Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Kölcsey Ferenc és Vörösmarthy Mihály, Új Himnusz
  2018-07-22 21:26:14, vasárnap
 
   
  Mi a különbség köztük vajon? Az, hogy Kölcsey az igazat írta meg, ellentétben Vörösmarthyval, aki lírai állandó apokalipszis képviselőjeként a bibliájuknak Radnótihoz hasonlóan, aki antiszemitaként készült fel a Pszichografológiájával a távol-keleti pusztítóknak azt hangúlyozza Magyarország temetői ünnepsége közepette áldozásommal, hogy itt születtek, itt halnak meg, mint halál hét fátyol állandó karmikus kivitelezői a bibliás csapásoknak, ezért a magyar nevűek magyarok, elég hozzá a születés egykori magyarok lakta ország területén.

Kölcsey legalább az igazat írta, a valóságát jelen Magyarországnak, amelyik nagy közös egyetlen áldozásával megváltotta magát utazgatva, nyaralgatva, dőzsölve, szaporodva, hogy már akkor is támadták az ártatlanokat azért, hogy nekik állandó szerepeik vannak, ők a mártírok, a világkönyvtár képviselőiként, akik ma már mártírságért rengeteg pénzt vesznek fel, mivel a néprajzi múzeumokban csak a csapások nevei szerepelnek, akár a Hunnia börtön vallásainak képviseletei között, időnként legyőzték egymást, fogsággal és különféle nemi csapásoknak kijáró kínzásoknak vetve alá a másik főszereplőt. Ettől szabadultak meg a szabadságharcosok születésem óta, mint világkönyvtár skizoprenjei örökre, kijelentve egyetlen nagy közös áldozásommal, hogy ők szerepet többé nem fognak játszani, mert megbűnhődte a magyarokat és világot lemészárló magyar nevű lakosság a múltat és a jövőt, amiben minden benne van. Ezzel is kezdtek születésemkor megtámadva minket Kupai Janika dadogós, libalábú tettei miatt, mert egykor az Ázsia előtti világban élő embereket kommunikációsan megcsonkította Bajnai Heródes gazdag zsidó népével együtt, narancsokkal kolacióban jelenleg Földanya áldozója a Bertalan utcájának Miskolcnak, az összes zsidójával a Rotschildokkal együtt a tékozolva gazdagulóknak. Halálhörgés, siralom, ezt jelenti jelen Magyarország, temetőföldjeként az embereknek, szenteknek, csillagoknak. Büntetése soha el nem évülő priusz volt a lírai karám szerint sokkal régebben. A megbűnhődte már a jövőt azt jelentette már, hogy többé nem hajlandó szenvedni állandó bibliai Sátán trianoni népének szerepében, másik jelentése pedig az, hogy a tisztátalan lelkek többé nem ártanak senkinek, ami nem igaz, még gondolatban sem, hiszen folyamatos a világapokalipszise a magyar felvett nevűeknek vallási káoszával Romániának.

Magyarország nagyon erős jelenleg, amelyik a magyarságot lemészárolta, magyar a magyart gyilkolva hatalmas földöntúli hatalom erejével, amelyik az összes özönvizet, földrengést, tüzet a világban végrehajtotta vas Rákóczi tereként a Hunnia börtönnek.


Még hiányzik a Himnuszukból a mártírrá szentelődötteknek a hazugság atyja fiaiként a hazugság, mint állandó történelem végrehajtói és kivitelezői főszerevezőikkel együtt, melyet a világ minden országának történelme jelent.


Üzennek az ózdiakkal, mint lírai karámjával a költőknek, zenészeknek, festőknek az ég seregének születésem óta, hogy olyat kottáznak az égre a gyalázatommal, csonkításommal, áldozásommal, amit többbé nem felejt el a világ.

Nincs Magyarország, a Himnuszuk a gyilkosoknak egy nagy közös szimfónia, mulatós zene torünneppel, amit rendeznek a temetésemmel születésem óta. Magyarország a nemi hangokat jelenti, a perverzió remegő hangjaival, fahangokkal, szőrös hangjaival Mohamed népe támadóinak és gyalázóinak, genyóival az utcanépeknek, mint nemi csapásoknak, Magyarország ebben leli az örömét, támadva az embereket azért, hogy kurválkodnak a kurvák és néha elesnek, ha esetleg valamelyik a saját szerepét tölti be.

Magyarország hangja a nemi csapásaival himnusza Oláh Ibolyának, amelyik legyőzött engem, meggyalázva a nemi szervemet, kiszedve a fogamat, mert a hüvelyében élveznek Magyarország néven a narancsok. Erről szólt és a főszerepeikről az árjaként megáldozott egyetlen életem, hogy nincs Magyarország, itt csak a gyilkosai élnek, nemi gyalázásuk himnusz hangjaival, mint baszógépekkel, amiért engem megtámadtak 1986-ban együtt az összes Hunnia börtön skizopren börtön bűnözőinek sorsaként. Magyarországnak nem lehet soha nemzettudata, mivel valamennyien ország ellenes csapásokként együtt áldoztak meg utolsó magyarként kakas frizurásokkal. Nem tudtam, miért idétlenkednek, harsogva a torünnepesek a médiájukban, hogy ők magyarok, vagy magyarokkal történt baj külföldön, amikor valamennyien engem áldoznak. Nem tudtam, hogy én vagyok az utolsó emberi áldozata Magyarország néven a nemzeti gyászünnep megrendezőinek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: főszerevezőikkel, temetőföldjeként, kommunikációsan, antiszemitaként, magyarországnak, képviselőjeként, rotschildokkal, megcsonkította, csonkításommal, vörösmarthyval, képviselőiként, főszerepeikről, megrendezőinek, idétlenkednek, világkönyvtár, frizurásokkal, baszógépekkel, gazdagulóknak, gyalázatommal, születésemkor, végrehajtotta, mártírságért, csillagoknak, magyarország, lemészárolta, utcanépeknek, ártatlanokat, skizoprenjei, temetésemmel, áldozásommal, kurválkodnak, pusztítóknak, képviseletei, valamennyien, narancsokkal, himnuszukból, különbség köztük, igazat írta, bibliájuknak Radnótihoz, távol-keleti pusztítóknak, bibliás csapásoknak, magyar nevűek, születés egykori, valóságát jelen, ártatlanokat azért, világkönyvtár képviselőiként, néprajzi múzeumokban, csapások nevei, másik főszereplőt, szabadságharcosok születésem, összes zsidójával, tékozolva gazdagulóknak, Kölcsey Ferenc, Vörösmarthy Mihály, Kupai Janika, Bajnai Heródes, Nincs Magyarország, Oláh Ibolyának,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Alázat  Alvó cicák  Albert Einsteinről  Szép estét kedves látogatóimna...  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam Krisztinától  Minden harmadik...  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Hiányzik  Png telefon  Nevem  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Reggel van  Facebookon kaptam  Png virág  Idő  Varga János Veniam - Fontos sz...  Sose bánj semmit  Elköszönt  Makszim Gorkij gondolata  Minden harmadik...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Egy bizonyos határt  Fehér virág  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Nagyon különös  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam Krisztinától  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Hiányzik  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Csak a fogyatkozás látható  Akarat  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Még csak most kezdődik a nap  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Jó éjszakát  Szívem  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Akarat  A sors  Akarat  Elköszönt  Akarat  Gonosz démon-álarc  Az igazi szeretetért rendszeri...  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Neked tudnod kell  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Erdőn  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Idő  Egy bizonyos határt  Szívem  Akarat  Facebookon kaptam  Akarat  Ami embereknek lehetetlen, az...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Az igazi szeretetért rendszeri...  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
különbség köztük, igazat írta, bibliájuknak Radnótihoz, távol-keleti pusztítóknak, bibliás csapásoknak, magyar nevűek, születés egykori, valóságát jelen, ártatlanokat azért, világkönyvtár képviselőiként, néprajzi múzeumokban, csapások nevei, másik főszereplőt, szabadságharcosok születésem, összes zsidójával, tékozolva gazdagulóknak, lírai karám, tisztátalan lelkek, magyar felvett, magyarságot lemészárolta, magyart gyilkolva, összes özönvizet, világban végrehajtotta, mártírrá szentelődötteknek, hazugság atyja, világ minden, nagy közös, temetésemmel születésem, nemi hangokat, perverzió remegő, embereket azért, saját szerepét, nemi csapásaival, nemi szervemet, hüvelyében élveznek, árjaként megáldozott, gyilkosai élnek, összes Hunnia, utolsó emberi, nemzeti gyászünnep, főszerevezőikkel, temetőföldjeként, kommunikációsan, antiszemitaként, magyarországnak, képviselőjeként, rotschildokkal, megcsonkította, csonkításommal, vörösmarthyval, képviselőiként, főszerepeikről, megrendezőinek, idétlenkednek, világkönyvtár, frizurásokkal, baszógépekkel, gazdagulóknak, gyalázatommal, születésemkor, végrehajtotta, mártírságért, csillagoknak, magyarország, lemészárolta, utcanépeknek, ártatlanokat, skizoprenjei, temetésemmel, áldozásommal, kurválkodnak, pusztítóknak, képviseletei, valamennyien, narancsokkal, himnuszukból, torünnepesek, csapásokként, apokalipszis, gyilkosoknak, bibliájuknak, nemzettudata, megváltotta, áldozásával, nyaralgatva, halálhörgés, végrehajtói, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 362
  • e Hét: 2684
  • e Hónap: 8925
  • e Év: 61191
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.