|
2016-03-06 21:39:31, vasárnap
|
|
|
Cukkinifasírt rizzsel
Hozzávalók
Hozzávalók:
1 db cukkini
2 db tojás
2 gerezd fokhagyma
só
fehérbors
liszt
olaj a sütéshez
Elkészítés
Elkészítés: A cukkinit legyaluljuk, sózzuk, és körülbelül 1/4 óra elteltével kinyomkodjuk a levét.
Hozzáadjuk a tojást, a tört fokhagymát, a fehérborsot és még egy csipetnyi sót. Azután annyi lisztet adunk hozzá, hogy hígabb galuskatészta állagú legyen.
Egy edényben ujjnyi magasságú forró olajba, kanállal adagolva mindkét oldalán kisütjük.
Magában, köretként vagy főzelékfeltétként is kiváló.
Forrás: Mindmegette.hu |
|
|
0 komment
, kategória: főételek |
|
Címkék: galuskatészta, cukkinifasírt, kinyomkodjuk, fehérborsot, legyaluljuk, mindmegette, elkészítés, elteltével, fokhagymát, körülbelül, hozzáadjuk, hozzávalók, fokhagyma, csipetnyi, köretként, magasságú, fehérbors, adagolva, sütéshez, edényben, kanállal, kisütjük, cukkinit, rizzsel, cukkini, mindkét, magában, oldalán, lisztet, olajba, hígabb, azután, sózzuk, ujjnyi, állagú, forrás, cukkinit legyaluljuk, tört fokhagymát, edényben ujjnyi,
|
|
|
|
cukkinit legyaluljuk, tört fokhagymát, edényben ujjnyi, galuskatészta, cukkinifasírt, kinyomkodjuk, fehérborsot, legyaluljuk, mindmegette, elkészítés, elteltével, fokhagymát, körülbelül, hozzáadjuk, hozzávalók, fokhagyma, csipetnyi, köretként, magasságú, fehérbors, adagolva, sütéshez, edényben, kanállal, kisütjük, cukkinit, rizzsel, cukkini, mindkét, magában, oldalán, lisztet, olajba, hígabb, azután, sózzuk, ujjnyi, állagú, forrás, gerezd, kiváló, legyen, tojást, adunk, hozzá, forró, levét, annyi, tojás, liszt, , ,
|
|
|
|
2024. április
| | Hét | Ked | Sze | Csü | Pén | Szo | Vas | |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |
29 | 30 | |
| |
|
|
ma: |
0 db bejegyzés |
e hónap: |
0 db bejegyzés |
e év: |
0 db bejegyzés |
Összes: |
7620 db bejegyzés |
|
|
|
|
- Ma: 703
- e Hét: 2378
- e Hónap: 3370
- e Év: 35099
|
|
|