Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A siratófal titka
  2013-03-01 18:55:34, péntek
 
 
A siratófal titka

Mindannyian csodálkozva szemléljük, amint szőröskalapos kaftánosok hajladoznak a zsidók siratófala előtt Jeruzsálemben . Azt gondolhatnánk, hogy lerombolt templomuk romjainál imádkoznak, de nem ! Ez a különös imádság, ahol csípőjüket taszítják előre a fejük helyett, egy kabbalisztikus rítus, ami a sátánimádat egyik megnyilvánulása . Szexuális kifejezése egy beteg, átmosott agyú birtokosának, aki a hasonnemű ördöggel keres kapcsolatot . Korunk elferdülései között kiemelt szerepet játszik a homoszexualitás, ennek a furcsa megnyilvánulását láthatjuk e fal előtt .

Egyébként ennek az óriáskövekből kirakott falnak semmi köze sincs Salamon templomához, mivel azt a rómaiak Jézus után 70-ben földig rombolták, amit egyszer újjá építettek ugyan, de megint megsemmisítették, méghozzá úgy, hogy kő kövön nem maradt . Hasonlóan Ősbuda várához, amelynek minden darabját elhordták idegenbe, nehogy feltámadjon a magyar lélek .

Egy rómaiak által épített erőd nyugati fala előtt vonaglanak ezek a szánalmas figurák, akiket megtévesztett a rabbik által reájuk erőltetett különös életforma . A Talmudon nevelkedett szélsőségesek megrekedtek egy régmúlt idő kicsiny szeletében, amitől erőt nyernek magukban . A Nyugati Fal bevétele a céljük . Minden ami nyugatabbra van ! Mert érthetetlen céljük a világ leigázása . Rabszolgává tenni minden népet a földön . Még belegondolni is nehéz ebbe a lelkiállapotba ! Marcus Antónius nevére keresztelt erőd fala előtt tornáznak nap mint nap ezek a deformált lelkű faramuciak .

Egyik titkos társaság után a másikat építetik ki körülöttünk, amelyekbe beszerveznek olyan embereket is a civil szféra nem zsidó tagjai közül, akiknek becsvágyuk nagyobb mint az önérzetük . Ezek a cionisták elfogadták, magukévá tették az ördög szolgálatát, sőt rítusaikat is büszkén vállalják, ami a baloldali ember egyik jellemzője lett napjainkra . Eszükbe sem jut, hogy ezzel a sajátjaikat árulják el, sőt végüket kivánják azoknak, akik közé a vérük szerint tartoznak . Utóbbi évszázadunk vérkeveredése csak fokozza ezt az állapotot, ami mára kibírhatatlanná vált .

Politikusaink fürdőskurvákká változtak Papjaink békepapokká, már akiknek megengedték, hogy hivatásukat ápolhassák . Utólsó bíborosaink, hercegprímásaink szinte mind zsidó származásúak voltak, sőt még pápa is lehet a jelenlegi esztergomi nagy úrból, aki mint maffiafőnök robog keresztül autókonvojával a Bazilika előtt sétáló emberek között . Ezt saját magam is megtapasztaltam, amikor egy napon én is ott álltam közöttük . Ma a zsidóság reneszánszát éli Magyarországon . Még Isten meggyilkolt fiának a vallását is a kezükbe vették .

Van egy kiemelt vallású nép, akikről még beszélni sem lehet, a dicséretükön kívül, akik a saját szenvedéseiket Jézus megkínoztatásához mérik egy kabbalisztikus szám alapján, amit már többször próbáltak az emberiség tudatalattijába csempészni . Azt gondolják sikerült . Eszükbe sem jut, hogy a reánk erőltetett lelkiismeretfurdalás nem olyan, mint amit magunktól érzünk . Bűnös népet csináltak az európai fehéremberből, mert Hitler Németországának bűneit reánk akarják egyedül értelmezni, de ez ma már nem működik . Hála a számítógép végtelen lehetőségének, ma már mindenki az általa elfogadott csatornákban böngészik ! Az igazság ott rejtőzik a hazugságok közt, csak meg kell ismerni a hozzá vezető utat .

Minden országban beépültek a különféle zsidó irányzatok, amelyek látszólag egymás ellen is harcolnak, de igazában a láthatatlan ,,ELIT" jóvoltában kerülnek a szemünk elé . Azt szeretnék, hogy egyes nemzetek frusztráltságukat azokon a látható zsidó közösségeken vezessék le, akikre semmi szükségük sem lesz a gonosz terveik végrehajtása után . Hasonlóan a cionisták országrablása idején felhasznált kis zsidók beáldozásához, akiket nem fogadtak New Yorkban, de még Palesztínában sem, ami akkor még angol fennhatóság alatt állott . Lőttek is rájuk ágyúval, nehogy kikössenek a kikötőben . Úgy látszik az áldozat hamar elfelejti valóságos bajait, amikor előnye származik az áldozati szerep fiktív számait reá erőltető birodalom terveiből .

Minden amerikai elnök, külügyi államtitkár, vagy befolyásos politikus megjelenik a római erőd romjai előtt . Megérintik, befogadják a lelkükbe az Új Világ szolgálatában . Aljas összeesküvés az egész ! Hiába kiáltanak összeesküvéselméletet szinte minden pillanatban, amikor fellebbenti valaki a fátylat róluk ! Ha nem így lenne, akkor nem is látnánk mindennapi ismétlődését ennek a szörnyű elképzelésnek ! Valamikor az USA mint a nagy demokrata állam, jelent meg a világ előtt, de ma már tisztán látható a második vonalban elhelyezkedő zsidó szervezet, az AIPAC képviselőinek a rombolása, akik mára egy eladósodott pária állammá tették Amerikát .

Ki beszél ma már a rabszolgakereskedők aljasságairól, akik Nigériából és Ghánából szedték össze a bennszülötteket majd áthajózták őket az új kontinensre . Kik voltak ezek ? Kik lehettek olyan aljasok, hogy embertársaikat semmibe véve, megfosztják őket szabadságuktól a haszon reményében ? Talán ha komolyabban elmélyednénk ezeknek a gonoszlelkű csirkefogóknak a természetén, akkor rájöhetnénk arra, hogy a Talmudon nevelkedő, érzéketlenné vált egyedek kiválasztottságtudata sugárzik minden cselekedetükből . A gettó népe magába szívta az ördög rombolás elméletét, miközben a békéről, szabadságról, egyenlőségről és testvériségről kiabál hangosan !

Életünk visszásságait abban érzékelhetjük leginkább, hogy a szélsőséget csak magukon kívül látják . Olyan szervezetek, amit a CIA keretein hoztak létre ő maguk, még a nyolcvanas évek elején a szovjetek ellen . Vezére a kétes személyű Oszama Bin Ladin volt . Bár a CIA fizetési listáján szerepelt, mégis mint terroristát tartották nyilván a köztudatban, amikor tevékenysége Amerika ellen irányult . Az ,,Arab Tavasz" felfordulásait is központi irányítás alatt rendezték meg, mint a holdraszállás első pillanatait a filmes Stanley Kubrick által . Azóta elpusztult Libia, most próbálják megsemmisíteni a kereszténység egyik legősibb fellegvárát Szíriát, bár benépesítettek a szuniták, de azért a régmúltat tiszteletben tartották egészen napjaink rombolásáig . Irak ősi emlékeit eltaposták láctalpaikkal, majd elhasznált urániummal szennyezett területté változtatták, ahol eldeformálódott gyermekek születnek nap mint nap .

Ezt akartuk ? Ez lenne a hőn áhított demokrácia ? Mi magyarok láttuk már ezt korábban, amikor megszállták városainkat a patkányok, és büdös lett tőlük a világ . Majd negyedszáz év múlva visszajöttek megint, immár a felszabadulás nevében, majd a rendszer átváltoztatása után itt ragadtak velünk . Imádkozzatok ! És ha egymillióan lesztek olyanok, akik tennétek valamit a jövőtökért, akkor meghallják mások is a szavatok .


VGB

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megnyilvánulását, hercegprímásaink, megsemmisítették, bennszülötteket, cselekedetükből, eldeformálódott, tudatalattijába, megnyilvánulása, kibírhatatlanná, megtapasztaltam, németországának, homoszexualitás, lelkiállapotba, kabbalisztikus, szenvedéseiket, embertársaikat, benépesítettek, csirkefogóknak, magyarországon, fürdőskurvákká, átváltoztatása, megsemmisíteni, szabadságuktól, autókonvojával, testvériségről, felfordulásait, politikusaink, palesztínában, képviselőinek, felszabadulás, óriáskövekből, holdraszállás, beáldozásához, fehéremberből, szélsőségesek, szolgálatában, siratófal titka, zsidók siratófala, különös imádság, fejük helyett, kabbalisztikus rítus, sátánimádat egyik, hasonnemű ördöggel, furcsa megnyilvánulását, óriáskövekből kirakott, rómaiak Jézus, magyar lélek, rómaiak által, szánalmas figurák, rabbik által, világ leigázása, deformált lelkű, Hasonlóan Ősbuda, Nyugati Fal, Marcus Antónius, Hitler Németországának, Oszama Bin Ladin, Arab Tavasz”, Stanley Kubrick,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Kedvenc felismerésem az imádsá...  A hagyma antibakteriális hatás...  Jan Twardowski - Siessünk  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Robert Merle tollából  Magyar költészet napja  James Allen  Esterházy Péter: Harmonia c...  40 felett  Latinovits Zoltán tollából  Egy tavasz  Facebookon kaptam  Szabó T. Anna - Pitypang  Egy párkányon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  különleges  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Töröld le  Pitypang szökőkút  Zilahy Lajos mondta  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos mondta  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Nagy és kis csodák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Márai Sándor tollából  Egy párkányon  Ismeretlen: Ikarusz monda  Facebookon kaptam  ajándék, mellyel meglepem  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Nem kell hozzá fürdőruhás  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Isten hűségének mértéke  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egyszerű  Van néhány kérdés, amin gondol...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  "Ez egy csoda"  Facebookon kaptam  Jó nap volt  Egyszerű  Facebookon kaptam  Alvó cica  képre írva  Azért kaptad  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Isten hűségének mértéke  A hagyma antibakteriális hatás...  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Facebookon kaptam  Andrássy Réka - A bolond Böske  Facebookon kaptam  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Különleges  Alvó cica  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Ismeretlen: Ikarusz monda  Robert Merle tollából  József Attila - Kopogtatás nél...  Töröld le  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szeretem ujjad karcsuságait,  Martin Buber, A haszidim meséi  Tanácsok egy pszichológustól  Dóró Sándor: Embernek maradni  Spenót fasírttal  Jan Twardowski - Siessünk  Reményik Sándor: Pierrot &...  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Kertem  Ismeretlen: Ikarusz monda  Különleges  Egy tavasz  Facebookon kaptam Krisztinától  Előfordul, hogy  Egy barátság története  Ady Endre - Mindegy átka  Vito Giaquinto gondolata  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Előfordul, hogy 
Bejegyzés Címkék
siratófal titka, zsidók siratófala, különös imádság, fejük helyett, kabbalisztikus rítus, sátánimádat egyik, hasonnemű ördöggel, furcsa megnyilvánulását, óriáskövekből kirakott, rómaiak Jézus, magyar lélek, rómaiak által, szánalmas figurák, rabbik által, világ leigázása, deformált lelkű, másikat építetik, civil szféra, cionisták elfogadták, ördög szolgálatát, baloldali ember, sajátjaikat árulják, vérük szerint, jelenlegi esztergomi, zsidóság reneszánszát, kezükbe vették, kiemelt vallású, dicséretükön kívül, saját szenvedéseiket, kabbalisztikus szám, emberiség tudatalattijába, reánk erőltetett, európai fehéremberből, számítógép végtelen, általa elfogadott, hazugságok közt, hozzá vezető, különféle zsidó, láthatatlan &#8222, látható zsidó, gonosz terveik, cionisták országrablása, áldozat hamar, áldozati szerep, római erőd, fátylat róluk, szörnyű elképzelésnek, nagy demokrata, világ előtt, második vonalban, eladósodott pária, bennszülötteket majd, haszon reményében, gonoszlelkű csirkefogóknak, gettó népe, ördög rombolás, szélsőséget csak, nyolcvanas évek, szovjetek ellen, kétes személyű, holdraszállás első, filmes Stanley, kereszténység egyik, régmúltat tiszteletben, felszabadulás nevében, rendszer átváltoztatása, megnyilvánulását, hercegprímásaink, megsemmisítették, bennszülötteket, cselekedetükből, eldeformálódott, tudatalattijába, megnyilvánulása, kibírhatatlanná, megtapasztaltam, németországának, homoszexualitás, lelkiállapotba, kabbalisztikus, szenvedéseiket, embertársaikat, benépesítettek, csirkefogóknak, magyarországon, fürdőskurvákká, átváltoztatása, megsemmisíteni, szabadságuktól, autókonvojával, testvériségről, felfordulásait, politikusaink, palesztínában, képviselőinek, felszabadulás, óriáskövekből, holdraszállás, beáldozásához, fehéremberből, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 353
  • e Hét: 4117
  • e Hónap: 7862
  • e Év: 161358
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.