Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Magyarország fenevadja és hamis prófétái, pusztítói
  2018-02-13 08:43:44, kedd
 
  Rima Jeruzsálem, mint Magyarország, amelyik nem titok, megáldozta a semmiről sem tudó embereket, folyamatosan meggyalázva sírjukban is az egykori idők angyalait, Isteneit, ég csillagait, tort ülve felettem 1995 óta, meggyalázva, széttaposva, szétlapítva, megcsonkítva minden részemet. Rengeteg pusztítója van a bibliája szerint a halálnépének, mint állandó világ-könyvtár túlélőknek, a reformátusoknak a sötétkapus dögjeikkel, melyek szerepeiket, sorsukat könyörtelenül rajtam végrehajtották az 1956-os mártírokkal, mint szabadságharcosokkal, akik jelenleg a miskolci Visnyei gondolatok a könyvtárban kimentett árnyékvilágot jelentik a Köztársaság téri megmentett lakosokkal, a szarkahegyi szívkivájókkal, a kék buszos útvonal képviseletével, meg mindazzal, amelyik legyőzte Kádár orosz semmiről sem tudó hadseregét a még szép kivitelben tálalt kommunista elmléletek képviselőinek, amit itt jelenleg az Árvay család is képvisel már hetven évet hosszabbítva Babi elme nevekkel, Rózaként, mivel a Rózsák a Rákóczi téri feszületeseket jelentik Jézusaikkal, mint sátán népeit.
A gonosz nyíregyházi zsidókkal közösen hajtották végre a békegalambos kommunista kort, akár a Gulyást, a Bencsiket, meg mindegyik úttörő, kisdobos korát Nagy Feróék Főnixes Rákóczi terének jelenlegi Tiszaújváros, volt Leninváros teljes ötágú csillagos névtárával együtt.

A Fenevad 666 egyikeként űrhajóval jár, ünnepli a világ Csillagok háborúja filmmel, mint Japán ellenségét, álarcban hörög, elvitte folyamatosan beavatni 81 évnél régebben a cigány és menhelyi hálózatát Müller Péter Sziámi Végh népének, mint világ értelmiség legyőzőinek, amik a lakásokban mészárolták le a jóembereket. Különös jele a kézfejre helyezett pecsét, Isten gyermekei így vannak megjelölve, akár a korláti cigányai Borsod megyének.

Isten gyermekei felett már a kétszarvú hamis próféta áll, amelyik fekete kenyér ünnepét ünneplik a református narancs Fidesz képviseletével a lírai karám Rákóczi terével Kriza Ákossal az élen, együtt a Hunnia börtön mészárosaival, állandó orosz bibliai bűnözőkkel.

Ezékiel pusztítója elé odaállítottak engem mini fehér vászon ruhában 1986-ban hipnózisban, legyőzésem után közvetlenül, nem látva a szemeimre, hogy mit veszek fel magamra, mert tisztították az állandó világvégi megtisztultakat lemészárló pusztítóját a Csontvázak völgyének.
Ez a felkinálásom születésemkor egyből az összes szörnynek, szellemvilágnak és pusztítónak kezdődött, mivel a miskolci vaskori vasfüggönyös narancsok széttették a lábukat minden pusztítónak, adva nekik utódokat, végtelen hosszabbításra rendezkedve be világ-Magyarország megírt történelmének és névtáruknak bejegyzésével.

Zee végrehajtotta rajtam az ózdi feketemágus központ lakosságának minden csapását, sorsát, mint Havas Máriáét, amit felismertem, amikor elmesélte, könyörtelenül, együtt a világ-könyvtárával a miskolciaknak, sőt Szulák Andrea szegény II-es elmeosztály teremtménye táguló-szűkülő halálteste miatt a derekamat egy pillanat alatt kidagasztotta, mint hatalmas egykori földönkívüli szellemvilága Egyiptomnak. Akkor könyörült meg rajtam, amikor Müllerék a megyei kórházukkal 2004-ben kivégeztek és kiszedték a fogaimat, azóta látott el engem.

A Medúza Ferike nevű fordított tükörírással másik világot képviselő Tűzoltóság által ismételt zeneszerzője az Időjeleknek szeretetlenségben élt, ezért engem megtámadtak a Hunnia börtönnel, hogy engem ne szeressen senki pici koromban, elbújtam a diófa asztal alá vele együtt, mikor jöttek köszönteni engem keresztapámék Kenyeres néven, azért írom le,mert ezt is ismételték.
Azóta minden Ferenc politikailag kiválasztott, mint a Jánosok, Annák, Halak, Erikák, Ildikók, Ágnesek, Gabik, Mariannák, Katalinok, Linák, Linek, Tinák, Katyerinák, Katicák, Palik, Gyulák, Piroskák, Veronikák, de felsorolhatatlan a kiválasztottsága a miskolci névtárának a lyukaknak, amik mint írtam, születésem óta emelkednek Magyarországon. Staller Ilona Linaként meg megöregedett, mint amit azért küldtek el, hogy a lepedővel letakart országot összepisilje.

Kazincbarcika Balegyenes novellám által képviselt kommunista kort végrehajtó, engem főszereplővé tett, öcsémet cigányként köpködő bibliai István Kovács által képviselt pusztítója hatalmas gazdagságot jelent a jövő bibliai országának.

Horn Gyulával az adventisták könyvében lévő miskolci vasnép vasszarva állott fel Horn néven, parabrutális béka Istenével. Dicsőítették is sokan a jövendő magyar népét Romániának.

Weöres távol-keleti szörnyei közül Dávid Mónika, mint kiválasztott sánta állandó megáldozásommal, 1972-ben sírba temetésemmel Dávidként sorsaként, Szörnyeteg koporsóját jelenti kivégzőgépeként a Rákóczi térnek, 1995. óta hosszabbít az elmeosztályával, átképezve magát terápiás pszichiáternek Tűzkő Judit szőkeként sorsát rajtam végrehajtó arabok képviseletével. Dávidnak hasmenése lett, az egyik másik világban mészároló csapása kivégzőgépének, ezért ki akart az ajtón lökni, mikor éppen Müllerékkel kivégzett engem a saját elmeosztályán, a Hunnia börtön csapásaként.

Bodor, mint űrpusztító régen fenn az űrben, rengeteg filmben lett bemutatva a formája, földönkívülieket győzött le. Sziklára helyezve várakozott parancsára a Rákóczi térnek, amelyik összeadta magát vele, utódokat nemzve, amivel kezdődött is a születésem, hogy elviszik az utódok a lyukak fogait.

Rengeteg antikrisztus van, felsorolhatatlan a bibliai csapása Miskolcnak a debreceni reformátusokkal együtt, valamennyien kinn vannak az űrben, szaporodtak a lyukakkal, a tériekkel. Cseremisz pusztító gondolkozás nélkül rázva engem egész nap végrehajtotta Toni Curtis sorsát rajtam, mivel Kertész neve alapján kiválasztottja a Bertalan utcai Rákóczi térnek foglalkozás nevűekkel együtt. Halott népek, mint a tatárok gondolkozás nélkül végrehajtották áldozásomat, állandó apokalipszis végrehajtóiként a többi ázsiai néppel együtt, mint Kínával, Japánnal, törökökkel. Valamennyien az ózdi 666 központ képviseletei, mint egykor voltak a horvátok.

Cseh Károly írta meg őket, eltitkosították a könyveit, megtisztultak valamennyien, bibliás földet hozva létre áldozásommal, minden szerepében a feketemágusi lírai megszentelődött karámnak.

A pusztítók, antirkisztusok, fenevadak, sárkányok, hamis próféták, földönkívüliek nem értelmes lények, csapásként voltak létrehozva, a parancsokat állandóan figyelve bibliai szerepeiket végrehajtják minden akadályt elhárítva könyörtelenül.

A pusztítók a Nagypán Pszichografológiájába tett nap és hold jelből vannak Ízisz néven az áldozásommal születésem óta, így jött be utána a kínai tea a hatvanas évek elejére, utána a kínai kommunizmus, kínai budhizmus, kínai Pszichografológia, kÍnai Rákóczi tér kezdve a lábam lótuszformára történő eldeformálásával. Hatalmas népszaporulata ez a Hunnia börtönnek, egész Ázsia egyetlen nagy közös áldozásból van, mivel itt az én tankönyveimet kezdve az énekkel, folytatva a magyarral, fizikával, kémiával.... folyamatosan bezúzták, most ők lesznek a fizikai, matematikai nagyhatalmai a világnak, amelyek tanítani akarnak. Ázsiát Kína jelenti a Marx terén Miskolc városának.

A spanyol pusztító szexuális pusztító társa megütötte a női formában járó szőke hajú KOS nőt a bal fülén, amiért nekem összetörték a cseremisz pusztítóval a bal fülemet, melybe hatalmas boa kígyót tett János levelezéseit olvastatva velem dr. Melion jungista aranysas miatt Müller Péter és a Hunnia börtön közösen. Nem tudtam menekeülni semerre, lengedezett az óriás kígyó a bal fülemben, recsegett-ropogott a fülem, nem tudtam ráfeküdni, sem felkelni, mert ráment a párnára, két kézzel emeltem fel a fejemet. A Spanyol pusztító ezt követően pusztító csapással kivetette a mandulámat, első csonkításom volt a méhem megtermékenyítése, szétvágása szülésre kényszerítéssel utáni időben. Állandó apokalipszis végrehajtó Spanyolnátha összefoglaló lírai karám narancs nevével a miskolci Rákóczi térnek.

A világ urának tett sátánjuk sem értelmes lény, legyőzött engem magyar kislányként G. Maczó Ágnes helyett Csernobilkor együtt a rózsakeresztes rend szörnyével, egyik sem tud gondolkozni, állatok, állatok tulajdonságával létrehozva, együtt a termékenységi népek új-kígyósi kígyó istenével. Állandó világ-apokalipszis végrehajtói valamennyien.





 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: felsorolhatatlan, földönkívülieket, eldeformálásával, kiválasztottsága, reformátusoknak, tulajdonságával, szellemvilágnak, megáldozásommal, kényszerítéssel, reformátusokkal, megszentelődött, végrehajtóiként, eltitkosították, elmeosztályával, kivégzőgépeként, megtisztultakat, hosszabbításra, képviseletével, népszaporulata, végrehajtották, magyarországon, feszületeseket, kiválasztottja, szívkivájókkal, pszichiáternek, földönkívüliek, kivégzőgépének, rózsakeresztes, antirkisztusok, szellemvilága, könyörtelenül, elmeosztályán, termékenységi, végrehajtotta, megtisztultak, történelmének, egykori idők, bibliája szerint, sötétkapus dögjeikkel, 1956-os mártírokkal, miskolci Visnyei, könyvtárban kimentett, szarkahegyi szívkivájókkal, gonosz nyíregyházi, békegalambos kommunista, világ Csillagok, lakásokban mészárolták, kézfejre helyezett, korláti cigányai, kétszarvú hamis, református narancs, lírai karám, Rima Jeruzsálem, Nagy Feróék Főnixes Rákóczi, Müller Péter Sziámi Végh, Kriza Ákossal, Havas Máriáét, Szulák Andrea, Medúza Ferike, Staller Ilona Linaként, Kazincbarcika Balegyenes, István Kovács, Horn Gyulával, Dávid Mónika, Tűzkő Judit, Toni Curtis, Cseh Károly, Nagypán Pszichografológiájába, Ázsiát Kína, Müller Péter, Maczó Ágnes,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Házi botox  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Atyám !  Ez a miénk!  Gősi Vali - Tükre lennék...  Facebookon kaptam  Evan Esar tollából  Síró nő  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Alvó kislány  Testünk a szenvedélyek izzó f...  Facebookon kaptam  Hernádkak  Március  Petőfi Sándor - A tavaszhoz  Facebookon kaptam  Törött csészék  Testünk a szenvedélyek izzó f...  A halolaj és a hal még a migré...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Testünk a szenvedélyek izzó f...  Facebookon kaptam  Csörög a telefonom  Könnyáztatta asszonysorsok  Nyíljatok meg  1848. március 15-én  Síró nő  Sajnos ezt elBalogozták  Nem mindegy  Dóró Sándor: Ma  A nemzet csak akkor...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nyíljatok meg  Kakaós piskóta  Esti kép  Facebookon kaptam  Amikor 5 éves voltam,  Nyíljatok meg  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Sötétség és világosság  Boldog ünnepeket kívánok minde...  Facebookon kaptam  Március 15-re emlékve  Nem kell ide békemenet  Facebookon kaptam  Tanuljuk meg tisztelni más ors...  A gyomorrontás tojással is kez...  Hernádkakon tánccal ünneplik m...  Március 15 emlékére virágba bo...  Facebookon kaptam  Őri István - Dal az életről  Facebookon kaptam  Tanuljuk meg tisztelni más ors...  Nem mindegy  Facebookon kaptam  Márciusi eső  Jó éjszakát  Jóga férfiaknak  Petőfi Sándor - A tavaszhoz  Imádkozás Krisztus értelméért  Alvó baby  Facebookon kaptam  A szív és a cselekvés egységes...  Nemzeti  Márciusi eső  Könnyáztatta asszonysorsok  A kávé  Ki volt valójában a rejtélyes ...  Isten áldja  A szív és a cselekvés egységes...  Facebookon kaptam  Ki volt valójában a rejtélyes ...  Facebookon kaptam  Síró nő  Facebookon kaptam  Szabó Norbert – Szabadsá...  Hernádkakon tánccal ünneplik m...  Facebookon kaptam  képre írva Március 15 -re emlé...  Facebookon kaptam  Az ünnepről  Hernádkak  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  1848. március 15-én  Magyarország ilyen hely.  Könnyáztatta asszonysorsok  Aranyosi Ervin: Súgom a békét...  A tékozló és Isten gondviselés...  Radnóti Miklós: Nem tudhatom.....  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
egykori idők, bibliája szerint, sötétkapus dögjeikkel, 1956-os mártírokkal, miskolci Visnyei, könyvtárban kimentett, szarkahegyi szívkivájókkal, gonosz nyíregyházi, békegalambos kommunista, világ Csillagok, lakásokban mészárolták, kézfejre helyezett, korláti cigányai, kétszarvú hamis, református narancs, lírai karám, állandó világvégi, felkinálásom születésemkor, összes szörnynek, miskolci vaskori, lábukat minden, ózdi feketemágus, pillanat alatt, megyei kórházukkal, diófa asztal, miskolci névtárának, lepedővel letakart, jövő bibliai, adventisták könyvében, jövendő magyar, egyik másik, ajtón lökni, saját elmeosztályán, lyukak fogait, bibliai csapása, debreceni reformátusokkal, tatárok gondolkozás, többi ázsiai, feketemágusi lírai, parancsokat állandóan, áldozásommal születésem, hatvanas évek, kínai kommunizmus, lábam lótuszformára, spanyol pusztító, cseremisz pusztítóval, óriás kígyó, méhem megtermékenyítése, miskolci Rákóczi, világ urának, rózsakeresztes rend, termékenységi népek, felsorolhatatlan, földönkívülieket, eldeformálásával, kiválasztottsága, reformátusoknak, tulajdonságával, szellemvilágnak, megáldozásommal, kényszerítéssel, reformátusokkal, megszentelődött, végrehajtóiként, eltitkosították, elmeosztályával, kivégzőgépeként, megtisztultakat, hosszabbításra, képviseletével, népszaporulata, végrehajtották, magyarországon, feszületeseket, kiválasztottja, szívkivájókkal, pszichiáternek, földönkívüliek, kivégzőgépének, rózsakeresztes, antirkisztusok, szellemvilága, könyörtelenül, elmeosztályán, termékenységi, végrehajtotta, megtisztultak, történelmének, képviselőinek, születésemkor, árnyékvilágot, bejegyzésével, kazincbarcika, kidagasztotta, keresztapámék, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 32 db bejegyzés
Összes: 7228 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 70
  • e Hét: 341
  • e Hónap: 3183
  • e Év: 42184
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.