Regisztráció  Belépés
dundulino.blog.xfree.hu
Az élet szép, vagy tudni kell széppé tenni! Demeter Zsuzsanna
1976.10.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/173 oldal   Bejegyzések száma: 1723 
Ha az ember folyton dolgozik....
  2018-03-13 10:53:25, kedd
 
  Mi történik,ha mindig , folyamatosan csak a munkára és a teendőkre összpontosítunk? A válasz :
Krach! Én is így jártam, és tudom, nincs sok időm, hiszen folyamatosan jönnek a teendők a feladatok. Egyik zenei formációm rengeteg munkát ad, az elmúlt évben csúcsot döntöttünk, és ez várható ez évre is, de emellett itt az én kis szóló karrierem :-D Amire nem teszem magamat 100%-ra, mert mellett nagyon fontos a család, a gyerekek és a drága kis négy-lábúim.... És összedőlt a rendszer. Folyamatosan orvoshoz járok és rettegek, hogy megint valami pozitív eredmény lesz. De nem állok le, mert nem tudok, mert nem lehet. És odaülök a zongorához és a dallamok csak úgy zakatolnak a fejemben, a ritmusok. És mindig másban találom meg magamat. A Tequilla is sokaknak tetszik :-)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mit főzzek ma?
  2018-03-08 13:49:04, csütörtök
 
  Nem tudtam eldönteni mi legyen. Egész nap rohanás volt ide oda, és intézkedés, edzés.....
Hazajöttünk megettük a maradékot, kókusz tejszínnel készített kapor leves és paradicsomos káposzta. Így nem üres hasal kellett gondolkodnom :-D
De a fiam éhes maradt, így gyorsan paraszt raklettet készítettem neki gyorsan, persze egy jó adaggal csináltam, hogy mindenkinek jusson még belőle. Levesnek ma brokkolit választottam. De ez sajnos ma el fog fogyni és vacsorára már nem is lesz elég szerintem három tini gyerek mellet.
Az uramat beküldtem hazafelé a boltba, vett afrikai harcsát egy kilót és kértem hozzon ha friss egy-két durbincsot. Így ma vacsorára és holnap ebédre Halfasírt lesz grillezett zöldségekkel és szerintem rizzsel vagy krumpli pürével. Levesnek édeskömény vagy francia hagyma leves , ez választható , az itthoniak döntik el :-)
Hogy mi lesz a durbinccsal? Azt is megsütöm, de csak holnap :-) Azt nem mindenki díjazza nálunk!
Üdítőnek most a teák mennek nagyon, és a gyömbér sem haszontalan növény nálunk.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Remény
  2018-03-07 10:31:15, szerda
 
  Mára eltűntek a mínuszok. Esős, borongós, ködös reggelre ébredtünk. De ma együtt kelt a család. Együtt vittük a gyerekeket suliba, hazafelé vettünk elemet a mikimbe is. Mire hazaértünk, már nagyon éhesek voltunk. A speckó nem ehetek semmit , gyorsan begyúrtam egy adag zsömit és egy kenyeret. De mikor megláttam, hogy a zsömlének is 40 perc kell, már éreztem nem bírom ki. De csak muszáj volt!
Leültünk enni, és hű de finom volt minden! Szerintem ebédelni sem fogunk tudni :-) annyira tele ettük magunkat :-D
Reggeli után pedig kisütött a nap végre. Reményt adva a tavaszodásra a hosszú hideg tél után. Reményt és erőt adva mindenkinek. A napnak már ereje van! Imádom, ahogy besüt minden ablakon átmelegítve a falakat a padlót és a fényével megtölti a lakást. A színek felélednek a szobákban és élni kezd a ház <3 Imádom! imádom minden pillanatát a napsütéses óráknak. Imádom érezni a bőrömön a még langyos fényt.
Pupika mögöttem horkol, és pihen, hiszen hamarosan kis pupik lesznek. mindenki nagyon várja, hogy babázzunk és szertgethessük a kis szőrgombócokat. Tegnap elmentünk ultrahangra is, hiszen nem lehetett tudni biztosra, hogy vemhes maradt vagy csak álvemhes. De mocorgott , mocorogtak benne a picurkák. Robi egyből le is állította a dokinőt, hogy hagyja őket, mert nem szeretik az ultrahangot, húzódnak el tőle.Ne zaklassuk, van kiskutyó benne, akkor tudjuk hogy figyelni kell továbbra is rá. <3 Szeretem, amikor ilyen vigyázó és féltő. <3 Csodálatos ember az én szerelmem!
Ma már a remény mindent felülmúlt! Tegnap is csupa jó híreket kaptam, és én ettől 10 centire jártam a Föld felett! Hatalmas boldogság töltött el. A gyerekek is megjegyezték a nagyszülőknek, hogy anyának jó kedve van! igen. De nem tudták miért voltam ideges és szomorú, de most kaptam reményt. És az étrendem marad, mert az emésztésem még minden nem jó, de hatással van a dolgokra a sok "szar" elhagyása. Nem csípem a paleo lisztek ízét, de idővel csak megszokom. Nem rossz, csak más. És azt kell mondanom, hogy a laska fantasztikus belőle, de a köles és társai íze még ....pedig eszem egy ideje őket. De csak hozzá szokok. Ma kenyeret is sütöttem. Meg ugye zsömlét. Igen, magamnak, de a gyerkőcök is ehetik mert totál GM.
Na szóval remény!
Bennem van a félsz most is, mert néhány óra múlva indulnom kell . Nőnapra megyek énekelni, és csinálom a műsoromat. Ideges vagyok,mert majdnem egy hónapja voltam utoljára egy buliban, hiszen más műfaj szezonja volt :-) De most ez vár, így készülnöm kell rá. hogy megy-e az új dalom? Hű tényleg ezt is fel kell töltenem még a youtube-ra...na vár mára holnapra egy két dolog. Megyek és csinálom is ! Cupp!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Történnek a dolgok....
  2018-03-05 20:50:23, hétfő
 
  Vannak események, amik meghatározzák életünk további részét, történését, szakaszát.
Vannak emberek, akik befolyásolják személyiségünk fejlődését akár rossz, akár jó irányban.
Munkánk, és stílusunk is változhat. okosabbak, többek, vagy lustábbak, linkek, akármikké változhatunk. De szívünk és elménk is részt vesz ebben. Ha van szíved, ha tudsz szeretni, ha vannak érzelmeid akkor máshogy állsz a dolgokhoz, a változásokhoz.
Vannak emberek, akiket megfertőz valami , "sár" , ami rossz, és nem tud szabadulni tőle. Sajnos ők azt gondolják magukról, hogy jobb lehet ezáltal, de ez önámítás.
Akkor mit tegyünk? Higgyünk magunkban, és ne másokat hibáztassunk, hiszen valójában így van ez? Sokan vannak, aki elhiszik amit mondanak, sőt, minél többször hangoztatják, annál hihetőbbé válik számukra, de ez előbb utóbb csak őt fogja minősíteni. Hogy én mit gondolok?
Mindenki foglalkozzon a saját maga dolgával, és ne a másikon röhögjön, rötyögjön, szapuljon, alázzon, másszon feljebb, tiporja el....és sorolhatnám mi mindent látok a nagyvilágban. Sajnos egyre több olyan embert ismerek meg, illetve az életét, aki ha sikeresek, mások szapulják és próbálják leírni vagy lehúznak. Hát sajnos ez egyre elterjedtebb. De arra nem gondolnak ezek az emberek, hogy akit bántani próbálnak csak egyre erősebb lesz? Ha ellöknek és elesel fel kell állni, és minél többször állsz fel segítség nélkül,annál erősebb lesz.
Engem mozgatnak a történések és jár a fejem a megoldáson, a lehetséges utakon, és mindig ha akadály gördül is elém, igyekszem megoldani, áttörni, túlélni. Mert a szeretet mozgat!
A szeretet fontos, a szív lüktetése, érzései, rezdülései adnak értelmet a céloknak. EGyre több olyan emberrel találkozom és beszélgetek, akikkel gyorsan egy hullámhosszra kerülünk, és nem először jön fel ez a téma, hogy nekünk jó, mert látjuk, és érezzük, de mi megéljük a nehézségeket szível is, és ez nehezebb, de többek leszünk emiatt. És olyan furcsa, hogy pont ebben az időszakban kerülök ilyen beszélgetésekbe.
DE mi történt velem ? Nos, még egy hete sincs, hogy véget ért számunkra a farsangi hajtás. Rengeteg helyen megfordultunk,mint még sosem. Nem is tudom hogy sikerült ezt így túlélni :-D
Persze közben orvosokhoz járkáltam, hogy megtudjuk , hogy mi van velem. vannak foszlányok, és jó és rossz eredmények is, de még folyamatban van minden. Igyekeztem tartani a kapcsolator a barátaimmal, kicsit hézagosan.
Kellett pár nap, hogy a fáradtságomat kipihenjem, és kicsit szeretgettem a gyerekeimet, meg a kutyuskáimat. hideg hetek voltak mostanában, de mától melegszik az idő és eltűnnek a mínuszok <3 És több energiám lesz küzdeni a betegségem ellen, ami nem dönt le, csak lelassít. A tavasz új reményt ad mindenkinek, és én imádom a tavaszt. A fehér tulipánok az asztalunkon mutatják a reményt, hogy már hamarosan jó idő lesz és kijutunk a kertbe is tevékenykedni,
Várom! Persze tavasszal sem fogunk unatkozni, hiszen a gyerekek és a sok kis szülinapos vár minket.
A kis pihenő után ismét indul a munka, és van min dolgozni :-)
A dalom bemutatója is kicsit váratott magára, de már nem sokáig. imádom! Ez egy fantasztikus dal!
Elkezdtem nagyon tudatosan étkezni, és van, hogy segít, de van hogy becsúszik egy kis hiba és máris érzem a hatását, amire nekem most nagyon kell figyelnem. Most már tudom, a virsli sem jó választás számomra, legalábbis most, vagy egy ideig.
Bio zöldségek, gyümölcsök, szafi lisztek, nuku tejtermék, és a cukor kiiktatása van folyamatosan folyamatban. Kóla nincs, semennyi. És a kávé is tabu lett.
Nehéz kicsit, de egyre izgalmasabb ételeket és ízeket fedezünk fel.
És végre megint van időm egy csomó mindenre :- ) de ez biztosan nem lesz sokáig így :-D
Voltam fodrásznál, és kicsit változtattunk a frizumon. Új fodrász, új stílus, új színvariáció!
Kozmetikus, "körmészet" :-) És máris új színben pompázom ! <3 Kicsit segített visszarázódni a normális életbe. És a kedvesem is! Imádom ezt az embert. Fantasztikus férfi lett belőle!
Mellettem áll, velem van, segít, támogat és szeret. És szerethetem! Ami nagyon fontos. Rengeteget dolgozik mostanában. Párszor elvittem tornázni, és el is fogom vinni, remélem egyszer rááll magától is erre, és majd egyedül is elmegy majd edzésre.
Imádok mindent együtt csinálni vele. Vele fantasztikus minden pillanat, még a nehézségek is áthidalhatóak ővele <3 Csodálatos ember! És miatta sok ilyen jó embert ismertem meg. Közben egyre több rajongónk keres meg minket. És már olyan emberek is megkerestek , akik el akarnak juttatni ide-oda, mert hisznek benne.
Egy vezetőóvónő azt mondta, hogy ez ,amit csinálnuk fantasztikus, és látszik mennyi munka van benne. Bizony az évek során ráéreztem mire van szükség és mi fogja meg a gyerkőcök fantáziáját, mivel lehet az érdeklődésüket felkelteni. Milyen mozgásokra vevőek és hogyan kell ezt levezényelni, és összeállítani. Jesszusom, imádom! Imádom a munkámat! Minden pillanatát!
És most iszom a vizemet és írom a blogomat :-DDDDD

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Még nem volt időm.....
  2018-02-25 18:18:01, vasárnap
 
  Már napok , de lehet hogy hetek óta készen van a dalom, és még nem tettem fel egy közösségi oldalra sem. Tényleg nem volt időm. Rengeteget dolgoztunk mostanáig, és még bizony nincs vége. Sőt! olyan nagyon belendült a munka, hogy folyamatosan keresnek minket. Szerencsére a naptárunk mindig nálunk van.
Hétvégén reneszánsz majd kocsonya fesztiválon voltunk. A nagy hideg ellenére a kocsonyafesztiválra is rengeteg kisgyereket elhoztak velünk játszani. A gyerkőceim is eljöttek megnézni, de nagyon fáztak szegénykéim. Utána mentünk Vácra egy kis cukiba beültünk, mert ott mindig van GM süti, sajnos paleo addigra már elfogyott, így nekem már nem nagyon jutott. De hát ez van.
A múlt hét nagyon menős volt, de túléltük. Volt egy kis wellness is benne, de anélkül nem is tudom hogyan vészeltük volna át a múlthetet. Még most sem jöttem ki teljesen a megfázásból, de egy kis szaunázással rásegítettem. JAJ de jó volt. imádok szaunázni, mindegy, hogy finn vagy infra :-D
Megünnepeltük egy -egy pohár pezsgővel, hogy sikerült az 1001 feliratkozást elérni. Szuper ks csapat segített ebben minket, hiszen az FB lájkolóink, mindig mellettünk állnak és támogatnak, dicsérnek minket. Azt hiszem egy újabb CD-vel dalgyűjteménnyel, vagy valami hasonlóval kell ezt meghálálni feléjük.
Szóval ennyit a répáról.
Az új répás dalokat imádják a gyerekek, óvónénik és anyukák. Alig jutunk túl a farsangon, már a tavaszt várjuk, és a dalötleteimmel is haladni kell a stúdió felé. És lassan az én új dalom is megszülethet a szintin, mire odajutok...utána stúdió. Dolgozni kellene, de itthon a kutyuskáimra is figyelni , és foglalkozni kell. imádom őket. Az elmúlt hetekben sokat voltak kint, hogy jobb idő volt, de most ismét fagyos lett a hangulat odakint.
Egy kis sütizés a gyerekekkel, és mentek a nagyszülőkhöz, csak a Mona maradt itthon.
Filmezés, és alvás :-) imádtam a tegnapot! A mai nap is menős volt, de a templomi szolgálat mindig feltölt. A gyerekeket meg a nagyszülők, és az utazás, ők kevesebbet utaznak, bár a suli sem itt van.
Úgy néz ki a lányokat felvették a gimibe, úgy örülnék neki. Nem tudom hogy lesz.....bár már le van beszélve az ofővel, ő biztosított a helyükről, de én csak akkor hiszem el, ha a kezemben lesz a papír.
Robika hihetetlenül okos fiú, fantasztikus agya van, és a képzelete sincs dobozba zárva, igazi kis művész, és a zene is egyre jobban megy neki. Az orgona is folyamatosan jelen van az életében, és a hegedű már mindennap előkerül.
igen, van az a pont, ahol átlendül az ember és már csak akkor teszi le amikor elfáradt :-D
Voltunk Zsuzsi napot ünnepelni a kis családdal, persze hogy a Szűcsben! A drágám foglalt asztalt péntek estére, és hű de sokat ettünk. Imádom a fogast, és mindenki annyit evet, és még desszert is volt GM! Szuper este volt.
Közben volt Valentin nap is, n megleptem a kedvesem egy üveg édes Frak pezsivel, egy könyvvel, Az EREDET-et kapta meg, hátha ráveszem az olvasásra, már sorban állás van a könyvért, de monstam csak akkor lehet kiolvasni másnak is, ha apa végzett vele :-D
Kapott még ,az osztrákoknál vettem sütikét. És most is hoztam haza neki a kis wellness-es munka után egy fincsi ananász dr steinberger gyümilevet, és kineziológiai szalagot, most akciós a Lidl-ben. Nem meri használni, pedig nagyon fájt a térde, de majd rájön hogy ez nagyon jó dolog! Lehet én is kipróbálom a hátakra és a vállamra.
Mert most kicsit meg lett terhelve a fellépések miatt, és a kevés pihenés miatt. Ráadásul már kicsit elkeseredtem a kis problémám miatt. A vérvétel eredménye már meg van csak el kell Gabikához menni érte. Szerintem holnap lesz ez a nap, mert szeretnék egy sajtos ropogóst sütni. Sajnos a doki mondta, hogy az egész életemet végig kíséri ez a probléma. Nem szeretnék műtétet, remélem máshogy is meg lehet oldani, ha nem, hát legyen műtét, de remélem nem most. Most nagyon figyelek az étkezéseimre, és a bio zöldségekre. Sajnos néha elcsábulok, mint például ma is, mert ki van téve a cuki mentes datolya, itt a veresi piacon lehet kapni, és hát na....ez van, bekaptam vagy 6 szemet :-D
Le kellene csökkenteni a cukor bevitelt, de drasztikusan, és nagyon kell figyelnem a tejtermékek még csak lehetőség se legyen a semmiben, hogy tartalmazhasson, mint a liszt. Remélem helyre tudnak állni a vastagbélben a bélbolyhok, az sem baj, ha hónapok kellenek hozzá,csak haladjak már előre. Ha egy picurka olyan kerül az ételembe, amit nem tud megemészteni, napokig szenvedek, és ez nem egy egyszerű felfújódás hasmenéssel. Mindenhol fájok, érzem a beleimet. Tényleg szörnyű, így nagyon igyekszem figyelni. Elkezdtem a gyógynövényteát is inni. Csak áztatva lehet fogyasztani. Ezt javasolják cisztásodásra. Mert hogy a doki egy elég jelentős petefészek cisztát talált az ultrahanggal.
Persze, hogy elkeseredtem. 3 éve egy nagy műtéten lettem túl, utána nagyon nehéz időszak következett, majd mire túljutottunk mindketten ezeken, most megint valami bevillan? Tudom, hogy rengeteget dolgozom, sokan nem is értik, hogy van erre energiám mindenre. Nem tudom, én mindig fel tudok állni, még a legfáradtabb pillanataimban is és csinálom amit kell. és igyekszem a lehető legjobban csinálni, ami tőlem telik. Hamarosan jönnek a kis bébik, és én már úgy várom, hogy babázhassak a kis plüss kutyusokkal <3 De sok felelőtlen gazdi van, akik nem figyelnek kellő képen rájuk. Nem egyszerű az állattartás, és bizony kell időt szánni rájuk napi szinten. De én imádom őket <3

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vasárnap!
  2018-02-18 09:18:53, vasárnap
 
  Csodásan tiszta és szép napra ébredtünk!
A kedvesem már úton van Moncsikával, mire hazaérnek már én megyek el itthonról, és mire visszaérek, már megint ő nem lesz itthon :-(
Hát ez most ilyen. Sokat dolgozik,sokat dolgozom.
Talán ennyi farsangolás sosem volt,mint idén. Nincs megállás egészen márciusig, és március elején még egy farsangi bálba hívtak minket. Szóval nincs unalom.
Én ma is csak csodálkozom, a gyermekeimen, annyit nőnek, napról napra nagyobbak, felnőttesebben viselkednek, pedig még gyerekek, és legyenek is azok néhány évig, mert utána már bizony a nagybetűs élet nem lesz olyan zökkenőmentes. Imádom őket! Tegnap mindegyik egy-egy újságot kapott tőlem, de már nem a tappancs és társai hódítják meg szívüket, hanem a Joy, a Glamúr, a PC és társai...
Édeseim csak néztek rám, hogy ez most meg miért, hát a telefonálgatás helyett inkább írott, helyesen írott szövegeket olvassanak, mert egy újság is lehet ám hasznos, nem is kicsit! Főleg ha nem tudnak éppen mit kezdeni pillanatnyi idejükkel :-)
Talán a napokban lesz időm írni ismét, és lesz egy fantasztikus 3 napunk is, amit wellnesseléssel és kis munkával, sok pihenővel, bowlinggal fűszerezzünk meg.
Nos szép vasárnapot!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hát ez van!
  2018-02-18 08:50:22, vasárnap
 
  Alig van időm jelenleg bármire is. Ami nagyon fontos, hogy mindig tudjak főzni valami finomat a kis porontyaimnak, meg sütni. Megkérdezte a gyerekorvos, hogy minden nap főzök a gyerekeknek? na ne, ez nem természetes? Eldobom az agyamat! minden nap akár többször is, ha szükséges. És igen finom ízek kerülnek a tányérra! Ha nem találnak ők ki valamit, akkor én találok ki valami finomat.
Sajnos ismét női problémáim lettek. Ki gondolta volna a műtét után? Először nem is erre gyanakodtam, de a gasztroenterológus sem tudott mit javasolni, minthogy elhagyjam a problémát okozó ételeket,mint a liszt, az összes tejes dolog, de minden, még a sajt is. És sajnos úgy néz ki, hogy a cukortól is búcsút kell vennem. Olyan szintű emésztési problémáim lesznek ezektől, hogy azt nem kívánom senkinek! És persze emellett kell megoldani a napi feladatokat és a melót,mert az van dögivel. Reformálódik az életmódunk, ami nagyon fontos, és ahogy kicsit körülnéztem e téren a világhálón, bizony egyre többen javasolják, hogy ne együnk előre csomagolt és gyártott élelmiszereket , és és és . Nos. Nálunk már a kedvesem is kezd más szemléletű lenni. A nemrég bekövetkezett tragédia a családban, és most az én problémám is rávilágította, hogy valami nem jó. Igen, én ráadásul extrán hoztam amit kellett!
Gabika segített egy Nőgyógyászhoz eljutni, aki szakember, és tényleg alapos. Újabb vérvétel, már a negyedik, és persze ez is fizetős....ami nem baj, csak az ember oly sok mindenről nem tud, ha nem ássa bele magát a témába. Szóval új orvos, kicsit közelebb, hiszen még az útviszonyok sem járulnak hozzá, hogy tavaszodjon már, és kedvem sincs órákat utazni egy doki miatt most.
Fáradt vagyok ehhez, bár igazából nem fáradtság vagy álmosság van rajtam.
Szóval most nagyon figyelek. közben jól megfáztam,és kicsit ez is nehezít most engem, de az akadályokat átlépem és a munkámat is teljesítem. DE mégis jó lenne megállni, körülnézni és élvezni a pillanatnyi hóesést :-)
Nos, elindult egy változás e téren, bár már próbálkozásaim voltak, de most teljes a reformáció. Van aminek a gyerekek nem igazán örülnek, például a párizsi igen ritka látogatója lett a hűtőnek,pedig egy kis kedvenc volt. A tuti virslik jöhetnek már csak szóba, amik minimum 86 %-os hústartalmúak, de ha 90 vagy afölötti, az lesz a nyerő. A zöldségekből csak a bio, főleg így télen, még akkor is, ha sokszor szkeptikus vagyok e témában. Nos, a szemét már nem kerülhet be a lakásunkba. Még a drágám próbálkozik , de már az sem olyan sok , így lehet lassan ő is kicsit egészségesebben eszik majd, rozskenyér és társaival. Akkor vannak nehézségeim, ha csomagolnom kell, mert akkor azt is előre kell elkészíteni a főt étel mellett. Szóval erre is kell némi idő. Hogy mit? Többnyire lángost, Laskát, pizzát, bagettet készítek, de van, hogy tortillát sütök szafis lisztekből. Nekem most ez vált be, és ahogy hódít az országokban, szerintem lassan mindenhol kapható termék lesz, így bárhol elérhető majd, nem kell cipelni akárhová megy az ember.
Ma jó, hogy van pár órám itthon reggel, és van időm lassan elkészülni. Nyugodtabb. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Végre hétvége!
  2018-02-09 21:50:42, péntek
 
  Itt a hétvége, lehet gondolkodni, hogy mivel töltjük el! Szeretem a szombatokat :-) És a vasárnapokat is.
De mindig történik valami. Ma rossz híreket kaptam ,így izgulok, hogy ne legyen nagyobb baj .
Fáradt vagyok kicsit, korán keltem, sok volt a mai nap. Elfáradtam. A gyerekek viszont olyan aranyosak. Ma kaptam egy teát és a kádat is megtöltötték nekem. kis beszélgetés a fürdőben :-) Az ilyen dolgok mindig olyan jók!
Ma volt szülői értekezlet is. Olyan dolgokat mondott az osztályfőnök a fiamról, jó érzés tudni, hogy jó helyen van, hogy megtalálta az egyik útját és , hogy mennyire szereti ezt tanulni és csinálni!
Örülök, hogy nem erőltettem más felé.
A lányaim? Tünemények, csivitelő kis pacsirták! Megyek is hozzájuk, amíg ébren vannak, hogy egy kicsit még beszélgessünk! Kellemes estét!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Máris kedd van?!
  2018-02-06 21:53:04, kedd
 
  Annyira szuper volt a hétvége,hogy tudtam a gyerekekkel is lenni egy kicsit a munkám mellett :-) És vasárnap délután olyan szépen sütött a nap, hogy még a séta is belefért<3
viszont vasárnap elkezdtem egy "én úgy hívom" béldiétát. A dr steinberger bio levekkel, de kicsit lájtosabban, mint a sima léböjt, hiszen annyit mozgok emellett, hogy nem bírnám a fizikai terhelést így, Ma volt a harmadik napom,és holnap az utolsó, mert a búzafűlevet kihagytam , hiszen az gasztro doki azt javasolta hagyjak el minden olyan ételt az étkezéseimből,amit irritálónak találok.
Nekem problémáim vannak a búzával, nem próbálkozom a búzafűvel. De én így is hatásosnak találom több területen is. Elég energikus lettem az elmúlt 3 nap alatt és jól is érzem magam. Ma sajnos kicsit kevesebb folyadékhoz jutottam, mint amúgy, és becsúszott néhány pohár üdítő is, de hiszen farsang van, ez elkerülhetetlen. Valószínűleg attól fájhat most a fejem ?! Nem tudom ....
Pupika itt szagolgat, a drága <3 hiányoztam neki, a többiek is oda voltak, hogy tudtam velük foglalkozni egy kicsit. Elcsendesül már ilyenkor a ház, összeraktam a konyhát :-) Elpakoltam, lerendeztem a fűtést, a kutyuskákat. Lett némi időm írni :-) De nem sok, hiszen negyed 11, korán kelek holnap. És még a fürdőzés hátra van. Nyugodt csendes percek, ami a pihenésre hangol már :-)
Tegnap pakolás is került az arcomra, micsoda kényeztetés :-) Ma ez már elmarad.
Elfáradtam ma is, mire hazaértem és a kisfiam is hazakerült. Szereti ezt a sulit ahová jár és amit most tanul, imádja. Rengeteg terhet cipel a hátán, és olyan hatalmas lelke van. Nagyon szeretem őt! És a lányokat is, hiszen egy panasz nem lehet rájuk. Ma a dudusnak megrendeltük a kesztyűt az edzőnél, és beadtam rá a pénzt is. Azért nem semmi box-kesztyűvel kezd a kis csaj, attól tartok, Ádám komolyan gondolkodik benne és a versenyeztetésben majd, mert már szóvá tette, hogy technikai edzésekre is el kellene kezdeni járnia. Ajjaj, mi lesz itt egy év múlva? De a lényeg, hogy nagyon tetszik neki. Mona gyűri a balettot, és ő ezzel el is van, csak a lábacskái nagyon fájnak. Úgy izgulok, jövő héten már láthatom őt <3
Szóval így van ez. A drágám csak hajt és dolgozik, alig látom :-(
Az új dalom már majdnem teljesen elkészült, de annyi időm nincs, hogy feltegyem a youtube-ra, pedig annyian nyaggatnak már vele. Imádom ezt a dalt, nagyon megfogó a dallama és a ritmusa is.De még valami hiányzik nekem belőle! Pedig ez aztán remélem Zsuzsis lesz <3
Na megyek még puszizkodni, várják <3
Ma anyukámékkal is találkoztam, olyan jó volt némi időt velük lenni. Hiányoznak, többet szeretnék velük lenni. Remélem nyáron össze jön pár nap valamikor, hogy együtt tudjunk menni valahová.
Nem valami tartalmas egy bejegyzés, de most ennyi telt. Dorohynak ma van a névnapja, kapott egy nagyon nagyon jó bort /is/. Szerintem ma meg is isszák. Jásdi válogatás, hát egészségedre Dorothy :-)
Jó éjt!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nagy elhatározás, vagy muszájból?
  2018-02-04 09:07:34, vasárnap
 
  Az elmúlt napok sűrűre sikerültek, de nagyon élveztem. Volt minden benne, de sajnos rossz is.
Mindenesetre rájöttem, hogy nem húzhatom tovább az orvosi vizsgálatokat, így elkezdtem keresgélni kihez mehetnék.
Közben megvásároltam a fitnesz méregtelenítő programot, hátha jó hatással lesznek az emésztőrendszeremre. Sajnos a gasztroenterológus nem sok jót és sajnos nem sok segítséget adott. Itt nem lehet megállni! Úgy döntöttem elkezdem én kezembe venni a dolgokat, hogy ha gyulladás van a belekben, akkor azt valahogy helyrehozni. olvasok és keresgélek, és életmódot változtatok nagy fordulattal.
Mára minden bio itthon, és törtékszem ezek vásárlására és fogyasztására is, bár az elkövetkező napokban nem igazán nekem lesznek itthon az ételek...remélem kibírom.
A problémám miatt én kihagyom a búzafűlét, mivel a búza mostanában nem jó hatással volt rám, és az elmúlt lassan egy évben folyamatos szaladgálás gyötört a mellékhelyiségbe, így úgy döntöttem, ezt most kihagyom.
Némi keresgetés és véleménykutatás után csak nekiláttam. Ez az első nap. A zöldséglével és két szelet teljes kiőrlésű GM pirítóssal kezdtem a napot fél 9 kor. Egy hatalmas pohár víz és már bekészítve az üvegembe a következő adag. Tervben van mára némi mozgás vagy torna is, de majd meglátjuk mit enged a nap és a teendők után az energia szintem.
Nekem nagyon ízlett a paradicsom ízű zöldséglé, így tudom a mai nappal nem lesz gondom!
Leesett tegnap egy adag hó. Gyönyörű a táj és az idő is! Persze jó hideg van!
Megihletett egy kicsit ez az időjárás :-)
De majd erről később bővebben, lassan indulok, Moncsikámnak is próba lesz ma, hamarosan kezdődnek nekik az előadások ! Már nagyon várom, hogy láthassam ahogy táncol, olyan régen láttam már <3
Csodás nap igérkezik és kandikál a napocska is! Szuper vasárnap reggel! Puszi
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/173 oldal   Bejegyzések száma: 1723 
2018.02 2018. Március 2018.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 4 db bejegyzés
e év: 30 db bejegyzés
Összes: 1759 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 199
  • e Hét: 2043
  • e Hónap: 4871
  • e Év: 25284
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.