Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Gratulálok Malina Hedvig!
  2008-03-31 00:37:31, hétfő
 
   
  Fiatalok a Polgári Magyarországért - Malina Hedvig díjat kapott
2008. 03. 30. 07.32 Hírextra

Malina Hedvig, a Nyitrán megvert magyar diáklány és a 2006 őszén Budapesten megvert Kruchina testvérpár megosztva kapta idén a Fiatalok a Polgári Magyarországért Díjat, amelyet szombaton adtak át a Fidesz születésnapi fogadása előtt.

A Fidesz pártalapítványa, a Polgári Magyarországért Alapítvány hivatalos indoklása szerint Malina Hedvig az emberi jogokért vívott harcáért, bámulatos lelkierejéért kapta a díjat, amiért szelíden, de önérzetesen mutatott példát a magyarság és a szomszéd népek fiataljainak.

Szájer József, a Fidesz EP-képviselője Malina Hedviget méltatva hangsúlyozta, nem azért kapja a díjat, mert 2006 augusztusában Nyitrán megverték, hanem azért, amit ez után a szomorú esemény után tett, vagyis hogy kiállt jogaiért, mert tudta, hogy őt egy közösség tagjaként érte támadás.

Malina Hedvig a díjat egészségi állapota miatt nem tudta személyesen átvenni, ezért levélben köszönte meg az elismerést.

Kruchina Károly és Kruchina Vince a hivatalos indoklása szerint azért kapta meg az egymillió forinttal járó díjat, mert 2006 őszén történt megveretésükön és kiszolgáltatottságukon túllépve a nyilvánosság erejét és a jogi lehetőségeket felhasználva üzentek a rendőri brutalitás ártatlan elszenvedőinek, hogy ne féljenek, ne hagyják magukat.

Az Uránia Nemzeti Filmszínházban tartott díjátadón Bayer Zsolt, a Fidesz egyik alapítója a Kruchina fivéreket méltatva azt mondta: 2006. szeptember 20-án éjjel tartóztatták le és verték össze őket, ők azonban hittek a jogban és az igazságszolgáltatásban, és szembeszálltak az embertelen, arctalan és félelmetes hatalommal.

A díjátadó után Kövér László, a Fidesz választmányi elnöke, a párt egyik alapítója a Fidesz 20. születésnapja alkalmából mondott beszédében hangsúlyozta, a Fidesz 20 éve szakaszolható, de egybefüggő sikertörténet: a talpon maradás, a megújulási képesség, a kudarcok győzelemmé változtatásának sikertörténete.

Mint mondta: siker volt az 1988-as alapítás, az 1990-es választási eredmény, de az 1994-es választási kudarc is, hiszen akkor kiderült, hogy '90-ben a Fidesz nem véletlenül sodródott be a parlamentbe. Kövér László az 1998 és 2002 közötti Fidesz-kormányzást a rendszerváltás óta volt legsikeresebb ciklusnak nevezte, majd hozzátette, siker, hogy a 2002-es sokkoló választási kudarc után mára a Fidesz Közép-Európa legerősebb politikai alakulatává vált.

Mint mondta: 2006-ot nehéz lenne sikerként elkönyvelni, azonban akkor nem a Fideszt, hanem az egész országot győzték le csalással, hazugsággal. Az azonban siker, folytatta, hogy március 9-én az ország elrugaszkodott a gödör mélyéről. Hangsúlyozta, most a Fidesznek van esélye arra, hogy új nemzeti egységet valósítson meg, és ismét emelkedő pályára állítsa az országot.

Kövér László beszéde előtt levetítettek egy részletet a Fidesz 20 évéről készült három és fél órás dokumentumfilmből, majd az Urániában zártkörű fogadással ünnepelték a Fidesz születésnapját a meghívottak. A Fidesz vasárnap hagyományosan, az alapítás helyszínén, a Bibó Kollégiumban tart ünnepséget, ott vágják majd fel a születésnapi tortát is.

Forrás: MTI

Kapcsolódó cikkek:
» Malina Hedvig bántalmazója újságírókra támadt
» Kiálltak a megvert magyar lány mellett
» Férjhez ment Malina Hedvig
» Rendőr is lőtt a Hedvig-bábura
» Gyurcsány szolidarít a Fidesz politikusaival
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: változtatásának, magyarországért, pártalapítványa, elszenvedőinek, születésnapját, megveretésükön, elrugaszkodott, sikertörténete, rendszerváltás, politikusaival, filmszínházban, szembeszálltak, születésnapja, lelkierejéért, hagyományosan, legsikeresebb, augusztusában, sikertörténet, lehetőségeket, szakaszolható, levetítettek, tartóztatták, fiataljainak, választmányi, születésnapi, hangsúlyozta, bántalmazója, felhasználva, nyilvánosság, kollégiumban, meghívottak, képviselője, személyesen, kormányzást, alakulatává, elkönyvelni, 2006 őszén, emberi jogokért, szomszéd népek, szomorú esemény, közösség tagjaként, díjat egészségi, hivatalos indoklása, egymillió forinttal, nyilvánosság erejét, jogi lehetőségeket, rendőri brutalitás, díjátadó után, párt egyik, talpon maradás, megújulási képesség, kudarcok győzelemmé, Gratulálok Malina Hedvig, Polgári Magyarországért, Malina Hedvig, Polgári Magyarországért Díjat, Polgári Magyarországért Alapítvány, Szájer József, Fidesz EP-képviselője Malina Hedviget, Kruchina Károly, Kruchina Vince, Uránia Nemzeti Filmszínházban, Bayer Zsolt, Kövér László, Fidesz Közép-Európa, Bibó Kollégiumban,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Julian Brass gondolata  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Fehér virág  Minden harmadik...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Egy maradéktalanul uralt világ  Hazára minden embernek szükség...  A Megváltó szolgálatában  Albert Einsteinről  Kellemes délutánt kívánok  Png virág  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Png virág  Irgalom és ítélet  Png lepke  Ágai Ágnes – Csendélet  Irgalom és ítélet  képre írva  Leonardo da Vinci gondolata  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  A másik dolog,  Szívem  Png lepke  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Reggel van  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  A kételkedés kezelése  Akarat  Facebookon kaptam  Png cica  Alázat  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Leonardo da Vinci gondolata  A Megváltó szolgálatában  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Adakozás  Adakozás  Alázat  Kövesd a cowboyt!  Png nő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Alázat  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Fekete István - Akác  Nevem  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Idő  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Nagyi telefonál  Kövesd a cowboyt!  Elköszönt  Akarat  Png cica  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Bounty krémes  A Megváltó szolgálatában  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Bounty krémes  Fekete István - Akác  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Akarat 
Bejegyzés Címkék
2006 őszén, emberi jogokért, szomszéd népek, szomorú esemény, közösség tagjaként, díjat egészségi, hivatalos indoklása, egymillió forinttal, nyilvánosság erejét, jogi lehetőségeket, rendőri brutalitás, díjátadó után, párt egyik, talpon maradás, megújulási képesség, kudarcok győzelemmé, 1988-as alapítás, 1990-es választási, 1994-es választási, 2002-es sokkoló, egész országot, azonban siker, ország elrugaszkodott, gödör mélyéről, alapítás helyszínén, születésnapi tortát, megvert magyar, változtatásának, magyarországért, pártalapítványa, elszenvedőinek, születésnapját, megveretésükön, elrugaszkodott, sikertörténete, rendszerváltás, politikusaival, filmszínházban, szembeszálltak, születésnapja, lelkierejéért, hagyományosan, legsikeresebb, augusztusában, sikertörténet, lehetőségeket, szakaszolható, levetítettek, tartóztatták, fiataljainak, választmányi, születésnapi, hangsúlyozta, bántalmazója, felhasználva, nyilvánosság, kollégiumban, meghívottak, képviselője, személyesen, kormányzást, alakulatává, elkönyvelni, parlamentbe, önérzetesen, hazugsággal, újságírókra, elismerést, választási, hozzátette, ünnepelték, kapcsolódó, szolidarít, testvérpár, alapítvány, félelmetes, valósítson, alkalmából, legerősebb, beszédében, budapesten, fogadással, véletlenül, helyszínén, ünnepséget, megújulási, győzelemmé, egybefüggő, brutalitás, hatalommal, szeptember, embertelen, csalással, sikerként, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1729
  • e Hét: 3439
  • e Hónap: 12043
  • e Év: 47984
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.