Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Feketemágikus beavatás folytatása 1995-ben
  2018-04-21 14:02:37, szombat
 
  A miskolci Rákóczi tér elmére vitelekor egri csillag 17-es számként számmisztikába tett sorsának ismétlésekor űrpusztítójával a megyének, összes résztvevő berendezésével az I-es Pszichiátriájukra állandó gyógyítójával a Pszichhografológiai halál reformátusoknak László Zsuzsanna néven, egyetlen gyógyítóként, a jungista aranysas jelével az egrieknek, teljes biblia ismétlése közben,mely folyamatosan történt 2004-es kivégzésemig a szereplők kitermelésével a szabadköműves Moldován Nóra sorsát rajtam végrehajtjva erkölcstelenként, hogy szedjek fogamzásgátlót a súlyos Idegosztály állandó utcanépével mint feketemágusaival a rózsakeresztes rendnek Jakab és ehhez hasonló nevekkel beavatást kezdett el folytatásban olyan elmélet mellett, mely megtiltja a hús fogyasztását. Simon Évát ekkor elvette Jakab feleségül a rózsakeresztes rend egyik oktatójaként, akitől megtanulta a házaséletet, amit a vörös kommunista Kis Ferenc nem tudott neki nyújtani, nem evett csak túrót hús helyett.

1997-ben látogatott meg anyám házában a Jókai utcai helyszínen a termékenységi cigány törzseknek Oláh Ibolya névvel ismétlésben, ahol Éva be akart engem avatni rózsakeresztes tudományba. Anyám születési kezdet ismétlésével Éva előtt megint leértékelt engem. Évával ezt követően még egyszer találkoztam kivégzésem után. Segített a temetőbe eljutni taxival, náluk szálltam meg, megtisztított, pompás házat kapott a miskolci Rákóczi téri szabó szövetkezet dolgozóitól, valamennyien segített ismétlésében a véráldozásában. Ott én úgy ettem a szalámit, ami fényevésem Nagy Anna sorsaként közben a halálnépek sorsaként történt ismétlésben, hogy faltam. Összenézett a vörös Jutka lányával Mülleréktől, én szégyelltem magam szívem érzékelése nélkül is, nem tehettem arról, hogy zabáltam. A II-es elmeosztálya a médiának az összes politikusnak, bibliai szereplőnek a világon Miskolc központjával semmibe sem nézet engem árjaként, Vénuszként, Földanyaként, Somlyai és Kiss Kálmán budhistaként végrehajtva Medveczky Ilona határozatlan halak és valamennyi Halak sorsát, köztük a kommunista szerepjátékos saját elmebetegük Moldova György megtartását, mint ahogyan születésem óta azért támadtak, hogy ők elmebetegek, szerepük van, meg meghalnak, holott át kellett volna menniük a múltba a feketevonatjával együtt egykori Romániának, saját apokalipszisük alapján. Beadták nyugodtan nekem az indiai cigányok injekcióját, miközben Mohamed miatt majdnem hánytak, anyámhoz engedve el Újhelybe,mert ő fontosabb volt, együtt a sárospataki Benkő romániai vasnéppel. Beírták magukat címeres nemesnek a magyarok történelmébe, mert utolsó Benkőnek Benkő Lajost gondolták. Van még Benkő, vigyáznak rájuk, hiába tették Erika magas kőkerítéssel megjelölt Thököly utcai gyalázóm házával szembe a Benkő jelentéssel bíró követ, hogy rajtam végrehajtsák a franciák támadását, amiért Koncz Zsuzsa állandó borsodi apokalipszist végrehajtó Halak szülött sorsát és tetteit is rajtam ismétlő feketeruhás gyalázója a Földnek jutalmat kapott Kossuth és különféle díjai után a vele együtt mészároló vas narancs kormányától az összessel együtt. Valamennyi díjazottja a világnak vasvároshoz tartozik.
A Benkő vasnép Romániát jelenti, ők vettek részt Benkő Lajos angyal utolsó finn-ugorként történő kivégzésében a Bertalan utcai Bíróval berendezett három lépcsőház 83 éve minket mészároló véráldozóival. Benkő az Omegából Romániát jelenti állandó égi hangversenyével, földönkívüli kíséretével, melyekkel megtámadták az emberek birodalmát Oroszország előtti időben együtt a francia nemi csapásokkal, amivel kezdtek születésemkor, hogy mit műveltek a romániai újhelyi apokalipszissel Ádám és Éva sátán népeként a barna hajú, zöld szemű Benkő emberekkel Vörös Oroszlánja alapján a mezőkövesdi Edó angol tanárnőnek Őrült Johannaként összes Annájával,mint állandó apokalipszis végrehajtóival egész Székesfehárvár névtárával együtt. Fehér Anna hosszabbít, bár születésem óta hajtja végre a saját főszerepét és könyvét.

Most csak annyi dolguk van a múltba vissza nem ment apokaliptikus csapásoknak, melyek szaporodtak végtelen apokalipszis végrehajtása végett diplomás utódokkal, akik nemzetközi sikereket érnek el, mint a Varga vasfüggönyösök a Násájának a miskolci Rákóczi térnek. Már nem Braun van ott, megnyugodhatnak, átvette a filmes központtal együtt a Nását Miskolc. Ha már a holdat kirárulták, Marsot legyőzték a bolygók lakosaival együtt, ha csillagokat földre vetették, meggyalázták, szétdarabolták,megcsonkították őket az angyalokkal együtt, Sági Ilona fekete angyalaival állottak fel a boszorkányaik, angyali klubjaival a Bertalan utcai hálózatnak, külföldre disszidálva svédekhez és különféle országokba jólétre, hogy szegény magyar apokaliptikus tagoknak menekülniük lezárt vasfüggönyös mészárosként a cigánytelepével együtt a miskolci Rákóczi térnek Kanadába a vasnépéhez Romániának, mindannyian menekülnek egymás elől, mint karmikus gyilkosok adóssággal bírva.
Féltik és harcolnak a hosszabbításaikért, a kurvák tisztességes nagymamák lettek születésem óta, lyukakként, ahogyan rajtam ismételten végrehajtották a születési kezdetet, hogy én vagyok a kurva helyettük, akit úgy vártak, hogy még soha nem láttam férfit, meg nem is lesznek férfiak, mire megszületek lezárt határain belül a vasnak és a börtön gyilkosoknak.

A kékek velük voltak végig tudván, hogy ki vagyok, semmit sem tettek az érdekemben olyan hatalommal bírva, amivel megtámadtak engem folyamatosan hatalmas tömeggyalázó hipnózissal, le tudták volna győzni többezer éve a Hunnia börtönt és a feketemágusokat, ahogyan tavaly Gyuláék.

Németország és a sárospataki Benkők hosszabbítottak anyámmal,nem kímélve, hiszen a gyári munkások szőkéi helyett megáldozták Gábor Zsazsa gondolkozás nélküli nemi csapásai kezdetével, Esztergályosok folytatásával, istállóba téve aludni, koszos vízben fürösztve, libát legeltetve vele, már ez lehet, hogy akkor is az Oroszország előtti történelem volt, Kupaiék liba legeltető sorsaként. Apát megtámadták a Rákóczi téri cigányok születésem előtt árja neve miatt, majd a kiliáni börtön utcája a Stadionnal együtt a Süveges földönkívüli hálózatnak Kovács Erzsiék lyukai miatt, így tisztították őket.

Hatalmas apokalipszissel várta a törvénytaposó és tisztátalan lelkekből álló nép Magyarország néven a temetési ünnepem megrendezése végett feszületével Székesfehérvárnak bűneik és betegségeik elhordoztatásával a megszentülését, feltámadásra készülve a vatikánjával a Hunnia börtön gyilkosainak szépülve Vénusz áldozással, penitenciával.

Sárospatak állandó névtára volt az egykori médiának, mint ahogyan a civis város, Debrecen állandó bibliai református apokalipszis létrehozója, ahol az író most is megírta a debreceni bibliáját Leplezésként, amit rajtam végrehajtottak darabokra hullva, mindegyik szerepével, megtisztulásával, átlépve a Holnapba székesfehérvári feszületükkel Földanyaként, befejezték a Föld gyalázását az ég serege hetesével. Össze lehet zárni a számmisztikát. Befejezték Mohamed gyalázásával a Szabó család részéről,mint halál reformátusok részéről a világkönyvtár tulajdonosainak sötétkapus dögjeikkel a kínzást és gyalázást Mohamed népe ellen, akik játékszereit berendezték 1977. karácsonyán automata mosógépükkel, babaszoba bútorukkal együtt, menyasszonyi babájával egykori Mohamed népével kitört fél szemével, tehát a sátánnal együtt támadták meg őket ugyanúgy,mint engem, nézett ki az emberek szeméből. Itt ismételték Lázár mosógépével a Mohamed mosógépét, amit egy napig sem használtak a gyerekek, mert a bátyám nagyobbik fia földhöz vágta.
Halak második gyereke a bátyámnak belőlem él születése óta, mint a Keresztesi familia utódja, mely megtörte a törvényét a láthatatlan világnak, a pók szaporodik, mint a szomszéd Bodor Ágnes, fő gyalázó családja, pókhasammal, kiszedett fogaimmal az emberek után, akiket megöltek, hogy az űrpusztító elviszi a fogait a tisztátalan lelkeknek terhesség alatt. Mindegyik pusztító elviszi, mert energiát jelentenek. Saját népet jelentik, a Bertalan utca akart űrbábelt létrehozni bemutatni a pusztítóknak a nemi párzást mint kurvák. Így tettek egy kalap mindenkit, már csak dugásnak nevezi a világ a szexüket, mert ezt vezette be Miskolc a megszentesült aggjaival az egész világon. Nincs szükségük méhre, csak lyukak.

Az árjákat halálreformátusai Illéséknek kakas jelével az egyházaknak állandó világapokalipszisben, Kovács pulyaszeplősítő hívő kakas jellel megjelölt házaival a többi kakas jelessel együtt győzték le, feltehetően egykor védekeztek a feketemágia ellen. Kodályék halálnépe hiába támadta meg őket, a földönkívülieknek nincsen lelkük, nem marad utánuk semmi, ha megszűnnek, nem lehet átvinni, mint a tisztátalan lelkeket a hét fátyol halál világába Kodályéknak Müller Péterrel.

Közben a miskolci Rákóczi tér szabadköműves fekete kereszten hét rózsás Dávid ötágú embercsillagos beavatásokban ment a rendekbe a kurvákkal. Befogadták őket Vadas Pál tisztátalan lelkei. Az a pszichiáter, aki megtámad saját állandó apokalipszisében freudizmusaként azzal, hogy én nagy darab cigány voltam előző életemben, meg megcsókolt hipnózisban Zsuzsája sorsaként a boszorkányoknak a Vargahegyen, akinek a sorsát születése óta hajtották végre, öngyilkossággal került be 1990-ben a II-es idegosztályra, cigány taxis testvérével áldoztak engem. Vadas Pál elnézte, hogy engem megcsonkítsanak és kivégezzenek a saját II-es pszichiátriáján az RTL KLubjával az utcanépének. Ez a szabadköműves rend, együtt a rózsakeresztes rendjeivel az angol feketemágusoknak. Páholyos tagok voltak gazdagként az elmúlt 130 éves Rákóczi téri mozgalmuknak állandó kivégzésekkel.

Simon Éva kiválasztott karmikusa a Hunnia börtönnek a Bertalan utcai névtára alapán állandó világapokalipszisének kezdete volt a börtön gyilkosai helyetti kurvaként történő áldozásomnak azzal, hogy engem senki sem szerethet és tisztelhet valamennyi rókája sorsával együtt.

Még a hatvanas években olyan cigányok éltek Újhely környékén, akik megtámadták azokat, akik szerepüket és sorsukat áldozásommal hajtották végre úgy tudva, hogy utolsó ember vagyok. Simon Gábor, Éva öccse áldozómat összes Gáborral idetéve születésem óta megtámadták Patakon, fogait kirúgták, de akkor már az én fogaimat hátul megcsonkították,meg elől Máté Krisztina előző élete miatt.

Kolcza Mária 1983. körül közölte, hogy nálam már gond van, mert én tisztaságmániás voltam, hogy észleltem a függönye még soha nem történő kimosását. Együtt kezdtek Mary Zsuzsa és Kolcza család rendetlenségével, mely az egész világon végig ment tisztításokkal a Rákóczi téri elmeosztálya által az RTL klubnak házak újítóival együtt elmebetegével a miskolci elmeosztálynak.

Simon, Jóni fia Dóri és Jóni két vándor nevéből került a Bibliájukba. Vamennyiüket tűzzel égették meg, lobogott a vaskályhája a Talmudosoknak Rákóczi tér nemi frigyében az ikerházban, ezoterikus sorozat, asztrológia, horoszkóp, Vörös Oroszlán teljes egésze, valamennyi régi viág történelmével, daljátékokkal együtt. Valamennyiüket elégethették, mert a tűz a miskolciaké az egész világon, ezért állandó túlélői a tűzeseteknek.
Horrort vonultattak fel, ami itt volt a lakásban a Fókuszukban. Holló Márta nevével ismételték a szépasszonyait egykori Romániának saját főszerepükkel együtt. Marsi Anikóval ismételték az amerikai canon történelmét, ahol kivégezték a katonáit a Marsnak, azóta így van.

Egyedül az Antológia Humana népe Josephus Flavius Heródes népét Jézus Újszövetségébe beíró Noé túlélőjeként a vízözönnek zsidói élték túl Rákóczi téri szövetségben Kertész Tamás csillag főszereplőjük helyett engem rázva nagyfeszültségben.

Itt is megtámadtak tavaly februárban a földönkívüliek vörösek és kékek, azzal, hogy a gyerek által hozott csirkecomb fogyasztása tilos. A vágójószág mindig emberi fogyasztásra volt, mióta világ a világ, csak a levágás módját kell megválasztani. Ez a csirke, a disznó. A vadállatok, mint ahogyan a bibliájukban is előírták védelem alatt vannak, egykori bibliai szereplőkként, kivéve a kígyókat, meg vadakat, azok veszélyesek, támadó népek szimbólumai,mint a kígyó a világ ura külső megjelenése volt mindig. Ritook Zsigmond valamiért Patkó néven írta meg az ördögöket, Patkós Irma és a dékánja nevével rendeztek be a miskolci egyetemnek, amelyik mindegyike Íziszként áldozott meg engem az összes médiájukkal. A patkó lópatkóként a lírai karámját jelenti az apokalipszis lovasainak, köztük a sárga halálét, melyre a Bojtorjánék vártak a nyolvanas években, amikorra minden kottát beszüntettek, az enyéimet ellopták Katona Klári gyalázatával az újhelyi zenészei Indiának. Karády Katalin Zsóka kacsa gyertyával nemi gyalázást végrehajtó halálból gyalázattal tisztuló színésznő eszménye volt a Bojtorjánnak, sárga angyalaira vártak a haláljuknak. Az ördög kénköves szagú volt, régen a sivatag előtti Jehova népe világában jöttek létre ellenségként.

Szent Pétert kétszer kezdték elölről, egyszer csiga fogyasztásával Bodnárnak a szomszédban olajfestékkel behabarva, Ágnes lánya szerepét végrehajtva rajtam. Hátán vitte a templomát csiga formájában, ezért támadták a csupasz csigák Braunék házát, engem már nem, amikor odaköltöztem, átcseréltették vele a szarba ültetett növényeket.

Hollóházán a Tavaszi szél Vénusz atlantiszi idejével már Csigás Petit rendeztek be, ez a valóságos történelem, együtt a Keszegével a kékeknek egykori óvodából, az összes többi megnevezésével a régi időknek.

Hihetetlen a Hunnia börtön, de emberi formában voltak Péterék, így győzte le saját teremtményeit, ez történik többmilió éve a világ minden részén, ami tisztességtelan valóban, a másik az, hogy magukat írták meg a Föld teremtőjeként emberek létrehozójaként állandó fanatikus elmeosztályukkal térítenek, azt hitetve el a földlakókkal, hogy teremtett az egész világ, holott mi mindannyian az ég seregei voltunk, az emberek pedig megtámadásukig Romániai és Magyarország részéről mindig léteztek szívvel és saját benső törvényekkel. Ezért nem szabad teremteni emberi formában senkit, nemhogy legyeket, pókokat, állatokat, denevéreket, árnyékokat, dögöket, szarba ültetett emberi formákat zöldségnéven, felsorolhatatlan baktériumaival a most felvonuló migránsoknak, amik egykori tisztátalan élet következményei, emberi formává emelkedve. Ez a depreszsió jelentése, hogy nincs értelme a létezésüknek.

Á-né Jakab Jutka néven születésem óta engem utolsó ember áldozója a börtönnek szabadon felfoghatatlan támadást hajtott végre szavakban ellenem, fenyegetve, hogy kicsinál, mint ezer éves egyik embergyilkosa a bibliásoknak. Egri központ támadójaként volt berendezve a Benedek utca 17 szám alá. Folyamatosan támadott,míg odajártam ebédelni azért is, hogy Gábor fia betegnek született. Születésem óta áldoz a Jakab familiája Miskolc bertalan utcának, ultra ortodox Kenéz maffiákkal együtt, tisztes elhelyezésben pesti szociális vonalán a mülleri hálózatnak megöregedve, ellátva egészségügy által, mint Bizottság együttessel beállított Vénusz áldozók. Az Ultra nevet onnan kapták, hogy Ultrával mostam a ruhákat, meg Ultrával mostam a régi világ történelmét jelentő nippeket. Már megunták az ingyen ellátását a helyi önkormányzat részéről a démonok, kivonultak megijeszteni egyszer, hogy ellenőrizzék, valóban egyedül él-e a lakásában Miskolcnak, amik ellátják állandó apokalipszis végrehajtójaként. Itt voltam legyőzve, minden részemben eleven rontással, ezek meg a bulgárföldi családsegítőben folyamatosan a Bertalan utcai világapokalipszis részeként folytatták a skizopren kíséretükkel a Vénusz áldozást, elhelyezve a tik sem vagytok magyarok által az összes apokaliptikus csapás szociális intézményekben, mint skizopren könyvtulajdonosok az én gondnokság alá helyezésemmel.
Tóth Juditja a Bertalan állandó világapokalipszisnek, mint bulgárföldi családsegítő vezetője egyeduralma alatt skizoprenként készülve a jövőre Vénusz áldozásból diplomázva a felsőzsolcai Ildikóval, amelyik sorsát a lányomon hajtották végre, utcanépeként a Hunnia börtönnek elhelyezve az összes skizoprenjént a Bertalan utcának folyamatosan ki akart tenni, skizoprenezve engem megtalált gondnokság alá helyezésem papírja miatt fenyegetve, hogyha egyszer valamit nem jól teszek, kitesz, van nekem, mint skizoprennek saját elmeotthonom, ahová járjak ebédelni. Ezt követően langaléta urával a romániai elmeosztálynak, Judit vezetésével Mülleréktől összeállították a családvédelmiket az elmebetegekkel és gyermekvárossal, most így vannak egyesülve.

Én voltam a skizoprenje a városnak, egyszemélyben a világkönyvtár valamennyi főszereplőjeként kíséreteikkel.

A rózsakeresztes rend és szabadköműves rend földet érésekor kezdett technikai robbanásával az ózdi feketemágikus központjuknak űrapokalipszisük falvak kitermelésével való végrehajtása után folytatva a beavatásokat feketemágiába elölről kezdve a születésem óta engem áldozók névtárát, felfoghatatlan. Románai földönkívülieké volt a mobil, aminek első példányát a tompalátásom kapta meg, mert nekik járt mint görög istenek egykori támadóinak internettel együtt minden, azoknak, amik a világrészeket folyamatosan nyomorba döntötték, ezt jelentette a maguk helyetti fényevésem.

Mohamed népe megnyugodott, többé nem lesz terrorista támadás azokban az országokban, amelyek Katalint áldoztak egykori Földanyaként, mint New Yorkban, Németországban, Franciaországban, főbb központi helyein az utcanépek ünneplőinek, stadionjaival a Jehova futballnak Ferencek főszerepének végrehajtásával Vénusz áldozással. Maguktól állottak össze Mohamed berendezésű népektől a pszichografológiai Mu betűjével a Bertalan utcának, amikor folyamatosan ismételték Mohamed gyalázását rajtam és ott is támadva. Így váltak terroristákká, felismerve, hogy mi történik. Miskolc rendezte be a megyei kórházával az arabokat állatokkal fajtalankodókkal, nemi csapásként lepedőjével Európának Tas féle pszichitereivel a Hunnia börtönnek Töreky és más könyvek alapján, akár Mohamed népét a törvényeivel.

Csak ennyit kellett volna elmondania az amerikai nagy fehér házának a világapokalipszist állandóan végrehajtó miskolci berendezéssel bíró Amerikának 130 éve.

Már azon meg sem lepődtem, hogy Havas Henrik és családja sorsát Zee végrehajtotta rajtam egész Ózd cigánytelepének sorsával együtt, amik hálásak voltak Müllerékkel, Hóciipőmmel jöttek születésem óta menhelyi szőkék emelésével, Szilágyi Jánosával a Rákóczi térnek. Lehetett láni, ahogyan a bécsi képviselettel bíró Habsurgja a Bertalan utcai Pszichografológiának Kovács sportolójával az elmeosztálynak Szilágyi Jánossal és a szemem megtámadó Talmudos képviselettel politizál nem gondolva rám egy pillanatig sem.

A vasfüggönyt 1995-ben Varsányi-Varga néven ismét lezárták számunkra, nem volt menekülés a bennünket áldozó népek közé, mert mind idetartoznak név szerint berendezve, a világ állandó apokalipszisének Pszichografológiai végrehajtói közé.

Ekkor megrendezték folytatásban az egri Táncdalfesztivált ismétlésében Lucifer történelmével együtt az 1967-es Nyomorultak kezdetüknek barakkosokkal, már összeállva fesztiválos ünnepségekkel, majd folytatták a Ki Mit Tud-jával a Bertalan utcának kisvárdai központjával Buda Botond és Havas népek felügyelete alatt, földönkívüliekkel mentek kitermelni az elmebetegeit a II-es elmesoztálynak könyveik végrehajtásával folytatásban megállás nélkül.

Most is le van zárva a vasfüggöny, hiszen vaskormány áll, vasváros Miskoc teljes névtára az egész világon szétmenve gazdagulva, verseket írva megszépült tisztátalan lélekkel, világ-Magyarország is vas lesz, fekete kereszten hét rózsás Dávid csillagosok emberformában földöntúli hatalommal, amiért lezárták a határokat születésemkor Földanya likvidálás végett, annak ellenére, hogy már a csak a fejem volt meg, mert kerékbetörték a szobor testemet. De amikor a vasfüggönyt lezáró Varga-Varsányi páros csípőcsont protézist viselőihez értek kikötötték a két csípőcsontomat feketemágiával 1998-as ismétlésükkor. Medveczky Ilona határozatlan Halak szülöttje a Bertalan utcának születése óta Földanya áldozóként tolókocsiba ült, hogy mi járt volna neki, hogy mindenkinek meg kell gyaláznia mint nemi állandó kivégzőjeként az árjáknak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: főszereplőjeként, apokalipszisében, feketemágusaival, erkölcstelenként, megtisztulásával, fajtalankodókkal, űrapokalipszisük, franciaországban, apokalipszisének, feketevonatjával, rendetlenségével, felsorolhatatlan, elmeosztályukkal, családvédelmiket, végrehajtójaként, feketemágusoknak, tisztaságmániás, feketemágusokat, űrpusztítójával, freudizmusaként, öngyilkossággal, apokalipszissel, pszichiátriáján, végrehajtásával, létrehozójaként, reformátusoknak, tisztességtelan, megnyugodhatnak, pszichitereivel, családsegítőben, hosszabbítottak, székesfehérvári, cigánytelepének, gyermekvárossal, cigánytelepével, megcsonkítsanak, miskolci Rákóczi, jungista aranysas, szereplők kitermelésével, szabadköműves Moldován, súlyos Idegosztály, rózsakeresztes rendnek, rózsakeresztes rend, vörös kommunista, termékenységi cigány, temetőbe eljutni, halálnépek sorsaként, vörös Jutka, összes politikusnak, világon Miskolc, kommunista szerepjátékos, feketevonatjával együtt, I-es Pszichiátriájukra, László Zsuzsanna, Moldován Nóra, Simon Évát, Oláh Ibolya, Nagy Anna, Kiss Kálmán, Medveczky Ilona, Moldova György, Benkőnek Benkő Lajost, Koncz Zsuzsa, Benkő Lajos, Omegából Romániát, Vörös Oroszlánja, Őrült Johannaként, Fehér Anna, Nását Miskolc, Sági Ilona, Gábor Zsazsa, Kovács Erzsiék, Befejezték Mohamed, Bodor Ágnes, Kodályéknak Müller Péterrel, Vadas Pál, Simon Éva, Simon Gábor, Máté Krisztina, Kolcza Mária, Mary Zsuzsa, Talmudosoknak Rákóczi, Vörös Oroszlán, Holló Márta, Marsi Anikóval, Antológia Humana, Josephus Flavius Heródes, Jézus Újszövetségébe, Kertész Tamás, Ritook Zsigmond, Patkós Irma, Katona Klári, Karády Katalin Zsóka, Szent Pétert, Csigás Petit, Á-né Jakab, Tóth Juditja, Európának Tas, Havas Henrik, Szilágyi Jánosával, Pszichografológiának Kovács, Szilágyi Jánossal, Buda Botond,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Jó nap volt  Egy párkányon  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  képre írva  Facebookon kaptam  Önmaga ellenére  Facebookon kaptam  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  40 felett  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy párkányon  Walter Chrysler mondta  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Borzasztó  Facebookon kaptam Krisztina b...  Hamvas Béla  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Facebookon kaptam  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Előfordul, hogy  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Sík Sándor - Ha jő a perc  Ma van a magyar költészet napj...  Jó éjszakát  Alvó cica  Szívek  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Zilahy Lajos mondta  Paul David Tripp Április 14  Jan Twardowski - Siessünk  Zilahy Lajos gondolata  Egy tavasz  Magyar költészet napja  Facebookon kaptam  képre írva  Különleges  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Egy tavasz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sík Sándor - Ha jő a perc  Facebookon kaptam Krisztina b...  Borzasztó  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 15  Facebookon kaptam  Van néhány kérdés, amin gondol...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Van néhány kérdés, amin gondol...  Bornyi Veronika haiku verse  Ismeretlen: Ikarusz monda  Egy gondolat  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Paul David Tripp Április 13  Facebookon kaptam  Jan Twardowski - Siessünk  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Töröld le  Robert Merle tollából  Nagy és kis csodák  Megígért békesség  Facebookon kaptam  Jó nap volt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Andrássy Réka - A bolond Böske  Baranyi Ferenc - N i n c s  Töröld le  Azért kaptad  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 15  Facebookon kaptam  A Magyar Költészet napja alkal...  Müller Péter tollából  Erdei gyöngyvirág  Magyar költészet napja  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bornyi Veronika haiku verse  Tanácsok egy pszichológustól 
Bejegyzés Címkék
miskolci Rákóczi, jungista aranysas, szereplők kitermelésével, szabadköműves Moldován, súlyos Idegosztály, rózsakeresztes rendnek, rózsakeresztes rend, vörös kommunista, termékenységi cigány, temetőbe eljutni, halálnépek sorsaként, vörös Jutka, összes politikusnak, világon Miskolc, kommunista szerepjátékos, feketevonatjával együtt, indiai cigányok, sárospataki Benkő, magyarok történelmébe, franciák támadását, vele együtt, összessel együtt, világnak vasvároshoz, emberek birodalmát, francia nemi, romániai újhelyi, barna hajú, saját főszerepét, múltba vissza, filmes központtal, holdat kirárulták, bolygók lakosaival, angyalokkal együtt, cigánytelepével együtt, vasnépéhez Romániának, kurvák tisztességes, születési kezdetet, kurva helyettük, börtön gyilkosoknak, kékek velük, érdekemben olyan, sárospataki Benkők, gyári munkások, kiliáni börtön, temetési ünnepem, egykori médiának, civis város, debreceni bibliáját, világkönyvtár tulajdonosainak, sátánnal együtt, emberek szeméből, bátyám nagyobbik, bátyámnak belőlem, láthatatlan világnak, szomszéd Bodor, emberek után, űrpusztító elviszi, tisztátalan lelkeknek, nemi párzást, kalap mindenkit, megszentesült aggjaival, egész világon, egyházaknak állandó, többi kakas, feketemágia ellen, földönkívülieknek nincsen, tisztátalan lelkeket, sorsát születése, saját II-es, szabadköműves rend, rózsakeresztes rendjeivel, angol feketemágusoknak, börtön gyilkosai, hatvanas években, miskolci elmeosztálynak, szépasszonyait egykori, amerikai canon, vízözönnek zsidói, földönkívüliek vörösek, gyerek által, vágójószág mindig, levágás módját, dékánja nevével, miskolci egyetemnek, összes médiájukkal, patkó lópatkóként, lírai karámját, apokalipszis lovasainak, sárga halálét, nyolvanas években, enyéimet ellopták, újhelyi zenészei, ördög kénköves, sivatag előtti, szomszédban olajfestékkel, templomát csiga, csupasz csigák, szarba ültetett, valóságos történelem, kékeknek egykori, összes többi, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 48 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 487
  • e Hét: 1616
  • e Hónap: 3975
  • e Év: 56241
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.