Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Összeesküvés elmélet vagy valóság
  2013-04-26 21:15:28, péntek
 
  Összeesküvés elmélet vagy valóság

Nincs összeesküvés elmélet összeesküvés nélkül ! Mint ahogy : nem zörög a haraszt sem, ha nem fújja a szél . Valamit elrontottunk az utóbbi években, legalább is a XXI-ik század kezdetétől fogva rosszul mennek a dolgok . Azt még érteném, hogy nem válogat a gonosz az eszközeiben de, hogy mi is elfogadjuk e gonosz eszközeit, az már elfogadhatatlan . A ma már központosított hírközlési szervek összehangolt működése többet ártott az emberiségnek, mint használt . Csupán egy képzeletbeli világ történéseit tolmácsolják felénk megrendelésre .

Több száz éve épül ez a bankármaffia családok alapította, szervezett bűnözésszerű intézményrendszer, amiről csak pozitívan tudósítanak, ha egyáltalán meg is jelennek nagy néha a színen, miközben az általuk megnyomorított emberek milliárdjai szenvednek miattuk . Az uzsora létezése is bűn egyes vallásokban, társadalmi felépítményekben, főleg ha állami szinten űzik . Ma már szinte valamennyi államot eladósították a bankárok érdekeiért dolgozó korrupt politikusok .

Már az ipari forradalom első lövéseit leadó Cromwell csapataival jöttek be Angliába azok a láthatatlan erők, amelyek kicsivel később egy magánbankot akapítottak 1694-ben, majd egy új királyi ház megalapítását is elősegítették a sajátjaik közül . Ezeknek a példáján felbuzdulva jelent meg a színen korunk legnagyobb hatalommal bíró bankárcsaládja is, akik egy vörös pajzs nevét vették fel magukra, és május elsején ünnepelnek, vérvörös színű zászlóikat lobogtatják világszerte . Egyik háborút a másik után indították, amit forradalmak szervezésével indítottak útjukra . Azután mindkét oldalt támogatva, óriási hasznot húztak ezekből a csatározásokból .

A XX-ik század elejére már megszerezték a hatalmat Oroszország felett . Az 1905-ös forradalom is megmutatta mire képesek ezek a hontalan, sötétben bújkáló felforgató elemek, akik a közösség legaljától kezdve, a leggazdagabb bankárcsaládig minden szinten reprezentálva vannak . A Dickens könyveiből kiemelkedő nyomorúságot is az a rútság teszi elviselhetetlenné, amit az uzsorás alakja testesít meg . Szép lassan mint a pestis terjed egyik országról a másikra az alvilág berkein keresztül ez a métely, mert a fényben elpusztul hamar . Drakulaszerű természete megszűnik a napfény hatására . Eltűnik akkor is ha keresztet tartanak eléje, mint egy tükröt, ami kétezeréves bűnét őrzi meg benne . A kereszt látványa, az istengyilkosság vétkét jeleníti meg .

Kereszténység a megváltó Jézus követőit jelenti, akiket minden erejével pusztít ez a névtelen világerő, Isten fiának keresztrefeszítése óta . Időnként felbukkan, szörnyű bűnöket követ el, majd eltünik a névtelenségbe egyidőre, majd új nevet választva kezdi előlről tevékenységeit . Minden nemzetbe betolakodtak . Elvetették a rosszaság magvát . Megfertőzték a tudatlanok agyát, akik még hittek bennük, mert az ördög csak azokat környékezi meg, akik valamilyen oknál fogva figyelmetlenek . Eredendő bűn terheli lelkük helyét azóta, amióta fenntartják gonosz hagyományaikat, a véráztatta pászka fogyasztásának ünnepét . Civilizálatlan szokásait leplezni igyekszik mások előtt, sőt mindent megtesz azért, hogy eltusolják azokat a tényeket, amelyek napvilágra kerülnek . Saját tetteiket olvassák mások fejére, megvádolják őket, mielőtt még kiderülne az aljasságuk . Így működnek ők, leggazdagabbtól kezdve a legszegényebbig .

Világméretű összesküvésről sokan írnak, melyek eltűnnek a hazugság áradatában . Miközben egy leleplező hírecske ha megjelenik, addig kilencvenkilenc másikkal próbálják igazolni magukat . Jó példa erre a bostoni robbantás megvezetése . Őket beszerveztek már korábban az államhatóság emberei, mint másokat a nemzetközi konfliktusok helyszínein . Szörnyű végignézni azt, ami a világban folyik, méghozzá a béke és a felszabadítás jegyében . Mi már tapasztalhattuk mit jelent a felszabadúlás nevében érkező, de valójában negyvenöt évig maradó, kommunista diktatúrát reánk erőszakoló bolsevizmus, ami korunkban más és más néven jelenik meg .

Egyszer kommunista, szocialista, majd szociáldemokrata, népi demokrata, sőt valódi demokrata már, de liberális, kozmopolita is egyben . Ezek mind fedőnevek a zsidó nácionalizmus terjedésének a takarására . Minden országban jelen van ez a politikai és gazdasági erő, ami kormányok megvesztegetésével kerül hatalomra mindenhol és korlátlan mennyiségű pénz áll rendelkezésükre . 1973-ban kihúzták az aranyfedezetet a nemzetközi fizetési eszköz, az USA dollár mögül, ami a kezdeti húszdolláros unciánkénti aranyat, ma már közel kettőezer dollárért méri . Az infláció és a jövedéki adó következtében eladósították a földgolyó minden országát bankrendszerük tőzsdére vitelével, ahol kiszolgáltatottá válnak egyes nemzetek fizetőeszközei, amit kedvükre manipulálhatnak a belső információval rendelkező csoportok .

A fegyvergyártás csupán pénz dolga . Legmodernebb fegyvereket például Izrael gyártja, akik mellesleg háromszáznál is több atombombával rendelkeznek, mégis az ENSZ Biztonsági Tanácsa által meghozott határozatokra fittyet hánynak . 1967-ben megtámadták még az US Liberty nevű hadihajót is az izraeli partok közelében, pedig jól tudták, hogy kit bombáznak, kire lőnek . Amerika ennek a tudatában mégis tovább tömi dollármilliárdokkal ezt az agresszív parányi államot . A 2001-es amerikai merényletsorozattal kapcsolatosan, több izraeli állampolgárságú MOSZAD ügynököt fogtak el egy korábban robbanószert szállító csukott teherautóban, de elengedték őket néhány óra múlva . Azóta sem hallani róluk hivatalos beszámolókban .

A világ egyik legnagyobb eddig elkövetett terrorcselekményének kivizsgálására szinte csak filléreket költöttek, miközben a Clinton elnök által elkövetett paráználkodás kutatására százszor annyi jutott az amerikai adófizetők pénzéből . Furcsa összefüggések ezek, nem beszélve a háromezer mannhattani áldozatról, majd ezt követően az afgán, iraki, pakisztáni civil áldozatok millióira . Most robbantott valami beteg elme Bostonban . Mint kiderült, csecsen testvérek voltak, akikről az FBI-nak tudomása volt, sőt kihallgatták korábban, 2011-ben az idősebbiket . Hátizsákkal a vállukon sétálnak a várakozók között, majd bummm! Hárman meghaltak, sokan megsebesültek akkor, de szinte ugyanabban az időben hét bomba is robbant Irakban, amelynek 37 halálos áldozata és többszáz sebesülje volt ...

Bostonban lezárták az egész várost ! Szükségállapotokat vezettek be két feltételezett merénylő miatt . Órákon át vadásztak az erősen sérült fiatalabb testvérre, de ha nem veszi észre valaki a csónakja közelében talált vérnyomokat, még ma is keresnék a már eszméletlen fiatalembert . Egy tizenkilenc éves fiú ekkora bajt okozott az amerikai szabadságeszmének ? El lehet képzelni, hogy valódi terroristák mit csinálnának ott, ha valóban léteznének .

VGB
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: felépítményekben, kiszolgáltatottá, szociáldemokrata, istengyilkosság, csatározásokból, manipulálhatnak, elfogadhatatlan, rendelkezésükre, állampolgárságú, legszegényebbig, kilencvenkilenc, tapasztalhattuk, leggazdagabbtól, fizetőeszközei, aranyfedezetet, összesküvésről, fogyasztásának, bankárcsaládja, civilizálatlan, bankárcsaládig, bankrendszerük, hagyományaikat, központosított, fegyvergyártás, megnyomorított, tevékenységeit, figyelmetlenek, kivizsgálására, eladósították, következtében, felszabadúlás, szervezésével, beszámolókban, megrendelésre, feltételezett, megalapítását, utóbbi években, képzeletbeli világ, bankármaffia családok, általuk megnyomorított, uzsora létezése, bankárok érdekeiért, ipari forradalom, láthatatlan erők, magánbankot akapítottak, sajátjaik közül, példáján felbuzdulva, színen korunk, vörös pajzs, másik után, hatalmat Oroszország, 1905-ös forradalom, ENSZ Biztonsági Tanácsa,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Ted Engstrőm gondolata  Hernádkak  Törött csészék  Meghitt estéken . . .  Házi botox  Nemzeti  Csendes éjszakán  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem kellett volna!  Facebookon kaptam  A közszereplő  Jóga férfiaknak  Mindig tud adni ,  Alvó cica  Szép estét  Március 15-re emlékve  Facebookon kaptam  Szabó Lőrinc: Egy kis értelmet...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akinek vaj van a fején...  Esti kép  A magyar sajtó napja március 1...  Esti kép  Facebookon kaptam  Nagy László - Szerelem emléke  Cicus virággal  Csendes éjszakán  Rejtő Jenő versei  képre írva Március 15 -re emlé...  Az élet  Testünk a szenvedélyek izzó f...  Illuziói ne legyen senkinek, a...  gyöngyöstarjáni vérszilva faso...  Paul David Tripp Március 15  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva Március 15 -re emlé...  Mai harmónia kártyám  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Vágy, élet és sugár  Atyám !  Gyönyörködjünk a március 15 ti...  Őri István - Dal az életről  Facebookon kaptam  Mély, puha álom - sárga féltés  Facebookon kaptam  Cicus virággal  Radnóti Miklós: Nem tudhatom.....  Atyám !  A nemzet csak akkor...  képre írva Március 15 -re emlé...  Könnyáztatta asszonysorsok  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo...  Isten áldja  Könnyáztatta asszonysorsok  Üdvözöllek az oldalamon  Ez a miénk!  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  gyöngyöstarjáni vérszilva faso...  Majthényi Flóra: Mi a haza?  mindent a népért...  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  Az agyat és a csontokat is erő...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Illuziói ne legyen senkinek, a...  Mindig tud adni ,  Nem foghatunk rá minden sérülé...  Dóró Sándor: Ma  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem kellett volna!  Szép estét  Majthényi Flóra: Mi a haza?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Őri István - Dal az életről  Tavaszról álmodom,  Testünk a szenvedélyek izzó f...  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Fújjad márciusi szél . . .  Éljen a magyar szabadság!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Majthényi Flóra: Mi a haza?  Facebookon kaptam  Mindig tud adni ,  A halolaj és a hal még a migré...  Ne feledjük: a föld jóval több...  Alvó baby  Nyíljatok meg  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
utóbbi években, képzeletbeli világ, bankármaffia családok, általuk megnyomorított, uzsora létezése, bankárok érdekeiért, ipari forradalom, láthatatlan erők, magánbankot akapítottak, sajátjaik közül, példáján felbuzdulva, színen korunk, vörös pajzs, másik után, hatalmat Oroszország, 1905-ös forradalom, közösség legaljától, leggazdagabb bankárcsaládig, uzsorás alakja, pestis terjed, alvilág berkein, fényben elpusztul, napfény hatására, kereszt látványa, istengyilkosság vétkét, megváltó Jézus, névtelen világerő, névtelenségbe egyidőre, rosszaság magvát, tudatlanok agyát, ördög csak, véráztatta pászka, hazugság áradatában, bostoni robbantás, államhatóság emberei, nemzetközi konfliktusok, világban folyik, felszabadítás jegyében, felszabadúlás nevében, zsidó nácionalizmus, nemzetközi fizetési, kezdeti húszdolláros, földgolyó minden, belső információval, fegyvergyártás csupán, izraeli partok, tudatában mégis, agresszív parányi, 2001-es amerikai, korábban robbanószert, világ egyik, amerikai adófizetők, háromezer mannhattani, vállukon sétálnak, várakozók között, egész várost, erősen sérült, csónakja közelében, tizenkilenc éves, amerikai szabadságeszmének, felépítményekben, kiszolgáltatottá, szociáldemokrata, istengyilkosság, csatározásokból, manipulálhatnak, elfogadhatatlan, rendelkezésükre, állampolgárságú, legszegényebbig, kilencvenkilenc, tapasztalhattuk, leggazdagabbtól, fizetőeszközei, aranyfedezetet, összesküvésről, fogyasztásának, bankárcsaládja, civilizálatlan, bankárcsaládig, bankrendszerük, hagyományaikat, központosított, fegyvergyártás, megnyomorított, tevékenységeit, figyelmetlenek, kivizsgálására, eladósították, következtében, felszabadúlás, szervezésével, beszámolókban, megrendelésre, feltételezett, megalapítását, felszabadítás, elősegítették, információval, paráználkodás, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 71
  • e Hét: 1729
  • e Hónap: 18522
  • e Év: 151439
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.