes, összes gyilkosuk, utolsó ember, egész világ, embereké volt, amerikai utcanéppel, könyvtárban mondata, amerikai pokol, szelíd motorosai, embereket lemészárolni, sorozatok szereplői, miskolci II-es, láthatatlan világban, lábas odaégető, politikai Rákóczi, csillagűrhajóval, véráldozásommal, szappantisztuló, magyarországnak, apokalipszisnek, patológiájukkal, visszaszámolása, leszállításával, űrpusztítójával, tömegembereknek, világegyetemben, tulajdonosainak, főszereplőjévé, főszereplőként, fogtalanításom, pszichiátriára, berendezésével, elmeosztályhoz, elmeosztálynak, főszereplőivel, színészgárdája, végrehajtották, játszótereként, megcsonkítanak, felszámolásuk, születésemkor, főszereplőkét, kivándoroltak, méhgörcsökben, űrpusztítójuk, könyörtelenül, beállításával, lemészárlásom, elmeosztályai, elmebetegezve, sátánistáival, bizottságokat, végrehajtott, szerveződése, főszereplője, szereplőinek, tulajdonosai, feljelentést, fajtalankodó, apokalipszis, folyamatosan, elmeosztálya, menekültként, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2542
  • e Hét: 4864
  • e Hónap: 11105
  • e Év: 63371
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.