Regisztráció  Belépés
dundulino.blog.xfree.hu
Az élet szép, vagy tudni kell széppé tenni! Demeter Zsuzsanna
1976.10.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/155 oldal   Bejegyzések száma: 1542 
Eltelt egy újabb hét!
  2017-01-22 21:32:59, vasárnap
 
  Ma olyan hideg reggelre ébredtünk. Nehéz volt felkelni. DE muszáj volt. Majd indultunk.....
Szomorú voltam, mert láttam a szüleim mennyit dolgoznak az ebéddel, és mindennel, és szinte semmi időm nem jutott, csak reggel 15-20 perc,az ebéd és délután egy fél óra. Nem azért mert nem akartam. Stúdióba mentem ma is. Dolgozni kell, de Peti elcsábult és képeket akart csinálni. Olyan fotók lettek, hogy nem is ismernék magamra. Peti mindig lát valami szépet, ez olyan kedves, de én nem látom , és nem hisz nekem. Mindenesetre szép képeket csinált! Ért hozzá :-)
Délután hazafelé kiütöttem magam a kocsiba,ami nem csoda, még mindig alvás hiányban szenvedek, csak itthon eszméltem fel. Hogy mennyit aludtam...szerintem még a szám is nyitva maradt :-D
De most nem tudok aludni, mert mindjárt kelnem kell...nem tudom mi a jobb két óra alvás, vagy addig fent maradni.....majd eldől. Tegnap a pancsi után megéztünk egy filmet még közösen, hát nem gyengén későn kerültünk ágyba, a gyerekeket ma sem kellet altatni....de holnap már suli!
Inkább én is megyek! Puszi
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Írásbeli felvételi------juuuujjjj
  2017-01-21 14:32:53, szombat
 
  A mai napon feszkós volt a helyzet. Reggel nehezen keltem már fel, de muszáj volt, hiszen reggeliztetni kellett a srácokat, öltözés, minden meglegyen....és időben indulás. A fiam ma írta a központi írásbeli felvételit. Sok minden dől el a mai nap eredményével. Nem tudtam eljönni onnan, így beültem egy cukrászdába, vittem a laptopot és próbáltam arra koncentrálni, nem tövig rágni a kezem.
Majd a sulihoz mentem, és vártam, milyen arccal ül be az autóba. Nem volt gondterhelt, sőt, mosolygott......na mi van???? Mond már!!!!!
Nem vot vészes, nem volt nehéz.....a nyelvtan. És a matek?????? Attól voltam beparázva jobban. Azt mondta, abban sem volt mumus feladat most. Jaj de jó lenne, ha jó pontokat érne el. Sokat készült rá, és sokat tett ebben a félévben érte, de januárra elfáradt. Kiderül. Most azért izgulhatok, hogy milyen lesz a pontozása.
Hazasiettünk, be kellett fűteni, ebéd, még porszívózik, felmosok. vendégeink jönnek délután, de csak látogatóba, majd ha ügyesen osztjuk be az időt, szeretném elvinni őket még valahová, egy meglepire.
Most Robi nélkül, ő úgysem szereti az ilyesfajta kikapcsolódást. Ép rájuk fér egy kis lazítás, hiszen annyira jól teljesítettek a lányok is a félévben .imádom őket, látszik a fejlődés...persze a kamasz akarat is előjön olykor olykor a kis Zsuzsiból :-) Robikámról nem is beszélve, de Mona, egy angyal :-)Nem sok időm van, talán egy órám, másfél , mennem kell a szeretett porszikámhoz. Annyira megszerettem ezt a sárga óriást. Nem kell állandóan porzsákot cserélgetni, akkora porzsák fér bele, hogy jó, ha kéthavonta telik meg.
Voltam ma gatyát próbálni. Annyira jól nézett ki a naci, de rajtam olyan fura volt. Este néztem a lábaimat, elcsodálkoztam, hiszen annyira tónusossá és keménnyé változtak az edzésektől. Van azért mit alakítani még :-) De a karomon is felfedeztem egy új izmot....régen volt ilyen , de már az nagyon régen volt :-D
Na szaladok, csodás szombatot! juhéjjjjj
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ez egy csütörtök volt?
  2017-01-19 23:12:37, csütörtök
 
  Tudtad, hogy a csütörtök nem egy kedvező nap? Csütörtököt mond, azaz nem sikerül neki.....ááááá....szörnyű!
Ma edzés volt. Nem volt egyszerű, a térdem is fáj, a bal vállam is....Ádám kicsit bekeményített, ami nem baj....na de 3x10 felhúzkodás...... igaz segített a lábunknál, de így is nagyon nehéz volt. Kezdenek nagy bicepszeim lenni, és a tricepszem is formálódik rendesen. Az alsó combom meg olyan kemény, de felül csak nem akar formálódni, vagy legalábbis én nem látom. Ádám mondja, hogy türelmetlen vagyok. Na-ja! A hasam is kezd alakulni, a karom, a vádlim, a combom, a hátam, pedig alig járunk több mint 2.5 hónapja.... Kitartás, tudom. Szeretem, hiányzott a mozgás. És lehet két gyerkőcömet is viszem majd félév után. Na de. A sport ismét fontos tényezővé vált nálam. Most már csak oda kellene figyelnem az étkezésre,ami ekkora erőfejtés mellet ilyenkor nem egyszerű, mert kívánom a csokit és a kekszet :-D Borzasztó :-D
Kitartás! Lehetek még szép és formás? A karom szépen alakul, és érdekes, mert a 26-os farmer is simán rám jön, de a régi gatyáim térdem felett szoros lett. Nem rossz ám, mert látom az izomzat alakulását, na de én inkább szálkásítani szeretnék az erősödés mellett, nem izomkolosszusként mutatkozni. Igaz rám jön olyan felső, amit sosem gondoltam volna,tehát felül is igen csak kisebb lett a körfogatom. Tény, hogy még nagyon az elején vagyunk, remélem megmarad a kitartás és az idő. Ma keveset dolgoztam. Sokat álltam a konyhában. Kapor leves, krumplis tészták GM, és sima. Paprikás krumpli, és lett egy nagy adag pörit holnapra, amihez már csak nokit kell csinálni.
Sikítani szeretnék, de nem lehet. Kezd feszültté válni minden, hiszen szombaton lesz a felvételi írásbeli. Ma este már összekaptunk a fiammal. Sajnáltam, hogy felhúzta magát ő is. Szeretem őt! Nagyon nagyon szeretem....de kezd kamaszodni és ez egy nehéz időszak, de nagyon szeretem őt, és jót akarok neki minden áron!
Közben bonyolódik a hétvégénk is, jönnek mennek a kis-barátnők, és a felvételi, jönnek is hozzánk messziről, na meg a vasárnap és a balett....áááááá. Logisztikázzak mindent ki.
Szétszóródom megint a feladataim között. Még meg kellene terveznem a farsangi borítónkat és még fel is kellene énekelnünk néhány dalt....de mikor?????? Jesszus, nagyon fáradt vagyok, és most pont nem a pihenő időszak van, pedig nagyon jót tenne néhány nap. De lehet erőt veszek magamon és elviszem a gyerekeket valahová egyik délután. Lassan haladok, de remélem célba is érek hamarosan!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Azt gondoltam , ha lemegy ....
  2017-01-18 23:58:16, szerda
 
  Mivel új évet kezdtünk, újult erőkkel vágok neki mindennek. gondoltam ezt, de sajnos nem igazán érzem az újult erőket. Szerte széjjel vannak a gondolataim, igyekszem mindenkinek válaszolni.....közben nem haladok a munkáimmal. Gondoltam most, hogy lassan rendbe tettem a dolgaimat, és a házat, na meg a rádiózás is lement, közben nagyjából sikerült mindenkinek visszaírnom, és beszélnem.....még Dorothyra is jutott idő.....de várnak még rám elvégezendő feladatok....és a feladatok csak sorakoznak és nincs végük, sőt, egyre több adódik. Felsorolhatnám, de kinek nincsenek dolgai, gondjai, elvégezendő teendői, igaz?
Jut eszembe...fel is vettem a szemüvegemet....igen. olvasáshoz és a géphez használhatom...érdekes, mert sokkal élesebben látok, mégis mikor leveszem és próbálok olvasni itt a monitoron, elhomályosodnak a betűk. Igen, hozzá kell szoknom. Mondták külön olvasó, külön munka szemüveg és külön csak úgy látni....hogy mi van? Hol tudnék én ennyi szemüvegre na meg a telefonomra, és miegymásra figyelni? Nos, kerestünk egy nekem illő keretet, ami hosszadalmas volt, hiszen nincs egyszerű arcszerkezetem :-D Legalábbis úgy gondolom. Nos, nem túl olcsó, de nem is olyan drága, viszont minőség. Mindig csodáltam aki Ralf Loren szemüveget hordott...nos ez igazán egyedi, és hozzám illő stílus, hiszen kívül fekete, de belül fehér...Na nem ám a két színére gondoltam :-DDDD Hanem a kinézetére. Szóval ma készen lett és elmentünk érte. Csodálkozom, hogy mennyire más ezzel olvasni. Nyugtatja a szemem, de ugyan akkor fárasztja is. Csodás egy találmány!
Nos, ma megkaptam ezt a csodát...de máris eltértem gondolatmenetemtől!
Szóval sokasodnak a teendők, hiába leszek túl néhányon, máris jönnek újabbak és a fennmaradtakkal együtt egyre csak nő a számuk...és emellett állandó teendőim is vannak.
Ma mondtam a páromnak, hogy tanulhatna valamit, amitől több lesz. Szerintem megsértődött. nem biztos , hogy értette, mire célzok ezzel. Azt mondta, ő már nem tud tanulni.....hogy mi van? A nagymamám a példa előttem. Mindig keresztrejtvényt fejtett és talk-show-kat nézett vagy hogy hívták ...amikor ki kellett találni mindenfélét.... És mindig olvasott.....Tanult polgári családból származott és csodás élete a háború után igazán nehéz sorsot tartogatott neki 3 gyerek mellett. Elvesztette férjét és egyedül maradt a gyerekekkel. Apukám volt a legidősebb, de mindössze 10 éves lehetett.
Szóval a mamám a példa, egy igazi erős asszony, aki dolgozott, háztartást vezetett és nevelte gyermekeit, segítette családjait, majd unokáit terelgette, tanítgatta, tartotta össze a családot.
Szinte sosem pihent, és ezt csak most látom. Gyermekként fel sem tűnt!
Igen, most is itt ülök, ahelyett, hogy dolgoznék, tevékenykednék? Most fejeztem be pár dolgot, és a gép megvár....nem hiszem, hogy sokat fogok aludni a mai estén, bár nálam ez nem újszerű, hiszen átlag 4-5 óra marad az alvásra. Bár ma éjjel aludtam 6 órát, de lehet még egy felet rá lehet dobni :-) látszik az arcomon, hogy megvisel az alváshiány,igyekszem korrigálni sminkkel, öltözködéssel, és a kis piros csizmámmal :-D
Megírom a sorokat , fürdés, ágyikó és nekiállok még a töri leckét kigyűjtöm, vázlatolom, mert Moncsika holnap felel belőle, és egy alap vázlat még jól jön neki a szünetekben átnézve.
A kisfiam egész héten itthon lesz. Fáj a torka. 10 napos penicillin kúrát írt a doki fel neki. Remélem nem lesz gond....igyekszem figyelni, bár ahogy már írtam eléggé szétszórt vagyok.
Ma ebédre sem jutott idő, de hogy miért nem , nem is értem hogy szaladt el a nap. Grill csirke, salátával. Nem is baj, egy kis lájtos ebéd nem jött rosszul. hogy holnap? Kapor levet terveztem és valami nokedlis, pörkölt de az is lehet, hogy végre csinálom sztrapacskát......de ha az sem, akkor fellapozgatom a szakácskönyvemet. Ma nem sokat tudtam dolgozni. CSak a telefonokat vettem fel. Érdekes, hogy sokan ránk találnak és máris mondják, mikor szeretnének. Sajnos nem igazán van már délelőtti szabad helyünk februárban, és sok délután is betelt. Meg kell csinálnom a következő CD tervezetet is. olyan nehéz nekiállni. Lehet kettő is lesz tavaszig....a promóját is meg kellene terveznem. Szét szóródtam.
Ma bementünk egy boltba és találtam egy rám illő farmert, de a hosszával nem voltam kibékülve, és a csípője , na meg a zsebei miatt gömbölyűnek láttam magamat. Elgondolkodtam, hogy lehet az, hogy 26-os farmernadrágot hordok, és még csak bele sem kell préselődnöm????? Én nem látom , hogy ennyit csökkent volna a méretem, sőt, szerintem fel is szedtem egy kilót a nagy nutellás palacsintázásban. DE lehet a keményebb edzések miatt is eszem többet. holnap megint megyünk! Nagyon várom. Imádom! A drágámnak szoktam mutogatni izmaimat és a kerek hátsómat, hogyan formálódik....ő mást lát, mint én, Én nem férfi szemmel nézem :-)))))
Tavalyi fogadalmaimat átgondolva sikeresen teljesítettem! Nem híztam , sőtt, sikerült formába lendülnöm, és elkezdenem edzeni! Megtanultam két program kezelését, igaz még nem vagyok profi felhasználója, de egyre könnyebben mennek a dolgok! Sajnos a nyelvtanulás elakadt, de nem adtam fel,és nem felejtettem sokat, idén újra előkerült, főleg, hogy sokan nyaggatnak énekeljek angolul, olaszul :-D Egyre több nemzetközi ismeretségem alakul, és nem olyan rossz ám ez!
Néhány hete például egy bolgár bort kaptam a forgalmazótól. Hihetetlen! És annyi ismerősöm lett , akikkel barátság szintjére terjedt a találkozások, beszélgetések sora. Persze vannak netes barátaim is, és vannak, akikkel időközönként még találkozni is sikerül. Hát ezt átgondolva, mégis sok mindenre jutott idő! DE a pihenés....több feltöltődési időszak kellene, bár a mostani sem arról fog szólni, hiszen kezdődik a farsang.....
Idei fogadalmaim? Betöltöttem nemrég a 40-et, bár ezen nagyon sokan csodálkoznak, olyanok is, akiket már évek óta ismerek. Én valahogy nem tudok rajta csodálkozni. Na de! Az edzést szeretném heti több alkalomra fejleszteni, vagy legalábbis a rendszeres mozgást, és ezt kiterjeszteni a családom minden tagjára!
Van egy újabb fogadalom, hogy.....de ehhez is tanulnom kell még és a kisfiam segítsége, hiszen ő jobban eligazodik ebben a témában :-D hihetetlen igaz?
Annyira izgulok, szombaton írja a felvételit. Szeretném, hogy sikerüljön neki. Nem is tudom jól jött-e ez a betegség :-( Így sajnos lemarad két felkészítőről is....de itthon gyakorol. Készül a hegedű vizsgájára is. Már napi szinten a kezében van. Ez haladás!
Sajnos én megvágtam két ujjamat is a bal kezemen, így most nem tudok gyakorolni, és hegedűlni. Hogy az orgonálás menni fog-e még rejtély! Ráadásul a jobb kezem is lesérült, az egyik porcot nem kicsit beleütöttem egy hatalmas gumikerékbe, ahogy éppen felugrottam rá, mert ez volt a feladat. Akkor nagyon fájt, de rá néhány napra alig tudtam megmozdítani és persze mindenhez használom, így nem igazán javul. Jaj már éjfél? Ma sem lesz alvás..... Akkor majd holnap folytatom, hiszen van még mit csinálni. Jó éjt!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szaladnak a percek az órák, a teendők pedig nem fogynak el!
  2017-01-18 19:29:53, szerda
 
  Este megint rádió....lesz időm valamikor?  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szerveződik az életem....
  2017-01-17 11:08:44, kedd
 
  Februári naptárunk kezd megtelni, a RépaRetekMogyoró megint kifulladásig farsangol, és a végén hatalmas bulira készülünk, nagy durranással!
Már elkészültek a kiegészítőink, a tavaszi dalunkhoz is. fantasztikusak lettek a dalok, Ha lesz időnk azonnal stúdióba megyünk. Természetesen az edzést folytatjuk , hogy az állóképességünk szuper legyen, a sok ugrálás és tánc ne rontsa az ének és a dalok minőségét! Dóri fantasztikusan néz ki! Egyre szebb lesz és csinosabb! Remélem én is jó úton haladok :-) Bár én sosem vagyok önmagammal elégedett :-) Lehet egyszer csak elismerem majd a sok edzés és kitartó munka eredményét magamon is.
Ma is munkával telik a nap, már szerveződünk javában, hiszen jövő héten már farsangolunk, de igazán a rákövetkező héten lendülünk bele . Annyira várom már :-D
Ma már csinibe nyomom :-) Hiszen zajlik az élet :-) Puszi
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ma este élőben!
  2017-01-16 15:17:38, hétfő
 
  Ma 8-tól Zsuzsi bár műsorom lesz hallható a Dínom dánom mulatós rádióban. Minden ami rólam, velem kapcsolatos, dalok, zenék....kis finomságok :-)
Az egész nap rohanós. Volt ma edzés is, egyre keményebbek a feladatok, viszont a lábaim , a karjaim is egyre keményebbek, nem ajánlatos már velem kikezdeni :-D
Na de félre téve a tréfát, ismeretségi köreim egyre csak bővülnek, de az időm nem sokasodik. A tegnapi pihenő megtette hatását. Mivel a farsangi műsor nagyjából már áll, hiszen 9 új dallal rukkolunk elő, azaz még többel, mert kiadtunk a szövegírónknak is kettőt, azt hiszem, és már készülnek az új kiegészítőink is, jaj nagyon aranyos lesz :-) És a táncok!!!!!! Már izgatottan várjuk, mi lesz a reakció. Szóval a műsor már kész, és lassan telik a naptárunk is, de még hogy, kicsit rá kellene feküdnünk, és megdöntjük a decemberi hajtást. Nem is lenne baj, hiszen a farsangi időszak egy teljes hónapot ölel nekünk fel. Farsang farkán hatalmas buliban veszünk ismét részt, de most az egész családom velem lesz, nagy nagy meglepire készülünk :-) A gyerekek nem is tudják :-D Miért kellene ráfeküdni, mert még csak szinte minket hívtak, és van akikkel mi is szeretnénk még beszélni. Persze vannak olyan helyek akik ragaszkodnak bizonyos időpontokhoz, és szomorúan tesznek le rólunk. Szívesen ajánlanék nekik magunk helyett valakit, de kit ajánlhatok, aki hasonló bulit tud a gyerkőcöknek tartani? Na de, megint hideg lett, és a hatalmas hó is megmaradt. Szupi farsang várható. Ma palacsintát sütöttem, de hamarosan jöhetnek a fánkocskák. Sajnos a sok palacsinta és csoki meglátszik rajtam, de nem hagyom magamat el, csak szerintem a keményebb edzések több kalóriát igényeltek, és engedtem a csábításnak. Ráadásul egy kis pihenést is engedtem magamnak, így nem csoda, ha elkényelmesedtek a napjaim és a pocakom :-D
Este jövök még, de most muszáj valamit elintéznem, ráadásul este találkozunk valakivel, akit sokan ismernek és szeretnek, kíváncsi vagyok mire jutunk ma este :-) Azután sietek haza, mert jöhet a buliiiiiii :-) Cupp


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kis aji....
  2017-01-15 22:34:50, vasárnap
 
  Szeretem az ajándékokat, de melyik nő nem szereti? Pénteken vásárolni voltunk a kedvesemmel a Városban. Beültünk a Costába egy hatalmas adag kávéra, csak hogy jól induljon a reggel. Majd Yves Rocher, boltok következtek, míg nem elmentünk a Mark&Spencer üzlet előtt. Nem is tudtam, hogy a Duna Plazában is van. Nos nem sokáig kellett nézelődnöm, míg ráleltem két csodás formájú melltartóra. Imádtam az első pillanattól, és felvéve még csodásabb. DE Jesszusom! Kisebb lettem? Úgy látszik igen. A fogyás. Bár ezen a hétvégén dömping volt a kajában.
nos a melltartók a kosárban landoltak, és még néhány apróság is. Még valahová bementünk,vetünk inget a kis-srácnak, és apának pólókat, na én sem maradtam ám ki. Így a péntek csupa finomság és szépség, na meg ajándék volt :-) Délután pót-szilveszterre mentünk, én énekelni. Egy kedves barátom hívott el. Nem szoktam vacsorázni,de most annyira kedvesen invitáltak, és a drágám is velem volt, hát akkor miért ne. Hatalmas adag, megijetem tőle, de annyira fantasztikusan finom volt, hogy az egész húst betoltam. A vasárnapi ebédnél viszont megcsináltam, hasonló lett, hát persze , hogy nem pont olyan, hiszen hogy is versenghetnék egy éteremmel :) De a gyerekek mind megették :-) Virágcsokor, rózsákkal leptek meg , és a sok kedves szó, az elismerés, és egy kedves "fiatalember" visszaemlékezése is megérintett. Elénekeltem a Sose fájjon a fejed...című Harangozó Teri dalt, és elmondta nekem, hogy ők egy helyről származtak, és udvarolt is neki. Könnyek szöktek a szemébe, és később is láttam, hogy a szíve még mindig néha neki dobog.
Szuper ajik-kal zárult a hét, és a hétvége pedig pihenéssel. Bár a vasárnap reggeli fejfájás nem igazán volt jó, de délutánra egy algoflex feledtette a fájdalmat.
Lassan aludni kellene, hiszen holnap egy újabb hét kezdődik, sok kihívással, és elmaradt dolgok befejezésével. Csak legyen mindenre idő!
Jó éjt! Puszi
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy szabad hétvége nekem :-)
  2017-01-15 19:21:08, vasárnap
 
  Ezek a napok ajándékok nekem. Végre magamra találtam. Pénteken egy szuper tótszilveszteren vettem részt, fantasztikus emberekkel ismerkedtem meg és máris meghívtak egy következő rendezvényre is. Nagyon jó volt, hogy Robival együtt tudtuk tölteni az estét. Majd elvittük a kocsit szerelőhöz. Az este nyugiban telt, így kezdtem kicsit lelassulni, ami jól jött már, ideje. Későn feküdtem le a plusz meló várt rám még. Majd mielőtt beájultam volna az ágyamba, benéztem a srácokhoz. Robika alig bírt megszólalni. Jaj ne! Szegénykém! Most nem betegedhet le!!!!! Forró tea, algopirin, tantumverde.... és ágy!
Aludtam, de éjjel is várt rám egy kis anyai ébrenlét. Reggel a drágám kelt fel, így kicsit aludhattam még.
Reggelire terülj-terülj asztalkámat varázsoltam a konyhába,palacsinta, pirítós, főtt tojás....stb... majd Moncsit apa balettra, Robit orvoshoz vitte, Dudus nekilátott a karácsonyfa leamortizálásához, én pedig az ebédhez. Fantasztikus lett a pulyka leves, és a kifordított hús. Jesszusom, ezt mindig csinálnom kell, a gyerekek odáig voltak tőle!
Sokáig tartott az ebéd, mert közben mostam, és porszívóztam, de mire megebédeltünk minden rendben volt, így le tudtunk ülni közösen egy filmre. Kezdtem lenyugodni, és olyan jól esett a pihenés. A gyerekek a film után felmentek hétfőre készülni, bepakolni, már melegszik a vacsi nekik. Nekem maradt a pihi. A hétvégén minden kabátot cipőt, csizmát sikerült kimosnom és rendbe tennem. És a lakásban is csili villi minden. Szeretem, ha a környezetem tiszta. Lenne most sok munkám, de valahogy muszáj pihennem is kicsit, legalábbis olyan sokan mondták, így rábeszéltem magamat a lassításra.
Nem vártam sosem a karácsonyfa eltűnését a lakásból, de most valahogy tágasabb és világosabb lett a lakás, hiszen idén hatalmas fát vettünk...imádtam ezt a fát, és szuper sokáig bírta :-)
Szóval visszatért a lakás is a mindennapokba. De a napsütés jól jött ma! Fantasztikus a kert a hatalmas hóval és a két csodálatos hóemberrel, amit a srácaim építettek :-)
Mivel felszabadult az estém, így elővettem a fogfehérítő készletemet és rászántam magamat ismét, remélem a kólát is vissza tudom kicsit szorítani :-) mert ilyenkor nem igazán jó a színes kaja. Szóval, mivel sikerült eljutnom fodrászhoz, és az edzések is jól mennek, így rászántam magam, hogy januárban kicsit magamra szánom az időt :-)
Ma még ha sikerül bejutnom a szoliba, akkor lesz igazán jó a pihenő napom.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lassan találok magamra...
  2017-01-11 22:52:47, szerda
 
  Ez az év káoszként tört rám. Nem tudom hogyan szedjem össze a gondolataimat. A kapcsolatunk is új hullámon kezd működni, a gyermekeimre nézve eszembe jut hogy rohan az idő.
Reggel kómásan , nehezen keltem fel. Hahó, hol a frissesség? hol a, hű de kialudtam magam érzés? Ezek a jeges , hűvös napok kiveszik az energiát belőlem. Nem dolgozok kevesebbet,csak valahogy szétszórtabbak a gondolataim és a tetteim. Hol van a rendszer, a státusz, az időbeosztás? Ja és hol a pihentető januári "semmit tevés" ?
Próbáltam összerakni a reggelt,de pizsamában ért a dél is. Dorothynak mondtam, bocsi egyszerűen így alakult ez a nap. Próbáltunk, énekeljük az új dalokat. Hű nagyon ütősek lesznek! Imádom már most a farsangot! Készülnek a kiegészítőink, holnap este van egy találkánk egy Férfi istennel :-) de ez legyen még titok! A telefon csörög...upsz, jut eszembe, elfelejtettem valamit megcsinálni ma, de sebaj, holnap igyekszem jobban kicsit odafigyelni. Estére már lebeszéltük a nagy-sárkánnyal a találkozást, megszerezte a programot a kisembernek, és jön valaki aki segít neki, és okít kicsit hozzá. Én pedig sütök egy hatalmas finomságot cserébe :-) Ma sikerült beszélni vele, de nem sok idő volt rá, rohantak a színházba. imádom, hogy ilyen kultúréletet élnek a sok munka mellett.
Bibó ugat egyfolytában,lehet egeret érez? Nem tudom....... Szegénykém. Az előbb lementem hozzá, de megint rákezdte.
A mai este forralt-borozással telt, a szomszédokkal. Nagyon lájtosan készült, de hogy milyen finom volt!!! HMMMMMM...... jó volt kicsit beszélgetni velük, olyan ritkán jut időm tartani velük is a kapcsolatot. Na meg Zsanival, kiesnek a napok a pillanatok a fejemből. Pedig mennyit gondolok rájuk egész nap, csak nincs pár percem sem, hogy csörögjek. DE ha hív, akkor mindenféleképpen beszélünk. Imádom őt! Egy csodás ember, egy angyal, egy barát, mint testvér...az életem része lett!
NA de! Ma elmentünk a szalonba és beültünk mind az 5-en a kinézett autókba. Gondolkodunk, nagyon nagyon gondolkodunk mi legyen,mikor, vagy éppen melyiket válasszuk. Persze nem egyezik a véleményünk, de előbb , utóbb csak közös nevezőre jutunk, mire oda kerül a sor.
Ma sikerült eljutni az Ofotért be is. szemüvegem lesz.....nem lesz olcsó, de túl drága sem,ha úgy nézzük. Ráadásul lehet még egy napszemcsi is mellé kerül a kupon jóvoltából. ki vannak a szemeim.
Ó, és eljutottunk a chorizóshoz is. Renegeteg chorizo és sonka, cheddar sajt, meg pecorino ...nem is sorolom, egy kisebb vagyont hagytunk ott. Akartam venni parmezánt is, de arany árban volt, így a legközelebbi vásárlásra hagytam. Így is kiütött, hogy lesz szemüvegem. Igaz csak olvasáshoz és a monitorhoz, bár javasolták az állandót, de még szeretnék barátkozni a tudattal. Szegény jobb szemem van így leterhelve. Nekem minden a bal felemmel van. Az az erősebb, az van jobban leterhelve, a bal szemem a rosszabb.....jaaaaaj :-D
Na de muszáj egy kicsit pihennem, mert ma nem alszom túl sokat. Szép estét, igyekszem összealakulni. Ráadásul már a stúdióba is el kellene menni végleges formátumba hozni a dalokat, na meg a Tomi is várja az időpontot mikor esek be hozzá ......és Janohoz is menni kellene. De itthon is annyi minden vár még rám....ó.
A kisember ma volt fodrásznál. Nagyon vagány lett a haja. Ez a fodrász egy Istennő! Mindent úgy vág, ahogy azt a fiam megálmodja. Kis helyes pofiját, olyan jól kihozza ez a frizura <3 Jaj hát imádom őt is. A lányoknak lassan a derekáig ér a hajuk. Emlékszem én nem növeszthettem meg ekkorára, mindig ez a bilifrizurám volt, majd 8-ban lett formája. Na akkor voltam igazán csajszis :-) Hol vannak azok az idők. Ki hitte volna, hogy ilyen is lesz :-)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/155 oldal   Bejegyzések száma: 1542 
2016.12 2017. Január 2017.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 13 db bejegyzés
e év: 13 db bejegyzés
Összes: 1577 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 35
  • e Hét: 417
  • e Hónap: 4335
  • e Év: 4335
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.