Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A földönkívüliek háborúja Jupiter-lány sorsaként
  2018-04-16 17:46:31, hétfő
 
   
  Tibolda Mária az újhelyi Révész utcai románai ufó, állandó világ-apokalipszis végrehajtójaként születésem óta áldozott Romániával. Az egyik álma szerint a két utcai világ-apokalipszisnek engem hoztak Újhelybe űrhajóval és ott hagytak egy rét mögött az árokban. Én nagyon féltem egyedül, nem tudtam, mihez kezdjek, aztán elindultam a város felé.

Ugyanakkor én voltam a Jupiter-lány egyedül a fenyő szerepe mellett Fenyő Miklósnak, ami az újhelyi Magas-hegyi Isten Isteneinek és Jézusainak történelmét jelentette Észak megjelent rajzai szerint egykori romániai hatalmas szellemlények általi végrehajtásban.

A Jupiter-lány Jupiter bolygóról ered egykori Sátán által létrehozott bolygók népe közül - ilyen hatalmas erőt kapott a világ ura a Hunnia börtöntől, hogy létrehozta a bolygók élővilágát, akár egykori Vénuszét.
Naprepülővel repültek a gyerekek szabad idejükben Jupiter bolygó körül, ahol mindenki jó volt, azért tanultak, hogy a bolygó hasznos lakosai legyenek. Jupiter a nagy jó néven került be jóval később a horoszkópba.
Jupiter-lány landolt minden bolygón, megmentette Plútó energiájával a Neptun ijedt feltalálóit, akiktől a földönkívüliek mindig ellopták a felfedezéseiket, ezért barlangok mélyébe rejtőztek el. Végül megjelent az álmosító Hold előtt Róbert atya,miután megjárta a Neptunt, ahol éppen vallási káosz volt, akár mint most a vasnép által, papok össze-vissza prédikáltak egymás ellen, nem tudott rendet teremteni közöttük. Róbert atyánál volt akkor az ózdi feketemágia, a fekete kereszten hét rózsa energiája, ezzel jött a Jupiter-lány Miskolc városába régen, tehát nagyon régi Miskolc városa, itt mindig latrok voltak, meg alkoholisták, meg adózott fizetésből fizették az adóval terhelt árukat, szóval nagy baj volt akkor is. Jupiter-lány nem adta fel, alapított egy iskolát, ahol tanította a tudományokat, a hetes energiáját a fekete kereszten hét rózsás jelével a rózsakeresztes rendnek, hogy rend a legyen a világon mindenütt, ahogyan a rend őrei is innen kapták akkor a neveiket.

Jupiter-lány megváltoztatta Szaturnuszt kedvességével és énekével, ami azóta is így történik minden Halak szülöttnél, egy-egy Bakhoz kerülnek berendezésre. Nem értem, mert a Halak a Neptun káoszát jelentik a bolygón történtek szerint, ezért összefügg a Halak mindig a vallásokkal is.

Szaturnusz ezt követően szállt le a Kupaiék által lemészárolt, megcsonkított emberi világ után létrehozva Oroszországot a Hunnia börtönnel már, vagyis a bolygók lakosai a bolygók tönkre tételével együtt összefüggnek a Tűzistenével a Hunnia börtönnek. Jupiter és Szaturnusz állandó világapokalipszis részeként társultak a Rákóczi térhez.

Jupiter-lány szolgálta az emberiséget, mindenkit megváltoztatott tiszteletével, megelőlegezett bizalmával, ez végig én voltam.

Születésemkor eldeformálták a füleimet Ufó-fül formájára, amit tavaly hoztak rendbe a romániai földönkívüliek, mikor megérkeztek. Nem sok ruhám volt, de minden fontosabb földönkívüli szereplő ruhájába be voltam öltöztetve, így 1983-ban a vörös földönkívüliek Adidas vörös melegítőjébe fekete pumás kíséretével a társ földönkívüli népnek, sportcipőjével egyiküknek, így is győztek le engem medve kirándulójaként ismétlésben.
Már érintették őket Homonnay Nándor - azért írom le, mert sokan utaltak rá Újhelyben, hogy valamihez kapcsolódik a neve, három utóddal megjelölve a Homonnay színész család -, szánkó, sírversernyt rendezett. Én nem vettem részt extrém sportokban, mert az ember nem veszélyezteti saját testi épségét, ezért a fáról sem ugrottam le, hogy be ne üssem a lábamat, csak felmásztam. Szánkóversenyre jelentkeztem, van is két érmem, a második versenyt a miskolci jéghegyen rendezték meg, ahol aranyérmet kaptam. A sízőkkel együtt jártunk busszal, az országos verseny pedig Gyöngyös felett a Mátrában volt. Fontos helyszínek, mert az újhelyi és miskolci cigánytelep ezt mind végig járta és meggyalázta, akár a Gyöngyvirág presszóban engem megáldoztak a gyerekkori hangversenyek utáni sütemények miatt, amit apával és anyámmal fogyasztottam el.

A sí már a földönkívülieké, mivel extrém sportokat emberek nem tudnak végrehajtani, fenn áll a veszélye, hogy megsebesülnek. Már itt mentek végig a földönkívüliek sorsán és tettein. Sokszor voltam beöltöztetve a ruháikba és cipőikbe. Tehát a lírai karám ózdi feketemágusai ismerték a földönkívülieket is,hiszen is alá is húzták a bibliájukban őket szerepeik szerint, amikor darabokra hullott a trianon ismétlése közben 1995. óta a világapokalipszis debreceni és Jehova bibilája, melyből átjöttek a romániai elmeosztály tagjai magyar felvett neveken nagy Trianoni Magyarországot ünnepelni Turulmadár jelképét kitéve, aki ott volt a szívemen végig, bujdosó népével Amerikában lemondtak már mindenről. Napisten népei voltak.

Végig tartott a földönkívüliek helyetti áldozásom, akik folyamatosan megtámadtak hatalmas energiájával az ózdi feketemágusoknak. Az egyik a fejemnek ment neki az egyik cseréprajz szerint.

Képzeljenek el egy hatalmas űrhajót, mely a láthatatlanban van városok felett, egy házat, mint engem a Tatárdombon körbeölelve halálhidegségben tart, akik bárkit fel tudnak emelni gravitáció erejével, láthatóvá tudnak válni Időfolyó energiájával, amivel a népeket egykor bezárták örök halottakként. Ilyen Románia népe, az ózdi Fenevad, a rózsakerestes rend, a szabadköműves rend, a Süveges földönkívüli nép, Müller Péter spiritiszta avatárjai, Hegyi Béla romániai földönnkívüli népe.

A cigánysággal tartották a kapcsolatot a Szulák halál űrhajósai, amiket a Xénia lázban a Tatárdomb idejében mutattak be. A lyukhomlokkal rendelkező szellemvilágok lengyel ET népeit jelentik.

Hatalmas energiával bírnak, megközelíteni sem lehet őket, ha akarják, halál hidegséggel vesznek körbe épületeket, megdermesztve mindent. Olyanok,mint Müller Péter héthalál fátyol világa, amit épített többezer éve az egész világegyetemen bűnbe vivéssel, ez a titka a halál utáni életnek. Valamikor régen Luciferhez írták meg, hogy ha valaki hozzájuk szegődik, birtokosa lesz a láthatatlan világ minden titkának, majd az ördögöknek, ördögi beavatásokban vettek részt a pokol népei, majd jöttek a Vörös Oroszlán feketemágusai Adam Cadmon kezdettel. A halálból, hiába áldoztak meg az összes halálnép helyett születésem óta, nincsen feltámadás, hogy halott vagyok, örökké halott vagyok és semmi más Nagy Anna sorsaként. Aki frigyet köt a halálnéppel halál beavatás folytán, az kerül a halálvilágba halála után és ott is marad örökké, állandóan apokalipszist végrehajtva biblia alapján.

1973-ban jártak a holdjárók bevezetésével sárga-vörös színnél, akkor a bulgár utolsó család rokkanttá vált Kohárikné Margit nénivel varrattattam egy sárga-vörös piké ruhát a holdjáróhoz. Ez a Bulgária történelmével összefüggő ruha a két földönkívüli néppel eddig ismeretlen volt, a sárga a spanyolok színe, a vörös Piros Pirié. Előtte volt egy fehér trapéz sarkú pantonett papucscipőm, hozzá tergán fehér hatalmas méretű kardigán, melyet átszabattam kabátnak magamnak, varrattattam a varrodai menhelyi nép kommunista főszerepében Kovácsék helyett egy mini fekete-fehér mintás fehér kapcsokkal ellátott köpenyt, amiben kávét szolgáltam fel a zsidóknak, meg a nyolcórás munkám után hatórásként leadtam a szőrös kabátokat a meónak. Ott Nyúl Ica sorsát is elkezdték, mert azt mondta neki a meós, hogy pina. Jött panaszkodni Csomósnak, meg mindenkinek, hogy mit mondtak neki, de már megtámadtak a Végvári szalag végardói szőke Katija miatt, mert Pubi állítólag kikezdett vele. Ment is apa műszerész sötétbőrű munkatársa elvenni feleségül egyből. Majd folyamatosan utaltak Katira, hogy milyen lusta és rendetlen, meg iszik, nyilván ilyenkor folyamatosan ismételték a szerepét. A nácik mentették a szőke perverzeit a vasnépnek születésem óta.

A Trapéz Mexikó történelmével függött össze, a divat diktátorok jobban tudják mindenkinél, hol járnak éppen a világapokalipszisben. A dohánygyárak is követték a divattal együtt az apokalipszist régebben, így volt a vaskommunista korokhoz illő cigi, amiről a Pszichografológia tagjaként áldozásommal szoktak le. Például amikor a magyarok történelmét kezdték fecskemadárral, bevezették a fecske nadrágot a férfiaknak, hozzá a fecske cigarettát az egriek, ha jól emlékszem, Domján tulajdonossal.
Fontos volt a fecske nadrág, amibe tették a nemi szerveit a nemi csapásoknak, mert ez a magyarok szimbóluma volt. Volt Terv az ötéves terv környékén, volt Munkás a Munkáspárt ismétlésekor a régi történelmnek kezdeti kommunista korok egymás utáni végrehajtásában, de Hagia Sophiás pécsi toronyhoz kék Sophianet rendeztek már be. Aztán jöttek az amerikai maffiák, én Malboroig tudtam követni. Harmadszor kezdték Orbánnal a Pszichografológiai világapokalipszist áldozásommal 1995-ben, s ,miután a Pszichografológiai elmeosztály apokalipszisével és vallásaival leszoktak a cigiről, Orbán Viktor bejelentette a vasvárosnak, mint Rákóczi térnek, hogy ezután a cigi csak az elmeosztályokon engedélyezett, berendezte a Rákóczi terével a Dohányboltjaikat, mint egyik elmebetegségét a fasisztának, mert övé a cigi, amit bevezettek az egész világon a pokol angyalaival. Dohányboltba tette az elmeosztályok cigijét, maga nem szokott rá, mint védett fekete népe a Pszichografológiai utcának. Jó drágán árulják a füvet, ami ingyen van. Fontos a fű a Hunnia b börtönnek , mivel így kezdődött a Föld elleni támadás egykor.
Ezért szívtak füvet az indiánok is kezdeti indián könyvek berendezésével az emberek folyamatosan történő lemészárlásával. Füstöltek a halottaknak, így is lehet mondani, sokan füstölőt használnak erre a célra, hogy távol tartsák a rontó szellemvilágot. Fokhagymát az ördögök ellen, mint kénkövesek ellen, amik már megszentelődtek ebben a nagy véráldozásban, mint a Vízi táncsor. Megtámadtak az ördögök a Kiliiában, Cseh Károlynak kénköves szaga volt. Bandi, akivel találkoztam egyik álom szerint a baráti körével és mindig nagy puszit adott nekem, hívott szórakozni, ördöge volt a II-es elmeosztálynak. Nekem mindig írni kellett.

De enyém volt a sárospataki szőlőben lévő háza egykori apámnak a világapokalipszis szerint, ahol írtam az akkori apokalipszist, amit Benkő Lajoson hajtottak végre, ezzel jöttek vissza ismétlésben rajtam végreghajtva ugyanazt. Három márványtábla volt kitéve, egyik a pataki szőlőben, másik egy sziklafalra, ahol Zee megjelent hatalmas szellemként, erős hangjával kiabált a gyerekeimnek, hogy nem segítenek nekem, hogy szeretetet és tiszteletet nem lehet utólag átadni,mint egy szál virágot, s nem tudtam megmondani neki, hogy ez Bodor Ágnes űrpók és családja sorsa, az űrpók tetteit és szerepét hajtották végre a családomon, hogy a gyerekeim sem nézhetnek engem semmibe. Tatárdombra is az ikerház falára márványtáblát tettek gondolatban, ahol a világapokalipszist írtam hiteles történelemmel, de felrobbantották rima Jeruzsálem házát, hogy eltüntessék a bizonyítékát az Iker toronynak és Iker útvonalnak. Sárospatakra vittek engem Benkő Lajos idejében állítólag, ott írtam az apokalipszist, ezt követően Pistiék ismét megtámadtak, majd amikor megszerettem őt, a vasváros szétdózerolt az úton állítólag. Még mindig itt vagyok az utcájukban, elfelejtették, mit művelnek születésem óta is, világapokalipszist.

Az amerikai rózsakeresztes rend, mint Róbert atya által tanított feketemágia tulajdonosai a túlélői a bolygók katasztrófiáinak csodálatos módon. Az ő energiájukat lopták el az ózdiak, berendezve Ózdot Oz a csodák csodák csodájából a Pszichografolóigia névtárával idehozva minden előző apokalipszist végrehajtót előző életük végrehajtása miatt előre kitervelt szándékkal, hogy ismétlik saját tetteiket Vénuszon. D betűjelük ötszáz forintot jelentett végig, ezt jelenti a kurvák ára.

A fejemet megtámadó űrhajó jelenleg Amerikában van, Romániáé a cserépkori saját hatalmas szellemvilág festője rajzai alapján bemutatva a Látókörben az Észak újságnál, mely miatt megölték a nagynénémet a cigányok, bezúzták az összes hiteles történelmet megjelent írásokkal, sorszámozás szerint vezetett idejével a kéziratoknak, az összes elsüllyedt világ könyvével, horoszkóposokkal, asztrológiásokkal, Vörös Oroszlánnal, Tarot könyvvel, azzal, hogy ezt befejezték, s engem kivégzésre vittek be a megyei kórházukba. Arra emlékszem az egyik feketemágiáról szóló könyvanyagban megírtak szerint a pók, mint Idő tépi ki a fogakat, barázdákat ró az arcra. Ezért vitték őket fogorvosnak az ózdi feketemágusokkal együtt, melyek kivégzésem óta véglegesen több utóddal szaporodtak. 17 könyvanyagot állítottam össze 1995-re, több daljátékával a rajtam végrehajtott régi történelmeknek, időknek, India történelmével együtt. A pszichiátria az írásaimat folyamatosan végrehajtotta áldozásommal ismétlésben is, így a Békesség virág című dalt 1995-ben az I-es pszichiátria teljes egésze, megtámadva engem egri csillagként a pesti orvosok berendezésében, amik elhátorolódtak a miskolci vasváros tetteitől, hiába kértem segítséget. Megírtam Hermész törvényeit, egyiptomi történelemként, ahogyan végrehajtották rajtam, halotti-híd halál bevatás sorozatával, a Magas-hegyi Isten Isteneitől való elpörölésemet végig fenyő szárnyaival Fenyő Miklósnak, Fenyők hosszabbításában, együtt az angyal Mary Zsuzsa szárnyaival, mint állandó világapokalipszis végrehajtója másokon saját tetteivel, szerepével, kivégzésével az áldozatnak minden részében feketemágiával. Minden Jézusa dalát megírtam a Magas-hegyi Istennek, mivel én voltam mindegyik Jézusuk. Egyik dal így hangzik:
Lesz már nékem olyan hazám, fény száll minden csúcson az ám, új Föld, ég, Új király vár ott majd rám. Zászló, fehér lobog szélben, béke dobog tiszta szívben, új Föld, ég, új Világ vár ott én rám. Nézz hát fel, ott a felhőn át jön az örök égi király. Nem szól, csak néz szerelmesen, két szem, ízzó tekintetem, ő az egy Földkirály örökre már. Ebben a dalban is én voltam a Jézusa egykori Magas-hegyi Istennek lengyel történelemként, mint az összes többiben. Tavaly felénekeltem őket MP3-asba, hogyha nem leszek, tudják majd a dallamát a szöveggel együtt. Az összes Krisztus és Jézus én voltam zöld szemmel Ízisz-Jézusként.

Mindezek az írások, hiába tettem fel vázlatban őket, senkit sem érdekeltek, mivel maguk hajtották rajtam végre ezeket a történelmi időket saját szerepükben. Margaréta virág vándorok nálam emberekről tudósítottak, hogy szórják a fényt, szórják a békét virág-vándorokként, Csepregiéknél elzülött tündérek voltak, akik kimásztak a sírjaikból. Nem érdekli a világ-apokalipszis országát a régmúlt történelme annak, amit rajtam végrehajtották az első csillag megteremtése óta. Őket csak az érdekli, hogy jólétben élve megkaptak mindent véráldozásukkal saját tetteik, szerepeik, sorsuk végrehajtásában, gazdagulásukkal, telkekkel, autókkal, utazgatásokkal, külföldi jólétekkel 83 éves hosszabbításban.

A feketemágusok 1998. óta tisztították a földönkívülieket, a jó reggelt Vietnám népének Nani nevét kaptam meg, így szólítottak Mohamed gyerekei, mentek végig a történelmén a megtámadóimnak.

1998-as születése megrendezésével Mohamednél a Szabó család folytatásának végtelen apokalipszis végett földönkívüliek helyetti áldozásom ismétlése is elkezdődött. 2004-es végleges kivégzésemkor Földanya pókhasával Bodorné Ágnesnek, szétlapiított lábakkal, nemi szervemben Ménesi lírai karámjának náci cigánytelepének patológiája gyaláz éjjel-nappal, mellbimbómon és körben a melleimen hátammal együtt óriás Isten Új-KÍgyósi pszichiáter termékenységi népeinek, sátán miatt mészárolva engem sátán feleségeként, amit nem érthettem, egyre nagyobb erővel szorítva, minden részemben kígyójával Müller Péter sátánistáinak, utcanépeként a tik sem vagytok magyarok hálózatnak, lábaimban elektromos csapásával a tatárdombi csillag formában égen pattogó földönkívülieknek vatikáni csapásként, fejemben elektromos csapásaival a római egyház Ufóinak, mint tatárdombi kíséretnek, mely parkinsón kórt jelentett, nyakamban és fejemben a világ urával, mint sátánnal, mely nézett ki a bal szememből együtt a Talmudos Darnyi Tamás vakító csapásával, feketemágiával, együtt Müllerék feketemágusi patológiájával, még Szabó Roland Zoltán görög istenek támadása óta megrontott tompalátásom mellé, gyomromban milliárdnyi fekélyes csapásával a romániai boszorkánynak együtt a nyelvem és szájpadlásomra tett feketemágusi rontásaival, együtt a bal fülembe spanyol pusztító miatt kapott hatalmas boa kígyójával a Hunnia börtönnek biblia olvastatása alatt a János levelezéseinek, együtt a két karomba kapott feketemágikus csapásaival Mary Zsuzsa angyal főszerepem miatt kivégzésemnek, ábrán ábrázolták az addig kapottakat, míg idehoztak lakni tömeggyalázásom után kiborulásomkor Majóné Erika sorsaként 1988-ban.
Nyelvem alatt Ómasztáné pincés jelen rendőreivel rendelkező apokaliptikus csapással a véráldozóimnak három utóddal megjelölve Vénusz áldozóként, ennyi maradt volna a földönkívüliekből az űrben, miután Miskolc megtámadjaj őket. Egy mozgó nyelv. Állandóan mozgott megállás nélkül, mióta megkaptam a feketemágikus kígyót a nyelvembe, az államba két oldalt már régebben egyik óvónője sorsaként Székesfehérvárnak, tokám jelenleg még kígyó, nem lehet kivenni, mert akkor kipotyognak a fogaim, melyek feketemágiával lettek befeketítve Attiláék megjövetele után, ráégetett étel maradványokkal, teljesen végig állig vannak csattanva, felül orromig csontozat elpusztulva. Madárfejem lett, amikor ismételték a bibliai Cseh Károly által kidolgozott Philemon férjemnek tett madár sorsát, hogy fákon fütyülő madár lett, elpöröléssel tőle. Örök szerelme egyike ez az ózdi cigánytelepnek, melyek vártak Földanyaként ismerve a történelmét a teremtett világ kezdetének csillagokkal együtt. Mutasd hol a paradicsom, s társam kisvilág. Philemoni társ kell nekem, félje nevedet, s míg föld forog velem legyen örök-szerelem. Az Isten ismert, Hunnia börtön tűzIstene, mely elvarázsol minden népet állati formává hatalmas földönkívüli erejével. Vele lesz a véráldozás utáni megszentesülés, amire várnak a hívek, rima Jeruzsálem néven folytatásban is űrbábel irányításában kezdetben, aztán jönnek a femák. Valóban a földönkívüliek átvették az irányítást, mint látható többmillió éve, azóta folyamatosan legyőznek engem, utoljára ezt rendeztek be számomra, leértékelve,lenézve, hogy nincsen diplomám, a borsodiaknak van, a debreceni bibliásoknak is a civis városban, mindenkinek van, aki nem értelmiségnek született, mert bolondok és elmebetegek beiskolázásával kezdték a születésemet.

Némelyik földönkívüli el akarta pusztítani a Földet, azzal, hogy nekik van valahol bolygójuk, mivel elmeosztályok csapásait jelentették, mint a vatikániakét, ezek mentek neki az állatoknak és a természetnek.
Némelyik azt hirdeti, hogy a Föld tűzből állt elő egy pillanat alatt, majd kihűlt folyamatosan, ráteremtette a TűzIstene a földönkívüli Hunnia börtön bibliai gyilkosainak a Napot, Holdat, csillagokat, Ádámmal és Évával együtt, mely folyamatosan történő teremtésük volt sok Ádámmal és Évával, valamennyit rajtam végrehajtották a szereplők helyett. Jupiter-lány legyőzése után Halak csillagként került az égre a kislány szimbóluma, azzal, hogy bájosságával mindenkit elvarázsol. Ezt atlantiszi aranyhalként rajtam kezdték el születésemkor, tehát így hajtották végre is Atlantiszt, most először hoztak engem áldozatként. Ez már annyira régen van így, hogy Európa népét már a három horoszkóp szerint születtették meg teremtményeként a római egyháznak többszáz éven keresztül, én is a jóslatuk szerint születtem, őket mészárolta le 130 éve a vasvárosa Borsodnak.

A szocialisták mint a materialista kommunisták nem ismerték ezeket a titkokat, nem voltak tisztában a valódi ellenségekkel, ezért lettek mindig áldozatok miden tiszta lényével a világnak. Ezek lakásokban vannak, nincsen szent dolog előttünk, megszegve minden törvényt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: dohányboltjaikat, végrehajtójaként, hosszabbításában, horoszkóposokkal, feketemágusokkal, földönkívülieket, apokalipszisével, katasztrófiáinak, halálhidegségben, feketemágusoknak, megváltoztatott, kirándulójaként, felfedezéseiket, cigánytelepének, felrobbantották, megszentelődtek, gazdagulásukkal, végrehajtásában, teremtményeként, földönkívülieké, hosszabbításban, tömeggyalázásom, beiskolázásával, megrendezésével, szánkóversenyre, véráldozásukkal, elmeosztályokon, apokalipszisnek, lemészárlásával, feketemágiával, elhátorolódtak, történelemként, végrehajtották, utazgatásokkal, megtámadóimnak, berendezésében, újhelyi Révész, egyik álma, város felé, fenyő szerepe, újhelyi Magas-hegyi, bolygók élővilágát, gyerekek szabad, bolygó hasznos, földönkívüliek mindig, álmosító Hold, vasnép által, ózdi feketemágia, fekete kereszten, adóval terhelt, hetes energiáját, rózsakeresztes rendnek, Tibolda Mária, Fenyő Miklósnak, Magas-hegyi Isten Isteneinek, Jupiter-lány Jupiter, Jupiter-lány Miskolc, Homonnay Nándor, Trianoni Magyarországot, Ilyen Románia, Müller Péter, Hegyi Béla, Vörös Oroszlán, Adam Cadmon, Nagy Anna, Kohárikné Margit, Piros Pirié, Nyúl Ica, Trapéz Mexikó, Volt Terv, Hagia Sophiás, Orbán Viktor, Cseh Károlynak, Benkő Lajoson, Bodor Ágnes, Benkő Lajos, Ózdot Oz, Vörös Oroszlánnal, Megírtam Hermész, Magas-hegyi Isten Isteneitől, Mary Zsuzsa, Minden Jézusa, Magas-hegyi Istennek, Bodorné Ágnesnek, Isten Új-KÍgyósi, Talmudos Darnyi Tamás, Szabó Roland Zoltán, Majóné Erika, Cseh Károly,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Próbálj meg ...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Png kutya  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Akarat  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Lóhere  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Png kislány  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam Krisztinától  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Reménység és erő Krisztustól e...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Nem számIt  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Bertolt Brecht -től idézet  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Png nő  Facebookon kaptam  Akarat  Png lepke  Png férfi  Erdőn  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Szép estét kedves látogatóimna...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Adakozás  A másik dolog,  Nagyi telefonál  Garai Gábor - Takarítás  Alázat  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Png csokor  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Nem méltó hozzád  Fekete-erdő desszert  Esti kép  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Png csokor  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Png csokor  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam Krisztinától  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Paul David Tripp Április 19  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Popper Péter szavai  Akarat  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Mindig jusson idő nevetni  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png ház  Akarat  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png férfi  Csak a fogyatkozás látható  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
újhelyi Révész, egyik álma, város felé, fenyő szerepe, újhelyi Magas-hegyi, bolygók élővilágát, gyerekek szabad, bolygó hasznos, földönkívüliek mindig, álmosító Hold, vasnép által, ózdi feketemágia, fekete kereszten, adóval terhelt, hetes energiáját, rózsakeresztes rendnek, világon mindenütt, rend őrei, bolygón történtek, bolygók lakosai, bolygók tönkre, füleimet Ufó-fül, romániai földönkívüliek, vörös földönkívüliek, társ földönkívüli, második versenyt, miskolci jéghegyen, sízőkkel együtt, országos verseny, gyerekkori hangversenyek, földönkívüliek sorsán, lírai karám, bibliájukban őket, trianon ismétlése, világapokalipszis debreceni, romániai elmeosztály, szívemen végig, földönkívüliek helyetti, ózdi feketemágusoknak, fejemnek ment, egyik cseréprajz, hatalmas űrhajót, népeket egykor, ózdi Fenevad, rózsakerestes rend, szabadköműves rend, cigánysággal tartották, lyukhomlokkal rendelkező, egész világegyetemen, halál utáni, láthatatlan világ, pokol népei, összes halálnép, halálnéppel halál, halálvilágba halála, holdjárók bevezetésével, bulgár utolsó, sárga-vörös piké, spanyolok színe, vörös Piros, fehér trapéz, varrodai menhelyi, mini fekete-fehér, nyolcórás munkám, szőrös kabátokat, nácik mentették, szőke perverzeit, vasnépnek születésem, divat diktátorok, divattal együtt, apokalipszist régebben, vaskommunista korokhoz, magyarok történelmét, fecske nadrágot, fecske cigarettát, fecske nadrág, nemi szerveit, nemi csapásoknak, magyarok szimbóluma, ötéves terv, régi történelmnek, amerikai maffiák, cigi csak, elmeosztályokon engedélyezett, egész világon, pokol angyalaival, elmeosztályok cigijét, emberek folyamatosan, rontó szellemvilágot, ördögök ellen, nagy véráldozásban, baráti körével, sárospataki szőlőben, világapokalipszis szerint, akkori apokalipszist, pataki szőlőben, szál virágot, űrpók tetteit, ikerház falára, vasváros szétdózerolt, úton állítólag, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2542
  • e Hét: 4864
  • e Hónap: 11105
  • e Év: 63371
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.