Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Magyar világapokalipszis mártírként szerepe végrehajtásával
  2018-08-22 05:44:02, szerda
 
   
  A sátoraljaújhelyi Révész utcai apokalipszis tagjai a Hunnia börtön többezer éves gyilkosaival, köztük a debreceni reformátusok bibliai tagjaival, ezer éves azkéta ünnepség megrendezőivel, mint a miskolci Bertalan utcai Rákóczi terével az Uniónak Pszichografológiája alapján Szepes Máriának, minden betegségével a törötteknek, betegségeknek, süketeknek, vakoknak, autistáknak, valamennyi sérültnek, diktátornak, művésznek, fertelmesnek és fajtalankodónak, ferdehajlamúaknak, idegbetegnek, nemesnek távol-keleti pusztítóival a magyar felvett nevűeknek készülve előre fogadásomra németek hosszabbításában német árja család megáldozása miatt, együtt fogadtak születésemkor azzal a szándékkal, hogy fertelmes első embergyilkossággal kezdődő tetteiket, csonkításaikat, állandó gyalázásukat lyukként a magyar zászló emelése mellett torünnepként ismételve rajtam végrehajtsák.

Az apokaliptikus tagok minden törvényt felrúgva a láthatatlan világban lévő szellemvilágot, földönkívülieket, cigányságot, feketemágusokat, sátánistákat, felfoghatatlan erővel bíró féregállatát jelenti a sárga rózsás Hunnia börtön Isteni színjátékának, megtámadva 83 éve végleges felszámolása miatt az embereket szívük és jóságuk miatt, ismételve mindazt a mészárlást, amit eddig a világrészek ellen elkövettek közösen. Az apokalipszis mindig is azt jelentette, hogy a másik világban titokban mészárolnak, most maguk szerepei helyett az embereket megáldozva.

Egyszerre kezdték el születésemkor a Hunnia börtön szentháromságának áldozását együtt a narancs Rákóczi tériekkel Vénusz hipnózissal. Illés apokalipszisével a reformátusok világkönyvtárát kezdték el Vörös Oroszlán kezdetével az állandó Annás világapokalipszisüket átírva Katalin névtárakkal, kiválasztott névtárával a politikai penitenciásoknak, Őrült Johanna kezdetükkel, folytatva avatárokkal, antikritsztusokkal, pusztítókkal, zsidókkal a nagy közös játék-áldozását a reformátusoknak. Omegával a Benkő angyalok égi hangversenyét kezdték áldozásával Mária vallásuknak a Talmud Krisztus feszületével állandó hosszabbításukkal, Benkőkkel sárospataki központban, anyám apja sorsának végrehajtásával a miskolci Bertalan utcai gyalázókkal. Metroval az ortodoxok állandó kislányáldozó Ízisz néven történő áldozását kezdték el. Az adventisták könyvei alapján minden református sorsát és tettét Luther népeként hajtották végre rajtam Tóth utcai főszereplő sorsaként, akár az egyiptomi berendezéssel bíró patológiájuk sorsát Egyiptom összes korával. Itt volt Zee, Re, a fáraókat nem ismerem, valamennyi koruk berendezésre került, mivel én voltam Innin, akire kimondják a büntetés és rontás igéjét, valamint Ozirisz felesége is Íziszként. A Sátán bibliáját kezdték el azkéta ünnepi cirkuszként csernobili legyőzésemkor együtt a világ urai által, utcanépével támadva meg Sátoraljaújhelynek és a vasvárosnak. Minden város és ország berendezve van a Bertalan utcában nevekkel, Debrecenivel így kezdték Omegával Debrecen és környéki emelését a sötétkapujával együtt Szabó István világkönyvtár tulajdonosnak, majd mentek végig az országokon, városokon a nevek állandó berendezése mellett. Varga névvel kezdték mindig a vasfüggönyt.

Az összes református főszerepét végrehajtották, minden Halak szülöttjével a világnak, folyamatosan emelve az együttesekkel az éppen aktuális áldozókat, mint az elmeosztályt súlyos elmebeteg szereplőkkel, mint a cigánytelepét Miskolcnak. Illés állandó ébredő játszótér világapokalipszist végrehajtó halálreformátusai, Nagy Anna halottjuk sorsát is végrehajtva koldultatásommal, lányommal történő eltartásommal Miskolc városa berendezésében, rám szállításával az ég seregének kommunista koruk végéhez érve, halottak sorsát hajtották végre egész Keletével és a cigánysággal együtt születésem óta. A halál megtisztult és emberi életet él, összevegyülve a világgal

Kezdeti törvénytaposói a régi emberek lakta világnak az ördögök voltak, amik ott vannak, ahol akarnak lenni másik világ képviselőiként, beleskelődtek a házakba. A cigány ugyanolyan, ott van a lakásban, csak halált jelent. Régen kihalt helyeken éltek. Következő törvénytaposó a Hunnia börtön volt láthatatlan világbeli gyilkosokkal, már itt a törvényt megszegték, felállították a skizoprenia alapjait, ami a kísérettel rendelkező csapásokat jelentik.

Minden szereplő 83 éve mártír, ha elesik, megtagadták szerepeiket, rajtunk hajtották végre, így mentek széjjel a világba. Kártalanítják magukat az apokalipszis tagjai hatalmas pénzekkel, a csapások szépségkirálynők lettek.

Vámos Miklós, aki a Bertalan utcai apokalipszis része helyett ellopták a kerékpárunkat, éppen Sugár Ágnesnél és Pataki Ágnesnél jártak a Pszichografológiai emberré nemesítésében a csapásoknak a nyolcvanas években. Müller Péterrel, mint szellemvilág halálnép tulajdonosával és sokakkal együtt, mint a lírai teremtői karámmal világsztárjai a könyvkiadóknak szerepeik végrehajtásával hatvan éve. Mindegyikre ugyanez vonatkozik, mint az engem hipnózisba születésem után tevő ózdi cigánytelep lírai karámjára. 1983-ban folytatták a két világapokalipszis utcájának összerendezésével az analfabéái kitermelését a Sátán népének, Kátyis Tolnay Klári Rózsás feszületem kezdeti idejét folytatva falvak és tanyák kitermelésével űrapokalipszis néven.

Kollektív kínzásom és remegő járásom közben széttaposott lábakkal, saját diagnózisával Miskolc városnak csúfoltak engem Tóth Margit szlovák árja áldozó családvédelmi intézetében, hogy nem vagyok való ebédelni az áldozóim közé, nekem súlyos elmbetegek között a helyem az állapotom miatt, hogy minden részem el van deformálva, valamint a diagnózisa miatt Miskolcnak, ugyanis kizáró gondnokság alá helyezett a kínzóimmal, mint pszichiáterekkel haldoklásom idejére, amikor Miskolc város nyugdíjas 83 éves apokalipszisének emelték a nyugdíjukat, hogy legyen miből tort ülniük, inniuk, táncikálniuk temetési ünnepségem megrendezése végett. Ekkor a miskolci szociális hálózata Mülleréknek egyesítette a nyugdíjas elmeosztályt a nyilvántartott elmebetegekkel és a fogyatékosaival az állandó világapokalipszisnek.

A világ összes apokaliptikus tagjának a másik világban lévő kíséretét megjelentették a lakásban azzal a szándékkal, hogy valamennyien mészároljanak le, mindig százból egy lehetett, amelyik nem ártott. A világapokalipszis tagjai közben saját betegségeiket, sorsukat, rajtam végrehajtott tetteiket ismételték megállás nélkül, költözve mindig saját sorsuk végrehajtása után, jött a másik tagja a világapokalipszisnek, akár a hippik Nyeste kezdettel, mint az összes vasfüggönyös kommunista kor megerendezői, amik csípőprotézisesek lettek, ezért azzal kezdték a Bertalan utcai támadásukat, hogy a csípőcsontjaimat feketemágikus rontásokkal kikötötték, mert nekem emelték a vasfüggönyt egyedül, hidegháború megerendezése céljából, mivel saját az orosz vasfüggönyös nép is.

Tehát a borsodi világapokalipszis, mint emberiség ellenes csapások folyamatosan történő törvénytaposása lett végrehajtva azzal, hogy semmiről sem tudó, szívvel rendelkező embereken vonultatták fel a világapokalipszisük láthatatlan világának csapásait, saját népüktől is válva, támadva engem, hogy a szomszéd Ágnesnek a Rákóczi téri engem éppen gyalázó és kínzó cigányság a kísérete, s ez már születésem óta tartott fogkiszedésükkel együtt, hogy náluk születnek meg a pusztító csemeték.

A legyőzésemet narancs kisvonattal berendező, 1986. óta Sátánjuk győzelmével záródó torünnepet rendező lyukas zászlójú Magyarország folytatni akarja világ-Rákóczi tér történelmi koraival, Hunnia börtön világapokaliptikus népeivel, mint a tulipános jelet birtokló székely hullaszállítókkal Magyarország jövőjét békességben szimbolikus jeleivel a lyukként való meggyalázásának az ég csillagainak, angyaloknak, embereknek.

Az emberi formában megszülető csapások, akár az állatok, sáskák, legyek, dögnyulak, dögdisznók, rengeteg patológia, tisztátalan lelkei a vasnépnek, távol-keleti halálnépeikkel együtt magukat embereknek nevezik a törvénytaposás miatt, hogy emberi formában léptetik be egyre szaporódó csapásaikat a világba. Őket képviselik az emberjogi bizottságok.

1956. óta védelmet élveznek az egész világon a borsodi világapokalipszis állandó végrehajtói, állandóan ismételt könyveik, szerepeik, tettük megrendezése mellett kitermelt celebeikkel. Árvasági segélyeket, özvegyieket, közgyógyokat vesznek fel a rajtam világapokalipszist saját tettük, sorsuk, szerepük végrehajtása végén, előző időkben szülők szerepei után is. A csapásokat otthon tartók felveszik az ellátásért a pénzt, emberségi jogaik vannak, mint értelmiség legyőzőknek, nemi csapásoknak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: pszichiáterekkel, penitenciásoknak, hosszabbításában, csípőcsontjaimat, szépségkirálynők, sátoraljaújhelyi, fogkiszedésükkel, apokalipszisének, földönkívülieket, koldultatásommal, apokalipszisével, fogyatékosaival, feketemágusokat, fajtalankodónak, végrehajtásával, reformátusoknak, meggyalázásának, világkönyvtárát, törvénytaposása, megjelentették, nyilvántartott, halálnépeikkel, szellemvilágot, sötétkapujával, tulajdonosával, könyvkiadóknak, berendezésében, felfoghatatlan, végrehajtották, csonkításaikat, törvénytaposás, elmebetegekkel, űrapokalipszis, törvénytaposói, megrendezőivel, kitermelésével, sátoraljaújhelyi Révész, debreceni reformátusok, miskolci Bertalan, magyar felvett, magyar zászló, apokaliptikus tagok, láthatatlan világban, sárga rózsás, embereket szívük, világrészek ellen, apokalipszis mindig, másik világban, embereket megáldozva, narancs Rákóczi, reformátusok világkönyvtárát, állandó Annás, Uniónak Pszichografológiája, Szepes Máriának, Vörös Oroszlán, Őrült Johanna, Talmud Krisztus, Omegával Debrecen, Szabó István, Nagy Anna, Vámos Miklós, Sugár Ágnesnél, Pataki Ágnesnél, Müller Péterrel, Kátyis Tolnay Klári Rózsás, Tóth Margit,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Alvó kutyák  2004-es kivégzés után  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Minden kedves látogatómnak sze...  Öröknek hinni . . .  Facebookon kaptam  Óraállítás  Boldog virágvasárnapot minden...  Szép estét kedves látogatóimna...  Nagyhétfő:  Táplálékok a máj egészségének ...  Alvó cica  Az angyali üdvözlet  Nagyon furcsa szeretni valaki...  A máj egészségének javítása te...  Magyarországon 1978 óta ünnepe...  Válaszok a halál után  A csend aranyat ért  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét  A jó kedv a világon  J. Donald Walters  Levél lány  Mi van, ha?  Paul David Tripp Március 28  Színház az egész világ,  Az izmaink nem csak testmozgás...  Nem jár  Facebookon kaptam  Devecsery László - Húsvét  Facebookon kaptam  Leereszkedés és olvadás  Az eper flavonoidjainak gyógyh...  Amikor még kicsi voltál...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aki belekortyol  Aki belekortyol  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az idegen országok éghajlata  A nagyhét eseményei  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Vérnyomáscsökkentés  Mire jók ?  Szép estét kedves látogatóimna...  Jézus amikor fölment a hegyre,...  Az angyali üdvözlet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti Ima !  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyhétfő:  Facebookon kaptam Krisztinától  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Egy imádság Ágoston Vallomások...  Sok ember olyan,  Alvó kutya  képre írva  Manna OWell tollából  Facebookon kaptam  Leereszkedés és olvadás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Az izmaink nem csak testmozgás...  Facebookon kaptam  A csend aranyat ért  Alvó cica  A nagyhét eseményei  Levél lány  Facebookon kaptam  Nem jár  Minden kedves látogatómnak sze...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Leereszkedés és olvadás  Nagy Feró megmondta?  Esti kép  A szeretetről  Nagy Feró megmondta?  Virágvasárnap: az élet és a re...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Képes idézet !  Levél lány  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
sátoraljaújhelyi Révész, debreceni reformátusok, miskolci Bertalan, magyar felvett, magyar zászló, apokaliptikus tagok, láthatatlan világban, sárga rózsás, embereket szívük, világrészek ellen, apokalipszis mindig, másik világban, embereket megáldozva, narancs Rákóczi, reformátusok világkönyvtárát, állandó Annás, politikai penitenciásoknak, nagy közös, ortodoxok állandó, adventisták könyvei, egyiptomi berendezéssel, világ urai, sötétkapujával együtt, nevek állandó, összes református, éppen aktuális, elmeosztályt súlyos, cigánytelepét Miskolcnak, cigánysággal együtt, halál megtisztult, régi emberek, ördögök voltak, cigány ugyanolyan, törvényt megszegték, skizoprenia alapjait, kísérettel rendelkező, apokalipszis tagjai, csapások szépségkirálynők, nyolcvanas években, lírai teremtői, könyvkiadóknak szerepeik, engem hipnózisba, analfabéái kitermelését, áldozóim közé, állapotom miatt, diagnózisa miatt, miskolci szociális, nyugdíjas elmeosztályt, nyilvántartott elmebetegekkel, világ összes, lakásban azzal, világapokalipszis tagjai, másik tagja, hippik Nyeste, összes vasfüggönyös, csípőcsontjaimat feketemágikus, vasfüggönyt egyedül, orosz vasfüggönyös, borsodi világapokalipszis, szomszéd Ágnesnek, pusztító csemeték, legyőzésemet narancs, tulipános jelet, lyukként való, emberi formában, törvénytaposás miatt, emberjogi bizottságok, egész világon, csapásokat otthon, pszichiáterekkel, penitenciásoknak, hosszabbításában, csípőcsontjaimat, szépségkirálynők, sátoraljaújhelyi, fogkiszedésükkel, apokalipszisének, földönkívülieket, koldultatásommal, apokalipszisével, fogyatékosaival, feketemágusokat, fajtalankodónak, végrehajtásával, reformátusoknak, meggyalázásának, világkönyvtárát, törvénytaposása, megjelentették, nyilvántartott, halálnépeikkel, szellemvilágot, sötétkapujával, tulajdonosával, könyvkiadóknak, berendezésében, felfoghatatlan, végrehajtották, csonkításaikat, törvénytaposás, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 37 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 30
  • e Hét: 792
  • e Hónap: 12497
  • e Év: 51498
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.