Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nagyon Balaton: ünnepi rendezvénysorozat indul
  2013-05-30 20:35:40, csütörtök
 
  A Nagyon Balaton csúcspontja augusztus 20-án 21 órakor - egyidőben a budapesti eseménnyel - egy nagy szabású tűzijáték lesz. A programok többsége ingyenes.
Nagyon Balaton címmel hagyományteremtő szándékkal mintegy tucatnyi helyszínen rendezvénysorozat indul az augusztus 20-i ünnephez kapcsolódva a kormányzat, a közmédia és a vállalkozói szféra együttműködésében - közölték a szervezők csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón.
- Az augusztus 18. és 20. közötti programok között lesz az alsóörsi LGT Fesztivál, a zamárdi Strand - Nagyon Zene Fesztivál a Petőfi Rádió közreműködésével, a zánkai Nagy Csobbanás családi strandfesztivál, a B.my.Lake elektronikus zenei fesztivál Balatonvilágoson, a tihanyi ARTplacc kortárs képzőművészeti fesztivál, a VeszprémFolk, a Balatonfüredi Borhetek és a Tour de Strand vízibicikli-verseny.
- A Nagyon Balaton csúcspontja augusztus 20-án 21 órakor - egy időben a budapesti eseménnyel - a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) koordinációjában egy nagyszabású tűzijáték lesz. A programok többsége ingyenes.
Balatoni Monika társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkár és Böröcz István, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója a Nagyon Balaton rendezvénysorozat sajtótájékoztatóján a budapesti Design Terminálban 2013. május 30-án. MTI Fotó: Mohai Balázs
- Lobenwein Norbert, az egyik főszervező, a VOLT Produkció társtulajdonosa elmondta, hogy a programhelyszínek közé napokon belül csatlakozik Keszthely és Siófok is.
A nyolc évvel ezelőtt indult zamárdi Balaton Sound fesztivál sikere, valamint egy tavalyi augusztus 20-i személyes balatoni élmény volt a legfőbb motiváció az idén induló rendezvénysorozat megszervezésére. Azt akarták, hogy a Balaton és vidéke is igazi ünneppé váljon augusztus 20. környékén - fejtette ki Lobenwein Norbert. A másik főszervező, Fülöp Zoltán hozzátette, hogy a Balaton turisztikai jelentősége, természeti értékei olyan adottságok, amelyeket az eddigieknél jobban is lehet hasznosítani.
- A KIM társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára, Balatoni Monika hangsúlyozta: mindenkinek közös vágya volt, hogy nemzeti ünnepeinket Budapesten túlra, az ország más régióira is kiterjesszék. Megjegyezte: augusztus 20-án nagyon sokan vannak a Balatonon és jó ötlet, ha ehhez olyan tartalmas programokat tudnak szervezni, amelyek kapcsolódnak a kormányzat Együtt az ország! szlogenjéhez.
- A fiatalokat, a családosokat szeretnénk elsősorban megszólítani, kötetlenebbül, fiesztaszerű hangulatban" - jegyezte meg az államtitkár. Beszámolt arról, hogy augusztus 20-án este a Balaton vizéről három pontról indítanak látványos tűzijátékot. A Budapest-Balaton kettősséget egy tematikus nap formájában is hangsúlyozni fogják a Petőfi Rádióban.
- A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója, Böröcz István azt emelte ki, hogy az augusztus 18. és 20. közötti eseményeknek közösségépítő jellegük, ha úgy tetszik, közszolgálati funkciójuk van.
- Június 17-től immár harmadik éve jelentkezik a révfülöpi mólóról a Balatoni Nyár napi magazinműsor a köztévében. A turisztikai célú és kulturális rendezvények tekintetében természetes promóciós lehetőséget biztosít a műsor a Nagyon Balaton számára. A programok jó alkalmat jelentenek meghatározó brandjeink erősítésére is, ebben kiemelkedően fontos a Petőfi Rádió jelenléte" - szögezte le Böröcz István.
- A Petőfi stábja augusztus 18. és 20. között napi négy órában jelentkezik majd be a Strand - Nagyon Zene Fesztivál helyszínéről Zamárdiból, egy mobil stúdióból. Már biztos, hogy koncertet ad Zamárdiban a Fall Out Boy, a Nouvelle Vague, a Pendulum és Yonderboi is.
- Az idén februárban a Budapest Sportarénát többször megtöltött Locomotiv GT augusztus 18-án az alsóörsi Európa Kempingben rendez egész napos fesztivált. A részletekről a zenekar később ad tájékoztatást.
- Fülöp Zoltán elmondta, hogy a balatonvilágosi B.my.Lake olyan elektronikus fesztivál lesz a Club Aliga Campingben, amely a mainstream stílusok és dj-k mellett az underground vonulat képviselőinek ad terepet. A B.my.Lake-re öt-tízezer látogatót várnak augusztus 18. és 20. között, mintegy száz fellépő lesz, köztük Baauer, Carl Craig, Dj Hell vagy Josh Wink.
- Elsősorban a családosoknak, kisgyermekeseknek szól a zánkai Nagy Csobbanás fesztivál, amelynek helyszíne az Új Nemzedék Központ, az egykori úttörőtábor területe. Vidó Andrea főszervező szólt arról, hogy itt fogják megrendezni a kelet-nyugat integrált sportrendezvényt, amelyre fogyatékos sportolók nevezését is várják.
- Lesz cirkusz, kézműves programok, vízi játszótér, óriás homokozó, a zenei programban fellép Palya Bea, Szalóki Ági, a Kolompos, a Kaláka és az Alma zenekar.
- A VeszprémFolk augusztus 19-én és 20-án az ország legfontosabb népzenei előadóit vonultatja fel (köztük lesz a Muzsikás, Balogh Kálmán, a Téka, a Makám, Bognár Szilvi), az immár harmadik tihanyi ARTplacc már augusztus 16-tól bemutatja a kortárs művészeteket, elsősorban a vizuál artra koncentrálva.

 
 
0 komment , kategória:  Balatonról  
Címkék: koordinációjában, sportrendezvényt, balatonvilágoson, hagyományteremtő, közreműködésével, megszervezésére, társtulajdonosa, balatonvilágosi, vezérigazgatója, strandfesztivál, kapcsolatokért, képzőművészeti, családosoknak, tájékoztatást, balatonfüredi, közösségépítő, képviselőinek, közigazgatási, közszolgálati, kötetlenebbül, rendezvények, kiemelkedően, tekintetében, elektronikus, fiesztaszerű, kiterjesszék, kapcsolódnak, hangsúlyozta, vagyonkezelő, hasznosítani, államtitkára, szlogenjéhez, családosokat, eseményeknek, hangsúlyozni, helyszínéről, budapesti eseménnyel, nagy szabású, programok többsége, augusztus 20-i, vállalkozói szféra, szervezők csütörtökön, zamárdi Strand, zánkai Nagy, tihanyi ARTplacc, nagyszabású tűzijáték, budapesti Design, egyik főszervező, programhelyszínek közé, nyolc évvel, tavalyi augusztus, legfőbb motiváció, Nagyon Balaton, Nagyon Zene Fesztivál, Petőfi Rádió, Nagy Csobbanás, Balatonfüredi Borhetek, Igazságügyi Minisztérium, Balatoni Monika, Böröcz István, Vagyonkezelő Alap, Design Terminálban, Mohai Balázs, Lobenwein Norbert, VOLT Produkció, Balaton Sound, Fülöp Zoltán, Petőfi Rádióban, Balatoni Nyár, Fall Out Boy, Nouvelle Vague, Budapest Sportarénát, Locomotiv GT, Európa Kempingben, Club Aliga Campingben, Carl Craig, Josh Wink, Nemzedék Központ, Vidó Andrea, Palya Bea, Szalóki Ági, Balogh Kálmán, Bognár Szilvi,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Png virág  Png kutya  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Julian Brass gondolata  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Elköszönt  Akarat  Nem méltó hozzád  Nem számIt  Png cica  Nagyon különös  Hazára minden embernek szükség...  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Akarat  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Németh László tollából  Elköszönt  Idő  Hiányzik  Adakozás  Png virág  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Erdőn  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Próbálj meg ...  Akik bántanak téged  Szabolcska Mihály – Ákác...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Nem számIt  Makszim Gorkij gondolata  Garai Gábor - Takarítás  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  képre írva  Png kutya  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Png nő  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Fehér virág  Alázat  s immár én is felragyogva, ért...  Hazára minden embernek szükség...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Tavaszi kép  Szép estét kedves látogatóimna...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Lóhere  Nevem  Próbálj meg ...  Hogy lehet megtartani  Varga János Veniam - Fontos sz...  Akarat  Hiányzik  Fehér virág  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Nem tudhatod  Akarat  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Szép álmokat!  Fekete István - Akác  Jó éjszakát  Elköszönt  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Png nő  Szép estét  Akarat  Fehér virág  Adakozás 
Bejegyzés Címkék
budapesti eseménnyel, nagy szabású, programok többsége, augusztus 20-i, vállalkozói szféra, szervezők csütörtökön, zamárdi Strand, zánkai Nagy, tihanyi ARTplacc, nagyszabású tűzijáték, budapesti Design, egyik főszervező, programhelyszínek közé, nyolc évvel, tavalyi augusztus, legfőbb motiváció, idén induló, másik főszervező, eddigieknél jobban, kormányzat Együtt, családosokat szeretnénk, révfülöpi mólóról, turisztikai célú, mobil stúdióból, idén februárban, alsóörsi Európa, zenekar később, mainstream stílusok, underground vonulat, egykori úttörőtábor, kelet-nyugat integrált, zenei programban, ország legfontosabb, immár harmadik, kortárs művészeteket, vizuál artra, koordinációjában, sportrendezvényt, balatonvilágoson, hagyományteremtő, közreműködésével, megszervezésére, társtulajdonosa, balatonvilágosi, vezérigazgatója, strandfesztivál, kapcsolatokért, képzőművészeti, családosoknak, tájékoztatást, balatonfüredi, közösségépítő, képviselőinek, közigazgatási, közszolgálati, kötetlenebbül, rendezvények, kiemelkedően, tekintetében, elektronikus, fiesztaszerű, kiterjesszék, kapcsolódnak, hangsúlyozta, vagyonkezelő, hasznosítani, államtitkára, szlogenjéhez, családosokat, eseményeknek, hangsúlyozni, helyszínéről, minisztérium, megszólítani, veszprémfolk, magazinműsor, legfontosabb, részletekről, művészeteket, koncentrálva, igazságügyi, underground, úttörőtábor, kapcsolódva, jelentkezik, megrendezni, csúcspontja, vállalkozói, mindenkinek, csatlakozik, hangulatban, tűzijátékot, terminálban, kettősséget, jelentősége, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 8101
  • e Hét: 19731
  • e Hónap: 52885
  • e Év: 286632
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.