Regisztráció  Belépés
dundulino.blog.xfree.hu
Az élet szép, vagy tudni kell széppé tenni! Demeter Zsuzsanna
1976.10.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/170 oldal   Bejegyzések száma: 1691 
mi lesz most?
  2017-12-12 17:09:07, kedd
 
  Szaladtak a napok decemberben is. Sok minden történt, sok csodás pillanattal, nehéz percekkel, és csodákkal, feszültséggel, rohanással, szerelemmel, szeretettel...készülődéssel.
A mai nap olyan nehezen indult nekem. Ma is munka volt, de a holnap szabad nap lett, néhány vírus miatt...nem is baj, egy nap a dolgok intézésére, a családomra a házimunkára, a a a a....jaj mihez kezdjek egyszerre? Már mennek a gépek, a mosó, mosogató..... :-) pakoltam, teregettem, de a gép idecsábított. Oly kevés időm jutott mostanában a blogomra, pedig annyi minden történik. A mai csodálatos napfelkelte például, megérintett. Az ég alja rózsaszínben és kékben úszott. Fantasztikusan kellemes volt a reggel, a szellő, a friss, mégis tavaszias levegővel.
Hazafelé már nagyon haza akartam érni, hiszen várt a fogászat. Jaj d be voltam rezelve. Júniusban kaptam egy gyógytömést, és most került bele a végleges....be voltam rendesen, de a doktornő nagyon kedves volt. Látta nem kicsi a feszültség :-) Próbálta oldani a helyzetet. Nagyon jó vége lett, még a szuri sem fájt....na jó egy kicsit csak.
Hazafelé már rohantam, hiszen a lányok vártak itthon már, és az ebédet is gyorsan be kellett dobnom a sütőbe. Egybesült fasírt francia salival. Nekem csak párolt zöldséggel. Sajnos nagyon azt mutatja a helyzet, hogy minden nemű tejre és búza lisztre intoleranciám lesz. De kedden megyek Gasztroenterológiára,utána talán okosabban lehet látni. Remélem nincs nagy baj. Idegesít, de reménykedem, és tisztán étkezem, legalábbis igyekszem. A kóláról is kezdek lemondani. Na jó, néha még csak csak becsúszik egy fél lityó, de próbálok figyelni rá. A kávét sem vittem mostanában túlzásba, főleg, hogy csak magtejet tudok inni, és elég kevés helyen van lehetőség rá máshol.
Hogy mi lesz most nem tudom, de most vasárnap a remény vasárnapját ünnepeltük. És egy kis csoda segített nekünk. Patyonak sikerült a műtét, de sajnos még egy műtét vár rá. Sok a feszültség miatta, de legalább már eszik és iszik, és talán az egyik veséje is beindult. Nehéz ez! Fontos a sok folyadék, víz, a rendszeres étkezés is, még ha a tudatunk nem is akarja.
Tegnap sikerült bevásárolni az Aldiban, már egy hete terveztem, de sosem jutottam el, nem kicsit fogyott ki minden, a gyerekeknek és most már nekem is a kenyér....stb Találtam egy szuper kávédaráló is, amire már hónapok óta fájt a fogam, egy Boch , nagyon tuti. Nagy szükség van ám erre egy konyhában, mák, magok lisztté őrlése, és így szemes kávét is tudok most már venni, és frissen őrölt kávét tudok karácsonykor főzni. hogy hogy állok az ajándékokkal?
Elég jól. Bár van még sok minden amit meg kell vennem, de sok mindent a neten is be tudok szerezni. Ma megyek a Hervisbe egy sport táskáért, mert ez is kell az egyik lányomnak, hiszen már thai boxra ez is kell! Még kell egy box kesztyűt is vennem, de jaaaajjj az árak a plafonon vannak. meg a bandázs is szükségeltetik. Na megyek, mert már hallom centriz a mosógép. És a csajok is sikítoznak odafent :-) Már megint csikizik egymást :-) Mióta külön szobájuk lett folyton zsizsegnek :-D


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hajtós év vége!
  2017-12-11 20:20:47, hétfő
 
  Nincs leállás, bár a mikulás lecsengett, de karácsonyvárás még tart. Hatalmas ünnepi forgatagokban jártunk, gyönyörű , hangulatos rendezvényeken, új helyeken, és nagyon ügyes gyerekekkel találkoztunk. Karácsony várás van, de sajnos egy szerettünk kórházba került. Szörnyű milyen dolgok történhetnek egy emberrel néhány hét leforgása alatt.
Sok feszültség van körülöttünk, de lassan haladunk, és rendeződnek a gondolataim. Most épp szellőztetünk, a fejemnek is jót tenne már egy nagy séta, egy hatalmas kabátban a kedvessel. De ez még várat magára. Sok a munkája, itthon is mindig van tennivaló. A ház lassan új fényt kap nagyon , már a garázsnál és a bejáratnál hangulatos a világítás .
Mennem kell, ma szeretném kialudni magamat. A gyerekek betegek voltak,én küzdök egy megfázással, a torkommal.....remélem lassan én is túl leszek rajta.
Csodás estét!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
utazás
  2017-12-01 19:15:42, péntek
 
  az utazás, az utazgatás rengeteg energiát felemészt. Igyekszik az ember vidáman eltölteni ezt az időszakot. mi most sokat utazunk, és nagyon fárasztó, mégis annyi mindent megláthatunk vagy megélhetünk. DE itthon a legjobb a gyerekekkel. Most éppen társasozni készülünk, itt az ideje, hiszen ma estére mindenki szabad lett, és egy közös estét csinálhatunk a telefonozgatás és az utazgatás helyett. Péntek van, a forró tea már az asztalon gőzölög a datolya mellett...jaj de imádom! de megyek is, mert már várnak :-)  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Most végeztem :-)
  2017-11-29 20:01:22, szerda
 
  Elkezdődött a nagy hajtás. A tavalyi csúszáson okulva,már most elkezdtünk karácsonyi, adventi sütiket gyártani, persze mindig elfogy :-) A kókuszcsóknak is nagy keletje lett, de a macaron sem tartott sokáig. Ma a mézeskalács volt terítéken. most díszitik a lányok! Közben a kedvessel "irodáztunk" , hiszen az adminisztráció folyton ott lohol a nyakunkban :-) De így most szinte naprakészek vagyunk!
A mikim szervizbe került, a franc tudja mi történt vele, persze van egy sejtésem, de majd kiderül, hogy miért kukult meg a kicsike. Pedig, hogy szeretem!
A lakás már színes fényekben dereng, minden gyerek szobájában más-más égő jelzi, az ünnepi készülődést. imádom! A karácsonyi zene, már napi szintű. Mivel keveset tudunk ténylegesen együtt lenni, hiszen mindenkinek külön órái is vannak már, igyekszünk az este néhány óráját együtt tölteni! DE mindig olyan gyorsan jön el a nyolc óra, és alig marad beszélgetésre, és miegymásra. De a halak előtt mindig összegyűlik a család. Mindenki nagyon megszerette a nagy akváriumot, és a halakat. Cumpi a kedvenc. Persze ez nem azt jelenti hogy a kutyuskák háttérbe kerültek volna!
Az edzéssel egyre nehezebben jutok dűlőre, az időpont egyeztetés miatt. Dudus viszont nagyon élvezi a thai boxot!
Elfáradok minden estére, olyan sok minden vár megoldásra! viszont az elő-ajándékom, már megrendelésre került. juuuujjjjj, most már izgulhatok emiatt! Már beköszöntött a nagy hideg, hiszen mínuszokba megy a mutató. A leanderek is holnap bekerülnek telelő helyükre.
Ohó! Tegnap csodás ünnepi körmök készültek. Szerettem a bézst, de most egy kis csillogás még édesebbé teszi a várakozást! Nem tudom milyen lesz ez a karácsony, de a fa tuti fehér lesz megint! A lakás is kapott némi fehér díszt az ablakokba.....stb.
Fáradt vagyok, és küzdök az emésztésemmel. Már már kezdtem élvezni, hogy normalizálódtam, de ma ismét remény vesztet lettem. Csak december második felére kaptam a gasztrora időpontot. Félek, mert ott fura vizsgálatokra is lehet számítani :-S de reménykedem, sikerül kideríteni az okot.
Ma sikerült megégetni a szám kívül, a szarvacska tésztát igyekeztem megkóstolni, hogy megfőtt-e...és a forró víz a pittyemen landolt .Egyből lebiggyedt a pittyem :-( AUUUUU
Jókor, mondhatom!
már vár a kád és a meleg víz, a gyerekek ép a teát készítik, esti teázgatás indul......még van egy kis időnk együtt. Csodás estét! Vasárnap első vasárnapja.....gyertyagyújtás!
Jó éjt!

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Adminisztratív
  2017-11-27 20:49:30, hétfő
 
  A mai napomat ez jellemezte. Már korán reggel a kórházban kezdtem, vérvétel. Izgultam, egyedül mentem, de nem volt semmi para :-) És a szurkálós hölgy is nagyon ügyes volt <3
Onnan, Tb, majd futás haza a kedvesemhez. Reggeli és indulás edzésre! Majd egy másik kórházban időpont foglalás, gyerekorvoshoz papírokért és indulás újra Vácra intézni a papírokat, majd a NAV-ban intéztem dolgaimat, utána T-mobil.....újítani kell a szerződésemet, és nagyon úgy néz ki, hogy előkaris ajim lesz :-D
Szóval új telefon jogos kis tulajdonosa leszek <3 ?!
Hazaérve még beszaladtam néhány papírboltba megrendelni a gyerekek kívánságait, mert sehol nem leltem, sőt, újat mondtam, amit már más is keresett.Gyors vásárlás és végre itthon! Holnapra megsütöttem a hurkát, csak krumpli kell majd hozzá, és összedobtam egy vacsit, hogy ma közösen üljünk asztalhoz. Mindenki jól érezte magát. Majd lekerültek a karácsonyi égők, villogók stb. a padlásról, és nekiláttunk a sütiknek :-) A mézeskalács tésztája már a hűtőben pihen. Kell ez nagyon már a kis lelkünknek. Majd a kókuszcsók következett, mert olyan jó bekapni egy-egy csókot , mint egy kis bonbon csalogat, hív. De Moncsika kedvéért sütöttünk egy adag macaront is, nem is lett rossz! Sőt!
Már a tea előttem, kint ülök a konyhában, vaníliás gyertya pislákol az asztalon, és szól a karácsonyi zene. Azt hiszem már nagyon hiányzott egy ilyen nyugodt este. Kértem a gyerekeket,mindenki készüljön el kilencre mindennel, hogy egy kicsit együtt legyünk, vagy játszunk egyet vagy csak beszélgessünk. Hiányoznak a nyugodt, vidám percek velük. Az elmúlt négy nap húzós volt, a csütörtöki forgatás, majd a koncert,ami felemelő volt, de pénteken már indult a menet, szombat, vasárnap.....nagyon jó volt. Imádtam , szuper hangulatfelelősök voltunk,és még az egyik nap a Neotonnal is találkoztunk :-) Tündériek, de tényleg! Holnap is van munka, de előtte megyek Timihez, már várom, mert ma a nagy sütögetésben megint sikerült alkotnom, és lehetetlen módon felszakítanom az egyik karmocskát!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
mindig mindig mindig
  2017-11-25 13:28:11, szombat
 
  Folyamatosan szaladnak a napok. Igyekszem megélni a történéseket, de lassan csak futok magam után.
Nagyon jó dolgok történnek, és sok mindent látok, amit mások miért nem?
Forgatáson voltunk, de szörnyű volt, végre sikerült a helyszínt leegyeztetni, de kétszer kellett kimennünk oda, és a videó felvételekre sem volt elegendő idő. Még hogy m/b/űvészek. Lusta emberekkel voltam körül véve,akik csak a saját dolgaik érdeklik. Cirkusz? Jesszus! Sajnos nem lehet így befejezni a klippet, így még következő napokat kerestünk ami sajnos csak december második felében, szinte félig kimerülve lesznek felvéve. Ráadásul egy csomó orvosi vizsgálat vár még rám.Kezdek kimerülni, ami nem is csoda, hiszen a folyamatos emésztési probléma már lassan kiszáradok....pedig igyekszem inni inni inni, és próbálok enni is, tisztán étkezem, de van, hogy leesik a vércukrom és azonnal kell valami. Folyamatosan dolgozom, ha nem a munkámmal foglalkozom, akkor főzök ezerrel, hogy rendesen legyen itthon főtétel, süti , saláta vagy rágcsa....szeretem a családomat, nagyon, és az állataimat is, de egyre kevesebb nyugodt időm marad mindenre. Fáradok, már a kedvem is kezd lankadni, és mindig fázom, ugyanakkor nem fogyok, ami nem baj, csak nem tudom mi történik bennem.
Lassan de biztosan készülődünk az adventi ünnepekre. Rengeteg fellépés vár ránk, és még a mai napig vannak felkérések de már alig tudunk valakit beilleszteni a decemberbe. Izgulok is , várom a decembert ,de félek is nagyon , hogy tudjam végig csinálni, teljes gőzerővel.
Mennem is kell készülni, ma is érdekes dolgok várnak még.
Valamelyik nap a Mátyás templomban voltam a kisfiammal, egy 20 éves jubiláló koncerten. Tényleg csodálatos volt. Kellett is az a két óra kikapcs a forgatás után, mert felborult az a napom. MEnnem kellllll de jó lenne pihenni ...de majd januárban......pusz
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
izgalommal telve :-)
  2017-11-21 08:17:37, kedd
 
  Minden nap hoz magával valami újat.
Ez a hét is csodás lesz, és folyamatosan kapom a meghívásokat különböző rendezvényekre, koncertekre, találkozókra. Nem mindegyikre tudok elmenni, és sajnos, van olyan is amire nagyon szeretnék, mégsem tudok. Rengeteg anyai feladatom van, amit másra nem hagynék, főleg most, mivel az utolsó szabad vagy félig szabad napjaimat a gyermekeimre szánom, hiszen hamarosan elkezdődik ,mint minden évben a decemberi hajtás és bizony karácsonyig meg sem állunk. DE várom is , mert szeretem, a gyerekek csillogó szemeit, a varázslatot, a fényeket, a várakozást, a meglepetéseket, az illatokat, a kedves ismerős arcokat.....és sorolhatnám. DE előtte még egy nagy dolog vár, méghozzá csütörtökön megyünk egy videóklipp forgatásra, végre a bohóc dalunkra sikerült a helyszent leegyeztetni, és a kis artistánkat is, na meg a kedvenc bohócunkat. És még Peti is ráér :-)
Izgalom van ezerrel. Hát persze, hogy izgulunk, hiszen már fél éve várunk rá, de a jó dolgokhoz idő kell.
Most is hamarosan indulok , de előtte még muszáj volt enni. muszáj, mert ez a diéta, nem engedi meg, hogy akárhol, akármit megegyek. Nem tudom segíteni fog-e a problémámon, majd kiderül, de a súlyomon biztosan, hiszen arra már egyszer ki lett próbálva :-) Teljesen talán 2-3 hete kezdtem paleozni, és most már nagyon oda figyelek, Se kávé , se hamburger nem játszhat be, ha nem GM vagy nem tejmentes. Elszánt lettem, nagyon. Ádám pedig odafigyel rám, hogy keményen dolgozzam az edzéseken, a tegnapit is érzem, alig bírok ráülni :-D
Most már fontossá vált az egészségem,úgy látszik mindenkinek eljön az az időszak, amikor meg kell tanulnia, hogy saját maga fontos lesz! Nekem most kellett rájönnöm, hogy magamra is muszáj figyelnem, és időt szánnom. Nehéz elhinni, hogy én is fontos vagyok, hiszen ez sosem volt eddig.
Nehéz ma elmenni, mert itthon a két szeretett pasim, de muszáj. Kaja a hűtőben.......a fejemben meg a dal zsong, aminek az alapja készül , teljesn ideg vagyok miatta, mert teljesen más ritmusú, stílusú dal lesz, de bulizós az tuti.
Mennem kell!
Este jövök, vagy délután is :-) Puszi
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Picidia
  2017-11-16 22:34:31, csütörtök
 
  Annyi minden történik körülöttem és alig fogom fel minden esemény részletét :-)
Ma megérkezett a szülinapi ajándékom, egy csodálatos fekete angel táska. Már a látványától is odáig vagyok. Persze még a dobozában és a szép bársony, selyem zsákjában csücsül, mert a mai estémhez nem illett volna . A lányoknak itt ott külön óra, a fiammal ültünk be kedvenc kávézómba. Tea, latte, csakis rizs tejjel! Majd jött az egyik lányom, és a fehér csokis forrócsoki is bejátszott. Imádom őket, de lassabban haladtam, mint ahogy akartam, deeeeee, elkészült! Je! Vasárnap megyek Stúdióba, hogy elkezdjük a zenét! és az új vonatos gyerekdalnak is véglegesítsük a kis pofiját!
Szóval nagy örömöm volt a mai aji!
Munkásan telnek a napok, délelőttök vagy délutánok, mindig akad valami. DE ma egy órára leálltam pihenni, mert elfáradtam a sok pörgéstől. Megnéztem egy filmet, hours.....megható, félelmetes, fájdalmas, reménytelen, mégis reményt keltő.....csodás befejezés!
Feltöltött, és sikerült kicsit kipihennem magam. Ma SPooky fürdetésre került. Na vele is megküzdöttem, de megérte, mert olyan kis selymes puha lett a bundája! Még a lányokért is eljött velem :-) Teljesen feldobódott a fürdés után :-DDDD
Fárasztó napjaim vannak, igyekszem mindent intézni, de sokszor elcsúszok a teendőimmel!
És már beköszöntött a tél, Már fagy is volt! :-(
Nem tudom a tölcsér virág vagy trombita virágom túl élte e , de csak holnap kerül kiására, lusta lettem?::??????
Pedig az ájjel rengeteget aludtam! És csodás volt az estém is.
Holnap is korán kelek, és indulás...... a paleo most elég jól működik. Ádám adott tanácsokat,de az a helyzet, hogy folyton éhes vagyok mostanában, hogy beköszöntött a hideg. És a beleimmel sem vagyok még kibékülve. Kíváncsi vagyok helyre áll-e a rendszer a tartós paleoval.
Elfáradtam mára, pedig még a zenei részét meg kellene csinálnom a dalnak. Nagyon király lesz, vagy legalábbis re,élem. És már januárra hívogatnak énekelni :-) Hétvégén is két bálba megyek.....a héten is megfordultam egy idősek napján. Szeretem, és az új mikrofonommal olyan könnyű énekelni!
Új zenéket is kerestem hegedülni, csak idő nem volt még rá.
Rengeteg dolgom lenne, és most megint csak azt érzem, hogy topogok . Ráadásul jövő héten hatalmas lehetőséget kaptunk egy cirkuszban, és nagyon izgatott vagyok, mert valaki olyannal leszünk együtt, olyannal dolgozunk, akit régóta ismerek, szeretek, csodálok :-) És És És már lassan fél éve vártam erre a lehetőségre! Juhéj!
Zsong a fejem, és a sok telefon és a kedves szavak, de sokakat vissza kell utasítanunk, mert sajnos véges a kapacitásunk. És remélem ebben az évben is magas színvonalat tudunk biztosítani műsorainkban. Nagyon izgulok, hogy minden jól sikerüljön :-) Mennem kell, mert még ezer a dolgok! puszi, jó éjt!


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Annyi minden történik, hogy
  2017-11-12 21:56:20, vasárnap
 
  lassan nem marad időm az írásra.
De tényleg. A héten Márton nap miatt dolgoztam nagyon sokat. És holnap lesz egy szünet nap, de edzésem lesz, és be kellene vásárolni, papír munkákat intézni és a nagy akváriumot is be akarjuk indítani.....ésésésésésésésés......... Teli van a fejem és csak pihennék most egy pár órát. Ma volt időm egy jó forró zuhanyra este és hajmosásra. Jó lenne befeküdni a napágyba is , de aludni is jó volna. A fiam még gyakorol a zeneóráira, eddig az angolt tanulta...szegény nagyon meg van terhelve, de szereti, azt mondja, mindent amit csinál, nagyon szeret. Most zongorázik <3 imádom őt, olyan kitartó, komolyan gondolja a művészi pályát.
Nekem valahogy több időm volt, pedig én is olyan sok mindenre jártam. Nekik nagyon sok a tanulni valójuk. Alig győzik szegényeim.
Ma nem kellett főznöm, a gyerekeket anyuék hozták haza este. A lányoknak matek felvételi felkészítés volt. Próbálok mindenre figyelni, most láttam, hogy Monának sem lesz egyszerű a balett, rengeteg próbával az előadásokra.....édesem, a lába úgy fáj sokszor. Zsuzsi pedig imádja a boxot. Vasgyúró,mint az anyukája :-D Kicsit jó kaják kerültek elém, így ez a hét nem a diétáról szólt, de hogy is szólhatott volna arról, mikor a polgármester úr sült-kolbásszal és tortával kínált minket szombat este is. És nem lehetett nemet mondani :-)
Nagyon szuper volt az elmúlt hét, már az új vonatos dalom szólalt meg a műsorban. De már most ezerrel dolgoznom kell a téli programon. Pedig nem nagyon lesz pihenő a héten és a jövő héten sem. Hegedülnöm is kell, kedden a hegedűm is kézbe kerül, és szerintem lassan a Muzsika tv-ben is ott leszek....kíváncsi vagyok rá, látni fogom-e. Tomival is kell beszélnem.
Közben a szombati bulink olyan jól sikerült, hogy két hét múlva megint megyünk, csak más okból, és a Pm felsorolta milyen dalokat szeretne hallgatni tőlünk. Annyira rendes, és jó fej, a felesége meg egy angyal! Katáék is összebarátkoztak velük, és most már úgy néz ki rendszeres lesz az utazás!
Bárcsak az apukámék is így gondolkodnának. Nekik is kijárna egy kis üdülés.
Ma nagyon jó dolog történt, a kedvesem megrendelte nekem a szülinapi ajimat <3 Egy csoáds fekete angel táskát.....imádom őt ezért, mert egy vagyont ér az a táska és egy vagyonba is kerül, de ez pont én vagyok ez a táska <3
Most izgulhatok, mikor jön meg :-D Puszi
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
lángoló teherautó
  2017-11-08 21:57:50, szerda
 
  Átlagos munkás nap, de hazafelé hihetetlen dolog történt! Jöttünk a pályán már egy jó ideje, és még mennyi volt hátra,de valami nagyon fényes, vagy villogó? Közeledve egy hatalmas platós autó lángokban az út szélén. Félelmetes volt elhaladni mellette, mindenki lassított, nehezen haladt a forgalom, a rendőrautó a másik oldalon villogott. Az ajtó nyitva volt, remélhetőleg kiszállt a vezető.
Ahogy elmentünk mellette.....leégette a fülemet az anyós ülésen a lángoló , égető hő. Félelmetes, rémisztő látvány volt. Sajnos nagyon ijesztő is, mindenki igyekezett elmenni , féltem, nehogy felrobbanjon! Majd egy kis idő múlva láttuk a tűzoltóautókat, és a következő hírekben hallottuk, hogy már oltják és leállították az oltás alatt a forgalmat azon az oldalon. Hogyan történhet ilyen? Tényleg félelmetes látvány volt :-(
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/170 oldal   Bejegyzések száma: 1691 
2017.11 2017. December 2018.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 3 db bejegyzés
e év: 163 db bejegyzés
Összes: 1727 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 44
  • e Hét: 348
  • e Hónap: 5353
  • e Év: 107917
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.