Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Brazilia és olimpiák, szocialistái Miskolcnak, Visszhang
  2018-03-23 09:19:06, péntek
 
   
  2004-ben, mielőtt a megyei kórház véglegesen kivégzett és megcsonkított, itt lakott a Braziliát jelentő Branyiczky cigis házaspár, melyek kísérete Nagy Feró Mészáros Kata kocsmás mókus rendi brazil kommunista maffiája volt. Itt dobáltak az ágyon eszméletlenül, amit a világ végig nézett, hogy az első embergyilkos démon, Liptai Klaudia bemutatta a tévében. Isaora tévét most is berendezték, elölről kezdték Istenes János 1956-os osztályának rima jeruzsálemet jelentő névtárát a ratkósoknak Pál utcai fiúkkal együtt, mint elsüllyedt világ részeibe költöztetteket születésem előtt.

Utána az elmeosztálya a megyei kórháznak tépte a hajamat, nem tudtam, mi van velem, kiabáltam, énekeltem Káli Sándor árnyékoskerti kommunikációs kiemelt tort ülő polgármesterének és MSZP-s sábjának, mikor önnkormányzati gyűlést rendeztek, nem tudom miért kínoztak engem miatta már ismétlésben is, amikor feltételezés szerint egykori egri támadóimmal, melyeket Túri Ferenc rendezett be, mint Heves megye előtti teremtett világ meggyalázóit és lemészárlóit barokk korban, ami akkor is kommunista kort jelentett, de már egyházi kereten belül, akkor is játszották dr. Melion József aranysas jeles Mária búcsúit.

Amióta apa Spartacus természetjáró szövetsége könyveit összezúzták, tagdíját ellopták, apát megtámadták agyvérzéssel először Kovács Erzsiék miatti állandó gyalázatával Miskolcnak féltékenység és minden miatt, ami a Rákóczi terüket jelenti, szomszéd szőke beállításával folyamatosan ismételve rossz tulajdonságaikat, amelyik kihasználta genyó férjét, azóta tisztulnak, emberiesednek, a két utcai apokalipszis névtára folyamatosan költözött a Balatonra és környékére, ők mentek nyaralni, majd a parasztok, mint analfabétái sátánnak a falvakból, miközben a saját elmebetegeiket behozták a városokba, majd jöttek a gyári munkásai a szakmai nevekkel, a vasas szakszervezetek gyári munkásai, mint vasnép narancs színében a politikának. Ezért a városgondnokság ismételte az egri Varga László vasfüggönyös FAOSZ könyveit, melyekben a Balaton környéki írók is részt vettek, régi történelemként Visszhang néven. Molnárok már 81 éve nyaralnak Miskolcról, nyugdíjba mentek gyerekeik igazgatókként, hatalmas nyugdíjakkal, unokáik teli arannyal, bejárták az egész Földet utazgatásokkal, nyaralásokkal. De odament Bajor Imre a börtön könyvtulajdonos, amelyik helyett a pszichiátria nyomorban hagyva engem egyik orvosi felülvizsgálat alkalmával áldozott meg, annyit kérdezve tőlem, van-e jogosítványom, mert Bajornak, mint Bajorország kicserélésének képviselőjének nem volt. 1995-ben, mint írtam, a Rákóczi tér autókkal vonult fel mellettem vigyorogva, mikor mentem gitárral a Lórántffy Zsuzsa utcán , hogy a véráldozóknak van csak autójuk. A pszichiátria kivégzésem után skizoprennek nyilvánítva engem folytatásában a pszichiáterek elmebeteinek betegségét és tetteit rajtam, Szabó Edit és Alberle Lajos pszichiáterek epilepszia rendelésre hívtak be, ahová alig tudtam elmenni,mivel nem láttam a szemeimre, nem tudtam járni sem. Ott a lányom előtt elmebetegnek tüntettek fel a kivégzőim, Szabó Edit közölte velem, hogy őt az egészségügyük Pestre helyezi.
Most is költöznek a Balaton mellé gyerekeikhez a megöregedett Hunnia börtön és Rákóczi tér népei jólétben, pazarolva, dicsekedve, mert nem jár egy gyilkosnak emberi életforma.

Tehát meg kell vizsgálni a barokk kori kommunizmusát a narancsoknak, amikor az egyetlen földönkívüli népe Romániának Talan vezetővel elmenekült innen örökre. Akkor is Bodort, mint űrpusztítót vetették be az ország ellen, mint ellenem.

Káli Sándor szocialista színben tort ülő neve alapján, amikor Egert elpusztította a vasnép, a Balaton környékén is harc dúlt, itt lehetett India Káli neve alapján, mert fenn maradt azóta is a Káli medence neve. Káli Sándor miatt az elmeosztályuk 1987-ben támadott meg, vérszegénységgel, hajkihulással, kapualjakban való közlekedéssel gyengeségem miatt, mert ez lett volna a sorsa az összes szocialistájával Miskolcnak. A vérben ninózó csapásokat kaptam, Soós nevükhöz érve nemi gyalázattal. Most ismét Varga vasfüggönyös kort ismétel a narancs Fidesz Miskolccal.

A világ olimpiáit a narancsok rendezték, mint Braziliában egy forintos idő óta áldozva engem Kancsal Isaoraként, rabszolgafelszabadításával az indiai cigányságnak. Már tavaly Ausztrália is bevezette a né-ger szó tilalmát, amit a germánból hoztak létre egykor, feltehetően barokk korban, akkor is Babilon volt Világ-Romániaként, a címer gyűjtemény, amit a Rákóczi tér áldozásommal kitett szerte az országban 1998-as Szabó István világ-könyvtulajdonos címer gyűjteményét ismételve, Erdélyé volt.

Jelenleg a Farkasok készülnek világ-Magyarországra, lovag címet felvéve, világ-Magyarország himnuszát énekelve, minden nép ellen, amelyik állítólag megtámadta a narancsokat. Valóban világ-Magyarország az a halálvilága a sátánnak, amit hét halálfátyolként a Farkasok Müllerekkel, Mária vallásával a Hunnia börtönnek, sárga rózsájával Tóth Klárának Isten színjátékban létrehoztak égi Jeruzsálem néven.

Most Putyin a Bertalan utcájáról Miskolcnak vaskommunistaként fog olimpiát rendezni, mert vélik közösen, hogy megváltoztatják az időt és a törvényt, amit tesznek Rákóczi tér néven bibliai vasnépként többszáz éve már, saját tetteiket, sorsukat, szerepüket csonkítással és gyalázattal áldozataikon történő végrehajtással.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: polgármesterének, vérszegénységgel, szocialistájával, tulajdonságaikat, halálfátyolként, könyvtulajdonos, szakszervezetek, megváltoztatják, városgondnokság, utazgatásokkal, magyarországra, költöztetteket, történelemként, elmebetegeiket, önnkormányzati, felülvizsgálat, kicserélésének, végrehajtással, képviselőjének, megcsonkított, árnyékoskerti, igazgatókként, pszichiáterek, kommunizmusát, kommunikációs, jogosítványom, folytatásában, természetjáró, egészségügyük, elpusztította, közlekedéssel, hajkihulással, véráldozóknak, elmeosztályuk, emberiesednek, nyaralásokkal, megyei kórház, ágyon eszméletlenül, világ végig, első embergyilkos, megyei kórháznak, saját elmebetegeiket, gyári munkásai, szakmai nevekkel, vasas szakszervezetek, városgondnokság ismételte, egri Varga, egész Földet, börtön könyvtulajdonos, pszichiátria nyomorban, pszichiátria kivégzésem, pszichiáterek elmebeteinek, Nagy Feró Mészáros Kata, Liptai Klaudia, Istenes János, Káli Sándor, Túri Ferenc, Melion József, Kovács Erzsiék, Varga László, Bajor Imre, Lórántffy Zsuzsa, Szabó Edit, Alberle Lajos, Romániának Talan, India Káli, Fidesz Miskolccal, Kancsal Isaoraként, Szabó István, Farkasok Müllerekkel, Tóth Klárának Isten, Most Putyin,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Megígért békesség  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Esterházy Péterre emlékezünk  A sorsod  Paul David Tripp Április 14  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 14  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Vidámság  Magamnak  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Tanmese  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Eduardo Sacheri gondolata  Szeretem ujjad karcsuságait,  Minden tavaszból őrizz..  Töröld le  Zilahy Lajos gondolata  Robert Merle tollából  Bársony székben  Facebookon kaptam  Martin Buber, A haszidim meséi  Facebookon kaptam  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Hamvas Béla  Facebookon kaptam  jó reggelt  Nagy és kis csodák  József Attila – Keresek ...  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Gebhardt Nóra versei II.  Facebookon kaptam  Az ember  Facebookon kaptam  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Paul David Tripp Április 15  Szabó T. Anna - Pitypang  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Hogyan válunk hűségesekké?  Jó éjszakát  A hagyma antibakteriális hatás...  Márai Sándor tollából  Facebookon kaptam  Spenót fasírttal  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Egyszerű  Szép estét  Magyar költészet napja  A Magyar Költészet napja alkal...  Facebookon kaptam  Mindig lesz olyan  Jó éjszakát  Jó éjszakát  Magamnak  Eduardo Sacheri gondolata  Facebookon kaptam  James Allen  Önmaga ellenére  Minden tavaszból őrizz..  Nem kell hozzá fürdőruhás  Egyszerű  Facebookon kaptam  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Alvó cica  Alvó cica  Eduardo Sacheri gondolata  Mindent de mindent visszakap  Csend  Anyák napjára  Facebookon kaptam  Kertem  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Tavaszi este  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Krisztina b...  Annyira tisztelem a szabadságo...  Facebookon kaptam  Isten hűségének mértéke  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  képre írva  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Kertem  Előnyök, amelyeket a meditáció...  James Allen  Facebookon kaptam  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Szép estét kedves látogatóimna...  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  IGEN így 
Bejegyzés Címkék
megyei kórház, ágyon eszméletlenül, világ végig, első embergyilkos, megyei kórháznak, saját elmebetegeiket, gyári munkásai, szakmai nevekkel, vasas szakszervezetek, városgondnokság ismételte, egri Varga, egész Földet, börtön könyvtulajdonos, pszichiátria nyomorban, pszichiátria kivégzésem, pszichiáterek elmebeteinek, lányom előtt, egészségügyük Pestre, megöregedett Hunnia, gyilkosnak emberi, barokk kori, egyetlen földönkívüli, ország ellen, elmeosztályuk 1987-ben, összes szocialistájával, vérben ninózó, narancs Fidesz, világ olimpiáit, narancsok rendezték, indiai cigányságnak, germánból hoztak, címer gyűjtemény, országban 1998-as, polgármesterének, vérszegénységgel, szocialistájával, tulajdonságaikat, halálfátyolként, könyvtulajdonos, szakszervezetek, megváltoztatják, városgondnokság, utazgatásokkal, magyarországra, költöztetteket, történelemként, elmebetegeiket, önnkormányzati, felülvizsgálat, kicserélésének, végrehajtással, képviselőjének, megcsonkított, árnyékoskerti, igazgatókként, pszichiáterek, kommunizmusát, kommunikációs, jogosítványom, folytatásában, természetjáró, egészségügyük, elpusztította, közlekedéssel, hajkihulással, véráldozóknak, elmeosztályuk, emberiesednek, nyaralásokkal, beállításával, eszméletlenül, magyarország, feltételezés, lemészárlóit, gyűjteményét, vasfüggönyös, elmebetegnek, folyamatosan, apokalipszis, agyvérzéssel, elmebeteinek, meggyalázóit, megöregedett, színjátékban, féltékenység, narancsoknak, gyerekeikhez, gyalázatával, földönkívüli, elmeosztálya, nyugdíjakkal, skizoprennek, áldozataikon, csonkítással, kapualjakban, embergyilkos, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 48 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 251
  • e Hét: 2138
  • e Hónap: 4497
  • e Év: 56763
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.