Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A félretájékoztatás magasiskolája
  2013-04-12 21:19:13, péntek
 
  A félretájékoztatás magasiskolája


A tények: az izsáki rendőrőrsön meghalt egy lopásért őrizetbe vett Magyarországon élő román állampolgár, nemzetisége szerint cigány. A rendőri intézkedésre feljelentés alapján került sor, ahol az őrizetbe vett személy ellenállást tanúsított. A rendőrőrsre történő beszállítását követően rosszul lett, majd elvesztette az eszméletét. A két intézkedő rendőr mesterséges lélegeztetéssel akarta eszméletre téríteni és kihívták a mentőket is. A mentősök igyekezete ellenére a nevezett személy meghalt. A meghalt személy cukorbeteg volt, és más betegségekben is szenvedett.

A Petőfi Népe napilaptól átvett értesülések alapján írt cikkét a BAON még a szalagcímben kérdőmondatként "Kihallgatás közben agyonverték a rendőrök?" felvezetéssel jelenítette meg. A Petőfi Népe újság hírforrása az elhunyt élettársa volt. Az esettel kapcsolatban semmilyen hivatalos közlemény nem jelent meg, a boncolás eredményét és a történteket nem ismeri senki a két rendőrön kívül.

Mindezek ellenére az egész cionsajtó átvette a témát és arról cikkez, hogy a két intézkedő rendőr agyonverte, az élettárs szerint "péppé verte" az elhalálozott képét. Erre a "szaktekintély" általi megállapításra hivatkozva olyan felhajtást csináltak, hogy a felsőbb rendőri vezetőknek intézkedniük kellett, úgy a két rendőrrel, mint a feletteseikkel kapcsolatban, hogy megnyugodjanak a kedélyek. A bizonyítékok teljes hiánya, az ártatlanság vélelme, az alapvető jogi védelem mellőzése a két rendőr esetében lényegtelen mellékkörülménnyé vált, a fontos csak az, hogy a sakáloknak befogják a pofáját.

Nem állíthatjuk azt, hogy a két rendőr bűnös, és azt sem, hogy ártatlanok, bár a kihallgatásuk során tagadták a bűnösségüket, sőt, fél órán keresztül próbálkoztak a gyanúsítottat életben tartani (ez bizonyított tény). Senki nem látta a verést (ettől még megtörténhetett), és a hivatalos közleményekben sem utaltak ilyesmire. A gyanúsított ellenszegült az intézkedéskor, és az őrsön is. A rendőrségi szabályzat az ilyen esetekben kötelezi az intézkedő rendőrt, hogy arányos módon, erővel érvényesítse az akaratát. Tehát ez egy kényes rendőrségi ügy, és majd a vizsgálat eldönti, mi hogyan történt.

Ezért mindenkinek felelős módon kellene viselkednie, és addig, amíg az ügyben hivatalos közlemény meg nem jelenik, tartózkodni az előzetes véleménynyilvánításoktól, pláne a társadalom befolyásolásának a szándékával. Ezt a normálisan tájékoztató média így is teszi, de nem a cionmédia. A visítás és a vartyogás azonnal megkezdődött. Nagy ívben tesznek a valósághűségre, és az érzelemmentes, tényeken alapuló tájékoztatásra, mely a hitelesség alapja. Nem is akarnak hitelesek lenni, de még annak látszani sem, a lényeg az, hogy egy cigányt áldozatként tudjanak bemutatni. Erre vártak már évek óta, a Kozma ügytől a Bándy ügyig, de valahogy nem jött össze.

Csak hogy! Most aztán nagyon melléfogtak a hangulatkeltő gyűlölködésükkel. Látszik, hogy a magyarságtól hermetikusan elzárt abnormális világban élnek, és fogalmuk sincs a közhangulatról. Mi viszont részei vagyunk a "népnek", a munkahelyeken, az utcán, a baráti társaságokban olyan véleményeket hallunk, ami a valódi közhangulatot tükrözi.

Senki nem ítélte el a rendőröket, áldozatoknak tartják őket. A politika, a média és a saját hivatásuk áldozatainak. Még akkor is így van ez, ha valóban agyonverték a tolvaj cigányt. Ha tették, nem ok nélkül tették. A keményebb vélemény az, hogy nagyon helyes cselekedet volt, az összes szemetet agyon kellene verni. A kombinatívabb véleményezők már nem veszik készpénznek a cionmédia állításait, valami nagyon zavaros ügyet sejtenek a háttérben, politikai felhangokkal. Hol vannak a tények? - teszik fel a jogos kérdést. Mások azt mondják, ne ezzel foglalkozzanak, ki a f...t érdekel egy tolvaj cigány, és ha nem tudnak az agyonverés témájától elszakadni, beszéljenek a felmenőikkel, akik nagy valószínűséggel az ÁVH-n ezreket vertek agyon, ők majd kimerítik ezt a témát.

De ha nem verték agyon a cigányt, hanem az előírásnak megfelelően jártak el egy kötekedő, részegeskedő személlyel szemben, akkor hogyan tovább? Mi lesz a mundér megtépázott becsületével, de különösképp mit gondolnak majd a jövőben intézkedni köteles rendőrök. Már eddig is nehezen viselték a cionmédia és a magukat jogvédőknek nevező terroristák garázdálkodásait, a rendőrség lejáratására tett kísérleteit. Mi lesz a két rendőrrel, akiknek az egész életük tönkre lett téve?

Magával az üggyel kapcsolatban állást nem foglalunk, nem ismerjük a valódi tényállást. Ha majd nyilvánosságra kerül a hivatalos jelentés, elolvassuk. Az meg, hogy egy tolvaj cigánnyal kevesebb, végképp érdektelen téma számunkra. Van még belőlük a soknál is több. Viszont a cionmédia működésének a bemutatására ez az ügy megfelelő. Bizonyítható a gyűlöletalapúság, a tények nélküli véleménynyilvánítás (a hazugság), és a társadalmi feszültség növelésének a kísérlete.

Kassai Ferenc - Hídfő.net

http://www.hidfo.net/2013/04/11/felretajekoztatas-magasiskolaja
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: befolyásolásának, gyűlölködésükkel, gyűlöletalapúság, garázdálkodásait, valószínűséggel, lélegeztetéssel, kérdőmondatként, megtörténhetett, megnyugodjanak, feletteseikkel, megállapításra, nyilvánosságra, foglalkozzanak, közhangulatról, tájékoztatásra, közleményekben, valósághűségre, magyarországon, munkahelyeken, társaságokban, közhangulatot, szaktekintély, gyanúsítottat, érzelemmentes, hangulatkeltő, kihallgatásuk, felvezetéssel, beszállítását, betegségekben, intézkedéskor, magasiskolaja, magasiskolája, kombinatívabb, véleményeket, bűnösségüket, felhangokkal, félretájékoztatás magasiskolája, izsáki rendőrőrsön, lopásért őrizetbe, rendőri intézkedésre, őrizetbe vett, rendőrőrsre történő, mentősök igyekezete, nevezett személy, meghalt személy, szalagcímben kérdőmondatként, elhunyt élettársa, esettel kapcsolatban, boncolás eredményét, egész cionsajtó, élettárs szerint, elhalálozott képét, Petőfi Népe, Kassai Ferenc,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Facebookon kaptam  József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Robin Wight pitypang szobra  "Ez egy csoda"  Mindent de mindent visszakap  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Hogyan válunk hűségesekké?  Ismeretlen: Ikarusz monda  József Attila - Kopogtatás nél...  Annyira tisztelem a szabadságo...  Facebookon kaptam  Alvó cica  Egyszerű  Facebookon kaptam  József Attila - Kopogtatás nél...  Somlyó Zoltán - Orgonával  Alvó cica  Alvó cicák  jó reggelt  Paul David Tripp Április 12  Csend  Facebookon kaptam  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az ember  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Andrássy Réka - A bolond Böske  Facebookon kaptam  Annyira tisztelem a szabadságo...  Paul David Tripp Április 14  Facebookon kaptam  Alvó kislány  Tanácsok egy pszichológustól  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Facebookon kaptam  A Magyar Költészet napja alkal...  Walter Chrysler mondta  IGEN így  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimn...  Anyák napjára  "Ez egy csoda"  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Szívek  Facebookon kaptam  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Facebookon kaptam  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 15  Paul David Tripp Április 14  Önmaga ellenére  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Somlyó Zoltán - Orgonával  József Attila – Keresek ...  Vito Giaquinto gondolata  Egyszerű  Paul David Tripp Április 12  Somlyó Zoltán - Orgonával  Nagy és kis csodák  Bársony székben  Paul David Tripp Április 15  Sík Sándor - Ha jő a perc  Esterházy Péterre emlékezünk  Gebhardt Nóra versei II.  Jan Twardowski - Siessünk  képre írva  Nevelőszülőkhöz adták,  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Jánosházy György: Fogd a kezem  Szép estét kedves látogatóimn...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Facebookon kaptam  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Facebookon kaptam  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Jánosházy György: Fogd a kezem  Mindig lesz olyan  Magyar költészet napja  40 felett  Facebookon kaptam  Szívek 
Bejegyzés Címkék
félretájékoztatás magasiskolája, izsáki rendőrőrsön, lopásért őrizetbe, rendőri intézkedésre, őrizetbe vett, rendőrőrsre történő, mentősök igyekezete, nevezett személy, meghalt személy, szalagcímben kérdőmondatként, elhunyt élettársa, esettel kapcsolatban, boncolás eredményét, egész cionsajtó, élettárs szerint, elhalálozott képét, felsőbb rendőri, feletteseikkel kapcsolatban, bizonyítékok teljes, ártatlanság vélelme, alapvető jogi, fontos csak, sakáloknak befogják, kihallgatásuk során, gyanúsítottat életben, hivatalos közleményekben, gyanúsított ellenszegült, rendőrségi szabályzat, ilyen esetekben, intézkedő rendőrt, kényes rendőrségi, vizsgálat eldönti, ügyben hivatalos, társadalom befolyásolásának, normálisan tájékoztató, vartyogás azonnal, hitelesség alapja, cigányt áldozatként, hangulatkeltő gyűlölködésükkel, magyarságtól hermetikusan, baráti társaságokban, valódi közhangulatot, saját hivatásuk, tolvaj cigányt, keményebb vélemény, összes szemetet, kombinatívabb véleményezők, cionmédia állításait, jogos kérdést, tolvaj cigány, agyonverés témájától, előírásnak megfelelően, mundér megtépázott, jövőben intézkedni, magukat jogvédőknek, rendőrség lejáratására, egész életük, üggyel kapcsolatban, valódi tényállást, hivatalos jelentés, tolvaj cigánnyal, cionmédia működésének, tények nélküli, társadalmi feszültség, befolyásolásának, gyűlölködésükkel, gyűlöletalapúság, garázdálkodásait, valószínűséggel, lélegeztetéssel, kérdőmondatként, megtörténhetett, megnyugodjanak, feletteseikkel, megállapításra, nyilvánosságra, foglalkozzanak, közhangulatról, tájékoztatásra, közleményekben, valósághűségre, magyarországon, munkahelyeken, társaságokban, közhangulatot, szaktekintély, gyanúsítottat, érzelemmentes, hangulatkeltő, kihallgatásuk, felvezetéssel, beszállítását, betegségekben, intézkedéskor, magasiskolaja, magasiskolája, kombinatívabb, véleményeket, bűnösségüket, felhangokkal, véleményezők, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 664
  • e Hét: 6416
  • e Hónap: 10161
  • e Év: 163657
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.