Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nyugdíjasok adója, nyugdíjkorhatár
  2018-03-01 17:16:13, csütörtök
 
   
  A vasfüggönyös kormány minden korban védte a nyugdíjasokat, mint hatalmas szavazóbázisát a világ-könyvtárnak szereplőivel, főszereplőivel együtt, hatalmas nyugdíjakkal engedve őket dőzsölni külföldi bankoknál biztonságba tett eltulajdonított, jogtalan pénzekkel, hiszen nem politika a nagy közös áldozása Magyarországnak, hanem emberiség ellenes bűntett.

A nyugdíjasok 81 éve hosszabbítanak értelmiség legyőzést is a világ minden részén, mint diplomások, koldusok, minden területén a világ-apokalipszisnek.

Pár kivétel van az országban, a jóemberek és az áldozatok, akiknek sem életműdíjat, sem nyugdíjat nem lehet adni, mivel nem engedték munkát végezni őket, lemészárlásuk közben, nincstelenek voltak, koldusok.

A nőknél a nyugdíjkorhatárnak, azoknál, akik nem tudtak az áldozásról 55 évnek kell lennie, a férfiaknál 60.

A nyugdíjasok nyugdíjának 10 %-át TB ellátásként és adóként kell levonni.

A világ minden országában így van ez, ők sem tékozolhatnak és ugazgathatnak felhőtlenül, meg kell tanulni ismét takarékoskodni, pénzt beosztani,amire az elmeosztály nem volt soha képes.

A végtelen időhúzó politikusai a vasfüggönyös emberiség elleneseknek nem akarnak nyúlni a választó réteghez, mert politázálásdit, izmust játszanak a világ-könyvtár elméleteiből. A kiválasztott nyugdíjas elmeosztály arra le adja le a voksát, amelyik a legtöbbet nyújtja neki, hiszen egy pár virsliért, egy üveg sörért, tíz kiló burgonyáért vásárolják meg őket, meg különféle juttatásokért. Rossz nézni,amikor ezeken az ingyenes rendezvényeken egymást lökdösve tolakodnak az elmebetegek kajáért és piáért.

Az áldozatokat nem lehet tovább bizonytalanságban hagyni, állandó rettegésben az ellátás elvétele miatt, amit folyamatosan megtettek hosszú évek alatt, kiárulva az isteneket, angyalakat, gyalázva őket haláluk után is.

A sportolóknak és az Időjelek megadóinak nem jár életműdíj, hiszen emberiség ellenesek. Én nem kaptam egy fillért sem a politikai leplezésért, miközben a lírai karám és a Rákóczi tér sokkötetes és díjas szerzői hatalmas honoráiumokkal tékozolnak, cinkosan hallgatva születésem óta a zenészekkel együtt.

Hagyták négy éven keresztül, hogy én kezdjem el a mesélését segítségkéréssel annak, hogy mit tettek velem, holott jobban tudták, mert én nem tudtam semmiről, nem tudtam, milyen szerepekkel nem szabad azonosulni. Az emberi észt ez meghaladja, nem lehet felfogni, mint ahogyan egyik olvasóm sem tudta, meg állandó lelkiismeret furdalással írtam a világ-apokalipszis névtárát, hogy nekik vannak emberjogi jogaik, egyedül nekünk nincsen. Saját az ügyvédi kar az országban az emberjogi képviseletekkel a világban.

Hagyták, hogy én próbáljam meg összerakni a nekem elmondott mondatokból mindazt, amit velem műveltek teljesen szétpüfölt fejjel, becsinálva minden részét, koncentráció és gondolkozás nélkül.

Volt szó róla, hogy a kommunista korokat egymás után végrehajtóktól elveszik a nagy nyugdíjakat, de el kell venni a vallási korokat végrehajtóktól is, egyszerre kezdtek születésemkor Ízisz áldozásommal Bodor űrpusztítóval világ-könyvtárat kétszeresen, a gönczi bibliásét Hunnia börtön reformátusaival és a miskolci Rákóczi tér skizoprenjeiét.

Az Istenek árát megszabta az ország, ötszáz forint a törvény, tehát ennyi a fizetsége, ennyi jár azoknak, amik ebben részt vettek, a lírai karámokkal együtt.

Bemondják a médiában Jakubcsek Gabriella mondatát, hogy a miskolci elmeosztály tagjának mindig férfire van szüksége, mert kivégző nemi csapás lett volna. Három gyerekessé hagyják tenni áldozásom, gyalázásom közben a tort ülő médiájukkal.

Utalgatnak a mondatára Shakesparenek, hogy színház az egész világ, benne ők a szereplők, koldus vagy király, egyre megy, akkor ne mártírkodjanak, amikor éppen áldozatot játszottak születésemig, mint világ apokaliptikus állandó emberiség ellenes csapások, díjazva az utódaikat is hadirokkantságival.

Kivívták a szabadságukat egyetlen nagy közös áldozással, vállalják ennek a következményét.

Külön vannak a karmikus bénák,sánták, süketek, büdösek,amiért engem születésemkor megáldoztak maguk helyett azzal, hogy őket nem szerethette, tisztelhette senki, mint kivégző kommunikációs csapásokat, rajtunk hajtották végre a tetteiket. A karmájuk szerint amit tettek, maguknak kell visszakapniuk, nem másokon végrehajtani saját tetteiket állandóan, többszáz éve következmények nélkül, értelmiséggé válva folytatni tovább világ-Magyarország történelmével a karmájukat, ez felfoghatatlan az utálatos filmjeikkel, könyveikkel, médiájukkal és mindennel együtt, ami az utálatot jelenti. Nem én vagyok a sirvárság utálatossága, hanem ők közösen a romlás virágai, nem lehet a bűnöket állandóan feszületre téve az embert Krisztus óta elhordatni tiszta szívű emberekkel,ahogyan teszik ezt Jeruzsálemmel közösen.

A tisztátalan lelkei Jeruzsálemnek emberré nemesednek hatvan éve már egész Kelettel Ázsia néven és a cigányságával Indiának penitenciás bűnbocsánatával a vasfüggönyösöknek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: segítségkéréssel, eltulajdonított, képviseletekkel, reformátusaival, apokalipszisnek, bűnbocsánatával, magyarországnak, hosszabbítanak, takarékoskodni, felfoghatatlan, végrehajtóktól, mártírkodjanak, rendezvényeken, politázálásdit, következményét, következmények, szavazóbázisát, honoráiumokkal, főszereplőivel, skizoprenjeiét, shakesparenek, történelmével, visszakapniuk, cigányságával, szabadságukat, lemészárlásuk, kommunikációs, jeruzsálemnek, jeruzsálemmel, apokaliptikus, tékozolhatnak, születésemkor, ugazgathatnak, juttatásokért, űrpusztítóval, nyugdíjasokat, vasfüggönyös kormány, világ-könyvtárnak szereplőivel, nagy közös, világ minden, nyugdíjasok nyugdíjának, végtelen időhúzó, vasfüggönyös emberiség, választó réteghez, világ-könyvtár elméleteiből, kiválasztott nyugdíjas, legtöbbet nyújtja, üveg sörért, ingyenes rendezvényeken, elmebetegek kajáért, ellátás elvétele, politikai leplezésért, Jakubcsek Gabriella, Kelettel Ázsia,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Bounty krémes  Szép estét  Nem számIt  Irgalom és ítélet  Png ház  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Minden harmadik...  Hiányzik  Hiányzik  Szívem tiéd  képre írva  A boldog családok mind hasonló...  Garai Gábor - Takarítás  s immár én is felragyogva, ért...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Paul David Tripp Április 19  Png csokor  Leonardo da Vinci gondolata  A jó emberek mindig szépek mar...  Fehér virág  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Julian Brass gondolata  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Sokan azt tartják  Szívem  Éretlen vers  Soha ne kedvezz...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Egy lelki imádság  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Erdőn  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Tanuld meg ezt a versemet  Irgalom és ítélet  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Jó éjszakát  Popper Péter szavai  Hogy lehet megtartani  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Még csak most kezdődik a nap  Popper Péter szavai  Szép álmokat!  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Erdőn  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Png cica  Egy bizonyos határt  Png lepke  Ne kapaszkodj magasabbra,  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Png fotel  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Akik bántanak téged  Csak a fogyatkozás látható  Fehér virág  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  George Byron - Ahogy itt jár -...  Szívem tiéd  Adakozás  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Nem tudhatod  Reggel van  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Őrizkednünk kell... 
Bejegyzés Címkék
vasfüggönyös kormány, világ-könyvtárnak szereplőivel, nagy közös, világ minden, nyugdíjasok nyugdíjának, végtelen időhúzó, vasfüggönyös emberiség, választó réteghez, világ-könyvtár elméleteiből, kiválasztott nyugdíjas, legtöbbet nyújtja, üveg sörért, ingyenes rendezvényeken, elmebetegek kajáért, ellátás elvétele, politikai leplezésért, lírai karám, zenészekkel együtt, mesélését segítségkéréssel, emberi észt, emberjogi képviseletekkel, nekem elmondott, kommunista korokat, nagy nyugdíjakat, vallási korokat, gönczi bibliásét, miskolci Rákóczi, lírai karámokkal, médiában Jakubcsek, miskolci elmeosztály, mondatára Shakesparenek, egész világ, szabadságukat egyetlen, karmikus bénák, karmájuk szerint, utálatos filmjeikkel, utálatot jelenti, sirvárság utálatossága, romlás virágai, bűnöket állandóan, embert Krisztus, tisztátalan lelkei, cigányságával Indiának, segítségkéréssel, eltulajdonított, képviseletekkel, reformátusaival, apokalipszisnek, bűnbocsánatával, magyarországnak, hosszabbítanak, takarékoskodni, felfoghatatlan, végrehajtóktól, mártírkodjanak, rendezvényeken, politázálásdit, következményét, következmények, szavazóbázisát, honoráiumokkal, főszereplőivel, skizoprenjeiét, shakesparenek, történelmével, visszakapniuk, cigányságával, szabadságukat, lemészárlásuk, kommunikációs, jeruzsálemnek, jeruzsálemmel, apokaliptikus, tékozolhatnak, születésemkor, ugazgathatnak, juttatásokért, űrpusztítóval, nyugdíjasokat, szereplőivel, kiválasztott, végrehajtani, születésemig, elleneseknek, sportolóknak, koncentráció, utálatossága, értelmiséggé, nincstelenek, apokalipszis, tisztelhette, lelkiismeret, áldozásommal, elméleteiből, magyarország, nyugdíjakkal, vasfüggönyös, folyamatosan, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1405
  • e Hét: 3727
  • e Hónap: 9968
  • e Év: 62234
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.