Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Dakota indián Jehova fekete mágusai
  2018-04-19 17:51:16, csütörtök
 
   
  A Jehova dakota indiánnal ábrázolt állandó világapokalipszisét a Bertalan utcai sárga melegítős Dental Soft KFT Kati nevű igazgatója berendezésével áldozásommal állandóan ismétlik születésem óta annak ellenére, hogy a Jehova sárga kutya a többi kutyával berendezve volt, hogy ez a Jehova népe a halál világban focizó halottjaival, akik vezettek engem Debrecenbe egy író házához.

John Lennonnal kezdte Miskolc Beatles mozgalmával a Sükösdi könyvnek Európában a világ-apokalipszist hippikor ismétlésével Hobo úttörő nyakkendős állandó kommunista kutyájával az Időjelek világ végi megadójának saját szerepe végrehajtásában, az összes kutyájuk szerepén végig menve 1991. óta folyamatosan születési ismétlésben már.

John Lennon egykori dakota indián képét használják a Jehova feketemágusok, amik megjárták a Johannás farkaskutyás meséjükkel Afrikát, ahol be volt rendezve a vasváros apokalipszise, mint Oroszországban nemi csapásokkal vaskommunistákként a Pszichografológiájukból. Itt pár éve ismét ismételték, ekkor Orbánnak kiabálták, hogy dakota indián, elölről kezdve a világ apokalipszist a Sükösdi könyvvel, punkrációjával az utcanépnek. Az egész Jehova csűrhe Földanya áldozásból van Katalin névből, mert John Lennon helyett a II-es elmeosztálya engem áldozott meg, mint az összes János szerepében. John Lennonék Jejejézéssel kezdték a Jehova elméletet sárga tengeralattjáró elmeosztályaként japán hurikkal együtt.

Hiába írom le évek óta, hogy a fürdőben fürdőruhában beavatást nyert Jehovák szőke nemi csapásként megáldoztak engem utcanépükkel, hogy feketemágiát űznek, senki semmit sem tesz ellenük. Az engem születésük óta áldozó tíz emeletesben állandóan cserélt névtár folyamatosan megkapja a betegségeimet, rokkanttá nyilvánítják őket, mint véráldozókat, pszichografológiai utódok létrehozóiként hosszabbítás néven nyíregyházi Kelet berendezésében 1989-ben a folytatást Bodorral és Cselényivel, a könyveikben lévő névtárral, utcanépként. A fürdőruhán csodálkoztam, nem tudtam, hogy alulról kell a lyukaknak megtisztulniuk. Ezzel kezdtek a Ferenczy családjával a Rákóczi térnek Újhelyben, Ferenczy Gabriella ide tartozó sorsaként öccse közölte velem, hogy menjek és áztassam ki magam a Ronyvában 1972-ben. A Ferenczy család híres lett a celebek között. Erzsébet lányuk ellopta a bátyám pulóverjeit, melyeket kicsipeszeltem anyám anyja lakása elé télen, ezt a tizes postát építők narancs színével az ózdi cigánytelepnek Földanya áldozással kb. 15 éve rendezték be csipeszekkel körben a posta körül, majd hatalmas harcokat vívtak Puskás Katalin és társai ellen az Avonosokkal, nem engedték őket elhelyezkedni a szőke nemi csapásai a cigánytelepnek.

Tehát a Jehovák összefüggnek a tanúival annak, hogy hallották mit mondott Ferenczy a Rákóczi terükön, hogy áztassam ki magam a Ronyvában, vagy látták a férjhez a férjhez adásom előtti egyik napot a Karcsa tónál, amikor levetkőztem fehérneműre a vőlegényül adottjukkal, mint kivégzőgépek tárgyával. Volt még fürdőruhás élmény, mind hipnózisban,mert az ember nem mutogatja a combjait mások előtt, nemi szerve formájával. Egyszer egy film alapján fehér bikinit hoztak nekem eladni, de átlátszó volt. Pénzt nem adtak hozzá, hogy ruhákat vegyek, sem emberi életmódot annak ellenére, hogy a pusztítók a két utcai berendezéssel, hamis prófétákkal, földönkívüliekkel hatalmas jólétben élve ott voltak születésemkor, amikor Vekerdi cigánylány sorsaként nem engedtek megfüröszteni, látták, hogy a kiliáni börtön bűnözők megtámadták apáékat Kovács Erzsiék miatt, meg a folytatást, senki semmit sem tett értünk.

Puskás Katalin Avonos marad,mert állandó segítője volt a családnak annak ellenére, hogy szerepét rajtam végrehajtották. Fifi kutyájából kezdett az avon első parfümével a kilencvenes években. Kőrössy Katalin helyett égették a nemi szervemet, azzal, hogy tüzelő szukaként hozták létre nemi kivégzőként. Ez születésemkor kezdődött egyből az Ágnesek kurva szavával. Férjhez mentek, űrbábelt hoztak létre, elválasztotta őket az utcanép, gazdag járulékkal látja el őket a nyugíjfolyósító, nemi társaik vannak, mivel önkielégítéseket végző vénasszonyok kivétel nélkül valamennyien. Ezt jelenti a lyuk, amiért így végeztem hosszú évtizedeken keresztül.

Szirmabesenyő központja felvette a nevemet Annamáriaként a reikissel, amelyik egyik hatalmasa az országnak, odatette felém Jézust labor szaggal, együtt jelentkezett Hantos Ágnes Ady által megírt Isteni színjáték szereplőjével a Cerberus féregállattal már ismétlésében a Révész utcai eseményeknek, pondrói sztárok lettek, mint Ady annak idején, Bereczky az egyik. Ide tartozik az utcához, hihetetlen, hogy nekik van hangjuk. Besenyői központ az összes irányírójáé a megyei eseményeknek. Őket be kellett volna zárni, ahogyan álmokban bemutatták Őrház patikájukkal, sorompó lezárással, s ahogyan nekem mutatták, engem az emberekkel kivezetni innen, hadd mészárolják le egymást. Ady cerberus féreg állat népét legyőzte a Bestia béka spiritiszta pápája az akkori római egyháznak, hihetetlen dolog történt. Harcosok egymás ellen, semmi közük nem volt az emberekhez, ahogyan engem valamennyien megtámadtak születésemkor.

Kétszarvú hamis próféta az egyik Észak rajzon felettem születésemkor kisded formában lengyel történelemként, anyám volt Mária, mögöttük nagy fekete árnykként két szarvval az ózdi hamis próféta. Ezt ismételték öcsém halála előtt egy évvel, 2006 körül az ivánkai elmebetegek Tűzkő Judittal az élen az RTL klubjukkal együtt, hogy anyám Mária és én vagyok a Jézus, ahogyan kezdtek is Jézus zöld szemével Ízisz áldozást Ágnesük helyett születésemkor az ózdi feketemágusokkal Bodor űpusztító sorsaként nekem átírva azzal, hogy felkiáltok, Istenek, Istenek,miért hagytatok el engem, üzenve a teremtőmnek, amelyik mindezt berendezte többmillió éve, hogy nem te hagytad nyitva nekünk az éden kapuját, mint Ízisz szentélyem bejáratát lyukként, ami a Rákóczi terét jelenti Romániának és Miskolcnak.

Egy ember az önkielégítésbe belehal, ahogyan kezdtek Nagy Karola nevével az összes nemes kiválasztásával a II-es elméről a Pszichografológiai utcai névtár alapján azzal, hogy Nagy Karola Hunyadi nemesként hasi érgölcsben halt meg, meggyalázása után.

Puskás Ferenc az aranytrágya vasváros aranycsapatja tagjai közé az ózdiak feketemágiájának születési csalásával került pályatársa által kiadott könyv szerint. Puskás Ferenc politikailag kiválasztott áldozásommal a Ferenc neve alapján. Első bécsi üzlet tulajdonosaként kezdődött a gazdagulása Sebes Gusztáv szerint.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: önkielégítéseket, feketemágiájának, feketemágusokkal, elmeosztályaként, végrehajtásában, nyugíjfolyósító, tulajdonosaként, kiválasztásával, tengeralattjáró, önkielégítésbe, cigánytelepnek, végrehajtották, történelemként, punkrációjával, kicsipeszeltem, berendezésében, berendezésével, létrehozóiként, megtisztulniuk, oroszországban, elhelyezkedni, aranycsapatja, szirmabesenyő, születésemkor, megfüröszteni, apokalipszist, annamáriaként, betegségeimet, elválasztotta, féregállattal, apokalipszise, berendezéssel, szereplőjével, feketemágusok, elmeosztálya, patikájukkal, többi kutyával, halál világban, összes kutyájuk, vasváros apokalipszise, világ apokalipszist, egész Jehova, összes János, fürdőben fürdőruhában, engem születésük, folytatást Bodorral, könyveikben lévő, fürdőruhán csodálkoztam, lyukaknak megtisztulniuk, celebek között, bátyám pulóverjeit, tizes postát, Dental Soft KFT Kati, John Lennonnal, Miskolc Beatles, John Lennon, John Lennonék Jejejézéssel, Ferenczy Gabriella, Puskás Katalin, Kovács Erzsiék, Puskás Katalin Avonos, Kőrössy Katalin, Hantos Ágnes Ady, Tűzkő Judittal, Nagy Karola, Nagy Karola Hunyadi, Puskás Ferenc, Sebes Gusztáv,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Mai harmónia kártyám  Egy bizonyos határt  Esti kép  Facebookon kaptam  Akarat  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Mi lenne ha  Próbálj meg ...  Akarat  Facebookon kaptam  Alázat  Png telefon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Mai harmónia kártyám  Szívem tiéd  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Akarat  Paul David Tripp Április 21  Png fotel  Bounty krémes  Png virág  Alázat  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  A boldog családok mind hasonló...  Png fotel  Rátalálsz  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Png cica  Png férfi  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Akarat  Szép napot kívánok  A jó emberek mindig szépek mar...  Ne kapaszkodj magasabbra,  képre írva  Idő  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Elköszönt  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Csak a fogyatkozás látható  Png virág  Lóhere  A nemzeti hovatartozás kulturá...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Krisztinától  Popper Péter szavai  Adakozás  Png virág  Facebookon kaptam Krisztinától  Png virág  Leonardo da Vinci gondolata  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Png kutya  Alázat  képre írva  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Png telefon  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Szívem  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Nevem  Adakozás 
Bejegyzés Címkék
többi kutyával, halál világban, összes kutyájuk, vasváros apokalipszise, világ apokalipszist, egész Jehova, összes János, fürdőben fürdőruhában, engem születésük, folytatást Bodorral, könyveikben lévő, fürdőruhán csodálkoztam, lyukaknak megtisztulniuk, celebek között, bátyám pulóverjeit, tizes postát, ózdi cigánytelepnek, posta körül, szőke nemi, tanúival annak, férjhez adásom, vőlegényül adottjukkal, combjait mások, film alapján, kiliáni börtön, családnak annak, avon első, kilencvenes években, nemi szervemet, nevemet Annamáriaként, összes irányírójáé, megyei eseményeknek, emberekkel kivezetni, akkori római, egyik Észak, ózdi hamis, ivánkai elmebetegek, ózdi feketemágusokkal, éden kapuját, önkielégítésbe belehal, összes nemes, aranytrágya vasváros, ózdiak feketemágiájának, gazdagulása Sebes, önkielégítéseket, feketemágiájának, feketemágusokkal, elmeosztályaként, végrehajtásában, nyugíjfolyósító, tulajdonosaként, kiválasztásával, tengeralattjáró, önkielégítésbe, cigánytelepnek, végrehajtották, történelemként, punkrációjával, kicsipeszeltem, berendezésében, berendezésével, létrehozóiként, megtisztulniuk, oroszországban, elhelyezkedni, aranycsapatja, szirmabesenyő, születésemkor, megfüröszteni, apokalipszist, annamáriaként, betegségeimet, elválasztotta, féregállattal, apokalipszise, berendezéssel, szereplőjével, feketemágusok, elmeosztálya, patikájukkal, vénasszonyok, ismétlésével, valamennyien, jelentkezett, nyilvánítják, meggyalázása, folyamatosan, kiválasztott, feketemágiát, ismétlésében, áldozásommal, hosszabbítás, csodálkoztam, politikailag, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 668
  • e Hét: 2990
  • e Hónap: 9231
  • e Év: 61497
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.