Belépés
vorosrozsa66.blog.xfree.hu
"Nyisd ki a szemed a szépségnek körülötted, nyisd meg az elméd az élet csodáinak, nyisd meg a szíved azoknak, akik szeretnek és mindig légy hű önmagadhoz!&... Drót Erika
1966.11.04
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
9 étkezési trükk, amit tartsd be...
  2018-04-10 20:43:19, kedd
 
 


9 étkezési trükk, amit tartsd be, hogy lefogyj

AKÁRHOGYAN IS AKAROD, NEM JÖN ÖSSZE AZ A KISEBB RUHAMÉRET? HA EZEKET A PRAKTIKÁKAT BETARTOD, GARANTÁLTAD TÚLTELJESÍTESZ MAGADON - MÉG A NYÁRI BIKINISZEZON ELŐTT!

1. FÓKUSZÁLJ A ZÖLDSÉGEKRE!
Ha főételre kerül sor, mindig a zöldséges köretet edd meg először! A zöldségek tele vannak rosttal és tápanyagokkal, amelyek telítenek, emellett pedig nem kell a napi zöldségbevitelen aggódnod, hiszen már túl vagy rajta ebédidőben.

Tipp: Ha repetázol, akkor is a zöldségeket nyúlj először a húsok helyett!

2. JÓL RÁGD MEG AZ ÉTELT!
Tudtad, hogy ha lassan eszel, akár 30%-kal kevesebb ételt fogsz fogyasztani? Az agynak kb. 20 perce van szüksége ahhoz, hogy felismerje a jóllakottság érzését - ez idő alatt akár mértéktelenül is be lehet falatozni a legzsírosabb kajákból! Ha tökéletes alakra vágysz, minden falatot rágj meg kétszer, így tutira nem fogod túlenni magad.

3. NE SPÓROLJ A MENÜKKEL!
Hétvégenként későn kelsz fel, ezért megspórolod a reggelit és összevonod az ebéddel (brunch)? Nem jó ötlet! Az anyagcseréd extra lassú lesz, a kalóriákból származó energiákat pedig csak a nap későbbi szakaszában fogod tudni felhasználni, ami miatt rosszul fogsz aludni.

4. EDD AZT, AMIT SZERETSZ!
Ne kényszerítsd magad a káposztadiétára és a fehérjeturmixodra, ha migréned van az egésztől! Csak azt edd, ami jól esik! Úgy nem lehet lefogyni, hogy kényszerből csinálod az egészet! Törekedj arra, hogy mindenből, amit szeretsz, a lehető legegészségesebbet válaszd - ez már egy tökéletes alap a hatásos életmódváltáshoz!

5. TÚLETTED MAGAD? IRÁNY SÉTÁLNI!
Puffad, szúr a hasad, túletted magad és még hányingered is van? Ne a széntablettákat és a savtalanító bogyókat vedd be! Irány sétálni - ez a legjobb, amit tehetsz! A séta a lehető legkönnyebb olyan mozgásforma, ami az összes porcikádat megmozgatja, ezért hatásosan bontod le a felgyülemlett kalóriákat a legnehezebb vacsi után is. 15-20 perc séta és nem is fogod érezni a hasfájást!

6. NE EGYÉL EGYNÉL TÖBB ÉDESSÉGET EGY NAP!
Fogd vissza az édességfogyasztást, naponta egynél több nasit ne egyél, majd ezt is igyekezz tovább csökkenteni. Ha úgy alakul, nyugodtan egyél a szülinapi tortából - de csak egy szeletet! Nem többet! Amint ezt elhatározod magadban, folyamatosan told ki az édességmentes napok számát - menni fog!

7. MINDENBŐL CSAK KEVESET EGYÉL!
Zacskószámra eszed a salátákat és az olajos magvakat, mert azok olyan ,,szuper egészségesek"? Úgy látszik, átestél a ló túloldalára! Ugyanis semmiből sem jó egyszerre sokat enni: ez nemcsak az édességekre és a fehér lisztes pékárukra vonatkoznak, hanem a gyümölcsökre, zöldségekre, egészséges ételekre egyaránt. Találd meg az egyensúlyt és ne limitált az étkezésed fix darabokra - egyél változatosan, többféle ételeket!

8. ŐRIZD MEG A MARADÉKOT!
Ne dobd ki a maradék sárgarépát, zöldbabot és kukoricát - de úgy általában semmilyen kaját! Ma már szuper mixelős recepteket találhatsz a neten, amik egy zsírszegény szósszal kombinálva tökéletes főételt alkothatnak. Ne pazarolj, nem éri meg!

9. MINDIG SÜSS FAHÉJJAL!
A fahéj tökéletes íz- és diétafokozó fűszer: ízletes és gyorsítja az anyagcserét, amellett, hogy a libidódat is fokozza. Az édesítőszered mellé nyugodtan szórj egy kis fahéjat, nem fogod megbánni!



ÍRTA: KOVÁCS GRÉTA



Link
 
 
0 komment , kategória:  EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD  
Címkék: zöldségbevitelen, életmódváltáshoz, széntablettákat, káposztadiétára, túlteljesítesz, édességmentes, édesítőszered, tápanyagokkal, felgyülemlett, mértéktelenül, hétvégenként, folyamatosan, jóllakottság, zacskószámra, egészségesek, felhasználni, gyümölcsökre, kényszerítsd, változatosan, bikiniszezon, legzsírosabb, édességekre, garantáltad, megspórolod, savtalanító, praktikákat, elhatározod, legkönnyebb, anyagcserét, zöldségekre, anyagcseréd, túloldalára, kalóriákból, legnehezebb, vonatkoznak, zsírszegény, zöldséges köretet, zöldségek tele, napi zöldségbevitelen, zöldségeket nyúlj, húsok helyett, jóllakottság érzését, legzsírosabb kajákból, anyagcseréd extra, kalóriákból származó, tökéletes alap, hatásos életmódváltáshoz, savtalanító bogyókat, lehető legkönnyebb, összes porcikádat, felgyülemlett kalóriákat, legnehezebb vacsi, AKÁRHOGYAN IS AKAROD, ÖSSZE AZ KISEBB RUHAMÉRET, EZEKET PRAKTIKÁKAT BETARTOD, GARANTÁLTAD TÚLTELJESÍTESZ MAGADON, NYÁRI BIKINISZEZON ELŐTT, FÓKUSZÁLJ ZÖLDSÉGEKRE, RÁGD MEG AZ ÉTELT, SPÓROLJ MENÜKKEL, AMIT SZERETSZ, TÚLETTED MAGAD, IRÁNY SÉTÁLNI, EGYÉL EGYNÉL TÖBB ÉDESSÉGET EGY NAP, MINDENBŐL CSAK KEVESET EGYÉL, ŐRIZD MEG MARADÉKOT, MINDIG SÜSS FAHÉJJAL, KOVÁCS GRÉTA,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Facebookon kaptam  Segíts neki dicsérni Téged  Az ember  Anyámról való emlékek  Eduardo Sacheri gondolata  Önmaga ellenére  Megígért békesség  József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam  Segíts neki dicsérni Téged  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Reményik Sándor: Pierrot &...  Szép estét kedves látogatóimn...  Facebookon kaptam  Nagy és kis csodák  Tanmese  Szép estét kedves látogatóimn...  Bársony székben  Facebookon kaptam  Különleges  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Szép estét kedves látogatóimn...  Isten hűségének mértéke  Vidámság  Nem kell hozzá fürdőruhás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gebhardt Nóra versei II.  Egy párkányon  József Attila – Keresek ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Önmaga ellenére  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szabó T. Anna - Pitypang  Robin Wight pitypang szobra  Szép estét  képre írva  "Ez egy csoda"  Minden tavaszból őrizz..  Van néhány kérdés, amin gondol...  Szívek  Jánosházy György: Fogd a kezem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Müller Péter tollából  Töröld le  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Tanmese  képre írva  Andrássy Réka - A bolond Böske  József Attila – Keresek ...  Facebookon kaptam  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Facebookon kaptam  Otthon  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Facebookon kaptam  Magamnak  Latinovits Zoltán tollából  Dóró Sándor: Embernek maradni  Paul David Tripp Április 13  Esterházy Péterre emlékezünk  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Egy gondolat  Bársony székben  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Nagy és kis csodák  A pitypang legendája  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  József Attila - Kopogtatás nél...  Kertem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Erdei gyöngyvirág  Jó nap volt  Az ember  képre írva  Tanmese  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Eduardo Sacheri gondolata  Vito Giaquinto gondolata  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Anyák napjára  Zilahy Lajos gondolata  Ismeretlen: Ikarusz monda  Facebookon kaptam  Sorsunk miatt...  Facebookon kaptam  Vannak emberek  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
zöldséges köretet, zöldségek tele, napi zöldségbevitelen, zöldségeket nyúlj, húsok helyett, jóllakottság érzését, legzsírosabb kajákból, anyagcseréd extra, kalóriákból származó, tökéletes alap, hatásos életmódváltáshoz, savtalanító bogyókat, lehető legkönnyebb, összes porcikádat, felgyülemlett kalóriákat, legnehezebb vacsi, szülinapi tortából, édességmentes napok, olajos magvakat, fehér lisztes, maradék sárgarépát, zsírszegény szósszal, fahéj tökéletes, édesítőszered mellé, zöldségbevitelen, életmódváltáshoz, széntablettákat, káposztadiétára, túlteljesítesz, édességmentes, édesítőszered, tápanyagokkal, felgyülemlett, mértéktelenül, hétvégenként, folyamatosan, jóllakottság, zacskószámra, egészségesek, felhasználni, gyümölcsökre, kényszerítsd, változatosan, bikiniszezon, legzsírosabb, édességekre, garantáltad, megspórolod, savtalanító, praktikákat, elhatározod, legkönnyebb, anyagcserét, zöldségekre, anyagcseréd, túloldalára, kalóriákból, legnehezebb, vonatkoznak, zsírszegény, megmozgatja, csökkenteni, hányingered, diétafokozó, mozgásforma, zöldségeket, fogyasztani, szakaszában, alkothatnak, kényszerből, ebédidőben, találhatsz, felismerje, kombinálva, kalóriákat, porcikádat, egészséges, egyensúlyt, recepteket, akárhogyan, összevonod, energiákat, sárgarépát, egyszerre, darabokra, általában, hasfájást, zöldségek, tökéletes, fókuszálj, maradékot, pékárukra, nyugodtan, zöldséges, zöldbabot, libidódat, salátákat, telítenek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 18977 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 636
  • e Hét: 1414
  • e Hónap: 5447
  • e Év: 64700
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.