Regisztráció  Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/95 oldal   Bejegyzések száma: 947 
Feljelentések, kivizsgálás kérések hiábavalósága
  2017-11-16 07:39:57, csütörtök
 
  Emberség, emberiség ellenes bűn miatt tettem volna Magyarország ellen feljelentést. Ezt kaptam áprilisban a magyar képviselettől:

KÜLGAZDASÁGI ÉS KÜLÜGYMINISZTÉRIUM
INTEGRITÁS TANÁCSADÓTisztelt Asszonyom!

Levelét a Külgazdasági és Külügyminisztérium áttekintette, és megállapításra került hogy a bejelentés tartalmának kivizsgálására az államigazgatási szervek integritásirányítási rendszeréről és az érdekérvényesítők fogadásának rendjéről szóló 50/2013. (II. 25.) Korm. rendelet 6. §-ban felsorolt jogkörök keretében nincs mód.

Javaslom forduljon közvetlenül az Igazságügyi Minisztérium által irányított Igazságügyi Hivatal illetékes munkatársaihoz.

Nevetséges és szánalmas, hogy a narancs színű áldozóim minisztériumához irányítottak. A Nato-nak küldött levelem azzal jött vissza, hogy az illetékes éppen szabadságon van. Vártam mostanáig, nem jött válasz feljelentéssel kapcsolatos érdeklődésemre. Éjjel írtam még egyet, Feljelentés tárggyal, visszajött azzal, hogy nem továbbították. Ma reggel megismételtem, ezzel jött vissza:

transfer from HQ ACT 1 June.

If you need assistance please contact Catherine Giglio at catherine.giglio@act.nato.int or Kevin Mills at kevin.mills@act.nato.int

Kevin Mills-nek írtam levelet ma hajnalban, jelenleg nem vagyok hivatalban:

I am currently out of office.

Please direct any urgent enquiries to:
LCDR Mike Diprospero (Tel: 757-747-3612 Email: michael.diprospero@act.nato.int)
Your message has not been forwarded. Thank you.

Írtam Catherinének, ami fontos név lehet náluk, kíváncsian várom a válaszát.

Levelem szövege mindegyiküknek:

2017, április 3-án írtam Önöknek egy érdeklődő levelet, hogy a NATO-nál, mint amelyik szervezetben egyedül bízom meg, tehetek-e feljelentést az ügyemben, mely szerint egy hatalmas nagy közös játékban Magyarország Hunnia néven megáldozott minket, majd tor-ünnepként kakasfrizurás utcanéppel ünnepelte a lemészárlásunkat 1995. óta.

Kérem az iszonyatos sorsom kivizsgálását, világbíróság állításával együtt.
Vétettem saját benső törvényeim ellen, mert olyan segítségkérő blogot üzemeltettem, melyben névleg kénytelen voltam pár apokaliptikus szereplőt megnevezni, mert folyamatosan tart a névtáruk kitermelése születésem óta az én áldozásommal, melyet bűnbocsánatként emberré nemesédésük érdekében hajtottak végre állandó politikussá, celebbé, művésszé, értelmiséggé történő emelkedésük mellett. Emiatt a blog miatt állandóan szorongok, mert azelőtt senkisek sem ártottam. Kértem többször, kezdjék el a szereplők könyveit neveikkel napvilágra hozni, de ezidáig semmi sem történt, hogy a blogomat törölni tudjam.

Kérem feljelentésem szíves visszaigazolását, egészségi állapotom rendezésére történő felhívását az egészségügyüknek, melyek felfoghatatlant műveltek velünk.

Köszönettel és tisztelettel:

Kohut Katalin
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szegény embert az ág is húzza
  2017-11-11 22:23:36, szombat
 
  Festetem ki a három beázott helyiséget, hiába várván arra (de lefotóztam őket), hogy hivatalos szervek kijöjjenek lefotózni, hogy minden helyiség beázott, tavaly teljesen szétáztatták a cigánysággal az előszobát. Az előző festővel rengeteg gondom volt, naponta többször órákra elment inni, egy hétig tartott a munka, végül nem fejezte be, mert elküldtem. Egész éjjel nem tudtam aludni, hajnalban hat óra körül szundítottam el, pedig bevettem a Frontint, egy egész szemet. Megnyugodtam, mert nagyon jól kijövök a két festővel, annyi idősek, mint a gyerekeim, tegeződünk. Nagyon jól el lehet velük beszélgetni, tisztán dolgoznak, összetakarítanak maguk után.

Miután elmentek aláglettelés és egyszeri átkenés után, kitettem az egyik előszobai vaspolcot a főzőfülkébe. Hajat mostam, majd nyúlnék be a szekrénybe hajszárítóért, elfeledkezve róla, hogy a két előszobafal neki van támasztva a szekrénynek. Inkább nem reckíroztam, bekapcsoltam a fűtést. Mentem ki ezt követően a főzőfülkébe, beleakadt a jobb lábam a polc közé, hatalmas erővel lendítettem a lábamat előre, már éreztem, hogy zuhanok hanyatt, amikor megkapaszkodtam a konyhai mosogatóba, kirántva a munkaasztallal együtt a faltól, úgyhogy egy lyuk tátong jelenleg a munkaasztal mögött, mely eddig csak meg volt repedve mosogató bevágás miatt, most kettétört. Most akartam éppen konyhai mosogatót cseréltetni a maradék pénzből, egy olcsóbbat, mert Mofémesre nem telik, most a munkaasztal nem tudom, mennyibe fog kerülni, hogyan fogom kigazdálkodni a semmiből.


Megúsztam a balesetet, most csak ez a fontos, de meg kell állapítani az állandóan érvényben lévő igazságot, hogy szegény embert még az ág is húzza.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ózdi 666 apokalipszis lovasainak lírai karámja
  2017-11-07 18:34:45, kedd
 
  A miskolci 666 bibliai apokalipszisének lírai karám tagjai 130 éve járnak végig az egész világon. Köztük vannak a régi feketemágus pszichografológiai festők, zenészek, költők mellett a két személynevűek, helységnevűek, foglalkozás nevűek, állatnevűek, bárczi, bugyi, lator, hasonló felvett nevűek, bibliai nevűek, mint Simon, albán, orbán, Katona és más könyvek neveit felvettek a világ-könyvtárból.

Hofi az egyetlen tudósító volt 1971. óta, amióta hétszeresen hosszabbít a média Rákóczi tere a miskolci névtárja alapján. Már akkor járták javában a régi nyugatosok mintájára a kelet cigánytelepével az ózdiak a falvakat, városokat, felolvasva irományaikat, melyek valamennyije az űrpusztító helyetti megáldozásromról íródott. Illusztrációikat egy halott festő készítette el, tudtukkal. Ezekkel a feketemágusi rajzaival a rontásaimnak, azokkal, melyekkel megrajzolták a másik világot, feléjük biggyasztve a szív-jeleket, hogy szeretnek, díjakat nyertek a hozzájuk tartozó bibliai apokalipszist végrehajtó Barziliában, akik engem az ágyon dobáltak 2004-ben eszméletlen állapotban itt Liptai Klaudia ország mulatságára bemutatott műsora bizonyítékával. A Kelet Ízisz zöld szemű Jézusként engem születésem óta megáldozó iker tagja és a többi útvonala, névtára mutatja saját elmondásaik szerint, hogy végig gyalázták az országot. Kelet sorozatait az Új Bekezdés irodalmi egyesület és a Spanyolnátha folytatta tovább a sorsuk, szerepük, betegségeik végrehajtásával rajtunk gátlástalanul, egyetlen felkiáltása Vass Tibornak annyi volt, hogy hiába-tollal írnak, senki sem olvassa, különösen, hogy bezúzták az 1995-ig végrehajtott apokalipszist. A Kelet úgy döntött, hogy majd valamikor rájövök, miket írtak össze, halálom után fogom bizonyítani írásaikat, melyeket jól rejtegetnek, meg feketemágusi illusztrációikat, ezért mondta Cseh Károly, hoga majd megtudom, mit jelentenek a versei. Felfoghatatlan módon a nemi gyalázó lírai karám végtelen hosszabbítást rendezett be, minden jelecskéhez kitalálva egy-egy elméletet.
A cserépkor, melyet addig végrehajtva Kelet néven emeltek, senkit sem érdekel, bár közösen ismételték Izraellel és a palesztinokkal kétezer után. Vass Tiborék nem kegyelmeztek, szerelme, az argentin 1991-es történelem ismétlésének főhőse, Ravaszné Raffai Csilla, amelyik szerepét akkor kezdték rajtam ismétlésben, maga tanárnőből már igazgatónővé vált az egyik szocilális intézmény élén Cseh Károly ajánlásának köszönhetően - így mennek a dolgok most is, ezt jelenti a Rákóczi tér -, csupán annyit mondott rám nézve, hogy nem vagyok magamnál a feketemágiájuktól: sajnálom a Katit. K.István volt bíró verset írt a hangomról, emiatt olyan fertelem érte, amit leírni alig lehet,mert nem ő nem érdemli meg. Feleségét Cseh Károly magáévá tette, mondjuk ehhez két fő kell. Mikor K. István szintén keletes tag hazaért, meglátva őket együtt kifordult az ajtón. Ezt Cseh Károly gyávaságnak tulajdonította, hogy még meg sem védi a felesége becsületét. Mit mondjon egy férfi, amikor éppen levették a feleségét szép szavakkal a lábáról, mert udvarolni tudott csak Cseh Károly.

Cseh Károly áldozásommal, Illés-Pisti által elárult titkokból írt feketemágusi könyveivel hosszabbított hoszonhét évet, amikor kitermelték a többi analfabétával együtt, szándékosan, minden reformátusát a falvaknak az elmeosztályairól a Hunnia börtönnek, azt írta, hogy negyven felé a létezés neki útra kész bőröndjét jelentette volna, ha nem követ el csillaghullást velem, nemi gyalázatával, melyet közszemlére tett a helyi napilapban K-nak, nekem címezve egy hetes szerelmi érzésem mocskát. Bibliás földig vitte a sorozataival a feketemágusi hamis prófétájukkal a nemi gyalázattal tisztuló sorsát, majd mikor szentté vált, visszaadta magát a pornak, melyből vétetett. Cseh Károly egyszemélyben szinte a rengeteg cigányával a Rákóczi térnek kivívta a nemi perverzekből Ébredő játszótér címen áldozásommal indult vallások korát, hogy valamennyien megmaradjanak, mint perverzek és fertelmesek, úgy ezt látni, hogy a gyilkosok is a börtönben Furhman Imre szent miskolci áldozásának köszönhetően szentté válnak gyalázattal, véráldozással, minden tiszta, emberi bemocskolásának árával. A Hunnia börtön a nevünket köpködte végig szabályszerűen, csupán azért, mert becsületesek voltunk és tisztességesek, mindenki szeretett minket.

Cseh Károly megjelent egy szál szegfűvel, a szívemet megdobogtatta, mert én soha nem kaptam virágot senkitől, bár a virág lett volna egyik gyönyörűségem apára emlékezve. Szerelmes lettem. Egy éjszakát töltöttünk együtt, pár nap múlva K-nak üzenve megjelentette az 1991. augusztus 26-i csillaghullását, szabályszerűen le voltam bénulva. Olyan levelet írt nekem, amit akkor elküldtem a Kiskegyednek, bár rossz érzésem volt, hogy olyan vagyok, mint Veronika keszkenőjén a szőttes arcképe. Tusnádi László sárospataki Keletes költő társával kidolgozták és végre is hajtották Ízisz áldozásukat rajtam, 1995-ben értek el ide ismét a Kelettel, hogy felkiáltok: Istenek, miért hagytatok el engemet.


Mikor idehoztak az űrpusztítójuk hálójában eszméletlen állapotban két gyerekemmel megtartani Miskolcot, amelyik haldoklott a feketemágiájuktól, vér ömlött a csapból is, Polgár és a többi város, falu lakossága eszméletlen züllésben élt. Olyan tanárok voltak, amelyek más házaspárokkal szexeltek, vagy más nőkkel, férfiakkal, fertelem volt Miskolc és vonzáskörzete neve. Vissza kell nézni a régi újságokat.

Cseh, mint Látnok végig tudta,mi történik velem 1995. óta is, amióta az Ízisz áldozásuk, a megye megmentése érdekében halálomat, végleges lemészárlásomat befefejezték a Hunnia börtönnel. Tudta, hogy a falvakat Kátyi összefoglaló néven valamennyi reformátussal kitermelik születésem óta az áldozásommal, párttitkároknak,Kisz titkároknak, tagoknak folyamatosan, megállás nélkül, szerepeik, könyveik végrehajtása mellett. Születésem előtt mártíroknak kikiáltva őket végzetük elérésekor rajtuk hajtották végre folyamatosan a világ-könyvtárát a börtönnek, ez volt Trianon is.
A Bertalan utcájához a világ apokalipszisnek csatolták a tíz emeletesekbe a főbb neveket, melyek állandóan változnak, elköltöznek, miután rajtam ismétlik megállás nélkül a könyveiket, tettüket, sorsukat.

Cseh Károly egyik könyvében űrapokalipszisnek nevezte el a falvakban létesített kommunikációs és informatikai robbanást, ami lemészárlásomkor bekövetkezett az ózdi feketemágus földönkívüliek ajándékaiként a Rákóczi tér, vatikániak, mint Hunnia börtön és tömeg, mint utcanép, füvesek, kábítószeresek, bűnözők, rettegett új maffiáknak való juttatása képpen a Hunnia börtönnek. Még ilyen nem volt, hogy a földönkívüliek átadják a hatalmas technikai vívmányokat ingyen a világnak. Tehát valóban szándékos volt, elbutulás végett történt, valamint azért, hogy még nagyobb fertelmet hajtsanak végre a médiájukkal, melyek születésemkor kezdtek a Kékes televízióval.

A lírai karám többi lovasa, mint zenészek szintén fertelmet hajtottak végre, akár az Illés együttes Bródyékkal ismételve G. Maczó Ágnes hintás magyar kislány állandó ébredő vallási korát, ismételve Benkő Lajos angyal mészárlásának sorsát a Bertalan utcai három lépcsőházával Bíró néven berendezve Simon után a kíséretüknek. Bródy Jánosékkal az Illésék új népeket hoztak létre nyomorult bábok néven, szépek, de csak bábjaik a halálreformátusoknak, ilyen az amikor én még kissrác voltam szám alapján létbeléptetettek sora.Balázs Fecó, mint Korall egy csak a zsidók közül, amelyik legendája már a bibliás apokalipszisnek, mint Ferenc Katalinként áldozóm egyike politikaként a többi névvel, mint Palikkal, az általam már többször felsoroltakkal. Odáig jutottak, hogy perverzekkel, füvesekkel kezdtek a skizoprenek, nemi kivégzők helyett gyaláztak éjjel-nappal, mint Oláh Ibolya helyett, Kati néven Kern András légy által kiválasztva az elmeosztályáról, cigány pinák, Balla Bea pina, állatokkal fajtalankodók hatalmas tömege szentült, lett kiválasztva a világ összes médiája által így, miközben születésem óta szentté váltak a kurvák, férjhez adva őket, már dédunokáik vannak.


Magyarországon médiába és politikába még nem került ártatlan, csak Hunnia elmebeteg, szerepjátékos, 61 éve a családom áldozóiként kivétel nélkül valamennyien. Páran kiáltottak, nekik örök hálával tartozom, de miért ilyen későn? Miért nem mondják ki a meggyalázott nevemet, miért engedik, hogy még mindig tapodjanak rajta? Miért csak Kokast állítanak be, holott mi nem voltunk kakasai a szlovák Tótoknak, itt vannak berendezve névleg és külsőleg a gátlástalanok. Még a fehér lovas egykori amerikai elnöküket is megölték, nehogy eljöjjön a hatvanas években, pedig lehetett pár fehér lovasa a Jelenések könyvének.

Húsz év düh kísért íCseh Károly Pszichografológiai Látnok (sajátja volt főszerkesztként az Észak-Magyarország Látóköre, ahol megrajzolták születésem óta a feketemágikus kíséretemet, fejlevágásomat, áldozásaimat, a Feketevonatját is Poór Péternek, melyet a cigánytelepe ismételt Borsodnak az összes megjelent írással, rajzzal, régi történelmekkel, melyekkel folyamatosan újrakezdik a születésem óta végrehajtottakat) állandó kapkodásával jelentkező védelmem összetörése feketemágikus kezével és praktikái, hajszálam és más holmim elvételével, írásai és állandó nőiségemben történő utalásai, gyalázatai miatt. Odáig jutott, hogy tagadja az egykori görög istenek meglétét, Vénuszt különösen, akiről megírta az összes könyvét egyetlen főszereplőként téve engem, magát feltüntetve a Bibliás földjében igaznak, jónak, szépség tudójának, látójának, képviselőjének. Ennek a hazugságnak, mint Kelet lírai apokalipszis egyik végrehajtójának helyet adnak minden komolynak gondolt irodalmi fórumon, sőt maguk a díjazottak, kitüntetettek, mint akik jó munkát végeztek, túléltek engem, hiszen ezért hoztak ide Miskolcra, hogy a Kelet és Új Bekezdés már a Hunniai börtön orvosaival végtelen kínzásra, gyalázatra ítélve engem likdiváljon, ami sikerült is. Szépen fogalmazott Cseh Károly, de kérdem én, aki megdönthető templomnak látja a nők fenekét, nem kellett volna-e elmeosztályra szállítani, mielőtt nagyobb kárt tesz a világban, mint látható, mindenütt a vallásaik vannak a Keletesek 666 ózdi cigánytelepének, a Hit kivételével, az a Hunnia börtöné, együtt kezdtek, együtt végzik ki, legalábbis remélem, hogy most, üzenve az ég seregének olyat követtek el, amit többé nem mos le a hó?

A bibliai apokalipszisben részt vett az egész világ, majdnem minden nép benne van a világ-könyvtárban, maffiák, a sziszegő kígyók, mint hóesések télen, a dzsungel nép kígyókkal, mint sátánisták, János jelenései jungista aranysassal, melyből most is prédikálnak, bár a Mária vallást lelepleztem 1995-ben már. A Hunnia börtön ufói az újszövetség részei, mint a vörösek, spiritisztákkal együtt. Megtámadtak engem a Hunnia börtön földönkívüli népei, nemcsak a Bolha-hegyiek.

1961-ben kezdték el a sétapálcámmal, mellyel nagyapának énekeltem, nagyapa megölésével tüdőbetegségben (mellyel előzőleg gyilkolt a Rákóczi tér szerte az országban) a háromágú kézfejjel megjelölt ózdi Fenevad és hamis próféta nevében, vagy vele együtt az áldozásomat az egyik cserepem tanúbizonysága szerint, én még akkor Vénuszként voltam megrajzolva egy kérdőjellel a fejem fölött, hogy mit akarnak tőlem.

Az Újszövetség Jelenések könyvében található meg a 666 hamis próféta és fenevad népe, ezeket még senki sem élte túl Illéséktől, mert velük kezdődik az Ébredő játszótér mindig G. Maczó Ágnessel, mint állandó hintás kislányukkal. Utána jön az állandóan ismételt pokol népe, Ördög néven is be voltak rendezve, a hetvenes években kezdte a 666 népe a Kex együttessel az Ördög álarcosbálját. Utána jön a sátán, ezeket együtt egykor az Égő Jeruzsálem kénköves medencéjébe kellett volna tenni a bibliai apokalipszis lovasainak teljes egészével. A Zöld-sárga hangyák lejárata című dal szerint áldoztak meg engem az őskígyójuknak a hatvanas években már, nem tudni, mire várt Csernobilig. 18 éves kínzást köszönhetek a sátánnak, mivel az Új-kígyósi Istene a termékenységi törzseknek melleimnél fogva kínozva éjjel-nappal fertelmet követett el a Rákóczi téri cigányságával Borsodnak sátán feleségeként áldozva engem, amiért kértem segítséget tíz éve már talán, de nem tudtam, mint jelent a sátán szó, mint ahogyan sokan mások sem tudják mai napig, nem lehet róla beszélni sem, mert elmeosztályért kiáltanak, A 666-ot is sátánnak mondják, a fenevad pedig a Csillagok háborúja eszményét jelenti fekete álarcban hörögve. Ebből gazdagodnak meg az amerikai színészek és rendezők, ez ruházta fel Mülleréket a cigánysággal ózdi feketemágikus hatalommal, 81 éves értelmiség legyőzés és saját csonkításuk, betegségük, tettük végrehajtásával.
Harmadik ózdi csoda, a halál, melyet még senki nem látott, nekem a tüdőmben volt 1992. óta, Nagy Anna elmeosztályát jelenti. Éjjel-nappal leállította a tüdőmet, nem kaptam levegőt. Általában reformátusok ezek a halálnépek, mint Illésék, amikkel kezdte a halál az áldozását Ébredő játszótér vallásainak újraélesztésével. Most kimaradt az én egyedüli megáldozásommal, hogy újságpapírokat fúj a szél, meg a biblia darabokra hullik Trianoni bibliai olvasás néven, hiába várva Krisztusra, most valamennyien megmaradtak, vallásokat hoztak létre, sőt a halál reformátusok felvásároltak mindent, mint állandó túlélői és szervezői az újra indított világ-könyvtáruknak.

Ember Illés néven lett berendezve Pisti, egykori Illés, akinek mindez köszönhető, rólam elmesélt minden az ózdi feketemágusoknak, köztük az állandó szeretőjének, a kulcsot is, ami azt jelentette, hogy valaki megcsókolt engem és ezért kértem segítséget a csillagrendtől és a kékeket hoztam létre saját megmentésem érdekében. Illés ember formában él, aki egyetlen férjem lett volna mindig, iszonyatot követett el ellenem, megszegve minden törvényt állandó tik sem vagytok magyarok temetőbrigádjával, köztük a nevünk igazi Kakas jelentéssel bíró főszereplőjével a románoknak.

Mivel a Rákóczi tér gátlástalanul hozza létre a vallásokat, új üzletágként, prédikálva már szentességet a hippiknek, mint skizoprenjeinek Miskolcnak Amerikában, itt minden elmebetegnek, nyilván megfogják a lehetőséget, hiszen ennyi elmebeteget elmére, vagy börtönte zárni lehetetlen, különösen, hogy azt látják, hogy ugyanúgy nézek ki és semmi sem történik, a világbíróságok nem léptek fel határozottan a Hunnia elmeosztály és Rákóczi tere ellen.

Kossuth, József Attila, Pro Urbe díjakat vettek át, s még ki tudja milyeneket az engem megáldozók, az országot és világot végig gyalázó lírai karámjával az ózdiaknak, melyek hirdették a füvet, a cigit,a kábítószert a vasfüggönyös Hunnia börtön Ki Mit Tud-os és Táncfalfesztiválos elmeosztályával együtt.

Cseh Károly lett helyettem az igaz, a szép és a jóság képviselője a Bibliás Földje végére az ózdi feketemágusi lírai karám nemi hacosaként.


2007-ben, tíz éve írtam a Furcsa történetek közt az egyik blogomban róla:

"Egyik költő ismerősöm mesélte ezt a történetet 1991-ben.A kezdő költő, akkor még általános iskolai tanító volt. Kis szülőfalujában élt feleségével és leányával. Nem volt híres a hűságéről, s többen vallották, hogy mágiával foglalkozik.A kis házban szénnel és fával fűtöttek, ezért fát kellett hasogatnia naponta.

Egyik nap a kamrában vágta a fát, amikor hatalmas nagy fény jelent meg neki. Kiszaladt onnan ijedtében - amúgy is olyan furcsa volt a viselkedése, mindig gyors volt, mintha félt volna valamitől -.Tény, hogy azóta sikeres ember lett belőle, művészeti vezető, több kötetet kiadott, bár "elköltözésre készült innen" már a nyolcvanas években.Lehet-e összefüggés a fény és karrierje között, csak maga tudná megmondani. Ismerősei szerint, ha valamit egyik városban mondanak, volt költő ismerősöm tud róla. Létezhet-e ilyen? Milyen hatalommal bír az ilyen ember és honnan veszi?

Egyfolytában a fejem körül hadonászott, amikor időnként behívott a városba az irodalmároknak megmutatni. Egyik tanárnő azt mondta rám, hogy sajnál engem. Nem tudom, mit láthatott a fejemen, de nekem címzett írásai árulkodnak az általam meg nem értett gonoszságról. Nemrég díjjal tűntették ki a városban, ahol élek, sőt Bibliát is szerkesztett."

"Szintén 1991-ben eljött meglátogatni volt költő ismerősöm, hozott magával egy üveg bort. A borosüvegből a dugó felemelkedett, mozgott az asztal, leesett a gitárom. Ekkor nagyon megijedt, szaladt a fürdőszobába letusolni a fejét, mint ahogyan a Reikis könyvekben leírták: a rontások, amiket akár közlekedési eszközökön is küldhetnek mit sem tudók felé, megtapadnak az aurán, s ha sérülés van rajta a fizikai testtel együtt, ott befúrják magukat, ezért nagy vízsugárral is lehet védekezni a napközben összeszedett csapásoktól.

Ezután folytatta a beszédjét arról, hogy egyik költő barátja most halt meg, ivott sok bort és gitározott.

Majd közölte velem, hogy a televízió felől fognak támadni az asztráltestek. El sem bírtam képzelni, mik ezek a lények.

1998-ban találtam meg a komódra rajzolt ismeretlen jelet, egy kört, benne egy kereszttel." 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Farkas Flórián indiai cigányai - Lumgo és Hopsz te Zsiga
  2017-10-29 17:29:36, vasárnap
 
  Megjelent az egyik sajtóban egy cikk arról, hogy a Lungosok Szolnokon taranak tisztújítást, amin meglepődtem, mivel Farkas Flróiánja az indiai cigányságnak a Hegyközből akkor ment érettségizni már, amikor Elek András házi bácsit 1983-ban a hegyközi cigányok kivitték magukkal, addig itatták, míg meg nem halt, majd elvették a sátoraljaújhelyi Árpád utcai családi házát, ahol addig albérletben laktunk. Már Hofi hirdette, hogy Farkas Bertalan idetartozó Bertalan utcai Müller kommunista népének a nevével állt fel a parlamentbe Farkas Flórián. A vicces könyvek szerint azelőtt nem voltak Vas és Farkas nevűek annak ellenére, hogy épült Farkas név nélkül is a halál hét fátyla Müllerékkkel, a vasfüggönyösökkel együtt vasnép itt volt 130 éve már. A Vas nevűeknek fejre támadó kíséreteik vannak, szögujakkal, szögkezekkel írták meg őket.

Az ötvenes évektől hozták be a Hunnia börtönnel az indiai országokat temető halálcigányságot, egyetlen nagy közös áldozásukhoz, melynek főszereplőjévé engem tettek meg az Ágnesek helyett, egész Kelet és valamennyi cigány köpködésünkkel, fényevésünkkel, állati körülményeinkkel élt és tékozol mostanáig eltartva magát hatalmas halál szaporulattal, akár az új-kígyósi rend termékenységinek mondott halál népei. A Rákóczi téri cigányok külön vannak állandó kíséreteként Lévainak, Ágnes Bodornénak, állandó angyal gyalázókként,a Hunnia börtöné szintén külön van, melyek születésem előtt már Hunnia filmeket hajtottak végre apán is, ez Gáspár Győző népét jelentik kakas frizurásokkal punkácisókkal együtt. A punk műanyag irányzata a narancs Rákóczi térnek, előzőleg a hippikkel Amerikában volt, de ott nem változtatták át értéktelenre a tárgyakat, nem építettek műanyag gyárakat, nem hirdették az értéktelenségüket, mely magukat, mint zenei vonalak teljes összezúzóit jelenti. Ez a punk fogalma irodalomban is.

Magyarországnak az egyetlen baja az volt, hogy az országokat állandóan temető cigányság felvette a világ-könyvtárnyi névtárát a lakosságnak, amik éppen saját könyveiket, szerepeiket, sorsukat, betegségeiket hajtották végre rajtunk.

A mai cikkhez hozzászóltam, mert szidják az indiai depressziós diagnózissal nem élő cigányságot (Rozmanné Depresszió című könyve) , melynek ott, mielőtt elindították őket 130 éve nem volt értelme az életének, ezt jelenti a diagnózis, melyet rajtam hajtottak végre többedmagaddal Müllerék, mint amik megáldoztak minket még az árnyékok, legyek, patológiák, sünök helyett is.

Ezt írtam:

Nem értem azt sem, miért hívta ide az indiai cigányságot a Hunnia börtön az ötvenes évektől folyamatosan egyetlen nagy közös áldozáshoz, amikor tudták, hogy egy ország felszámolása után ők jelentik a következő népet mindig. Idáig elment, 59 éve éheztetéssel, köpködésével az áldozatoknak, gyalázással, mocskolással, torünnepéllyel kakasfrizurásaikkal ünnepelték az ország halálát az utolsó emberek lemészárlásásakor, de a Hunnia ország tartja magát, megnemesedett lakosaival, így nem lehet temetni, de az áldozatok és becsület, tisztesség, élet visszaadását sem.
Felvették a névtárát folyamatosan a világ-könyvtár szereplőinek, felvették a szappantisztító sorozatokban tisztuló országok névtárát, közben válnak tőlük támadásával az áldozatoknak, felfoghatatlan minden, amit tettek.

Eddig öt választ kaptam a Hunnia börtöntől:

Andrea M. · Kertészeti és Élelmiszeripari Egyetem
ebből a jó anyagból adsz el, vagy csak saját használatra van?

Gyula B. · Az Élet Iskolája
Andrea Matos
kohutnál, nem kicsi a baj!!!!

Ági P.
Mi a fenét hablatyol itt össze vissza?!

istvánné K. · Nyugdíjas vagyok, Nyugdíjas
Ági P. Kár erre H Kohutra betüt pocsékolni,mert szerintem ő maga sem érti,hogy mit is akar mondani.Mondanám neki,hogy magyarázza el az álltala leírtakat,de képes megtenni,és még nagyobb katyvaszt zúdit ránk.

Tetszik · Válasz · 1 · 12 órája

László B. · Az élet nagy iskolájába!
"Kedves" kohut!Szerintem magát találták a "mezőn"!Valami tulok ott felejtette!Nem véletlenül!

A kakasként megáldozott nevemet egykori református kakas kezdet óta kisbetűvel írva meg mert szólítani, mikor írom, hogy én vagyok az áldozata az országnak azzal, hogy én füvet szedek és nem kicsi a baj nálam maga helyett. Megjött a pogányok Ágnese is, születésem óta engem áldozva sorsaként, elmebetegezve engem. Mint a Média mutatta, legtöbben Katalin néven vannak átkeresztelve, mint Kurucz Linda a kurucok összefoglaló neveként, Kelemen Katalin....Annák helyett.
Katyvasz az övéké, nem az én sorsom lett volna, amit megpróbáltam megfogalmazni összezúzott fejjel maguk sorsaként, mivel a trianoni biblián történő végig haladás után senki sem maradt volna szinte a lírai karámjuk narancs legendáival együtt. Miért nekem kellett elmondanom, 59 éve játszottak, versenyeztek, jól éltek a Hunniai elmebetegek.
Így még emberiséget senki nem alázott, gyalázott, csonkított, mészárolt,ahogyan tette Hunnia lírai karámja a kurváival, latraival, születésem óta emelkedve.


A Hopsz te Zsiga Rákóczi téri cigánysága Miskolcnak felfoghatatlan rafkós vezetővel nem az én dolgom lenne, hogy a gyalázóim népét jelentik, hanem a hatóságoké.

Miskolc önvédelme megtörtént, hogy itt gyalázzák a dögöket, árnyékokat, kurvákat, azért hoztak, vezettek ide engem, hatalmas hatalommal, erővel, legyenek olyan szívesen összeterelni Miskolc névtárát Borsod megyében, engem elvitetve innen Benkő Lajos angyal gyalázóinak, csonkítóinak utcájából, ahol kezdték elölről koldultatásommal a fényevést a vasnép helyett, ami nekik járt volna.

Én a továbbiakban Hunniáról, amik magyar neveken szerepelnek, 61 óta tartó utolsó emberek, Istenek gyalázóiként, csonkítóiként, szerepeik, sorsuk, betegségük végrehajtóiként lemondtam végleg, itt nemhogy szolidarítása nincsen a sötét lelkű lakosságnak, de nem ismerik az emberséget, a benső törvényeket, semmit, amit egykor népnek neveztek magyar néven. Lehet tovább nézni a szappantisztító sorozatait a sátán országainak, tisztulni, nemesedni, főzőcskézni, celebeket termelni ki az aljanépből, a vasfüggönyösök után 61 évvel, utazgatni, szaporodni, gazdagulni,hiszen büntetlenül tették eddig is.

Miért nem mondták ki születésemkor, hogy a világ-könyvtárát kezdték el az 56-osoknak, a Hunnia elmének, meg megtámadott a Rákóczi tér? Nem Hofit kellett bámulni az 1971-es hosszabbítása óta a narancs életműdíjas lírai karámnak, a mindenkori politikába tett elmeosztály háborúit közvetíteni Keletről, egy nap áldozásom után nyíltan kellett volna beszélni arról, mi történik. 59 év felfoghatatlan egy egyszeri életű ember életében, aki nem karmikus volt, soha többé nem lesznek emberek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kriza Ákos szerint megküzdött a szabadságért Miskolc
  2017-10-29 12:45:39, vasárnap
 
  Kriza Ákos elmondta, hogy legyenek hűek önmagukhoz a magyarok, mert válságos európai népek között, megküzdve a szabadságukértt maguk értek el mindent - hasonló szavakkal egy pillanatig látva, hányingerrel küszködve kapcsoltam be azt a miskolci televíziót, amelyik ismételte pár éve apa kifosztását is neveik beállításával.

Nem kell biztatni a város tagjait, hiszen húen magukhoz tovább folytatták egyetlen közös áldozásukat saját könyvtáruk végrehajtásával, politikusok, celebek, Rákóczi terük folyamatosan történő itermelésével, történelmi korszakokkal, háborúk elmaradásával azért, mert engem áldoztak meg valamennyi idetartozó országa helyett a világmindenségnek, ugyanis minden bibliai országban érintett a város, maga emelte fel áldozásommal őket, maga vívta ki a szabadságát az egyre gyalázattal emelkedő Hunnia országnak magyarok megáldozásának megünneplése mellett.

A vasváros virágzik, gyarapszik, szürke bérházait eltüntette, áron vett mindent, Isten áldozással, gyalázással 59 éve már. Krizát innen emelték a Bertalan utcai elmeosztály reformátusai közül Káli Sándor engem megáldozó kommunikációs zseni árnyéka után az Árnyékoskertjüknek, amelyik kezdetével óriási tort kezdtek el a nyugdíjas 81 éves hosszabbítóival a Lévai forgószélnek, hartalmas nyugdíjakat, sérültségi díjakat osztogatva nekik, közben tartva folyamatosan a reformátusok fekete kenyér ünnepét, Nagy Anna halálnépének, melyeknek ismét koldulniuk kellett volna, amint rajtam végrehajtották maguk helyett, mint elmeosztály tagjainak. Mivel engem mészároltak egyedül maguk helyett születésemkor kimondva rám, hogy kurva vagyok a vasváros Rákóczi terével, támadva egyből az embereket kiszedve a fogaikat, mert náluk megszülettek a pusztító gyerekek, folyamatosan ismételve rajtam a könyveiket a szabadságharcosaiknak, amik kivívták a jövőt a Hunniának, mint békességüket az egész Földön, nincs szükség többé magyarokra, emberekre egyáltalán nem is volt. Most, hogy engem utolsóként maguk helyett elmére zárva gyilkosaikkal folyamatosan kínozva éjjel-nappal, gyalázva a nemi szervemet emelkedtek, tisztultak, nemesedtek emberré válva az agg korú megtisztultakkal, amik egyetlen dolga a tor-ünnep kakasfrizurásaival a Rákóczii téri reformátusoknak. A tudás a cél városa rengeteg értelmiség legyőzőjével 81 éve megállás nélkül járva a világban mészárolva mindenkit, aki emberileg kimagasló volt emelkedése és emberi külseje a jövő embereiet jelenti már magyar neveken berendezve.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egyetlen nőgyógyász, aki nem ártott Borsodban
  2017-10-28 23:43:05, szombat
 
  1977-ben, október 7-én szültem meg olyan érzéssel, hogy meghalok a hatalmas fejű csillagmedvét, akit egy Benkő Isten hozott hozzám állítólag megszületni. Már ekkor Benkő Lajos angyal sorsát ismételték rajtam. Benkő azt hitte, hogy nálam jó helyen lesz, de a politika tudta ezt,mert nyakába medveként úttörő nyakkendőt tettek névadóján, majd a görög templomban keresztelték meg. Ez a valódi történelem. .Mohamed már másfél éves volt csillagmedve születésekor, akit hoztak a kommunisták hosszabbításként a Vörös Oroszlános kommunista koraikhoz azzal, hogy vezessem engem. Furcsa volt ez, hiszen születésekor műanyag punkcációs genyó ózdi három ágú homlokjeles kommunista kort kezdtek el együtt a többivel, gyalázatból emberré váló és tisztuló vaskoriakkal.

Szétrepedtem, érthetően, mai napig csodálkozom, hogyan tudtam szülni. A szülészorvosok megérnek egy regét. Dr. P. István lekvárnak nevezett és azt mondta, hogy úgy fekszem, mint egy kérdőjel, mikor jöttek az egyetemi hallgatókkal vizitelni. Elöl jött a fej, a főorvos, a végén a tanulók, együtt vették körbe az ágyat, felemelve rajtam a lepedőt,megmutatva, megnézve a nemi szervemet. Vágtázó halottkémekkel állították be ezeket a viziteket. Azt játszották, hogy hullákat vizsgálnak, így is foglalkoztak velem, egyedül az egész megyében, mint kiderült mások helyett.

Dr. P. Istvánhoz mentem vissza hat hét múlva kontrollra, mert nem lehetett választani, egyetlenként lett az Egészségházba téve. Egyszer electrocardiával égetett, engem letolt azzal, hogy szétrepedtem szüléslevezetése közben, még a vágás mellett, az a másik oldalra ment, lejáratott a rendelőben, különösen amiatt, hogy begyulladt bal mellem, amit összenyomogatott hatalmas kezével a kórházban még. Nem engedte szoptatni a gyereket azzal, hogy szülés után még nem jön meg a tej. Másnap felment a lázam, leráztam a lázmérőt, hogy a hentesektől haza menjek, jött osztálytársam apja sebészként, hozta a karcsai orvos hozzám, kaptam naponta vénásan injekciót. Emellett kinn mostam télen Karcsán az udvaron, húztam a kutat a vízből, s amikor kértem volt anyósomat, hogy segítsen, azt felelte, hogy ne játszd meg magad, fiam.

Egyszer dr. P. István, mikor már másfél órája ültem a rendelőben egyedül, s jött egy hegyközi parasztasszony, akinek mondam, hogy nem jött ki senki, az asszony bekopogott, bement, elmondta, hogy mit mondtam én, nagyhanggal kiabálva kijött a szülészorvos, hogy én hazug vagyok, mert az előbb nézett ki, nem volt ott senki.

Nem írom le a műtétjeiket, mert borzalmas volt, fájdalomcsillapító nélkül, a Titok nekem fenn van a köldököm alatt, onnan fordították az egész benső részemet altató nélkül először. Többször végrehajtották a küretet hipnózisban történő kommunista korok vezetése közben, végül már nem mentem el a kórházba, amikor a jó szomszéd szurkálta a hüvelyemet folyamatosan, hogy pecsételjek. Már ekkor csontritkulással jelentkezett a petefészek dugulással kezdődő klimaxx.

Januárban, mint írtam, már folyt a méhem, elméletben azóta már az sem lenne, s levágták volna a szomszéd és a cukrosok miatt a lábaimat, amiért tönkre is tették őket Müllerékkel, meg fel akarták dugni a csövet is, itt kiabálták a tíz emeletesből, hogy nekik fel volt, a nőgyógyászuk akarta javasolni,mivel azt mondtam, hogy nekem fáj a rákszűrös vizsgálat, annyira hatalmas feszítővel dolgoznak.

13 évig jártam méhszájfekéllyel dr. P. István nem megfelelő ellátása miatt, nem öltötte össze, tudta, hogy repedek is. Reggel és este tejsavval irritáltam, amihez vásároltam egy készüléket gumicsővel ellátva.

1990-ben ismerkedtem meg dr. H. Lászlóval, akitől tartottam, mert féltem mindenkitől, túl mogorvának láttam. Elvállalta az 1986-os támadásom óta tartó súlyos vérszegénység lerendezése után a plasztikai műtétet. Javaslatára vasbort ittam, ettől pár hónap alatt rendbejött a vérképem, műthetővé váltam. A műtét előtt számomra érthetetlenül elcsúfításuk végett leborotváltak engem, eltűnt a kislányos szemérmem egyik külső intim jele.
H. László megműtött, sikeres volt, kivágta a sérült méhszájat, melynek még a zárójelentése is eltűnt a lakásból,meg a szövettanja. A kórházakat ismétlésekor a tetteiknek felszámolták folyamatosan, nem tudni, mi történt a régi orvosi papírokkal, kartonokkal, mivel a Hunnia börtön rendezte be születésem előtt az orvosokat saját börtön orvosokkal, skizoprenekkel, készülve a jövőre, szabad Magyarországra, miután engem megöltek, mint utolsó magyarként megáldozottat. Kíséretem szörnyű volt már ekkor, a világ ura, szabadköműves, rózsakeresztes, ózdi feketemágusok cigánytelepe, amik megírták a Kelet könyveket Ízisz áldozóimként az űrpusztító helyett, csatlakozott hozzájuk az amerikai teremtő, Bermudások népe, spiritiszták Müllerékkel, Bestia, amelyik Moldován Nóra szabadköműves helyett támadott meg 1986-ban, melyet együttesben is beállítottak, ő volt száz éve talán a spriritiszta béka-pápa, aki állítólag a Nyugat sorozat apokalipszisét jelentő Adyt kínozta Eötvöst olvastatva vele.

H. László, amikor először meglátott, felkiáltott, hogy mit keresek ebben a városban. Néma voltam, 1986. óta nem tudtam beszélni, hiszen sokan vittek, így kellett volna Mohamednek vezetni engem kurvák és szőkék, valamennyi miskolci névtár folyamatosan történő ismétlése közben, támadva betegségük miatt már.

Miután az orvos megműtött, kiszedték a szépen készített fogak miatt az egyik fogamat ötszáz forintos árukon, ami az ózdiak D betűjét jelentette berendezésük kezdete óta. Meglátott az orvos úgy, felkiáltott ismét, hogy Kati magának hiányzik foga? Ismét csak néztem rá hipnózisos, hatalmas zöld szemekkel, amit nyilván nem tudott mire vélni, nem tudtam megmagyarázni, mi történt a fogaimmal.

Ilyen előzménye volt az egyik nekem nem ártó orvos rémtettekkel állandóan ismételt gyógyításának.

1995-ben már Dr. Melion József miatt támadtak meg, egyetlen tiszta hang volt nekem berendezve, amit tudhattak, mert idehozták Pestről az utolsó bibliai apokalipszishez, Mária jungista vallásával. Utolsó,mert senki nem élte túl a bibliai csapásokon kívül a világ folyamatosan történő pusztítását, születésem óta az utolsó emberek és jóemberek sem, mert a róka szereplőjük sorsaként mindenkit megöltek, aki tisztelt és szeretett engem.
Melionnal az egyik cserép szerint a Misztikus titkok Annás történelmet kezdték el, együtt a pusztítók nap és holdjeles áldozásával, mely szerint ő volt a pusztítók helyett beállítva, én Íziszként, így gyilkolt tovább a pszichiátria a pestiekkel együtt, amik berendezték számomra Túri Ferenc osztályát.
Melion szavai miatt kaptam a nyakamba a világ ura kígyójára a rengeteg gennyes gócot, meg miatta akart Tűzkő Judit szőke nemi csapásként saját sorsát végrehajtva, meg a Hunnia könyveket az elmebetegeivel a borsodivánkai elmeotthonba zárni, hogy elpusztuljak a kommunista kivégzők között.
Meliont is megtámadták, úgy jöttem haza onnan, hogy ülni sem tudott a széken, szeméből egy könnycsepp indult el, éppen a Johanna a farkaskutya jehova mesét játszották el, hogy egyetlen emberi könny a zálogom, hogy kutyából emberré váljak. Utána kezdték a Száműzött Nap daljátékomat, talákozva a rókákkal, farkasokkal, turulmadárral, Varjú nevekkel, mivel a varjú népét elégették, mint világ-könyvtár megíróit. Én lettem a kislány, születési kezdet ismét, Melion mesélte, hogy a kislány megy az erdőbe, találkozik a rókával, farkassal, turulmadárral, mindhárman megszeretik, ekkor jön a kígyó, ő is megszereti, a kislány elárulja, hol vannak a többiek, a kígyó mindhármat megöli. Erdős névvel kezdték ezt születésemkor Oszwald Marika Piroska helyett rajtam végrehajtva.
A farkas egyikének jelentkezésekor már a cigányok Rákóczi tere körbe tekeredve rajtam fertelmet hajtott végre, míg Pavlyás meg nem jött, meg nem ölte, gyalázott 1995. óta állandóan. A farkas nem tudni, mikor érezte, amikor ki akart kezdeni velem segítség helyett, miért nem vette le?

Melion közölte, hogy írassak fogamzásgátlót, amin meglepődtem, hiszen senkim nem volt. Mivel hipnózisban voltam, mindent teljesítve, amit mondtak, felírattam, de tetettem be a Szent László tüdőgondozóban, amit gyorsan felszámoltak spirált, amit az orvos beledöfött dr. H. László által megműtött méhszájba.

Már ekkor Túri Ferenc azt mondhatta, hogy én skizopren vagyok, mivel maga rendezte be feketemágusokkal az osztályt a fogadásomra, vagy azt, hogy kurva vagyok, mert mentem H. Lászlóhoz levetetni a spirált, különös találkozás folytán.

Sokáig vártam a vasgyári szülészeten, míg megjött a nővér, aki nem tudott magáról. Megjött dr. H. László, még talán elmondtam, hogy spirált kell levenni, aminek a kivételénél csóválta a fejét és mérges volt, majd mutatta a nővért, hogy nincs magánál, nem volt képes megírni a papírokat, csak ült és nézett maga elé. Így jártam orvosokhoz Miskolcon.
Vittem egy cserepet H. Lászlónak, mert én voltam rima Jeruzsálem már Lázár és T. Asztalos Ildikó helyett és népük helyett ismétlésben, lesz nektek rima Jeruzsálem későbbi kiabálása szerint Mülleréknek, engem áldoztak meg az egész bibliai stáb helyett, vagyis adtam a cserepeimet a szeretőimnek ajándékba, majd szétberhelték a házat, később felrobbantották az Ikertornyos náci-Rákóczi téri nemi koalacíciós Iker tornyos ház felét. Másik fele az Időjelek világvégét megadó stábját jelentette összekötött lábú ikerpárral, vagyis Bodor űrpusztító útvonalát együtt a római egyházas ufósokkal.

dr. H. Lászlónak azzal adtam át a cserepet, hogy nem tudom, mivel festettem meg, misztika, mágia, vagy ezoterika. Nézett rám, néztem a szemeimet, majd közölte, hogy igaza van Túri Ferenc hatalmas gazdagsággal mai napig terápiásan rendelő börtön pszichiáternek.

Később sem nyugodtak bele abba, hogy dr. H. László megműtött engem, azt mondta, mit keresek ebben a városban, itt tönkre fogok menni, meg meglepődött azon, hogy hiányzik fogam, mert Miskolc közölte egyszerűen koldulásom idején, hogy nem vagyok különb, mint a többi lakó, nem jár nekem más bánásmód.

A Tatárdombi ikerházban még szétdarabolhatták a gumicsövét ripityára az öblítő tartálynak, amivel kezeltem tejsavas irritálással 13 évig a méhszájfekélyt. Müller sátánistája Vass Tibor könyveit hajtotta végre, amelyik az Új Bekezdéssel folytatta a Keletes elmeosztály Vénusz áldozását az ózdi cigánytelepével. Hasfalamba hasogató sövénysöpredéknek írta le Vass az egyik idegenhagú Évás könyvben - 2001-ben jártak itt - kommunista vezért, ekkor egyszerűen beletaposott a méhembe.
Másnap mentem dr. H. Lászlóhoz vérzéssel, már erre egyáltalán nem emlékszem, mi játszódott le köztünk.

Minden orvost megöltek, aki nem bántott, ismételték folyamatosan gyalázattal, hatalmas hipnózisban a történteket. Dr.. Sz. Lászlót azért ölték meg tíz évig tartó haldoklással, mert megadta a tiszteletet két évig, ő írta fel mindig nekem a tejsavat, majd meghurcoltak előtte. Eltüntették bizonyítékként, mert elvittem hozzá Mohamedet, mint pszichológushoz, így is rendelt, aki ellenkezett már velem, már nem tisztelt és szeretett sziklai Isten népe helyett, közölte velem, hogy legyünk olyanok, mint a barátnők. A szomszéd Bodorék sorsát hajtották végre rajtam és a szülészorvoson is. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mészáros gázszerelő karrierje gyalázás miatti ünnepként
  2017-10-26 13:03:37, csütörtök
 
  A miskolci egykori medve kommunizmust Mészáros Kata néven Nagy Feró kocsmájával rendezték be, ahogy az itteni korokat egymás után gyorsan végrehajtó vaskori kommunisták hajtották végre, saját szereplőjük, Kata helyett az én főszereplésemmel. Mészáros Kata névvel idéztek a bíróságra 2004-ben. A mészáros nevűek folyamatosan emelkedtek, ahányszor ózdi genyó istene Nagy Feró nevéhez értek, Istenével, akinek a homloka három ággal van megjelölve, mint Orbán Viktornak és Búcsné Ili óvónőjének a Hunnia börtön legszebbként ünnepeltjének, csípőcsont protézises vasfüggönyösként. A genyó szörnyeteg koalícióban van, mint Kata kocsmás kommunista korok istene a Hunnia börtönnel, mint Rákóczi tér együtt az összes szörnyeteggel.

Ilyen ismétlése volt 1986-os csernobili legyőzésem idejének Mészáros Kata nevéből a kommunista vaskornak Mészáros Lőrinc. Hozták hozzám befolyásoltatás tudatállapotban H. Tibor ózdi gázszerelőt udvarlónak, aki bekopogott, miután Csernobil előtti nap meglátott a szőlőben engem, csíkos vázával és egy szál virággal.. Ez a világ urával, rózsakeresztes rend pároztató szörnyével, cerberus féregállattal, Bestiával, új-kígyósi renddel, fekete mágusaival ózdnak, ufókkal, Hunnia börtönnel együtt történő legyőzésemkor történt.
A gyalázatot kettőnkkel - én már báb lettem 1976. óta folyamatosan - végtelenül sokan hajtották végre, Csepregi Éva miatt, ennek köszönhető a gyalázatom ünneplése Orbán Viktor narancs Rákóczi téri népének ünneplésével, győzelmével, hogy a gázszerelő kisiparossal világ gazdagainak tették magukat. Minden gyalázatot megünnepelnek, folyamatosan ismételnek születésem óta történő dolgokat, sorsuk és könyvük, szerepük rajtam történő végrehajtását, most a Honvéd utcai Honvéd kiadó könyveinek járhatnak ismét. Olyan gyalázatos Csepregi Éva kígyó istene, hogy ha meghal valaki, gyalázattal ünnepli, ugyanez Zoltán Erikáé, amelyik sorsát együtt kezdték el valamennyi Erikáéval 1986-ban. Felfoghatatlan tor-ünnepe ez a Rákóczi térnek, minden csonkítást, gyalázatot, szitkot, mocskot gazdagításával az áldozóknak ünnepli.

Apával és velünk a legelső medve kommunizmust hajtották végre a világ történelem részeként, apa szervezte a kiránduló útvonalakat, hatalmas szervező volt, majd mikor vége lett, egyszerűen kidobott mindent a Hunniai börtön Budai népével az utcára, ami érték volt, a régi apa által gyűjtött, rajtunk végrehajtott könyvekkel együtt. Mészáros Kata mai napig dolgozik, sorsát és főszerepét folyamatosan ismétlik megállás nélkül. Tavaly Grófo cigányait rendelte ide ünnepelve a győzelmét az emberek felett. Rákóczi téri kommunisták ezek a vaskoriak.

Övéké volt a Putyin által képviselt orosz nemi gyalázó felszabadító hadsereg a hippik összes összezagyvált budhista és kommunista országával együtt. Ha elestek, már születésem előtt mártírnak tüntették fel magukat, gyaláznak, gyalázatból vannak vallásaikkal együtt, de őket nem lehet bántani, mert akkor megtámadják folyamatosan a maguknál különbeket.

Most a Katona nevet is ismételték a nemi gyalázók Rákóczi terével, Bánk bánját a skizopreneknek, gazdagulásával az egyik főszereplő gyerekének már, Tiborcznak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mérhetetlenül szomorú vagyok, nincs segítségem
  2017-10-20 16:33:07, péntek
 
  Márciusban nagyon lelkes voltam, boldog, örültem, hogy kaptam segítséget. Nem vettem akkor be a rengeteg gyógyszert, mivel azt hittem, hogy a világ urát a nyakamból, fejemből kivették, meg a méhemből és mindenhonnan a testemből az eleven állatokat, dögöket. Májustól fél szemesével szedtem a cukorgyógyszert egy hónapja napi kettőre emeltem az adagot, de már elkéstem vele.

Elromlottak a labor értékeim, nem mentem diabétesz rendelésre sem emiatt májusban.

Most ismét laborban voltam, 9,4 a három havi cukorátlagom, az éhgyomri 8,8, úgy, hogy előző nap tökfőzeléket ettem. Februártól nem járok ebédelni, nem tudtam menni többé a miskolciak közé. Én főzök magamra két naponta, vegyesen, mindenfélét, meg amire a kevés bevételből telik. Egy hónapban egyszer bevásárolok tízezer forintig, néha veszek húst. Egészséges étkezésre nem telik, mint csirkemellfilé, hal és rengeteg zöldség, még nyáron megvettem az akciósokat, de most jön a tél. Nem panasz, soha nem panaszkodtam azelőtt, mert örültem három éve, hogy néha szójából, vagy akciós zöldségből főzni tudtam leveseket főleg. Húst soha nem ettem szinte, mégis magas lett három éve a húgysavam.
Tőlem elvették az egész életemet, én nem igényelhetek árváságit, sem hadirokkantságit, sem özvegységit, sem sérülteknek való járadékot, mert én öcsémmel, aki már meghalt, az ország áldozatai vagyunk. Az ország nem fog fizetni annak, akit egyetlen nagy közös áldozásban lemészárolt, megcsonkított, meggyalázott nyilvánosan mindenki előtt meghurcolással, munkahelyi váltásokkal összefüggve ingyen dolgoztatással azzal a mondatukkal, hogy az emberek nem pénzért dolgoznak. 1991-ben kiiktattak a dolgozó rétegből a II-es Idegosztályukon történő meggyalázásom és legyőzésem másodszor idején egy hatalmas szörnye által az amerikai teremtőnek. 1995-ben ismét megtámadott engem jógázás közben, amit már az egész világ velem szolidírásban bemutat mezítelenre vetkőzve, hogy mit tett a II-es Idegosztálya a miskolci megyei kórháznak, öcsémet szintén az a hatalmas szellemvilág szörnyeteg ölte meg, miután Balogh Gizella és Sági Ilona orvosok úgy döntöttek Bagi és Nacsa gumifigurák sorsaként, hogy nekem mindent ki kell bírnom, közölve, hogy belőlem ember már soha nem lesz.

Megtámada a cukor a vesémet, várható még művese kezelés, meg insulin is, amit soha nem tudnék magamnak beadni.

Nagyon szomorú vagyok, hogy ez év februárja óta semmi sem változott, rosszabbodott az állapotom mindenféle téren. Az embereknek nem jár semmilyen plussz juttatás, őket nem vitték háborúba, mert nem tartoztak a könyveket végrehajtó Hunnia elmeosztály közé, nem árvái a Hunnia börtönnek, meg lehet sorolni az elesettjeiket a játékosoknak végtelenül, egész Miskolc névtárát jelentik. Az emberek titkon haltak meg, helyettük, általuk. Most, hogy egyetlenként már írn tudok, az egész Hunnia skizopren elmeosztály ellen nem tudok kiállni, amelyik csak a könyveit és tetteit, sorsát, betegségeit hajtotta volna végre, ha nem akadályozzák meg ebben mások. Mert még nagyobb förtelem lett volna. Hová menjek még feljelentést tenni Hunniai Magyarország ellen, hogy fejezzék be a koldultatásomat, állandó rettegésben tartásomat, gyógyszereik kiváltását a nyomorban? Nem tudok közlekedni, mert drága a vonatjegy, a bérletemet csak segítséggel tudom megvásárolni, hogy a városban szakrendelésekre tudjak utazni. Én nem vagyok életműdíjas, mint azok, akik megáldoztak minket. Csak azoknak jár jutalom, akik felszámolták az emberiséget.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem ismerem annyira a római egyházat
  2017-10-14 14:07:25, szombat
 
  Nem ismerem annyira a római egyházi történeteket, mert annyi szörnyűség volt benne, mint a keresztes háborúi a már fekete rendeknek, mint rózsakereszteseknek, meg a rengeteg kivégzés dantei időszakban az erkölcstelen pápák részéről, nekem ez meghaladja a képességeimet, nem folytam bele. Én az égi Jeruzsálemet ismerem egykori tökéletes Tírussal, mint Luciferrel, akit legyőztek, rémségessé tették, meg Jehova japánok egykori teremtőjével. Ők vannak a Bibliában eredetileg, mint holt tengeri tekercsekben fenn maradtak. A feszületek mind a Hunnia börtönt jelentik, ezért vannak vasrácsokkal körbe kerítve egyesek, mert vaskoriak, a többi a sátán népéé. Ilyen erőszakra más nem képes. Később bekerült a római egyházba a jelenlegi angol központban divatos halálnépe a keltáknak halálnak történő áldozásával a jóknak és szeretetben élőknek, ez már ismét nem tetszik nekem, mert mennyet találtak ki hozzá. Karmikusok a bűnösök, meg felépítettek egy halálfátyol világot, ahol a holtak tartózkodnak, a másik világban, ezt a fátylat ígértették meg Krisztussal régen, hogy le fogja bontani, többé a halál nem uralkodik a Földön. Rengeteg halálnép van, mint a reformátusok általában, cigányság, tatárok, majdnem az egész világ Kacsa Penelopé áldozóival együtt. Ennyi az én tudásom. Ezért nevezem a rómait történelmi egyháznak, nem ismerem el a Hunnia börtön Vatikánját penitenciás bűnbocsánatával együtt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A református és hívő Kohut kakas és a csillagrend története
  2017-10-13 21:57:05, péntek
 
  A halál reformátusok, mint állandó világ végi túlélők a sötétkapus dögjeikkel együtt, most is rajtam hajtották végre a világ-könyvtárukat, engem koldultattak maguk helyett, valamennyi református sorsát végrehajtva folyamatosan születésem óta kezdve a Vörös Oroszlán kommunista koraival, három kísérő angyalukkal, Halak sorsával a mezőkövesdi őrült Johannájuknak, mivel valamennyien karmikus eredettel bírnak a sátán, mint világ ura bibliájából.

A kakasuk a templomaik tetején jelzi a tragikus múltját a Kohut családnak, akit elneveztek kakasnak állandó nyelvi ellenségeként a tökéletes magyar nyelv ellen létrehozott apokaliptikus csapásoknak. Az Aranynyíl egykori vőlegényem, a csillagrend vezetőjének a jele volt akkor, amikor az angliai központban már csak marék zöld fű volt, jöttek segíteni a világnak. Mikor feltehetően a világ ura legyőzte és megalázhatta, akkor tehette ki a már ördögök által is csúfolásra került kakast az aranynyíl jelével a templomára.

Születésemmel folytatódott a reformátusok gyilkossága a Hunnia börtön Magyarország lezárt határain belül világ-könyvtárával a halál református lyukas szívű, egykori Vénusz támadó Szabó Istvánnak, a pokol angyalai kezdésével, mely szintén a református egyház égisze alatt a sátán bibliájából ered.
Kakasként utolsó emberként lezárva a határokat folyamatosan minket gyilkoltak megállás nélkül, minden főszerepében a világ-könyvtáruknak, filmeknek,zenéknek, verseknek, festményeknek, mint a zenészek halálának kék órájával és gyalázatával a lírai karámnak, mint a reformátusok bibliájának apokaliptikus lovasainak, amik eddig titokban tevékenykedtek.

Nincs már a csillagrend vezetője, hogy együtt áldoztak volna minket utolsó felvonásként, ez felfoghatatlan, hogy engem Kohut kakasként ide tudtak hozni végső leszámolása végett az ég seregének. Még felfoghatatlanabb, hogy a cigányság hajtotta fele részben végre a gyalázást, patológiákat, bénítást, kivégzéseket, kínzásomat születésem óta a tik sem vagytok magyarok Piros Piri Pisti-Illés hálózatával, mint állandó temető brigádjával a szociális hálózatnak, tor ünneppel egybekötve, amelyik saját népe helyett nevezte el a családot kakasnak.

A reformátusok kakasa magasodik az égben íme az ember szavaival, ahogyan engem is megáldoztak, alatta az aranynyíl jele a csillagrendnek, alatta a földgömb, forog szélkakasként irányt mutatva a világ négy égtája felé, ahogyan a bal oldalon az egyik fogamat is szétvágták tini koromban a világ négy égtája felé. Mi volt ez? Mi vagyunk a szemétdömb királyai a tik sem vagytok magyarok temetőbrigádja helyett, mikor a kakasok állandóan be voltak rendezve?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/95 oldal   Bejegyzések száma: 947 
2017.10 2017. November 2017.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 253 db bejegyzés
Összes: 6440 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 294
  • e Hét: 10160
  • e Hónap: 35899
  • e Év: 421003
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.