Regisztráció  Belépés
carrot.blog.xfree.hu
Sose gátold mások önkifejezését ! Mert lehet hogy ő az, aki kigyógyit a dadogásodból ! Répa Ati
1958.06.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/30 oldal   Bejegyzések száma: 294 
Megdöbbentő kísérlettel sokkolta a világot ez a japán férfi.
  2017-03-25 22:02:19, szombat
 
 Vagyis szavakkal gyógyíthatnánk egymást ! Elég csak egy két jó indulatú mondat , ami a szövetvizeinkre hat és kivirágzik...és meg gyógyulunk . -répaati-

Az emberi szervezet 70 százaléka vízből tevődik össze, de egyes szervek, mint például az agy, 90 százaléka víz. Ha nem iszunk kellő mennyiségű vizet, egyszerűen az agyunk sem tud megfelelően működni, ugyanis az úgynevezett neurotranszmitterek nem képesek jelezni olyan fontos üzeneteket, mint a szomjúság. Ezért napról-napra, évről-évre a szervezetünk egyre jobban kiszárad, ami sok betegségnek lehet a forrása. Egy német orvosnak igaza volt, mikor azt mondta: “Nem vagy beteg, csak szomjas."


1996-ban a japán Masaro Emoto azt figyelte meg, hogy például az a vízszerkezet, amely mellett imát mondanak, megváltozik. Egy erősen szennyezett tó vízszerkezetét vizsgálta, úgy, hogy arra kérte az embereket, hogy imádkozzanak. Ez meg is történt, egy-egy csoport a tó partján fohászkodott, mások a csónakokban ülve imádkoztak, miközben sokan gyertyákat is gyújtottak.

Emoto mintát vett a vízből, mielőtt megkezdődött volna a szertartás, majd az imádkozás végeztével is merített a tó vízéből. Ezután azt vette észre, hogy a szennyezett víz szerkezetében a molekularészecskék teljesen kaotikus alakzatot öltöttek fel, az imával “megtisztított" víz részecskéi pedig csodaszép kristályos formákban pompáztak, ráadásul ennek a víznek a szerkezete egy hónapig változatlan maradt.

A vizsgálatok nyomán kiderült, hogy a következő egyszerű mondattal lehet alakítani, harmonizálni a víz szerkezetét: “Kérlek, légy jó, rendeződj csodás alakzatba!" Fontos az is, hogy a mellkasunkhoz közel tartsuk az imára kulcsolt kezünket, mikor az említett mondatot kimondjuk.

Ez azért fontos, mert emlékezzünk a cikk elejére: szervezetünk több mint 70 százalékban vízből tevődik össze, így az ima erejével testünk 70 százalékát képesek leszünk harmonizálni, megtisztítani, ami nagyon fontos a betegségmegelőzés szempontjából.

Emoto azt is észrevette, hogy a klór, amit a vezetékes vízbe tesznek, megakadályozza ezen kristályok képződését. Arra is felfigyeltek, hogy a víz képes egyes szavak rezgésszámát memorizálni, vagy azt, hogy valaki szépen, kedvesen, kiegyensúlyozottan tekint-e rá, vagy mérgesen, idegesen, zaklatottan szemez vele. Az angol nyelvű Boldog karácsonyra (Merry Christmas) a víz kristályok szabályos szerkezetbe rendeződtek, az olasz verzió hallatán pedig kissé dinamikusabbá váltak, mivel maga az olasz nyelv is zeneibb csengésű.

Azért, hogy kihasználjuk a vízben rejlő energiát, gyógyhatást, naponta legalább 2 liter mennyiséget kell meginni. Masaru Emoto szerint eljön az az idő is, mikor a gyógyszertárakból zenélő, gyógyvizet fogunk vásárolni, ami egyensúlyba hozza szervezetünket. De a folyamatos imádkozást is gyakorolnunk kell, bármilyen vallásúak is legyünk. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Petőfi Sándorra nincsen szüksége a Magyar népnek...
  2017-03-24 06:24:18, péntek
 
 Kínai genetikusok tettek pontot Petőfi megtalált földi maradványai azonosításában . Barguziában megtalált csontmaradványok igenis a költőé ! Egyébként magát a leletet 26-jegy alapján azonosították , holott a kriminológiában elég három bizonyíték . A kutatást az MTA tette nevetségessé , hiteltelenné . -répaati-

Petőfire nincsen Nemzeti igény , különben kikövetelte volna magának a korrekt eredményeket , kutatást . A Magyar népet úgy tűnik , nem érdekli többé a Nemzeti ügy .
Az ügyet át tanulmányoztam , és állítom hogy a titkos helyen Osztrák kolostorban őrzött tetem Petőfi Sándoré !
Nincsen már Nemzeti igény az ügy végleges kiderítésére , a nép képtelen kikényszeríteni az igazi és hiteles kutatást !
Nincsen ereje és akarata , mert éppen elég a megélhetési küzdelem....további birokra nincsen ereje hiszen 12-24-órában őrlik a honpolgárt...örül ha a kölkének enni ad .

Megjegyzés :

Petőfit 23-jegy alapján azonosították ! A mai modern kriminológiában , elég három bizonyítás az azonosításhoz !
A kutatást mindenhol , minden szinten akadályozták ...ezt megtette a MTA
Petőfi Barguzinban élt 35-éves koráig és ott egy fia született . Haza nem jöhetett , hiszen a halál fia volt itthon


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy titkos gomb a testeden.
  2017-03-23 12:11:40, csütörtök
 
 Egy titkos gomb a testeden. Enyhén nyomd meg, és figyeld a hatását!

Megosztás
Az energiaáramlás meghatározó pontja ez!

Az ősi kínai orvoslásban már évezredek óta alkalmazták a különböző akupunktúrás kezelési módszereket, amelyekkel többféle betegséget, rendellenességet hoztak helyre. A nyugati civilizációban újabban a stresszkezelésben alkalmazzák az ősi kínai gyógyításokat, mégpedig a test különböző pontjainak a megnyomásával.

A lényeg az, hogy a szervezetünkben energiaáramlások vannak, ami hasonló a vérkeringéshez, csak sokkal nehezebben kimutatható. Ezek az energia-útvonalak bizonyos meridián pontokban találkoznak. Ha viszont valamilyen oknál kifolyólag ez az áramlás akadályba ütközik, nem tudja átjárni az egész testet, betegségek, stressz, zaklatottság, idegesség, pánikroham jelentkezhet.


108
Az akupunktúra tanai szerint a testünket behálózó életenergiát chi-nek hívják, és a bizonyos pontok nyomogatásával a chi áramlását segítjük elő, hogy ne ütközzön akadályokba, így a szervezet egészsége hosszú távon fenntarthatóvá válik.

Az akupunktúra, és akupresszúra szerint testünkön összesen 12 meridián pont található, amelyek minden létfontosságú szervünket összekapcsolják. Ha valamelyik pont “meghibásodik", akkor betegség alakulhat ki.
Manapság a napi stressz, feszültség az egyik legártalmasabb kór, ami az emberek életét megnehezíti.
De van a testünkön egy titkos stresszűző pont. Ez pedig nem máshol van, mint a mellkasunk közepén, ahol a szívünk is helyet kap. Könnyen kitapintható ez a pont, amit még imádkozó pontnak is hívnak, ugyanis, ha össze tesszük a két kezünket, akkor a hüvelyk ujjunk alsó részének csontja mutatja, hogy hol van az a bizonyos pont.


Ezt kell enyhén megnyomni, mikor érezzük, hogy kibillenünk a lelki egyensúlyunkból, és eluralkodik felettünk a stressz, vagy a sokkal rosszabb pánikroham. Finoman körkörös mozdulatokkal masszírozzunk a mellcsontunkat (szegycsont), és lélegezzünk mélyeket., Ürítsük" ki fejünkből a negatív gondolatoktól. A stressz, az idegesség, a pánik pedig hamarosan alábbhagy. Forrás: fenykert.net

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Néhány gyógyító mudra
  2017-03-23 12:03:31, csütörtök
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szabó Lőrinc -Amikor újra megcsókoltalak
  2017-03-23 11:57:18, csütörtök
 
 
Szabó Lőrinc-És mikor újra megcsókoltala Saját videótáramba teszem ezt!
feltöltve: 2017-01-18 04:56:12
feltöltő: carrot
nézettség: 123
szavazatok: 0
kommentek: 0
kulcs: Szabó, Lőrinc-, Giovanni, Marradi, -Répa,
kategória: felnőtt
leírás: Szabó Lőrinc- Giovanni Marradi -Répa Ati : És mikor újra megcsókoltalak Szabó Lőrinc- Giovanni Marradi -Répa Ati : És mikor újra megcsókoltalak

URL:  

Küldöm ismerőseimnek!
Tetszik a videó! Szavazok rá!


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ingyenes és gyors CANDIDA tesztet a reggeli nyálból otthon!!
  2017-03-23 11:54:17, csütörtök
 
 Ezzel a módszerrel bárki megállapíthatja saját maga, hogy fertőzött-e Candida gombával.

A Candida nagymértékben elterjedt a lakosság körében. Egyes szakemberek szerint a populáció közel 80 %-a érintett ebben a témában. A candidás tünetek egyre nagyobb teret hódítanak a helytelen táplálkozás és az antibiotikumok, gyulladáscsökkentők és szteroid készítmények mértéktelen használata miatt.

A Candida albicans egy gomba, amely normális élettani helyzetben is megtalálható kis mennyiségben a gyomor bélrendszerben, megosztva életterét más mikroorganizmusokkal. Így a normál bélflóra a szervezet számára hasznos és káros baktériumokat és Candidát is tartalmaz, amelyek az egészséges személyek esetében szimbiózisban együtt élnek. A probléma akkor jelentkezik, ha megborul ez az egyensúly, és a hasznos baktériumok száma csökken a Candida gomba telepeinek száma viszont megnő. Ezek a Candida gombás fertőzés lehetséges tünetei: Puffadás, lepedékes fehér nyelv, bélgázak, székrekedés, hasmenés, fáradtság, fejfájás, idegesség, depresszív hangulat, atléta láb, élelmiszerallergia, hüvelyi folyás, viszketés, aftás elváltozások. Amennyiben ezek a tünetek fennállnak és fura módon hosszú időn keresztül megkeserítik az életed, akkor ideje a Candida gombára is gondolni. Természetesen a szakszerű diagnózishoz orvos és mikrobiológiai laboratóriumi vizsgálat szükségeltetik, de a következő egyszerű otthon elvégezhető gyors Candida teszt megközelítő pontossággal használható a Candida gomba kimutatására.

Mit kell tenned?

1. Este tölts meg egy poharat vízzel (szénsav, klórmentes tiszta víz) és hagyd állni szobahőmérsékleten az ágyad mellett.

2. Reggel mikor felébredsz, mielőtt bármit is tennél, köpj a pohárba. Ne erőltesd, hogy nagy mennyiségű nyált gyűjts, vagy a garatból szívd fel a váladékot. Csak annyi nyálra van szükség amennyi épp akkor a szádban a rendelkezésedre áll.

3. Hagyd 2-3 percet állni, aztán figyeld meg a pohár tartalmát az ablak vagy egy lámpa fényénél, majd ismételd meg 30 perc múlva is a vizsgálat eredményét, hogy biztos legyél benne. Az egészséges nyálnak lebegnie kell a víz tetején. Amennyiben a nyálból lefele nyúló vékony fonalszerű képletek kígyóznak a pohár aljára, illetve ha a nyál leülepszik a pohár fenekére, akkor ez azt jelenti, hogy nagy valószínűséggel tüneteidet a Candida gomba okozza. Ebben az esetben érdemes szakember segítségét kérni a pontos diagnózis és a kezelés felállításában.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Energia légzés lányoknak fiúknak
  2017-03-23 11:52:24, csütörtök
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fájdalomcsillapítás alufóliával
  2017-03-23 11:48:31, csütörtök
 
 
Próbáljuk ki hátha hat , én még nem kísérleteztem vele :-) -répaati-


Fájdalomcsillapítás alufóliával

Ha elolvassa, biztosan ki fogja próbálni! És az eredményen is meg fog lepődni!

Ha fáj egy testrészünk, több rétegben (5-7) tekerjük be alufóliával. Rögzítsük őket egy ragasztószalaggal. Ha ez a lábunkon van, húzzunk rá zoknit (legjobb a gyapjú) de egyéb testrésznél is fontos, hogy természetes anyagú ruhaneművel fedjük le. A kéznél pl. egy pamut vagy gyapjú kesztyű. FONTOS! Véletlenül se legyen műszálas ez a fedés!

A fóliázást legalább 1 órán keresztül hagyjuk fenn, majd tartsunk 2 óra szünetet. Utána újra tekerjük be. Tapasztalni fogjuk a változást!

PRÓBÁLJUK KI! Az alumínium fólia segít, hogy a testünkben áramló bioaktív energiák visszataláljanak oda, ahol a fájdalom forrása van, és kifejthessék gyógyhatásukat. Orosz és kínai orvosok, természetgyógyászok előszeretettel alkalmazzák ezt a módszert. Ők 10-12 napos kúrát javasolnak, utána 2 hetes szünetet kell tartani, majd ha szükséges, újra meg lehet ismételni.

A tapasztalatok szerint a módszerrel megszabadulhatunk a nyaki izületi, hát-, térd-, sarok-, vagy reumás fájásoktól. A műtét utáni heg is gyorsabban és szebben gyógyul.

A gyógyulási folyamat a speciális energiaforrások felhasználásának függvényében történik. A testünkben lévő őssejtek folyamatosan reakcióba vannak a Föld mágneses mezejével, amely sok esetben megakadályozza, hogy a bioenergiák eljussanak az őssejtekhez. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ady Endre : MÉG EGYSZER - előadó Répa Ati
  2016-11-20 11:16:32, vasárnap
 
 
Ady Endre : MÉG EGYSZER - előadó Répa At Saját videótáramba teszem ezt!
feltöltve: 2015-09-03 23:31:00
feltöltő: carrot
nézettség: 293
szavazatok: 0
kommentek: 0
kulcs: Ady, Endre, :, MÉG, EGYSZER,
kategória: felnőtt
leírás: Ady Endre : MÉG EGYSZER - előadó Répa Ati Ady Endre : MÉG EGYSZER - előadó Répa Ati

URL:  

Küldöm ismerőseimnek!
Tetszik a videó! Szavazok rá!
MÉG EGYSZER...

Még egyszer meghajolni késztet
A lelkem régi, színes álma,
Még egyszer, ím, tárva elétek,
Ami az enyém, ami drága:
Piacra vont az ifju évek
Álmodni vágyó ifjusága...

Mikor először szőttem álmot,
Beteg, de szűzi volt a lelkem,
Nem volt, mit el ne hittem volna,
Nem volt, mit meg nem érdemeltem,
Volt istenem, volt szépről álmom
S volt kurta szoknyás lány szerelmem...

Volt... volt. Ez a másodvirágzás,
Ez már csak az álmoknak álma
A cél nem cél, a babér nem zöld,
Nem pálma már többé a pálma.
Rövid szoknyás lány mit sem adhat,
Nekem sincs már semmim, csak lázam,
Ilyen olcsó lelket nem kapnak:
Csak egy forint, kérem alássan!...

Csak egy forint... Piacon volnánk!...
Mit szégyenkezzem, ez a vásár,
Eladom még a megvetést is,
Az én lelkem már úgyis lázár,
A piacról hulljon még rá sár!
Ím, bevallom, hogy nyomorultan,
Mit sem remélve, mit se várva,
Még mindig van az én lelkemnek
Szárnyakat adó büszke álma.
És bár előttem vak sötétség
És bár előttem mit se látok:
Még mindig meg tudok én vetni
Egy nálam is bénább világot!
Ím, bevallom, hogy nem hiában
Vergődtem, nyögtem, vártam, éltem,
Megleltem az igaz világot,
Megleltem az én dölyfös énem,
Megleltem, ami visszaadja,
Amit az élet elragadt:
Annyi szenny közt a legtisztábbat:
Ím, megtaláltam magamat!...
Ím, megtaláltam s a piacra
Kivonszoltam, hol áll a vásár:
Ez én vagyok, hitvány és büszke,
Érints, vevő és hullj reám, sár!

... Még egyszer meghajolni késztet
A lelkem régi, színes álma,
Még egyszer, ím, tárva elétek,
Ami az enyém, ami drága,
Piacra vont az ifju évek
Bénán is büszke ifjusága...
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ady Endre- BIZTATÓ A SZERELEMHEZ
  2016-11-20 11:09:12, vasárnap
 
 
Ady Endre- BIZTATÓ A SZERELEMHEZ Saját videótáramba teszem ezt!
feltöltve: 2015-09-03 23:33:55
feltöltő: carrot
nézettség: 232
szavazatok: 0
kommentek: 0
kulcs: Ady, Endre-, BIZTATÓ, A, SZERELEMHEZ,
kategória: felnőtt
leírás: Ady Endre- BIZTATÓ A SZERELEMHEZ

URL:  

Küldöm ismerőseimnek!
Tetszik a videó! Szavazok rá!
Ady Endre: Biztató a szerelemhez

Szép asszonyom, a szerelem
Ötlettelen és ócska jószág,
És mégis, hidd el, ez az egy
Hajszás valamink: a valóság.

Az ember mindent elfeled,
Élni, hazudni, halni, adni,
De csók-kérő daganata
A sírban sem fog lelohadni.

Drágám, az évek és napok,
Hidd el, nem lesznek sohse szebbek:
Holnap s mindig az emberek
Ölelnek, szűlnek és temetnek.

Valahogyan, valahogyan
Ezt kellene feledni máma.
Ez a kicsi kis feledés:
Ez az emberek boldogsága.

Édes, ugye, mi feledünk?
Drágám, ugye, a napok évek
Nem rontják meg a mámorunk,
Nem rontnak meg engem s téged?

Olyan mindegy, mint szeretünk,
Olyan mindegy, csókunk mifajta,
Olyan közeli a Halál
S olyan nagyszerü győzni rajta.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/30 oldal   Bejegyzések száma: 294 
2017.07 2017. Augusztus 2017.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 8 db bejegyzés
Összes: 297 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 41
  • e Hét: 671
  • e Hónap: 2174
  • e Év: 28554
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.