Regisztráció  Belépés
dundulino.blog.xfree.hu
Az élet szép, vagy tudni kell széppé tenni! Demeter Zsuzsanna
1976.10.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/169 oldal   Bejegyzések száma: 1685 
izgalommal telve :-)
  2017-11-21 08:17:37, kedd
 
  Minden nap hoz magával valami újat.
Ez a hét is csodás lesz, és folyamatosan kapom a meghívásokat különböző rendezvényekre, koncertekre, találkozókra. Nem mindegyikre tudok elmenni, és sajnos, van olyan is amire nagyon szeretnék, mégsem tudok. Rengeteg anyai feladatom van, amit másra nem hagynék, főleg most, mivel az utolsó szabad vagy félig szabad napjaimat a gyermekeimre szánom, hiszen hamarosan elkezdődik ,mint minden évben a decemberi hajtás és bizony karácsonyig meg sem állunk. DE várom is , mert szeretem, a gyerekek csillogó szemeit, a varázslatot, a fényeket, a várakozást, a meglepetéseket, az illatokat, a kedves ismerős arcokat.....és sorolhatnám. DE előtte még egy nagy dolog vár, méghozzá csütörtökön megyünk egy videóklipp forgatásra, végre a bohóc dalunkra sikerült a helyszent leegyeztetni, és a kis artistánkat is, na meg a kedvenc bohócunkat. És még Peti is ráér :-)
Izgalom van ezerrel. Hát persze, hogy izgulunk, hiszen már fél éve várunk rá, de a jó dolgokhoz idő kell.
Most is hamarosan indulok , de előtte még muszáj volt enni. muszáj, mert ez a diéta, nem engedi meg, hogy akárhol, akármit megegyek. Nem tudom segíteni fog-e a problémámon, majd kiderül, de a súlyomon biztosan, hiszen arra már egyszer ki lett próbálva :-) Teljesen talán 2-3 hete kezdtem paleozni, és most már nagyon oda figyelek, Se kávé , se hamburger nem játszhat be, ha nem GM vagy nem tejmentes. Elszánt lettem, nagyon. Ádám pedig odafigyel rám, hogy keményen dolgozzam az edzéseken, a tegnapit is érzem, alig bírok ráülni :-D
Most már fontossá vált az egészségem,úgy látszik mindenkinek eljön az az időszak, amikor meg kell tanulnia, hogy saját maga fontos lesz! Nekem most kellett rájönnöm, hogy magamra is muszáj figyelnem, és időt szánnom. Nehéz elhinni, hogy én is fontos vagyok, hiszen ez sosem volt eddig.
Nehéz ma elmenni, mert itthon a két szeretett pasim, de muszáj. Kaja a hűtőben.......a fejemben meg a dal zsong, aminek az alapja készül , teljesn ideg vagyok miatta, mert teljesen más ritmusú, stílusú dal lesz, de bulizós az tuti.
Mennem kell!
Este jövök, vagy délután is :-) Puszi
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Picidia
  2017-11-16 22:34:31, csütörtök
 
  Annyi minden történik körülöttem és alig fogom fel minden esemény részletét :-)
Ma megérkezett a szülinapi ajándékom, egy csodálatos fekete angel táska. Már a látványától is odáig vagyok. Persze még a dobozában és a szép bársony, selyem zsákjában csücsül, mert a mai estémhez nem illett volna . A lányoknak itt ott külön óra, a fiammal ültünk be kedvenc kávézómba. Tea, latte, csakis rizs tejjel! Majd jött az egyik lányom, és a fehér csokis forrócsoki is bejátszott. Imádom őket, de lassabban haladtam, mint ahogy akartam, deeeeee, elkészült! Je! Vasárnap megyek Stúdióba, hogy elkezdjük a zenét! és az új vonatos gyerekdalnak is véglegesítsük a kis pofiját!
Szóval nagy örömöm volt a mai aji!
Munkásan telnek a napok, délelőttök vagy délutánok, mindig akad valami. DE ma egy órára leálltam pihenni, mert elfáradtam a sok pörgéstől. Megnéztem egy filmet, hours.....megható, félelmetes, fájdalmas, reménytelen, mégis reményt keltő.....csodás befejezés!
Feltöltött, és sikerült kicsit kipihennem magam. Ma SPooky fürdetésre került. Na vele is megküzdöttem, de megérte, mert olyan kis selymes puha lett a bundája! Még a lányokért is eljött velem :-) Teljesen feldobódott a fürdés után :-DDDD
Fárasztó napjaim vannak, igyekszem mindent intézni, de sokszor elcsúszok a teendőimmel!
És már beköszöntött a tél, Már fagy is volt! :-(
Nem tudom a tölcsér virág vagy trombita virágom túl élte e , de csak holnap kerül kiására, lusta lettem?::??????
Pedig az ájjel rengeteget aludtam! És csodás volt az estém is.
Holnap is korán kelek, és indulás...... a paleo most elég jól működik. Ádám adott tanácsokat,de az a helyzet, hogy folyton éhes vagyok mostanában, hogy beköszöntött a hideg. És a beleimmel sem vagyok még kibékülve. Kíváncsi vagyok helyre áll-e a rendszer a tartós paleoval.
Elfáradtam mára, pedig még a zenei részét meg kellene csinálnom a dalnak. Nagyon király lesz, vagy legalábbis re,élem. És már januárra hívogatnak énekelni :-) Hétvégén is két bálba megyek.....a héten is megfordultam egy idősek napján. Szeretem, és az új mikrofonommal olyan könnyű énekelni!
Új zenéket is kerestem hegedülni, csak idő nem volt még rá.
Rengeteg dolgom lenne, és most megint csak azt érzem, hogy topogok . Ráadásul jövő héten hatalmas lehetőséget kaptunk egy cirkuszban, és nagyon izgatott vagyok, mert valaki olyannal leszünk együtt, olyannal dolgozunk, akit régóta ismerek, szeretek, csodálok :-) És És És már lassan fél éve vártam erre a lehetőségre! Juhéj!
Zsong a fejem, és a sok telefon és a kedves szavak, de sokakat vissza kell utasítanunk, mert sajnos véges a kapacitásunk. És remélem ebben az évben is magas színvonalat tudunk biztosítani műsorainkban. Nagyon izgulok, hogy minden jól sikerüljön :-) Mennem kell, mert még ezer a dolgok! puszi, jó éjt!


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Annyi minden történik, hogy
  2017-11-12 21:56:20, vasárnap
 
  lassan nem marad időm az írásra.
De tényleg. A héten Márton nap miatt dolgoztam nagyon sokat. És holnap lesz egy szünet nap, de edzésem lesz, és be kellene vásárolni, papír munkákat intézni és a nagy akváriumot is be akarjuk indítani.....ésésésésésésésés......... Teli van a fejem és csak pihennék most egy pár órát. Ma volt időm egy jó forró zuhanyra este és hajmosásra. Jó lenne befeküdni a napágyba is , de aludni is jó volna. A fiam még gyakorol a zeneóráira, eddig az angolt tanulta...szegény nagyon meg van terhelve, de szereti, azt mondja, mindent amit csinál, nagyon szeret. Most zongorázik <3 imádom őt, olyan kitartó, komolyan gondolja a művészi pályát.
Nekem valahogy több időm volt, pedig én is olyan sok mindenre jártam. Nekik nagyon sok a tanulni valójuk. Alig győzik szegényeim.
Ma nem kellett főznöm, a gyerekeket anyuék hozták haza este. A lányoknak matek felvételi felkészítés volt. Próbálok mindenre figyelni, most láttam, hogy Monának sem lesz egyszerű a balett, rengeteg próbával az előadásokra.....édesem, a lába úgy fáj sokszor. Zsuzsi pedig imádja a boxot. Vasgyúró,mint az anyukája :-D Kicsit jó kaják kerültek elém, így ez a hét nem a diétáról szólt, de hogy is szólhatott volna arról, mikor a polgármester úr sült-kolbásszal és tortával kínált minket szombat este is. És nem lehetett nemet mondani :-)
Nagyon szuper volt az elmúlt hét, már az új vonatos dalom szólalt meg a műsorban. De már most ezerrel dolgoznom kell a téli programon. Pedig nem nagyon lesz pihenő a héten és a jövő héten sem. Hegedülnöm is kell, kedden a hegedűm is kézbe kerül, és szerintem lassan a Muzsika tv-ben is ott leszek....kíváncsi vagyok rá, látni fogom-e. Tomival is kell beszélnem.
Közben a szombati bulink olyan jól sikerült, hogy két hét múlva megint megyünk, csak más okból, és a Pm felsorolta milyen dalokat szeretne hallgatni tőlünk. Annyira rendes, és jó fej, a felesége meg egy angyal! Katáék is összebarátkoztak velük, és most már úgy néz ki rendszeres lesz az utazás!
Bárcsak az apukámék is így gondolkodnának. Nekik is kijárna egy kis üdülés.
Ma nagyon jó dolog történt, a kedvesem megrendelte nekem a szülinapi ajimat <3 Egy csoáds fekete angel táskát.....imádom őt ezért, mert egy vagyont ér az a táska és egy vagyonba is kerül, de ez pont én vagyok ez a táska <3
Most izgulhatok, mikor jön meg :-D Puszi
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
lángoló teherautó
  2017-11-08 21:57:50, szerda
 
  Átlagos munkás nap, de hazafelé hihetetlen dolog történt! Jöttünk a pályán már egy jó ideje, és még mennyi volt hátra,de valami nagyon fényes, vagy villogó? Közeledve egy hatalmas platós autó lángokban az út szélén. Félelmetes volt elhaladni mellette, mindenki lassított, nehezen haladt a forgalom, a rendőrautó a másik oldalon villogott. Az ajtó nyitva volt, remélhetőleg kiszállt a vezető.
Ahogy elmentünk mellette.....leégette a fülemet az anyós ülésen a lángoló , égető hő. Félelmetes, rémisztő látvány volt. Sajnos nagyon ijesztő is, mindenki igyekezett elmenni , féltem, nehogy felrobbanjon! Majd egy kis idő múlva láttuk a tűzoltóautókat, és a következő hírekben hallottuk, hogy már oltják és leállították az oltás alatt a forgalmat azon az oldalon. Hogyan történhet ilyen? Tényleg félelmetes látvány volt :-(
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
SZóval tömény
  2017-11-07 22:07:20, kedd
 
  A holnapi napom ksé korán kezdődik és későn végződik. Beindult a Márton napos meló :-) Szeretem, főleg, hogy a hatalmas libákat a gyerekek előszeretettel simogatják, ölelgetik. Egy fantasztikus emberre találtunk, akinek a keze munkájában arany rejlik <3
Egy hét és utána hangolódunk az ősz búcsúztatására.Egyre jobban elkap a karácsonyi. téli hangulat,de sikerül visszatalálnom a Földre :-)
Ma már elkezdett fájni a torkom, esküszöm már pszichésen alakul ez ki, a hajtás miatt. Még el sem kezdődött igazán......és tessék. Már forralom a teát!
Kicsit kipucsultam ma is. Mentem edzésre délután, és olyan kemény volt, majd be....de annyit ásítottam, már már kezdtem szégyellni magamat! Jaj mennyi az idő! JóccakáT!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Márton napozás
  2017-11-07 14:50:12, kedd
 
  Mit ehetnénk ilyenkor? Ezt már mindenki tudja, Márton napján Libát eszünk :-) Ahogy szól a dal :-)
Itt meg is lehet hallgatni :
Link
Ma már elkezdtünk Márton napozni,és a gyerekek tündérek....de mi libák helyett cukorkával kedveskedünk nekik! Jaj szaladnom kell edzésre. majd jövök!Puszi
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Dallamokon át tv felvétel
  2017-11-06 14:55:23, hétfő
 
  Reggel készülődés, vártam a barátnőmet és indulás Pestre. Egy annyira szuper étteremben Lort Trió étteremben volt már minden technika, én az elsők között voltam, de egész napos volt ez a dolog.
Lila és bordó és narancs színek, stukkók, juj nagyon tetszett a hely. Sok ismerős és ismeretlenül ismerőssel találkoztam. Ihos Józsi, mint mindig most is bókolt szépeket, úgy szeretem ezeket a poénos megnyilvánulásait...majdhogynem zavarba is hoz vele :-)
Tercsi figyelt, mindenhol mellettem volt, segített, imádni való volt. Tomival megbeszéltük amire már oly régen várok, persze megint feladatokat kaptam, hogy mi után nézzek, Balázs nagyon kedves volt , és igazából mindenki. Fülig ért a szám, és a kis közönségnek is kicsit sikerült mosolyt csalni az arcukra.
Nem sokáig maradtunk, menni akartam, pedig mennyire jók voltak az énekesek, és a hangulat uis fantasztikus volt. Most már csak figyelni kell , mikor kerül adásba a két dal. imádtam mindkettőt énekelni nekik. Még a Polgármestert is velem énekelték a második refrénnél.
Átöltöztem, és úgy szerettem Ádámot az edzőt, mert bár a súlyom nem változott, mégis feljött rám a kis szürke rucim. Imádtam csizmával, és kis őszi kabátkával, nagyon elegáns, mégis visszafogott. Tercsi szuperül néz ki mindig. Kis shopingolás a Duna plazában, majd egy-egy hatalmas adag latte, arabikan kávéból és nekem csakis magtejjel <3 imádom! KIs vásárlás még és go haza. Itt csináltam fincsi vacsit, és sajnos elköszöntünk egymástól, de fantasztikus volt ez a csajos nap együtt.....tudom, most már nekem kell hozzá mennem, de nekem olyn nehéz hétvégét találni, viszont mikuláskor találkozunk, és egy bálba is hivatalosak lettünk vele :-) december végén.
Imádtam a tegnapi napot, a szüleim is fel jöttek, és jó volt velük lenni egy kicsit. Készülődtünk a hétfőhöz és ágy....de hajnalban többször is felébredtem, ahogy Robi is ment dolgozni, már nem tudtam elaludni, így elég nehezen indult be a nap.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Holnap tv felvétel :-)
  2017-11-04 18:43:11, szombat
 
  Nem sok idő maradt már magamra ma. Reggel kitakarítottunk a csajokkal, de nagyon! Annyira tiszta a ház, hogy mostmár 3-an vagy 5-en takarítunk, hogy szinte egy porszemet sem lehet találni, és potom 2 óra alatt meg van az ,ami máskor két nap alatt.....yeeeeee
A kisfiam kántorképzőben volt ma, a lányok pedig lementek a nagyszülőkhöz. Mi pedig kettesben sétáltunk egyet Vácon a sétáló utcában, és megebédeltünk a Repetában. Annyira jó volt. Haza már a patyolat tiszta házba jöttünk! Lesétáltam három kismalacommal a fiam elé, de a sétát inkább húzásnak mondanám. Velem nagyon bátorrá váltak a kis mocskok, így rá kellett jönnöm, én csak egyesével sétáltathatom őket :-)
Nagyon jó ötletet láttam az étteremben, így most a kisfiamnak is és magamnak is kipróbáltam, hogy az üdítő befőttes üvegbe került, kupak nélkül, szívószállal, és teletömtem mandarinnal meg citrommal....
Na jó kis koktélt iszok, hiszen egy kis gin is belekerült .
Már engedem a fürdővizet és keverem a pakolást. Ma méz és joghurt kerül az arcomra, a cukorros kombó után. Tegnap is kicsit megnyomorgattam, de ma a hajam is kap egy pakolást. Ma este szépülök. Bár Robika bejelzett, hogy beizzítja az x-boxot, és ugráljunk a vízeséseken vagy sport...nem mondtam nemet, hiszen ma befigyelt egy donátsfánk is, és egy kis csokiiiiiiii.
Holnap Tercsi is velem jön.....nagyon örülök, hogy egyre több közös programunk van. Szimpatikus, és olyan mint én......és igazi ember, nem másolós, és utánzós, meg aki nem tudja mit csináljon magával. Az élet hozta magával nála is a feladatokat , nehézségek árán lett az aki. Nos, igazi egyéniség, és gyönyörű nő!
JAJ! És kinéztem egy design táskát is. Ezt kértem a szülinapomra. Nem olcsó, és sajnos nem bőr, de belezúgtam, nagyonnnnnnnnn! Egy igazi ANGEL táska <3
Vannak dolgokok, amik nagyon meg tudnak fogni, és szeretek vágyakozni, és megkapni.......
Mint a kedvesemet <3
Hű mennem kell, vár a kád! Puszi
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hogy ez milyen fantasztikus!
  2017-11-03 11:34:52, péntek
 
  Hihetetlen a mai időjárás, november 3-át írunk, már kora reggel 10-12 fokot mutat a hőmérő. Imádom. Már reggel 8-kor siettem edzésre, kemény volt, alig bírtam, de küzdöttem, hogy helytálljak :-)
A napsütés is erőt adott. Hihetetlen, hogy kétnaponta fűtünk be, mert annyira jó idő van. Ami persze nem baj, hiszen tovább kitart a tüzelő....ráadásul nagyon várjuk már a napelemeseket is, hiszen lassan 3 hónapja vagy 4 is húzzák a szerelést, az Elműre várva.
Edzés után egy finom reggeli avokádóval, és petipatéval. , de ahogy leültem dolgozni és a promós dolgaimmal foglalkozni néhány gumicukor és keksz is áldozatul esett. Segítségemre sietett Spooky, mert ő nem tud kimaradni a jóból :-D
Tegnap egy gyönyörű tortát sütöttünk Monával Toncsinak, tortapapír, és doboz is járt hozzá. DE ő is meglepett ám, egy hatalmas karton kólával , persze zéróval :-DDDD
Este gitározott nekünk, kicsit én is próbáltam....aúúú de fájt, meg kell keresnem a nekem való gitárt.Majd megnéztük az iped tv-t, hogy mi kell hozzá, ó nekem is kell olyan kütyü :-D Gabika is megérkezett a testvérével, olyan keveset látom őket mostanában, hiányoznak, de most oly sokan hiányoznak nekem, mindenkivel szeretnék találkozni, mert tudom egy-két hónapig nem sok időm lesz.....
Ma rádiózok is, készülnöm kell arra is, de előbb sorsolunk Dorothyval, ma van az új CD sorsolása, akik osztották a posztunkat. Izgi,mert nagyon tuti ks téli válogatás lett az új dallal természetesen. Ő fogja először hallani. Annyi minden vár rám és fogy az idő. Pihenős szakasz is volt itt az őszi szünetben.
Ma még rendbe is kell hoznom magam a vasárnapi tv felvételre. Arcpakolás, sok víz, körmök, haj......és mit vegyek fel, örök kérdés :-D
Megyek mert ezer a dolog! Csodás napot!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy újabb hónapot zártunk...
  2017-11-02 21:36:45, csütörtök
 
  De sok minden történt egy hónap alatt és máris elkezdődött egy újabb...... Hétvégén munka volt ezerrel, de meg is fáztam, tartanom kellett magam, mint mindig. Kedden rohangálás, vásárlás ezer bolt bejárása, majd készülődés az estére, kis barátok, barátnők, és az én barátnőm <3 Tercsi .....éjjel volt mire ágyba kerültünk.... a szerda a pihenésről szólt, a csütörtök már a munkákról. Toncsit köszöntöttük fel ma, egy csodás tortát sütöttünk neki Moncsival. A konyhától már herótom van, folyton csak rendbe teszem, Mire megcsináltam Robi holnapi szendvicseit, és rendbe tettem mindent, a kisfiam, máris vacsorázni érkezett...nincs már kedvem a konyhába menni, bárhogyan is hagyja ott. Töltöttem egy rosét és feljöttem a gépemmel. El kellett vonulnom. Beteltem,nem tudom mi a baj, a hideg? Bár ma egy meleg front köszöntött be hozzánk, hiszen ma 16 fok volt. November 2-án, hihetetlen, de nagyon örültem neki. Kellett! A gyerekek ma elvitték a kutyákat sétálni is, annyira fantasztikus volt az idő. Gyors takarítás, rengeteg főzés, legalább egy kis jazz mellett történt. Kezdi a fiam is megkedvelni ezt a zenét. Nagyon rá vagyok kattanva erre a stílusra. Most esős jazz imprót hallgatok. Kitágítja az elmét , egy pohár jó bor mellett , és mégis ellazít, és átenged egy más dimenzióba emel át a zene ritmikájával , lüktetésével..... ahogy dobban a szív, úgy megy a gitár a zongora után.....
Hétvégén tv felvételr emegyek, és lehet Tercsi kísér el , hogy ne legyek egyedül, igaz mindig találok ismerősöket, és szívemnek kedves arcokat,Tercsinek is jó lesz egy kicsit más világba kerülni :-)
Hétfő még pihi , azután kezdődik a Márton napozás....nem nagyon lesz a jövő héten már pihi, ezért is holnap rádiózom.....
Nem vagyok toppon, lazul az elém a zenére :-) Vagy a borra?
Nem is tudom, de már nagyon kellett egy pohár bor. Csak egy pohár. Ősi Gábor borai jók az ilyen estékre.
Toncsinak is azt vittünk, mert nagyon szeretem. Bár Gabika is rosés olykor, a vörös is nagyon tud kísérni az est folyamán. Imádom a vörösbort. De a fehér is nagyon hálás tud lenni egy kis forralt fűszerrel :-) És lassacskán már eljön annak is az ideje!
Csodás az este hangulata......
Szép estét, egy jó bort és kedves pillanatokat!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/169 oldal   Bejegyzések száma: 1685 
2017.10 2017. November 2017.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 157 db bejegyzés
Összes: 1721 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 216
  • e Hét: 1037
  • e Hónap: 7172
  • e Év: 99130
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.