Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
MAGYAR ANTISZEMITIZMUs?
  2013-04-02 21:20:58, kedd
 
 
MAGYAR ANTISZEMITIZMUS?

Magyar rasszizmusról, antiszemitizmusról és cigányüldözésről gajdolnak a baloldali politikusok, és terjesztik ezt a tévhitet az egész világon. mi pedig gyámoltalanul és hatástalanul védekezünk.
Természetesen mások bűnei nem kicsinyítik a mieinket, de nem vagyunk kötelesek egyedül elszenvedni a világ sajtóban megjelenő - antiszemitizmussal vádló - aljas támadásokat. A baj az, hogy a magyar polgári sajtó és politikusok berkeiben nagyon ritka a nyugati nyelvek ismerete. Viszont a nyugati, magyarellenes médiát és politikusokat hazug hírekkel ellátó hazai liberális ellenzék prominens személyei vagy tudnak idegen nyelveken, vagy pedig vannak - valószínűleg jól megfizetett - fordítóik. Persze soraikban találhatók a nyugaton élő ismert irók, publicisták, az impresszárióktól függő müvészek (Fischer Ádám? Dohnányi?), akik önként, családtagjaik pusztulása miatt, esetleg megélhetési kényszerből, gyűlölethadjáratot folytatnak hazánk ellen.
A bölcsek már évezredek óta úgy vélik, legjobb védekezés a támadás.

A világháló tele van antiszemita hirekkel. Például a békeszerető, demokratikus Canada területén, a B'nai Brith 1135 zsidóellenes atrocitást jelentett 2008-ban.
Kiváncsi volnék, hány zsidót vertek meg Magyarországon az elmúlt években. Csak egyről hallottam!
A B'Nai B'rith 2011-es jelentése itt található Canadáról: http://bnaibrith.ca/files/audit2011/AUDIT2011.pdf

A jó öreg Egyesült Királyság sem marad el az antiszemitizmus terén. Mind többen kritizálják a zsidó nagytőke erős befolyását az angol politikai életben. Az angolok mindig is a palesztinok oldalán voltak és erősen kritizálják az Izraeli kormányt
Soha nem tapasztalt számú antiszemita incidens történt Nagy-Britanniában 2010 első fél évében - áll a 300 ezres brit zsidó közösség védelmére alakult biztonsági tanácsadó szervezet tavalyi összegezésében, amely szerint a vizsgált időszakban feljegyzett ilyen atrocitások száma meghaladta az eddigi teljes évi rekordot. A Community Security Trust (CST) közölte, hogy január és június között 609 verbális vagy fizikai támadásról szerzett tudomást. A tavalyi azonos időszakban 276 bejelentés érkezett a szervezethez. A CST a 2006-os esztendő egészében regisztrálta az eddigi éves rekordot, ami 598 eset volt.
Franciaországban még rosszabb lehet a helyzet, még Izrael miniszterelnöke is, hazatérésre szólította fel a francia zsidókat, az ottani üldözés elől.. Többszáz zsidó már házat vett Izraelben, menekülésüket előkészítendő. Ez érthető, hiszen Franciaországban több millióra tehető az afrikai volt francia gyarmatokról beözönlő, zsidógyűlölő muzlim. Hozzánk meg ezrével telepednek haza, teljesen legálisan, az izraeli magyarszármazású zsidók illetve utódaik..
A muzlimok tekintetében a franciák nincsennek egyedül, hiszen az UK-tól Belgiumon, Hollandián, Dánián, Németországon keresztül Svédországig baj van velük.
Ez csak néhány szemelvény a sokszáz közül.
Néhány évvel ezelőtt dúló, vérre menő harc folyt az amerikai egyetemek között. Ezt a forró, sokak állásába kerülű vitát két egyetemi tanár: John Mearsheimer (U of Chicago) és Stephen Walt (Harvard) könyve: "The Izrael Lobby" cimű könyve váltotta ki. (ECONOMIST September 29, 2007, 87. oldal). A két professzor az amerikai külpolitikát irányitó lobbyról írott, kitűnően dokumentált tanulmánya sokak szemét nyitotta fel Amerikában, egyúttal kiváltotta a zsidó szervezetek kemény támadásait.
Ez csak a jéghegy csúcsa volt, mert sehol a világon olyan intenzív antiszemita harc nem folyik a világhálón, mint az USA-ban. Csak egy kicsit körül kell nézni az interneten. A mi nyuszi lelkületű, fegyvertelen gárdáink kismiskák az amerikai KuKluxKlan, a White Supremacy, stb. mozgalmak jól felfegyverzett, zsidó, szines és katolikus gyűlülő szervezetekhez viszonyitva.
A több amerikai szélsőjobb szervezet kiképző táborokkal is rendelkezik, ahol fegyveres harcra képezik ki a lelkes, rasszista fiatalokat. Nálunk a "gárdák", "csendőrők" még megbízható, hatlövetű messzehordó csúzlikkal sincsennek felszerelve... Néha azt is meg lehetne kérdezni az amerikaiaktól és a kanadaiaktól, hogyan lehetne összehasonlítani a magyar (európai) cigányokat az indiánjaikkal.
Sokat emlegetik itthon a Numerus Clausus törvényt, amely a hazánkbeli nemzetiségeknek arányszámuknak megfelelően biztosított helyet az egyetemeken. A kritikusok több tényről feledkeznek el. Például arról is, hogy csak Budapesten tartották be ezt a törvényt, azt is csak a területi autonómiával rendelkező egytemeken történt zsidóverések miatt, mert a vidéki egyetemeken vidáman tanulhattak a zsidó fiatalok is.

A másik tény pedig az, hogy a legtöbb UK és USA "Ivy ligue" (régi, elit) egyetemeken ugyan nem volt törvénybe iktatva a diszkrimináció, de sem néger, sem zsidó diákokat nem vettek fel. Legfeljebb zseniális vagy nagyon gazdagon adományozó zsidó papák gyermekei esetében tettek kivételt. Több egyetemen még a katolikusokat sem fogadták, vagy csak immel-ámmal. Ez csak a G.I. (frontharcos) törvény alapján változott meg a második világháború után.. Az elemi és középiskolák (néger) integrálása csak hosszú harcok után valósult meg a hatvanas években.
Az USA-ban történő antiszemita cselekményekről itt olvashatunk egy összegezést: http://www.adl.org/PresRele/ASUS_12/6128_12.htm Ezenkívűl szemezgethetünk a Világhálón a veszettül antiszemita amerikai honlapok tömkelegében.
A két háború közötti antiszemitizmus nem volt magyar találmány. Nehéz elhinni, de Roosevelt amerikai elnök sem lelkesedett értük. Joseph E. Persico, ismert amerikai történész-író a "Roosevelt titkos háborúja" (Roosevelt's Secret War, Random House Trade Paperbacks/New York 2002, ISBN 0-375-76126-8) című könyvben eddig jórészt ismeretlen tényeket közöl. Szemelvények:
1. 218. oldal A St. Louis. Hamburg. Amerika hajón 1939 májusában menekülő 930 zsidót nem engedték partra szállni az USA kikötőiben, de Jamaikában, Kubában, Kanadában sem. A Rooseveltnek írott távirat válasz nélkül maradt. Vissza kellett térniük Európába, ahol sokan a holocaust áldozatai lettek.
2. 218 oldal FDR ajánlotta Morgenthaunak: talán Kamerunban kellene letelepíteni a zsidókat. Ott csodálatos sík felvidék és fű (!) van. Az egész országot felfedezték, felkutatták készen (van a telepítésre)
3. 219-220 oldal. Észak Afrika megszállása után Rabatban a francia pk. tábornoknak az alanti kijelentést tette: A hivatásokban (orvosi, ügyvédi) pályán működő zsidók számát vissza kellene szorítani a lakossághoz viszonyított százalékukra. Ez a terv megelőzné a német problémát, ahol a zsidóság a népességnek csak néhány százalékát teszi ki, de az orvosok, ügyvédek, tanárok és professzoroknak közel fele volt zsidó... Mondotta Roosevelt.

Ezek elképesztő tények, nem illik bele a nyugati világról alkotott álomképünkbe. Ehhez képest a mi "numerus claususunk" és a II. zsidótörvényünk gyerekjátéknak tűnik.

Ami "győztes" államok "dicső" tetteit illeti, nem árt sorra venni azokat sem.
Franciák: Több mint 67,000 zsidót szedtek össze a francia rendőrök s adták át őket a németeknek. Ezeket Németországba és a megszállt Lengyelországba deportálták, ahonnan kevesen tértek vissza. Erről az átlag francia semmit sem tudott, csak nemrég vallották be a franciák, főleg Sarkozy és a mai miniszterelnök.

Szlovákia: Tiso páter vezetésével lelkes szervilitással vették át a német ideológiát. Minden elszállított zsidó után 500 DM-et fizettek a németeknek.

Románia: A zsidóirtást a Vasgárda kezdte, majd a román hadsereg folytatta. Bizonyítottan, 250-400 000 zsidót öltek meg, borzalmas körülmények között. Mindezt a legcsekélyebb német ösztönzés és segítség nélkül. Ezt következetesen tagadták 2004-ig, amikor a zsidó szervezetek nyomására bevallották rémtetteiket és a kormányfő bocsánatot kért a zsidóságtól. Ennek az önkéntes akciónak a leírását olvashatjuk Matatias Carp: "A Román Holocauszt" című könyvében, ami magyarul és angolul is megjelent. Ugyancsak megírta ennek történetét a Magyar Köztársaság elnöke által n éhány éve kitüntetett Randolph Braham amerikai professzor is és még sokan mások. Ceausescu pedig "kilóra" adta el a zsidókat Izraelnek, a szászokat pedig a németeknek.

Szerbek: Nyugaton már csak Titó partizánjainak "hősies" harcáról szól a háborúból visszamardt nyugati propaganda. Igaz ugyan, hogy velük főként a szerb kollaborátor miniszterelnök Milan Nedic szerb csapatai és a horvátok harcolgattak, kevés német segítséggel. A szerb zsidókat is Nedic emberei irtották ki, minden német segítség nélkül.
Ezeket az állításokat és híreket még hívatkozásokkal sem kell megerősíteni, mert ha elővesszük a jó öreg Google keresőt és beütjük a következőket:
Antisemitizm in France (vagy akár UK, USA, Germany) rengeteg adat jelenik meg, főként az illetékes zsidó szervezetek jelentései.

Mit is csináltunk mi magyarok,
akiket előszeretettel neveznek hazai és külföldi politikusok atiszemitáknak?

A Szovjet elleni háborúba lépésünknek több oka volt. Íme néhány: Horthy tanácsadóit arra késztette a német megszállás réme, hogy rábeszéljék a Szovjet ellenes háborúban minimális erővel való részvételre, amely megmentheti a magyar zsidók életét is. Gondoljunk arra, hogy Horthyt nem állították a Nürnbergi Bíróság elé, és élete végéig a hálás Chorin Ferenc, Kornfeld Mór és társaik egy alapítványon keresztül tartották el a portugáliai Estorilban. Ifj. Horthy Istvánné pedig meleg barátsággal emlékezik meg könyvében az őket segíteni akaró cionistákról. Megbízottjuk Dr. Ruben Hecht el is ment Horthyékhoz, hogy "megköszönje apósomnak, amit a magyarországi zsidókért tett" írja özv. Horthy Istvánné. Nyilván nem ok nélkül voltak segítségükre. A köszönetet az a többszázezer magyar honvéd és zsidó munkaszolgálatos is megérdemelné, akik a magyar Holokauszt elodázásért is életüket áldozták.

Amiről nem hajlandók tudomást venni:
A történelmünket valószínűleg alaposan át kellene írni, ha valaha is előkerülne annak a Koronatanácsnak az eredeti - teljes - jegyzőkönyve, amelyen elhatározták a Szovjet elleni háborúban való részvételt.
Állítólag csak két példány maradt meg, de mindkettőben a második rész különbőzik egymástól. Igy nyilván mindkettő hamisítvány.

1. Közel 200,000 lengyel menekültet fogadtunk be és tettük lehetővé továbbutazásukat, hogy az angolok által felállított Anders hadseregben harcoljanak tovább a németek ellen., A UK-t védő vadászrepülők jórésze is azok a lengyel pilóták voltak, akiket átengdtünk... A lengyel hadsereggel érkező zsidókat is a nemzetközi jognak megfelelően védtük és hamis papírokkal is elláttuk őket.
2. Osztrák és cseh zsidó menekülteket is ezerszámra fogadtuk be és védtük egészen a német megszállásig (1944. március 19), de még azon túl is titokban és sokat kockáztatva, többször a helyi hatóságok hallgatólagos beleegyezésével.
3. A német megszállás, 1944. március 19. után kezdődött a magyar zsidóság kálváriája. De amikor a német hadsereg java kivonult, Horthy leállítatta a deportálásokat. Ezzel kb. kettőszázezer budapesti és oda menekült vidéki zsidónek minősűlő magyar állampolgárt mentett meg.
4. Eichman, az "Endlösung" végrehajtója mondta Izraelben, hogy az egész megszállt Európában, csak Horthyék merték őt kiutasítani az országból.
5. Miért nem ugrottunk ki a háborúból? Erre, többek között, a brit külügyminisztérium egy nemrég felszabadított titkos jelentése adhat némi következtetésre okot. Egy Mr. Randal nevű magasabb beosztású úr jelentette, (értelemszerű fordításban):

"1943. október 14
A Zsidó Ügynökség (Jewish Agency) megbízásából Namier professzor kérte, hogy ne kényszerítsük a magyar kormányt az idő előtti kiugrásra mert ez német megszállást eredményezhetne. Ez pedig a 800,000 zsidó megsemmisítéséhez vezethetne, akik most relatív biztonságban élnek Magyarországon.
Mr. Randal említette, hogy ez már oka lehet annak, hogy a magyar kormány nem közeledett a Szövetségesekhez...
Dr. Namier reménykedik, hogy a magyar kormány nem mozdul, amíg a németek (egy kiugrási kísérletre) reagálni tudnának.
Reg.: ) 012035/385/21î"

Nos, kik is az antiszemiták??

UTÓSZÓ:
Sokan vádolnak minket azzal, hogy nem tettünk meg mindent a zsidók megmentése érdekében és közömbösen viselkedtünk sorsuk iránt.. Ez sem igaz! Budapesten és a nagyobb városokban mindenki mentette a zsidó barátait, aki tehette. Falvakban, kisvárosban általában nehéz volt, hiszen mindenki belelátott a másik tányérjába. Természetesen nincs olyan törvény a világ egyetlen országában sem, ami arra kötelezne valakit, hogy saját és családja életét kockára tegye másokért. Ennek ellenére sokan vállalták a "felkoncolást", amit a nyilasok igértek a zsidómentőknek. Wallenberg sem volt az egyetlen aki ezreket mentett meg. Angelo Rotta pápai nuncius, a magyar Baránski Tíbor (Buffalo, NY, USA) szervezésével legalább annyi zsidót mentett meg mint ö (Righteous Gentile címet kapta http://www1.yadvashem.org/yv/en/righteous/statistics.asp Yad vashem).
Szobrot viszont nem állítottak neki!!!
Carl Lutz svájci követ Többet mentett, mint Wallenberg úr. Ezenkívül apácák, papok, hivatalnokok, katonák mentették zsidó polgárainkat
Tessék már végre tudomásul venni, hogy azok rendkivüli idők voltak. Túl voltunk Sztalingrádon, a Második Hadsereg pusztulásán. Minden hadköteles férfi katona volt. Nem volt már olyan család Magyarországon, ahol nem lett volna hősi halott, sebesült vagy hadifogoly. A Szovjet hadsereg a határaink előtt állt, 1944 augusztusa óta már hazánk területén folytak a harcok. Frontkatonáink elbeszéléseiből és 1919-es kommunista terror óta tudtuk, mi vár ránk. Mindenki leszámolt a saját és családja életével, bizonytalan jövőjével. 44 április harmadika óta pedig súlyos és kíméletlen amerikai-angol-szovjet bombatámadásokat kellett elszenvednie az országnak.
Kíváncsi volnék, az angolok, franciák, stb. hogyan viselkedtek volna hasonló körülmények között...?

(Olvasónk gyűjtése)

Kapcsolódó:
A szemkilövetők nem változnak


Ki a terrorista?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: franciaországban, szövetségesekhez, bombatámadásokat, továbbutazásukat, munkaszolgálatos, magyarszármazású, cigányüldözésről, összehasonlítani, impresszárióktól, nemzetiségeknek, beleegyezésével, szemezgethetünk, cselekményekről, antiszemitizmus, koronatanácsnak, zsidótörvényünk, miniszterelnöke, professzoroknak, eredményezhetne, következtetésre, hívatkozásokkal, elbeszéléseiből, lengyelországba, történelmünket, magyarországon, előszeretettel, szervilitással, következetesen, diszkrimináció, partizánjainak, miniszterelnök, felfegyverzett, összegezésében, gyerekjátéknak, atiszemitáknak, szervezetekhez, baloldali politikusok, egész világon, világ sajtóban, magyar polgári, nyugati nyelvek, impresszárióktól függő, világháló tele, elmúlt években, antiszemitizmus terén, zsidó nagytőke, angol politikai, angolok mindig, palesztinok oldalán, vizsgált időszakban, eddigi teljes, tavalyi azonos, MAGYAR ANTISZEMITIZMUs, MAGYAR ANTISZEMITIZMUS, Fischer Ádám, Egyesült Királyság, Community Security Trust, UK-tól Belgiumon, John Mearsheimer, Stephen Walt, Izrael Lobby, ECONOMIST September, White Supremacy, Numerus Clausus, Joseph, Secret War, Random House Trade Paperbacks, Észak Afrika, Mondotta Roosevelt, Ezeket Németországba, Matatias Carp, Román Holocauszt, Magyar Köztársaság, Randolph Braham, Milan Nedic, Nürnbergi Bíróság, Chorin Ferenc, Kornfeld Mór, Horthy Istvánné, Megbízottjuk Dr, Ruben Hecht, Zsidó Ügynökség, Jewish Agency, Angelo Rotta, Baránski Tíbor, Righteous Gentile, Carl Lutz, Második Hadsereg,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Esterházy Péterre emlékezünk  Csend  Robert Merle tollából  39 ígéret  Hamvas Béla  Anyámról való emlékek  Anyák napjára  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Megígért békesség  képre írva  Facebookon kaptam  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Ady Endre - Mindegy átka  Erdei gyöngyvirág  Facebookon kaptam  Otthon  Szép estét  Facebookon kaptam  Előfordul, hogy  Pitypang szökőkút  IGEN így  Bornyi Veronika haiku verse  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Egyszerű  Egy párkányon  Hamvas Béla  Dóró Sándor: Embernek maradni  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Minden tavaszból őrizz..  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Az ember  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  ajándék, mellyel meglepem  Tavaszi este  Az ember emlékekből áll  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Vidámság  Van néhány kérdés, amin gondol...  Azért kaptad  Martin Buber, A haszidim meséi  Borzasztó  Müller Péter tollából  Paul David Tripp Április 14  Facebookon kaptam  Csend  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Előfordul, hogy  Facebookon kaptam  Ott van  Paul David Tripp Április 12  Esterházy Péter: Harmonia c...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Alvó cica  Jan Twardowski - Siessünk  Jó nap volt  A felvilágosodás...  A sorsod  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Minden tavaszból őrizz..  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  A Magyar Költészet napja alkal...  Egyszerű  Facebookon kaptam  Szabó T. Anna - Pitypang  Bársony székben  Minden tavaszból őrizz..  Esterházy Péterre emlékezünk  József Attila - Kopogtatás nél...  Baranyi Ferenc - N i n c s  Facebookon kaptam Krisztina b...  Töröld le  Különleges  Facebookon kaptam  Otthon  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 14  Facebookon kaptam  ajándék, mellyel meglepem  jó reggelt  Martin Buber, A haszidim meséi  Az ember  A pitypang legendája  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Martin Buber, A haszidim meséi  Facebookon kaptam  Jázmin 
Bejegyzés Címkék
baloldali politikusok, egész világon, világ sajtóban, magyar polgári, nyugati nyelvek, impresszárióktól függő, világháló tele, elmúlt években, antiszemitizmus terén, zsidó nagytőke, angol politikai, angolok mindig, palesztinok oldalán, vizsgált időszakban, eddigi teljes, tavalyi azonos, 2006-os esztendő, eddigi éves, francia zsidókat, ottani üldözés, afrikai volt, izraeli magyarszármazású, muzlimok tekintetében, franciák nincsennek, sokszáz közül, amerikai egyetemek, amerikai külpolitikát, zsidó szervezetek, jéghegy csúcsa, világon olyan, kicsit körül, amerikai KuKluxKlan, több amerikai, hazánkbeli nemzetiségeknek, kritikusok több, területi autonómiával, vidéki egyetemeken, zsidó fiatalok, másik tény, második világháború, hatvanas években, veszettül antiszemita, holocaust áldozatai, egész országot, alanti kijelentést, lakossághoz viszonyított, terv megelőzné, német problémát, népességnek csak, nyugati világról, francia rendőrök, megszállt Lengyelországba, átlag francia, német ideológiát, román hadsereg, legcsekélyebb német, kormányfő bocsánatot, önkéntes akciónak, leírását olvashatjuk, zsidókat Izraelnek, szászokat pedig, háborúból visszamardt, szerb kollaborátor, horvátok harcolgattak, szerb zsidókat, illetékes zsidó, német megszállás, magyar zsidók, hálás Chorin, alapítványon keresztül, portugáliai Estorilban, őket segíteni, magyarországi zsidókért, magyar Holokauszt, történelmünket valószínűleg, második rész, angolok által, németek ellen, lengyel pilóták, lengyel hadsereggel, nemzetközi jognak, német megszállásig, helyi hatóságok, magyar zsidóság, német hadsereg, egész megszállt, nemrég felszabadított, magyar kormányt, magyar kormány, kiugrási kísérletre, zsidók megmentése, nagyobb városokban, zsidó barátait, másik tányérjába, világ egyetlen, nyilasok igértek, magyar Baránski, határaink előtt, franciaországban, szövetségesekhez, bombatámadásokat, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1613
  • e Hét: 5377
  • e Hónap: 9122
  • e Év: 162618
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.