Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Teremtő-teremtés-természet
  2013-04-05 19:10:24, péntek
 
 

Teremtő-teremtés-természet

Sokan megkérdőjelezik a Teremtő létét konokságuk miatt, mert Istent tagadni divatos lett mostanában . Azt hiszik materialistáink, hogy kialakulhat magától is az élet . Eszükbe sem jut, hogy ők is beleszülettek ebbe a körforgásba, a Teremtés nagyszerű csodájába, amikor életképes egyedek a Természet rendje szerint utódokat hoztak létre . Létre hoz . Életre kelt . Vérévé válik . Testvér . Fivér . Nővér . Véreim így lesztek ti is magyarok, mert a Kárpátmedencét fedő csillagporból életet lehelt rátok a szerelem . Isten munkáját végzik így együtt a férfiak és a nők .

A Teremtő Isten feladata a Rend-szer alkotása . Ezt a Rendet minden élő-lénynek be kell tartani . Szabad akaratunk szerint vétkezhetünk is e Rend ellen, amit az utóbbi idők istentelen világának a térhódításában láthatunk . Ha vétünk ez örökérvényű Rend ellen, akkor utódaink hetedíziglen fogják megszenvedni ezeket a hiányosságokat . Mind addig, amíg vissza nem térnek saját akaratuk szerint Isten törvényeihez . A tévedéshez való jog mindenkit megillet . Isten mindannyiunknak szabad akaratot adott .

Teremtő dolga, hogy teremtsen . Törvényeket hozzon . Tökéletesre törekedjen . Nem tehet mást, hiszen maga is tökéletes . A Teremtés lényege, hogy alkosson . Őrizzük az isteni hagyatékot, amit génjeinkben örökül kaptunk . Amikor az ember magasabbrendűségéről beszélünk, akkor csak a lélek kiválóságáról beszélhetünk, amit cselekvéseinkből ismerhet meg más . Állatoknak és növényeknek is van lelkük . Próbáljunk beszélni hozzájuk, meglátjuk, hogy szeretik ha törődünk velük . Gondoskodásunk eredménye a gyümölcs, amivel megjutalmaz bennünket a természet .

Amikor elmész egy hatalmasra nőtt fa mellett, és megérinted törzsét, abból erőt kölcsönözhetsz magadnak, ha tudatosan teszed . Amikor enni adsz egy lónak, csirkének, kutyának, vagy macskának, akkor szeretetet viszonoznak neked, felhatalmaznak arra is, hogy megfejd őket, megnyírd őket cserébe . Kutyád az irántad érzett szeretetben még az életét is feláldozza érted ! Lóhalálába vágtat veled a lovad, ha történetesen arra kéred . Régebben egy bizonyos fajta alázat megtalálható volt még a gondoktól roskadozó ember lelkében, nehéz életében csak ez segített rajta .

Ma már könnyebb a megélhetésünk, nagyobb ellenszolgáltatás nélkül kapjuk az élethez szükséges tárgyainkat, sőt bevásárló központok nélkül már élni sem tudnánk, mert nem saját magunk állítjuk elő a megélhetéshez szükséges javainkat . Egy nagy közös etetőből etetnek bennünket, s csak annyival különbözünk az állatoktól, hogy magunk választhatjuk ki az etetőben elénk helyezett ételt, és a különböző használati tárgyakat . Amolyan jószágféle lett mára az Isten hasonmására teremtett ember . Sőt a tömegember silány változatára már nincs szüksége a mai társadalomnak, még is ez lett a végterméke ennek a kornak, mert eltértünk a teremtés Rendjének a szabályaitól .

Túlszaporította magát az emberiség ! A hetvenes években 3 milliárd ember élt csak a földön, ma már 7 milliárdan vagyunk . Eközben Georgiában valakik kőbe vésték, hogy földünk ideális emberéletének a mennyisége pusztán félmilliárd ! Valaki tévedett ugye, amikor beleavatkozott a természet Rendjébe, és Istent akart játszani .

Eltávolódtunk a valóságos értékeinktől . Ma már csak a médián keresztül tájékozódhatunk, még akkor is, amikor számítógépünk telítettségében, a saját szájízünk szerint kotorászunk . Számunkra az idő adott, ezért óvatosabban kellene gazdálkodnunk vele . Nem marad ostobaságokra, hamis próbálkozásokra belőle . A lehető legtartalmasabbra kell felhasználnunk azt a lehetőséget, amit egyszer a Teremtőtől kaptunk . A különböző egyházak felépítettek maguknak egy globális hálózatot, ami térségenként változik . Ma ezáltal osztájozzák az emberiséget .

Isten mindenben ugyan az ! Egy . Van, aki más néven nevezi . Amikor különféle birodalmak alakultak, hódításba kezdtek . Erőszakkal próbálták terjeszteni a saját hitüket, amivel kedvükre manipulálhatták a mit sem sejtő egyszerű embereket . Mi mást szeretett volna az ember, mint élni, vetés után jó aratást remélni, amiből kitarthat még egy évig neki . Birodalmak jöttek, megerősödtek, felérték a csúcsra, majd lassan eltüntek a semmiben, de a tapasztalat megmaradt a szórványnépek lelkében, amit átörökölhettek nemzedékeken át egészen napjainkig .

A Természet változatlanul teremti a Teremtő akaratának tetsző világot . Ebbe beleavatkozni nem lehet, még akkor sem, ha korcs utódaival elcsúfítja a tájat egy ideig az ember . Az életképtelen egyedek elpusztulnak ! Korunk furcsaságait fokozza, amikor egészséges egyedeket beteglelkű emberek a maguk értéktelen világára nevelnek, sőt az életképtelen egyed filozofálhat kedvére, beszűkült világát hírdetheti naponta nekünk .

Az állatvilágban ez nem fordulhat elő . Előitélet nélkül falja fel táplálékát a húsevő állat, akiket Isten arra teremtett, hogy levadássza a selejtet, a gyenge, életképtelen, szaporodásra nem érdemes egyedeket . Mindig a legerősebb oroszlán nemzi családja utódait . A gyengébb meg sem próbálja ezt a jogát elvitatni tőle . Az emberek megváltoztak az utóbbi néhányezer évben . Régebben a mamutot valóban a legrátermettebbek ejtették el, s vitték haza a sütnivalót .

A pénz világában megváltoztak az arányok . A pénzteremtő kis csoport különleges kiváltságokat juttatott magának, amivel meghatározza szaporodásának biztonságát még akkor is, ha egyébként életképtelen utódokat hozna létre . Természetellenes a mai helyzet . Kipusztulhatnak egyes fajok az emberi természet elkorcsosulása, és az életfeltételek leszűkítése miatt . Jó példa erre a Kárpátmedence melegvíz forrásokban gazdag területe, amit északról védenek hegyvonulatai, sőt itt gyűlik össze a környék édesvíz készlete, ami lassan átfolyik rajta, amint magába fogadja a hármas halom közt elhelyezkedő négy folyó ezüstös csíkjait .

Kezdetben vala az Ige . Az Ige Istentől való . Isten vala az Ige . Mi Benne, Ő bennünk . Aki megkérdőjelezi a Teremtő létét, az saját magát kérdőjelezi meg . A Teremtő Természet csodái a szemünk előtt születnek újjá és újra . Édesanyánk a napba öltözött Boldogasszony, Babba Mária, akit ma Szűznek, vagy Szentnek nevezünk, vigyáz a gyermekeire . Vele a Magyarok Istene, az Öregisten is megsegít bennünket . Lassan vége lesz ennek az istentelen kornak, mert a sötétséget fenntartani már nem lehet, de ehhez a nagymagyarországi papoknak, Szent embereknek, sőt egyházfiaknak is irányt kell mutatni . Nélkülük nem megy . Ott sorakoznak az általunk épített, roskadozó templomok, de a szószékről nem szól hozzánk senki . Miért ?

VGB


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: természetellenes, cselekvéseinkből, materialistáink, próbálkozásokra, mindannyiunknak, manipulálhatták, telítettségében, tájékozódhatunk, túlszaporította, kipusztulhatnak, megkérdőjelezik, beleavatkozott, hiányosságokat, térhódításában, kárpátmedencét, megkérdőjelezi, átörökölhettek, elkorcsosulása, életfeltételek, felhatalmaznak, felhasználnunk, gondoskodásunk, kölcsönözhetsz, szaporodásának, társadalomnak, állatvilágban, boldogasszony, ostobaságokra, hegyvonulatai, eltávolódtunk, emberéletének, kárpátmedence, számítógépünk, csillagporból, gazdálkodnunk, kiváltságokat, utóbbi idők, térhódításában láthatunk, tévedéshez való, isteni hagyatékot, lélek kiválóságáról, hatalmasra nőtt, irántad érzett, bizonyos fajta, gondoktól roskadozó, élethez szükséges, megélhetéshez szükséges, nagy közös, etetőben elénk, különböző használati, tömegember silány, végterméke ennek, Teremtő Isten, Eközben Georgiában, Teremtő Természet, Babba Mária, Magyarok Istene,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szép estét kedves látogatóimn...  Facebookon kaptam  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Facebookon kaptam  Töröld le  Paul Éluard - És egy mosoly  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 15  jó reggelt  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Facebookon kaptam  Különleges  A felvilágosodás...  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Baranyi Ferenc - N i n c s  Martin Buber, A haszidim meséi  képre írva  Facebookon kaptam  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Alvó cica  Sík Sándor - Ha jő a perc  Facebookon kaptam  Az ókori görögök sebkezelésre ...  ajándék, mellyel meglepem  Facebookon kaptam Krisztinától  Szép estét  IGEN így  Sorsunk miatt...  Jan Twardowski - Siessünk  Facebookon kaptam  Önmaga ellenére  Facebookon kaptam  Emlékezz  Jó éjszakát  Szívek  Reményik Sándor: Pierrot &...  Robin Wight pitypang szobra  IGEN így  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Egy tavasz  Müller Péter tollából  Bársony székben  Szép estét  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Jánosházy György: Fogd a kezem  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Facebookon kaptam  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Spenót fasírttal  Facebookon kaptam  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Sorsunk miatt...  Facebookon kaptam  Vidámság  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Facebookon kaptam  Nagy és kis csodák  Tanácsok egy pszichológustól  Horváth Szilvia tollából  Baranyi Ferenc - N i n c s  Vidámság  Annyira tisztelem a szabadságo...  Walter Chrysler mondta  Csend  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Facebookon kaptam  Ma van a magyar költészet napj...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  "Ez egy csoda"  Dóró Sándor: Embernek maradni  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Az ember emlékekből áll  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam bará...  A hagyma antibakteriális hatás...  Tanmese  Facebookon kaptam  képre írva  Az ember emlékekből áll  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam Krisztinától  Az ember  Facebookon kaptam  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Megígért békesség 
Bejegyzés Címkék
utóbbi idők, térhódításában láthatunk, tévedéshez való, isteni hagyatékot, lélek kiválóságáról, hatalmasra nőtt, irántad érzett, bizonyos fajta, gondoktól roskadozó, élethez szükséges, megélhetéshez szükséges, nagy közös, etetőben elénk, különböző használati, tömegember silány, végterméke ennek, teremtés Rendjének, hetvenes években, mennyisége pusztán, természet Rendjébe, valóságos értékeinktől, médián keresztül, saját szájízünk, lehető legtartalmasabbra, különböző egyházak, globális hálózatot, saját hitüket, évig neki, tapasztalat megmaradt, szórványnépek lelkében, életképtelen egyedek, maguk értéktelen, életképtelen egyed, húsevő állat, legerősebb oroszlán, jogát elvitatni, emberek megváltoztak, utóbbi néhányezer, mamutot valóban, legrátermettebbek ejtették, pénz világában, emberi természet, életfeltételek leszűkítése, környék édesvíz, hármas halom, saját magát, szemünk előtt, napba öltözött, istentelen kornak, sötétséget fenntartani, nagymagyarországi papoknak, általunk épített, természetellenes, cselekvéseinkből, materialistáink, próbálkozásokra, mindannyiunknak, manipulálhatták, telítettségében, tájékozódhatunk, túlszaporította, kipusztulhatnak, megkérdőjelezik, beleavatkozott, hiányosságokat, térhódításában, kárpátmedencét, megkérdőjelezi, átörökölhettek, elkorcsosulása, életfeltételek, felhatalmaznak, felhasználnunk, gondoskodásunk, kölcsönözhetsz, szaporodásának, társadalomnak, állatvilágban, boldogasszony, ostobaságokra, hegyvonulatai, eltávolódtunk, emberéletének, kárpátmedence, számítógépünk, csillagporból, gazdálkodnunk, kiváltságokat, választhatjuk, kiválóságáról, beleszülettek, szórványnépek, egyházfiaknak, megélhetéshez, megélhetésünk, változatlanul, beleavatkozni, életképtelen, furcsaságait, megszenvedni, elhelyezkedő, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 197
  • e Hét: 3961
  • e Hónap: 7706
  • e Év: 161202
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.