Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Kodály Zoltán és Bartók Béla és Emmanuelje a vasnépnek
  2018-04-17 07:59:50, kedd
 
   
  Kodály Zoltán életét többször feldolgoztam, rájött arra, hogy az ének és zene tisztítja a lelket, valamint a zenei akusztikai tehetségek nagyon jó nyelvérzékkel rendelkeznek, de lehet, hogy én jöttem rá az eltelt évek alatt, csodálkozva azon, hogy a gyerekkori nyelvi tehetségem hová tűnt, bár még mindig levizsgáztak nyelvekből a véráldozó tisztátalan lelkek, akár Orbán Viktor három gyerekes indiai cigány családjától a Földanya áldozóknak.

Kodály összegyújtötte a falvakban megmaradt népdalait a romániai bujdosóknak, ezeket dolgozta fel a Lengyel Lászlójával a lengyel támadás I. Világháborújának, kacsa szájúakkal berendezve ismétlésben világapokalipszis néven, a Gergelyjárását az egykori világtörténelemnek, amikor a magyarok elölről kezdték mindig a szocialista iskolát, melyhez Kodályt berendezték ének-osztályok nyitásával, Újhelyben az árják kék villámlás nyakkendőjére tett aranyviolinkulccsal. Tudták, hogy mi vagyunk az árják.

Onnan kezdte Kodály Zoltán Müller Péter halálvilágot építő szeretet vallásával a Farkas nevűeknek Müller Péter Sziámi csonkító, kivégzőjével az ózdi Fenevad energiájával mészároló 83 éve kivégzéseket maga helyett végrehajtó cigánytelepével a tik sem vagytok magyaroknak. Kodály halált jelentett, Müllerrel járt állandóan, a Rákóczi téri cigánykíséret a sajátja volt. Czinka Pannáját a sötétkapus dögöknek, melyek állandó világkönyvtárt hajtanak végre túlélőiként az összes apokalipszisnek szintén megrendezte, ekkor éljenezte Borsod megye. Zsidó felesége varjú népéhez tartozott, akit nem engedett elvinni. Ez valóság.

A Gergelyjárást Gergely nevekkel rendezték be a Bertalan utcai Farkas névhez. Adjatok lúdat, hadd mutasson deákoknak iskolába utat, ez mindig a szocialista iskola idején jött, állandó biblia tanításával a halálvilág népének. Gergely Róbert miskolci Rákóczi tere 1991-ben a Csanyikban Vas pszichiáter keze alatti nemi csapásaik között játszva nekem az Emmanuelt, nem értettem, hogy miért, megírta idehozva a francia nemi csapásaik történelmét, azzal a céllal, hogy a fertelmük tettét, mint állandó főszereplők erkölcstelenségét rajtam végrehajtják. Szintén ott játszották a Nádasy-féle humorista kazettákat, hogy ide tartoznak a Csanyikhoz a pszichiátriára.Kodály Zoltán módszerei a sprititiszta világ-Magyarország Égi Jeruzsáleme létrehozása végett kerültek bevezetésre itt és Japánban. 1983-as két apokaliptikus utca összerakásakor már Yamaha fals furulyával kezdték elölről Kodály zeneműveit világtörténelemként Tálas Julianna sztriptíztáncoltatójával Kolcza Mária szappantisztító világot vonultató sorozataival.
Kodály nem félt a halál cigánynépétől, mivel maga is azt jelentette.

Megírta Kodály a Forr a világ kórusművet, ádáz Erinnys lelke uralkodik, nem féljük a kürt harsogását, a nyihogó paripák szökését - ez a lírai karámját jelenti a bibliai apokalipszisnek, amikkel együtt dolgozott -, szabad nép tesz csuda dolgokat. Ez tette Rómát Föld urává, ez Maratont, s Budavárt híressé. Végig írta a múlt századot, szabadon szálló lelkeivel a halálvilágába a hét fátyolnak a spiritisztáinak. Kodály állandó halálvilág építője a bibliai apokalipszisnek Müller Péterrel.

Aggtelken volt az országos Kodály találkozó, abban a központban, ahol az egykori zeneszerzőket a Rákóczi tér tűzzel égette meg, a halottaknak énekeltünk.

Bartók Zoltán, a Csodálatos mandarin megalkotója ázsiai eredettel bír, világ-apokalipszist hajtott végre nagy erejével a zongorának, mert állandó mészárosa volt a spiritisztákkal együtt az élőknek.

El lehet csodálkozni a lírai karám zeneszerzőin, ha többmillió éve tart az igazi zeneszerzők mészárlása titkon, láthatatlan világban, ahogyan velünk is elbántak, ők hogyan zenélhettek?

Gerswin igazi zeneszerző volt, Tomi herceg mellett. Ennyien a két századból.

Beethoven saját volt a lírai karámtól, Liszt Ferencével az utópista szocialista kor történelmi képviseletének állandó Ferencvárosi Jehova futball részeként, így keresztelték át a Ferihegyi repülőteret nevéhez és Presbir Enfatin szocialista francia részen egykori mesterként tanító könyvének végrehajtásakor, amikor Orbán bemondta, hogy nincsen utópista szocialista eszmény.

Minden nyomorék karmikus elesettje a világapokalipszis állandó végrehajtóinak.

Az utcanép felkelése 1989. óta folyamatosan a popposai után Zoltán Erika japán gésának, japán gésáinak emelesével Japán történelme ismétlésével bűvös kockájával Magyarország néven a világ négy égtája világ-apokalipszisének jelentésével, ahogyan kirakják és összekeverik a világot, ahogyan ezt a narancs politikusok reklámban bemutatták, maguk dicsekvésére, hogy a vérből lett nemi gyalázók, amik ebből szépülnek és tisztulnak berendezték az egész világot és összepároztatták, csak ki kell rakni ezután még egyszer tisztán, miután én maradtam egyedül utolsóként minden értékesből. Yoko Onoja az állandó világapokalipszisnek miatt folyamatosan támadtak engem, mivel John Lennon is Jánosként az én áldozásból lett kitermelve, a Beatlesével Miskolcnak Sükösdi könyve alapján berendezve a hippik és punkok világával amerikai kezdettel.
Yoko Ono miatt itt is megtámadtak azért, mert úgy gyászol, hogy meggyaláz valakit, a Jehova beletette a napot, mint állandó kísértőbe. A leszbije az amerikai elnöknek magát választani akarónak, Clintonné néven vasnépét jelenti Romániának, Yoko Ono nem akarta, hogy a romániai elmeosztály politizáljon, a Hunnia börtön mint állandó apokalipszisének felettes szervét akarták megtenni a miskolci II-es elmeosztályról. Mindegyik idetartozik, amelyik politikát játszik könyvek alapján.

2004-es Pán-Európai Unióhoz történő csatlakozása a miskolci narancs kormánynak, az összes politikusával az izmusoknak gyalázásból, csonkításból emelkedve Vona arc nélküli ricsei elmeosztályával, nácijaival a cigánytelepnek bolt és közlekedési fóbiámmal, bezárásommal a Hunnia börtön bűnözői és cigányaik helyett. Kiivégeztek a megyei kórházban Tűzkő Judittal, Dávid Mónika Szörnyeteg koporsója újhelyi születése óta sántasága miatt Dávidként engem eltemető 1972-ben világapokaliptikus csapással, együtt Vaszily Mária genyó utcanépével, mint későbbi igazságügyi elmeszakértőivel a börtön gyilkosoknak, együtt az utcanépével Miskolcnak Győri kapui névtár alapján, Müller Péter Sziámi sátánistáival. Páran maradtak itt, mivel elhangzott a Talmudos állatoktól, hogy én ember vagyok, meg ismertek kislányként.

Ekkor hajtották rajtam végre Vadas Pál feketemágus szabadköműves rend képviselőinek űrhajóval állandó világapokalipszist végrehajtó freudizmust jelentő Moldován Nóra állandó saját nemi csapásuk helyetti áldozást hangom végleges elvételével, fogaim megcsonkításával áriás filmsorozata alapján a rózsakeresztes rendnek, mely szerint az operaénekesnő hangja elment, nem emlékszem a film címére, nagyon ritkán néztem médiát. Vadas Pál neve miatt támadták rám Palik berendezésével születésem óta minden Pál sorsát, tettét végrehajtva szerepével együtt. Azt mondta a pszichiáter, hogy én előző életemben nagy darab cigány voltam. Az elme kísért engem, tudták, hogy Vénusz vagyok, csak a harmónia jelent számomra valamit, bennem voltak, mikor találkoztam vele, csapott álla volt, ami jellemtelenséget jelentett, ezért egyből tegezték, hogy nem hozzám való.
Első alkalommal a Kobold Tamás által egykori világtörténelem alapján épített Napóra mögötti toronyóra alatt adott randevút, én Jenei Mucussal mentem, mert elfogadtam a segítségét, tisztes távolságból, mert senki más nem volt a városban, akire számíthattam. Nem jött el akkor, később hívott telefonon, piros autóval mentünk Szentlélekre, amit később a város hatalmas szerelmeskedéssel ünnepelt, ott várta az űrhajós halálvilága Szulák Andreának, mint az Isten gyermekeként megjelölt kézfejjel rendelkező korláti cigányság Istene, bezavart az autóval halálhidegséggel körbe véve engem. Miért jelentett a szabadköműves a halál űrhajónak? Felettük állt egy szivar alakú űrhajója a rózsakeresztes rendnek, amikre azt mondta Vadas Pál, hogy erkölcstelenek, visszatérve időben a Révész utcai I. emelettel beállított legyőzésemre. A halál űrhajó végig nézte a tatárdombi eseményeket, meg az ittenieket Sommal történő beállításommal halál gyalázó cigánytelepükkel, amikkel a medve utolsó erdő népét, a gyorsíró Kökény nevét is felvéve a halálcigányságával, amit a Blikk letörölt, nem engedett feltenni, hogy Kökény Attila néven ismételték a medve kommunizmust Mészáros Kata néven engem gondnokság alá téve 8 éven keresztül saját apokalipszisük berendezettjei helyett, melyek születésemkor vártak engem, mint okkultista véráldozók Pszichografológiája, ez a Bertalan utca. A cigányok itt is rám támadtak, hogy leszállították a két űrhajót Szentlelken a földre, ezek a Rákóczi téri cigányai voltak az űrpók népének, Bodor Ágnes és Ménesi berendezésével.

Ezt követően a narancs kormánya Miskolcnak vasnépként, ismételve a régi Jókai által megírt bevonulásukat, amikor kő kövön nem maradt a vaskapu környékén, csak most véglegesre jöttek vissza a lírai karámjukkal együtt, Bartók Plussz néven folytatta Bartók temetését Kocsis Rákóczi terével ismétlésben, áriásaival az állatoknak, mert már nagyon régóta állatok jelentik az operásokat róka kezdetével, ahogyan ezt meséskönyvekben kiadták. Fesztivál város lett a vasváros gyalázásommal állandóan magukkal, ami jár nekik, meg amit végrehajtottak azt ismételték rajtam 1967. óta a fényevéssel együtt.

A korláti I-es Idegosztály gyomorbeteg cigánya Kék csillag együttes beállításával folytatta a gitárommal a Vénusz áldozást, gyomor betegsége miatt teljesen tönkre tették a belső berendezéseimet, felborítva fogaim kiszedésével az emésztési folyamatot. A genyó szomszéd, ahogyan neveztek engem 18 éves korom óta betegségeit hajtotta végre a szomszéd Ménesi cigánytelepe, sebekkel, gennyes fekélyekkel, cukorbetegséggel, a foltok rám tevésével Deméné helyett sorsát ismételve rajtam lányáéval, Erika Majónéval, 1987-es egyszerre történő megtámadásommal azzal, hogy neki jó volt a kék férjével, így vitték tanárnőnek az utcanépével, itt már élettársa lett hatalmas nyugdíjjal, csodálatos élettel a patológiája a Hunnia börtönnek.
1987-re homályosan emlékszem, azt sem láttam, hogy megérkezett válaszul mint mindig az orosz jégvilág Soós névhez érve. Egy napon feküdtem szokás szerint az ágyon eszméletlenül, amikor feljöttek a lakásba Majóné Erika népei, bezárták a nagyszoba ajtót a gyerekeimmel, s előttük meggyaláztak engem a gyerekszoba emeletes ágyának alsó részén.

Valamennyi öregségi foltját naponta kaptam meg a 83 éves nyugdíjas ház lakóinak a bulgárföldi családsegítőben, Nusijuk öregségi foltját a bal szemem alá tavaly februárban, amikor már Attiláék harcoltak ellenük. Tóth Margitja a Bertalan utcának folyamatosan elmebetegezett engem, míg oda jártam ebédelni, lenézett, leértékelt, mindenkit körüludvarolva, mint a sánta Horváth urat Katalin feleséggel, akit elvittek Budapestre, mint Hunnia börtön tagokat a gyalázásom és kínzásom között születésem óta áldozva helyettük. Oklevelet kapott Horváth úr a Földanya áldozásért a családvédelmitől. Folyamatosan mennek el születésem óta, egész vas világapokalipszis világkönyvtáraként szerte jólétbe mindenfelé. Ezért írtam minden országnak régebben, hogy Miskolcot indítsa vissza.

Tóth Klára sárga rózsájaként az Isteni színjátéknak még mindig rendel, aki 1998-ban kezdte el rajtam saját szerepét ki tudja hanyadszor születésem óta nevetgélve a barátnőjével, engem nem fogadva, tisztességes kivizsgálásban részesítve a körzetében lévő Hunnia börtön Máriáját együtt a többi apokaliptikus taggal, fogmegőrző saját Liptaival ellátott körzetével a vasnépnek. Kisokosban adták ki a város orvosait, ahogyan emelkedtek a kínzásommal, ami nekik járt volna, folyamatosan ismételték a város névtárát, mindegyik belőlem került beiskolázásra kivétel nélkül, nincs kihez mennem. Ide tartoznak az elmebetegek okkultista véráldozó utcájába, a kék kisokos és piros katalógusban megjelent üzletek nyitóival, valamennyi multijukkal és banki dolgozóval, postai dolgozókkal együtt.A világ utcanépei a lírai karámját jelentik a miskolci Bertalan utcai elmeosztályoknak. Ünnepelnek, legyőzték az emberiséget.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: jellemtelenséget, apokalipszisének, összepároztatták, világháborújának, cigánytelepükkel, halálhidegséggel, megcsonkításával, elmeszakértőivel, cukorbetegséggel, családvédelmitől, elmeosztályoknak, családsegítőben, apokalipszisnek, spiritisztáinak, cigánytelepével, világtörténelem, meséskönyvekben, spiritisztákkal, elmeosztályával, megtámadásommal, berendezéseimet, szappantisztító, végrehajtásakor, összegyújtötte, elmebetegezett, körüludvarolva, berendezésével, elmeosztályról, képviseletének, rózsakeresztes, beállításommal, végrehajtóinak, leszállították, pszichiátriára, cigánytelepnek, összerakásakor, zenei akusztikai, eltelt évek, gyerekkori nyelvi, véráldozó tisztátalan, falvakban megmaradt, romániai bujdosóknak, lengyel támadás, magyarok elölről, szocialista iskolát, ózdi Fenevad, sajátja volt, sötétkapus dögöknek, összes apokalipszisnek, szocialista iskola, halálvilág népének, francia nemi, Kodály Zoltán, Bartók Béla, Orbán Viktor, Lengyel Lászlójával, Kodály Zoltán Müller Péter, Müller Péter Sziámi, Czinka Pannáját, Gergelyjárást Gergely, Gergely Róbert, Csanyikban Vas, Tálas Julianna, Kolcza Mária, Megírta Kodály, Rómát Föld, Müller Péterrel, Bartók Zoltán, Liszt Ferencével, Ferencvárosi Jehova, Presbir Enfatin, Zoltán Erika, Yoko Onoja, John Lennon, Beatlesével Miskolcnak Sükösdi, Yoko Ono, Pán-Európai Unióhoz, Tűzkő Judittal, Dávid Mónika Szörnyeteg, Vaszily Mária, Miskolcnak Győri, Vadas Pál, Moldován Nóra, Kobold Tamás, Jenei Mucussal, Szulák Andreának, Kökény Attila, Mészáros Kata, Bodor Ágnes, Bartók Plussz, Kocsis Rákóczi, I-es Idegosztály, Erika Majónéval, Majóné Erika, Tóth Margitja, Tóth Klára,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
12.16. 22:16 Rippl-Rónai- és Vaszary-életműrekord született a Virág Judit Galéria téli a...
12.16. 21:56 Jónak lenni jó! - Több mint 131 millió forint gyűlt össze
12.16. 20:46 Megszűnik a The Weekly Standard, az amerikai neokonzervatívok hetilapja
12.16. 20:46 Vass Géza lett Zalagyömörő polgármestere
12.16. 20:46 Ismét tüntettek Budapesten
12.16. 20:36 Kecskés Attila lett Kázsmárk polgármestere
12.16. 20:07 A román Szociáldemokrata Párt elnöke szerint Iohannis hazaárulást követett ...
12.16. 20:06 Férfi röplabda Közép-európai Liga - Hazai pályán kapott ki a Kazincbarcika
12.16. 20:06 Egy felmérés szerint a demokraták körében jelenleg Joe Biden a legnépszerűb...
12.16. 20:06 Magyar arany a budapesti kopogós pingpong Európa-bajnokságon
Tudjátok ?
Szerintetek lesznek jó karácsonyi filmek a TV-ben?
Lesz eredménye a tüntetésnek ?
Mennyi ideig élhet egy benti macska?
Mennyire káros a szervezetre a dohányzás?
Milyen sorozatokat lenne érdemes néznem?
még több kérdés
Blog Címkék
Piros rózsák kosárban  Anya  Hétvégére  Az ég piros virága: szeretet  Vasutas gyerek az iskolában  Gyertyák PNG  Gerbera  Anya  A Mária-jelenésekről és a musz...  Találkozás Jézussal  Klasszikus  Kormorán- Tudod, minden neheze...  Köszöntő  Csak magyarul beszélőknek - a ...  Klasszikus  Radnóti Miklós: Hajnal  Legyen béke, fogadjátok el egy...  Találkozás Jézussal  Strucctojás  Facebookon kaptam  Kuytyus arcképe - okos tekinte...  Legyen menedéketek a szeretet  Igazság által örök életre  Mai cuki  Kellemes délutánt  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Anya  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Hétvégére  Találkozás Jézussal  Facebookon kaptam  Érdekesség  Köszöntő  Karácsonyi ablak  Szèp virág  Hajléktalan lány  A Mária-jelenésekről és a musz...  Liliomok  Strucctojás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép napot  Hajléktalan lány  Megérkezett!  A skót könyvei  Masnik PNG  Hajléktalan lány  Karácsonyi ablak  Megszületett  Út  Köszöntő  Facebookon kaptam  Csupa "C" vitamin - citromok  Szép estét  Karamell krémes almatorta  Png kislány  Szülőszobán  Szép havas kép  Szép napot  Liliomok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  2018.December 12., szerdai Nap...  Elmesélem hogy szeretlek  Bölcsesség és ostobaság  Tiszta legyen majd, az ünnepek...  Szép napot mindenkinek!  Guadalupei Boldogságos Szűz Má...  Őrangyal a város felett  Aranyosi Ervin: Mi is a szeret...  Érdekesség  Csupa "C" vitamin - citromok  Advent  Böröczki Mihály : Békesség  A csend  Három idő van  Jó reggelt , szép napot  Facebookon kaptam  Karácsonyi ablak  Karácsony  Hit  Érdekesség  Szép napot mindenkinek!  Posertube  Tiszta legyen majd, az ünnepek...  Megszületett  Díszítők karácsonyra PNG  Masnik PNG  Facebookon kaptam  Könyvbemutató  Kuytyus arcképe - okos tekinte...  Böröczki Mihály : Békesség  Megszületett  Szervezkedőknek, tüntetőknek a...  Hétvégére  Idő  Jézus a téli fenyvesben  Facebookon kaptam  Köszöntő 
Bejegyzés Címkék
zenei akusztikai, eltelt évek, gyerekkori nyelvi, véráldozó tisztátalan, falvakban megmaradt, romániai bujdosóknak, lengyel támadás, magyarok elölről, szocialista iskolát, ózdi Fenevad, sajátja volt, sötétkapus dögöknek, összes apokalipszisnek, szocialista iskola, halálvilág népének, francia nemi, fertelmük tettét, halál cigánynépétől, világ kórusművet, kürt harsogását, nyihogó paripák, lírai karámját, bibliai apokalipszisnek, múlt századot, országos Kodály, egykori zeneszerzőket, halottaknak énekeltünk, spiritisztákkal együtt, lírai karám, igazi zeneszerzők, lírai karámtól, utópista szocialista, világapokalipszis állandó, utcanép felkelése, popposai után, világ négy, narancs politikusok, vérből lett, egész világot, amerikai elnöknek, romániai elmeosztály, miskolci II-es, miskolci narancs, összes politikusával, izmusoknak gyalázásból, cigánytelepnek bolt, megyei kórházban, börtön gyilkosoknak, utcanépével Miskolcnak, rózsakeresztes rendnek, operaénekesnő hangja, film címére, elme kísért, harmónia jelent, város hatalmas, űrhajós halálvilága, autóval halálhidegséggel, halál űrhajónak, szivar alakú, halál űrhajó, tatárdombi eseményeket, ittenieket Sommal, medve utolsó, gyorsíró Kökény, medve kommunizmust, űrpók népének, narancs kormánya, régi Jókai, vaskapu környékén, lírai karámjukkal, operásokat róka, vasváros gyalázásommal, fényevéssel együtt, korláti I-es, belső berendezéseimet, emésztési folyamatot, genyó szomszéd, szomszéd Ménesi, orosz jégvilág, napon feküdtem, ágyon eszméletlenül, lakásba Majóné, nagyszoba ajtót, gyerekszoba emeletes, bulgárföldi családsegítőben, sánta Horváth, körzetében lévő, többi apokaliptikus, város orvosait, város névtárát, elmebetegek okkultista, világ utcanépei, miskolci Bertalan, jellemtelenséget, apokalipszisének, összepároztatták, világháborújának, cigánytelepükkel, halálhidegséggel, megcsonkításával, , ,
2018.11 2018. December 2019.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 7 db bejegyzés
e év: 420 db bejegyzés
Összes: 6868 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 606
  • e Hónap: 8664
  • e Év: 374879
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.