Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Kabarén hahotázik 1971. óta az emberré váló Magyarország
  2018-02-10 20:57:17, szombat
 
  Magyarország néven jelenleg a sátán előző trianoni nagy-Magyarországa után a Hunnia börtön bibliai gyilkosai együtt a Rákóczi terével a miskolci névtárnak nevezteti magát az egész világon.

Mi németek voltunk egykor, áriák, ezért áldoztak meg a magyar nevűek Németországgal együtt.

1971. óta hosszabbít hétszeresen a vasfüggönyös miskolci Rákóczi tér művészeivel, politikusaival, parasztjaival, reformátusaival.

Hofi Géza a Hunnia II-es elmeosztályáról kezdte el tudósítani a kollektív nagy közös áldozását az országnak név nélkül, kicsúfolva a sántákat, melyek kitermelésével születésemkor kezdtek, minden alulról emelttel együtt. A legnagyobb gondja az volt, hogy az apokaliptikus csapások névtárának neveit az indiai állandóan megjött patológiai halálnép, ami cigány néven van, felveszi, amit elmondott a vasfüggönyös Farkas Bertalanról is, ami Patakyakkal együtt került kitermelésre.

Bárdy, mint vízfertőző Vágóval együtt, amit be is mutattak a médiában, de feleslegesen, ugyanis megbékültek egymással a csapások, hiszen erre az ismerkedésre hatvan esztendejük volt, Nádasékkal a Csanyikjából Miskolcnak Vass néven röhögteti az leszbijeit és buzijait.
Jön Turul néven egyik szerepemnek megfelelő világ-békesség a miskolciakkal az élen, sőt Miskolc az első lesz az országban, ahol örökre megszűnik a bűnözés, többé a lakásokban sem fognak titkon mészárolni.
Bajor Imréről többször leírtam, hogy Imreként áldozott a Heti hetes teljes egészével Idegenhangú Éva könyve alapján Vass Tibornak, valamennyien a miskolci II-es elmeosztályát jelentik a Hunnia börtönnek, amelyik engem kivégzett kíméletlenül együtt a jóemberekkel, meg azokkal, akik ismertek, láttak, mikor szép voltam, hallották a hangomat,szerettek és tiszteltek.

Mindegyik humorista, amelyik név nélkül rólam poénkodik 1971. óta penitenciás véráldozó Simon Éva emberré vált kezdetével a bibliai karmikus álllandó áldozóknak.

Minden elmebeteg fogyatékossága miatt megtámadtak minket, az egész média és valamennyi politikus az áldozásunkból van, miskolci névtár 130 éve már.

Sass József bemutatta chiccolinákat és a tinákat, mint áldozóimat Kokas Piroskával együtt, tudta, hogy a kakas név lett megáldozva, csakhogy az nem a miénk lett volna, még akkor sem, ha ezt a szlovákiai elmeosztályuk, a tótok felvették.
Bemutatta vicces műsorban a vereckei és többi névhez tartozó honfoglaló református bolondokat, amelyek minden szerepet eljátszottak már, bemutatta a politikai emelkedőket folyamatosan, csak azt nem mondták el, hogy valamennyien az én áldozásomból kerülnek kitermelésre, valamennyi kommunista, vallási kor végrehajtása közben, mint az 1956-os mártírok világ-könyvtárát rajtam egyedül, míg ők szabadságharcosok lettek, szentek valamennyien, mint állandó világ-apokalipszis, világháború, csonkítás, bénítás, gyalázat végrehajtói.

A kabarékon Hofi óta nevet a tömeg, holott egyetlen kifigurázott dolog lehetséges, az igazság kimondása, amin sírni kellett volna, nem nevetni, mert a jóembereket soha többé nem lehet feltámasztani, nem lehet visszaadni mindazt a gyalázatot, amit Magyarország végrehajtott rajtuk könyörtelenül, már nyugdíjas és agg korú értelmiségeivel, művészeivel. Mindent ezek műveltek, amióta a Hunnia börtön létezik.

Csak ők lehettek az értelmiségek, még a Polgár név alapján berendezett polgároknak sem engedték, pedig ők is történelmi kort játszottak.

Az RTL Klub bemutatta, hogy felpuffasztással megtámadták az 1958-as szülötteket azért csupán, mert Szepes Mária azt írta, hogy ők lettek volna az értelmiségek.

Feltételezés szerint a miskolci 130 éve tett politikusokat folyamatosan kabarékban végig hahotázta Magyarország, a mindent tudó elmeosztályával együtt.

Gyilkosok között cinkos, aki néma. 2015-ben Kokas névnél reménykedtem, hogy Sas József, bár ide tartozik a Bertalan utcájához a világ-apokalipszisnek Sasfészek sasaival együtt Babilonként, mások szerint baloldali beállítottságú, kimondja a nevemet. Egy Ferenc nevű írta nekem az engem felszámoltó megvádoló, leértékelő és megalázó Magazin tagjaként, hogy késő, még ha ki is mondaná, hiszen semmit sem hagytak belőlem és a jóemberekből, sőt azzal kezdték, hogy mi vagyunk az utolsó emberek.
Figyelni kezdtem pár hónapja az egyetlen kabarét, amit meg tudtam nézni, Sas Józsefet, hogy miben nyilvánul meg baloldalisága, Orbán narancs lírai karámját és Rákóczi terét csúfolja, de mint mondta, elveszíti az állását, ha kimondja az igazságot. Senki sem teszi meg, mint ahogyan Máté Krisztina nyanya kommunista kor főszereplője lett volna, férje Bárdos a Mit szól hozzá? műsorban sem mondta ki a nevemet, bár Amerika felvette egy orvos személyében, apucinak hívatva magát gyerekekkel, mivel apa különösen célpontja a gyalázatának a Rákóczi terüknek a nevünkkel együtt. Mindez azért történt, mert a családot odavitték a németek Sátoraljaújhelybe, híres volt a nevünk a becsületről, szorgalomról, tisztességről, jóságról.

A szentté vált Miskolc, mint jövő törvény városa kibékült apokaliptikus tagjaival, egymással ismerkedő űrhajósaival a jövőjét jelenti világ-Magyarországnak, hiszen ezért rendeztek maguknak új történelmet, írtak új történelem könyvet meghamisítva mindent, mint a kuruc mozgalmat, amit Sas József elismert művészként be is mutatott, hahotáznak is rajta, nem tudták, hogy ez Miskolc történelmét jelenti, akár a hajdúk berendezett undorító filmeik szerint. Leplező könyvek is voltak kiadva, melyekben megírták, kik voltak a hajdúk valójában, amikor a török néven jött magyarok lemészárolták egymást a magyar földön lakó magyarokkal, ahogyan ezt Fábry irigységtől megtisztult vicces műsorában bemutatta világ-Magyarországnak, amik tort ülnek felettem lemészárlásom óta az elmeosztályukon, 1995. óta.

Nemcsak Orbán narancs Fidesze, amelyik jelenleg békét köt az összes miskolci vas kommunista országával közös zászlót emelve a miskolci Rákóczi tér és a zenészek, festők, illusztrátorok, költők, mint fő áldozóim Vénusz-Földanyaként, a többi párt névtárát is itt találják, ha feltenné valaki a világ-apoaklipszis neveit a netre, nyilvánvalóvá válna, az is, kinek milyen az eredete, az eredeti formája a másik világban. Nem titok, hogy Deák Bill Gyula feszülertesként került megszülettetésre fekete árnyéktestével, egy lábbal, így van megrajzolva az eredeti formája, s miatta rengetegnek levágták a lábát, mert szegény Deák Bill Gyula, mint Gyulaként is kiválasztott életműdíjas sokat tett le az asztalra rossz vérével, amiért a Hunnia börtön elmeosztálya megtámadott mindenkit. Ha ők a feketebárányok és a feszületesek, miért minket áldoztak meg, tettek nyomorba, akár a barakkos legyek helyett 1967. óta, Miskolc teljes egésze helyett, amelyek többszáz éve mindig elölről kezdik a történelmet külön járva akkor még a Hunnia börtön református gyilkosaitól.

Minden református az áldozásomból van hatvan éve, állandó végrehajtói a világ-könyvtárnak lyukas szívű képviseletükkel együtt, sötétkapus dögjeikkel, mint halálnép, amelyik mindig túléli a bibliai apokalipszist ellenség nélkül, mert még Jézus soha nem jött el, bár sok Jézus volt berendezve most is, minden vallás felé létrehozva egyet. Minden jelenlegi párt világ-történelmi korszakok izmusával állott fel, miskolci névtár alapján.

A vicc és a kabaré úgy születik, hogy van, amit nem lehet kimondani, egy torz jellemvonás már elég ahhoz, hogy kifigurázzon az ember valakit. Régen a negatív karakterek, mint elmebetegség külső vigyorgó jelei, vagy viselkedései kifigurázásra, jellemábrázolása kerültek, hogy ezekből is okuljanak a gyerekek, hogy nem követendő példa, nem lehet elfogadni már az általuk megölt római egyház - mely védte az embereket - által megfogalmazott nem bocsánatos bűnöket sem, mint irigység, féltékenység, mert már ez ok a másik tönkre tevéséhez, a gyilkossághoz. Én nem fogadok el egyetlen rossz hangnemet, egyetlen rossz tekintetet, egyetlen jellemtelenséget sem, mert nem ismertem őket, egyetlen szó szívet sebez, már ez szív-gyilkosságnak számít, arra vannak az ilyenek, hogy elvegyék és megbénítsák a jó és tiszta emberek életerejét.

Hitler Talmudja azért hozta létre az örökéletű cigányságot, azzal az indokkal, hogy az emberek szíve gyenge. Tökéletes, olyan békességes és szép világban kellett volna élniük, ahol nyugodtan alkothatnak, szabadon életnek, szerelembe eshetnek a hozzájuk illő eszményi társsal. Mindezt a Hunnia börtön és a miskolci vasfüggönyös Rákóczi tér elvette az emberektől, Orbán népével hajtatta végre Várkonyi könyvét egykori Atlantisz utáni idők óta, hogy embereket nem lehet teremteni. Idetartozik a Bertalan utcájához a világ-apokalipszisnek az amerikai földlrengés is,ami feltételezés szerint 130 éve lehetett, azóta mentek folyamatosan Abraham Lincoln Hunnia bűnözői és Martin Luther King cigányai új lakosként. Martintelep miskolci, mára penitenciás véráldozásommal kertváros lett Pereces kertvárosával együtt. Emberi formára emelkedtek az árnyékok, tisztátalan lelkek állandó véráldozásuk végére.

2004-es kivégzésemkor Magyarország Rákóczi tere belépett a saját Pszichografológia alapján létrehozott nagypán nevéből jelecskék szerinti pusztítókkal, távol-keleti szörnyekkel rendelkező, engem születésem óta minden szerepben megáldozó német Uniós központba tagként. 1998-ban elölről kezdték a világ-könyvtárát Szabó-Visnyei párosnak gondonlatok a könyvtár mondatával a földszintől elköltözöttnek szerepe közepén Hunnia elme rokonságához, amelyek helyett szintén minket áldoztak meg, vonult ki születésem óta a világ-könyvtár városa szerte a világban, mivel maguk voltak a vasfüggönyösök.

Kiabálták, hogy nem fogtok utazgatni Müllerék által, majd kezdték elölről a születésem korát folytatva az utazgatást, menyasszonyi ruha kölcsönzője szerint a világ-apokalipszisnek házasságot, szaporodást gyalázatuk és kínzásuk közben, ami nekik járt volna minden fertelemért. Egyetlen egy lakos volt, aki feljött ide, közölte velem, hogy 1995-ben a Bertalan utcai világ-apokalipszisnek a várossal együtt, mint rima Jeruzsálemnek, együtt a reformátusokkal és sötétkapusokkal el kellett volna pusztulniuk, mivel akkor értek a Bibliájuk végére.

Nem én tettem szét a lábamat rima Jeruzsálemként minden ég seregének, idegen népnek,pusztítónak, póknak, legyeknek, talmudos állatoknak, cigányság patológiájának, zsidóknak, mint Heródes népének, ortodoxoknak, hanem Magyarország sátán országaként, rima Jeruzsálem néven. Ez van írva, maguk írták Ezékiel könyvében. Még mindig tisztulnak, mivel 1973. óta mérgezésemmel szoknak le a cigiről, most csinosodnak, ügyeskednek, szerető nagymamáik a lyukak megszentelődve a hosszabbításként megszülettetett utódoknak.

Dicsekszenek likvidálásom idején történő Uniós pénzekkel a meggazdagultak, csúfolva engem, aki koldus volt, sőt fényevésen volt, milyen jó dolga van Attiláknak József Attilája óta az embereket mosónőnek befogó legyek helyetti áldozóknak,mert szőkék voltak, az egész népnek. Finomakat főznek, nem halnak bele az étel fogyasztásba, hiszen nemes a gyomruk, ha a szívük és lelkük fekete is, az a fontos, hogy tiszta étel kerüljön az árnyékvilágba. Nem az fertőz meg, ami bemegy a szájon Csepregi Éva narancs lírai karámjának gyalázatával, hanem ami kijön. Nyugodtan lehet fogyasztani a mocskukat a férfi formákban megszületett elmebetegeknek, amiknek már guminőket készítettek, mert lyukak valamennyien a kurvák, ahogyan engem gyaláztak itt helyettük éveken keresztül, kezdve a pinázóikkal, pulyaszeplősítőkkel születésemkor.

Valamit nagyon jól csinálnak az ország és a cigányság gazdagjai, aranypalotásai, hogy véráldozásból meg lehet gazdagulni, mely folyamatos a nemesi elmeosztállyal együtt.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: jellemábrázolása, megszülettetésre, felpuffasztással, jellemtelenséget, hosszabbításként, apokalipszisnek, magyarországnak, sötétkapusokkal, reformátusaival, reformátusokkal, elmeosztályával, elmeosztályáról, megszülettetett, véráldozásommal, képviseletükkel, feszülertesként, értelmiségeivel, elmeosztályukon, illusztrátorok, németországgal, elmebetegeknek, politikusaival, megszentelődve, fogyatékossága, meggazdagultak, elköltözöttnek, kitermelésével, aranypalotásai, árnyéktestével, patológiájának, beállítottságú, elmeosztállyal, vasfüggönyösök, jeruzsálemként, feketebárányok, megfogalmazott, sátán előző, miskolci névtárnak, egész világon, magyar nevűek, vasfüggönyös miskolci, kollektív nagy, legnagyobb gondja, apokaliptikus csapások, indiai állandóan, vasfüggönyös Farkas, ismerkedésre hatvan, miskolci II-es, bibliai karmikus, egész média, miénk lett, szlovákiai elmeosztályuk, Hofi Géza, Hunnia II-es, Farkas Bertalanról, Csanyikjából Miskolcnak Vass, Bajor Imréről, Idegenhangú Éva, Vass Tibornak, Simon Éva, Sass József, Kokas Piroskával, Szepes Mária, Máté Krisztina, Nemcsak Orbán, Deák Bill Gyula, Hitler Talmudja, Abraham Lincoln Hunnia, Martin Luther King, Magyarország Rákóczi, Attiláknak József Attilája, Csepregi Éva,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Könnyáztatta asszonysorsok  Szeüleidtől tanultad  Sajnos ezt elBalogozták  Ne engedd el kezem!  Alvó cica  Aranyosi Ervin: Március 15. a ...  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  Gyönyörködjünk a március 15 ti...  képre írva Március 15 -re emlé...  Facebookon kaptam  Esti kép  A gyomorrontás tojással is kez...  Gyönyörködjünk a március 15 ti...  Petőfi Sándor - A tavaszhoz  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Minden jónak végeszakad egysze...  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo...  Szép Álmokat  A Mindenható Istenben bízva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amikor 5 éves voltam,  William Shakespeare-től idéze...  Facebookon kaptam  Nem foghatunk rá minden sérülé...  Szeüleidtől tanultad  Ki volt valójában a rejtélyes ...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Márciusi eső  Paul David Tripp Március 15  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Esti kép  A közszereplő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az agyat és a csontokat is erő...  Nemzeti  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mélységes szomorúsággal  Vágy, élet és sugár  Mindig tud adni ,  Cicus virággal  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Kakaós piskóta  Rochefoucauld - a bölcs  Evan Esar tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo...  Facebookon kaptam  Intelem  Paul David Tripp Március 17  gyöngyöstarjáni vérszilva faso...  Törött csészék  Márciusi eső  Esti kép  képre írva Március 15 -re emlé...  Müller Péter tollából  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Március 15 emlékére virágba bo...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 16  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A kávé  Facebookon kaptam  Rőzsehordó nő szobra  Esti kép  Esti kép  Paul David Tripp Március 16  Facebookon kaptam  Nem foghatunk rá minden sérülé...  Kokárda  Alvó baby  Dóró Sándor: Ma  Síró nő  Könnyáztatta asszonysorsok  Jóga férfiaknak  Rejtő Jenő versei  Benned is ezerféle szín van  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo...  Mi a különbség  Kakaós piskóta 
Bejegyzés Címkék
sátán előző, miskolci névtárnak, egész világon, magyar nevűek, vasfüggönyös miskolci, kollektív nagy, legnagyobb gondja, apokaliptikus csapások, indiai állandóan, vasfüggönyös Farkas, ismerkedésre hatvan, miskolci II-es, bibliai karmikus, egész média, miénk lett, szlovákiai elmeosztályuk, tótok felvették, politikai emelkedőket, 1956-os mártírok, kabarékon Hofi, igazság kimondása, jóembereket soha, 1958-as szülötteket, mindent tudó, engem felszámoltó, utolsó emberek, egyetlen kabarét, orvos személyében, nevünkkel együtt, családot odavitték, németek Sátoraljaújhelybe, szentté vált, jövőjét jelenti, kuruc mozgalmat, hajdúk berendezett, hajdúk valójában, török néven, magyar földön, összes miskolci, miskolci Rákóczi, többi párt, eredeti formája, másik világban, asztalra rossz, barakkos legyek, történelmet külön, világ-könyvtárnak lyukas, bibliai apokalipszist, torz jellemvonás, ember valakit, negatív karakterek, általuk megölt, másik tönkre, örökéletű cigányságot, emberek szíve, hozzájuk illő, miskolci vasfüggönyös, amerikai földlrengés, saját Pszichografológia, világ-könyvtárát Szabó-Visnyei, könyvtár mondatával, földszintől elköltözöttnek, világ-könyvtár városa, születésem korát, lakos volt, várossal együtt, lábamat rima, lyukak megszentelődve, hosszabbításként megszülettetett, embereket mosónőnek, egész népnek, étel fogyasztásba, szájon Csepregi, férfi formákban, cigányság gazdagjai, nemesi elmeosztállyal, jellemábrázolása, megszülettetésre, felpuffasztással, jellemtelenséget, hosszabbításként, apokalipszisnek, magyarországnak, sötétkapusokkal, reformátusaival, reformátusokkal, elmeosztályával, elmeosztályáról, megszülettetett, véráldozásommal, képviseletükkel, feszülertesként, értelmiségeivel, elmeosztályukon, illusztrátorok, németországgal, elmebetegeknek, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 32 db bejegyzés
Összes: 7228 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 343
  • e Hét: 614
  • e Hónap: 3456
  • e Év: 42457
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.