Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Egyoldalúan, egyeztetés nélkül
  2008-03-31 00:35:12, hétfő
 
   
  SZDSZ: Elfogadhatatlan Gyurcsány javaslata
2008-03-30 01:50:28 elnök


Nem fogadja el az SZDSZ, hogy Horváth Ágnes helyére új egészségügyi minisztert keressen a koalíció. A szabad demokraták szerint Gyurcsány nem is egyeztetett velük erről.

Molnár Lajos volt egészségügyi miniszter úgy véli, a történet nem miniszterekről szól, hanem arról, hogy a kormány hitelesen végre tudja-e hajtani programját, ami a koalíciós egyeztetések alapján született. Szerinte Horváth Ágnes hősiesen végrehajtotta a kormány és a kormányfő utasításait.
"A miniszterelnök egyoldalúan, egyeztetés nélkül bejelentette, hogy nem kíván Horváth Ágnessel együtt dolgozni. Horváth Ágnes a kormány programját hajtja végre következetesen, a liberálisok szempontjából erős kompromisszumokkal. Horváth Ágnes élvezi az SZDSZ bizalmát" - áll az SZDSZ közleményében.

Ha a Miniszterelnök új programot szeretne, arról kell dönteni. A miniszterelnöki javaslat az SZDSZ számára nem fogadható el.

Hétfő estére Kóka János összehívta a frakciót és ügyvivői testületet tagokat a helyzet értékelésére.
Ami ma Magyarországon történik, az a kormány, a koalíció és a miniszterelnök vezetésével történik, nem kizárólag Horváth Ágnes egészségügyi miniszter ügye, aki hősiesen végrehajtotta a kormány utasításait, reagált Molnár Lajos volt egészségügyi miniszter Gyurcsány Ferenc szavaira.

A kormányfő az MSZP szombati pártértekezletén azt mondta, olyan egészségügyi törvénynek kell születnie, amit az ország zöme elfogad, így azt javasolta az SZDSZ-nek, jelöljenek közösen új egészségügyi minisztert.
A kormányfő azt állította, a háta közepére nem kívánja a személyes vitákat, ezért arra kéri az SZDSZ-t, hogy teljesítse az MSZP kérését.

Gyurcsány Ferenc azt nem vitatta, hogy az egészségügyi reformra szükség volt, szerinte azonban azért váltott ki annyi vitát, mert nem volt pontosan kidolgozva, a precíz végrehajtást reformbablával és reformgőggel takarták el.

A történet nem miniszterekről szól, hanem arról, hogy a kormány hitelesen hajtja-e végre programját, mert ha igen, abban az SZDSZ az MSZP partnere tud lenni, jelentette ki Molnár Lajos.
"Két év van még hátra a választásokig, az SZDSZ pedig nem vállalja fel a semmittevést, még egy őszödi beszédet nem akarunk"- fogalmazott Molnár Lajos. Ragaszkodunk a hiteles fejlődési pályához, másként nincs értelme a koalíció együttműködésének, mondta.
Kifejtette, hogy folyamatos egyeztetés folyt a koalíciós partnerek között, végül egy kompromisszumos program végrehajtásáról döntöttek, amiben az SZDSZ alkalmazkodott az MSZP igényeihez, emlékeztetett.

Ilyen volt például, hogy ne a biztosítási reform legyen az átalakítás kezdete, vagy a vizitdíj bevezetésének módszere, vagy hogy milyen gyorsan és mely kórházakat kell átalakítani. Egy ilyen horderejű átalakítás mindig nehézségekkel jár, ez szükségszerű, ezért azonban nem az a szakminiszter a felelős, aki a koalíciós egyeztetés alapján hajtja végre a közös programot, hangsúlyozta Molnár Lajos.

http://www.fideszbp20.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: pártértekezletén, kompromisszumos, elfogadhatatlan, végrehajtásáról, miniszterelnöki, magyarországon, miniszterelnök, miniszterekről, reformbablával, alkalmazkodott, következetesen, nehézségekkel, emlékeztetett, választásokig, végrehajtotta, szempontjából, közleményében, szakminiszter, bevezetésének, egészségügyi, bejelentette, egyeztetések, végrehajtást, értékelésére, semmittevést, ragaszkodunk, reformgőggel, hangsúlyozta, szükségszerű, átalakítani, fogalmazott, liberálisok, vezetésével, utasításait, biztosítási, egyoldalúan, szabad demokraták, kormány hitelesen, koalíciós egyeztetések, kormányfő utasításait, miniszterelnök egyoldalúan, kormány programját, liberálisok szempontjából, miniszterelnöki javaslat, helyzet értékelésére, miniszterelnök vezetésével, kormány utasításait, ország zöme, háta közepére, személyes vitákat, egészségügyi reformra, precíz végrehajtást, Elfogadhatatlan Gyurcsány, Horváth Ágnes, Molnár Lajos, Szerinte Horváth Ágnes, Horváth Ágnessel, Kóka János, Gyurcsány Ferenc,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Akarat  Akarat  Erdőn  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Elköszönt  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Alázat  Esti kép  Idő  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Egy lelki imádság  A másik dolog,  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Png cica  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Png csokor  Akik bántanak téged  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Akarat  Nem számIt  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Reggel van  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam Krisztinától  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam Krisztinától  Png virág  Elköszönt  Örülök, hogy látlak!  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Alázat  Paul David Tripp Április 20  Örülök, hogy látlak!  Png virág  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Akarat  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Kövesd a cowboyt!  Minden harmadik...  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Németh László tollából  Png férfi  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Png telefon  Boldog születésnapot a ma ünne...  Csak a fogyatkozás látható  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Png rózsa csokor  Alvó cicák  Png telefon  Reggel van  Fekete-erdő desszert  Jó éjszakát  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Ami embereknek lehetetlen, az...  Fekete-erdő desszert  Lóhere  Png rózsa csokor  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Nagyi telefonál 
Bejegyzés Címkék
szabad demokraták, kormány hitelesen, koalíciós egyeztetések, kormányfő utasításait, miniszterelnök egyoldalúan, kormány programját, liberálisok szempontjából, miniszterelnöki javaslat, helyzet értékelésére, miniszterelnök vezetésével, kormány utasításait, ország zöme, háta közepére, személyes vitákat, egészségügyi reformra, precíz végrehajtást, őszödi beszédet, hiteles fejlődési, koalíció együttműködésének, koalíciós partnerek, kompromisszumos program, biztosítási reform, átalakítás kezdete, vizitdíj bevezetésének, ilyen horderejű, koalíciós egyeztetés, közös programot, pártértekezletén, kompromisszumos, elfogadhatatlan, végrehajtásáról, miniszterelnöki, magyarországon, miniszterelnök, miniszterekről, reformbablával, alkalmazkodott, következetesen, nehézségekkel, emlékeztetett, választásokig, végrehajtotta, szempontjából, közleményében, szakminiszter, bevezetésének, egészségügyi, bejelentette, egyeztetések, végrehajtást, értékelésére, semmittevést, ragaszkodunk, reformgőggel, hangsúlyozta, szükségszerű, átalakítani, fogalmazott, liberálisok, vezetésével, utasításait, biztosítási, egyoldalúan, egyeztetett, kórházakat, átalakítás, egyeztetés, programját, törvénynek, jelöljenek, teljesítse, jelentette, kifejtette, összehívta, testületet, kidolgozva, folyamatos, igényeihez, minisztert, demokraták, kormányfő, javasolta, állította, személyes, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 120
  • e Hét: 957
  • e Hónap: 9561
  • e Év: 45502
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.