Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Mu-zulmán népe a Pszichografológiának Mohamedként
  2018-04-19 16:46:51, csütörtök
 
  A miskolci narancsok Bertalan utcai pszichografológiájának Uniós Rákóczi téri miskolci központja könyvsorozatának része egyetlen nagy közös véráldozással emberré nemesedésben az indiai cigányok, magyar tisztátalan lelkek és egész kelet népe részeként Kelet lírai karám kivitelezésében Istálló-Vénusz áldozással a Mu betűjele a muzulmánoknak, Mohamed népeként patológiákkal, indiai Depressziós kiúttalan patológiák vonulásának kezdete óta, az ötvenes évektől.

Emberré válnak, mint a cigányok és a magyar felvett nevűek a gyalázattól és penitenciás véráldozás által.

Iszlám iszkol már a láma egykori magyar nyelvi teremtésből már régen nincsen, a lepedővel letakart nép Európát jelenti végére a romániai átcserélésnek. Ez nem az az iszlám nép, amelyik egykor volt ellenben a rózsakeresztes rend fekete lovagjaival.

Harcosokat hoztak életbe ember formában folyamatosan többmillió éven keresztül, a baktériumok és patológiák erősebbek voltak a tisztább lényeknél. Erről szól Ázsia. Még van ellenség, azok, akik megtisztultak emberré válva, fehér a bőrük, addig míg át nem változnak maguk is, háborognak.

Mindez kezdődött az árja kék szemével,szőke hajával többezer éve, akiket megáldozhattak Kodályékkal, Vörös Oroszlánjával Románia állandó főszereplő Őrült Johannájával Halak szülöttként állandó világapokalipszis végrehajtójaként az összes renddel és zsidójával a halál világának, azzal, hogy utánuk következtek a Benkő emberek barna hajjal és zöldl szemmel, utánuk jöttek volna a barna szeműek, feltételezés szerint jöttek is Szepes Mária ördögük túlélő elmélete szerint, amivel megvédte a börtön gyilkosokat azzal az Adam Cadmoni ötlettel, hogy a gyilkosokat, feketemágusokat szerető családban kell fogadni, az embereket pedig le kell nézni és nem szeretheti senki sem őket.

Hát itt vannak a szőke, kék szemű árja gyilkosok, a Benkő emberek gyilkosai, égi koncerjével az Omegának, utoljára hagytak engem Vénuszként, amire többezer éve készültek előre. Az egész atlantiszi mágiájából összeállt vaskommunista és vallási Krisztusok népe atlantiszi feketemágiával vannak létrehozva, Koncz Zsuzsa kezdetével, akit én gyalázónak írtam le, hatalmas védelme engem szid miatta. Kávés szentek vannak felettük, emberformában vannak életbe léptetve, Vénusz születését várták.

Mohamed növényvédő népét, akik az esőerdőket is ültették vérontás helyére vakon élve a világban rejtőzködve megölték a szőrös reformátusai Markovics Erzsébet sátoraljaújhelyi kitermelésével és Tóth Erzsébet folytatással a szőrösei Szulák Andreának, amit háromszor hajtottak végre rajtam, hozva a nagyobbik lányomat a Vörös Oroszlános vaskommunisták által azzal, hogy vezessen engem Mohamed Istenként. Meggyalázta a Szabó családja a sátán népének világkönyvtár igazi tulajdonosának szaporulatával rám adva Lázár fekete ruháját, ismétléseként feszületeinek, tompalátásommal együtt a görög Istenek támadása óta végrehajtott világ történelmüknek, halállal a végén véráldozással kivonultak a megyéből, tisztítva az összes halálnépét Keletnek. A gyilkosokat jöttek feleségül venni a miskolciak májuskosarakkal, hatalmas ajándékokkal, hogy nekem fájjon, mikor látom, bár nem értettem, hogy nekem semmi sem jár közöttük.

Már az a vége volt, amikor Mohamed mostani népének formájára Európa lepedőjébe öltöztették a kommunista erdő népe tagját, Somot Révész Sándor cigánytelepével, együtt gyalázva minket, ahogyan feküdtem az ágyon eszméletlenül.


A narancs ózdi kormány kezdte a NagyPán Uniós központtal bíró Pszichografológiai Bertalan utcai berendezéssel születésem óta engem vérfürdővel mészároló 130 éves véráldozók népekkel együtt felvonultatását ismétlésben, tettük, elmebetegségeik végrehajtásával, ismétlésével a szocialista iskolának Godzsák Ildikó nevével Bajáth három utódjával a tisztátalan lelkeknek, mentek mind külföldre ekkor,mivel megszabadultak az állandó apokalipszistől.

Kálival állott fel a szocialista iskola, amikor Bartók Plusszt rendezve a vérváros cigánytelepe megtámadta ismét Sátoraljaújhelyt, berendezve Ének iskolának a Kodály iskolát, mint halálnépe a zeneszerzőknek, berendezve Tálas Julianna szappantisztító sorozatfilmekért felelős nevét kétszer, egyiket a zeneiskolában, átrendezve a temetőt neveikkel együtt, berendezve a megyei kórház Idegosztályát engem elmebetegező cigányaival a Feketevonatnak, melynek Urbán szerint vissza kellett volna menni a múltba, mint amiket előre megterveztek. Sipos Gyula saját főorvosuk nevét hatalmas táblával tették ki az idegosztályukra, összekeverve a cigiről tisztuló véráldozójukat Siposával az egyik farkasnak, akik jöttek hozzám a Tatárdombon, egyikőjük az Északban farkas formában lerajzolásra került.
Ekkor nyomogatták hatalmas erővel a szívmet, hogy énekejem Földanyaként, hogy Mama buzinak születtem Freddy Mercuri számát, gerincét bénították le a dala szerint, ettől ferdült el, de áldozóm volt Vénuszként. Kiabálták a szomszédnak, amelyik kísérete genyónak nevezett engem 1976. óta, hogy genyó, a feleségének, hogy leszbi, amik folyamatosan rajtam végrehajtották születésem óta a sorsukat, betegségeiket, mint genyó és Hunnia börtön szőke szövetség képviselői házasságban.

Amikor a média a ricsei cigányságát a Rákóczi térnek bevitte Sátoraljaújhelybe véráldozását folytatta az RTl Klub miskolci II-es elmeosztályával folyamatosan végrehajtva a könyveit a bibliai apokaipsziseknek, fókusz műsorában az engem mészároló atlantiszi feketemágikus erővel gyilkoló láthatatlan világot bemutatva Laczkó Bertalan utcai születésem óta engem áldozó polgármesterrel ismételték a hecskei névtárát a járványtemetőt átcserélőknek, Laczkó nevét legyekkel is berendezték Farkas és ide tartozó névtárával a már öreg véráldozóknak. Folytatódott a cigányság és a betegségek felvonultatása, melyek csonkító-bénító csapásként folyamatosan születtek meg, jótékonykodással a Pszichografológiai véráldozóknak, nem tudtam, hogy miért, hogy ezek hősei a Földanya mészárosoknak.

Orbán annak ellenére, hogy a narancs Bertalan utcai három gyerekes Vénusz áldozók közül van, végrehajtotta a világ Pszichografológiáját az Uniós központnak távol-keleti pusztítók apává tételével űrbábel létrehozása céljából az iker épületekkel megjelölt helyszíneken, végén dohányboltot vezetve be a feketemágiával cigiről leszokott vallásaiknak és miskolci vérből született tisztátalan lelkeknek azzal, hogy a cigi elmebetegség, a fasisztáé egyedül, amibe rászokatták az egész világot lírai karámjjával a nemi hadseregnek utcanépként.

Saját Mu betűjelből létrehozott véráldozó muzulmánjaik elöl zárták le szögesdróttal az országot, ide úgysem jöttek volna, mivel miskolci berendezéssel bírnak, miskolciak rendezték be Német hidegkék szemmel a német Uniós központot II-es világháború idején még a németek felszámolásával.

Már a narancsok emiatt a győztek,mivel a saját országukba nem engedték be a saját véráldozó Pszichografológiai patológiákat.


Káli Sándor miskolci Árnyékoskertje India lemészárlásában is részt vett, így vette fel állandó világapokalipszis végrehajtójaként a Káli nevet. Mivel az ének osztály Kodály néven lett berendezve aranyvilonkulcsos kék villámlás árja nyakkendővel, a cigány támadóim tudták, hogy a Kohut név árja. Schneider Hedvig Bródyval kezdett az ország átcserélésével áldozásommal Benkő angyalként, ott maradt a cigányokkal berendezett iskolában, jól élve hivatalsegéd kezdetével a világapokalipszisnek, pompom lányok oktatásával megöregedve vérből tisztulva és nemesedve. Az iskolai névtár neveit Istenes Bence és a többi név megjelenése idején ismételték a Pálokkal együtt, ismét ott járnak a politikai narancsokkal a születési kommunista időnél.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: sátoraljaújhelyt, sorozatfilmekért, sátoraljaújhelyi, végrehajtójaként, könyvsorozatának, apokaipsziseknek, jótékonykodással, felvonultatását, kivitelezésében, májuskosarakkal, szappantisztító, elmeosztályával, felszámolásával, cigánytelepével, feketemágusokat, idegosztályukra, apokalipszistől, tompalátásommal, polgármesterrel, végrehajtásával, lemészárlásában, elmebetegségeik, járványtemetőt, szaporulatával, tulajdonosának, vaskommunisták, zeneszerzőknek, történelmüknek, rózsakeresztes, feketemágiával, feketevonatnak, véráldozójukat, átcserélésével, végrehajtották, megáldozhattak, felvonultatása, miskolci narancsok, indiai cigányok, ötvenes évektől, magyar felvett, láma egykori, lepedővel letakart, romániai átcserélésnek, rózsakeresztes rend, tisztább lényeknél, összes renddel, halál világának, barna szeműek, börtön gyilkosokat, embereket pedig, egész atlantiszi, világban rejtőzködve, Pszichografológiának Mohamedként, Uniós Rákóczi, Vörös Oroszlánjával Románia, Őrült Johannájával Halak, Szepes Mária, Adam Cadmoni, Koncz Zsuzsa, Markovics Erzsébet, Tóth Erzsébet, Szulák Andreának, Vörös Oroszlános, Mohamed Istenként, Somot Révész Sándor, NagyPán Uniós, Pszichografológiai Bertalan, Godzsák Ildikó, Bartók Plusszt, Tálas Julianna, Sipos Gyula, Freddy Mercuri, Laczkó Bertalan, Saját Mu, Káli Sándor, Árnyékoskertje India, Schneider Hedvig Bródyval, Istenes Bence,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Fekete István - Akác  Kerüld el az evangélium örömén...  Esti kép  Alázat  Szép napot kívánok  Esti kép  Éretlen vers  Szívem tiéd  Neked tudnod kell  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  A sors  Mindig jusson idő nevetni  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Nagyi telefonál  Jó éjszakát  Szabolcska Mihály – Ákác...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Png rózsa csokor  Jó éjszakát  Akarat  Szép estét  Leonardo da Vinci gondolata  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png férfi  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Reggel van  Adakozás  Őrizkednünk kell...  Rátalálsz  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Bounty krémes  Örülök, hogy látlak!  Egy hatékony szolga  Akarat  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Nem számIt  Őrizkednünk kell...  Sokan azt tartják  Alázat  s immár én is felragyogva, ért...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Akarat  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Png kutya  Alvó cicák  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Png lepke  Minden harmadik...  Png cica  Leonardo da Vinci gondolata  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Még csak most kezdődik a nap  Nevem  Bertolt Brecht -től idézet  Makszim Gorkij gondolata  Mindig jusson idő nevetni  Akarat  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Png rózsa csokor  Szívem tiéd  s immár én is felragyogva, ért... 
Bejegyzés Címkék
miskolci narancsok, indiai cigányok, ötvenes évektől, magyar felvett, láma egykori, lepedővel letakart, romániai átcserélésnek, rózsakeresztes rend, tisztább lényeknél, összes renddel, halál világának, barna szeműek, börtön gyilkosokat, embereket pedig, egész atlantiszi, világban rejtőzködve, szőrös reformátusai, szőrösei Szulák, nagyobbik lányomat, sátán népének, görög Istenek, végén véráldozással, összes halálnépét, gyilkosokat jöttek, miskolciak májuskosarakkal, kommunista erdő, ágyon eszméletlenül, narancs ózdi, szocialista iskolának, tisztátalan lelkeknek, állandó apokalipszistől, szocialista iskola, vérváros cigánytelepe, temetőt neveikkel, megyei kórház, cigiről tisztuló, egyik farkasnak, dala szerint, ricsei cigányságát, bibliai apokaipsziseknek, engem mészároló, hecskei névtárát, járványtemetőt átcserélőknek, betegségek felvonultatása, narancs Bertalan, iker épületekkel, feketemágiával cigiről, cigi elmebetegség, fasisztáé egyedül, egész világot, nemi hadseregnek, német Uniós, németek felszámolásával, narancsok emiatt, saját országukba, saját véráldozó, ének osztály, cigány támadóim, ország átcserélésével, cigányokkal berendezett, iskolai névtár, politikai narancsokkal, születési kommunista, sátoraljaújhelyt, sorozatfilmekért, sátoraljaújhelyi, végrehajtójaként, könyvsorozatának, apokaipsziseknek, jótékonykodással, felvonultatását, kivitelezésében, májuskosarakkal, szappantisztító, elmeosztályával, felszámolásával, cigánytelepével, feketemágusokat, idegosztályukra, apokalipszistől, tompalátásommal, polgármesterrel, végrehajtásával, lemészárlásában, elmebetegségeik, járványtemetőt, szaporulatával, tulajdonosának, vaskommunisták, zeneszerzőknek, történelmüknek, rózsakeresztes, feketemágiával, feketevonatnak, véráldozójukat, átcserélésével, végrehajtották, megáldozhattak, felvonultatása, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 944
  • e Hét: 3266
  • e Hónap: 9507
  • e Év: 61773
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.