Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
István a király 1983-as megjövetele ismétlésével
  2018-04-15 22:13:41, vasárnap
 
  1983-ban összetették a sátoraljaújhelyi Révész utcai Hunnia elmével, mint skizoprenekkel, világkönyvtár tulajdonosokkal közös utcájukat összes Takácsokkal, Szabó Istvánokkal, Hornyák Ildikó és Babi nevekkel és az összes Ildikóval, Vartnalékkal, Sándorokkal, Nagy Istvánokkal, Soósékkal, Tóthokkal, Fejel sváb hangbénítóval, Nagy Erika és az összes Erikával, Kállainé Bencs Mariannával és az összes Mariannával, Ardókkal, Dudásokkal és a kurvákkal, Karajzékkal, Berdnárikokkal és utcanépükkel, Székelyekkel és Bolgárokkal, Kincsesekkel, utcanépükkel (ez csak az én lépcsőházam volt barakkos zsidó berendezésében Kutasi néven), Duda Kovácsokkal, Szerdikkel, munkásőrségével a pártbizottságnak, Varhola-Kolcza Mária párral, négy romániai ufóval szaporodva folytatásképpen, Moldovánékkal, vörös róka Nórával, összetéve a miskolci Bertalan utcai Pszichografológiai elmeosztályokkal, hogy mindkettő születésem óta minket áldoz maga helyett, mint világ-apokalipszis helyett. A Bertalan utcai Pszichografológia a távol-keleti pusztítókkal nagyon hosszú, jelenleg elölről kezdtek az idetett adventi vallásával Tóth névnek Andy Vajnájával a romániai tik sem vagytok magyarok temetőbrigádjával Müller Péternek, az innen emelt vérből lett sztárjaival Liptai Klaudia első embergyalázó démonnal az elmebeteg műsorukat. Meghaltak az apokalipszis végrehajtói átmenve a másik világba, mint Horváthok, Szűcsök, Vasak, melyek azelőtt nem léteztek, mint a Farkasok, hatalmas özvegyi nyugdíjuk mellett áldoztak tovább a vérutcájukkal, hogy elestek az én áldozásom alatt a világ hentesek. Bródyné nevet vett fel egy Kis Tábornok utcai lakos, miután elvált Bródy János Katika néven engem áldozótól a szőke Hunnia börtön felesége, emiatt is engem okoltak, mint minden miatt, ami a Rákóczi teret érte, mivel ezek 1967. óta, vasfüggönyük óta hosszabbítanak utódokkal, kínai Rákóczi terükkel terjeszkednek a világon, mint legnagyobb szaporulatával az elektromos csapásaiknak a halál cigánysága mellett Miskolcnak.

1983-ban bemutathatták Bródy János sárga Lantos sakk-kártyát szöveggyűjteményével végrehajtó zsidó sorozatának egy darabja szerinti István a királyt azzal, hogy valakinek le kell győzni a sötétséget, mondd te kit választanál? Hát ez volt Istvánja Romániának abban az időben, amikor feketemágusok éltek világ-Romániában, ennyi a hiteles a 130 éve vasnépként berontott narancsok világ-történelméből.

A valóságuk:

Varga ismét vasfüggönyt emelt az emberek elé hangjával, mert ismerték az igazi történelmet, hogy Románia első pillanattól csonkít az ének miatt, ezért a királyukat hang nélkül állították be.

Deák Bill Gyula életműdíjas feketebáránya a narancs lírai Rákóczi térnek gátlástalanul megáldozta az öcsémet maga helyett szerepében és sorsában, itteni kínzásom alatt díjaztatta magát, mint világ végét állandóan megadó dögje a testenyészeteknek az Időjelek kiadvány rajzai alapján egy lábbal, ahogyan meg van rajzolva. Állandó világvégi Időjelek végrehajtója többszáz éve.

Nagy Feró Genyó szomszédba rendezett, az én genyózásommal és gyalázásommal, csonkításommal tisztulva 1976. óta, állandó utcanépeként Magyarországnak, neve miatt a politika termelte ki. Punkáricót hajtott végre Sükösdi könyve alapján műanyag korával, gombpergéssel a blúzomról ismétlésében 1995-ben.

Berek Kati Földanya áldozásból Katalin néven lett kitermelve magyar nyelvi csapásként az elmesztályáról Romániának.

Hűvösvölgyi Ildikó Hunnia börtön állandó kurvái közül került a többi Ildikóval együtt áldozásommal előző sorsa miatt politikába.

Vikidál Gyula Hobo úttörő nyakkendős kutyája, állandó világvégi Időjelek szereplőjeként Bródyékkal együtt. Pogányság Pogányné Győri kapui áldozóm vadállati férje nevéből lett berendezve. Két fia a szerepét, betegségét rajtam gátlástalanul végrehajtotta a Kelet narancs utcanépével, Vénuszként.

A Varga vasfüggönyös állandó neve Miskolcnak mutatja a beállításban, hogy István idejében Romániában ugyanígy történt, a vasfüggönyösök mészárolták Istvánt. Minden Varga vasfüggönyös a Varsányikkal együtt, állandó bibliai apokalipszist jelent, többszáz éve már, a hecskei Varga Bodrogba kislányt fojtó nevével és családjával kezdtek Balázs Ferijével az elmeosztálynak a szomszédban.. Mielőtt megszülettem, 1956-ban az összes gyilkost a börtönökből pulyaszeplősítőkkel, buzikkal, leszbikkel kitették a városba mindenfelé, egymást kísérgettük a lányokkal, nem tudtunk haza menni iskolából. Az 1983-as folytatással a Vargák csodálatos életet éltek, megházasodtak, egyesek három utóddal szaporodva vitték tovább a végtelen apokalipszist, kisebb szív és érproblémával küszködnek, mivel az ereimet szívemmel együtt megtámadták, le vannak nyugdíjazva, hatalmas jólétben élnek nagy házakban, luxus körülmények között a gyerekei a Rákóczi térnek 1983-as hosszabbításuk óta, értelmiség legyőzés közbeni értelmiséggé válásukkal.

Csutak pszichiátere a II-es elmeosztálynak bibliai apokalipszis végrehajtójaként az Iker torony házában, kutyaként járatott engem négykázláb ellenkezésem ellenére a megyei kórházban, miközben a szomszédban lakó Ildikó jelenleg is értelmiség dolgozó tanárnőjét a legyeknek meggyógyította, taníthat továbbra is, romániai hosszabbító Argyel Anna zenei apokalipszis végrehajtójával, apjával és baráti körével Földanya áldozójaként a Bertalan utcának, 1995-ös ismétlésükben hosszabbítanak mindegyik Tóthtal, mindenféle értelmiségnek tanulttal, informatikus párzásos kapcsolatokban a romániai ufóival Hegyi Barbarának. Hegyiek zenei esküvőket celebrálnak misék keretében gazdagaiként a miskolci Rákóczi térnek. Csodálkoztam, hogy lehet, hogy szép zenéket megengednek, amikor itt mészárolnak többmillió éve a zene és nyelv miatt, hát maguk a Bertalan utcai lírai karám tagjai, átléptek a jövőbe egyetlen közös áldozatukkal.


Szegeden mutatták be az István a királyt, mivel Szegediék nevével kezdtek 1956-ban városokat átcserélni, a jövő miskolci Rákóczi terének csodálatos dalaival, amiket Medúza Ferikéjük írt meg, igazi történelmével Romániának.

Varga névvel tehát ugyanígy bántak el a Rákóczi terükkel a romániai István népével, ezeknek a helyszínek állított örök emléket Jókai Mór, leírva benne a vaskapu környékét, Románia pusztulása utáni helyszíneket, ahol baglyok, denevérek maradtak meg túlélőként. Ezért akarják az igazi történelmek megíróit letiltani. Voltak egy páran, akik igazat írtak.

Tavaly februárban érkezett meg haladéktalanul megtudva, hogy hogyan nézek ki Magyarország Isteni népe, a Csillagrend, amelyik hangommal kivetítette az űrbe az István a király köszöntőjét koronázáskor, hogy felkelni magyarok, István a mi urunk, mivel István a neve.

Ilyen játékok ezek a sorsok, a nincsen népeivel a könyvek szereplőinek, állatoknak, árnyékoknak, tisztátalan lelkeknek, patológiáknak, négereinek Indiának, zsidóival az állandó bibliai apokalipszis végrehajtóinak, nácijaival és szőkéivel a Rákóczi térnek, szőke csapásaival a médiának, mint Brigitte Bardot Pszichografológiai halálnépével, amelyik helyett megcsonkítottak 1976-ban, mert gyönyörködtem a fogaimban a tükörben, ezt követően Zalatnay utolsó magyart vitték Brigitte Bardothoz az én zöld-fehér nadrágomban fotózkodni, hogy egyet jelentenek.

Több, mint egy éve tart a fogaim megtartása, várok csodára, bár tudom, hogy a hangom megrekedt valahol a szívemben, mivel a szirmabesenyői központ kimentett Gabriellájának kaptam meg polipját a hangszalagomra, csúfolásom közben megműtötte a vörös kiválaszttja a megyei kórháznak, lenézve engem, csak a cigányokat fogadva, különösen a cigijük miatt, amiről szokattál le a Pszichografológia elmebetegségeként kikiáltva a világ vallásaival együtt a Pszichografológiai démonikus véráldozókat.

Mindig azt mondtam, nem tudva arról, hogy feketemágiában szívom, hogy ennyi bűnöm legyen, a cigaretta, ettől több sohasem.

Engem ki kellett volna tenni a világ egyetlen szépsége és zenei tehetségeként a színpadra mindenki elé. Még akkor is bajom lett volna, mert nem ismertem a férfiakat, pedig szerelem és szeretet Istennője voltam, mert minden szépbe szerelmes lettem volna. Nekem meg kellett volna tanulnom a Földön élni.

Csak magamban, az arcomban és a hangomban gyönyörködtem, nem volt szükségem arra, hogy más szeressen, mert én szerettem másokat, mindenkinek megadva a tiszteletet, akkor voltam boldog, amikor szükség volt rám. Az egész család ilyen volt, ezért Magyarország nem adott nekünk fizetést azzal, hogy az emberek nem pénzért dolgoznak.

Tehát én nem vettem észre mást, csak nagyon szépet, tiszta hangokkal együtt, a többit nem ismertem, ezt vizsgálták bennem, Koncz Gábor és a többi csúnya színpadra tevésesekor. Nem ismertem a rossz tulajdonságokat sem, sem a csúnya szavakat. Még a gyerekek is megszokták a torzat és a csúnya beszédet, látva engem, hallva a többieket, s már azt mondják, hogy senki sem tökéletes. Az emberek azok voltak, ezt jelenti Várkonyi mondata, amit Miskolc annyiszor hajtott végre, ahány atlantiszi történelmet, hogy embereket nem lehet teremteni.

Amikor Szajkó Karcsi állandó világapokalipszis szemkiszedőjét megláttam vakon, megjedtem és iszonyatot éreztem, mint minden sántával szemben, meg szőrössel, valahogyan sejtettem, hogy ezek kerülendük, nem ismerve a bűn fogalmát, veszélyesek lehetnek.

Müller Péterék a csonkítók miatti támadunkkal kezdtek, az autisták és a futóversenyeket rendezők ide tartoznak a Pszichografológiához, állandó kivégziként a Parabrutálsi népének a romáival Miskolcnak, melyek kimentették az Ágneseket Kanadába.

Nem szabad lett volna hatvan éven keresztül folyamatosan elölről kezdeni a 130 évet, meg ismételni megállás nélkül a világ-könyvtárjaikat, mert két világ-könyvtárról van szó, mert a csapásaim megszületnek betegségekként, amikkel nem lehet már régóta mit kezdeni, hiszen vérből vannak.

Tehát Istvánban több, mnt egy éve folyamatosan csalódom, először az Attilához, mint világ megváltójához történő hozzáadásom miatt, nem értettem, csak annyit, hogy ő jött először ide megmenteni engem. Csak egyetlen egyszer kísért el engem farmert venni, mert én hipnózisban voltam, egyedül nem tudtam közlekedni 1987-ben már egyáltalán. Nem vette észre, hogy nem vagyok magamnál. Mivel az elmeosztály felemelt időnként, vitt dolgozni, segített főzni, mosni, takarítani feketemágiával, nem engedve, hogy a gyerekek valamit észrevegyenek, hogy megmaradjak olyannak, amilyennek megismertek egykori Földanyaként, így tartottak engem minden fertelem között. Egyébként csak feküdtem a Zsóka Kacsa halálnépe, ózdi zenészek feketemágusai között, a média horrorosai között, cigány sátánistákkal körülvéve, minden szellemvilágával Romániának, ezeket ábrázolták hatalmas lényekként, minden merénylet végrehajtóival, amiket el is mondtam másoknak, mint kivégzés, leütés, rándulás, gyalázata a kurvák sorsának T. Asztalos Ildikó jeruzsálemi utcanépével. A Győri kapui utcanépek kísértek végig támadva minket, eltulajdonítva mindent a lakásokból, összemocskoltak mindent születésem óta Mary Zsuzsa kezdetével, angyali főszerepemben az Időjelek főszereplője helyett a sátánistái Müller Péternek, testemben 1986. óta a világ uraival.

Szertartás keretében mentem férjhez füvet szívva közben, amit néha eszmélve nem értettem, milyen szertartása ez Illéséknek, amikkel a Csillagrend megrendezte az esküvőt tavaly márciusban. A szertartás földöntúli hatalma a Csillagrendnek, mely egyedül adhatja össze a világon mindenütt a párokat, a fit és az asszonyait a labornak laborral, a megmaradt Isteni embereket csillaglényekkel.

A tisztátalan lelkek és állatok esküvője az emberi testet gyalázó fertelmeseivel a vasvárosnak nem engedélyezett.

Nem értek semmit, mi ez a játék, kihez mentem hozzá, mikor azt a férfit szeretem, aki megérintette a szívemet, akivel egyesültem. Játék volt, de egyikük most kimaradt a játékból állandó világapokalipszise volt már magyarok kislányok áldozóival a borsodiak részéről.

Nem értem, hogy több, mint éve miért nem vették át az ország felett látványosan az irányítást? Józan ésszel gondolkozva nagyon nehéz ügye van a magyar nyelvűeknek, meg az utcanépének a meghagyott magyaroknak, mert nehéz az ítélkezés törvényes keretek között, hogy ugyanazt kapják vissza, amit velem tettek. Tavaly március 7-én játszották el, hogy megyünk átvenni az irányítást, megrendelték a ruhákat, amiket felveszek majd a minisztériumi esten, még szerencse, hogy nem érkezett meg, mert nem tudtam volna kifizetni. Minden nap több, mint egy éven keresztül reménykedtem, hogy valamit lehet kezdeni a szétpüfölt testemmel, tüdőhangommal és a számmal. De semmi sem történt. Már arra gondoltam, játszik valamelyik pusztító, vagy a sátán mint szörnyeteg idejött, a hazugság atyjaként, spritizmusával a tisztulóknak, szeretet vallásaként a világ végére váróknak ismétlésében az 1995-ös eseményeket, amikor a vörös holdhoz érkeztek a bibliájukban, hogy miután megszentesül és megnemesül egész Kelet a cigánysággal, tisztátalan lelkekkel és kurváival a Rákóczi térnek egyszerre fognak a börtön gyilkosokkal együtt feltámadni egy szép új világba, mert többszáz éve tart már ez az állandó apokalipszis lovasainál, hogy mások arcában mossák tisztára arcukat.

Rettegek félelmemben egyfolytában, mikor veszik el a kevés pénzemet ismét, cipekedek a boltból széttaposott lábaimmal beszédre képtelenül, hogy mikor esik le a foga a Révész utcai világ-apokalipszisnek Benkő Lajos utolsó finn-ugor magyar áldozatuk sorsaként. Nem merem beengedni a postást, a fejemben dobog a szívem, hatalmas erővel kalimpál, hogy feljelentenek a nevei a világapokalipszisnek becsületsértésért, jön a bírósági idézet, most már jogosan. Amikor rendőrségi kocsit látok a környéken, vagy idegen egyenruhást a bérház előtt, majdnem elájulok, hogy jönnek engem kihallgatni, mert ártok Magyarországnak a rágalmazásaimmal, ahogyan neveztek a székesfehérvári Magazinnál csúfolva engem kurvaként, sátánként, boszorkányként. Ha egy rendőr megközelítene 2004. óta, meghalnék. Nincs fogam, nem tudok így kommunikációra képtelenül semmit sem intézni, sem enni. Régen első fogaimmal finoman kis falatokat haraptam az ételből, hátul nem rágtam, hogy ne dudorodjon ki az arcom két oldalon, mert azt kiábrándítónak láttam a tükör előtt. Pecsétjükkel kezdtek, hogy az elmeosztály leeszi magát. Mikor a megyei kórház kivégzett Müllerékkel és Dávid Mónika világapokalipszis állandó kivégzőgépével saját sorsát és tetteit hajtva végre rajtam Vaszily Máriával együtt, kiviháncolták a fogaimat. Akartam enni utána, ott maradt az étel a szám körül, amiért csúfoltak az elmebetegei a miskolci alkoholistáknak, amelynek indiai cigány kíséretük volt, amiket láttak és velük beszélgettek a másik világból. Maminak, mint indiai egyik boszorkánynak külön saját kórterme volt a II-es pszichiátrián, s amikor a cigány takarítónővel berendezték, hogy én vagyok a rendetlen, átkértem magam a másik szobába, azt kiabálta az indiai cigány takarítónő nekem, hogy csodálom, hogy Mami megengedte, hogy ide kerüljél - tegezve engem - a szobájába? Mikor ezt elmondtam Tűzkő Judit sorsát már 1997. óta rajtam végrehajtó arabok képviseletének, amelyikkel azonos szürke ruhába öltöztettek engem, azt írta a zárójelentésre, hogy én badarságot beszélek.

1976-os Brigitte Bardot Bertalan utcai halál csapás helyetti két lapát fogam kiszedése óta nem tudok magamról, elveszítettem az egyéniségemet, az arcomat, a Vénusz fej földöntúli hatalmát. Csak egy iszonyatosan rettegésben élő szem maradtam kollektív legyőzésemig. Onnantól minden feketemágiával történt. A fog erőt jelent, minden fognak megvan a saját helye a testben. Fog elvesztése erőtlenség. A szívem ellenkezett mindig a külsőmmel, a szívemben, mely először alakul ki egy emberi magzatban képviseli magát Vénusz, hiszen így fejlődtem ki Ízisz méhhel és hanggal, tökéletességgel. Ezért nem józanodhatok ki soha, mert meghalnék abban a pillanatban, ahogyan meglátom magamat, vagy meghallom a hangomat. Nincs türelmem többé, de csak megy tovább a játék több, mint egy éve, nem tudok mit kezdeni, hiába küldtem el a szívemen lévő állítólagos megváltókat, hogy hagyjanak magamra, nem mentek el. Félek még mindig nagyon. Egész életemben rettegtem születésem pillanata óta. Senki sem szerethetett, aki megtette, megölték a cigányai a médiának. Ők mentek celebnek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: pártbizottságnak, szellemvilágával, végrehajtójaként, csillaglényekkel, sátoraljaújhelyi, rágalmazásaimmal, elmeosztályokkal, tökéletességgel, székesfehérvári, futóversenyeket, apokalipszisnek, alkoholistáknak, tulajdonosokkal, megcsonkítottak, munkásőrségével, összemocskoltak, végrehajtójával, folytatásképpen, magyarországnak, tulajdonságokat, kiábrándítónak, kapcsolatokban, hosszabbítanak, elmesztályáról, könyvtárjaikat, feketemágiával, hosszabbításuk, boszorkányként, vasfüggönyösök, elmeosztálynak, berdnárikokkal, kommunikációra, betegségekként, szereplőjeként, berendezésében, meggyógyította, sátoraljaújhelyi Révész, összes Ildikóval, összes Erikával, összes Mariannával, miskolci Bertalan, távol-keleti pusztítókkal, idetett adventi, innen emelt, elmebeteg műsorukat, apokalipszis végrehajtói, másik világba, világ hentesek, szőke Hunnia, elektromos csapásaiknak, halál cigánysága, darabja szerinti, Szabó Istvánokkal, Hornyák Ildikó, Nagy Istvánokkal, Nagy Erika, Kállainé Bencs Mariannával, Duda Kovácsokkal, Varhola-Kolcza Mária, Andy Vajnájával, Müller Péternek, Liptai Klaudia, Bródy János Katika, Bródy János, Istvánja Romániának, Deák Bill Gyula, Nagy Feró Genyó, Berek Kati Földanya, Hűvösvölgyi Ildikó Hunnia, Vikidál Gyula Hobo, Pogányság Pogányné Győri, Minden Varga, Varga Bodrogba, Balázs Ferijével, Argyel Anna, Hegyi Barbarának, Medúza Ferikéjük, Jókai Mór, Magyarország Isteni, Brigitte Bardot Pszichografológiai, Brigitte Bardothoz, Koncz Gábor, Amikor Szajkó Karcsi, Müller Péterék, Ágneseket Kanadába, Tehát Istvánban, Zsóka Kacsa, Asztalos Ildikó, Mary Zsuzsa, Benkő Lajos, Dávid Mónika, Vaszily Máriával, Tűzkő Judit, Brigitte Bardot Bertalan,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  A haj állapotának javítása egy...  Nem látom őket  Nárcisz  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  A nagyhét eseményei  Az út  Facebookon kaptam  Aki belekortyol  Facebookon kaptam  képre írva  képre írva  Esti kép  Alvó kutya  Az izmaink nem csak testmozgás...  Sok ember olyan,  Jó éjszakát  Vérnyomáscsökkentés  Odaadja  Facebookon kaptam  Sir Andrew Lloyd Webber  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szívet megérintő . . .  Esti kép  Facebookon kaptam  Kövesd a vezetőt  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  virágvasárnap  Facebookon kaptam  Esti kép  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Alvó kutyák  Facebookon kaptam  Kőrösi Csoma Sándor gondolata  Facebookon kaptam  Alvó baby  Idővel az ember megérti, hogy ...  Óraállítás  Táplálékok a máj egészségének ...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Fotó: Fiatal pár (Szék –...  Facebookon kaptam  Sadhguru idézet  Sir Andrew Lloyd Webber  A nagyhét eseményei  Paul David Tripp Március 27  Facebookon kaptam  Képes idézet !  Alvó kisfiú  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Válaszok a halál után  Úgy sajog ez a vad tavasz,  Alvó cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Dsida Jenő: ÚT A KÁLVÁRIÁRA  Nagyhétfő:  képre írva  Manna OWell tollából  A csend aranyat ért  Sok ember olyan,  Aki belekortyol  Kőrösi Csoma Sándor gondolata  képre írva  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 25  Facebookon kaptam  Sok ember olyan,  Nagy Feró megmondta?  Alvó baby  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Apu  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Nagy Feró megmondta?  Amikor még kicsi voltál...  Facebookon kaptam  Graffiti bölcsesség  Devecsery László - Húsvét  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Várnai Zseni - Éveim  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem jár  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
sátoraljaújhelyi Révész, összes Ildikóval, összes Erikával, összes Mariannával, miskolci Bertalan, távol-keleti pusztítókkal, idetett adventi, innen emelt, elmebeteg műsorukat, apokalipszis végrehajtói, másik világba, világ hentesek, szőke Hunnia, elektromos csapásaiknak, halál cigánysága, darabja szerinti, királyt azzal, igazi történelmet, ének miatt, királyukat hang, narancs lírai, öcsémet maga, politika termelte, blúzomról ismétlésében, elmesztályáról Romániának, többi Ildikóval, vasfüggönyösök mészárolták, hecskei Varga, összes gyilkost, városba mindenfelé, 1983-as folytatással, végtelen apokalipszist, ereimet szívemmel, megyei kórházban, szomszédban lakó, legyeknek meggyógyította, romániai ufóival, miskolci Rákóczi, jövőbe egyetlen, jövő miskolci, romániai István, helyszínek állított, vaskapu környékét, igazi történelmek, király köszöntőjét, nincsen népeivel, könyvek szereplőinek, állandó bibliai, fogaim megtartása, hangom megrekedt, szirmabesenyői központ, vörös kiválaszttja, megyei kórháznak, cigányokat fogadva, cigijük miatt, világ vallásaival, világ egyetlen, színpadra mindenki, hangomban gyönyörködtem, egész család, többi csúnya, rossz tulajdonságokat, csúnya szavakat, csúnya beszédet, emberek azok, csonkítók miatti, futóversenyeket rendezők, romáival Miskolcnak, csapásaim megszületnek, elmeosztály felemelt, gyerekek valamit, média horrorosai, kurvák sorsának, sátánistái Müller, világ uraival, esküvőt tavaly, szertartás földöntúli, világon mindenütt, labornak laborral, megmaradt Isteni, tisztátalan lelkek, emberi testet, férfit szeretem, játékból állandó, borsodiak részéről, ország felett, magyar nyelvűeknek, meghagyott magyaroknak, ítélkezés törvényes, minisztériumi esten, éven keresztül, szétpüfölt testemmel, sátán mint, hazugság atyjaként, világ végére, 1995-ös eseményeket, vörös holdhoz, börtön gyilkosokkal, állandó apokalipszis, kevés pénzemet, boltból széttaposott, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 37 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 30
  • e Hét: 792
  • e Hónap: 12497
  • e Év: 51498
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.