Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Háború van! Kit érdekel a demokrácia!
  2013-04-12 22:21:13, péntek
 
  2013. április 11., csütörtök
Háború van! Kit érdekel a demokrácia!



Orbán újra ellenzékből indul neki a választásoknak. 2010-ban a szociális népszavazással verte meg a kormányt, most háborús támadások sorozatával zúzza szét az országot valóban irányító, külföldi rabszolgatartókat és azok magyarországi segítőit. Ezzel szemben a mentsük meg a demokráciát üzenete nagyon kevés lesz.

Ha nem omlik össze ebben az évben a magyar gazdaság, akkor Orbán Viktor megnyeri a 2014-es választást, ha összeomlik, akkor a Jobbik nyer. Beérett Orbán szabadságharcos stratégiája, amiben saját kormányzásának ellenzékét játszotta el. Mulatságosnak tűnt békeidőben állandóan háborúról szónokolni, azt állítani, hogy ugyan ő kormányoz, a gyenge eredményekért mégis más felelős, de úgy látszik nincs olyan állítás, amit ha megfelelő helyről elégszer mondunk, ne hinné el a nép egy része. Ők még azt is elhiszik, hogy az ország gyenge állapotáért az ellenzék és külföldi szövetségesei és nem a kormányzat a felelős.
Egyre feltűnőbb, hogy a két politikai oldal nincs egy súlycsoportban. Amíg az egyik megvédi a hazát, amely minden tény szerint háborúban áll, felszabadítja az elnyomó hadak uralkodása alól, végre igazságot szolgáltat az elnyomott magyar népnek, addig a másik azért aggódik, hogy miért nem hoznak még egy sütit a kávéhoz. Az egyik serpenyőben a magyar nemzet függetlenségének kérdése van, hogy végre ledobjuk-e magunkról a rabigát, a másikban, hogy szavazzunk arról, hogy rabok legyünk vagy szabadok, mert a demokratikus játékszabályok szerint ezt így kell eldöntenünk. A nép nem akar szavazni, mert háború van és a háborúban más szabályok érvényesek. Amikor az ország hadban áll, külföldiek támadják, összefogva a belső árulókkal, akkor egy kormányzatnak olyat is megbocsátanak az emberek, amit békében nem. Háborús időkben nem szeretjük a rinyáló kisfiúkat és kislányokat, akik a bombák zuhanása közben arról sírnak, hogy elveszett a jog és a demokrácia. A háborúban a sikeres hadvezéreket tisztelik és nem a rinyálókat. A háborúban parancsokat kell teljesíteni és nem vitatkozni azok helyességéről. A háborúban egy hadvezér kell és sok parancsot teljesítő katona, nem vitafórum a haditervről. A parancsmegtagadókat, a folyton aggodalmaskodókat egyszerűen lelövik. De a mi hadvezérünk ennél jobb ember, ő nem lő le senkit.
A háborúban lehet hibázni, vannak veszteségek. Lehet magasabb az infláció, alacsonyabb a növekedés, nagyobb az adósság, magasabb a benzin ára, magasabbak az adók. A háborúban el lehet venni a segélyt, a rokkant nyugdíjat lehet egy nap alatt törvényeket hozni és meg lehet őket másnap változtatni. Aki ezeket felhánytorgatja a nép ellensége és a támadókat szolgálja.
Orbán újra ellenzékből indul neki a választásoknak. 2008-ban a szociális népszavazással zúzta szét a kormányt, most a rezsicsökkentéssel és más akciókkal az országot valóban irányító, rabszolgatartókat és azok magyarországi segítőit. Ők azok, akik valóban kormányozzák ezt az országot, az IMF, az EU, a pénzvilág (zsidók?) és magyar csatlósaik, a szocik és azok mutációi. Ezt a színfalak mögött, a sötétben rejtőző kormányt kell most megdöntenie a Fidesz szabadságharcának. Egy utolsó roham és végre azok kormányozhatnak, akik tényleg ezt a hazát szolgálják, tényleg a magyar embereknek akarnak jót. Ez a választások tétje. Ezzel kéne versenyezni az ellenzéknek. Ők meg a szólásszabadságról nyavajognak, Matolcsyt szidják, miközben a haza végveszélyben. Ez nem lesz elég.
Hogyan lehetne legyőzni egy háborús hőst azzal az üzenettel, hogy elveszi a demokráciát és a jogállamot és vannak hibák a kormányzásban. Ellenségeink legjobb szövetségese, a demokrácia és a jogállam. Ez volt a vérszívók eszköze volt arra, hogy minden pénzt és profitot kiszivattyúzzanak az országból és bennünket rabszolgává tegyenek. Ezek csak őket védték a kisemberekkel, az igaz magyarokkal szemben?
Végre a döntések nem az ellenségeknek kedvező demokratikus és jogszerű úton születnek. A jog ellenségünk bástyája volt, amivel akadályozták, hogy kivívhassuk szabadságunkat. A bíróságok végre nem állhatnak a szabadságharc útjában, hiába döntenek a vérszívók érdekeinek megfelelően a kormány képes támadásukat visszaverni, döntéseiket semmissé tenni. Végre az erkölcsös hazafiak a demokratikus időhúzást megkerülve képesek azonnal a hazát szolgáló döntéseket hozni, minden külső kontroll nélkül. Mert a külső kontroll, mindig a külső ellenséget szolgálja.
Orbán végre elhozza az igazság uralmát a jog felett, ha a jog az igazság útjában áll, akkor a jognak buknia kell. Az igazságnak mindenképpen győznie kell. Az igazság egyetlen letéteményese pedig a magyar nép érdeke, ennek egyetlen valódi képviselője és ismerője Orbán. Így az igazság egyetlen letéteménye maga Orbán.
Onnan ismerhető fel a haza ellensége, hogy védi demokráciát és a jogállamot, próbálja a népet azzal lázítani, hogy nem dübörög a gazdaság. Ezzel szemben az igazság az, hogy az első négy éve arra kellett, hogy megteremtődjön az igaz magyar kormány teljes cselekvőképessége, ezért nem jutott idő, hogy mindent rendbe tegyenek, de Magyarország jobban teljesít. A második négy évben végre képes lesz arra koncentrálni, hogy felemelje hazánkat. Döntéseit hála Istennek végre senki nem fogja tudni megkérdőjelezni és akadályozni. Mivel ő soha nem akar rosszat nekünk, mindig, minden döntésénél csak a haza és köz érdekét tartja szem előtt, minden fölé helyezett kontroll csak hatékonyságát csökkentené. Nem kell más hatalom fölé, csak Istené és saját lelkiismeretéé. A hatalommegosztást azért találták ki, mert máshol korruptak, hatalomvágyók és önzők a vezetők, olyanok, mint nálunk a szocik és mutációik. Nálunk többé nincs szükség rá, mert a hatalom erkölcsös, ami önmagát képes kordában tartani.
Ha ma tartanának egy népszavazást, hogy kenyeret vagy demokráciát szeretnének az emberek. Bizonyosan a kenyér nyerne. Az emberek habozás nélkül a Kádár rendszert választanák. Egy percre sem jutna eszükbe, hogy a Kádár rendszer csődbe ment, hogy 20 év hátrányba került 30 év alatt a nyugattól.
Az ellenzék saját hazája árulójává vált és minél erősebben mondja, hogy jogállam kell és demokrácia, hogy nem működik a gazdaság, hogy ne menjünk szembe a nyugattal, annál mélyebbre süllyed hazaárulása mocsarában. Ahogy egy kommentelő szépen megfogalmazta.
,,Ők(nagy történelmi elődeink, a Kossuthok és Széchenyik) is szabadságharcosok voltak, pont mint Orbánék. És az ő korukban is, sőt a nagy országátalakítások korában is, például Szent István vagy IV. Béla idején, ugyanazok az emberek próbálták akadályozni nagyjaink országmentő munkáját, mint most. Külföldi bérencek, nyerészkedők, hazaárulók, idegenszívűek. Ti."
A képlet egyszerű, minél többet beszélnek a Klubrádióban a demokrácia elvesztéséről, annál inkább bizonyítják, hogy hazaárulók. A józanész világa véget ért és eljött az indulatoké. A józanész szavával többé nem lehet megmozgatni a választókat, csak indulatokkal. Orbán 2010-ben legyőzte a szoci kormányt, 2014-ben történelmi feladata, hogy legyőzze a titkos világkormányt és idegenszívű bérenceit. Ehhez kéri az emberek szavazatát, ehhez kéri az emberek aláírását. És meg is kapja.
A 3 éves kemény munka eredményeként a populista szavazóréteg 2,5-3 milliósra hízott (Jobbik és Fidesz együtt), ők lettek a legnagyobb egységes tábor, akik hasonló üzenetekre nyitottak, akiknek füle bezáródik, ha bármi ezzel szembeálló tényt hallanak. Ennek a tábornak a világnézetét évtizedekig nem lehet megváltoztatni. Egy gazdasági összeomlás csak annyit változtatna, hogy a tábor átvándorolna a Fidesztől a Jobbikhoz és őket segítené hatalomra.
Ugyan matematikailag van elég szavazó a másik oldalon a kormány leváltására, mert valami miatt mindenki úgy tekinti, hogy a rejtőzködő szavazók az ellenzékkel tartanak. Könnyen lehetséges azonban, hogy jelentős részük a populista táborra szavaz végül. A matematikai reményhez még arra is szükség lenne, hogy a populista szavazótábor minél nagyobb része szavazzon végül a Jobbikra a Fidesz helyett. Az egész okoskodás azonban mit sem ér, ha az ellenzéki szavazók nem hiszik el, hogy nyerhetnek. Ennek a reménynek a mozgósítóereje nélkül a lehetőségeknél is nagyobb vereséget szenvednek. A minél előbbi összefogás ehhez a minimum üzenet. Ennél azonban több kell, a demokrácia, jogállam és jajj nagy a baj rinya kevés lesz. Valami komolyabbat kell kitalálni, olyat, amire háborúban is vevők az emberek. Mert háború van ezt meg kéne végre érteni.


Bejegyezte: Tibor M. Kovács dátum: 13:42

http://mkovacstibor.blogspot.hu/2013/04/haboru-van-kit-erdekel-demokracia.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: függetlenségének, megkérdőjelezni, szabadságharcos, kormányozhatnak, felhánytorgatja, játékszabályok, kormányzásának, választásoknak, lehetőségeknél, súlycsoportban, megteremtődjön, mozgósítóereje, lelkiismeretéé, szabadságunkat, népszavazással, matematikailag, megváltoztatni, felszabadítja, hatalomvágyók, kisemberekkel, idegenszívűek, ellenségeknek, helyességéről, mulatságosnak, hatékonyságát, magyarországi, szabadságharc, megfogalmazta, szövetségesei, elvesztéséről, világkormányt, eredményekért, eredményeként, megbocsátanak, letéteményese, kormányzatnak, szociális népszavazással, országot valóban, demokráciát üzenete, magyar gazdaság, 2014-es választást, gyenge eredményekért, ország gyenge, egyik megvédi, elnyomó hadak, elnyomott magyar, másik azért, egyik serpenyőben, magyar nemzet, demokratikus játékszabályok, ország hadban, belső árulókkal, Orbán Viktor, Beérett Orbán, Szent István, Tibor,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Bounty krémes  Varga János Veniam - Fontos sz...  Bounty krémes  Albert Einsteinről  Idő  Facebookon kaptam Krisztinától  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép estét kedves látogatóimna...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Nagyi telefonál  Png kislány  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Png virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Adakozás  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png nő  Adakozás  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Akik bántanak téged  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  A televizió nem a kultúrát kép...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Akik bántanak téged  Garai Gábor - Takarítás  Szívem  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Szívem  A másik dolog,  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Julian Brass gondolata  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png cica  Nem tudhatod  Nagyi telefonál  Png csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Még csak most kezdődik a nap  Idő  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Leonardo da Vinci gondolata  Adakozás  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Png csokor  Mindig jusson idő nevetni  Elköszönt  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Png kislány  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Kaffka_Margit 
Bejegyzés Címkék
szociális népszavazással, országot valóban, demokráciát üzenete, magyar gazdaság, 2014-es választást, gyenge eredményekért, ország gyenge, egyik megvédi, elnyomó hadak, elnyomott magyar, másik azért, egyik serpenyőben, magyar nemzet, demokratikus játékszabályok, ország hadban, belső árulókkal, kormányzatnak olyat, rinyáló kisfiúkat, bombák zuhanása, sikeres hadvezéreket, háborúban parancsokat, hadvezér kell, folyton aggodalmaskodókat, háborúban lehet, rokkant nyugdíjat, támadókat szolgálja, színfalak mögött, sötétben rejtőző, utolsó roham, hazát szolgálják, magyar embereknek, választások tétje, haza végveszélyben, háborús hőst, vérszívók eszköze, igaz magyarokkal, ellenségeknek kedvező, bíróságok végre, szabadságharc útjában, vérszívók érdekeinek, kormány képes, erkölcsös hazafiak, demokratikus időhúzást, hazát szolgáló, külső kontroll, külső ellenséget, igazság uralmát, igazság útjában, jognak buknia, igazságnak mindenképpen, igazság egyetlen, haza ellensége, népet azzal, első négy, igaz magyar, második négy, hatalommegosztást azért, hatalom erkölcsös, kenyér nyerne, emberek habozás, ellenzék saját, kommentelő szépen, emberek próbálták, képlet egyszerű, demokrácia elvesztéséről, józanész világa, józanész szavával, szoci kormányt, titkos világkormányt, emberek szavazatát, emberek aláírását, populista szavazóréteg, legnagyobb egységes, világnézetét évtizedekig, gazdasági összeomlás, tábor átvándorolna, másik oldalon, kormány leváltására, rejtőzködő szavazók, ellenzékkel tartanak, populista táborra, matematikai reményhez, populista szavazótábor, egész okoskodás, ellenzéki szavazók, mozgósítóereje nélkül, minél előbbi, minimum üzenet, függetlenségének, megkérdőjelezni, szabadságharcos, kormányozhatnak, felhánytorgatja, játékszabályok, kormányzásának, választásoknak, lehetőségeknél, súlycsoportban, megteremtődjön, mozgósítóereje, lelkiismeretéé, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 529
  • e Hét: 6261
  • e Hónap: 17372
  • e Év: 170868
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.