Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Orbán Viktor évet értékelt.
  2013-02-23 07:29:41, szombat
 
  NEMZETI BULLSHITGENERÁTOR

Orbán Viktor évet értékelt.
A helyzetértékelő beszéd szépen bizonyította, hogy a Mi Büszkeségünk tud úgy háromnegyed órát beszélni, hogy közben érdemi információ egy szó, annyi sem hagyja el a száját.
Az is kiderült, hogy hazudni is éppoly jól tud, mint hajdan, a gátlástalansága pedig most sem ismert határokat.
Mikor a beszédét barátságos nyelvöltögetések közepette befejezte, semmivel nem tudtunk többet, mint annak előtte, az öntömjénezésből pedig kissé már elegünk van.
Valószínűleg sokan fogják tudományos alapon elemezni majd ezt a beszédet, szanaszéjjel szedve azt a valótlanságok ezer apró darabkájára - én nem tenném ezt.
Azért nem tenném, mert a magyar politikai élet - beleértve ebbe a hivatásos és amatőr politikai elemzőket és a demokratikus ellenzék vezetőinek jórészét is - úgy kezeli ezt az embert, mintha normális lenne.
Rossz hírt mondok: nem az.
Tévedés ne essék, ez az ember nem buta, nem debil, ez az ember szociopata, akiről még azt is el tudom képzelni, hogy hisz is abban, amit mond, és a tolvajkodása csak rossz beidegződés.
Azt is mondhatnánk, hogy az utóbbi évszázadok során rögzült életvezetési stratégia, de ezt nem mondjuk, mert egyrészt nem lenne igaz, másrészt meg ő maga sajnálkozott azon, hogy a cigányokat - szerintem helyesen - nem lehet származásuk alapján nyilvántartani.
Mint ahogy a miniszterelnököket sem, ami szintúgy helyes, hiszen akár még egy zsidó is lehet remek államférfi - gondoljunk csak például Benjamin Disraeli brit miniszterelnökre.
Ellenben bennünket nem ilyennel jutalmazott az Úr számos bűneinkből kifolyólag, hanem egy eszement falusi suttyóval tette súlyosabbá sorsunkat, akibe azt verte bele felmenője, hogy az erő minden, az élet szakadatlan véres harc, mely során nincs helye semmiféle kompromisszumnak és az eszközök semmit nem számítanak.
Élet vagy halál - harmadik út nincs.
Volt már ilyen a világtörténelemben, és ha nem tudnánk, hogy az első heverőjét képező kőbölcsőt bizonyos Orbán Győző faragta saját kezűleg dolomitból, akkor akár azt is feltételezhetnénk, hogy egyenesági leszármazottja bizonyos Dzsugasvilinek, aki szintúgy nagy népboldogító volt.
Ő a népet kísérgette úgy ide-oda a jelzőlámpánál, mit kiscserkész a vak öreg nénit, ha akart átmenni, ha nem.
Mindemellett megtudhattuk, hogy rendszerét húsz évre tervezi bebetonozni, melyből szerinte már csak tizennyolc van hátra.
A legszebb produkció azért mégis az volt, mikor a szemünk láttára bizonyította, hogy a népi bölcsességet felülírva mégis lehet szarból várat építeni.
A beszéd nagyívű és emelkedett volt, kihangsúlyozva a szocialisták és az elmúlt nyolc év rettenetes bűneit, hogy a rohatt komcsik például elvettek a nyugdíjakból.
Arról nem esett szó, hogy hova lettek a magánnyugdÍjpénztári pénzek, de negyed óráig sorolta, hogy mit kívánnak megvalósítani a következő húsz évben.
Arról sem esett szó, hogy félmillió ember már külföldön keresi a jövőjét, ez a szám több mint kétszerese az 1956 utáni migrációs hullámnak.
Arról sem, hogy rajtuk kívül a lakosság további tizenhat százaléka tervezi elhagyni az országot.
Szó nem hangzott el a négymillió létminimum alatt élőről, a fűtetlen lakásokban megfagyottakról, ellenben szó esett a külpolitikai sikerekről, habár a véres balta és a baltakezelő visszaszolgáltatásáról sem.
Szó esett a majd ezer cigány nőről, akik majd az egészségügyben kapnak munkát - arról nem, hogy ki fogja fizetni őket, mint ahogy arról sem, hogy ki fogja pótolni a nyugdíjba zavart hatvankét év feletti szakorvosokat meg szakdolgozókat.

Csak arról, hogy kell majd vagy hatezer ápolónő, arról nem, hogy azoknak fizetés is kellene, mint ahogy arról sem, hogy a nagy egészségügyi reform betegirányítási rendszere három napot sem bírt ki, az orvosok rohannak külföldre, a várólistákon meg az első szabad hely egyszerű vérvételre húsz év múlva található.
Viszont ebben az évben többen lettünk, majd háromezerrel több baba született, amit ő a rendszer életrevalóságának, én meg a kikapcsolt áramszolgáltatásnak tudok be.
A beszéden végigvonuló erőteljesen sulykolt szlogen a ,,jobban, de nem eléggé volt".
Ebből a ,,jobban" nettó hazugság, a ,,nem eléggé" meg életbenmaradásunk záloga volt.
Elnézegettem a hálás budai közönséget, egészséges, jóltáplált népek, tetszett nekik a szöveg, ami nem is csoda, nekik lett kitalálva.
Nem lesz egyszerű dolog ezt a kártékony figurát eltakarítani, de nem lehetetlen, viszont hatalomra jutás esetén fel kell hagyni a finnyáskodással, radikális megoldásokat kell alkalmazni.
Ajánlanám bizonyos Nagy Sándor (nem a hajdani szakszervezeti vezér, habár mai utódaihoz képest egy gigász...) hanem a hadvezér módszerét, aki hatékonyan tudta megoldani a gordiuszi csomó bonyolult problémáját - tudniillik keresztülvágta a kardjával...
A helyzetértékelési versenyt nálam jelenleg Gyurcsány vezeti, Bajnai a második, Kónya Péter a harmadik, míg a Vezér az erős utolsó helyezést érte el.
Önmagához képest is ócska volt.
Pedig még viccet is mondott...


http://www.pupublogja.hu/2013/02/nemzeti-bullshitgenerator.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: miniszterelnökre, nyelvöltögetések, kompromisszumnak, gátlástalansága, öntömjénezésből, finnyáskodással, betegirányítási, helyzetértékelő, megfagyottakról, egészségügyben, keresztülvágta, szakdolgozókat, nyilvántartani, szakszervezeti, leszármazottja, dzsugasvilinek, kihangsúlyozva, jelzőlámpánál, szakorvosokat, megvalósítani, valótlanságok, megtudhattuk, nyugdíjakból, népboldogító, sajnálkozott, valószínűleg, bizonyította, bölcsességet, egészségügyi, várólistákon, szanaszéjjel, demokratikus, büszkeségünk, eltakarítani, tolvajkodása, megoldásokat, helyzetértékelő beszéd, gátlástalansága pedig, beszédét barátságos, öntömjénezésből pedig, valótlanságok ezer, magyar politikai, demokratikus ellenzék, ember szociopata, tolvajkodása csak, utóbbi évszázadok, cigányokat –, eszement falusi, élet szakadatlan, eszközök semmit, első heverőjét, népet kísérgette, Orbán Viktor, NEMZETI BULLSHITGENERÁTOR, Benjamin Disraeli, Orbán Győző, Nagy Sándor, Kónya Péter,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Fekete-erdő desszert  képre írva  Png telefon  A jó emberek mindig szépek mar...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Akarat  Rátalálsz  Facebookon kaptam Annuska bar...  Fekete-erdő desszert  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Elköszönt  Kaffka_Margit  Akik bántanak téged  Png ház  Facebookon kaptam Mírjam barát...  A sors  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Albert Einsteinről  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Kaffka_Margit  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Szép estét kedves látogatóimna...  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Fekete-erdő desszert  Rátalálsz  Png fotel  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Ami embereknek lehetetlen, az...  Fekete-erdő desszert  Fekete-erdő desszert  Png nő  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fehér virág  Alvó cicák  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Alázat  Alvó cicák  Mai harmónia kártyám  A Megváltó szolgálatában  A Megváltó szolgálatában  Az igazi szeretetért rendszeri...  A televizió nem a kultúrát kép...  Nevem  Leonardo da Vinci gondolata  Nagyi telefonál  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Png virág  Nem számIt  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Éretlen vers  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Szép napot kívánok  Png csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Reggel van  Kövesd a cowboyt!  Régi emberek, akikre máig büsz...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Png ház  Szép estét kedves látogatóimna...  Png cica  Nem számIt  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Németh László tollából  Alvó cicák  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Albert Einsteinről  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Az engedelmesség miért nem vál...  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Akarat  Facebookon kaptam Annuska bar...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Png kutya  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
helyzetértékelő beszéd, gátlástalansága pedig, beszédét barátságos, öntömjénezésből pedig, valótlanságok ezer, magyar politikai, demokratikus ellenzék, ember szociopata, tolvajkodása csak, utóbbi évszázadok, cigányokat &#8211, eszement falusi, élet szakadatlan, eszközök semmit, első heverőjét, népet kísérgette, legszebb produkció, szemünk láttára, népi bölcsességet, beszéd nagyívű, elmúlt nyolc, rohatt komcsik, következő húsz, szám több, 1956 utáni, lakosság további, négymillió létminimum, fűtetlen lakásokban, külpolitikai sikerekről, véres balta, majd ezer, egészségügyben kapnak, nyugdíjba zavart, nagy egészségügyi, orvosok rohannak, első szabad, évben többen, rendszer életrevalóságának, beszéden végigvonuló, hálás budai, kártékony figurát, hajdani szakszervezeti, hadvezér módszerét, gordiuszi csomó, helyzetértékelési versenyt, erős utolsó, miniszterelnökre, nyelvöltögetések, kompromisszumnak, gátlástalansága, öntömjénezésből, finnyáskodással, betegirányítási, helyzetértékelő, megfagyottakról, egészségügyben, keresztülvágta, szakdolgozókat, nyilvántartani, szakszervezeti, leszármazottja, dzsugasvilinek, kihangsúlyozva, jelzőlámpánál, szakorvosokat, megvalósítani, valótlanságok, megtudhattuk, nyugdíjakból, népboldogító, sajnálkozott, valószínűleg, bizonyította, bölcsességet, egészségügyi, várólistákon, szanaszéjjel, demokratikus, büszkeségünk, eltakarítani, tolvajkodása, megoldásokat, életvezetési, elnézegettem, háromezerrel, szocialisták, mindemellett, külpolitikai, baltakezelő, jutalmazott, származásuk, kiscserkész, végigvonuló, erőteljesen, problémáját, beidegződés, háromnegyed, szakadatlan, mondhatnánk, darabkájára, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1117
  • e Hét: 6849
  • e Hónap: 17960
  • e Év: 171456
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.