Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Holdkóros becsapottak világlátása
  2013-04-12 19:27:17, péntek
 
 
Holdkóros becsapottak világlátása

Egyre több hozzáértő szakember foglalkozik a holdraszállás hazugságaival, de mellettük naponta jelennek meg az asztronauták füllentései, mosolygó arcú, öregedő hősöket látunk, akik azt a bizonyos első lépést meglépték valamikor a holdon . Nevetséges, hogy az űrlaboratórium makettjével végrehajtott holdraszállást igazként kezelik a média szakemberei, pedig rengeteg bizonyíték került elő azóta, aminek nyilvánosságot viszont nem adnak a tudatmódosításban ügyködő szervezetek .

Egyszer készítettek egy olyan filmet, amiben Henry Kissinger beismerte a holdonjárás hazugságát, amit azért hamisítottak, hogy az egyre nagyobb eredményeket elérő orosz riválisukat elhallgattassák . Sikerült is, mert a filmben szereplő KGB-s ezredes ötmásodpercen belűl felfedezte azt a hamisságot, amikor az emberiség nagy lépéséről tudósítottak . Ezután már nem is akartak többet a holdra menni . Megelégedtek a nála távolabbi Mars meghódításának a terveivel, amit az utóbbi időkben meg is valósítottak a képfelvételek tanusága szerint .

Rengeteg pénzt pazaroltak el ezzel a képtelen programmal, miközben olyan elemi adatokat sem vizsgáltak ki, mint a gamma és a röntgensugárzás hatásai a föld légkörének elhagyása után, ami már akkor bizonyítva volt . Asztronautáink ruhái nem voltak alkalmasak megvédeni hordozóit ezektől a rendkívül káros hatású sugaraktól ! A holdraszállást megörökítő felvételek viszont semmilyen fizikai változást nem mutatnak környezetükben, amikor a holdszerkenytyű holdat érve a lassító rakétái áramlását filmezte . A holdjármű lábát mintha alufóliába csomagolták volna . Por sem látszott rajta, pedig gondoljuk át, ha valóban azzal érkeztek volna oda, akkor a hold gravitációja miatt, jóval tovább lett volna felvert por a helyszínen .

E gép modelljét nyilvánosan mutogatják egy kiállítóteremben . A képek teljesen megegyeznek a filmben látható jelenettel . Néhány pilótát érthetetlen baleset ért ezután, sokan elhaláloztak közülük idő előtt, talán azért, mert nem akartak tovább hazudni lelkiismeretük miatt . Nevetséges, hogy ezek a fiktív történetek mégis szinte hetente jelennek meg a képernyőn, fenntartva a hazugság mechanizmusát az agymosott egyedek millióiban . Ha annyira fontos lett volna ez a holdonjárás, akkor miért nem mennek arrafelé napjainkban ? A technika rengeteget fejlődött azóta, így szinte egy okos telefonnal végre lehetne hajtani az egészet, hiszen az akkori számítógépek teljesítménye messze elmaradt a mostani telefonok képességeitől is .

Kissingert megpróbálták bíróság elé állítani ezekért a hamis állításokért, de a hálózat erősebb tagjai összezártak az érdekében . Egyébként ezután nem sokkal látogatták meg amerikai üzleti körök képviselői a Szovjetúniót és Kínát Henry Kissinger vezetésével, amikor Brezsnyev is megjelent, sőt Kína vezetősége is rádöbbent arra, hogy együttműködve a Nyugat hatalmi elitjével, sokkal jövedelmezőbb számukra, mint a bolsevizmus elutasító programja . Azóta megszünt a nagy Tanácsköztársaság . Szétbomlott egy parányi fuvallat hatására, majd Kína is elfogadható partnere lett az USA-nak . Persze ezzel egyúttal megszüntették a helyi gazdaságokat mindenhol, mert a távolkeleti óriás egyedül is képes kielégíteni a központosított világ összes igényét a kereskedők armadájának a segítségével . Így lett a csillagos egek álmaiból, egy teljesen megszelidített keleti tigris, és egy játékosan hancúrozó barna medve egészen a napjainkig .

A vasfüggöny lehulltával egy időben óriás vagyonok születtek a volt kommunista eszme hordozóinak kezében, mert a háttérben ügyködő, mesés gazdagsággal rendelkező pénztulajdonosok, ezekben az emberekben bíztak inkább, mint a még kipróbálatlan áldozataikban . Szemfényvesztés a javából, de Kissingert nem csak ezért szerették volna felelősségre vonni, hanem a vietnami háború során megbombázott kambodzsai területek miatt, hiszen ezzel az országban nem álltak háborúban az amerikaiak . Egyébként ezt a mentalitást tükrözik a megelőző támadások is, amit Izrael állam érdekében követnek el az utóbbi időkben . Ma már a józan észnek nem sok szerep maradt, hiszen a 9/11-ként ismert csalássorozat épületbontási trükkjeiről sem beszél a fősodratú média .

Minden előre megszerkesztve kerül az emberek elé, mert így fenntartható számukra ez a fiktív történet, amit beteg agyú emberek találtak ki, és befolyásolt emberekre hatnak naponta . Nekik szükségük van az így megjelenő folytatásokra, amelyben a biztonságukat érzik, mert elképzelni sem tudják, hogy lehetne ezt másként . Szép lassan elérkezünk az anarchia következő állomásához, amikor az ellátórendszereket fogják leállítani, és az éhség fegyverét alkalmazva, egymásra uszítják az embereket . Nem lesz nehéz, mivel a már központosított, multinacionalista élelmiszerláncok kikapcsolásával, rengeteg bajt okozhatnának az energiaforrásokat is a kezükben tartó nagyhatalmak .

Amikor még 2001 szeptember 10-én az USA akkori hadügyminisztere bejelenti, hogy a Pentagon költségvetéséből szőrén szállán eltünt 2.1 trillió US$, a szemük sem rebbent . Másnap ledőltek a tornyok, s a világ azóta más problémákkal foglalkozik . Ez a hatalmas pénzmennyiség viszont valóban eltünt az Államok hadigépezetében ! A holdraszállás előkészületei, az űrkutatás hosszú évtizedei is rengeteg pénzükbe került az adófizető amerikai állampolgároknak . Az orosz államkapitalizmus is minden fillérjét ebbe fektette be, hogy legyőzhesse nagy riválisát, pedig összedolgoztak velük a háttérben . Ezért van ez a nagy összeborulás a közös űrállomáson a mai napig .

Nagyon nehéz egyik pillanatról a másikra elfogadni a Moonhoax valóságát . Mekkora hőstettnek állították be azt a bizonyos lépést korábban, ami az egész emberiséget szolgálni fogja . Igen . A hazugság mindig kiderül egy napon . Akkor is, ha a média gépezete reggeltől estig az ellenkezőjét fújja ! Az ember igazságérzete eldönti, amikor bizonyítékok között dönt . Pedig a jó öreg Henry Kissinger beismerte a kamerák előtt, hogy ők utasították Stanley Kubrick filmrendezőt ennek megrendezésére, az Űrodüsszea 2000 díszleteit használva . Mindezt megerősítette a filmrendező özvegye, aki a felvétel idején a stúdióban jelen volt, sőt az a KGB-s ezredes is jeletkezett, aki már az elején felfedezte, hogy itt valótlant állítanak !

Még a legközelebbi barátom is hiszi ezeket a bodorságokat, mert saját szemével látta . Ausztrália még filmet is készített a Parkes-ban elhelyezett rádió teleszkópról . Onnan közvetítették a holdraszállást, a föld másik oldaláról . Jól megszervezett csalássorozat előtt állunk ugye ? Nem értem, hogy miért van szüksége egyeseknek olyan babérokra, amelyet nem érdemeltek meg . Más tollával ékeskedni nem szép dolog, így ennek az egész holdkórosságnak a történetét megette a fene, már a születésének a pillanatában .

VGB
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: élelmiszerláncok, hadügyminisztere, pénztulajdonosok, állampolgároknak, kiállítóteremben, költségvetéséből, holdkórosságnak, hadigépezetében, elhallgattassák, kikapcsolásával, röntgensugárzás, szemfényvesztés, holdszerkenytyű, központosított, megszerkesztve, lelkiismeretük, űrlaboratórium, holdraszállást, megszelidített, nyilvánosságot, asztronautáink, megrendezésére, meghódításának, környezetükben, összedolgoztak, épületbontási, csalássorozat, megszüntették, pénzmennyiség, jövedelmezőbb, képfelvételek, áldozataikban, közvetítették, ötmásodpercen, biztonságukat, holdraszállás, holdraszállás hazugságaival, asztronauták füllentései, bizonyos első, űrlaboratórium makettjével, média szakemberei, tudatmódosításban ügyködő, olyan filmet, holdonjárás hazugságát, egyre nagyobb, filmben szereplő, emberiség nagy, holdra menni, nála távolabbi, utóbbi időkben, képfelvételek tanusága, képtelen programmal, Henry Kissinger, Kínát Henry Kissinger, Stanley Kubrick,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szívem tiéd  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Akik bántanak téged  Szép estét kedves látogatóimna...  Adakozás  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Hogy lehet megtartani  Png lepke  Fekete-erdő desszert  Szívem  Png virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  A kételkedés kezelése  Kerüld el az evangélium örömén...  Png virág  képre írva  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Hiányzik  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Kaffka_Margit  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Idő  Jónás Tamás – Végtelen b...  Paul David Tripp Április 20  Irgalom és ítélet  Szép estét kedves látogatóimna...  Fekete István - Akác  Szép álmokat!  Lóhere  Nem méltó hozzád  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Nevem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Png kutya  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Nevem  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Boldog születésnapot a ma ünne...  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Png fotel  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Alázat  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Png kislány  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Tanuld meg ezt a versemet  Soha ne kedvezz...  Nagyon különös  Még csak most kezdődik a nap  Png ház  képre írva  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
holdraszállás hazugságaival, asztronauták füllentései, bizonyos első, űrlaboratórium makettjével, média szakemberei, tudatmódosításban ügyködő, olyan filmet, holdonjárás hazugságát, egyre nagyobb, filmben szereplő, emberiség nagy, holdra menni, nála távolabbi, utóbbi időkben, képfelvételek tanusága, képtelen programmal, röntgensugárzás hatásai, föld légkörének, rendkívül káros, holdraszállást megörökítő, holdszerkenytyű holdat, lassító rakétái, holdjármű lábát, hold gravitációja, képek teljesen, filmben látható, fiktív történetek, hazugság mechanizmusát, agymosott egyedek, technika rengeteget, okos telefonnal, akkori számítógépek, mostani telefonok, hamis állításokért, hálózat erősebb, bolsevizmus elutasító, nagy Tanácsköztársaság, parányi fuvallat, helyi gazdaságokat, távolkeleti óriás, központosított világ, kereskedők armadájának, csillagos egek, teljesen megszelidített, játékosan hancúrozó, vasfüggöny lehulltával, időben óriás, volt kommunista, háttérben ügyködő, emberekben bíztak, vietnami háború, mentalitást tükrözik, megelőző támadások, józan észnek, fősodratú média, fiktív történet, biztonságukat érzik, anarchia következő, éhség fegyverét, kezükben tartó, világ azóta, hatalmas pénzmennyiség, holdraszállás előkészületei, űrkutatás hosszú, adófizető amerikai, orosz államkapitalizmus, nagy összeborulás, közös űrállomáson, másikra elfogadni, bizonyos lépést, egész emberiséget, hazugság mindig, média gépezete, ellenkezőjét fújja, ember igazságérzete, kamerák előtt, filmrendező özvegye, felvétel idején, stúdióban jelen, elején felfedezte, legközelebbi barátom, föld másik, egész holdkórosságnak, történetét megette, élelmiszerláncok, hadügyminisztere, pénztulajdonosok, állampolgároknak, kiállítóteremben, költségvetéséből, holdkórosságnak, hadigépezetében, elhallgattassák, kikapcsolásával, röntgensugárzás, szemfényvesztés, holdszerkenytyű, központosított, megszerkesztve, lelkiismeretük, űrlaboratórium, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1734
  • e Hét: 7466
  • e Hónap: 18577
  • e Év: 172073
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.