Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Zöld medeia melletti cigánytelep horrorja tékozlással
  2018-02-24 19:08:25, szombat
 
   
  A Zöld Medeia, mint Margittai Ági, akit Friderikusz Sándor, mint egyik Rákóczi téri hosszabbító mutatott be, érettségi bizonyítványt adva neki helyett én voltam a Zöld Medeia is zöld köntösében, horrorjával a médiájának, mely még a szekrényből is feketemágiával és tűzzel, szörnyekkel tört elő. Mostam helyette a tatárdombi Iker Talmudosok mocskát, melyek szövetségben vannak az Iker torony és iker épületek jelzései szerint az űrpusztítóval és Rákóczi térrel, jelenleg Tőkés László nagyváradi volt püspök és Hegedűs név berendezettekkel képviselve Tőkés Anna kezdetével emelkedésüknek. A szenes holmiját az összeégetett házuknak évekig mostam, kulcsjelét nem tudtam eltüntetni Illés-Pisti árulásának, mely azt jelentette, hogy megcsókolt engem egyszer Kohut Isten egyik istene a számon. A titok azóta a kulcs a csók miatti elégtétel lett volna a kékeknek és mindegyik földönkívülinek.

Nincs förmedvény, amin jóllaknának, járnak az ősi koncra zord tragédiák vérnyomain mindig elölről kezdve a történelmet.

Együtt vannak tehát a reformátusok a miskolci vaskori Rákóczi térrel, így is harcoltak, furcsa volt, mikor a Talmudos Tőkésék legyőzték Csaucseszku vaskori kommunistáját Miskolcnak.

1995-ben együtt nyitottak tor-ünnep rendezése miatt az én pszichiátriára maguk helyett kivégzésre beszállításom után Miskolc városának képviseletében médiákat a pestiek és Túri Ferenc Hunnia börtön berendezésében.

1995. óta pazarolnak, év háza díjakat nyernek a Rákóczi téri Hunnia börtön, mint Bocs-kor és média tagok, mint Sebestyén Balázs, életmű járadékot kaptak az állandó világ végi időjeleket megadók, mint Deák Bill Gyula feszületes, a szocialista iskola ellen létrejött testnevelés tantárgy olimpikonjai, melyek az áldozásomból emelkednek folyamatosan, egyikük elmondása szerint én tartottam össze a családot helyettük.


Költészet napját ünnepelnek a Hofin hahotázó lírai narancs karám tagjai, amik 130 éve készültek erre a nagy közös áldozásomra, a távol-keleti szörnyeivel Müller - Végh Péternek, Göncz Árpád emelőjének a vakolat rám omlasztásával, világ-könyvtára folytatásával, a Pszichografológiájával Orbánéknak, akik ekkor bemutatták az aláírásaikat, hogy terheltek. Valamennyien okkultista pszichografológiai Bertalan utcai elmebetegek. Az egész utca egy nagy Pszichografológia a világ összes jelecskéinek képviselőjével, kivéve a hatágú csillagot.

Aztán jött ismét a fényevés Nagy Anna halott reformátusai helyett, míg ők költöztek el a megyéből, leszállítva a bibliai ébredő játszóteret folyamatos egyháznyitásuk az én koldulásommal további áldozásukban, kivégző sorozatokkal. Miért kellett az Uniónak az én kivégzésem 2004-ben hangelvéssel együtt ahhoz, hogy Magyarország csatlakozni tudjon Hunnia börtön és Rákóczi tér néven?

Hihetetlen, amit Friderikusz légyként bemutatott hahotázva Dömsödi Gáborral a Bertalan utcai okkultisták közül atlantiszi mágiával, ha jól sejtem Falusival együtt, Mariannaként kiválasztott, akár a tótok, hogy Gábor Zsazsa szőke légy nem tud gondolkozni nemi csapásként, amire létrehozták.

Folyamatosan támadtak engem minden szőke miatt, amit már viccekben meséltek, visszamentek időben 130 évre a nácik, mint egész Heves megye, minden beázással megjelölt értelmiség legyőző és a nemesi cigányok.

Sebestyén Balázs, a többi horror média sztárral tor ünnepként hatalmas házakat hozott létre, külön cigánytelep gondoskodott arról, hogy nekem és azoknak, akik engem szerettek és tiszteltek, mindenüket összezúzzák, megölték születésem óta a szép kislányokat, jóembereket. Nem lehet a cigányoknak ezt visszaadni. Már jóval születésem előtt kezdte a miskolci Rákóczi tér az emberek házaikban történő támadását, testükbe lépve, mint ahogyan megtámadták nagyapát is, apát baltával űzték el otthonról albérletbe Hunnia film végrehajtása közben rajta. Az ő házuk tiszta, amerikai konyhával rendelkezik a Rákóczi tér minden lyuka és már unokával szaporodott néptömege, akik elköltöztek Borsodból, holott az egész megyén folyamatosan jártak körben sorsukat, tetteiket rajtunk végrehajtva, az ide tartozó neveikkel együtt.

Bocskor születésével kezdődött a bocsok medve kora, valamennyit ismételtelték egykori orosz történelemként a kisebbik lányom kezdetével. Ez kevés volt, megtámadtak engem a Hunnia börtön összes elmebetege sorsa miatt, mert Bocskor fordítva vette fel emiatt a tornanadrágját, ezért még jutalmazzák is áldozásáért naponta többmillió forinttal, műsoros nézettséggel, véleményét a miskolci tedd le a magad a küszöbre Timis egyik főszereplő miatt az egész ország követi,mert Bocskor, mint orosz bocsok kora követendő példája az elmeosztályának.

Timi egy lány volt 1992-ben, akin megesett a szívem, mert naponta a kék buszos útvonalai a szabadságharcosoknak hordták haza, mindig más sofőr és írtam róla egy cikket, hogy Tedd le magad a küszöbre a szociális osztályon. Timit így bonyolították tovább. Minden miskolcinak saját könyve van, minden központ 130 éves állandó apokaliptikus áldozókat jelent, amik közösen kíséretükkel megtámadták Sátoraljaújhelyt és Sárospatakot, amikor Benkő Lajost megölték. Ezt ismételte kínzásom és gyalázásom közben Magyar Bálint, ismét megtámadták a miskolci cigánysággal Sátoraljaújhelyt, Olaszliszkát Lévaival már, Sárospatakot, amit mutatott a média, de nem volt kinek.

Nem titok, hogy a Rákóczi tér cigánya körben volt rajtam, mit tettek velem születésem óta minden Ágnes lyukuk főszerepében.

Minden karmikus tettét a sántákkal kezdődve rajtam hatvan éven keresztül a Bertalan utca végrehajtott, ismételve közben Benkő Lajos utolsó finn-ugor angyalként hozott sorsát.

Amikor Rácz feltűnt a médiában, éppen a Rácz névnél jártak a cigányoknál, ekkor szétverték az újhelyi óvónő házát baltával, éppen akkor utaztam le oda gondolkozás nélkül még. Kimentem a temetőbe, teljesen feldúlták, sírokon a név átcserélve. Az elmebetegek elmebetegeztek engem a miskolci Rákóczi térrel együtt, míg emelték a nyugdíjukat a szociális osztályukkal, engem elutasítva mindenben, közölve velem, hogy nem vagyok más, mint a többi miskolci, nem jár nekem más elbánás, annak ellenére, hogy a bolt és közlekedés fóbiások, pulyaszeplősítő bányászok, LKM-es sátán népei, a rengeteg gyár és üzem létszámával együtt ál-rokkantságival öregedtek meg, a kommunisták meg kapják mai napig a nagy fizetséget a vasfüggönyös kormányuktól, a Rákóczi tér teljes egésze, mint világmészáros az ellátmányát az országnak.

Hiszen a narancs jelenti az összes pártot, valamennyi név idetartozik, itt fedezem fel őket a városban, az utcában, állandóan ismétlik a történelmet. Ezt kell elmondai Amerikának, amelyik befogadta a miskolci cigányságot, hogy a házakban, lakásokban vannak, mészárosok, Mészáros Kata összes kommunizmusát hajtották végre, ami nem én voltam elméletben valamennyi termékenységi nép szigetek emelésével együtt. Grófó, a tik sem vagytok magyarok sztárjaiként szövetségben van Mészáros Kata medve kommunizmussal kezdett henteseivel.

Szereti az arany csillagását a Rákóczi tér, többezer éve kezdték az aranyásókkal a világ történelmét, többször összezúztak mindent, majd a nyomorban kezdték elölről az emberek egymással történő lemészárlását, a nők megalázásával együtt. Kukó cigány aranypalotában a többi cigányával a miskolci Rákóczi térnek véráldozásból, ahogyan valamennyien esznek, öltöznek, utazgatnak, tanulnak, házasodnak hatvan éves folytatásával Benkő Lajos sorsát.

Az indiai Rozmann néven ismételt legalsóbb kaszt cigányságának depresszióját én is megkaptam, mivel Müllerék menhelyénél kiválasztottak voltak. Folyamatosan tart a vándorlásuk 130 éve, már országokat foglaltak el.

Horror horror hátán, amit a média jelent a vatikáni Rákóczi terével Miskolcnak, rengeteg biológiai, élővilág ellenes csapásával, fegyvereivel, rakétáival, atombombáival a kommunista országainak. Ez a vége, mi voltunk az utolsó német emberek, Magyarország megszüntetését torünnnepként ünnepli Miskolc városa 1995. óta az én lemészárlásommal magyar kakas néven a szlovák tótokkal.

60 év ebben az életemben a lemaradásom, néha megengedték, hogy hipnózisban előre kitalált tervük miatt tanuljak, mert megengedték a zene tanulást a vasfüggönyig gitárral, énekkel, hogy a világ minden slágerét, operettjét megtanuljam, a vasfüggöny emelésekor Miskolcnak a németek és Románia közé Lucifer hozatalával folytatódjon egy fényevéssel egybekötött tömeghipnózisos élet embertelen körülmények között, egész Kelet Ázsia központtal Miskolcon berendezett és a cigányságság emberré válásának véráldozásával egyetlen nagy közös áldozásában a világnak, hiszen mindenki tudott róla végrehajtsák mindazt,amire 130 évig készültek, Vénusz gyalázásra és likvidálásra lezárt határokon belül.

Tudták közben, mert ismertek, hogy törvényt gyaláznak, a csonkítással is.

Nem tudom felvenni a versenyt tavaly február óta lassan kijózanodó állapotban sem a zsenikkel, nincsen megtanult iskolai tanulmány mögöttem, mert a zseniknek az Időjelek szerint fűszálakat kellett volna számolniuk állandóan, mint mindig kitermelt értelmiségének a Hunnia börtönnek, láthatóak voltak a világon mindenütt.

Nem engedték a nemesi Nagy Karola istenhívő kommunista karmikus sorsaként Marianna kezdetével Újhelynek a nyelvek tanulását, csak a németet írni, a többit mindig elfelejtettem, meg méhgörcsben kellett volna meghalnom, mint a mágusnőjüknek, egykori Hunyadi nemesként.

Éppen a törvényt gyalázták és csúfolták az öcsémben is Malek szörnyével, mint amerikai elmeosztály teremtőjével, amelyik cipelte, csúfolása közben a miskolci pszichiátriáknak. Gyuszi talpig becsületetes volt fényevése közben is haláláig, akkor lakott jól életében először, másnap megölték a születésnapja után. Olyan hülye becsületesek voltunk, mint apa, így csúfolt minket anyám is, aki bábjuk születése óta. Németek hozták apához, így rendezték be a filmeket apa haláláig Benkő és Kohut nevekkel. Apa szocialista medve kori természetjárása után még a kisvonatot is felszámolta Sátoraljlaújhely a miskolci Rákóczi terével, mert azzal jártunk kirándulni, kifosztották a cigányok, kidobva mindent, amit vásárolt nagyon kevés pénzéből. Ő sem tudott beszélni halála előtt, csak suttogni, három agyvérzés, lebénítás után infarktusban ölte meg Budai Zsuzsanna családja, melyet a miskolci Rákóczi téri média ismételt. Azután már Kohut Magdára sem tartottak igényt színésznőként, befejezték a trianoni áldozást.

Öcsémet a menhelyi 666 fenevadja feketemágiájával csonkító és gyilkoló cigánytelepe születésekor támadta meg a családi házában Szencinek Kupai és Tas dadogósok karmikus kommunikációs bénítása miatt. Egész életünkben végig velünk voltak a házakban, lakásokban, miközben a Hunniai börtön mindent összerombolt a börtön gyilkosokkal, mert ezek a cigányok is a lakásokban, otthonokban láthatatlan világban járnak, akár a sátánisták. Megházasította a ricsei pszichiáter Vona Gábor elméjeként Gyuszit azt állítva anyámnak, hogy a zsidók által személyiség nélküliség miatti sokkolásokkal összezúzott idegrendszere meggyógyul - rögtön az albánok motoros támadása után történt Delhusa emelkedésével -, ha megházasodik. Megrendezték az esküvőt a felsőzsolcai menhelyi Nagy Éva elmebetegével Müller Péternek. A sátoraljaújhelyi Müller sátánistái megtámadták őket az elbérleti lakásban, ahol felemelkedtek a ruhák, tárgyak magasra, az öcsém kapkodott utánuk, miközben Évája Müllernek ágynak esett, maga alá vizelt, mert Bodorné Ágnes cigánytelepe így mészárol, amiért ismét minket vádolt a tik sem vagytok magyarok csürhéje. Húgyhólyagjait vágták ki szüléskor az asszonyoknak Ágnesék népével, amiért az én húgyhólyagomat a pókokkal, ami a férje és a lánya ki akarták venni a megyei kórházukban 1995-ben.

Gyuszit egy arab orvos kiengedte záróval előzőleg Izsófalváról, azzal, hogy nem beteg. Hiába mondtuk, menjen el Dunántúlra, nem tudott pénz nélkül neki indulni. Eztán történt a meghurcolása először a borsodivánkai Müller Péter kommunista elmeosztályával, amelyek a Rákóczi téri cigánysággal mészároltak. Kamrába zárták a menhelyivel kötött esküvő után anyámékkal, kiadta a fáskamrát albérletbe nekik a nagy családi háza mellett, nem engedve meg a víz használatát, kifizettetve vele semmi pénzéből a saját villany és vízköltségét ennek ellenére. A szomszédok változtak, kivitték a Szajkókat, Medvéket a városból, mint apokaliptikus csapásokat, Magyar Bálint idején a pesti Rákóczi tér költözött a városba felvásárolva a cigánysággal a házakat. Bevitték az indiai ricsei és hegyközi cigányságot. A RTL klub harcolt a mindent szétberhelő népéért a tik sem vagytok magyaroknak.
Egyszer Bodorné cigánysága az utcán elvette az egész rokkantsági nyugdíját.

Olga, aki verte baltával Dojcsákékra az ajtót, szédült Napraforgós főszereplőjeként Öcsike testvérrel halála után Farkasék költöztek anyám mellé, meg egy pesti utcanép. Farkasnéval együtt leskelődött anyám a kamralyukon keresztül öcsémre, aki nem ismerte a nemiséget, hogyan él házaséletet.
Így embert még senki soha nem alázott meg, ahogyan tette ezt Németország a Benkőkkel.
Az újhelyi rendőrség kiment az öcsémért és feleségéért, mindenféle papír nélkül elvitték őket a borsodivánkai kivégzők közé, ahol cigiért árulta magát Éva. Ugyanazt tették Gyuszival, amit anyámmal születésem után, hogy hozták Balázs Ferit a szomszédból,meg mindenféle udvarlót, pároztatva az embereket egymással beléjük lépve a Hunnia börtön cigányaival, kezdve Gábor Zsazsa kurvaságával.
Új-Kígyósi pszichiátert egyszer felhívtam, hogy van az öcsém, azt felelte, hogy egy szép fiatalember. Utána már teljesen eldeformálták. Rucájsz kinézete is volt, ezzel együtt Miskolc Rucájsz büfét nyitott, az áldozása szerint változtatta az üzleteket, hivatalokat, vendéglátó helyeket, ékszerboltokat. Bodorné népe kiszedte ezt követően az öcsém és a bátyám fogait is Tűzkő Judit pszichiáter gyilkosságában, amit tor-ünnepként ünnepeltek.

Amikor egyszer egy sárospataki koncertről bevittek egy alkoholista sátánistát, másnapra meghalt egy altató miatt Kósa Emese Fiúk, lányok évkönyve főszereplője pszichiátriai sátoraljaújhelyi osztályán, másnap Pléhbánékkal leöntötték Gyuszit pálinkával és hipnózisban bevitték az osztályukra, rácsos ágyba zárták, az ápolók többször véresre verték ok nélkül. Mindent már az utcanép alkoholistái miatt tették. Nem volt kihez fordulni, az egész ország miattunk zárta le vasfüggönnyel a határokat folyamatosan, Varga-Varsányi pár elköltözése után fejezték be a csípőcsontom kikötésével a megsérültek miatt pár évvel ezelőtt az Őrház patika bibliai felszámolásával a vasfüggöny sorozatukat.

A tiszta szívű ember, ha szenved, nem ismerve a rosszat és a bűnt felfoghatatlan kivégzés az egész világ ellen, hiszen ez a bűnözők sorsa lett volna az elmebetegével együtt. Állandóan ismételték már Malek szörnyével a Kecskések és Farkasok sorsát rajta, áldozásával, majd valamennyi feketekenyér ünnepes egyházat így emeltek közös áldozatukként kínzásunkkal. Borsodivánkán a kivégzőgépek nevettek, amikor csomagot küldtem, megfelelezve a saját kis kávémat, cigimet, mert nekem sem volt pénzem. A Talmud démonjai mindent elkövettek, hogy rájöjjünk, mi történik velünk.

Fekete mágiát szedtek ki tavaly februárban minden részemből, a válltörésem bal oldalán a karom könyékig végig tömény feketemágia volt Mary Zsuzsa sorsaként, a szám teljes egészében, a fejem teljes egészében, a nyakam, a hasam végig. Mindkét karomat a Rákóczi tér mozgatta. Homlokomon annyi csapás volt, hogy ne tudjak gondolkozni, becsinálva minden jógakönyvben leírt csakrának mondott központ, mint a szívem, amit égettek állandóan Müller sátánistái, itt voltak végig velem születésem óta.

A kígyók, melyek minden részemben megbénítottak elevenek voltak, a római egyház csapásait jelentették, ez a mágiájuk. Hunnia börtön csapásai voltak.

Pusztítók sorsát hajtották végre, hogy szegényeket mészárosnak hozták létre az elmebetegek sorsával együtt, megtámadva engem zöld-kék szemű spanyol pusztító helyett Bródyék áldozásában, zöld szemem kék daluk idején még, hej tükör mondd meg bátran, ki a legszebb a világban, annak ellenére, hogy a spanyol pusztító zöld-kék szeme Illés és az én szememet jelentette. A szőke spanyol pusztítónőjük sorsát is végrehajtották összetört fülemmel. Felfoghatatlan mindez, minden emberi formában járó emberek miatt létrehozott bibliai gyilkos miatt minket lemészároltak.

Amikor a miskolci Bakterház kocsmánál jártak Koltay Gábor és Pogány Judit legyeknél, felgyújtották jeladás végett a kocsmát, de senki soha semmit nem tett. Pogány Balázs Ferikés elmebeteg sorsát testvéréével együtt folyamatosan hajtották végre, elmeosztályával, az anyja könyvtárosi sorsával együtt, mert vadállat a férje. Pogány Balázs nevet változtatott, írták le nekem a gondnokság alá helyezési papíromra helyette. Tehát 1995. után már Ízisz-Vénuszra többé nem volt szükség, ezért kezdték a tor- ünnepét a cigánytelepnek Győzike kakasfrizurásaival országszerte.

Nem értettem Urbán Tibor mondatát 1991-ben, hogy nen éljem bele nagyon magam a szerepekbe. Halvány gőzöm nem volt szerepekről, hogy én kétszeres világ-könyvtár szereplő vagyok meg a teljes bibliáé, itt mindentudó, cinikus Keletes tagok voltak, amikor meghalt valamelyik lírai karám áldozóm, gyászolta az egész város. Cipő ide van berendezve, onnan kapta a nevét, hogy egyszer az új cipőmet tönkre tették reggelre, nem tudtam mit felvenni, Bódi Guszti ott volt a másik világban a Rákóczi terével, ugyanúgy, mint Oszter Alexandra.

Felfoghatatlan Turcsányiék miatti megalázásom genyónak szólítva engem 18 éves korom óta, ezt ismételve állandóan dobálásommal a lakásban a médiája által Liptainak, amin nevetett az ország, mit művelnek a brazil mókusrendi maffiájukkal a Bertalan utcai pszichografológiai lakásában a barakkos legyeknek, pusztítónak, amelyik genyózta a szomszédot. Már végrendelkeztek egymással a szomszédok, mivel Bodorék hosszabbítottak 1989. óta utódokkal.

Arra meg semmit sem lehet mondani, hogy a világ összes országa az utolsó emberi család megáldozása miatt lezárt határokat jóváhagyta állandó Várkonyi mondatával, hogy embereket nem lehet teremteni, csupán azért, mert emberiségi törvénnyel rendelkező, tisztességes és tökéletesek voltak. Ezzel az egész világ egyet értett, hogy így kell lennie kivétel nélkül.

Tehát a cigányságot szét kell szedni, külön a nemesi mulatós cigányságra, melyek emberek testébe hatolnak, külön az öngyilkosságot velük végrehajtó ördögökre, külön az indiai országokat elfoglaló legalsóbb kasztokra, melyek emberré váltak az én gyalázatommal, fényevésemmel, külön az Időjelek testenyészeti cigányságát, külön a romáit Romániának, mint Parabrutális béka Isten népét, külön a hegedűs cigányságát a reformátusoknak, külön a sötétkapus dögjeit az állandó világ-könyvtár gyalázattal történő végrehajtóit a halál reformátusoknak Tőkés László képviseletében, külön a temetőbrigádjával Szenes Iván szenes cigányainak.

A lírai karám költöi fertelmet hajtottak végre a zenészeikkel, festőikkel, a narancs Rákóczi téri kurvákkal és futtatóikkal, támadva minket mindenért, ami sorsukat jelentette. Két mondat volt hatvan év alatt, mely leplező volt, amit nem értettem. Egyik, hogy a fogam miatt Magyarországnak kell szégyellnie magát Cseh Károlytól, s hogy egyszer mindent meg fogok érteni, miket írtak össze végtelen hosszabbításukban Ízisz áldozásban, a világ összes szerepében. Másik Urbán Tiboré, hogy ne éljen magam bele minden szerepbe, Vass Tiborék kinevetésével, hogy ne énekeljek Bródy számokat.

A rock-sztárjairól a pokol angyalainak már nem is szólok, mert már régóta nincsen ellenségük a római egyház történelmi halottjainál.







 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: sátoraljaújhelyi, sátoraljaújhelyt, lemészárlásommal, főszereplőjeként, sátoraljlaújhely, berendezettekkel, pszichiátriáknak, feketemágiájával, földönkívülinek, elmeosztályával, felszámolásával, hosszabbítottak, tömeghipnózisos, reformátusoknak, pulyaszeplősítő, magyarországnak, végrendelkeztek, elmeosztályának, természetjárása, egyháznyitásuk, felfoghatatlan, pszichiátriára, megszüntetését, elmebetegeztek, aranypalotában, tornanadrágját, képviseletében, képviselőjével, ékszerboltokat, gyilkosságában, kiválasztottak, emelkedésüknek, rokkantságival, történelemként, feketemágiával, cigánytelepnek, tatárdombi Iker, szenes holmiját, összeégetett házuknak, titok azóta, csók miatti, miskolci vaskori, állandó világ, szocialista iskola, áldozásomból emelkednek, családot helyettük, nagy közös, távol-keleti szörnyeivel, egész utca, nagy Pszichografológia, világ összes, hatágú csillagot, Zöld Medeia, Margittai Ági, Friderikusz Sándor, Iker Talmudosok, Tőkés László, Tőkés Anna, Kohut Isten, Talmudos Tőkésék, Túri Ferenc Hunnia, Sebestyén Balázs, Deák Bill Gyula, Végh Péternek, Göncz Árpád, Pszichografológiájával Orbánéknak, Nagy Anna, Dömsödi Gáborral, Gábor Zsazsa, Benkő Lajost, Magyar Bálint, Olaszliszkát Lévaival, Benkő Lajos, Amikor Rácz, Mészáros Kata, Kelet Ázsia, Nagy Karola, Budai Zsuzsanna, Kohut Magdára, Szencinek Kupai, Vona Gábor, Nagy Éva, Müller Péternek, Évája Müllernek, Bodorné Ágnes, Müller Péter, Egyszer Bodorné, Balázs Ferit, Miskolc Rucájsz, Tűzkő Judit, Kósa Emese Fiúk, Mary Zsuzsa, Koltay Gábor, Pogány Judit, Pogány Balázs Ferikés, Pogány Balázs, Urbán Tibor, Bódi Guszti, Oszter Alexandra, Felfoghatatlan Turcsányiék, Szenes Iván, Cseh Károlytól, Másik Urbán Tiboré, Vass Tiborék,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A halolaj és a hal még a migré...  Tanuljuk meg tisztelni más ors...  Szép estét  Facebookon kaptam  A közszereplő  Alvó baby  Facebookon kaptam  Benned is ezerféle szín van  Facebookon kaptam  Síró nő  Csörög a telefonom  Facebookon kaptam  Majthényi Flóra: Mi a haza?  Ibolya  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Gámentzy Eduárd - Írok egy dar...  Szeretettel  Alvó baby  gyöngyöstarjáni vérszilva faso...  Házi botox  Gámentzy Eduárd - Írok egy dar...  Facebookon kaptam  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  Akit mindenki lenéz, nem tarto...  ...és mégis ráismersz  A Mindenható Istenben bízva  Facebookon kaptam  Mélységes szomorúsággal  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Rochefoucauld - a bölcs  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Síró nő  Házi botox  Szabó Norbert – Szabadsá...  Szent-Györgyi Albert gondolata  A közszereplő  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Ted Engstrőm gondolata  Nem mindegy  képre írva Március 15 -re emlé...  Paul David Tripp Március 15  A szív és a cselekvés egységes...  Rejtő Jenő versei  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Március 15 emlékére virágba bo...  Radnóti Miklós: Nem tudhatom.....  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  Egyet értesz?  Március 15-re emlékve  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Talpra vándor  Nem kellett volna!  Szent Pio atya!  Intelem  A gyomorrontás tojással is kez...  Szép estét kedves látogatóimna...  Kakaós piskóta  Jó éjszakát  Március 15-re emlékve  Testünk a szenvedélyek izzó f...  Éljen a magyar szabadság!  Facebookon kaptam  Nemzeti  Mély, puha álom - sárga féltés  Facebookon kaptam  Alvó baby  A gyomorrontás tojással is kez...  Az élet  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Vágy, élet és sugár  Könnyáztatta asszonysorsok  Ne feledjük: a föld jóval több...  Nem mindegy  Ibolya  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó baby  ...és mégis ráismersz  Cicus virággal  Aranyosi Ervin: Március 15-ére  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Rochefoucauld - a bölcs  Facebookon kaptam  Boldog ünnepeket kívánok minde...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó baby  Isteni zsebkendők  Szép álmokat!  A magyar sajtó napja március 1...  Rejtő Jenő versei  Könnyáztatta asszonysorsok  Alvó cica 
Bejegyzés Címkék
tatárdombi Iker, szenes holmiját, összeégetett házuknak, titok azóta, csók miatti, miskolci vaskori, állandó világ, szocialista iskola, áldozásomból emelkednek, családot helyettük, nagy közös, távol-keleti szörnyeivel, egész utca, nagy Pszichografológia, világ összes, hatágú csillagot, fényevés Nagy, bibliai ébredő, nemesi cigányok, többi horror, szép kislányokat, miskolci Rákóczi, emberek házaikban, egész megyén, bocsok medve, kisebbik lányom, miskolci tedd, küszöbre Timis, egész ország, lány volt, szociális osztályon, miskolci cigánysággal, sántákkal kezdődve, újhelyi óvónő, elmebetegek elmebetegeztek, szociális osztályukkal, többi miskolci, rengeteg gyár, nagy fizetséget, vasfüggönyös kormányuktól, narancs jelenti, összes pártot, miskolci cigányságot, arany csillagását, világ történelmét, nyomorban kezdték, emberek egymással, többi cigányával, indiai Rozmann, média jelent, vatikáni Rákóczi, kommunista országainak, utolsó német, szlovák tótokkal, zene tanulást, vasfüggönyig gitárral, világ minden, vasfüggöny emelésekor, fényevéssel egybekötött, cigányságság emberré, versenyt tavaly, világon mindenütt, nemesi Nagy, nyelvek tanulását, németet írni, többit mindig, törvényt gyalázták, miskolci pszichiátriáknak, születésnapja után, trianoni áldozást, családi házában, börtön gyilkosokkal, ricsei pszichiáter, zsidók által, albánok motoros, felsőzsolcai menhelyi, sátoraljaújhelyi Müller, elbérleti lakásban, öcsém kapkodott, asszonyoknak Ágnesék, megyei kórházukban, arab orvos, meghurcolása először, borsodivánkai Müller, menhelyivel kötött, fáskamrát albérletbe, nagy családi, saját villany, szomszédok változtak, pesti Rákóczi, városba felvásárolva, indiai ricsei, mindent szétberhelő, utcán elvette, egész rokkantsági, pesti utcanép, kamralyukon keresztül, újhelyi rendőrség, borsodivánkai kivégzők, embereket egymással, szép fiatalember, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 32 db bejegyzés
Összes: 7228 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 70
  • e Hét: 341
  • e Hónap: 3183
  • e Év: 42184
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.