Belépés
eposz.blog.xfree.hu
Enneagram: 1-es 2-es 3-as 4-es 5-ös (Merkúr: Csillagjegy: Szűz: Föld) 6-os 7-es 8-as (Nap: Aszcendens: Oroszlán: Tűz) 9-es Lauter Szabolcs
1987.09.04
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/36 oldal   Bejegyzések száma: 354 
Hm...
  2018-10-18 05:22:56, csütörtök
 
  Honnét tudod kinek mi a "jó" vagy "rossz"? Hm? Én sejtem.

Aludtam 2 órát. Uh yeah...

x'D

Ébredjünk rá a világ mindennapi csodájára!

Igen, valahogy a Metró-ban, minden áldott szolgálatkor bebizonyosodik hogy a 70%-ka az embereknek még arra sem képes hogy önállóan jól felderítsen, és hogy megtervezze saját útvonalát...

Még okostelefonnal és térképpel sem megy nekik, sok külföldinek se...

Szóval a felderítés gyakorlatilag egyeseknél egyenlő a nullával vagy afelé közelít...

Ha azt mondom ugorjon a kútba, az gondolkodás nélkül lazán meg is teszi, ha azt mondanám neki hogy ami van, az másik irányban van, akkor lazán félrevezethető hiszen felkészületlen és valahogy még gondolkodni is lusta, tehát könnyen irányítható és befolyásolható...

Mindent a pofájukba kell rágni szavakkal, de minden ki van írva ami a segítségére lenne mindhiába, és 5 perc elteltével a felére sem emlékszik, azt se tudja mit akar, nem tudatos, tudattalan ösztönlény, sokszor döntésképtelen, sok bennük a félelem...

Némelyik amikor megkapja a választ, akár normálisan elmagyarázva, még ő flegmázik. Olyankor elképzelem hogy fejbe lövöm, mert azon már csak az segíthet nagyjából...

x'D

Hová fajulhat ez még?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az Életerő megőrzésének mentális praktikái
  2018-10-18 05:21:35, csütörtök
 
  Bizonyított tény, hogy a mai modern életvitel mellett, az emberek egy nap 24 órájából körülbelül napi átlag 4 órát töltenek önpusztító, és életrabló gondolatokkal. Ezek közé tartozik, az idegeskedés, a panaszkodás, a hibáztatás, az önsajnálat, az önmarcangolás, a halasztgatás, stb.

Sajnos a szakirodalom leginkább a rossz szokások, és az önpusztító gondolatformák végtelen lajstromának összeállításával foglalkozik, ahelyett, hogy a pozitív életerősítő és életigenlő praktikákra koncentrálna.

Pedig ezek a nagyon egyszerű hétköznapi mentális gyakorlatok segíthetnek az életerőnk megőrzésében, fenntartásában, és újrateremtésében:

Hetente legalább egyszer aludjuk ki magunkat! Addig aludjunk, amíg a szervezetünk kívánja, ne ébresszük magunkat vekkerrel, hagyjuk, hogy elménk jelezze mikor regenerálódott teljesen. Bátran és lelkiismeret-furdalás nélkül hagyjuk magunkat aludni!

Reggeli első gondolatunk mindig valami jó és éltető legyen! Adjunk hálát, és érezzünk örömet, hogy egészségesen ébredünk! Ébredjünk rá a világ mindennapi csodájára!

Igyekezzünk gondolatainkat napközben is a pozitív történésekre irányítani! Figyelmünkkel azt tüntessük ki, ami jó! Hangosan mondjuk ki ezeket magunknak! Például: Ez jól esett! Ennek nagyon örülök! Ez nagyon tetszik! Jó, hogy segítesz! - Ne szégyelljük mások előtt megfogalmazni a bennünk születő jóleső érzéseket!

Csak azokkal a dolgokkal foglalkozzunk tartósan, amikre közvetlen ráhatásunk van! Teljesen felesleges azon bosszankodni, és hosszasan társalogni arról, hogy drágább lett a benzin, kevesebb járatot indít a BKV, stb. Figyelemenergiánkat arra a tennivalóra fordítsuk, amivel itt és most dolgunk van!

Ha valaki panaszkodni kezd nekünk, nyugodtan szakítsuk félbe, még ha a másiknak elsőre rosszul esik is! Mi irányítsuk és tereljük a beszélgetést arra ami megtehető, ami segít vagy megoldást jelent ebben a helyzetben! Ha tanácstalanok vagyunk, inkább hallgassunk, és ürítsük ki fejünket, engedjük el negatív gondolatainkat!

Tudatosan válogassuk meg, milyen információval táplálkozunk! Vegyük tudomásul, hogy a szenzációhajhász napi sajtó és híradó főként a katasztrófák és rossz hírek szószólója, ami teljesen torz és hamis képet fest a világról. Tudatosan keressük a jó híreket, és a környezetünkkel inkább ezekről társalogjunk!

Olvassunk lélekemelő szépirodalmat, bölcs gondolatokat, verseket, bármi olyat ami megérinti a lelkünket! Ami továbbgondolásra vagy cselekvésre késztet!

Hallgassunk olyan zenét mindennap, amitől jókedvünk támad! Bátran perdüljünk táncra! Nem a tánctudásunk az érzés számít!

Iktassunk be mindennapos sétát az életünkbe, mikor csendben 'céltalanul' bóklászunk! Eközben csak szemlélődjünk, és hagyjuk, hogy gondolataink cél nélkül, szabadon szárnyaljanak. Minél több dolog jut eszünkbe sétánk közben, annál jobb! Ne ragaszkodjunk ezekhez a gondolatokhoz, ne akarjuk ezeket megjegyezni, vagy feljegyezni!

Figyeljünk környezetünkre! Vegyük észre milyen szép a világ! Ne csak az emberekre koncentráljunk, vagy arra amit az emberek tesznek. Figyeljük a felhőket, a fákat, a madarakat, az állatokat! Bátran álljunk meg, és csodálkozzunk rá arra, ami számunkra újdonság!

Ne siessünk! Induljunk mindenhová időben, tervezzünk tartalékidőt, hogy legyen időnk 'késni', ha kell!

Tegyük életünk mindennapos részévé a más emberekkel folytatott eszmecserét! Ügyeljünk rá, hogy havonta többször is legyen időnk barátainkkal tartalmas dolgokról beszélgetni!

Ne csak fecsegéssel és felszínes dolgokról beszéljünk! Merjünk életünk lényegi kérdéseiről beszélni barátainkkal! Ha nincs kivel megosztanunk életünk fontos dolgait, lelkileg elszegényedünk!

Ne csapjuk be magunkat a magányos ember mítoszával! Az ember, társas lény. Keressünk magunkhoz hasonló mentalitású és érdeklődésű társaságot! Ha azt gondoljuk: ,,Mindenki hülye!", vagy, hogy ,,Egyetlen normális embert sem ismerek!", tartsunk önvizsgálatot, mi akadályozza meg bennem, hogy másokat szeressek és elfogadjak! A magányos ember hosszútávon elsorvad egyedüllétében! Arra koncentráljunk ami a más emberekben szerethető és jó, meglátjuk hamarosan ők is így viszonyulnak majd hozzánk!

forrás: Tarr Bence László
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nekromanta
  2018-10-18 05:16:05, csütörtök
 
  A nekromanta fantasy és horror művekben előforduló olyan személy, aki a holtakkal kapcsolatos mágiákkal, a nekromanciával foglalkozik. Elsősorban olyan valakit értenek alatta, aki képes a holtak testét mozgásra bírni vagy a lelkét az életet a haláltól elválasztó mezsgyén keresztül uralma alá hajtani. Ezekhez kapcsolódik még a vér, vagy más testhez kötődő ősi rítusok, mítoszok felelevenítése, ezekből való építkezés. A nekromanta gyakran "életerővel operál", tehát kiszívja másokból, holttestekbe zárja az életenergiát az úgynevezett "életerőt". Lényeges megjegyezni, hogy a nekromanta nem képes a halottnak az életét visszaadni, hanem cselekvésre bírja azokat.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
x'D
  2018-10-18 00:01:48, csütörtök
 
 

Link

Ezt berakom a bankba... Jó lesz a kamathozama, érzem... 
 
0 komment , kategória:  Általános  
ooOoo
  2018-10-17 23:26:43, szerda
 
  * Rave Breaks: Slipmatt, Billy Bunter, Ratpack, Damage Inc, DJ Deluxe, Andy F

Nah, nézzük, bele hallgatok, erre aztán kíváncsi vagyok...

Slipmatt - Breaking Free
Link

Identify: (Old Track) Style: Breakbeat, Drum n Bass, Jungle

Néhány "kilométeres" lista... Hm... Ennél nem lesz "probléma" válogatni...

x'D

https://www.discogs.com/artist/14987-Slipmatt/tracks

Ennek az összes Track-jét "átnyálaznom", mivelhogy eléggé változatos a repertoárja, mindenféle elektronikus műfaj, tán még a maradék 8 "macskusz" életem is kevés lesz, de azért majd igyekszem, lelkes "bányásznak" vélem önmagam, ha kutató nem is lett belőlem mostanában, majd lehet legközelebb...

x'D

The Invisible Man - The Bell Tune
Link

Released: 1994

Slipmatt - Break Da Bell
Link

Released: 1993

Hm... Igazából erre lettem volna kíváncsi, de nálam így is jó, ha régi verzió van csak feltöltve...

Slipmatt - The Bell Tune (2014)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
ooOoo
  2018-10-17 21:11:03, szerda
 
  PMT - Necromancer
PMT - Gyromancer
Link

Transformer Man - Massi Breaks
Transformer Man - Breathless
Transformer Man V's The Phantom - City Of Sin
Transformer Man - Dance Master (Influenza Remix)
Transformer Man - Dirty Girlz
Transformer Man - Giant
Transformer Man - Hell Hound (Kem Remix)
Transformer Man - Insecticide
Transformer Man - Invalid Command
Transformer Man - Mini Beast
Transformer Man - Murder On The Loveboat
Transformer Man - The Ravers Return
Transformer Man - The Secretary
Link

The Chemical Brothers - Buzz Tracks
The Chemical Brothers - Setting Sun (Instrumental)
The Chemical Brothers - Chemical Beats
The Chemical Brothers - Chico's Groove
The Chemical Brothers - Come Inside
Link

The Chemical Brothers Feat. The Klaxons - All Rights Reversed
Link

Identify:

Átmenet a Breakbeat/Big Beat és a Trip Hop közt...

A fentibbek közül némelyik Breakbeat Hardcore/Jungle és a Drum And Bass közti átmenetek, de még mindig Breakbeat/Big Beat néhány jellegzetességei figyelhetőek meg, emiatt sokan még mindig annak tartják őket...

The Future Sound Of London - Papua New Guinea
Link

Rave

A rave egy elektronikus zenei műfaj. A legújabb irányzatok közé tartozik a Rave Breaks. A veterán DJ-k, akik csak az 1993 előtti vonalat képviselték, kifejlesztettek egy új irányzatot, mely magába foglalja az Old Skool Rave és a modern Breakbeat jellegzetes vonásait. Jellemzője az egyszerű breakbeat ütemek, erős basszus hangok, dallamos zongora szólamok, szintetizátor riffek, és az ének. Az üteme 135-145 bpm között mozog.

Alműfajok

* Breakbeat Hardcore: Acen, Brainstorm Crew, The Prodigy
* Goa: Hallucinogen, Astral Projection, Astrix
* Hardcore Techno: Paul Elstak, Evil Activities, Angerfist
* Hard Trance: Cosmic Gate, DJ Scot Project, Walt
* Hardstyle: Headhunterz, Noisecontrollers, Zatox
* Freeform: DJ Sharkey
* Happy Hardcore: DJ Vibes, Scooter, Blümchen, Kozmix
* Rave Breaks: Slipmatt, Billy Bunter, Ratpack, Damage Inc, DJ Deluxe, Andy F

A rave és a droghasználat

Ezt a zenei stílust sokan az Ecstasy drog használatához kötik, mivel a zene egyes rajongói gyakorta szedték partikon.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Electronica
  2018-10-17 20:40:50, szerda
 
 Infusion - Legacy (Junkie XL Remix)
MoozE - Enemy Unit
Perfecto Allstarz - The Club Theme
Link

Junkie XL - Hold Your Breath [The Chronicles Of Riddick - Dark Fury]
Junkie XL - Beauty Never Fades (Animatrix Edit)
Link

Backdraft - Stung
Backdraft - R U Ready (Part 2)
Backdraft - Labrat
Backdraft (Featuring Lenki) - Time To React
Backdraft & Eskmo - Basement
Backdraft - Fool (VIP)
Backdraft - Revolution
Link

Paul Oakenfold - Ready Steady Go
Paul Oakenfold - Purple
Link

The Prodigy - Firestarter
The Prodigy - Spitfire
Link

Boogie Army - Are You Party!?
Boogie Army - Dynamite
Link

Music Instructor - Super Sonic
Music Instructor - Rock Your Body
Music Instructor - Planet Earth
Music Instructor - Electric City
Link

Nancy Step - Sound Beach (Temazo Breakbeat Mix)
Link

Transformer Man - Everybody Get Up (Circuit Breaker Remix)
Link

The Chemical Brothers - Block Rockin Beats
Link

Flack.su - T-Break (Beta Remix)
Link

Azzido Da Bass - Strobelightz
Link

Stir Fry - Lose Control (Dan F Remix)
Link

Bomfunk MC's - Freestyler
Link

Orlando Menthol - Boomberry (Boogie Army Illy The Kid Remix)
Link

BT - Fibonacci Sequence
Link

Fluke - Atom Bomb
Link

Progenitor - Destroy Zeppelin L48
Link

Laidback - God Can't Stop
Link

Speed Freaks - Out Of Control
Link

Styles: Big Beat/Breakbeat (Breaks)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
ccOcc
  2018-10-17 01:27:39, szerda
 
  Iron Maiden - Don't Look To The Eyes Of A Stranger
Link

Formed in: 1975

1975-1990 New Wave Of British Heavy Metal (Ős)
1990 - Heavy Metal

Iron Fire - The Final Crusade
Iron Fire - When The Heroes Fall
Iron Fire - Rise Of The Rainbow
Iron Fire - Metal Victory
Iron Fire - Thunderstorm
Iron Fire - Behind The Mirror
Iron Fire - Warriors Of Steel
Iron Fire - The Battle Of Freedom
Iron Fire - Until The End
Link

Formed in: 1995

1995- Power Metal
1995-1998 Speed Metal
1998- Heavy Metal
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
x'D
  2018-10-17 00:42:44, szerda
 
 

Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
ccOcc
  2018-10-17 00:29:39, szerda
 
 Energy 52 - Cafe Del Mar '98 (Original Three 'N One Mix)
Alex Di Stefano - What's The Catch (Original Mix)
Link 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/36 oldal   Bejegyzések száma: 354 
2018.09 2018. Október 2018.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 4 db bejegyzés
e hónap: 46 db bejegyzés
e év: 352 db bejegyzés
Összes: 354 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 134
  • e Hét: 1219
  • e Hónap: 4401
  • e Év: 54839
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.