2018-04-19 23:33:14, csütörtök
|
|
|
|
|
|
ÁGYAS pálinka
Ágyas pálinkát nagyon egyszerű készíteni. A lényege, hogy olyan aszalt gyümölcsökből készítsük az ágyat, mint amiből a pálinka készült. (Barackpálinka alá aszalt barackot tegyünk).
Az aszalt gyümölcsöt daraboljuk fel, az üveg szájának megfelelő méretűre (szűk szájú üvegből a nagy darabok miatt nem jön ki a pálinka). Tegyük bele az üvegbe az aszalt gyümölcsöt, öntsük rá a pálinkát. Ízlés szerint belecsurgathatunk 1-2 kanál mézet is. Rázzuk össze és hagyjuk összeérni pár napot. |
|
|
0 komment
, kategória: ITALOK |
|
Címkék: gyümölcsökből, barackpálinka, gyümölcsöt, daraboljuk, készíteni, összeérni, megfelelő, készítsük, pálinkát, barackot, szájának, méretűre, egyszerű, pálinka, tegyünk, lényege, szerint, üvegből, darabok, hagyjuk, készült, aszalt, tegyük, nagyon, öntsük, üvegbe, amiből, rázzuk, ágyas, napot, kanál, össze, mézet, ízlés, miatt, szájú, pálinka készült, aszalt gyümölcsöt, üveg szájának, nagy darabok,
|
|