Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Borsodi világapokalipszis némasága 83 éve
  2018-09-22 13:53:48, szombat
 
   
  Magyarország magyar nevet viselő lakosai, mint általános világapokalipszis állandó végrehajtói Magyarország ellen, emberek, Istenek és csillagok ellen hallgatnak immár 83 éve arról a fertelemről és iszonyatról, amelyet végrehajtottak az utolsó finn-ugor magyar Benkő Lajos olaszliszkai központban lakó Volga mellől megszületni hozott ellen, folytatásában az árja családom ellen, akiket megtámadtak a cigánytelepével a Rákóczi térnek születésem előtt már. Az emberek nem beszéltek szégyenükről,mert ők inkább meghalnak, minthogy bárkivel megosszanak valamit, ami velük történt méltánytalanság, vagy sérelem.

Elmondták a médiában a mondataikat a II-es elmeosztálya szereplői Miskolcnak, mint állandó bibliai apokalipszis végrehajtói. Van köztük olyan, hogy mondta a penitenciás vértisztuló Nagy Ferója a Kata kocsmás medve kommunizmust végrehajtóknak Csepregi Éváról, hogy ne tegyen olyat, amit a cigánytelepe megtorol az egész világon szájgyalázásával az elmebetegekkel együtt. Van olyan, hogy nemi gyalázásomkor Zoltán Erika japán macska-gésa, meg az összes Erika, Ildikó, Marianna helyett, Jakubcsek mondata szerint, melyet nekem mondtak el, aki nem ismerte a férfiakat, nem voltam nemi beállítottságú, hogy mindig férfira van szükségem, mint egy nemi kivégzőnek. 2004-es kivégzésem óta folytatták a tor temetési ünnepséget vigyorogva a vas Rákóczi téri médiájukkal és narancs politikusaikkal, medvének üzenve változatlanul, hogy már roncs a medve, olyat tettek a nemi gyalázással, csonkítással, bénítással, parkinson és különféle betegségeivel a II-es elmeosztályuknak az egész világot bibliai szereplőit beleértve.

Aztán össze kellett raknom a részleteket szintén segítség nélkül, elmebetegezései alatt a borsodiaknak, az utcanépnek, megfigyelni a részleteket teljes lebombázása mellett folyamatosan a fejemnek a szőke gondolkozás nélküli nemi csapásai miatt a náciknak, melyeket kiválasztottak bolt és közlekedés fóbiám mellett emelkedve ismét Varjú hatágú csillagos világkönyvtárát végrehajtva rajtam folyamatosan, megállás nélkül Szabó István lyukas szívű halálreformátus sorsával és világkönyvtárával együtt Ízisz kék ruhás hölgy áldozásában a feketemágus lírai karámnak Kelet utcanépével, Ízisz főszereplője helyett a Pszichografológiának születésem óta.

Amikor elkezdem írni valahol, hogy mit is jelent a magyar politika 1956-os kezdetével az elmebetegek világkönyvtárának összes szerepével, romániai Vörös Oroszlán Annás világapokalipszise helyetti Őrült Johanna főszerepemmel kezdve a vaskommunista korait a miskolci Bertalan utcának, elmebetegeznek, látva az elmebetegeket a médiában, nem tudják mivel felfogni, hogy a politika Magyarországon egyetlen nagy közös áldozást jelent penitenciás emberré válás tisztulásával, Földanyaként, amivel kezdtek is Katalin néven.

Vas Tiborja a miskolciaknak a városával futtatja magát jelenleg is, mint volt pszichopatája a II-es elmeosztálynak leszázalékolva, hosszabbítva a világapokalipszist azzal, hogy szégyene hála, hiába-tollal ír, hiába versekben, melyeket nem szeretttem sosem, ezért nem ismertem a költőit a Pszichografológiai elmeosztálynak, mint Ady Endre Cerberus népét. A spanyol pusztító sárga színben kiadva az Időjelek kötetben a tigris jeles Görögországgal, mint állandó világapokalipszis végrehajtói, együtt Marlen Ditrich kék ruhás hölgy (a hetvenes években jártak itt a Különös Szilveszter írásakor) Hunnia börtön népével Lengyelországgal, együtt Sophia Loren olasz Rákóczi terével, együtt Woode Allen Franciaországával, együtt a rózsakeresztes rend és Vörös Oroszlán központtal bíró Egyesült Királysággal, bővítve sajtos szagú tisztátalan lelkekkel a beszületést születésem óta, együtt Sztálin orosz népével, a Halakként berendezett állandó világapokalipszist végrehajtó tatárokkal, örményekkel, svédjeivel a Lila kocsmai Miskolcnak, finnjeivel Miskolcnak, szlovák Tóth népével a Rákóczi térnek, együtt Bolgár Elvira néven Székely hullaszállító mellé berendezett Hunnia börtön állandó apokalipszist végrehajtó népével, a sváb és többi kisebbséggel, különösen a matyó földönkívüliekkel, együtt a romániai űrapokalipszist végrehajtó ufó népekkel laborból, szocialista iskola ellen létrehozva, együtt a szigeti és termékenységi népeivel az engem 18 évig kínzónak, nemi vesszős áldozásuk kezdete óta Miskolccal, rám téve nemi vessző jelüket kerékpárra lökéssel, felsorolhatatlan beduin és különféle népével az összes országnéven berendezetteknek magyar felvett nevűekkel, városnevűekkel, amelyek Farkas nevekkel Müller halálfátylas világát hozzák létre országok és városok átcserélésével. Valamennyi pusztítót megtisztította a romániai tik sem vagytok magyarok ózdi feketemágus kivégző sátánista népe.

Miskolc összetörte a fülemet a spanyol pusztítója miatt 1976-ban még, majd berendezte Vassékkal a Spanyolnátha folyóiratot ismétlésben, miután végtelen hosszabbításban a vasnép, amelyik tisztátalan lelkeket jelent saját sorsát, szerepét rajtam végrehajtotta kegyetlenül, könyörtelenül az egész média tudtával születésem óta. 1995 óta lengedezett a bal fülemben a spanyol pusztító miatt a Hunnia börtön csapása, nem értem, hogy miért.Elvesztettem a hallásomat is, nem tudtam a fejemen feküdni. Bródy János jeruzsálemi elmeosztályának a szöveggyűjteményében található penitenciás kislányáldozás állandó világapokalipszist jelent, a spanyol pusztító helyett is.

Törökország történelmét osztálytársam nevével kezdték, az árja német történelmet nagyapával, akit 1961-ben megöltek, Romániáét a bátyám mellett Károlyi bibliájával a reformátusoknak, Japánét a sárga focizó Jehova kutyával. Az egész világegyetem történelmét főszereplésemmel végrehajtották, de hallgatnak valamennyien, fesztiválokat rendezve a nyolcvanas évektől készülnek atomországgá válni a vasnéppel. Áldozásommal emelkedett minden híressége a világapokalipszisnek, mint amik állandóan áldoznak maguk helyett. Egész Keletet nemesítették születésem óta a fuvarosok berendezésének kezdetével az országban, Kína teljes egészének történelmével együtt lótuszlábas kezdetével a Rákóczi terének.

Hatvankét éve ünnepel a bibliai apokalipszis, mert a szocialistáknak köszönhetően, meg a Hunnia pszichiáterek titkos áldozásának nem hiszik el, hogy a világapokalipszis természeti erők kezelésével, baktérium bombákkal, országokkal hatalmas kivégző kísérettel rendelkező elmeosztályokat jelent Magyarország néven láthatatlan világbeli jótevőkkel, mint kíséretekkel, amik megtámadták a jóembereket, s hogy a politika véráldozást jelent, a tökéletesek, emberek, Istenek, angyalok, Csillagok állandó áldozásával.

Hallgatnak, cinkosok között gyilkos a néma, ami itt 62 és 83 éve történik. Nekem kellett belefolyni az elmebetegek tetteibe, ami felfoghatatlan, gondolkozás nélkül megfogalmazni, amiről szól az összes írásom, engem elmebetegező sátánisták és magyar világapokalipszis állandó végrehajtói között, amik élet és halál uraként gazdagultak meg az egész világon, véglegesen családot alapítva letelepedtek földet ért a vándorlásunk felkiáltással, az üvöltések mellett.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: főszereplésemmel, elmeosztályuknak, szájgyalázásával, berendezetteknek, felsorolhatatlan, lengyelországgal, elmeosztályokat, cigánytelepével, világkönyvtárát, reformátusoknak, méltánytalanság, szocialistáknak, halálreformátus, elmebetegezései, elmeosztályának, hosszabbításban, politikusaikkal, űrapokalipszist, elmebetegekkel, végrehajtották, elmebetegeznek, görögországgal, végrehajtottak, felfoghatatlan, végrehajtóknak, berendezésének, városnevűekkel, kiválasztottak, elmeosztálynak, átcserélésével, rózsakeresztes, kislányáldozás, leszázalékolva, magyarországon, beállítottságú, megtisztította, utolsó finn-ugor, árja családom, penitenciás vértisztuló, cigánytelepe megtorol, egész világon, elmebetegekkel együtt, összes Erika, nemi kivégzőnek, nemi gyalázással, egész világot, részleteket szintén, részleteket teljes, szőke gondolkozás, feketemágus lírai, magyar politika, elmebetegek világkönyvtárának, Benkő Lajos, Nagy Ferója, Csepregi Éváról, Zoltán Erika, Szabó István, Vörös Oroszlán Annás, Őrült Johanna, Endre Cerberus, Marlen Ditrich, Különös Szilveszter, Sophia Loren, Woode Allen Franciaországával, Vörös Oroszlán, Egyesült Királysággal, Bolgár Elvira, Bródy János, Egész Keletet,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 13  Baranyi Ferenc - N i n c s  Szeretem ujjad karcsuságait,  Ma van a magyar költészet napj...  Isten hűségének mértéke  Facebookon kaptam  40 felett  Tavaszi este  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Isten hűségének mértéke  Facebookon kaptam  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Sorsunk miatt...  Facebookon kaptam Krisztina b...  Hamvas Béla  Paul David Tripp Április 14  Vidámság  Andrássy Réka - A bolond Böske  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó kislány  Facebookon kaptam  Egy párkányon  Facebookon kaptam  Horváth Szilvia tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Baranyi Ferenc - N i n c s  Hamvas Béla  Facebookon kaptam  képre írva  Szép estét kedves látogatóimn...  Sorsunk miatt...  Paul David Tripp Április 15  Jó éjszakát  Szép estét kedves látogatóimna...  Nem kell hozzá fürdőruhás  Hamvas Béla  Jázmin  Facebookon kaptam  képre írva  Egy párkányon  Az ember  Horváth Szilvia tollából  képre írva  Facebookon kaptam  Esterházy Péter: Harmonia c...  Facebookon kaptam  Isten hűségének mértéke  Facebookon kaptam  József Attila - Kopogtatás nél...  Ismeretlen: Ikarusz monda  Paul David Tripp Április 14  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Ady Endre - Mindegy átka  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Alvó cica  Különleges  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  különleges  Facebookon kaptam  Mindig lesz olyan  Robin Wight pitypang szobra  Facebookon kaptam  Otthon  Bársony székben  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ott van  Szép estét  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Szép álmokat!  Tavaszi este  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  IGEN így  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Jó éjszakát  Walter Chrysler mondta  A felvilágosodás...  Facebookon kaptam  Gebhardt Nóra versei II.  Facebookon kaptam  Reményik Sándor: Pierrot &...  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos mondta 
Bejegyzés Címkék
utolsó finn-ugor, árja családom, penitenciás vértisztuló, cigánytelepe megtorol, egész világon, elmebetegekkel együtt, összes Erika, nemi kivégzőnek, nemi gyalázással, egész világot, részleteket szintén, részleteket teljes, szőke gondolkozás, feketemágus lírai, magyar politika, elmebetegek világkönyvtárának, vaskommunista korait, miskolci Bertalan, politika Magyarországon, városával futtatja, spanyol pusztító, tigris jeles, hetvenes években, rózsakeresztes rend, beszületést születésem, matyó földönkívüliekkel, romániai űrapokalipszist, összes országnéven, spanyol pusztítója, egész média, fejemen feküdni, árja német, bátyám mellett, sárga focizó, egész világegyetem, nyolcvanas évektől, fuvarosok berendezésének, bibliai apokalipszis, szocialistáknak köszönhetően, világapokalipszis természeti, politika véráldozást, elmebetegek tetteibe, összes írásom, vándorlásunk felkiáltással, üvöltések mellett, főszereplésemmel, elmeosztályuknak, szájgyalázásával, berendezetteknek, felsorolhatatlan, lengyelországgal, elmeosztályokat, cigánytelepével, világkönyvtárát, reformátusoknak, méltánytalanság, szocialistáknak, halálreformátus, elmebetegezései, elmeosztályának, hosszabbításban, politikusaikkal, űrapokalipszist, elmebetegekkel, végrehajtották, elmebetegeznek, görögországgal, végrehajtottak, felfoghatatlan, végrehajtóknak, berendezésének, városnevűekkel, kiválasztottak, elmeosztálynak, átcserélésével, rózsakeresztes, kislányáldozás, leszázalékolva, magyarországon, beállítottságú, megtisztította, termékenységi, miskolciaknak, főszerepemmel, pszichopatája, hullaszállító, felkiáltással, apokalipszist, fesztiválokat, történelmével, pszichiáterek, betegségeivel, megfogalmazni, vaskommunista, végrehajtotta, folytatásában, elmebetegeket, gyalázásomkor, könyörtelenül, változatlanul, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 48 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 198
  • e Hét: 356
  • e Hónap: 2715
  • e Év: 54981
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.