Regisztráció  Belépés
dundulino.blog.xfree.hu
Az élet szép, vagy tudni kell széppé tenni! Demeter Zsuzsanna
1976.10.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/163 oldal   Bejegyzések száma: 1626 
Úgy izgulok!
  2017-07-18 12:42:52, kedd
 
  A nyár mindig élményekkel telve telik. Tegnap elmentünk a gyerekekkel moziba, ó ez milyen jó, na de szinte már éjszakai mozizás volt, hiszen éjfél után értünk haza jócskán. Nagyon élvezték hogy nem a szokásos délutáni matiné volt. Jókat beszélgettünk és a film is nagyon jó volt!
A transformer filmek amúgy is mindig jók :-)
Ma sem fogunk unatkozni, éppen ezért izgulok. Tegnap végre megtapasztalhattam, hogy milyen délután kicsit sziesztázni a kertben. A hatalmas hordó asztalként funkcionál, így a frissítő és az újságok ráfértek, a karosszék pedig kiváló napozóággyá alakult! Nagyon jól esett kicsit ejtőzni. Ma reggel mindenki durmolt, hát én nekiláttam a teendőimnek. Kutyuskáim, mosások, reggeli készítés...stb. Sikerült idén is eltennem két, három üvegecske szárított paradicsomot. Lehet még nem hagyom abba az aszalást, hiszen ez a veresi paradicsom fantasztikus ízű!
Ma kedd van, izgalommal teli, mert ismét kiszemeltünk egy autót. Ma kérdezik le nekünk az előéletét......juuuujjjjj.
Szóval nagy az izgalom!
A gyerekek eltűntek a szobáikban, ami nem is csoda, hiszen nagyon meleg van odakint. Azt hiszem ma már a medence is jó hőmérsékletű lesz. Most kisebb medencénk van a szokásosnál, mert új helyre került, de olyan jól mutat, és annyira pihenős helyen van, hogy akár el lehet benne üldögélni egy ücsivel is és csak gondolkodni az élet nagy dolgain :-)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
újítunk?
  2017-07-13 23:54:51, csütörtök
 
  Sikerült a weboldalamat kicsit újítani. ha kíváncsi vagy rá, kukkats oda :-)
Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Napok napok után
  2017-07-13 23:53:42, csütörtök
 
  Olyan sok minden tömörül egy egy pillanatba, és oly sok minden történik, alig tudom felfogni, érezni a kis csodákat, és szinte tömörítve élek meg minden pillanatot.
igyekszem mindenre időt szánni, de a sok utazás rengeteg időt elvon egy-egy napból. Sokan mondják, hogy sok felé "szakadok" s kicsit mindenhol ott vagyok.....lassan 3 hónapja nem volt egy kis megállás sem. Ideje most már kézbe venni a dolgokat és a pihenésre is szánni valamennyit. Ma pl. sikerült kijutnom a függőágyba egy órára. Sajnos nem volt teljesen felhőtlen az idő és az álom is elnyomott egy pillanatra, de ringatózni a szélben, és álmodozni.....kell egy kicsit. Szinte a blgra is alig jut idő, hiszen lassan már megint másnap lesz. Mindig másnap fekszem le és hajnalban kelek :-) Imádom csinálni amit teszek veszek. Mindig vannak új ötleteim, és igyekszem meg is valósítani némelyiket.
Ma a kisfiamnak sikerült egy szimfonikus zenekar zenei felvételén hangmérnök mellé kerülni. Ha tényleg ezzel is akar majd foglalkozni, akkor már most el lehet kezdeni, ha az embernek vannak ismeretségei. Azért volt egy kis idő együtt is, sokat beszélgettünk.
A lányok ma barátnőztek és barssóit rendeltek, palacsintát sütöttem majd ők is folytatták :-D Ők már alszanak, elfáradtak a mai nap. Nem volt túl meleg,de hidegnek sem mondható időjárás volt. Remélem azért holnapra kedvezőbben alakul a jó idő. Mostanában szinte minden este esett az eső, így az öntözéssel nem sok gond volt. holnap már elő kell venni a kannákat és táp-oldatozni. A kertre is kell egy kis időt szánni,már elhanyagoltuk egy kicsit, de most másra kellett figyelni.
A július némelyik hétvégéje talán nem lesz olyan sűrű és akad idő másra is. Jó lenne elmenni a srácokkal valamelyik fürdőbe. Vagy kirándulni.....már nézegetem merre lehetne indulni :-)
Na szaladok aludni, hátha még e napon sikerül ágyba kerülni :-) Jó éjt!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Milyen jóóóó
  2017-07-11 11:42:22, kedd
 
  Szeretem a nyárban, ha éjszaka esik az eső, nappal pedig süt a nap. De ma éjjel akkora vihar volt, aludni sem tudtam. mindennek van jó és rossz, kellemes és kellemetlen oldala. A ma éjjeli viharral is így van ez. Nem kell locsolni, a gyepnek nagyon jót tesz, a virágokat, kertet nem kell locsolni.....de minden elázott, a garázsban úszott minden, a kapu alatt befolyt a víz, olyan svunggal fújta a szél neki az esőt, hogy a garázskapu és a lefolyókák nem tudták elnyelni a sok vizet.
Hajnalban a vonatra rázuhant egy fa, így nem közlekedtetek . Ithon minden felborult, minden csupa víz...... lehetne sorolni, de most süt a nap. Mindig kisüt a nap, csak tudjuk kivárni. Igaz? Hát azt kívánom mindenkinek és magamnak is, hogy mindig higgyek a napsütésben, és legyen erőm kivárni, míg újra derül az ég és kisüt a nap. Tudom, hogy néha nagyon nehéz, főleg ha nincs az ember mellett egy támasz, egy segítség. Sose adjuk fel a reményt! minden pillanatát élni és érezni kell az életünknek!
Látok sorsokat, embereket, tapasztalom a sors csapásait, ajándékait és .......
Tegnap végre eljutottunk bevásárolni minden szükséges dolgot. Kifogytunk mindenből, mert sosem volt annyi idő, hogy rászánjunk 3-4 órát minden beszerzésére. Nos beszaladtunk az Aldiba a gyerekeknek kenyérért, és láttam ott ül egy idősödő hajléktalannak tűnő ember, nagy szakállal.Néztem mit csinál, valamit keresett a zsebében, és elővett némi aprót, ha kel , ő tud nekem váltani pénzt, hogy be tudjam vinni a kosarat. A szívem dobbant egy nagyot. Még ő akar nekem segíteni? Adtam a kezébe némi aprót, amit hirtelen elő tudtam kaparni a tárcámból. Nem sokat talán 2-3 száz forintot. Csodálkozva megköszönte. Pedig nem is kért. De úgy éreztem az a kis apró talán a vacsorájához hozzásegít. kifelé még mindig ott ült a kosaraknál, visszatoltam és a kosárból is oda adtam a benne lévő 100-ast. Majd megkért, hogy mondhasson valamit, és a hófehérke meséből mondott egy rövidke részletet,miközben azon járt az eszem, hogy a szakállával és a kis sapkájával olyan mint az egyik törpe a meséből. Majd megköszönte, szép napot kívánt, és rám mosolygott résnyire nyílt szemeivel. Fájt a szívem,hogyan kerülhetnek ilyen sorsra emberek, és hogy engedhetjük ezt barátainkkal, ismerőseinkkel, rokonainkkal. Sajnos ez évtizedek óta folyó probléma. Nem sikerült végig vinnem ezt az iskolát, nem bírtam feldolgozni, megérteni, nem tudtam annyit segíteni, hogy mindenkin segíthessek. Bezzeg az apukám. Egy igazi angyal. Minden körülötte élő embernek segít. A helyi hajléktalanoknak, szegényeknek, nincsteleneknek. Pedig már nagyon fáradt és idős. Szüksége lenne a pihenésre, de nem hagyja abba, csak segít, és segít és intézi mindenkinek az ügyes bajos dolgait, és meg sem áll. Nekem miért nincs ekkora lelki erőm? Hogyan lehet, hogy én nem tudok beletörődni ebbe?
Azután rohantak a dolgok tovább. Sosincs megállás. Hamarosan viszem a fiamat egy újabb táborba, majd állatorvoshoz rohanunk.....be kel ugranom egy megbeszélésre......és nincs idő sokáig elmélkedni , mert mennem KELL! Ez a MENNEM KELL, már nagyon unom. Szeretnék magamra és a gondolataimra időt szánni, de folyton rohanok, és semmi nem esik ki, csak egyre több teendő gyűlik körém. Alig jut idő a barátaimra is. Zsanival tegnap megbeszéltük, hogy keresünk egy napot, és hogy valamelyik héten elugrunk Egerbe is fürödni......hmmmmm.......össze jön vajon? K kell várni a napsütést. Sok a feladat és a munka, és a kedvesemre is alig marad normálisan idő. Igyekszem mindent megcsinálni itthon, de sajnos nem megy egyszerre minden. Pedig a gyerekek is nagyon sokat segítenek. Talán utolérem magam és lesz idő kiülni a teraszra kávézni, borozni barátokkal. Idén még egy normális szalonna sütésre sem volt idő.
De nem panaszkodom , inkább várom a napsütést :-) 
 
0 komment , kategória:  Általános  
És újra hétvége.....
  2017-07-08 22:25:55, szombat
 
  És igen és megint, bár nekem a mostani hétköznapok is oly sűrűek voltak, mint a szokványos nyári hétvégék. De ez a nap, fantasztikusra sikeredett. Reggel korán keltünk, mert Moncsika Szlovákiába ment balettozni. Összekészítettük őt és uzsgyi. Hazaérve gyorsan összekaptam magam, vasalás, egy kávé az urammal a teraszon és irány Fót. A kisfiamnak ma volt a vizsga koncertje, és az énekkarral is csodásat énekeltek. Annyira meghatódtam, hogy 16 nap alatt ilyen hatalmas tudás került a kis kezébe és fejébe. És végre, végre hazajöhetett! Nagyon, nagyon nagyon hiányzott és a lányok is itthon vannak már :-) Bár a hazatérés elég meredekre sikeredett.
Csütörtökön este hívtak, hogy fáj a pocak, majd eltelt néhány perc és sírva hívtak, hogy félnek, hányni fognak és már nem is csak fognak....... összeszedtem magamat, ittam egy erős kávét, hiszen Fonyódra mentem értük és 10 után el is indultam. Haza fél 4-re értem velük. Úgy féltetem őket és olyan rosszul éreztem magamat, hogy nem vagyok mellettük , hogy rosszul vannak...Annyira siettem értük...hazafelé már kezdtem álmosodni, megálltunk egy marché-ben, ettem ittam egy kávét és tovább. Fél 4-re értünk haza, és bedőltünk az ágyba. A páromat nem ébresztettem fel, mert rá félórára már kelnie kellett, és az egész ágyon keresztbe feküdt, hát kifeküdtem az olvasó kanapéra, telefon.....de mikor felkelt, lefeküdtem, és mint akit kiütöttek már durmoltam is. A péntek kómásan telt, hiszen nem aludhattam sokat, etetni kellett a kutyuskáimat, és ebédet főzni......és és és .....majd este elmentünk Toncsiékhoz, és annyi mindennel elhalmozott minket, hogy alig fértünk be a kocsiba is.... én meg sütöttem nekik egy sárgabarackos tortát <3 Nem tudom miért, de nagyon szeretek nekik sütni. olyan csizmiket küldtek a lányoknak, hogy elolvadtak az édeseim......hű nagyon menő :-) ausztrál csizmik.
Na de.......beugrottunk Zsaniékhoz és megszeretgettem a két kis-csajt. A srácok csupa meggyek voltak, segítetek neki magozni. Vittünk még egy adag sárgabarackot, és hoztunk egy csomó csomó meggyet, aminek neki is álltunk még este. Szörp befőtt....ma este fejeztük be, mert állt cukorban.
4 üveg szörpi, 10 üveg befőtt, a többi meg ment a drágámnak cefrébe, had örüljön. Gondolkodom még egy adag sárgabarackban , de majd meglátjuk. Holnap, ha lesz még a nap után energiám, menta szörpit fogunk csinálni. Lassan megtelik az éléskamra mindenféle finomsággal.
Ma forgatag volt , hiszen miután végzett a fiam , hazajöttünk, összekészültem, újabb ruha, smink....stb és irány Esztergom. Egy műsor, egy finom meggy sör, tánc, móka, sörcsapolás :-D És uzsgyi haza. Beugrottunk a mecibe hamizni , mert két gyerkőc is velünk volt, majd haza, pakolás újabb ruci szett, hiszen most RRM műsorral mentem tovább. Igen egyedül, ugyanis Dorothy messze van egy bor esten és ezer éve lekötötték a mai napot, de ez egy nagyon jó ügyért szólt ez a program, és én egyedül elvállaltam, az az felajánlottam egy tuti szupi műsort. Volt benne az új műsorból is két dal, de a többi más volt, amiket már alig aélig hallhatnak a gyerekek tőlünk, és egy kicsit másként, hiszen egyedül voltam. hihetetlen aktivitással segítetek a szülők, és a gyerekek is fantasztikusak voltak. Utánam a buborék együttes jött, nagyon jó fejek voltak :-)
Hazafelé benyaltunk egy fagyit, kicsit szaladgáltam a szökőkútban :-D és itthon nekiláttunk a befőtt gyártásnak. Kész, megvan, gondoltam kicsit gépelek itt bőszen......a gyerekek már fürdenek, a drágám pakol.....lassan pihenünk. Ránk fér. Tényleg sűrű volt a nap. Elfáradtam, de tényleg......hú....
Végre felkerült az új dalom is a youtube-ra :-)

Link
csak katt rá, és máris megnyitja :-)

Tegnap este valahogy volt rá egy kis időm, és a Répás dalokból is kerültek már fel a soundcloudra.
:-) És még lehet lesznek újak, csak legyen egy kis időm. Csodás estét, jó éjt!

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Előkerült a szemüvegem :-)
  2017-07-04 09:39:29, kedd
 
  Na nem volt ám elveszve, csak valahogy nem igazán hagyta az EGOm, hogy mindig rajtam legyen. Most viszont egyre jobban érzem, hogy szükségem van rá. Viszont, ez olvasó szemüveg, és érzem most már tényleg szükségem van rá, és oly annyira jól látok vele, hogy lassan nappali szemüvegre is lecserélném, mivel egyre jobban érzem, hogy szükségeltetik. Néha úgy érzem magam, mintha repülnék, annyira elmosódik a táj....hát ez van, jön a korral :-D Vagy csak sokat ülök a gép előtt és és és..... Volt egy kis időm, és kiültem a teraszra. Egy finom kávé, kókusztejjel....hiszen tegnap elkezdtem újra a paleolit diétát. Valószínű sokaknak van ellenvetése e diétával, nos rám nagyon jó hatással volt anno, és most is emiatt kellemes szellő, napsütés és nyugalom, na meg a zene a rádióban. kezdtem el újra. A hajam megerősödik tőle, a bőröm selymes lesz, a szemem élesebben lát.....és még sok sok más jótékony hatása van rám.
Szóval finom kávé, és nyugalom.
Aztán kezdődhetnek újra a tevékeny órák. Már a kis iroda megvolt. Nem a kedvencem, de azt hiszem ezt már említettem. DE kell, szükséges, e-mailek, rendelések, borítékolás, számla stb. És a telefonok, a kérések..... mindig van valami.
Ma nincs konkrét dolgom már itthon. Tegnap mindent kimostam, kitakarítottam, a kutyikóimnak is. kérdezte Éva barátnőm, hogy mit csinálok, hogy mindig ilyen jó illatúak a kutyusaim. Én Nagyon sokat takarítok utánuk és mindig kimosom amin alszanak. Így nem lesznek büdik, és persze időnként fürdés, és a szükséges dolgok. mindegyiket imádom. És szerintem viszont....
Megint lelakottnak érzem magam, és ma ha végzek a promós dolgaimmal is, nekiállok szépülni, már csak azért is, mert ma lesz egy randim. Hogy kivel? Hát kivel mással, mint az én drága szerelmemmel. Kettesben vagyunk , és leszünk, hát szervezzünk egymásnak egy kis nosztalgikus élményt :-D Igen nosztalgikus ,mert olyan rika, hogy csak egymásra kell figyelnünk...... :-)


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szóval érzések
  2017-07-03 10:32:51, hétfő
 
  A szívem most csak tántorog, mert a gyerekek táborban, és így olyan elveszettnek érzem magam, nélkülük. Persze még csak tegnap reggel mentek el, bár a kisfiam már lassan két hete, de őt láttam és ölelgettem tegnap, alig tudtam elengedni <3, és ő is csak ölelt, hogy már nagyon hiányzok, főleg este. Még egy hét és hazajön, bár megy is utána Péliföldre, de azt a kis időt együtt töltjük majd. A lányok már este készen voltak, és reggel is hívtak, és még hívni fognak, és és és....csak csacsogtak, és éreztem , hogy azért bármennyire is hiányzunk, azért szerencsére jól érzik magukat. Ez megnyugtat kicsit. Egyedül vagyok most itthon. Alig bírtam összeszedni magamat. Annyit mentünk mostanában, és kapkodtam ide oda, hogy lassan kerülök megint képbe. persze nem lesz unalmas ez a hét sem. Végre sikerült Bubudnak időpontot egyeztetnem, és végre megyek Timihez is, hatalmas karmaim vannak, és nekem nem jött be. Hegedülni és billentyűzni, de szinte semmit sem tudok így csinálni. Persze szépek, de nem nekem való a "pipiskedő" kecses kacsós körmöcskék. Stúdióba is megyünk, és Ádámot sem hanyagoljuk. Péntek óta ma először tudtam felkelni úgy, hogy nem fájt a hátsóm, na majd ma tesz róla, hogy megint alig bírjak mozogni :-)
Ma elkezdtem megint paleozni. Volt két próbálkozásom, de a sok rohanás, munka és család miatt nem sikerült átállni. Most van egy teljes hetem, hogy csak azt egyek amit lehet. A reggelit répás tócsínival kezdtem , paradicsom salival. Jól is laktam tőle, és nagyon nagyon finom volt.
Ma reggel volt időm az összes drágaságomat megszeretgetni. Eby annyira el let hanyagolva tőlem e téren, hogy most folyamatosan tette a mancsát rám, és nem engedett el, annyira élvezte, hogy szeretgetem. Ribizli külön szám, és Finonka . Spooky most vonult be a napról, már nem bírta tovább a napozást :-) Engedtem neki kicsit , mert most nincs az a nagy meleg, és imád napozni. Szegénykém nem is sejti, hogy ma fürdetés lesz mindenkinek :-) muszáj, mert bolhátlanítunk, a kiscicák szerintem megint behozták a bolhákat, így a fürdés után jöhet a frontline spray és megint élősködő mentesek lesznek. Szerintem nincs sok bolha, csak látom, hogy néha vakaróznak. És nem szeretném, ha nagyon elszaporodna , mert úgy nagyon macerás kiirtani a bolhákat.
Ma meg van az esti program. Baracklekvár főzés. Tegnap leszedtem a héját. Azt hiszem kb 10 kiló barack és 5 kiló cukor csücsül most a konyhában és várják a befőzést. minden évben csinálok, mert a kedvenc lekvárunk. És egy hatalmas öreg fánk van, imádjuk a gyümölcsét. Ha sok lesz, lehet idén is teszek el baracknektárt. Robi a cefrébe gyűjti :-D Már van vegyes és meggy, és most a barack is elkezdődött. Édesem milyen szorgalmas.
Már megy a második mosás, és a konyhában is rend van. Lassan nekilátok a nagytakarításnak, és még vár egy kis menedzsment is, és és és ....tényleg annyi minden van, és a kertbe is szeretnék még ma kijutni. Teljesen kihasználom a nap minden percét, pedig napozni is szeretnék és a héten még remélem eljutok a termálba is :-)
Mennem kell.....fogok én még unatkozni valaha? Nem tudom milyen érzés...mindig történik körülöttem valami. Azt sem tudom hogyan oldjuk meg a nyaralást, és még annyi tervem van a nyárra és már júliust írunk.......remélem lesz mindenre idő :-) Puszi
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
érzések - érzékek
  2017-07-02 22:00:17, vasárnap
 
  Furcsa ez a nap. Reggel indultunk útnak de előtte elköszöntem a kicsi lányaimtól. Táborba mentek. Nagyon várták, és olyan jó volt látni őket, ahogy viháncolnak és csacsognak.......
Még a tegnapi nap hatása alatt voltam. Úton voltuk egész nap, és hogy elüssük az időt, élő bejelentkezéseket csináltunk :-) A kora esti órákban Velencén léptünk fel, és olyan jó hangulat kerekedett, hogy mindenki mosolyogva távozott, és a nevelők még megsúgták nekünk, heti turnusok vannak, és amikor mi leszünk jönnek. Elolvadtam tőlük, annyira aranyosak voltak!
Na de! Hazaérve mondták a lányaim, hogy vásárolni kell még ezt és azt, de akkor rohanni kell, mert a tesco csak 10-ig van nyitva. Rohanás, bevásárlás...persze jó nagy :-D És haza, vagyis.......megálltunk Veresen, mert város napok voltak, és dodzsem és lánchinta, körhinta és és és.... annyit nevettünk, és ettünk krumpli szirmot vagy mi a csudát, és hazafelé tartva éreztem , hogy a lányok csak kuncogta és csacsogtak......imádom őket. Eszembe jutott a kisfiam, hívott is. Gyorsan elment az a kicsi idő ami maradt az estéből, nem kellett altatni senkit.
Ma a fellépés után sietünk haza, hogy a családdal legyünk. És a párommal :-)
Kicsit pihentünk, majd mentünk a Robihoz, és elvittük őt sütizni, fagyizni. Olyan jó volt látni, nagyon hiányzik. olyan nagyon szeretem <3 Lassan két hete nincs itthon. nehezen bírom, lehet ezen felháborodni, vagy akármi.... most mennem kell.....puszi
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Végre péntek, de még milyen!
  2017-06-30 12:44:28, péntek
 
  Reggel 6 után ébresztett a telefon, kicsit videóztam , Fb és a többi, hogy ki tudjam nyitni a szemeimet :-) Kis időbe telik, míg kikecmergek az ágyból :-) Rendbe tettem a kutyikuókat, majd kiszellőztettem, és csináltam egy finom lattét magamnak. Rendet raktam a lakásban és indulás edzésre. Most , hogy kicsit elengedtem magam, már jobban odafigyelek. A fáradtság, az időhiánya miatt volt sok a pizza és a többi kelt-tésztás történet. Jól megizzasztott minket Ádám, de ma nagyon jó hangulatban telt az edzés. Hazafelé beugrottam a dokihoz, mert nem múlik a seb a számban, igaz már nincs úgy begyulladva, de nagyon idegesít. Ami kiderült, hogy valamilyen fertőzés lehet.....vagy a fognál van valami bibi. Kenőcs, fertőtlenítő tabletta, öblögetőt vetem a patikába és uzsgyi haza. Nagyon ügyesen másfél óra alatt elkészült az ebéd. Köményes tojás leves, ratatouille, tarhonyával, vagy rizzsel, Moncsi kérésére, néhány rántott hal, amit csak a fagyasztóból kellett kivennem, mert az előző alkalommal többet vettem és a lepanírozott halacskákból jutott a fagyasztóba is, ilyen alkalomra :-)
Szóval a halhoz rizs és párolt zöldborsó dukált, akár kovászos uborkával. olyan finom volt minden, hogy a gyümölcs saláta maradt a hűtőben későbbre :-)
A kedvesem még szundizik, így van egy kis szabadidő, hiszen most nincs dolog. Tegnap reggel már kitakarítottam, így egy sima felsöprés is elég volt. A kis kutyuskáim kaptam enni, és durmolnak tovább. Megzabálom ezt a Ribizlit, annyira aranyos. Ha letérdelek vagy odaülök , azonnal az ölembe mászik <3
Eby fel sem kelt, Spooky sem, ők kevesebbszer esznek. Tegnap este meggyömöszöltem őket, olyan boldogság volt nézni őket, ahogy játszottak velem, majd egymással. Nem is tudom mi lenne velem nélkülük :-D Valószínű több időm maradni mindenre.... :-)
Gondoltam sütök valamit, de talán inkább elmegyünk fagyizni vagy sétálni a Dunapartra vagy a Pamut tóhoz, még kiderül. Azután jön az apukám, mert szereztem nekik sárgabarackot, nagyon nagyon jó áron, nagyon nagyon finomat!
Ráadásul olyan szerencsés vagyok, Moncsikának megrendeltük a szemüvegét, és tegnap jöt egy levél, hogy menjek beállíttatni az én szemüvegemet, és ha már ott járok vehetek is egyet, 50 % kedvezménnyel. Nos ezt nem szalasztjuk el, mert bizony az olvasó szemüvegnek is jó hasznát veszem, és egy nappali vagy egy munka szemüveg sem jönne rosszul, és aki már készíttetett magának szemüveget, az tudja, hogy ha igazán jót és csinosat szeretne, akkor kicsit zsebbe kell nyúlni . Én nagyon szeretem, mert látok vele :-DDDD
Hű ez a gyógynövényes zselé valami csoda. Máris javulást érzek. Lehet ezzel kellett volna kezelni az elejétől, nem a glikosept-tel. DE nem baj. Mindig tanul az ember lánya, nem igaz? Ráadásul most akciós is, 1800 körül van, így érdemes most beszerezni a patikákba. Bár sosem gondoltam volna , hogy egyszer szükségem lehet effajta kenceficére is.Jó lenne pihenni egyet, lehet megrohamozom kicsit a napágyat! Csodás napot! Szép pénteket!


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szimplán csütörtök.
  2017-06-29 21:24:06, csütörtök
 
  olyan napjaimat élem, hogy a regelik és a vacsorák fejedelmi fogásokká alakultak. Ez van, most a kövér korszakomat élem. Híztam, nem örülök neki, de most jól érzem magam a bőrömben, tuti, hogy nem sokáig, de más dolgok foglalkoztatnak most.
A fiam nagyon élvezi a kántorképzőt, és nagyon úgy néz ki, hogy nem ez lesz az utolsó, ó el ne felejtsem, be kell regisztrálnom a másik táborba...pill. És sikerült is. Már a nyaraláson jár a fejem, hogy mikor legyen, de lassan az is körvonalazódik :-) Tengerpart...imádjuk!
Ma csendes eső ébresztett , kellemes idő volt. Gyorsan megetettem az állatkákat, kitakarítottam és jött Dóri és Luca, mert Lucunak tetszik, ahogy megcsinálom a körmét, hát miért ne. Közben Zsani is jelzett, hogy erre járna, de jó, de jó, láthatom őt és a lányokat! Imádom a két kis-csajt, de Janka......levesz a lábamról mindig <3
Eldumáltuk az időt,majd összeütöttem az ebédet, borsófőzelék, mert annyi hús volt mostanában, és indultam Ceglédre . Nem sokáig tudtam maradni, meg is lett jegyezve, hogy mindig rohanok, de vártak rám még levelek még két dalon kellene dolgoznom, videót szerkesztenem, és e-maileket küldeni az artisjus dallistákról.
Úgy elszalad ez a hét.....
Nem is emlékszem nagyon mik voltak. A hétfő már ki is esett :-) Kedd? Ja igen, stúdióztunk. Hű de jól haladtunk, 6 dalt sikerült felénekelnünk, még meg kell neki írni a következő időpontot, majd szerdán Ádámnál tornáztunk, és este elszaladtunk Moncsikának szemüveget csináltatni, vásárolni, a kisfiamhoz visszavittük a kimosott, és megszáradt ruhákat, majd mire hazaértünk már megérkeztek a vacsoravendégeink.
Grillezni hívtam a szomszédasszonyomékat. Húsok, kolbászok, kukorica, paradicsomsaláta..... és egy-egy üveg vörös és rozé. Teljesen kellemes szerda este :-)
Holnap lesz ezés, már jól bevacsoráztam :-) Dolgozhatok holnap! De holnaptól indul keményen a paleo megint. Igen, pont a kis kilók miatt és magam miatt, olyan fáradt vagyok mostanában, jó nem keveset dolgozunk és dolgozom, de ez energiát ad.
Miért holnaptól? Mert vettem az ALDI ban 3 olyan fantasztikus olivás foccachiát, szóval kenyeret, hogy nem tudok ellenállni neki, vajjal, paradicsommal, hagymával....juuuuuujjjjjj.
Közben a lelkem is dédelgetve van. Ribizli teljesen elvarázsol. Imádom a kis mocskot, Fionkáról nem is beszélve. Mikor meglátnak, szét szednek engem. Legszívesebben, együt aludnék ezekkel a kis mocskokkal, de sajnos nem lehet. Sajnos nem sajnos.....ez van. Most van időm a szeretgetésre, Nagyon tudják élvezni :-)
Megyek is kicsit odaülök hozzájuk <3 Csodás estét! Puszi 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/163 oldal   Bejegyzések száma: 1626 
2017.06 2017. Július 2017.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 98 db bejegyzés
Összes: 1662 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 214
  • e Hét: 1395
  • e Hónap: 5925
  • e Év: 57806
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.