Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Lázár beindult: Már hét kommentelőt jelentett föl – De
  2013-04-12 21:14:56, péntek
 
  Lázár beindult: Már hét kommentelőt jelentett föl - De még az újságot is!


Posted on 2013/04/11 Szerző: Szabad Riport


Lázár Jánosnak korábban egy S8-as Audija volt a közvélemény nyomására autót váltott egy kevésbé sportos Audira_ de a baleset nem azzal az autóval történt hanem egy VW furgonnal
Kommentelőket gyanúsít az ügyészség Lázár János feljelentése nyomán.

“Ez az emeletes pofátlanság; - hogy még a róla véleményt mondó emberek fizessenek annak az áldozatnak, aki az ő autójával való ütközésbe halt bele, - ez a pofátlanság felülmúlhatatlan! De azért úgy megkérdezném: Szeme elé mert kerülni az elhunyt családjának?..."

Hét kommentelőt gyanúsítottként hallgatott meg a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség, miután a delmagyar.hu-n hozzászóltak a Lázár János tavaly októberi balesetéről tudósító cikkhez. Az államtitkárnak a delmagyar.hu kiadója ellen indított személyiségi jogi pere jelenleg is zajlik.

2012. október 24-én jelent meg a delmagyar.hu internetes oldalon egy hírösszefoglaló arról, hogy a Lázár János miniszterelnökséget vezető államtitkárt, Csongrád megyei országgyűlési képviselőt szállító autó karambolozott az M5-ös autópályán. A balesetet okozó szentesi nő életét vesztette (az ügyben február 12-én lezárta a nyomozást a kiskunfélegyházai rendőrkapitányság, senkit sem gyanúsított meg a balesettel kapcsolatban).

A cikkhez számos látogatói hozzászólás érkezett, ezek közül Lázár János többről úgy vélte, megsértik személyiségi jogait, ezért egymillió forint nem vagyoni kártérítésért polgári peres eljárást indított a delmagyar.hu és a Délmagyarország, illetve a Délvilág kiadója, a Lapcom Kft. ellen.

CenzúrázvaA kifogásolt kommentek részint azt a véleményt fejezték ki, hogy az államtitkár is felelős lehet a balesetért, részint arról szóltak, hogy a kommentelő szerint jobb lett volna, ha Lázár Jánosnak esik baja a karambolban. A kommenteket a delmagyar.hu szerkesztői, miután tudomást szereztek az azokra vonatkozó személyiségi jogi panaszról, az elektronikus kereskedelemről szóló törvény előírásait alkalmazva eltávolították az oldalról.

A polgári peres eljárás, a delmagyar.hu kiadójának székhelye miatt Győrben folyik; Lázár János nyilatkozata szerint; amennyiben megítélik számára a kért egymilliós kártérítést, azt a balesetben elhunyt nő családjának akarja felajánlani. Az elsőfokú eljárásban várhatóan hamarosan ítélet születik.

Szerdán a cink.hu internetes blog megtudta, hogy az államtitkár a hozzászólások miatt nem csak polgári eljárást indított, hanem attól függetlenül büntető feljelentést is tett. A blog megírta: az egyik komment miatt gyanúsítottként hallgatott ki egy szegedi férfit a Szegedi Nyomozó Ügyészség.

- Édesapám múlt pénteken kapott idézést a Szegedi Nyomozó Ügyészségtől, hogy jelenjen meg szerda reggel kihallgatáson, mint gyanúsított. Elképzelésünk sem volt, hogy mi miatt, ott derült ki, hogy Lázár János tett feljelentést a delmagyar.hu-n 2012. október 24-én megjelent, Lázár János autóbalesetéről szóló cikkhez írt komment miatt - mondta el delmagyar.hu olvasója, aki kérte, egyelőre ne írják meg a nevét. A gyanúsítottként kihallgatott férfi megtagadta a vallomástételt, így néhány, a családi állapotára, anyagi körülményeire irányuló kérdést követően a kihallgatás 20 perc után véget ért.

A magyar szolgáltatókat törvény kötelezi arra, hogy rendőrségi, ügyészségi megkeresésre az internetes felhasználók kért adatait átadják a hatóságoknak. A delmagyar.hu moderálja a cikkeihez érkező kommentárokat, illetve megalapozott panasz esetén eltávolítja azokat az oldalról. Oldalunkon minden eszközzel felhívjuk a kommentelők figyelmét a lehetséges jogi következményekre.

Törő Sándor, a Csongrád Megyei Főügyészség főügyész-helyettese megerősítette, hogy a büntetőügyet Lázár János kezdeményezte ismeretlen tettes ellen, rágalmazás miatt. Az ügyészség eddig hét gyanúsítottat hallgatott meg, de Törő szerint további gyanúsítások is várhatóak a közeljövőben.

Vitatott kérdések

A Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesületének (MTE) felmérése szerint az internetezők 70 százaléka gyakran olvas vagy ír kommenteket, míg a kommentek szerzőinek 16 százaléka kimondottan provokatív szándékkal ír. A szakmai szervezet 2012-es állásfoglalásában arra hívta fel a figyelmet, hogy a kommentek a szólásszabadság gyakorlásának fontos, a felhasználók által értékesnek tartott felületét jelentik. Az MTE szerint ezért olyan jogi környezetre van szükség, amely a kommentek széles körű jelenlétét elfogadja, a szólásszabadság kommentek által lehetővé váló kiteljesedését elősegíti, egyúttal biztosítja a valós személyiségi jogsértések érdemi orvoslását. A kommentekkel összefüggésben érzékelt problémák jelentős része ugyanakkor a szervezet szerint sem a bírósági jogérvényesítés, sem a médiaigazgatás keretei között nem kezelhető; a jogi környezet alakításakor arra kell törekedni, hogy az a moderálási és más közösségi kezdeményezéseket bátorítsa.

Nem az első eset

Tavaly novemberben került nyilvánosságra, hogy két weboldalon megjelent, Budapest XIV. kerületének polgármesteréről, Papcsák Ferencről szóló kommentek miatt nyomoz a rendőrség. A hazai joggyakorlat szerint a közszereplők bírálhatósága kiterjed arra is, hogy olyan hangnemet, olyan kritikákat is el kell tűrniük, ami magánemberek esetében már nem lenne elfogadható...

delmagyar.hu

Balrad komm:

“Lázár János nyilatkozata szerint; amennyiben megítélik számára a kért egymilliós kártérítést, azt a balesetben elhunyt nő családjának akarja felajánlani."

Ez az emeletes pofátlanság; - hogy még a róla véleményt mondó emberek fizessenek annak az áldozatnak, aki az ő autójával való ütközésbe halt bele, - ez a pofátlanság felülmúlhatatlan!

De azért úgy megkérdezném: Szeme elé mert kerülni az elhunyt családjának? Ő fizette-e a temetési költségeit? Segíti-e az elhunyt családját?

Mert a tények bizony makacs dolgok. Az az asszony a Lázár János autójával való ütközés következtében halt meg. És pont. Lázár János és sofőrje, majdnem sértetlenül úszta meg a balesetet. Könnyebb, 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek.

Az elhúnyt asszony autója a Lázár furgonjával történt ütközés utánLázár furgonja az ütjözés utánAz ezen eseménnyel kapcsolatos gyanút, - Lázár csak akkor moshatná le magáról teljesen, ha nem így viselkedne. Ilyen pökhendien és agresszíven, mint ahogy feljebb is olvashattuk.

Bizony szerényebbnek kellene lenni, s először is enyhíteni kellene a balesetben elhunyt hozzátartozók fájdalmát. Esetleg azzal, hogy maximálisan segíti őket. Azt a bizonyos egymillió forintot, a saját pénzéből adná, vagy még ennél is többet. Milliókat és milliókat. - Bár nagyon jól tudjuk, hogy az emberélet pénzzel sohasem váltható meg.

De mindezt a késztetést nem látjuk Lázár Jánoson. Lehet itt nagyképűsködni, a néppel szemben izompolitikát folytatni, - a tények, akkor is tények maradnak.

Lázár (annyit is ér) János bizonyára elfelejti, hogy a kétharmad, az egyáltalán nem kétharmad, legfeljebb a Parlamentnek nevezett bolhacirkuszban számít valamit, a hasonszőrűek között.

Az a kétharmad, valójában még az ország lakosságának az egyharmadát sem éri el, alig valamivel több, mit egynegyed, - a 2.706.292 ember szavazata. - Manapság pedig már egyre többen vannak ellenzékben. Még ha az a parlamenti pulpitusról nem is látszik.

De hát csinálja csak Lázár János, - látszódjon nagyon keménynek. - Az ilyen eljárás csak tovább ront a helyzetén, az emberek szemében. - Akit egyszer a nép utál, azt utálja. És minden egyes ilyen eljárása után, még jobban.

Na, de a néputálatról Gyurcsány többet tudna mesélni. Például itt >> és itt >>

http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=47185#null

Sokkal szebb jövőt ennél, nem jósolhatunk nekik.

Bohun - Bal-Rad

http://szabadriport.wordpress.com/2013/04/11/lazar-beindult-mar-het-kommentelot-j elentett-fol-de-meg-az-ujsagot-is/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: felülmúlhatatlan, polgármesteréről, következményekre, gyanúsítottként, szólásszabadság, autóbalesetéről, délmagyarország, bolhacirkuszban, hírösszefoglaló, kereskedelemről, jogérvényesítés, kiteljesedését, nagyképűsködni, államtitkárnak, nyilvánosságra, médiaigazgatás, összefüggésben, szolgáltatókat, vallomástételt, eltávolították, bírálhatósága, hozzászólások, hozzátartozók, körülményeire, megerősítette, elképzelésünk, karambolozott, kártérítésért, szerényebbnek, kommentárokat, kezdeményezte, következtében, gyakorlásának, magyarországi, kihallgatáson, kommentelőket, közvélemény nyomására, kevésbé sportos, autóval történt, ügyészség Lázár, emeletes pofátlanság, róla véleményt, pofátlanság felülmúlhatatlan, elhunyt családjának, hírösszefoglaló arról, balesetet okozó, ügyben február, kiskunfélegyházai rendőrkapitányság, balesettel kapcsolatban, cikkhez számos, véleményt fejezték, kommentelő szerint, Szabad Riport, Lázár Jánosnak, S8-as Audija, Lázár János, Szegedi Fellebbviteli Főügyészség, Lapcom Kft, Szegedi Nyomozó Ügyészség, Szegedi Nyomozó Ügyészségtől, Törő Sándor, Csongrád Megyei Főügyészség, Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesületének, Budapest XIV, Papcsák Ferencről, Lázár Jánoson,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Alázat  Reménység és erő Krisztustól e...  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam Krisztinától  Hazára minden embernek szükség...  Gonosz démon-álarc  Nagyon különös  Elköszönt  Nagyon különös  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Varga János Veniam - Fontos sz...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Radikális szeretet  Örülök, hogy látlak!  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Szép napot kívánok  Popper Péter szavai  Szép álmokat!  Esti kép  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Akik bántanak téged  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Png telefon  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Png fotel  A boldog családok mind hasonló...  Png kislány  Jónás Tamás – Végtelen b...  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  képre írva  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  A sors  Facebookon kaptam  Png kutya  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Png cica  Facebookon kaptam Annuska bar...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Png kislány  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Irgalom és ítélet  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Akarat  Png virág  A kételkedés kezelése  Png virág  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Ne kapaszkodj magasabbra,  Az engedelmesség miért nem vál...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Lóhere  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Reggel van  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Ami embereknek lehetetlen, az...  Elköszönt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
közvélemény nyomására, kevésbé sportos, autóval történt, ügyészség Lázár, emeletes pofátlanság, róla véleményt, pofátlanság felülmúlhatatlan, elhunyt családjának, hírösszefoglaló arról, balesetet okozó, ügyben február, kiskunfélegyházai rendőrkapitányság, balesettel kapcsolatban, cikkhez számos, véleményt fejezték, kommentelő szerint, azokra vonatkozó, elektronikus kereskedelemről, polgári peres, kért egymilliós, balesetben elhunyt, elsőfokú eljárásban, hozzászólások miatt, blog megírta, egyik komment, szegedi férfit, gyanúsítottként kihallgatott, családi állapotára, magyar szolgáltatókat, internetes felhasználók, cikkeihez érkező, kommentelők figyelmét, lehetséges jogi, büntetőügyet Lázár, ügyészség eddig, kommentek szerzőinek, szakmai szervezet, szólásszabadság gyakorlásának, felhasználók által, kommentek széles, szólásszabadság kommentek, valós személyiségi, kommentekkel összefüggésben, szervezet szerint, bírósági jogérvényesítés, médiaigazgatás keretei, jogi környezet, első eset, hazai joggyakorlat, közszereplők bírálhatósága, temetési költségeit, elhunyt családját, tények bizony, elhúnyt asszony, ütjözés utánAz, bizonyos egymillió, saját pénzéből, emberélet pénzzel, néppel szemben, hasonszőrűek között, ország lakosságának, ilyen eljárás, emberek szemében, néputálatról Gyurcsány, felülmúlhatatlan, polgármesteréről, következményekre, gyanúsítottként, szólásszabadság, autóbalesetéről, délmagyarország, bolhacirkuszban, hírösszefoglaló, kereskedelemről, jogérvényesítés, kiteljesedését, nagyképűsködni, államtitkárnak, nyilvánosságra, médiaigazgatás, összefüggésben, szolgáltatókat, vallomástételt, eltávolították, bírálhatósága, hozzászólások, hozzátartozók, körülményeire, megerősítette, elképzelésünk, karambolozott, kártérítésért, szerényebbnek, kommentárokat, kezdeményezte, következtében, gyakorlásának, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 544
  • e Hét: 2031
  • e Hónap: 13142
  • e Év: 166638
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.