Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/113 oldal   Bejegyzések száma: 1127 
Mindenki, Valaki, Akárki és Senki
  2020-06-30 17:07:22, kedd
 
  Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer négy ember, név szerint: Mindenki, Valaki, Akárki és Senki. Egy szép napon szóltak Mindenkinek, hogy van egy azonnali intézkedést igénylő ügy, amire sürgős megoldást kellene keresni. Mindenki egészen biztos volt benne, hogy Valaki elvégzi majd a feladatot.. Akárki megcsinálhatta volna, viszont Senki se csinálta meg! Valaki dühös lett emiatt, mivel ez Mindenki dolga lett volna. Viszont Mindenki úgy gondolta, hogy Akárki megcsinálhatná, és Senki nem vette észre, hogy Mindenki kerüli a konfliktust. Végül Valaki lett, akit Mindenki okolt, amiért Senki nem csinálta meg azt, amit Akárki megtehetett volna."  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Turul - Békesség madár - Trianoni biblia olvastatással
  2020-06-06 19:58:58, szombat
 
  1995-ben ért a történelmi politikával a miskolci elmeosztály a világkönyvtár szereplői helyett egyetlen főszerepemmel ahhoz a részhez, mely a Száműzött Nap daljátékban megmaradt, hogy Panni Pannónia idejében ment az erdőbe elbújtatni a Napot, találkozott közben a rókával, farkassal, varjúval, akinek a világkönyvtára volt a gönczi Bibliában a világ minden részén szereplőkkel berendezve, meg a Turullal, amelyik romániai békesség madár volt egykor. A rókáknál felvonultatta a Hunnia börtön szentháromságával, mint Illés-Omega-Metro állandó világapokalipszis végrehajtóival a rókákat, köztük Milosevicset, akit le is győzött a miskolci elmeosztály Szerbiában. Jöttek a farkasok, némelyik elesett, mind kék szemű volt, egykori Napisten teremtői hatalmával bírókként. Az árja áldozóim, a németek, melyek trianoni sátán népeként 84 éve hosszabbítottak anyámmal, együtt a Cilikés Sztálin vas Rákóczi terével, tort ültek a német központjukban az RTL Klubjukkal, amelyik mindezt végrehajtotta, hogy Piroska, amelyik Oszwald Marika volt születésemkor is, találkozik a farkasokkal. Majd jöttek Varjú név berendezésével a kazincbarcikai bírósági elnök és többi név mellett negyedszer a gönczi Biblia, mint világkönyvtára végrehajtásával a sátánnak, mely a magyar népet jelenti ezer éve, hozzátéve a turulmadarát Romániának,mint békesség madarat, iszonyatos gyalázatot hajtva végre az iker házában az űrpusztítónak, amiből felállottak a jobbosok, mint miskolci elmeosztály 83 éve létrehozott elmebetegei személyiség, vagyis arc nélkül, amiért a semmiről sem tudó emberek személyiségét összezúzták, sátoraljaújhelyi központban, amelyik ki is tette sátán magyar trianoni tíz évig tartó bibliai olvastatás jeleként a békesség madár, mint turulmadár főszerepem jelét, amelyet a világ magyarsága néven üdvözölt a sátán összes főszereplője, még mindig nem beszélve arról, hogy nagy közös áldozást hajtanak végre 84 éves hosszabbításban.

1995-ben értek el a jungista napbaöltözött asszony Máriájának szerepéig, melynek szereplője, Mártika a miskolci elmeosztályhoz tartozott. Ekkor engem áldoztak meg helyette, meg a Talmud Bárány főszerepében már negyedszer D.né Éva helyett, melynek rajzait bizonyítékként be tudom mutatni, hogy engem fogadtak ezzel születésemkor az ózdi 666 kétszarvú hamis prófétájával az élen az illusztráció szerint. Furcsa volt Szency szódás, szamaras zsidó istálló-Vénusz-Jézusos áldozásának kezdete Magyarország sátán népének, a szamár istállóban olyan helyzet után, hogy a szülészetre nem volt ki bejönni értem, mert azt híresztelték, hogy ismét született egy kurva, amik azóta is emelkednek szerte a világban a nemi csapásokkal, fajtalankodókkal, perverzekkel együtt, együtt a karmikus sátán népe főszereplőivel, amiket szeretni kellett, mivel emberiség ellenesek voltak, nem tehettek arról, hogy valamelyik időben mindegyik embereket támadott meg, főleg kislányokat, hogy ők, mármint a magyar felvett nevűek felszámolták az emberiséget, engem utoljára temettek öcsémmel együtt tort ülve, kakasfrizurásaival a Hunnia börtön szentháromságának, együtt a tisztátalan lelkeivel a miskolci Rákóczi térnek, együtt a kommunista tisztátalan lelkekkel, sőt valamennyi vallási és történelmi kor végrehajtójával,kivétel nélkül. Mária bibliai része az Újszövetségből János evangéliuma János levelezéseivel együtt, ezt olvastatták velem az engem bal fülembe óriáskígyót tevő fekete világával a Trianonnak, mint szegény sátán népének, amelyet 1920-ban visszaszámoltak az ózdiak. 10 évig olvastatta velem a Bibliáját, mint szocialista ember eszménnyel, aki nem volt vallásos a Tik sem vagytok magyarok mondattal kiabáló, szívemet égető és nyomogató Mónika Show romániai sátánista népe és cigányaival Müller Péter Sziámi, kiabálva a pusztítóknak, hogy jaj nektek pusztítók, ha bevégzitek a pusztítást el lesztek pusztítva, minden egyes szerepet végrehajtva emelve a nagy-Magyarország, mint sátán népének valamennyi szereplőjét, ahogyan a médiában is végig mentek valamennyi vallásán a Bibliájuknak. Így váltak emberré az egyházi vezetők, így tisztultak vérből és gyalázatból a miskolci elmeosztály református papjai, valamennyi perverz vallásával az Ébredő játszótérnek, ahogyan G. Maczó Ágnes helyett megáldoztak engem magyar jelmezbe öltöztetve a hatvanas évek elején. Így hozták át a romániai felvett magyar nevű elmeosztály szereplőit és tisztátalan lelkeit, amik ide vannak berendezve emberré válva, tisztítva, gyalázatból nemesítve őket 1986-os győzelme óta a magyarok királyának, a világ urának, mint sátánnak Csernobilkor, amiről még mindig nem beszélnek, milyen hidegháborút győzött le a sátán magyar népe egyetlen kommunista főszerepemmel minden szereplőjük helyett.
Ekkor értek ismét Mary Zsuzsa, Magyarország angyala főszerepéhez, szám, s minden részem feketemágiával történő legyőzésével, két kezemmel együtt. Az ország tort ült az angyal és a többi főszereplőjével, kitermelve melléjük a névtárát az állandó világapokalipszisének, hatalmas pénzekkel torozva és vígadva a szőke náci kiválasztottakat, amik turul békesség ünnepét tartanak borsodi berendezéssel, amikkel emelkedtek valamennyien nagy közös áldozásommal. A művészek, mint 84 éves értelmiség legyőzők, szentháromság lírai lovasainak tagjai, tisztátalan lelkek, melyek belőlem emelkedtek, engem áldoztak Vénuszként maguk helyett, tisztítják a világot változatlanul azzal, hogy a művészet, amit ők űznek állandó világapokalipszisként zeneszámaik, szövegeik, festményeik alapján megváltja a világot, Csillag születik és Csillag központ megyei kórházat rendezve be temetési torünnepük idejére együtt a megvátott debreceni nép református központjával. Az angyal főszereplője az országnak többszáz éve áldoz maga helyett a Hunnia börtönnel angyalokat, ahogyan megtörtént olaszliszkai központban is 84 éve a gyalázásuk, szájbontásuk, cigánysággal történő gyalázás a síron is túl Lévai forgószél néven. Ezt képviselik a magyar felvett nevű, értelmiség legyőző művészei az országnak, meg azok a világ országaiban, akik ide tartoznak. A 84 éve Főnix utcanépének feketemágusaihoz a sátán népének megteremtett Csepregi Éva főszereplőjük sorsát születésem óta hajtotta végre az utcanépe, gyalázatával együtt Csernobilkor. Ez a kiválasztása a nemi szerveknek, amik így voltak létrehozva 84 éve tart a miskolci utcanép támadásával a semmiről sem tudó embereknek.

Orbán Viktor, akitől segítséget reméltem, pénzeli a világ-magyarországi sátán népét szerte a világban, amik külföldről szerveztek feltámadást, vérrel és gyalázattal, amit a sátán népe mindig is jelentett, utolsó árjaként áldozva minket, előre készülvén erre 140 éve kb., sőt sokkal hamarabb, mivel az árjákat, mint a családom őseit a református egyházai Illéséknek legyőzték, kitűzték a templomaikra diadémként.

Magyarország 1997-es győzelme kezdetével üli a tort a Hunnia börtönével, szentháromságával, valamennyi szereplőjével szerte a vlágban, vas népeinek tisztátalan lelkeivel, a Talmud állataival és démonjaival, a cigánytelepével, mint halálnépével, elmebeteggé nyilvánítva maga helyett állandó kivégzései közben az utolsó ember áldozatukat, békesség-madár jelét kitéve a sátán Istene kígyó jele helyett, üzenve folyamatosan a medvének, akinek a főszerepét Mészáros Kata néven áldozásommal végrehajtotta, hogy olyat kottáznak fel az égbe, melyet többé nem mos le a hó. Engem dobáltak az ágyon a feketemágusaival az elmeosztályoknak azzal, hogy már roncs a medve, akinek medvetáncot írtak meg Radnótiékkal, mint fontos szereplőivel a lírai karámjuknak. Engem áldoztak Sztálin médiája helyett ringy-rongy királyként megkoronázva a fejemet vaskoronájával, mint kislánynak gyerekkoromban még, de valamennyi főszereplője a világtörténelemnek én voltam, az is, akit elpöröltek mindenkitől.

Erős Magyarország, mint sátán népe, hiszen emberré vált, megtisztult gyalázatából és vérben fürödve az egész világ ide tartozó sátán népének berendezettjeivel, amelyek vonulnak szappantisztító sorozatokban, egész Ázsiával, melyeket megváltottak egyetlen nagy közös penitenciás áldozattal. Soha ilyen tiszta és erős a sátán népe nem volt még, ezer éve alatt a békesség fejedelmének, mint a romániai turulmadárnak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ha jó ügyet védesz, mitől is félhetsz?
  2020-04-28 17:29:53, kedd
 
  Ha jó ügyet védesz, mitől is félhetsz? Mi is történhetik veled? Letepernek, megrágalmaznak kirabolnak, meggyaláznak? Vádakkal fordulnak ellened, hamisan ítélnek?
Mindez nem változtat azon, hogy az ügy, melyet védtél, jó volt, és ezért jó volt az is amit csináltál, mikor a jó ügy védelmére szegődtél. Ilyenkor ne törődj senkivel és semmivel, csak az üggyel. Az ügy igazával, mert meg kell védened. Végül is tehetetlenek az igazsággal szemben. Letiporhatnak, de meg nem győzhetnek. Vádolhatnak, de meg nem hazudtolhatnak. Elvehetik életed, de nem vehetik el igazságod. Csak akkor nem vagy magányos az életben, ha jó ügyet szolgálsz. Nincs fizetség és jutalom az ilyen perben. De nincs alku sem. Ezért soha ne félj kimondani azt, amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Koronavírus tünetei magamon
  2020-03-21 20:02:41, szombat
 
  1986-ban Csernobilkor a magyarok királya, sátánként, őskígyóként, világ uraként legyőzött a medve főszerepében Sátoraljaújhely Révész utcai, egyik világapokalipszis berendezéssel bíró utcájában, melyet a miskolci Uniós Bertalan utcai NagyPán okkultista vérfürdős utcájával 1983-ban tettek össze azzal, hogy ők várták a születésemet az összes pusztítójával, melyek hozzájuk vannak rendelve Távol-Keletnek azzal, hogy a cigányságot és egész Ázsiát egyetlen nagy közös áldozással kell Ágnesek szerepében emberré emelni. Születésem óta ez történik, annyira normális ez az ország lakói között, hogyha beszélek arról, hogy milyen elméleteket hajtottak végre nagy közös játékként, rasszistának neveznek engem. Önvédelmet végeznek az emberjogi bizottságai a NagyPán utcának szerte a világban, pedig nem volt ellenségük, már én elméletben megszüntem 2005-ben.

A sátán, mint a fekete magyarság királya ezer éve, amelyik népéből a trianon utáni kis terület, ukránok maradtak meg - a fejemben, nyakamban volt körben, miáltal olyan fuldokló köhögés rázott, hogy nem tudtam mit tenni ellene. Strumának diagnosztizálták a miskolci Izotóp osztályon, ahová három napig jártam kivizsgálásra. A debreceni klinika főorvosa által felírt struma gyógyszert, a Tiranont nem szedtem, mert a betegek elmondása és bemutója szerint olyan mellékhatásai voltak, mely nagyobb károkat okozott volna, amellett, hogy kidülledt a szeme mindegyiknek, mert olyan káros anyagok rakódtak le a szem alá, mely tönkretette a külsőt. Lehet, hogy nem emlékszem pontosan a gyógyszer nevére, régen volt már, s irataim nagy részét tönkre tették, a bizonyítékaival együtt a világtörténelemnek, melyeket főszerepemmel végrehajtottak a világmindenség apokalipsziseként, valamennyi szerepében a többmillió főt számláló világkönyvtárának a sátán népének. 2012 óta a Metothynt írták fel, évekig szedtem, míg új struma főorvoshoz nem kerültem. Ő fél évenként leállítja azzal, hogy mindenáron meg kell műteni, megcsonkítani a mirigyeimet.
Megcsonkította az elmeosztályuk a számat, a méhemet, eldeformálva minden részemet, mérgezve az orvosaival a skizoprenek gyógyszereivel, annak ellenére, hogy én semmit sem tudtam arról, hogy ők mit hajtanak végre egyetlen nagy közös áldozásunkkal.

A fuldokló köhögésemre egyedül a Radipon tabletta vált be, melyet a nyelvem alá tettem és csillapította rövid idő alatt a fulladást. Ezért szüntették meg. Kodein hatóanyaga oszlatja szét a fulladásos gócot. Ezért javaslom mindenkinek a kodeint tartalmazó Erigon szirup beszerzését.

1973 óta az én cigivel való mérgezésemmel szoknak le az Uniós utcai névtár berendezettjei, valamennyi véráldozó, perverz vallásával a világnak a cigiről, abban a hitben, hogy ez az ő saját saját akaraterejüket jelentette. Feketemágia volt, úgy tették le a cigit is, meg véletleneknek köszönhetően, amik úgy történtek, hogy éppen nevükhöz értek, s az áldozásommal emberesedtek a Földön. Hiszen az emberré válás a sátoraljaújhelyi szappantisztító sorozat Mária főszereplője helyetti áldozásommal az egész világra kiterjedt, sátán népe vonul és tisztul emberré nemesedve sorozatokban.

A fényevések és koldulások miatt, melyekkel a barakkosok és a halál reformátusok emelkedtek, hogy ez járt volna nekik anyagcserém tönkre ment, valamint a kétszeres ínyevő baktériumos szájlebontás, fogatlanság miatt. Alig tudok elmenni itthonról rövid időkre, mert állandó fokozott anyagcsere működésem van öt éve már. Májam tönkre ment az alkoholisták, az önveszélyesek és cukorbetegek miatti betegségük és gyógyszereik miatt. Tüdőm tönkrement a romániai halálnép benne történő ugrálása, tüdő leállítások miatt 1992-es kezdettel, a szomszéd sorsának végrehajtása miatt, hogy nekem kell pókot szülnöm sorsaként, ami születésem óta történik már, mint űrpusztító szaporulat miatti támadása a semmiről sem tudó embereknek, nem kapok levegőt 1998-as kínzásom kezdete óta, amióta a világ ismét elindult kirándulgatni, utazgatni, híresek és nevesek lettek az apokaliptikus tagok nemi szervem gyalázásával, mivel ők nemi népekként voltak sátán népeként megalkotva arc és személyiség nélküliként is.

Hát így fedeztem fel magamban a koronavírus tüneteit, mind megvan a láz nélkül. Még soha nem voltam lázas.

Háromszorosan lettem krónikus, rám nézve halálos a járvány. FFP2-es maszkom van, amiről kiderült, hogy nem lehet mosni, el kell dobni pár használat után, pedig nagyon drága volt. Hiába kértem maszkot a körzeti orvosi rendelőből, nem kaptam azzal, hogy nekik is kevés van. Muszáj lenne hordanom, mert így is köhögök, még a végén megtámadnak miatta az utcán, vagy a boltokban, Muszáj lenne, ha kapnék kimosható, vasalható maszkot.

Nem tudom felvenni a versenyt a mini hűtő, kicsi lakás, kevés pénz miatt a felraktározókkal, ezért bosszant, hogy ha főzni akarok, nem látni a boltokban, csak hiányos készletet. Tehát én, aki mindenhonnan kértem eddig segítséget, hogy iszonyatot művelt Magyarország, egyedül vagyok, hátrányban a többiekkel szemben mindenféle tekintetben.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Apokalipszis vége
  2020-02-04 16:25:05, kedd
 
  1995-ben kezdték el Sziámiék a Mónika Showban bemutatott sátánistákkal egészen 2005-ig olvastatni velem a Jehova és a debreceni bibliát, éjjel-nappal nyomogatva a szívemet, hipnózisban hangosan kiabáltatva, hogy pusztító, ha bevégzed a pusztítást, el fogsz pusztíttatni, meg hasonlókat. Tik volt a szóhasználatuk a ti helyett. II-es elmeosztályával együtt mészároltak minket a bibliai szereplőknek, megmentve mindegyiket a saját szerepétől, végzetétől születésem óta. A II-es elmeosztályhoz tartozik szinte az egész világ, világkönyvtár összes berendezettjével együtt. 1997-ben megjelent a plafonon Friderikusz Sándor és Lang Györgyi arca, együtt Somlyai pszichiáterével a II-es elmeosztálynak, amelyik lemészárolt Müllerékkel, patológiát téve a strumába, fogaimba, minden részembe 1997-es kezdetével a nemzetközi ünnepének az elmebetegeknek, miután a jungista orvostól megtudták, hogy a világ ura legyőzött engem. A pszichiáterek végig mészároltak az összes Halak szülött, Medveczky Ilona kezdetével a népüknek, határozatlan Halaknak nevezve engem, utcanépek és nemi csapások sorsát végrehajtva, az indiai halálnépet elhelyezve szociális otthonokban. Mesterséges klimaxot hoztak létre az egyik cigányasszony állapottartósító injekcióját beadva nekem. Semmit sem tehettem az ember gyilkosok intézkedése ellenére.

1995-ös bibliai olvastatás kezdetén a jungista pszichiáter napbaöltözött asszonyának János levelezéseit kezdték el úgy, hogy Müller a spanyol pusztító miatt hetvenes években Illés apokalipszis állandó sorozata szerint összetört bal fülembe óriás boakígyót küldött, azt ütögették a Hunnia börtön halálnépével körbe véve engem, együtt a kék földönkívüliek egyik űrhajójával, melytől halálhidegség volt - együtt szokták az apokalipszist a kékekkel, ide rendezett szabadköművsekkel, rózsakeresztesekkel, edomitákkal, elámiakkal, melyektől Diána eredt, végrehajtani. Ha nem olvastam a bibliájukat, ütögették a bal fülemből lengedező kígyójukat. Müller ugyanilyen kígyót tett a sátán mellé a bal szemembe, mely a bal szemfogamba állt be. Végig együtt csonkított a feketemágus ózdi fogorvosokkal, atlantiszi földrengést okozva a fogaim között, majd mikor kiviháncolták a miskolci megyei kórház központjában a fogaimat, aranyhálót tettek Vénusz áldozásképpen protézisként a számba. Kiválasztott volt ismételten az összes szőkéje a világnak, így iskolázták be őket 1983. óta azzal a mondatukkal kezdve, hogy addig nézek ki valahogy, míg meg nem mukkanok. A lírai karám kösztümös beöltöztetésének egyik táskája a nap és holdzáras Ízisz néven elnevezett összes pusztítója helyetti áldozás volt születésem óta Bodor, Űrpusztító kezdetének, melynek a szimbóluma az Iker torony volt. Velük, történelmükkel kezdődött az életem, hogy én vagyok a kurva, kiszedve az emberek fogait a Rákóczi téri anyák miatt, akik szaporították őket. Kiválasztottak lettek így a kis pusztítók, gyerekeim például a Bodor űrpókjai sorsaként nem szerethettek és tisztelhettek engem. De ez már születésemkor kezdődött Simon Éva II-es elmebeli szerepével és sorsával, hogy engem mindenkinek le kell néznie. A Medúza zeneszerző írta meg a dalokat azzal, hogy majd visszaszámolják azokat, akiket áldozásommal emeltek fel. Úgy megijedt az űrpusztítótól, hogy velem együtt bújt rettegve a diófa asztal alá kicsi koromban. Somlyai a nap és holdzáras táskát kiborította, rácsapva elmebeteg módon a Radipon köhögéscsillapítóra azzal a váddal, hogy én gyógyszerezem magam, majd felszívott beszélgetés nélkül egy injekciót, beadta nekem - így zajlódott minden velük való találkozás, míg mentek végig közösen a világkönyvtáron együtt -, soha többé nem tudtam magamról. Nagyobbik lányom elmondása szerint a mentősök mondták, akiket kihívtak, hogy fulladok, hogy nem a gégészetre kell vinni, ez pszichipátriai probléma. Valóban pszichiátriai, hogy a Hunnia börtön kígyót tett a torkomba, mert Szenes Andreát légy formában lerajzolták a ZIZI Magazin borítóján, hogy horkol, miatta kaptam a csapást ismételten. Csakhogy nem az én elmebetegségem, hanem Magyarországé, én voltam a nagy közös áldozata a nagy-Magyarország összes elmebetege és csapása helyett Ízisz összefoglaló néven a Keletesek lírai karámjának kivitelezésében Földanyaként, narancs színnel együtt Heródes népének áldozásával.
A lányom férje azt sorolta, hogy én írogatok népekről az interneten mindenkinek, holott a családja világkönyvtárát hajtották végre, az ő sorsával együtt a bal szemem megvakításával születésem óta. Somlyai hányt majdnem, amikor meglátta a nagyobbik lányomat terhesen. A férjébe karoltatta a II-es elme az egyik elmebeteget, nekem erről tudnom kellett, hogy a férje oda tartozik. Túlérzékeny Katikaként volt tartva kislányként vigyázva rá születése óta, akinek a szerepe a coca cola és kávés szelepnép elmebetegeivel hosszabbodott, cserélgetve az üzletelet, kitéve a coca cola táblát mindenhová. Ezek valamennyien ózdi eredettel bírnak.

Behozták a mentősök egymás után a szereplőket a környező falvakból, a megyei kórház utcákra és körzetekre rendezte a várost, mentek végig a sötétkapus világkönyvtár kíséretek könyvein, engem csúfolva és elmebetegezve a Rákóczi téri cigányság által.A cigányasszonyok hangosan kiabálták az engem áldozó szőke főorvosnőnek, hogy én nem vagyok kurva. Nem tudtam, hogy születésem óta a kurvák helyett mészárolnak engem. Öcsémet szeneskamrába vitték lakni, miután meggyalázták a nevünket, összehűzasítva a feketemágus felsőzsolcai menhelyi népével, aki fontosabb volt Kósa Emese személyiség összezúzó sátoraljaújhelyi pszichiáternek, mint az ember, akit éppen Müllerékkel és a Nyírő Gyula kórház elektromos zsidóival összezúzott. Malek Andrea Halak szülött, állandó mészárosa áldozását kezdték el ismétlésben az ameriakai hatalmas szellemvilág teremtőjével, Az egyik miskolci nő, akit alkoholos állapotban hoztak be, közölte velem, nyilván leplezés és visszaszámlás végett, hogy Tátrai Gabi Ofotért tulajdonos lett. Mint az összes többi utcanépe az ózdi lírai karámnak. Születésem óta áldoztak Tátrai Mari kezdetével azok helyett, akik erkölcstelenek voltak, így állította össze őket a média őket név és aszerint, éppen mit hajtottak végre.

Szelep, a lányom férje az Időjelek ismétlői közül görög szín hellenizmusából, tompalátójaként a viágkönyvtárnak azt mondta a Nyírő Gyula kórházban a rokkantkocsi jelzéssel járó Németh főorvosnak odaszállításomkor, hogy én írkálok az internetre. Almása nevetve kérdezte, hogy ki vitt engem. Nem beszélgettek ismét velem, bár párszor felkerestem Almási pszichiátert a rajzaival Urbán Tibornak, melyek engem ábrázoltak feketemágikus csapásokkal testemben. Csepegő nőgyógyászt is felkerestem, hogy nő a hasam, mert a szomszéd sorsát hajtották végre 1995-os cserépkori Mixpón történő bemutatásom után, öngyilkossággal, mivel bábjuk voltam születésem óta. Csepegő kivizsgálás helyett genetikai vizsgálatot hajtott végre tudtomon kívül. Hatalmas erők ezek földöntúli hatalommal. Én még soha nem voltam magam, nem tudom, milyen szabadon és szabad akarattal élni. Olyan zárót írt Almási, amit át sem adtak nekem, csak ide küldték a nyugdíjfolyósítónak, mely szerint nekem agyi defecttől kezdve mindenféle elmebetegségem van, beszélgetés és mindenféle kivizsgálás nélkül. Ezzel és dr. Marofka Eszter, mint cigányok pszichiátere által küldött feljelentés alapján tettek gondnokság alá a miskolci Somogyiné gyámügyével. Azt mondta nekem, hogyha nem fogadom el a depresszió diagnózisát a a jungista aranysas osztályának, akkor gondnokság alá helyeznek. Meg kértem a kivizsgálását a velem történteknek. A miskolci ANTSZ-t bízta meg a kormány, hogy kivizsgálja,mi történt a kórházba. Az ANTSZ dr. Kovács Gabriella idegorvoshoz küldött, aki feketemágiával foglalkozott, s közölte, hogy a májam meg van duzzadva, meg hogy neki már nevei is van Müllerék népénél. Tehát valamennyien tudták rajtam kívül, mik küldik belém folyamatosan csapásokat, hogy mi a testvéremmel kivégzés alatt állunk. Kovács azt jelenthette vissza, mivel mondtam, hogy olyan, mintha kígyó lenne a bal fülemben, hogy én skizopren vagyok. Mivel alkoholista volt a főorvosnő, a májam tönkre tétele elkezdődött. Én nem ismerhettem, sem egyetlen ember sem az elmebetegségeit Magyarországnak, sem a tetteiket, amellyel megtámadták le lemészárolták titkon az egész viágon az embereket, amit Kupai Janika, dadogós, libalábas kezdetével Ázsia előtti világ emberein végrehajtott tetteik ismétlésével, az ő kitermelésükkel rajtunk hajtottak végre.

Katik lettek a cigányok is, Katijukat beszállították a megyei kórházba, akit kórusban Katit kiabálva kértek vissza, ki is engedték. Még a sünös rendőrség is kivonult a helyszínre. Az utcákon kiabáltak a Katiknak, mint kiválasztottaknak, sőt az egész világ Katalin néven került berendezésre földterületekkel együtt, akár Katalinja az angol királyi családnak, a sportolóival együtt a szocialista iskola ellenes csapásoknak, mint fizikai munkásoknak, akik helyett nekem kellett a családot összetartani, mert ez a sors állandó apokalipszis végrehajtásáért soha nem járt volna nekik.

Közölte egy nagy darab szőke női elmebetege a II_es elmeosztályuknak, hogy fizessék meg az orvosok a kávéikat és cigijüket. Mérgeztek éjjel-nappal, mely mai napig tart. Mérgezésemmel szoktak le magukat dicsőítve, mint saját akaraterejüket 1973. óta a cigiről, a kávésokat áldozásommal emelték a coca cola összes utcanépével.

Születésem óta tartott a Pszichografológiája alapján Szepes Mária II-es elmeosztály tagjának az áldozása, mely szerint a halálnépet és egész Ázsiát nagy közös áldozással kell emberré emelni. Ez a nagyPán Uniójának a politikája, így emelték Orbánékat is. Senki semmit nem köszönhet magának az egész világban 83 éve, amit elért. Például Sophia Loren sorsát Csernobili sátán és a rózsakeresztes rend, küszöb őrei általi legyőzésem után hajtották végre Fűzérradványban, ahol engem neveztek Sophia Lorennek, Elmeosztályra kellett volna jutnia ismétlésében is az emberiség felszámolásának a sakk-kártyájuk zöldasszonyaként, egész olasz Rákóczi teret beleértve. Gina Lolobrigida sorsát születésem óta hajtják végre Molnár Rózsa kezdetével, atlantiszi aranyhalakként, az összes Halak szülött ide rendelésével az egész világról. Be is is öltöztették arany halruhába, az ide tartozó Antal Imre és Vitray Tamás mutatta be őt az országnak, mint egyik szereplőjét a világapokalipszisnek.

Ők jelentik az apokalipszist, a négy lovas a lírai karámot. A sárga ló,melyre a Bojtorjánnal vártak a nyolcvanas évek elején halálnépeket jelentett. Az ördögök meghozatalát a Kex együttessel kezdték 1971-ben. Ők tartják magukat, mint állandó titkos embermészárosok legendának.

Mivel a fehér ló Christian Morgenstein vezetőjét jelenti, őt tették bele a Jelenésekbe, hogy rajta ül Krisztus, a ló tomporára írva, hogy királyok királya, megcsúfolva a fehér lovat, akit mindig ostorozott az ózdi feketemágusok vezetője, a Fenevad, mint a jelenlegi világ Star Waterje, amelyiknek mindez köszönhető, hogy Mülleréket beavatta földöntúli feketmágikus hatalomba a cigány utcanépével.

Még nem volt lezárva a bibliájuk, minden Várhegy arról árulkodik, hogy mindig újra várnak az Illésék sorozatai alapján Krisztusra, valamint én is megírtam a dalait, verseit a vallások Jézusainak, akiknek szivárvány szövetségük volt a jövő elképzelt tökéletes embereivel. Ezt gyalázza az ózdiak perverz népe, amiket születésem óta emeltek az áldozásommal. A sátán, az ózdi 666 központ és a halálreformátus valamennyi halálnéppel várakoznak, állandó mészárlás megrendezése mellett kétezer éve. Nem tartanak semmitől és senkitől, mint látható, élet és halál urai valamennyien. Kislány áldozók.

Mivel az apokalipszist Borsod megye két utcába rendezte be, kukoricás helyére felhúzva az Uniós országok és csapások névtárát, ahol jelenleg is lakom, össze kell fogni az egész világnak Magyarország, mint világkönyvtár sátán népe, Hunnia börtön szentháromsága ellen, melyet Omega, Metro és Illés apokalipszise jelent, együtt az ózdi 666 központjukkal. A kukoricás berendezése jelentette, hogy ismételni akarják folyamatosan a tetteiket, ugyanis a Győri kapui Évájukat ott gyalázták meg Jancsi név közlésével, amelyik összefüggött az oroszok nemi csapásaival, mint felszabadító hadseregével Putyinnak, hogy meggyalázta Sztálin népét. Lehetett látni, mire készül Borsod megye, hogy engem meggyaláznak az orosz vaskommunista névtár ismételt berendezésével az utcában.

Ahogyan olvastatták velem trianoni ismétlésként a darabokra esett bibliákat, úgy emelték az egyházakat, főleg reformátusokkal, mint halálnépekkel, melyek helyett kollektív gyalázást hajtott végre az RTL Klub Szulák Andrea tetteiként és kivégzéseként, mivel az RTL KLub jelenti a miskolci II-es elmeosztályt az összes bibliai szerepjővel a viágnak. Lehetett látni, ahogyan haladtak végig közösen a bibliákon, sáskacsapásokkal és minden újításával, tisztításával a csapásaiknak.

Öcsémet Müllerék rontották a cigánysággal, aki helyettük lett a cigányozva, kamrába téve, hidegben, fényevésen, fogtalanítva, haladva végig a megírt világtörténelmi írásaimon, Malek Andrea óriás amerikai elmeosztály teremtő szellemvilágának cipelésével, imádkoztatásával nem vallásos embernek, valamint végig haladásával összes római egyházas koron ismétlésben, Egész Borsodivánka részt vett ebben,Müller elmeosztályaként. Nevünket gyalázták, öcsémnek adott feleségét Müllernek cigiért vitték párzani. Öcsém iszonyatos fájdalmakat élt át, állandóan elzuhant a hatalmas erővel történő deformációs cipelése közben, melyről mindannyian tudtak. Mikor utaztam Szombathelyre 2001-ben, Buda Botond II-es elmeosztály pszichiáterét kerestem fel segítségül. A vonaton végig égették a cigányokkal a nemi szervemet, a melleimnél fogva cipelt sátán feleségeként 1998. óta a termékenységi nemi csapások Új-Kígyós Istene, amelyek együtt támadtak meg Müllerékkel a lakásukban. Az volt a kezdete Varjú névvel a világkönyvtár folytatásának, Miskolc városa kollektív ismétlélt áldozásának minden könyvük és elmebetegségük végrehajtásával. A szombathelyi Inter Sity vonat vezetője bemondta, hogy Ízisz és öccse vonat. Így lettünk ketten mészárolva a világ által, amelyik tort ült. Szombathely éppen ismételte a darabokra hullott biblia iolvastatását politikájaként a narancsoknak, Fatimei ünnepet tartott, ahová már díszmagyarba öltözött apokaliptikus csapások utaztak.

Amik szocialistának vallják magukat, valójában francia eredettel bíró nemi csapások vas liberalizmusa, valamennyi szocialista nép a szocialista iskolai berendezés összezúzóját jelenti. Sátoraljaújhelyen rendezték be a szocialista iskolát, állandó főszereplőivel, a megmentett sátán felesége Godzsák Ildikóval és Bajzáth férjével, dr. Szmisz körzeti orvossal, Margitka asszisztensnőjvel, ahogyan ezt a média be is mondta meglepődve, hogy ezt is végrehajtották.
Franciaország a Napóleon kártyájával az állandó világapokalipszisnek Woode Allen tetteinek kezdetével ide van berendezve a Pszichografológiai okkult népek feketemágusaihoz.

Tehát senki ne vegye magára a szocialista szót, mert én voltam egyszermélyben a szocialista ember, aki ellen bevetették minden tantárgyból létrehozott csapásait a világnak, mint a világkönyvtárat, a nyelvi és zenei csonkítást és bénítást. Nem titok, hogy kivégeztek a magyar nyelv miatt Szency kezdettel, meg áldozásommal termelték ki az egész világon a sztárokat folyamatosan, megállás nélkül a Rákóczi téri tisztátalan lelkekkel.

Nem embernek kellett belefolynia, hogy honnan van az eredetük, hogy a Hunnia börtön lányokkal szembeni nemi gyalázatából léptek létbe a tisztátalan lelkek, majd megszülettek emberi formában. Ezeket űzte az egyszeri életű Jézusa a Talmudnak Heródes örfogfiai között a démonokkal együtt. A tisztátalan lélek vérből van és gyalázatból, vagyis ettől nemesedtek emberi formává Liptai Klaudia első embergyalázójával az élen Romániának. Onnan kezdtek, az első embergyilkosságtól és gyalázásról.

Jelenleg nagyon rosszul vagyok, Müllerék tönkretették a gyerekeimet, különösen a nagyobbikat a hosszabbításával a világkönyvtár családjának. II-es elmeosztály van itt továbbra is, amelyik tette kiszámíthatatlan, s megmentette az egész bibliai apokalipszist a semmiről sem tudó emberek megáldozásával. Nem bírom elviselni a kínzását, amit művel júniusától három éve a megmentő seregként jötteknek. Kutyát szolgáltat a családdal, így akar elérni valamit, felfoghatatlan módon, holott csak le kellett volna írni a kutyák eredetét. Égő tűzben vagyok, még egy nyarat nem bírok ki, ráadásul velem fizettetnek meg mindent. Most teljesen kivagyok idegileg. Milliószoros sebből vérző szívemet legyengítette egy ruha rendelés. Nekem még ez sem megy simán. Volt pár ezer forintom, mert elmaradt a vízóra csere, melyre tavaly novemberben tettem el pénzt, rendeltem egy kék ruhát az egyik katalógusáruházból. Egy kapcát küldtek német néven helyette, mivel a közpnntja a cégnek Németországban van. Csereként megrendeltek egy másikat telefonos megrendelésként a nevemben, megjött tegnap, azzal, hogy ismét fizessem meg az árát. A visszaküldött ruha árát nem térítették meg arra hivatkozva, hogy a lengyel raktárba három hete nem érkezett be. Lehet, hogy ugyanazt küldték vissza, nem bízom bennük. Vérzik a szívem és iszonyatos fájdalmam van. Miközben az áldozóm koncerteket rendeznek, életműdíjakat vesznek át, filmekben szerepelnek, sportolnak, politizálnak.

Főnix Rákóczi terének beállításaival kezdtek, elénekelve a Vénusz áldozó apokaliptikus dalokat, menve Japánba is azzal, hogy be kell mutatni, hogy Magyarországon nemcsak a főnix gálya mája éjszakája utcanépei vannak, van egy tiszta hang, Csepregi Éva személyében, akit 83 éve hoztak létre azzal, hogy "attól" szépül, amit már az egész világon fertelmesen végrehajtottak, meggyalázva mindenkit. 1980-ban áldozóim már Evitát mutattak be a hétszeres Rákóczi téri hosszabbítókkal, elkezdődött a nemesítése az utcanépnek, zenével. Ekkor törték szét a fejemet hátul a kurvája miatt a népüknek, amelyik a feketesárkány leányát szülte meg. Mikor a fejedelmük, a Sátán legyőzött Csernobilkor, már Szegeden mutatták be a Jézus Krisztus szupersztárt. Nem beszéltek arról, mi van a háttérben, hogy ők penitenciás véráldozást hajtanak végre, mint ahogyan mai napig sztárkodnak az egész világ utcanépével. A magyar felvett nevű világapokalipszis népe végleges nyitásra készült a nagy közös játéknak nevezett kivégző és gyalázó sorozatuk közben.

A végtelen Csillag születik, valamennyi tehetségkutatóval, kezdve a Ki Mit Tud-dal, vasfüggönyös Tándalfesztivál főszereplőkkel arról szólt, hogy halálomat eltitkolva földet ért vándorlással a csapások világ-Magyarországot nyissanak, büntetlenül megúszva az emberiség felszámolását Istenekkel, angyalokkal, csillagokkal, akiket megszámozva számmisztikába tettek - együtt. Tudták, hogy a tériek minden erkölcstelen, meg deformációjuk, sorsuk és szerepük miatt áldoznak, de 61 éven keresztül nyugodtan élték sztár életüket.

A szépségkirálynő választás ugyanúgy, mint a sztárok kitermelése Vénusz miatt történt az egész világon, jelenleg különféle betegségekkel. Nekik van joguk élni, de a tökéletes Magyarország által megvetett eszményi embereknek nem volt joguk még élelemhez sem. Miskolc városa ismételte a fényevést, a gyámügyével és nyugdíjfolyósítójával az egészségügynek Nagy Anna halálnépe sorsát hajtotta végre lányommal tartatva el engem majdnem tíz évig. Emésztésem ismét tönkrement, bármikor beadhatják az insulint, mert nem hiszem el, amikor főzök, hogy nem fog elfogyni az élelem. Meg nincsenek fogaim, sem csontozat a számban, nem tudok étkezni. Így vásárolták meg a magyar narancs tisztátalan lelkek a sztárságukat, dorbézolásuk közben egyetlen pillanatig sem gondolva a tökéletes emberre, akit gyaláztak és kínoztak maguk helyett, temetési ünnep rendezésével ünnepelve Magyarország és az ember feletti győzelmüket, árja temetést Győzike kakasfrizurásaival.

1983-ban Illés apokalipszisével a Talmud reformátusainak nyugodtan bemutatták Szegeden a Rákóczi tér István a királyát. Ez volt a kezdete Gábor Zsazsáéknak ismétlésben Cilikével együtt, l azoknak, amiknek állandó férfihiányuk volt, mint Jakubcsek Gabriellának. Illésék véglegesre rendezkedtek be utolsó ember áldozókként azzal az Illéssel, amelyik mindezt kivitelezte Földanya kezdetével a világtörténelemnek, Bródyval, amelyik állandó angyal csonkító, áldozó és gyalázó életművét végrehajtotta a II-es elmeosztályával Miskolcnak. Az ország ünnepelt, kívánságműsorok kezdetével, vonultak a börtön gyilkosokkal együtt, amiket kitettek folyamatosan egyre nagyobb gyalázat és folyamatosan történő gyilkosság sorozatok végrehajtásához, mert ezek gyalázatból és véráldozásból válnak emberré. Ezt vezették be bűnbocsánat elméleteként az egyházakba a narancsokkal, ugyanis a római egyházat a Feketevonattal legyőzték, amit folyamatosan ismételtek a sorsommal, II. János Hunnia elmeosztályról való kitermelése óta történelmi kor ismétléséhez.

Két akarat volt egymással szemben a halálnép cigányságával kapcsolatban. Egyik az emberré nemesítésük, eltartásukkal, jólétbe tevésükkel egyetlen nagy közös áldozással nagyPánUniója által német központban, borsodi Bertalan utcai névtár és kíséretük végrehajtásában. Másik a miattuk való nemi gyalázása a térieknek. Domján Edit volt a második Zorán után, aki miatt meggyaláztak engem, mert Szécsi Pállal állt szóba. Történelmi korát a média szerint Magdi anyus ismétlte a Rákóczi térről. Katona Klári miatt 1986-ban ugyanilyen gyalázást hajtottak végre élettársa miatt, annak ellenére, hogy az engem csúfoló tériek emelték Katonát azzal, hogy nekem mondta Zsigájuk, hogy túl komoly vagyok hozzá. Mindegyiknek elmondta a Sztálin médiája a saját mondatát. A kurvák miatt támadtak, amik összeadják magukat mindenkivel, születésem óta, pusztítókkal, halálnépekkel, arabokkal, mindenkivel, akire éppen felgerjednek. Soma Mamagésa kitermelését, pesti autókázását Friderikusz műsorában bemutatott szemezéseivel a férfiaknak autókázása közben hajtották végre a sátoraljaújhelyi Borbarlangban. Mindez teljesen normális volt az ország lakosságának, hogy a Rákóczi téri tisztátalan lelkek hétszeresen hosszabbítanak 1971. óta. Ez a végeredmény, amit létrehoztak, annak ellenére, hogy a világnak szép arcukat mutatják valamennyien. Közben az ózdi lírai karám cigánysága születésem óta jelmezekbe öltöztetett a főszereplők helyett, Kelet néven Íziszként feldolgozva Ízisz-Jézus áldozásomat Földanyaként, amit valamennyien tudtak, mint az egész Földkerekség. Az űrpusztító feleségének kísérete többszáz éve az a cigányság, amelyik folyamatosan megcsonkítva a szenteket, haláluk után is gyalázta őket. Ez történt velem Benkő angyal főszerepében Illéséknek. Ők ültek tort, az indiából emberré válás végett jött halálnépével együtt Yosénak, melyet Dalai lámájuk kezdett el a hatvanas évek elején.

A boszorkányok, mint a pácini Ádám család, Máté Krisztina - aki miatt a szemfogaimat kivették tönkre téve Brigitte Bardot miatt előtte - sorsát előző életük történéseivel együtt ismételte a miskolci II-es elmeosztály. Látni lehetett, az RTL Klub hogyan mutatta be, miket tett a németekkel koalcíióban, minket áldozó trianoni és Talmudos, Rákóczi Uniós német néppel. Tudták, beállították filmekben a két család egyesítését, hogy mi vagyunk az árják, nekik semmi közük nincs a német névhez.

Minden büdös miatt áldoztak, így a végére már tele pakolták a számat patológiákkal, ismétlésében a sátán népe LKM és DIGÉP felszámolásának, együtt a halálnépeivel a világnak. A TV 2 a Hunnia börtön szentháromsággal rendelkező orosz gyilkosait jelentette felállásukkor, melyek ismételték a médiában történő bekiabálásukkor a mindent lebontó Ínyevő baktériumukat. . Minden csatorna tort ült szinte, ismételve a saját tetteiket, szerepüket, világkönyvtárát a bibliáknak.

Nincs erőm, már nem tudok kimenni csontozata nélkül a számnak az utcára, tartani magam ilyen hatalmas erőkkel a szívemen. A gyalázóim három éve a kékek voltak, atlantisziként támadták meg a méhemet, ők írták ezt az összevisszagot szerepekkel együtt a blogban, én nem tudhattam róluk. Ahelyett, hogy nyilvánosan felvállaltak volna engem Vénuszként,amit tőlük tudtam meg, meg megírták volna a szerepekkel együtt tetteiket az országnak, három éve kínzás lett a sorsom. Naponta eljátszották legalább tízszer, hogy átmegyek a vizen az Isteni színjáték részeként Mária miskolci főszerepében, amit Tóth Klára körzeti orvos ismételt ide költözésem után sárga rózsájával. Mária sorsát fogcsonkításával együtt születésem óta hajtották végre, mert szőke volt, meg állandóan betegségeit az áldozatokon hajtják végre, mint Gyurcsány Ferenc idegbetegségét. A víz feltételezés szerint a halál fátylát jelenti, mivel engem Atlantisz idején legyőztek, azóta állítólag mindig megszülettettek feszületesként.

Hogy hogyan lesz vége az apokalipszisnek, melyek vártak születésemkor a szülészeten rám, nem érdekel. Zárják le azok, akik ebben nem vettek részt. A Biblia Íme az ember állandó felkiáltásukkal az egész világkönyvtár szereplő gárdájával és csapásaival az emberiség ellenes állandó világapokalipszist jelenti. A világ gyilkosainak és csapásainak bűneivel székesfehérvári világfeszületes lettem. Ugyanolyan csapások, mint az ál-Mohamed népe, Allah indiai népével együtt. Az ember jelenti az ellenséget a főszereplőknek többezer éve.

Kérem, ne gondoljanak rám haraggal, bocsánatot kérek, ha valakit megsértettem. Én azelőtt soha senkinek sem ártottam szavakkal sem, mindenkivel kedves és udvarias voltam. Fertelem történt velem, 2005-ös kivégzésem óta meg akarok halni. Lehet, hogy nem kellett volna jeleket hagyni, hogy mi történt velünk, meg segítséget kérni. Jobb lett volna, ha senki semmit sem tud semmiről, hiszen most is hallgatnak valamennyien. Csak nevekkel, amik ide vannak berendezve, amik névtárán a narancsok mennek végig 83 éve tudtam mindent bebizonyítani, mert mindez számomra is felfoghatatlan és érthetetlen, miért tették ezt, hát még a temetői torünnepet. Magyarországot temették velünk, meg az utolsó embereket, közben tisztultak és nemesedtek emberré.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Talmud tűzdémonjai és a Média
  2019-08-30 06:08:37, péntek
 
  Két és fél éve áldoz engem továbbra is minden tüzével és energiájával a Talmud összes tűzdémonja, melyek hatalmas égő hővel vannak körülöttem, úgy, hogy kibirhatatlan. Butaságokat álmodtatnak velem, aki soha nem álmodik emberként, már kibirhatatlan volt két éve júniustól. Fogságban vagyok, a Talmud születésem óta áldoz engem Braun Frigyes, vörös botos Jézus szereplője, Derláné Éva bárány szerepében, denevérek és egerek, patkányok, nyulak, felsorolhatatlan állati népe helyett, folyamatosan feszületre téve a világ bűneivel. Ezt bátran megtehetik, mert sem a tisztátalan lelkei, mint vas Rákóczi tér állandó ismétlő torülők ellen nem tehetek semmit, sem a tűzben járó démonjaik ellen, akár a halálreformátusai ellen Illéséknek, amik egyházakat nyitottak összetörésem, világapokalipszis rajtam történő végrehajtása után szerte a világban.

A vas média, amelyik Sztálin népeként Törőcsik, Frei Tamás általam ismert szereplői helyett feketemágiával és gyalázattal, nyomorba döntéssel áldozott meg a világ perverzeinek emelésével, anyám sorsának és a Begala sorsok ismétlésével az orosz felszabadító hadserege Putyinnak felemelésével, kitermelésével, gyalázatuk folytatásával és ismétlésével képeket mutat a homlokom előtt, toroz, bevásároltat, kábítószerén tart a II-es elmeosztályával továbbra is, mint ahogyan azelőtt tette, minden elmebeteg sorsát végrehajtva, tisztítva a II-es elmeosztály népének elmebetegeit kutyák berendezése mellett. Minden korát és idejét a világnak végrehajtotta, az övé Bochkor is, mely kitermelésével kezdte a medve korokat a kisebbik lányom megszülettetésével nálam Benkők sorsaként folytatásban, amit születésemkor kezdtek el Bródy apokalipszisét végrehajtva rajtam. Születésem óta áldozott maga helyett ringy-rongy királyként, aki indult a maszkabál miszk-maszk versenyén.
Illés, amelyik egykor nyelvi játékot játszott velem jelenleg a Föld mészárosa, Piros Piri szeretőjével a földönkívülieknek és a kékekkel állandó világapokalipszpist végrehajtva mészárolták le a világ emberiségét, megcsonkítva a kislányokat, mert Illés apokalipszise része a spanyol pusztító helyetti kislányáldozás is fülösszetöréssel. Az ő sorsukat Kék szeptember elsején iskolába mentem én világ történelemként ismételték, kitermelve a földönkívülieket születésem óta.

Nem látok kiutat ebből a helyzetből, ami két és fél éve történik, miután segítséget kértem azzal, hogy gyaláznak a nyolvanas évek óta, erre megtámadtak és folytatták azt, amit a Rákóczi téri cigánytelep elkezett a kékekkel és a II-es elmeosztályával a bibliai apokalipszisnek. Nem mondhatom el senkinek, hogy milyen iszonyatot érzek állandóan, mozognak rajtam az pusztítók és szellemvilágok. Az összes távol-keleti pusztító itt van az utcában, mivel ide sorolták be őket a nagypán Rákóczi teréhez, valamennyi elméletükhöz Ágneseik helyett engem áldoztak meg. István KOKO pusztítója cigányozott és köpködött minket, részt vett az egri 17-es csillag 1995-ös ismétlésében a megtámadásommal együtt a jungista aranysas elméletes pszichiáter és Mártika, mint napbaöltözött asszonya helyetti áldozásomban, akit a földönkívülieknek kellett volna elméletük szerint legyőzni. Mivel a Hunnia börtön Túri Ferencékkel rendezte be ambíciás terápiás fogadásomra a miskolci megyei kórház I-es pszichiátriáját, ahol az összes elméletet a Jehovával együtt Húsvétkor, 1995-ben összehozták, evangéliumuk és János levelezései olvastatása mellett, nem volt kitől segítséget kérnem. A pusztítók közül Ízisz elméletével az iker toronynak az űrpusztító támadott meg egyből születésemkor, ő hozott a városba hipnózisos gyalázatával az Ágneseknek. A Cseremisz pusztítóból három van, egyikük Zalatnay Sarolta Ki az úr a házban elméletes vaskommunista főszereplő, mint utolsó magyarnak mondott helyett támadott meg születésem óta, másik nagyfeszültségben rázott 1992. óta Toni Curtis csillag főszereplője helyett az Antológia Humanának. A kínai pusztító nem ártott.

Ezékiel pusztítója, akinek bemutattak fehér mini vászon ruhában, mint bibliai megtisztultat gyalázata közben a Soós névnek visszaszámol állítólag. Őt nemesítette emberré és megmentette Müller Péter Sziámi Mónika Showban bemutatott cigánytelepével a bibliájuk olvastatása közben.

A miskolci II-es elmeosztály a világapokalipszis összes szereplőinek is csapásainak vasfüggönyösökkel együtt a médiájukkal ismételte az összes bibliájukat, világkönyvtárával együtt a Szabó családnak, Eperjes farizeusaival, sakk-kártyájukkal, az összes halálreformátus megtisztításával együtt, amik a tériekhez tartoznak. Itt van az Őrház patikájuk, mellyel lezárták a vasfüggönyt a Habsburgokkal, Sztálin elméjével, itt van berendezve az összes vallása a világnak Rózsavölgyii néven, Rózsákkal. Éjjel-nappal kínoznak, égetik és szurkálják a szívemet, hatalmas tűzben égetnek, nem fogom kibírni ezt a kínzást. Nem tudom mivel érdemeltem ezt ki. Kérem, jöjjenek segíteni, mert ezek könyörtelen mészárosok. Borsod megye a Földanya áldozását itt akarja lezárni, mint űrbabel vérgyalázattal történő létrehozói, azt mondták a dolgozói a városnak, hogy semmi különbség sincsen köztem és bármelyik városlakó között. Be fognak juttatni így az elméjükre, állandó égetéssel és kínzással.
Két vas találkozott itt, a Sztálin népe, amelyik állandó vasfüggönyt hajtott végre világrészek lezárásával, az emberek felszámolásával a miskolci Rákóczi térrel, valamint az ózdi 666 hamis prófétájának perverz vallásainak a népe, lírai karámjukkal, melyek Illés - Pisti helyett gyaláztak végig egy életen a világ összes szerepében, az összes szőrös reformátusával Szulák Andreának a II-es elmeosztályukról, amelyek meggyalázták és kiszurták a szemét Mohamed növényvédő népének, amit rajtam Szulák kivégzésként folyamatosan végrehajtottak. Itt van a miskolci II-es elmeosztály Hunnia börtön néven, melyek kakasként mészároltak le minket szivárvány színében a tökéletesség ellenes emberiség felszámolóinak, valamennyi nácijával a szőkék miatti értelmiség legyőzőknek, összes ide tartozó Heródessel kezdődő zsidó néppel, indiai cigányságával a temetőbrigádnak.Ők szokták felszámolni az országokat, utolsó emberekkel együtt. Ez volt látható a médiában 1997. óta. Hogy senki semmit nem tesz, azért van, mert a narancs Rákóczi tér a Hunnia börtönnel, mint világ-Magyarország trianon előtti teremtőivel világ-Magyarországot kíván az emberiség ellenes apokalipszisből létrehozni.

Hát ez lett a megváltó segítségből, nem tudok kimenni szégyenemben az utcára. Itt vagyok deformáltan, megcsonkítva két és fél éve várva a csodára, hogy nem játszanak tovább azok, akik jöttek segíteni, mert nem bírom a hatalmas erőt és tüzet, ami rajtam van, szívem égető kivájásával együtt, ugyanis ezek a miskolciak a narancs szívkivájók is.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nincs segítség!
  2019-08-11 18:40:12, vasárnap
 
  Iszonyatos állapotban vagyok két és fél éve, majdnem ugyanolyan, mint azelőtt, amikor Király Linda sorsát hajtották végre 1998. óta, meg gyaláztak éjjel-nappal a kurvák és nemi csapások miatt.

Nincs hová feljelentést tennem, mert minden, ami történt velem, meghaladja az ésszerűség határait. Ha a velem történtekről írok, nem tudok helyesen fogalmazni. Meg mindenben utólag veszem észre a dátumelírást, fontos dolgok kihagyását. Nem voltam magamnál 1997. óta, amióta legyógyszereztek és leinjekcióztak a miskolci megyei kórház pszichiátriáján, ahová Szenes Andrea horkolása miatti csapással szállítottak be a gégészet helyett, miután megjelent napokig a hatalmas fekete árnyék elektromos szemekkel az ikerházban, mint Pataky Attila miskolci börtön Istene. Megbolondultam. Mindenkire bajt hozok, mint a gyerekeimre, akik még mindig nem tudják, mi történt velem, az őszinteségemmel. Most találtam meg 6 db 2001-es ajánlott blankettát, feljelentés tételeket az összes emberjogi bizottsághoz, a helsinkiekhez is, akiktől kértem az országból való elszállításomat. Még az Ensz-nek is írtam, de mivel nem tudtam, hogy mi történt velem pontosan, gondolom, meg sem tudtam kellően indokolni. Különösen úgy nem, hogy befolyásolva voltam az írásban.

Nem bírom tovább, aki nincs magánál, az ne éljen és ne számítson roncs formában segítséget senkitől. 61 év hatalmas idő, nincsen értelme visszaszámolni az áldozóimat, hiszen végig sztárkodták, utazgatták az elmúlt évtizetedet, egy pillanatig sem gondolva rám, mint nagy közös áldozatukra.

Meg mit is akarok megöregedve, megcsonkítva, meggyalázva, elmebeteggé nyilvánítva az országtól? Nekik így jobb, létrehozzák világ-Magyarországukat, amit még Gábor Zsazsáék szétszórásával kezdtek el, meggyalázva az embereket és az értelmiségeket a nemi csapások helyett. Én írok, közben elmebetegeznek a fórumosai Magyarországnak, annak az országnak, amelyik kivégzésem óta temetési ünnepét üli Magyarországnak az utolsó emberekkel. Nincs az embereknek bíróságuk, sem emberjogi képviseletük az egész világon, hiszen már ők lettek az emberek.

Nemsokára mindent letörölnek a netről, ami megmarad jeladásaimból, össze-vissza írt segítségkéréseimből, leplezésemből, minden hitével annak, hogy vége volt két és évvel ezelőtt, kaptam segítséget. Nincs erőm szembeszállni a II-es elmeosztályával és szentháromság tűzenergiájával. Kutyafuttatót építettek, ez lett a segítségből, a gyerekeim összezúzásával együtt az ország részéről. Ha megölöm magam, mi lesz a sorsuk? Hogyan mondjam el nekik előtte, mit tett velem nagy közös egyetlen áldozatként az ország emberré nemesítésével Keletnek, a cigányságnak, az utcanépeinek a sátánnak, amikkel kezdtek születésemkor? Miért hallgat minden utcanépe a lírai karámnak, az összes zenészével együtt a Nyomorultak együttes kezdetével 1967-ben? Miskolc megváltotta magát, lakossága szétment az egész világba, mint vas Rákóczi tér, amelyik a világkönyvtár állandó végrehajtásáért, nyomorba döntésekért, gyalázásokért, csonkításokért a felelős. Továbbra is ismételnek, még mindig itt vagyok a NagyPán Pszichografológiai utcájában, ahol jönnek-mennek a lakók szerepeik eljátszása után, kitermelésével mindig a névtáruknak. Marad a materializmusa a látható világnak, a titkos áldozásuk kezdve a távol-keleti pusztítókhoz írt elméleteivel az Ágneseknek titkon marad a világ urával, amelyik legyőzött a rózsakeresztes renddel, küszöb őreivel Csernobilkor, Mary Zsuzsa és Csepregi Éva sorsa és főszerepeik végrehajtásával Zoltán Erika Erikáival együtt. Undorodom a Duna tévéjétől a magyar filmekben Hunnia elmeosztály beavatást végrehajtó, főszerepemmel engem megáldozó világ-Magyarország létrehozóitól, trianoni bibliai olvastatásával 1995. óta a Hunnia börtönnek Müller Péter Sziámi, magyarok sztárja Mónika Showban bemutatott népével. A média a temetési ünnepemből él és toroz az összes újságírójával 1997. óta. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Igazság és hamisság
  2019-07-24 19:33:36, szerda
 
  Igazság és hamisság együtt mentek fürdeni. A hamisság előbb jött ki a vízből, ellopta az igazság ruháját, magára vette, a sajátját meg ott hagyta a parton. Szegény igazság nagyon elszomorodott, amikor nem lelte a holmiját, de így szólt magában: INKÁBB JÁROK MEZÍTELENÜL, EGÉSZ HÁTRALÉVŐ ÉLETEMBEN, SEMHOGY MAGAMRA VEGYEM A HAMISSÁG KÖNTÖSÉT.
Azóta mezítelen az igazság, a hamisság meg mind a mai napig az igazság köntösében jár-kel az emberek között.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szomorú!
  2019-07-08 15:28:18, hétfő
 
 
IGAZ TÖRTÉNET Magyarázat NÉLKÜL!

Értékek megfordulása - egy anya levele egy másik anyának.Kedves asszonyom!

Láttam élénk tiltakozását a tévékamerák előtt, fiának az A börtönből, a B börtönbe való átszállítása ellen! Hallottam, panaszkodott a távolság miatt, amely ezentúl a fiától elválasztja, és azokról a nehézségekről, amelyek a látogatásával járó utazásból adódnak!

Láttam azt a teljes médiatámogatást is, amit újságírók és tudósítók biztosítottak, az Önnel hasonló cipőkben járó édesanyáknak, akiket emberi jogvédőszervezetek stb. védenek!

Én magam is édesanya vagyok, így megértem tiltakozását és elégedetlenkedését! Csatlakozni szeretnék harcához, mert, mint látni fogja, engem is nagy távolság választ el a fiamtól.

Dolgozom, de keveset keresek, nekem is nehézségeim vannak látogatásának finanszírozásával. Nagy áldozatok árán is, csak vasárnaponként tudom meglátogatni,

mivel a hét minden napján, szombaton is dolgozom, s van egyéb családi kötelezettségem is a többi gyermekemmel.Amennyiben még nem jött volna rá, annak a fiúnak vagyok az édesanyja, akit az Ön fia gyilkolt meg a benzinkútnál, ahol éjszaka dolgozott, hogy fedezze tanulmányainak költségeit és támogassa családját.

Jövő vasárnap fogom meglátogatni.

Miközben Ön átöleli fiát és megcsókolja, én néhány virágot teszek szerény sírjára a városi temetőben...Ja! Majd elfelejtem...., biztos lehet benne, hogy az állam gondoskodik kevéske fizetésem egy részének visszatartásáról, hogy új matracot vegyen fiának, mivel a két előzőt felgyújtotta a börtönben, ahol büntetését tölti aljas cselekedetéért!Végezetül, még mindig anyaként, mindenkit arra kérek, hogy a lehető legintimebb módon küldje tovább ezt a levelet, így talán megállíthatjuk az emberi értékek ilyenforma megfordulását!Az emberi jogokat csak a jogkövető emberekre kellene alkalmaznunk!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A nép szórakozásai 83 éve
  2019-04-28 22:24:07, vasárnap
 
  A falvakat 83 éve űrapokalipszis keretén belül termelték ki állandó kommunista főszereplőkként, értelmiségnek. Nem engedtek mást beiskolázni, csak a két utcai világapokalipszishez tartozókat, az embereket egyáltalán nem. Születésem óta én voltam Kátyi főszereplője Tolnay Klári Rózsa feszületemnek, ami azt jelentette, hogy az összes paraszt és tanyasi helyett engem áldoztak meg, így vitték őket a városokba, ahogyan Kovács Zsuzsa egyszer be is mondta a médiában, amikor éppen ismétlésben emelték őket kivégzésem közben nevetve azon, amit tettek a média elmeosztályával, egész Zsuzsa vonatot választottak ki a Zsuzsák elmebetegei miatt. Nem értettem, hogy a sátoraljaújhelyi első kommunista titkára a pártbizottságnak,a lukai Vavrek miatt miért nevetnek rajtam a gépíró munkatársai és titkárnői, amikor mentem hozzá bemutatkozni. Ők lettek a káderek Sztálin vaskommunista kezdete óta a munkásosztály után, náluk Cate voltam főszereplőként Munkáspárt ismétlésében, amit később Thürmer Gyula képviselt.

Szovjetúnió sok országból tevődött össze, melyek ide tartoznak a NagyPán népének utcájába, mint állandó apokalipszis tagjai, akár az örmények, tatárok, kozákok, csuvasok, litvánok....Lenin a magyar vasmédia tagjaként Sztálinnal együtt képviselte a vaskommunizmust. Ők akkor hozták be az orosz csapatokat, amikor akarták, vagy éppen vasfüggönyt emeltek, lezárták az ország határait Habsburgokkal, mint állandő bibliai apokalipszis Őrházas végrehajtóival. Nem titok, hogy a vasfüggönyt emelők miatt 1998-ban a feketemágusai az apokalipszisüknek kikötötték eleven csapásokkal a csípőcsontomat a vasak helyett, annak ellenére, hogy nekem kellett volna egyedül elhagynom az országot az osztrák sorompót felengedve számomra, nem nekik járni a világot, mint világapokalipszis tagjainak és állandó végrehajtóinak.
A szocializmus hitében hívőket feltételezés szerint felszámolták, mire a Rákóczi tér Sztálin képviseletében odatette az áldozásommal emelt Putyinját ismétlésben az orosz nemi csapások, mint állandó felszabadító hadsereg felé. Oroszország így vas lett, narancs Rákóczi terével Borsodnak, cigánytelepével a térieknek. Medve, akinek üzentek az erdő népét jelentette, azóta van, amióta a halál a világra jött Kata néven. Ezt jelenti az erdő népe, hogy meghalnak. Neki üzentek a csernobili sátán általi legyőzésemkor, majd ismétlésben médiájukkal kiabálva, hogy roncs a medve,mészárolva engem helyette, mivel berendezték a kormányukkal a kisvasútját, Mészáros Kata néven az elmeosztályról tett gázszerelővel ünnepelték kivégzésem után torünnepként a sátán általi legyőzésemet együtt a meggyalázásommal.

Mint kiderült Hofi Géza, aki 1960-ban kezdett még és tisztában volt a család áldozásával a vasmédiát képviselte minden időben, a rendszerváltásnak nevezett nyugati perverz bibliai vallások emelésekor is Emmanuel kezdetükkel gergelyjárásként, állandó miisszióival a bibliai végnek. Bibliai végnek, mint az ózdi 666 népének, sátánnak, halálnépeknek kétezer éve a felszámolásuk volt megírva, mivel gyilkosok és véráldozók nem tekintendők bocsánatos bűnösöknek a római egyház törvényei szerint sem, akár az irigység Fábry, akit nemesítettek Magyarország temetési ünnepsége közben, vagy akár a spanyol hazugság, amelyik tetteit és szerepét rajtam hajtották végre a spanyol sárga halállal együtt. A sátán népe, amelyik vonul szappantiszító sorozatokban az én áldozásommal születésem óta, a lírai karámja az apokalipszis lovasainak, mint szentháromsága a három bibliájuknak minden egyes tagja, mint állandó világapokalipszis kivégző kíséretükkel, akár a skizopren világkönyvttár tulajdonosok világfeszületére tettek engem Székesfehérvárnak, saját bűneik és tetteik elhordoztatásával.

A diplomások valamennyien kiválasztásos alapon kerültek beiskolázásra, akár a népművelők, művelődési vezetők, mivel ők voltak a beavatói az országnak a lírai karámtagokkal együtt.

Hofi Géza és Sas József a többi humoristával együtt, melyeket végig kacagott az ország a népet képviselte, azt a népet, amelyik sátán világmagyarországának részeként az én áldozásomból élt, melynek tagjait egyesével nemesítették emberré tettei végrehajtásával az egykori emberek lakta világrészeken ismétlésben. Tudták, hogy Staller Ilona és az összes nemi csapás miatt engem meggyaláztak, megáldoztak. Hatvan éven keresztül bohóckodtak a színpadon az összes humoristájukkal együtt, melyek bizonyítéknak örökké fennmaradnak, hogy Vénusz áldozással hajtottak mindent végre az elmeosztályaikkal.

Visszajöttek Müllerék cigányai (Mónika showban bemutatott népe) által emelten a vasnemesek vasbirodalom építéséhez Babilon néven, visszajöttek az 56-os világkönyvtár tulajdonosok szabadságharcosokként, az áldozóim árvaságikat, közgyógyót vesznek fel a vasfüggönyös tolókocsisokkal együtt, sőt paraolimpiákat rendeznek a nemi csapásainak a parabrutális vasszarvval, mint Horn szarvval rendelkező szörnyetegnek.
Másság lett a kezdeti szépek és tökéletesek megcsonkítása és megyalázása, megölése után a nyomorékság, minden születései rendellenessége a nemi csapásoknak együtt a kivégzéseimből születettek betegségével, az értelmiség legyőzőkkel. Másság lett a vasnép összes fajtalankodója a világon, az összes pettingeléssel kezdett Petting együttessel, nemi szervembe tett patológiájukkal emelkedő utcanépnek, amiért kiabálják nekik, hogy ki az ágyból a kezekkel. Másság lett a .Jézus Szivárvány szövetségének jele alatt felvonultak serege. Elfogadtatták apokaliptikus csapásformájukat emberi külsőben, jogaikat hangoztatva az egész világon.

A vas elméleteit az egész világ berendezte vastrágyaként az összes vallásukkal együtt, fesztivál ünnepeket rendeztek a barakkos zsidókkal, amik a hatágú csillagos felszámolt varjú népe helyébe léptek.

Felvonulásokkal, kívánságműsorokkal, mulatós ünnepségekkel a vasnép népviseletbe öltözött parasztjaival tort ülnek az általuk felszámolt Magyarország felett az én temetési ünnepségemen.

A római egyház, amelyik népe ezekkel együtt ezt tette a világgal, halálnépeknek és zsidóknak ad bűnbocsánatot a migránsaival együtt a patológiáknak, felfoghatatlan és értelmetlen módon, holott a római egyház elméletei tökéletesek voltak, ahogyan én is jártam hittanra, ahol a történelmi egyház papjai képviselték magukat. Áldozásommal ismételték, hogyan számolták fel feketemágiával az egyházakat.

Brazília népe itt dobált az ágyon Liptai bemutatója szerint, tort ült olimpia megrendezésével a narancsokkal, sőt az egész világgal, ugyanis valamennyi sportoló ellenem, aki egyedül képviselte a szocialista iskolát áldozásommal került kiválasztásra a többi tantárgy ellen létrehozott csapással együtt. Ez a szocializmus, ami ezer éves elmélete a báboknak mindig, akikkel berendezik, ahogyan történt ez 1848-ban.

Fertelmesek, kivégzők, mészárosok, nemi gyalázók és a világ gazdagait és értelmiségét jelentik undorító filmjeikkel és mindennel, amit jelentenek, mint saját tettük, amiket filmeken ábrázolnak.

Nem értem a humoristákat, miért nem mondták ki születésemkor egyből Hócípő indítása helyett, hogy az utolsó ég seregét áldozzák.

Míg itt kínoztak Király Linda sorsaként melleimnél fogva 19 évig, gyalázva a nemi szervemet az angyalok sorsaként, akiket addig a cigánysággal megöltek, szépülve a vértől, amiből nemesednek emberré a véráldozással tisztuló országok, másik világban lévő pusztítók és média vasembere és valamennyi képviselője a látható világnak filmjeiből az áldozóim a világ gazdagai közé emelkedtek, hatalmas pénzeket tékozolva, akár a narancs pokol népeivel kezdett Rákóczi tere Miskolcnak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/113 oldal   Bejegyzések száma: 1127 
2020.06 2020. Július 2020.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 11 db bejegyzés
Összes: 6941 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 187
  • e Hét: 3018
  • e Hónap: 5782
  • e Év: 106602
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.