Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/113 oldal   Bejegyzések száma: 1120 
A nép szórakozásai 83 éve
  2019-04-28 22:24:07, vasárnap
 
  A falvakat 83 éve űrapokalipszis keretén belül termelték ki állandó kommunista főszereplőkként, értelmiségnek. Nem engedtek mást beiskolázni, csak a két utcai világapokalipszishez tartozókat, az embereket egyáltalán nem. Születésem óta én voltam Kátyi főszereplője Tolnay Klári Rózsa feszületemnek, ami azt jelentette, hogy az összes paraszt és tanyasi helyett engem áldoztak meg, így vitték őket a városokba, ahogyan Kovács Zsuzsa egyszer be is mondta a médiában, amikor éppen ismétlésben emelték őket kivégzésem közben nevetve azon, amit tettek a média elmeosztályával, egész Zsuzsa vonatot választottak ki a Zsuzsák elmebetegei miatt. Nem értettem, hogy a sátoraljaújhelyi első kommunista titkára a pártbizottságnak,a lukai Vavrek miatt miért nevetnek rajtam a gépíró munkatársai és titkárnői, amikor mentem hozzá bemutatkozni. Ők lettek a káderek Sztálin vaskommunista kezdete óta a munkásosztály után, náluk Cate voltam főszereplőként Munkáspárt ismétlésében, amit később Thürmer Gyula képviselt.

Szovjetúnió sok országból tevődött össze, melyek ide tartoznak a NagyPán népének utcájába, mint állandó apokalipszis tagjai, akár az örmények, tatárok, kozákok, csuvasok, litvánok....Lenin a magyar vasmédia tagjaként Sztálinnal együtt képviselte a vaskommunizmust. Ők akkor hozták be az orosz csapatokat, amikor akarták, vagy éppen vasfüggönyt emeltek, lezárták az ország határait Habsburgokkal, mint állandő bibliai apokalipszis Őrházas végrehajtóival. Nem titok, hogy a vasfüggönyt emelők miatt 1998-ban a feketemágusai az apokalipszisüknek kikötötték eleven csapásokkal a csípőcsontomat a vasak helyett, annak ellenére, hogy nekem kellett volna egyedül elhagynom az országot az osztrák sorompót felengedve számomra, nem nekik járni a világot, mint világapokalipszis tagjainak és állandó végrehajtóinak.
A szocializmus hitében hívőket feltételezés szerint felszámolták, mire a Rákóczi tér Sztálin képviseletében odatette az áldozásommal emelt Putyinját ismétlésben az orosz nemi csapások, mint állandó felszabadító hadsereg felé. Oroszország így vas lett, narancs Rákóczi terével Borsodnak, cigánytelepével a térieknek. Medve, akinek üzentek az erdő népét jelentette, azóta van, amióta a halál a világra jött Kata néven. Ezt jelenti az erdő népe, hogy meghalnak. Neki üzentek a csernobili sátán általi legyőzésemkor, majd ismétlésben médiájukkal kiabálva, hogy roncs a medve,mészárolva engem helyette, mivel berendezték a kormányukkal a kisvasútját, Mészáros Kata néven az elmeosztályról tett gázszerelővel ünnepelték kivégzésem után torünnepként a sátán általi legyőzésemet együtt a meggyalázásommal.

Mint kiderült Hofi Géza, aki 1960-ban kezdett még és tisztában volt a család áldozásával a vasmédiát képviselte minden időben, a rendszerváltásnak nevezett nyugati perverz bibliai vallások emelésekor is Emmanuel kezdetükkel gergelyjárásként, állandó miisszióival a bibliai végnek. Bibliai végnek, mint az ózdi 666 népének, sátánnak, halálnépeknek kétezer éve a felszámolásuk volt megírva, mivel gyilkosok és véráldozók nem tekintendők bocsánatos bűnösöknek a római egyház törvényei szerint sem, akár az irigység Fábry, akit nemesítettek Magyarország temetési ünnepsége közben, vagy akár a spanyol hazugság, amelyik tetteit és szerepét rajtam hajtották végre a spanyol sárga halállal együtt. A sátán népe, amelyik vonul szappantiszító sorozatokban az én áldozásommal születésem óta, a lírai karámja az apokalipszis lovasainak, mint szentháromsága a három bibliájuknak minden egyes tagja, mint állandó világapokalipszis kivégző kíséretükkel, akár a skizopren világkönyvttár tulajdonosok világfeszületére tettek engem Székesfehérvárnak, saját bűneik és tetteik elhordoztatásával.

A diplomások valamennyien kiválasztásos alapon kerültek beiskolázásra, akár a népművelők, művelődési vezetők, mivel ők voltak a beavatói az országnak a lírai karámtagokkal együtt.

Hofi Géza és Sas József a többi humoristával együtt, melyeket végig kacagott az ország a népet képviselte, azt a népet, amelyik sátán világmagyarországának részeként az én áldozásomból élt, melynek tagjait egyesével nemesítették emberré tettei végrehajtásával az egykori emberek lakta világrészeken ismétlésben. Tudták, hogy Staller Ilona és az összes nemi csapás miatt engem meggyaláztak, megáldoztak. Hatvan éven keresztül bohóckodtak a színpadon az összes humoristájukkal együtt, melyek bizonyítéknak örökké fennmaradnak, hogy Vénusz áldozással hajtottak mindent végre az elmeosztályaikkal.

Visszajöttek Müllerék cigányai által emelten a vasnemesek vasbirodalom építéséhez Babilon néven, visszajöttek az 56-os világkönyvtár tulajdonosok szabadságharcosokként, az áldozóim árvaságikat, közgyógyót vesznek fel a vasfüggönyös tolókocsisokkal együtt, sőt paraolimpiákat rendeznek a nemi csapásainak a parabrutális vasszarvval, mint Horn szarvval rendelkező szörnyetegnek.
Másság lett a kezdeti szépek és tökéletesek megcsonkítása és megyalázása, megölése után a nyomorékság, minden születései rendellenessége a nemi csapásoknak együtt az értelmiség legyőzőkkel. Másság lett a vasnép összes fajtalankodója a világon, az összes leszbijével a 61 éve emelkedő utcanépnek, amiért kiabálják nekik, hogy ki az ágyból a kezekkel. Másság lett a buzisága a börtönnek, mint az összes perverze a világnak. Elfogadtatták apokaliptikus csapásformájukat emberi külsőben, jogaikat hangoztatva az egész világon.

A vas elméleteit az egész világ berendezte vastrágyaként az összes vallásukkal együtt, fesztivál ünnepeket rendeztek a barakkos zsidókkal, amik a hatágú csillagos felszámolt varjú népe helyébe léptek.

Felvonulásokkal, kívánságműsorokkal, mulatós ünnepségekkel a vasnép népviseletbe öltözött parasztjaival tort ülnek az általuk felszámolt Magyarország felett az én temetési ünnepségemen.

A római egyház, amelyik népe ezekkel együtt ezt tette a világgal, halálnépeknek és zsidóknak ad bűnbocsánatot a migránsaival együtt a patológiáknak, felfoghatatlan és értelmetlen módon, holott a római egyház elméletei tökéletesek voltak, ahogyan én is jártam hittanra, ahol a történelmi egyház papjai képviselték magukat. Áldozásommal ismételték, hogyan számolták fel feketemágiával az egyházakat.

Brazília népe itt dobált az ágyon Liptai bemutatója szerint, tort ült olimpia megrendezésével a narancsokkal, sőt az egész világgal, ugyanis valamennyi sportoló ellenem, aki egyedül képviselte a szocialista iskolát áldozásommal került kiválasztásra a többi tantárgy ellen létrehozott csapással együtt. Ez a szocializmus, ami ezer éves elmélete a báboknak mindig, akikkel berendezik, ahogyan történt ez 1848-ban.

Fertelmesek, kivégzők, mészárosok, nemi gyalázók és a világ gazdagait és értelmiségét jelentik undorító filmjeikkel és mindennel, amit jelentenek, mint saját tettük, amiket filmeken ábrázolnak.

Nem értem a humoristákat, miért nem mondták ki születésemkor egyből Hócípő indítása helyett, hogy az utolsó ég seregét áldozzák.

Míg itt kínoztak Király Linda sorsaként melleimnél fogva 19 évig, gyalázva a nemi szervemet az angyalok sorsaként, akiket addig a cigánysággal megöltek, szépülve a vértől, amiből nemesednek emberré a véráldozással tisztuló országok, másik világban lévő pusztítók és média vasembere és valamennyi képviselője a látható világnak filmjeiből az áldozóim a világ gazdagai közé emelkedtek, hatalmas pénzeket tékozolva, akár a narancs pokol népeivel kezdett Rákóczi tere Miskolcnak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Annyi minden nem történik
  2019-04-07 03:14:34, vasárnap
 
  Nem vallja be soha a Rákóczi tér, amelyik állandóan elölről kezdi a születésemmel a történteket, járva a saját förtelme torünnepén, hogy mit művelt narancs színében a politikával aszkéta ünnepi cirkusz néven, Csepregi Éva egyetlen utcanépük főszereplése helyett az áldozásommal.

Egyetlenként Sas József volt, amelyik bemutatta hosszú éveken keresztül Sasfészek néven a csernobili kezdetüket szörnyűségeikről, hogy én voltam Staller Ilona és az összes kurvája az állandó világapokalipszisnek, hogy ezt jelenti a narancs politika, de a nevem kimondása nélkül, torünnep részeként.

A Hit gyülekezete a többi állandó apokaliptikus szereplőivel a vallásoknak arról prédikál, hogy el kell jönni az apokalipszisnek, miután rajtam a két utcai berendezéssel megváltották a tagjai magukat, világfeszületre tettek saját bűneik elhordoztatásával. Sánta vezetőjük születésem óta kiválasztottja az állandó Hunnia börtön apokalipszis végrehajtóinak.

Ínnyezetem szájpadlás közepéig lebombott, szerintem nem áll el a bomlása a szájpadlásomnak a két hatalmas csapásától a Hunnia börtönnek, mivel az állandó angyal áldozataik sorsát hajtották végre Benkő sorsként. Már a nevemet is rengetegen felvették, Kittik élnek belőlem csodálatos életet, két Katalint is felfedeztem. Egyik még a Hegyvidéki kisvárosban kezdetű medve korszakról íródott versem alapján nyitott Hegyvidéki szolgáltatónál dolgozik, másik Pesten lakik. Azelőtt a neveinket csak zsidók vették fel, mert tartottak a régi nácitól.

Nem titok, hogy a halálnépek végig gyilkoltak minket, hogy minden részemet tönkretették, mint az állatvédők, melyek anyámat önkívületben kiabáltatták, amikor apa csirkét, vagy nyulat vágott, hogy gyilkos. 1997-es kivégzésem után a világ ura miatt, valamennyi Halak szülött sorsát és szerepét ismételve Gina Lolobrigida atlantiszi aranyhalak kezdettel születésem óta, amik Halat ünnepelnek az ünnepi tortán azóta temetésemre, elengedtek leinjekciózásom és legyógyszerezésem után Sátoraljaújhelybe anyámhoz, aki hosszú idő után először fogadott. Ismét elölről kezdődőtt Simon Éva , karmikus lett volna beteg sorsát, hogy engem mindenkinek le kell nézni és meg kell alázni. Éva ekkor már az állatvédők általi rózsakeresztes rend húselhagyója volt. Vagyis a rózsakeresztes rend, amelyik Istene legyőzött 1986-ban is halálnép része angol központban. Egyetlen tagja Merion volt, aki nem ártott nekem és az emberiségnek. Az állatvédők két éve tönkre tették a nagyobbik lányomat a Szabó családdal, amelyik a világkönyvtár áldozata lett volna a sötétkapus dögjeivel, mint állandó kíséretével. Mai napig nagy szerepet játszanak az apokalipszisben, húsról szokatva le a saját népüket. Így is tisztítanak, állatokat helyeznek el azoknál, akiket tisztítanak, emberré nemesítve őket.
A II-es elmeosztálya a világapokalipszisnek férjhez adta Mohamed egykori növényvédő népének Isteneként engem vezetni megszületni hozott Istent a Szabó család tompalátásához, amelyik miatt a bal szemem majdnem vak az első görög Isten megtámadása óta, folyamatosan emberré emelték sorsa és tettei végrehajtásával születésem óta. Így hosszabbítanak 1998. óta a médiájukkal a Kiss Tábornok utcai Lázár népe kommunistáival áldozásával teljes kiborítással és kihasználással. Hiába kértem a nőgyógyászt, abban a hiszemben, hogy mi vagyunk az utolsó emberek, ne változtassa meg a lányom genetikáját, hogy megkínozzák teherbe eséssel.

A halál a másik világ része, láthatatlan világban van jelen az otthonokban, mindegyikkel együtt, akár a hét halál népe a vatikánnak, amelyet Farkas néven átcserélt országokban építenek Isten színjáték végrehajtásához sárga rózsás főszereplésemmel Máriaként születésem óta.

Az egész világot idehozták, mint Emmanueljét Franciaországnak Gergelyjárás címen kezdett bibliai perverz vallások emelésével 1990-es kezdetükkel. Mindegyik főszereplő én voltam, akár Ízisz, aki minden szerepet kijár annak ellenére, hoy Ízisz szereplőjük volt az egyetlen, aki jelentkezett 1995-ben mágikus erővel, hogy vonatot álltott le, engem áldoztak Földanyaként változatlanul, meg végeztek ki a megyei kórházban 1997-ben. De én voltam Írisz iszonyatos sorssal, valamennyi szocialista embereszmény, akit közösen tettek meg áldozatnak a szocialista iskola tantárgyai ellen létrehozott állandó világapokalipszisnek. Én voltam az utolsó német árja a családommal, ahogyan a média be is állította apa haláláig a Benkő utolsó magyar és Kohut, utolsó német családot. Én voltam az utolsó magyar főszereplő Zalatnay Sarolta Rákóczi téri vasfüggönyös sorsaként, amelyiket Presser Gábor légy Vénusz áldozó emelte, mint a többi sztárját a kivégzőimnek, mint Király Lindát, Rúzsa Magdit már nyomorultként. Oláh Ibolyát Müller menhelyével, mint az értelmiség legyőző mészárosokat Kern András légy Ki Mit Tud-on kitermelt emelte Kati néven fajtalankodójaként a romániai elmeosztálynak, amit ismételtek közösen a népével a fogam megcsonkításával 2004-ben, amikor a hajamat tépték, az ágyban dobáltak Liptai démon bemutatója alapján a brazil kommunistákkal ismétlésében már a születésem kezdetének szappantisztító sorozataik elkezdezdésével, mint világapokalipszisét a két utcának. Én voltam Toni Curtis, az Antológia Humana csillaga, akit rázott nagyfeszültsében a cseremisz pusztítója a Humanának, míg ők álfeszültséget míveltek, mint résztvevői a világapokalipszisnek. Én voltam Molnár Csilla csillag karmikus főszereplője a vaskommunizmusnak, a Vörös Oroszlán határozatlan Halak Medveczky megváltója, felsorolhatatlan szereposztásában a vaskommunistáknak, mint a nyanya Máté Krisztina, akinek előző életét is végrehajtották a többiekével, mint Ádám család sorsával együtt pácini kezdettel, amik nemi csapások voltak, Koncz Zsuzsa szaturnuszi kommunista főszereplő állandó apokalipszis végrehajtója sorsával és Mészáros Kata medve kommunista főszereplésével kezdtek, ezt jelenti Mészáros a kisvonatával a medvének, csernobili kezdetével annak, hogy vége az erkölcsnek, utcanépével győztek le sátánjuk Kex együttesével történő beállítása mellett a feketemágusoknak angyal Mary Zsuzsa, Csepregi Éva, Zoltán Erika, Andó Mariann, mint sátán Évája, Soma mamagésa és Szabó család helyetti lemészároltként és meggyalázottként. Átszúrták a szívemet a világkönyvtáros miatt, mert lyukas szívvel született az egykori Vénusz támadóm, vagyis tudták, hogy ki vagyok.
Én voltam G. Maczó Ágnes helyett az ébredő vallási játszótér magyar kislánya, Baratta Ágnes helyett a cigányság és keleti népek Pszichografológiai megváltója, Margittai Ágnes helyett a Zöld Medeia is.
De én vagyok születésem óta az állatok és nácik Talmudjának Bárány-Krisztusa, ahogyan az Észak-Magyarországban versem mellé megrajzolták, feketemágia kezdetével áldozásuknak. Ez vonatkozik a csillag jutalmakat adó Heves megye teljes egészére, Heveseivel beállítva értelmiség legyőzőkre, amelyek vasbirodalmat jelentenek, ugyanis Heves megye elpuszult, amit áldozásommal ismételtek. Úgy látszik, a Talmud és a vatikáni miskolci Duna tévé ájtatosságnak tűnő véráldozásáak soha nem lesz vége, annak ellenére, hogy a lengyel történelem valamennyi Jézusának sorsát rajtam hajtották végre angyal-fenyő szárnyaimmal, ahogyan megrajzoltak engem az ő egyházuk Feketevonat legyőzőivel.

Gáspár Győzője a narancs Rákóczi terének Miskolc berendezésével Balla Bea nemi szervével az apokalipszisnek árja német utolsó család lemészárlását ünnepelte Feketevonatja kezdetével az Észak-Magyarországban megjelent rajzoknak. Még az aszkéta ünnepi cirkuszát is a csernobili események óta tudták fokozni, Busta leírt verse miatt a tik sem vagytok magyarok Mónika Show népével, azzal, hogy mit nekik a versek, amiket Cseh Károlyék összeírtak azzal, hogy majd én, mint Földanya, akit megáldoztak közösen, egyszer rájövök, miket írogatott az ózdiak feketemágus lírai karámjával, miközben saját sorsukat rajtam végrehajtották könyörtelenül, így emelkedtek valamennyien.

Azt hiszem, mivel semmi sem történt, s az igazat egyikük sem mondta ki soha, hogy segítsenek nekem abban, hogy ez valóban megtörtént, Kuruc Linák erkölcstelensége miatt engem támadtak meg folyamatosan, hogy ez a politikája Magyarországnak, amit Fábryékkal 1995. óta temetnek az én egyetlen nagy közös áldozásommal, csak folytatva tovább azt, hogy van Magyarország, semmit sem értem el ezzel a sok értelmetlenséggel, ahogyan kezdtem rájönni, mi is történt velünk.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Familia KFT tömény hisztérikus Cilikéje anyám
  2019-03-13 10:28:33, szerda
 
  1995-ben támadtak meg engem a tik sem vagytok magyarok Mónika Show vasnemeseket, nácikat, Rákóczi teret, bibliai szereplőket tisztító sátánistáival Müllernek azzal, hogy a média jön nekem majd segíteni.

Ugyanis anyám 83 éve a Cilikéje a szőkék helyetti agyi deformációknak, Gábor Zsazsa folytatással, amit rajtam a két utca 1983-as összerakása óta ismételtek. Tömény hiszti, állandó cirkuszai, jelenetei, jelentgetései, emberségünkben megázásai mellett éltünk, rettegve tőle és a tetteitől, csúnya beszédétől.

A Familia KFT beállítása szerint a család áldozói, mint árja németek Rákóczi téri megtámadói között vannak a németek Csonka toronnyal, a sátoraljaújhelyi rendőrség, amelyik akkor sem lépett anyám ellen, amikor előttük a baltát az öcsémbe hajította. Kihajították a vasváros által legyőzött járványtemető csontjait, helyére lakótelepet építettek végtelen apokalipszise végett a térieknek. Anyám a kazincbarcikai Imre toronydarussal feltörte apa szobáját, összetépte a természetjáró tagkönyveket, ellopta a tagdíjat. Öcsém ezt látta, s amikor apa az őt áldozó rendőrséget kihívta, repült a balta Gyuszika ellen. A pszichiáterekkel együtt minden tettét elnézték, együtt a családommal, akiket kivégeztek miatta velünk együtt. Ugyanis jött vele a családhoz a Rákóczi tere a vaskommunista anyjának, amelyik sorsát kukoricásával Bulgárföldnek rendezték be és ismételték a Győri kapui Balázsné utcanépével, hogy meggyalázta az orosz nemi csapások felszabadító hadseregének egyik tagja. Két Rákóczi tér áldozott meg, a sátoraljaújhelyi és a miskolci, melyhez tartoznak a világ összes téri csapásai, a zöldasszony olasz Rákóczi terével együtt, Kína teljes egészével, összes gésájával a világnak, melyeket 1986. óta Soma Mamagésa és Zoltán Erika miatti gyalázással kezdtek el emelni az egész világon.

Anyám két hét alatt másodszor elmebetegezte le a családomat, azzal, amit apának kiabált naponta őrjöngései közben, hogy apa agybajos, mert agyhártyagyulladása volt katona korában, amit szerinte genetikailag én és az öcsém - csak ketten - örököltünk.

Tehetetlen vagyok vele szemben, nagyon fáj minden tette, amit ellenünk tett, azzal együtt, amit az öcsémmel művelt, hogy Vona Gábor fajtalankodó sorsát Gyuszin végrehajtva a ricsei elmeszociális otthonba szállíttatta, megvádolva azzal, hogy nemi csapás. Majd az újhelyi pszichiáterek 10-szer megsokkolták anyám feljelentései nyomán Vona Gábor arcnélküli miatt, hogy emberi személyiségét összezúzzák Dr. Bohács, elmebeteg pszichiáter, Müller és a Nyírő Gyula kórház elektromoso zsidói agyi sokkolása közben öcsém szíve többször leállt, s rángatózott az egész teste. Mindezt a miskolciak büntetlenül megtehették felfoghatatlan emberiség felszámolása végett, csonkítással, gyalázással, deformálással, mészárlással.

Magyarországon elmebetegség egyedül az emberség volt, s mivel mi voltunk egyedül, nem találtak a világ mészárosai több ellenséget.

Gyuszikát a világnak visszaadni nem lehet, mint ahogyan a médiája által anyámnak összezúzott, meghurcolt családom tisztességét sem lehet visszaadni, sem a torzításokat, értelmetlen szenvedéseket. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A bátyám
  2019-02-12 17:16:02, kedd
 
  Kicsi kora óta nem szeretett, terhes voltam neki. Nem is tudom, mit szólt ahhoz, hogy egész nap énekeltem, zenéltem, meg állandóan szerepelni szerettem volna. Szégyellt engem.

Kicsi korában a Molnár hidegkék szemű apokalipszishez érve kihűtötték a szívét, a Pszichografológiai német árjaként megteremtett utcanépét a Rákóczi térnek így emelték, vitték az utcanépet meggazdagulni határlezárás alatt már Németországba, szerte a világba.
Engem nem szerethetett és tisztelhetett senki, aki szeretett a szomszéd Rákóczi téri cigánytelepe megölte. Mint megtudtam, az, hogy ezt leírom, gyűlöletbeszédnek számít, pedig ez az igazság, az indiai apokalipszis névtárát felvevő patológiáival együtt a Pszichografológiájuknak, mely egy könyvét jelentette a politikának azzal, hogy egyetlen nagy közös áldozással kell megváltani, emberré emelni egész Keletet és a cigányságot, ami születésem óta történik.

Anyámat a média Rákóczi tere támadta születése óta Cilikéjük és Törőcsik Mari kezdettel, Gábor Zsazsáék kitermelésével elvéve teljesen az ép eszét. Tettei kiszámíthatatlanok voltak, állandóan jelentgetett engem, hogy kurválkodom a Rákóczi tér emelkedésekor, fényevésen tartott minket. Legnagyobb baja az emberség volt.

Bátyámat nem bántották többet, elég volt annyi, hogy megházasodott a Keresztesi familiával, három gyerekessé vált.

Egyszer hagytam rájuk a két kisgyerekemet, egyszer mentem fodrászhoz, egy alkoholistához, amiről nem tudtam és órákon keresztül dauerolta a hajamat. Bátyámék ott hagyták magukra a két gyerekemet, mert mentek ebédelni családostól valakihez. Én szégyelltem magam apa előtt, soha nem mentem volna panaszkodni, mint ahogyan azelőtt sem mentem nagymamához, hogy éhezem.

Bátyám jelleme eltorzult teljesen, érdekké vált, vagy az is volt, szív nélküliként.

1986. Csernobilkor győzött le a Sátán, együtt a rózsakeresztes renddel, küszöb őreivel, földönkívüliekkel, hatalmas erőkkel, együtt a miskolci Rákóczi térrel és Győri kapui utcanéppel.
A bátyám megjelent egy Pestről lehozott Novák nevű téri néppel, csengetni kezdett a kaputelefonon. Nem akartam beengedni, mert nem voltam magamnál, a legyőzésemkor idegösszeroppanást kaptam.
Gyenge voltam, báb lettem, senkinek sem tudtam ellentmondani, nem uraltam magam többé.
Valaki beengedte a bátyámékat, feljöttek, majd a Novák kitámadott engem azzal, hogy mire vágok fel.
Ez volt a kezdete a gyalázásomnak, nem az, hogy én kurva voltam, ahogyan itt is írták a miskolciak.
Csak néztem hatalmas zöld hipnózisos szemekkel, időnként segítséget kérve olyanoktól, akik embereknek látszottak, mint az orosz természetgyógyásztól 1991-ben, aki egyből mondta, hogy azért tettek tönkre, mert nagyon szép voltam, fokozatosan a kisebbik lányom születése óta Benkők sorsaként. Nagyobbik lányom vezetett, ő vitt a boltba bevásárolni, mert a nácik emelését kezdték elölről tetteik és világkönyvtárja ismétlésével a Varjús zsidó népnek aszkéta ünnepi cirkuszként Busta verse alapján.

Bátyám Csernobil után, hogy ingyen ihasson a feleségével, felhozta az ózdi H. Tibor gázszerelőt a szőlőbe, mely még akkor megvolt apa örökségeképpen. Szabályszerűen felkínált engem az utcanépének a borsodiaknak. Ekkor Csepregi Éva miatt támadott meg a Bertalan utcai cigánytelep feketemágiával telepakolva minden részemet, együtt Mary Zsuzsa angyal sorsával, legyőztek helyette, aminek a rajza Időjelekben ki lett adva. Zoltán Erika interpop fesztivál folytatásával a születésemkor kezdődő koncertnek gésákkal és Erikákkal ekkortól emelkedett.
Kénytelen vagyok kiírni a lett volna igazi főszereplők neveit, már amiket ismerek, mert emberiség ellenes csapásokként áldoztak meg.
Az ózdi H. Tibor mondta, hogy vigyem le a vasbeton pincéből a hordórészemet, mert a bátyám ki fogja árulni, előzetesen többször lecserélte a lakatot a borházról és kizárt engem a gyerekeimmel, amikor hétvégén be akartunk menni, kiárulta a gyümölcsöket, zöldségeket. Majd kiszedte a szőlők mellől a karókat, állítótólag ellopták a szerszámos kamra tartalmát, eladta a hordókat, majd a szőlőt is engem becsapva, ötezer forint hallgatópénzt fizetve az öcsémnek, hogy ne mondja el nekem, mert ők személyesen írták alá az adás-vételi szerződést. Előtte eladta Budai Zsuzsanna, apa volt kihasználója apa házát haszonélvezőként egy román asszonynak, így apa, mint árja német áldozása kisvonat felszedésével Sátoraljaújhelyen halálakor be lett fejezve.

Csernobil után egy héttel jelentkezett Lázár egyik vázájával, a csíkossal Tibor, mellé hozott pár szál virágot, de én már semmit sem érzékeltem a valóságból, amire utalt kivégzésem után, 2004-ben Alberle Lajos pszichiátere az elmeosztálynak, hogy mióta tart ez, ekkor hívtak be epilepszia rendelésre, parkinsonosok után helyettük áldoztak.
Pár hét következett a rózsakeresztes rend és a sátán kezében fertelmes módon, mely teljesen összemosódik a mai napig, csak képekre emlékszem, majd elküldtem eszmélve Tibort, amelyik feleségül akart venni, berendezve gyerekeimnek emeletes házában a gyerekszobát.

Ezután 1988-as költözésemig nem emlékszem, csak az 1987-es nagy jégre, hogy alig tudtam a Telefongyárba bemenni dolgozni a legyőzésem után, ahol bújtatott létszámként alkalmaztak, mert a párt teljes egésze Rákóczi téri volt már, küldözgették a jelentéseket utánam. Kétszer-háromszor kimentem a bátyámhoz, ami furcsa volt, mert haragudtam rá az állandó becsapásom miatt bábként, ahol részegségig itatott engem a család baráti körével, belevittek mocsokba, melynek következményei is lettek. Mai napig a bátyám felesége ezeket híreszteli a városban, ahelyett, hogy segítettek volna, hogy bábként jártam, ész nélkül, hipnózisban.

Kb. 12 még élt az öcsém, Malek Andrea kísérete, az amerikai elmeosztály óriás szellemvilág teremtője cipelte magával Müllerék feketemágusaival együtt áldozva alkoholisták, fektemágusok helyett, Kecskések és Farkasok helyett. A bátyám ezidőben - míg én kizáró gondnoksága alatt voltam a II-es elmeosztályának a klubjuknak saját világkönyvtáruk és szerepük ismétlésekor - halálbiztosítást kötött rám a volt férjem idejében használt asszony nevemmel, melynek csekkjét egyszer a biztosító ideküldte. Mindenki megbocsájtott neki, mai napig azt mondja, miért kellett megszüntetni a biztosítást, nem érti, hogy érvénytelen volt, hiszen ő kötötte ránk. Ezt is megúszta, később ismét biztosítási ügynök lett.

Ezek a legfontosabb dolgok, amikre emlékszem a bátyámmal kapcsolatban, meg az állandó emberség ellenes becsapások, híresztelések, leitatásom, mint magatehetetlen személy ellen elkövetett erőszak közreműködőjére.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem bírom tovább, rosszul vagyok állandóan
  2019-02-01 16:25:25, péntek
 
  Nem bírom tovább viselni a szétpüfölt testemet, hatalmas hasamat, nem tudok kimenni az utcára az ínyevő baktérium miatt, mely folytatja a munkáját, diagnózist is megtagadták tőlem, még a paradentozissal is, pedig csak azt kértem. Mindenütt törvényszegéssel találkozom, bátran leírnak engem bármilyen cégnél, fillérezgetve. Nevetségessé tesznek, amióta kérem a kivizsgálást az ide tartozó utcai szereplők, már mindenütt ők vannak, sikeresek, diplomásak, könyveket adnak ki, hangjukat felemelik, hogy mi ez az ellenkezés, mikor ők, a vérrel megváltottak csak nyugodtan akarják folytatni meg nem érdemelt karmikus életüket.

Nem bírom a szívemen a terhelést, nagyon le vagyok törve, legszívesebben megölném magamat. Nemcsak a szégyen miatt, hogy engem meggyalázott Miskolc minden nemi kivégzője miatt, ezeket vive sztárnak hosszú éveken keresztül, születésem óta a pusztítók sorsát hajtva végre. Nincs hová menekülnöm Magyarországról, amelyik nem fél és tart senkitől, vicces torünnepekben temetett el engem az ország egyetlen embereként kakasfrizurás Gáspárral, amelyik ide tartozik a II-es elme bibliai apokalipsziséhez állandójaként az RTL Klubnak.

Undorodva eszméltem fel 1997. óta időnként, felismerve, hogy mi történik itt, éppen mutatták a médiájukban, s hiába kérek minden hivatalos szervet, hogy nézze végig a média temetői torünnepét, melyben bizonyítja, mit művelnek velem a lakásukban, nem történt semmi.

Hát így járok, hatalmas erővel a testemen, mint azelőtt, csak akkor a gyilkosaim kínoztak. Ez is a kínzásnak egy módja.

Bocsánatot kérek azoktól, akiket becsaptam két éve azzal, hogy bármiféle változás történik, valamint kiderül az igazság. Engem is becsaptak, hiszen megtámadtak a lakásomban a földönkívüliek, aminek a kimondása is paranoid skizopreniának számít. Azt játszották, hogy átvisznek a matrixba az űrhajóra, átformálni engem egy hónapon keresztül. Előtte írták ezt a blogot, amit én nem tudok elolvasni és egyfolytában rettegek miatta. Mindig abban reménykedtem, hogy egyszer letörlöm és akkor elkezdődik majd a hivatalos névfeltárása a szereplőknek aszerint, amit végrehajtottak.

Sajnos nincsenek csodák, szerintem ez is elmeosztály, együtt játszanak két éve. Nincsenek hősök, csak nemi gyalázó férfiformák az egész világegyetemben. Mindenki csak a saját hasznát nézi, meg azt, amit elért mesterséges kitermeléssel, mint a Jánosok, a Ferencek, Erikák, Ildikók, Ágnesek és valamennyi neve a Pszichografológiájuknak.

Belém rekedt a szó, csak fekszem hónapok óta mozdulatlanul. Játékszer vagyok továbbra is, a rengeteg hazugság, amit leírtam jóhiszeműen, hogy lesz igazság nem volt igaz. Nincs tehetség itt, csak gyalázat és fertelem. Mindent megfizettetnek velem és a gyerekeimmel.

Hát ennyi volt, tavalyelőtt júniusig tartott a játék, hogy Attiláék jöttek megmenteni, csak egy név kellett, akit a gyerekeim ismertek. Nem volt igaz semmi, csak a mocsok és a gyalázat. Ilyen szép a világ a meggyalázottak számára.

Nincsen kitől segítséget kérni. Minden emberjogi bizottság Uniós berendezéssel jött létre, a véráldozók hozták létre őket a jövő összekevert és általuk lemészárolt, meggyalázott világának igazolásául, hogy minden rasszista már, ami a külsejüket, vagy tetteiket leírja, pedig egyedi elbírálásra lenne szükség, s van olyan népcsoport, amelyik kollektíven hajtotta végre a gyalázást utasításra, többszáz éve állandóan.

Ne gondoljanak rám rossz szájízzel, csak jeleket akartam adni négy-öt éve, hogy mi történt a semmiről sem tudó karma, vagyis hét halál fátyol népén, vagy sátán népén kívüli emberekkel, hogy közösen áldozták meg őket világapokalipszisként. Ez az egész országot jelenti, mint Góg és Magóg népét.

Varrónőnek zavartak el, igen 1973-ban a menhelyiek sorsaként, azóta emelték Pogány Judit kezdettel őket, Végh Antal Egyedül a kastélyban Ilona főszereplőjeként jártak a Kisz-nél éppen a már értelmiséggé vált pokol angyalainál. A kastélyoknak mindig több funkciójuk volt. Voltak bennük miskolci előtti időkben - ez a vasnép, hogy el ne felejtsék - nemesei az állandó világapokalipszisnek, különféle korokat hajtottak végre állandó vasbabilon Hitler népével együtt többszáz éve már. A kommunizmus mindig szocialista iskola és forint berendezéssel indul, utána egyből jön a kommunizmusa a Kata Mészáros kocsmának, melyek miskolci berendezéssel bírnak, Nagy Ferót tették be ismétlésben 2004-es, utolsó kivégzésemkor a médiájukba. A szocializmust általában Leninnel és bábjaival rendezték be minden időben ezer éve, ilyenkor szemben állottak a nemesekkel. Miután a vaskommunista Sztálin népe elzavarta a nemeseket a kastélyokból, tüdőkórházakat üzemeltettek születésem előttől, tiszta hangú embereket lemészárolni. Ez a mindenkori egészségügye az országnak, talán voltak kivételek az orvosok között. Most a belőlem emelt, semmiről sem tudó orvosok vannak mindenütt, a többi utál engem, mert élek még, hiszen két éve szétpüfölésem után lebomlásomra, majd elégetésemre kellett számítani, hogy jól és szépen éljenek a vérrel megváltottak. Hát az igazság kimondása jelenti a gyűlölködést számukra. Sátán népe nem tud szeretni, soha nem érdemeltek volna meg emberi létformát. Nekik túrni kell a földet istálló házak mellett, analfabétaként, mivel olyan iszonyatot hajtottak végre. A vasnép fertelme nem ismer határokat, a sírjukban is gyalázzák mai napig az embereket, angyalokat, Isteneket. Nekik visszaadni mindazt, amit tettek lehetetlen.
1945-ben készültek a folytatásra a miskolci központjával a vasaknak. Kastélyokba vitték az apokaliptikus csapásaikat, meg megtették őket házmesternek, hivatalsegédeknek, könyvtárosoknak, népművelőknek.

Azt meghagyom örökül, hogy amit véráldozással és gyalázással létrehozták űrbabel néven new yorki központjával az ikertoronynak, nem vezet semmi jóra. Míg a népek nincsenek szétszedve eredet és sátán népe szerepei szerint, mikor mit hajtottak végre, addig nem lesz békesség és nyugalom. Külön vannak a kínai pusztító nap és holdjeles népei, mint állandó Pszichografológiai sátán népei, amik helyett engem áldoztak meg, külön az űr csapásai, mint mindenféle szörny Bodor űrpusztító népeként, külön a keleti patológia, amely ellenállóként állandóan születik meg ember formában az egész világot benépesíteni. Külön vannak a kalapos pusztító zsidói, mint áldozóim, az ortodox állandó kislányáldozók, Heródes gazdag pálmajeles zsidói, amik Bajnaiékkal kezdtek libalábas történelmet, azt ismételték, mit hajtottak végre az embereken Ildikók kitermelése mellett.
Külön vannak a legyei a zsidóknak, mint 130 éves nácik, amik szétlyuggatták mindenemet, terelgettek az udvarán az iker háznak, hogy őket meggyalázták a pók fasiszta népei a barakkokban 1995-ben ismétlésében a fényevésüknek, egykori Lucifer cserépkorán, Égő Jeruzsálemként haladva végig, amiből erednek a keleti népek teljes egészével. Külön vannak az állandó Időjelek testenyészetei, mint a spanyolok pusztítóikkal, sárga lázként, spanyolnáthaként, meg ki tudja, milyen betegségekkel, amivel az egészségügy pontosan tisztában van, hiszen a feketemágia kezdetével feketehimlőre oltottak. Külön vannak az állatistenek, démon istenek a megváltottakkal, külön vannak a nácijai a Bárányos állandó áldozásuknak, amit velem kezdtek el születésemkor főszerepében Évájuknak, ismétlésben 1995. Húsvétján tettek feszületre a II-es elmeosztályukkal. Külön vannak a labor szőkéi, a nemi csapások szőkéi a Rákóczi térnek, külön a hatalmas táborrá lett fertelmes nemi csapásai a vasnépnek, mint nemi szervei az oknak,amiért világot gyaláztak hosszú éveken keresztül a fajtalankodók emelésével és kitermelésével, sztárrá tételével. Külön vannak a négerei Indiának, amiért a rasszizmust bevezette a cigányainak, külön van az afrikai népek maradéka, páran csupán. Külön vannak a trianoni zsidók, mint állandó sátán népei, ami Magyarországot is jelenti Góg és Magóg népeként, halál népeivel és láthatatlan világbeli csapásaival a világapokalipszisnek. Míg ezekkel a világ nem számol le, addig nem lehet igazság és békesség. A zsidó nép sárga, a többi állandó világapokalipszis végrehajtója, bibliai szerepek alapján.

Végtelenül, születésem óta vonulnak sorozatokban a magyar nép által képviselt világkönyvtár népei, mosakodva vérben emberré nemesedve.

Külön van a Rákóczi tér egykori tisztátalan lelkeiből a Talmud Jézusának idejéből hatalmas táborként szaporodva, megszületve emberi formaként.

Nincs már reményem arra, hogy bármi történjen, ezért kérek elnézést mindenkitől, hogy felkavartam a szép életüket az én igazságommal, melynek semmi értelme sem volt, hiszen senkitől sem lehet elvenni a meg nem érdemelt életét, senkinek sem lehet visszaadni, még ha lenne is igazságszolgáltatás a Földön.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Emberiség és emberség ellenes iszonyat miatti kivizsgálás ké
  2019-02-01 16:08:49, péntek
 
  Emberiség és emberség ellenes iszonyat miatti kivizsgálás kérés


2018. szept. 10. 9:26
címzett: ...

Tisztelt ...!


2017. november 16-án írtam Önnek levelet, melyre a mai napig nem válaszolt, bár elismerem, felfoghatatlan és ésszerűtlen dolgok történtek velem az országban, de kivizsgálásához és helyzetem változtatásához segítségre van szükségem. Egyedül az Önök szervezetében bízom meg, annak ellenére, hogy jelenleg Magyarország is Önökhöz tartozik, s rendelkeznek itt képviselettel, akiknek érzékelniük kellett volna már nagyon régen, hogy valamilyen nagy közös áldozás történik az országban.


Magyarország több ezer éve állandó bibliai világkönyvtár apokalipszist hajt végre az egész világegyetem berendezésével, világ urával az élén, Hunnia börtönével és a jelen vasvárossal, ahol élni kényszerülök iszonyatos állapotban és koldultatásommal. Magyarország vezetői most a vasnépből és a Hunnia börtönből állanak, törvénytaposók, csak a saját apokaliptikus szereplőiknek vannak jogaik és a börtön gyilkosoknak minden emberjogi bizottságnál. 1956. óta a politika kiválasztott névtár emelésével, egymás után végrehajtott kommunista, vallási történelmi korok végrehajtását jelenti a család áldozásával saját szerepükként.


1956-ban kezdték az újabb világkönyvtárat, melyet a zsidó Varjú hatágú csillagos népe gyűjtött össze. Velük már kezdték a bizonyítékok eltüntetését, nem tudva senki által, mire készülnek a távol-jövő tekintetében az élet és halál urai. A szerepeiket folyamatosan elölről kezdték emelkedésükkel, gyalázásom utáni jutalmazásokkal utcák és névtáruk alapján.


1956-tól hatalmas ratkónak nevezett létszámú születéssel mai napig hosszabbítják a világkönyvtárukat, melyeket a skizopren elmeosztály szereplői már nem vállaltak, szétmentek szerte a világba. Az én családomat egyik utolsó árja németként választották ki áldozatnak. Előzőleg kb. 83 éve megáldozták az utolsó finn-ugorként Volga mellől hozott Benkő Lajost, anyám apját olaszliszkai központtal Lévai forgószél néven, lebontva a belső felépítését is, sírjában is gyalázva. Ezt a sorsot családommal kezdték el születésemkor egyből, 1958-ban, valamennyi főszerepével és könyvszerepével az elmeosztályoknak, mely a mai napig tartott. Az elmebetegek hatalmas temetői ünnepség rendezése közben sztárjai az országnak.


1997-ben beszállították fuldoklással a Pszichiátriájára a könyvszereplőknek, azóta tort ül az ország, nevünket csúfolva kakasként, kakasfrizurásokkal, hatalmas gazdagulásokkal, tékozlásokkal, miközben én haldokoltam gondolkozás nélkül, beszéd, írás, mindenféle kommunikációs képesség nélkül koldusként, a lányommal tartattak el. Mindegyik végrehajtotta áldozásommal saját szerepét, előző élete tetteivel, majd jöttek a betegségeik is torzulásaikkal, de már születésemkor megrántották a lábamat azzal, hogy a sántákkal szolídarításban kell lennem. Minden torzulás, betegség, nemi kilengés, fajtalanság áldozásommal emelve volt, akár a világ összes vallása, amihez magyar kislány jelmezbe öltöztettek és ezt elnevezték ébredő játszóterének a vallások korainak.

1966. körül lezárták vasfüggönnyel az országot itt és német központban, mivel a trianoni németek tettek minket anyám apja folytatásával, anyámmal, Benkő Magdolnával való összeházasítással áldozatnak. Elkezdtek a Hunnia börtön elmeosztály Táncdalfesztiváljával egy világtörténelmet, mely koroktól, Istenektől elpöröltek engem, végig azt énekelve születésem óta, hogy én álomvilágban vagyok, amit hipnózisként hajtottak végre születésem pillanatától, amikor kimondták rám a szülészeten, hogy én kurva vagyok. Ebből lehet következtetni, hogy velem, aki a férfiakat nem ismerte, hogyan bántak, mit hajtottak végre 1986-ig is, amikor a Kex együttesük Zöld-sárga dala alapján történő áldozásukban a világ Urával Csernobilkor és a rózsakeresztes rendjük szörnyetegével, küszöb őreivel közösen legyőztek engem a vasvárosi Rákóczi tér cigánytelepével, üzenve a medvének érthetetlenül, hogy olyat kottáznak az égre, melyet többé nem mos le a hó. I. emelet együttessel állították be ekkor a rózsakeresztes rend egyik űrhajóját, Germaint beírták saját vasnépük történelmébe Rákóczi fiának. Bizottság együttessel állították be még az állandó kislányáldozó ortodoxokat, különféle zsidó néppel együtt. Orvosok, Elmeosztály, felfoghatatlan Feketevonattal születésem óta ismétlő elmeosztály tombol a magyar politikában, állandóan elölről kezdve a történelmi korszakokat. Első embergyilkossággal kezdték el a világ történelmét a karmikus szülöttek kitermelésével értelmiségnek.


Zenei utcanéppel állították be minden időben azt az elméletet, amit éppen végrehajtottak. A Révész utcai szappantisztító sorozatok főszereplője helyett engem tettek meg áldozatnak a világ ura országainak vonultatásával, nemesedésükkel és tisztulásukkal sorozatfilmek alapján Eszmeralda Puniella arcommal.Két utcát rendeztek be 1983-ban, a sátoraljaújhelyi Révész és a miskolci vasvárosi Bertalan utcai Pszichografológiai Uniós ország és névlistát világapokalipszisként, amiknek saját iszonyatos kíséretük van a láthatatlan világban, a világ összes természeti erőivel együtt, s ezek a szereplők vártak születésemkor. Azóta ismételnek a tort ülő politikusokkal, médiájukkal, haladnak végig a két utcai és miskolci névtáron, véráldozással emelik a celebeket, izmusok képviselőit folyamatosan ismételve a születésem óta történteket történelmi korszakokkal együtt. Minderre Magyarország lírai karámnak nevezett költői, művészei 130 éve készültek, különböző áldozások előre megírásával és berendezésével. Áldozásommal tisztították egész Keletet és a cigányságot, melyet az ötvenes évek óta vonultatnak, emberré emelés céljából, fényevésen tartva minket. Szepes Mária Pszichiátriája, melyet NagyPán népének könyveként, Unióként rendeztek a miskolci Bertalan utcán 130 éves világtörténelmet végrehajtó apokalipszisként születésemkor távol-keleti pusztítókhoz írt elméletekkel kezdődött Ágnes főszereplőik helyett az én áldozásommal, azzal, hogy kiszedték az emberek fogait, mert náluk születnek meg a pusztítók utódai, melyek elviszik a kurvák fogait. Így kezdődött 1958-ban, mai napig megcsúfolva vagyok hatalmas pókhassal, mert náluk születnek meg az űrpókok is. Psziché, félig nemes, félig cigány lett volna a Pszichografológia főszereplője. Ezeket a neveket, mint főszereplőket, melyeket felderítettem tartalmazza a tvn.hu blogja.


Négy éve kértem segítséget a tvn.hu blogjában, nagyon szégyelltem magam, hogy ilyen állapotban vagyok. Ekkor már a média csatlakozott, leplezni kezdtek valamennyien, bemondták a szereplők a szerepeiket, mikor melyik vaskommunista főszereplő helyett áldoztak meg, hogyan hajtották végre a könyveket. Bemutatták a médiában temetői ünnepem keretén belül Müller Péter Sziámi tik sem vagytok magyarok cigánytelepe, mint ózdi fenevad energiájával lakásokban mészárló feketemágusok tetteit, melyeket a lakásban rajtam hajtottak végre, vagyis minden bizonyíték fel van véve, meg van írva, meg van festve, mint a lengyel történelem, melyet kislányként való lerajzolásommal fenyő és angyalszárnyakkal, a feketemágiával becsinált egyházak történelmének ismétlésével Fenyő néven hajtottak végre.


Feltettem a tvn.hu blogba a megmaradt Jeruzsálem cserépkaspóit, egykori Lucifer égő Jeruzsálemének maradványaiként, melyeket a történelmi korszakok ismétlésekor rajtam végrehajtottak, ezekből emelkedett Kelet, de itt senkit sem érdekel a nagy közös áldozat, hiszen hatvan éve nem élik saját sorsukat, végzetüket, tetteikkel együtt végrehajtják, miközben utazgatnak, külföldön gazdagulnak, nyaralgatnak, hosszabbítanak utódokkal végtelen apokalipszis végett. Feltettem a sakk-kártya sorozatukat, melynek a Zöldasszonyát, Sophia Lorent ismerem, tudom a jelentését a kártyájának, sorsát 1986-os Idegösszeroppanásommal hajtották végre, akár a francia Napóleonos kártyát 1971-es ismétléssel már, hiszen Woddy Allen sorsával kezdtek összetörésemmel kerékpárral pici koromban, melynek a könyvét kiadták a neve alatt. Feltettem a blogba az írásaim mellett megjelent illusztrációit a feketemágusoknak, mint egyházak állandó legyőzőinek, szerepeimmel, ahogyan engem az egyik áldozóm megrajzolt.


Szerepeim szerint Ufó is voltam születésemkor az énekesnővé vált Tiboldi Mária szerepében, így hatalmas energiák értek, vezettek engem nagy erővel legyőzésem óta. Eleve a világmindenség benne volt a világapokalipszisben, mert Bodor, az űrpusztító fogadott születésemkor, bár tudom, hogy ez meghaladja az ésszerűséget valóban. Iker házában éltem az űrpusztítónak 1998-ig, ahol iszonyatos dolgok történtek. Születésem óta űrapokalipszist hajtottak végre a kíséreteikkel, Kátyi főszerepemmel, falvak és tanyák elnéptelenítésével, egykori bibliai apokalipszis tagjainak kitermelésével, régi történelmi időszakok és tetteik végrehajtásával, informatikai robbanás véggel 1995-ben.


Október elsejével a négy éve nagynehezen összerakott világapokalipszist a bizonyítékokkal együtt törölni fogják, a tvn.hu többé nem segít nekem, mert nem vállalja többé a világmindenség emberiség ellenes csapásainak leplezését magára.


1986-os legyőzésemkor a medve kommunista kor képviselőjének üzentek meggyalázásommal, annak a medvének, amelyik kirándulásokkal, ifjú természetjáró szakosztályokkal, kisvonattal berendezett kirándulók utazgatásával, focijával apának egykori szocialista korát képviselte. Szerintem ez az világ urával történő közös legyőzés gyalázással üzenet a medvének már régóta tart, Soós névnél történik a felfoghatatlan nemi gyalázásuk, melyre a medve hóval és jéggel válaszol.

A medve szocialista kor kiránduló kisvonatát Orbán Viktor Orbán kerékként elmeosztályával rajtam szerepét Katalin kerék néven végrehajtó torünnepes gondnokság alá helyezésemmel győzelemként ünnepelte Mészáros gázszerelő név berendezésével, mivel itt a medve szocialista kort Mészáros Kata képviseli szerepével a vasvárosban, utcanépe kísérte ezt az időszakot, s gázszerelő volt a csíkos vázájával Miskolcnak hozzám hozott csernobili gyalázó. A medve szocialista iskolai berendezés után árja kék villámlás violinkulcsos nyakkendővel után jöttek egymás után a szaturnuszi kommunista korral kezdődő Vörös Oroszlános vaskommunista korok gyorsan egymás után az én áldozásommal a szereplőik és Annás világapokalipszisük szerepében, kiválasztott nevekkel penitenciás emelkedéssel, mint Ferencekkel, Gáborokkal, az összes Katalinja mellett a világnak, Linákkal, mint Staller Ilonával, Lin cseppekkel, mint Sztálin vaskommunista népével, Lindákkal, felfoghatatlan nemi csapásával a mindenségnek. Valamennyi reformátust penitenicás véráldozással emelték születésem óta, előző életük szerepeivel. Magyarország magyar nevűjei karmikus eredettel bíró állandó világapokalipszis végrehajtó az embereken kívül. Elmeosztályok irányították az apokalipszisüket, politikájukkal együtt. Művészeik, mint utcanépként emeltek verseivel kellett volna bizonyítanom a szerepeket, amikkel megáldoztak, ezekbe kellett belefolynom, mióta felkeltem az ágyból, 2007. óta, azóta tanulok írni is. Mindig letörlik az írásaimat, vagy bezúzzák.


Busch-tól tudtam már kb. három éve, hogy én ember vagyok, nem tudtam, miért vagyok más, mint a többiek, mikor közölte Amerikában Magyarországnak, hogy ők embereket nem áldoztak a világjátékoknak nevezett történelmi korszakokban. Ekkor tudatosult, hogy Magyarország megáldozta a semmiről sem tudó embereket az elmeosztályaival maguk helyett azzal az előre kitervelt ötlettel, hogy ők elmebetegek, akiket gyógyítani kell, támadva az embereket folyamatosan a szőke gondolkozás nélküli nemi csapások és minden fogyatékosság miatt, ami náluk nem volt tökéletes. A szomszéd lakó kísérete, a miskolci cigánytelep megölt mindenkit, aki szeretett és tisztelt engem születésem óta.


A tvn.hu nem törölheti le a blogot, hiszen ez emberiség ellenes világapokalipszis feltárása és tudomásom szerint az emberiség ellenes csapásoknak nem lehetnek személyiségi jogaik, nem évül el soha, amit tettek.


Kedves K...! Félek mindentől, túlérzékenynek születtem, nem is értem, hogyan bírtam ki a másik világ összes csapását születésem óta. A szívem gyenge, nem tudok beszélni, csak írásban tudok kommunikálni. Nem bírnám ki, ha hivatalos személy jönne hozzám, elájulnék. De kérem, hogy vizsgálják ki a magyarországi történéseket, nézzék meg az 1997-es kezdettel induló temetői ünnepeket győzelmükkel az utolsó ember felett tort ülő média minden szavát és bemutatását. Belső részeim bomlásnak indultak tavalyelőtt, a szám belső része lebomlott, testem minden része szétpüfölésre, eltorzításra került. Hangom egyáltalán nincsen 2004-es utolsó kivégzésem óta a miskolci megyei kórház szereplői által.


Az apokalipszis állandó végrehajtói valamennyien megszülettek, 83 éves ismétlésben felállottak politizálni az áldozóim, mártírként magukat feltüntetve pénzeket vesznek fel szüleik után is, akik még szerepeiket vállalták. Itt éltek az emberek Európában, egyedül ők nem tudtak semmiről, 130 éve vasvárosi megjövetelkor kezdték el az utolsó magyar közös mészárlását utcanépével a költőknek, zenészeknek, illusztrátoroknak, mint feketemágus lírai karámjával a 666 ózdi központjuknak együtt a vaskommunista feketekereszten hét rózsás Vénusz áldozó atlantiszi lopott feketemágiájával az egykori ördögöknek. Védekezni lehetetlen volt ellenük, meg felfoghatatlan mindaz, amit végrehajtottak üzenve a csillagoknak, ég seregének, mindenkinek, hogy mentsenek meg az országtól, elpörölve mindenkitől. A nácik értelmiség legyőzők lettek, bolt és közlekedés fóbiájukat rajtam végrehajtva emelkedtek előzőleg elkövetett Varjú népe mészárosaiként.


Magyarország a nagy közös játéknak nevezett áldozásunk alatt mindenféle írott törvényt felrúgott, embertelen körülményekkel, mindenféle ruházat és élelem nélkül tartva minket saját szerepei végrehajtása közben, kifosztásokkal, paragrafusok felrúgásokkal, mindenféle segítség nélkül megtámadva mindenkit, akiben jóságos szándék volt irántunk, végig azt téve, amit akarnak, leinjekciózásommal, legyógyszerezésemmel, folytatva eszméletlen állapotban is az állandóan elölről kezdett tetteiket, világkönyvtárukat, így emelve és tisztítva a hosszabbítás végett létrehozott utódokat is csupán azért, mert az emberek általuk régen emberiességi törvényt jelentettek.


A világapokalipszis tagjait és lírai karám művészeit Kossuth, Életmű és különféle díjakkal jutalmazza szerepe végrehajtásáért véráldozással a miskolci vasváros politikájával. Folyamatosan történik a miskolci névtár alapján az emelkedésük nemeseivel együtt a vasnépnek.


Írtam Catherine kollégájának is, de mai napig nem válaszolt. Én a többi emberjogi bizottságban, melyek létrejötte összefügg a vasnéppel, nem bízom, mert nem az embereket képviselik, különben nem történt volna meg, hogy 83 éve hosszabbítják az utolsó magyarok mészárlását.


Várom szíves intézkedését és kérem, hogy emberiség és emberség ellenes rémtettek végrehajtása miatt eljárást kezdeményezni szíveskedjenek, leállítani a magyarországi politikáját a penitenciás tisztulóknak nagy közös játék-áldozás néven.Üdvözlettel és tisztelettel:


Kohut Katalin

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Világ-Magyarország egészségügyi csonkításai
  2019-01-22 02:57:54, kedd
 
  Világ-Magyarországgal kezdtek születésemkor saját, egykori emberek ellen végrehajtott tetteik miatti megtámadásunkkal a világapokalipszisével - melyről még mindig nem beszélnek - az ország lakosainak, a halál hét fátylából megszületett gyilkosok helyetti ember áldozással, világkönyvtárával az összes szerepének az 1956-os skizopreneknek, majd folytatták a kommunista korokat vasfüggönyével Miskolc vasvárosának, saját orosz csapatuk behozatalával, miskolci elmeosztály főszereplőinek Táncdalfesztiválra állításával a Ki Mit Tud-osok mellett politikailag kiválasztva áldozásommal az apokalipszis állandó szereplőit, védve a szőkéket, mint józsefvárosi mosónőjüket, csonkítva a fogaimat, meggyalázva a pusztítóik miatt.

Mint írtam, kértem időben kivizsgálást arról, miért fenyegetnek a miskolciak a megyei kórházban a pesti orvosi kamarának 1995-ben, majd Rácznak 2001 körül, az egészségügyi minisztériumnak, amire a válasz a gondnokság alá helyezésem volt. Végig abban biztak, hogy egyedül az ember nem tudja magát megvédeni, azt tesznek velem, amit akartak, senki sem hisz nekem és nem is lehetett tenni semmit Müllerék ellen.

1975-ben támadták meg a két lapátfogamat Brigitte Bardot ide tartozó szőkéjük lapátfogai miatt, majd kihúzták, miiután kilyukadt, ekkor Máté Krisztina vaskommunista főszerepét kezdték el, nyanyának szólítva engem férjük által.
Gór Nagy Mária 1986-os mindent a számban lebontó csapása ellen, meg amit kaptam a média bemutatója szerint 1995-ben folytatásban ínyevő baktérium néven a miskolci II-es elmeosztály csapásaitól, akik osztályán kétszer ki is végeztek engem eszméletlenségig semmit sem tehettem. A miskolci fogorvosok megtagadták még a paradontosisos kivizsgálás kérésemet is azzal az indokkal, hogy senki ezt a diagnózist sem fogja közülük kiadni. Enélkül nem kérhetek méltányosságból sebészeti támogatást, nincsen pénzem arra sem, hogy utazgassak, mivel tőlem megvonták a közlekedési támogatást is.

Míg a kivégzéseim miatti betegségeimből születnek meg már régóta a beteg gyerekek, ezeket támogatják több millió forinttal havonta, engem az emberiség ellenes bűnük elkövetése után sem vizsgáltak felül, nem tették lehetővé azt, hogy az egészségem legalább visszaadásra kerüljön, bár azzal csúfoltak a megyei kórházukban, hogy ne mutogassam így magam az embereknek.

Müllerék nemcsak a számat tették tönkre, elvették a hangomat végleg, tönkre tették a lábaimat, nem tudok közlekedni az utcán. Testem minden része eldeformálásra került.

Mivel politika részeként az emberiség ellenesek fényevésen tartva a nácik emelkedése óta, meg végig nyomorban főszereplők helyett csonkítottak, 1987-es Sasfészek óta gésák emelésével egyesével haladva végig az elmeosztályok névtárán támadva engem az időnkénti betegségeik és nemi csapások miatt ismétlésben álllandóan, nincs olyan bíróság a világon, aki a hazug történelmeket híresztelő magyar felvett nevűek ellen eljárjon. Nem tudom, hogyan és kitől kérjem az egészségem helyreállítását, valamint emberi körülményeket, mivel a véráldozásommal emelt nácik és reformátusok, valamennyi politikai állandó szereplőivel a kommunista koroknak jelenleg is hatalmon vannak médiájukkal, mint az állandóan búcsúzó, kivégzésüket rajtam végrehajtó utcanépekkel együtt.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Németország Klubja Trianoni II-es elmeosztály apokalipszise
  2019-01-09 16:53:46, szerda
 
  Németország trianoni zsidói kezdték el az árja német családom meghurcolását, cigányozva minket anyám és az anyám anyja által II-es elmeosztályával a világapokalipszis állandó bibliai zsidóinak, mint sátán népének 83 éve már. Ez volt látható Győzike kakasfrizurás szlovákokkal történő győzelmi torünnepében, amikor koldultatásuk közben saját sorsukként gyaláztak engem éjjel-nappal, kínozva melleimnél fogva Király Linda sorsaként.

Németország a Rákóczi téri hétszeres hosszabbításában a médiájának bemutatta 1997. óta az összes áldozását show műsorokban, végtelen tehetségkutatók rendezésével haladva végig Földanya áldozásában lírai karámjával az utcanépnek, mint bibliai lovasaival az ózdi 666 központjuknak az összes könyvön, szerepen, minket élelem, ruha, fűtetlen házban hagyva, macskáik között a nemi perverzeknek, amikor is a macskák fontosabbak voltak, mint mi, ők kaptak enni, nekünk csak forrásvíz járt, amit a Thököly utca közepéből hordtunk.

A II-es elmeosztálya Borsodnak kiszedte az emberek fogait születésemkor azzal, hogy a kurvákat nemesítve férjhez adja, tisztítsa, ezzel kezdtek az összes karmikus beteggel együtt, hogy a sánták bénítók voltak, ezért megtámadtak engem már a bölcsődében, valamennyi bibliai csapásuk sorsaként azzal, hogy őket nem szeretheti és tisztelheti senki.

Németország hagyta, hogy a cigányokat egyetlen nagy közös áldozással emeljék, nemesítsék emberré az áldozásunkkal, mivel saját a Talmud összes cigány népe Indiából, melyek elfoglalják az országokat többezer éve már. Dalai Láma megtámadta a családot születésem után a másik világban. Azóta vonulnak, emberi létformát követelve maguknak az elméletben Rossmanné könyve alapján depressziósok, ami azt jelenti, hogy nincsen értelme a létezésüknek.

Németország magasabbrendűbbnek gondolja magát, mint trianoni állandó világapokalipszis végrehajtói sátán népeként, Talmud állataival és zsidóival a náciknak, démonokkal, amiknek áldoznak vérrel szerte a világban, mert a démonok a vérből jönnek világra, akár a tisztátalan lelkei a vasnépnek gyalázatból, így lépnek emberi formában a világba.

Kék érzelemnélküli szemmel hozták létre a német népet a Pszichografológiai NagyPán népeként, mint árja nemi csapásait a náciknak. Ezeknek volt köszönhető a II-es világháború, mivel valamennyi szőkéjük utcanép és nemi csapás.A család szívét megtámadták a hidegkék szemükhöz érve őket emelve, kitermelve az egész világon, hogy nincsenek törvényeik, érzéseik.

Németország Piroska és farkas közvetítésére figyeltem fel, mivel nálam volt a gumibábu Piroskájuk szőke hajjal, csodálkoztam rajta, mivel velem játszották el, hogy én találkoztam a farkasokkal 1995-ben Pannijaként Szepes Máriának a Száműzött Nap daljátékomat eljátszva, mely alapján gyalázatot hajtott végre a német RTL KLub médiája a turulmadárral, mint egykori békesség madárral, mely után kitették a jelét Budapesten és kihozták öcsém áldozásával továbbra is Malek Andrea amerikai elmeosztály szellemvilág teremtőjével Vona Gábort kiválasztottként jobboldalinak a Talmud nácijai mellé ismételni Varjú névvel a hatágú csillagosok által összegyűjtött világkönyvtárat a lányommal eltartatva Nagy Anna halál vaskommunista sorsaként ismételve az összes kommunista időt és vallási ébredés korait egyházak nyitásával, a halálreformátus II-es elmeosztályának épület felvásásárlásával, bibliai prédikációikkal annak ellenére, hogy fenyő angyalszárnyakkal áldoztak meg születésemkor az egykori általuk felszámolt feketemágiájukkal becsinált történelmi egyházak képviselőit felszámolták.

Németországról már többször írtam, hogy ki kell vezetni az árja áldozókat Izraelbe, oda, ahová valók a trianoni sátán zsidói együtt a Talmud zsidóival és a narancs Rákóczi téri zsidókkal, de nincsen értelme, hiszen hozzák folyamatosan a saját muzulmán csapásaikat, mint nemi csapásait a Pszichografológiájuknak felvett történelmi Mohamed népének magukat kikiáltó iszlám állammal.

Nagyon hosszú a Pszichografológiájuk a véráldozóknak, Egyiptom összes történelme benne van a sivatagi jelecskéket felvevőkkel együtt, az amerikai szektákkal együtt, franciákkal, spanyol pusztítókkal, kínai pusztító nap és holdjeles jelével, amik helyett engem áldoztak meg őket nemesítve emberré felfoghatatlan módon, hogy jaj Nektek pusztítók, el lesztek pusztítva, tisztította őket a tik sem vagytok magyarok Mónika népe, amik mai napig emberré válnak, mint Andy Vajna, mint 83 éves értelmiség legyőzést végrehajtók Müller Péter Sziámi, csapásokat csendre intő döglegyével az élen a feketemágusoknak a fenevad ózdi feketemágus energiájával, amelyek világapokalipszist hajtottak végre az első embergyilkosság óta Liptaiékkal, Kupaiékkal, mint Ázsia előtti emberek lakta népek megölőivel, saját tettük és történelmük végrehajtásával rajtunk.

Németország Németh neveken berendezett csapásai, mint emberiség ellenes állandó vérfürdősök nem tudom, milyen okból gondolták magukat magasabbrendűbbnek az általuk megáldozott utolsó embereknél?

Mikor köpdösték az öcsémet cigányozva a kazincbarcikai pusztítójával István Kovácsnak, engem férjhez üldözve kastélyba költözött Kukó cigányok helyett Vénuszként Illés-Pisti miatt a középkorba egy alkoholista szereplőjükhöz, hogy összetörjék minden részemet továbbra is nyomorban tartva a Pszichografológiai csapások, mint a spanyol pusztító miatt a bal fülemet, az utcanép támadott, hogy elválassza az apokaliptikus csapásokat egymástól, jöttek a férjek, mint Pszichografológiai véráldozók elvenni őket. Így szaporodtak Németországnak közszönhetően hétszeres narancs Rákóczi téri hosszabbításukkal, amit már többször leírtam, hosszabbítottak, állandóan kitermelve a celebeket, politikusokat, ismételve a rajtunk végrehajtott tetteiket, támadva az esetlegesen jelentkező betegségeik miatt.

Mikor Müllerék megszüntettek örökre 2004-es megyei kórház trianoni apokalipszis elmeosztályán, bevetve ínyevő baktériumot ismételten 1995-ben ellenem, amit a médiájuk bemutatott, bekiabálták, hogy mit tettek, patológiákkal telepakolva minden részemet Sziámi népével, ez teljesen normális volt koldultatásommal együtt Borsod megyének, hogy ismételte folyamatosan az általa végrehajtott tetteit.

Eszmélésem óta bizonyítom, hogy ember voltam, nem tudtam arról, hogy Földanya-Vénusz hangját vették el és végeztek, gyaláztak megállás nélkül.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bertalan utcai NagyPán Pszichografológiai elmebetegségei vas
  2019-01-03 16:33:28, csütörtök
 
  Immár lassan 150 éves a miskolci Bertalan utcai Szepes Mária könyvében kiadott Pszichografológia, már lassan 80 éve hatágú csillagos Varjú zsidói nélkül, amit jelent a vasnépe Miskolcnak, mint állandó véráldozók, rémtettek, mészáros munkák végrehajtói az 1956-os szívkivájókkal együtt, mint szabadságharcosokkal, a kék buszos útvonalával az egész városnak. Nem véletlen, hogy a német nemi szövetség, ide tartozva Német néven átcserélte a buszokat is.

Születésemkor támadtak meg engem egyszerre a két utcai világapokalipszis kíséretei, mint az űrpusztítója Bodor néven az utcának, együtt a sztriptíz táncoltató sorozatfilmek főszereplőjével, Kolcza Mária néven futó romániai ufónak, együtt a bárány főszereplő Derláné Éva Talmudjával, együtt a brazil és az összes vaskommunista utcanépe a Bertalan utcájának a kukoricásra épített utcanépeivel a nemi felszabadító hadseregnek, együtt a sátoraljaújhelyi Hunnia börtön elmeosztályának Révész utcájával, Berdnárik, jelenleg médiában isméltő beduin indián népével, felesége boszorkányaival, melyekkel megtámadták a szüleimet azzal, hogy az utcanépük beengedi a férjeket addig, míg a fizetésüket el nem veszik tőlük. Ugyanígy kezdték 1986-os legyőzésemkor feketemágijával a Főnix Rákóczi térnek azt, hogy én mindig kihasználtam a férjemet, emelve és nemesítve emberré a halálreformátusait az elmeosztálynak, II-es elmeosztály összes állandó világapokaliptikus tagjával együtt.

Mikor ideköltöztem Vénusz születésnapján, március 7-én, mint általában az azkéta ünnepi cirkuszuk óta, közölték, hogy a szarkahegyi náci barakkosok már átcserélték a tetőiket,nekem illett volna értenem, hogy véráldozásból él az egész ország, úgy, ahogyan van, meg hogy értelmiség legyőzést hajtottak végre az összes beázottal együtt.

Ezt követően tormulatás rendezésével együtt Káli Sándor szocialista iskola állandó csapásával az élen újítottak a panel denevéres sátánista népei a városnak, meg az árnyékok, saját könyveiket ismételve rajtam, tisztultak a városrészek.

Panelprogrammal újította fel a Bertalan utca a bérházát, előzőleg Simon Ilona hat éves víztartozását a három lépcsőházának együtt az eltulajdonított pénzzel, lányommal a három lépcsőház állandó véráldozói, gyalázói kifizettették. Én tízezer forintot kaptam mindössze, ezért maradt meg ez a lakás, mert a lányom dolgozott különböző olcsó munkahelyeken, a pénzt nekem adta. Már fel is merült régen benne a kérdés, hogy én azért szültem, hogy engem eltartson. A férje, mint visszatért világapokalipszis végrehajtója hallgat arról, hogy szerepét és tetteit, tompalátását, elmebetegségét rajtam végrehajtották, tömény hisztijével együtt, ami a lányomat terheli egyedül.

Godnokság alá helyezésemkor a 14. alatti földszintes lakos bemutatta a selyemréti ügyvéd alkoholistájával közösen akkor újított -fehér konyhabútorát, hogy őket illette a Kék és fehér általam megírt dal Krisztusos főszerepe állandó gyalázatukban. Újítottak a lakosok, elköltöztek, hatalmas házakat építettek maguknak, nekem semmiben nem nyújtva segítséget, a város cégei, melyek mentek végig Kisokosok kiadásával Vas megyén és a sátoraljaújhelyi Lantos szövetkezet névtárán kisiparok, fogászatok nyitásával, ingyen jótékonykodtak a Rákóczi téri aggként 83 éves gyalázatot végrehajtóival a narancsoknak.

1998-ban közölték velem talán a 4-es számú családi házra, hogy ott kezdődött a narancs Rákóczi téri földanya áldozásuk kék ruhás hölgyként, kék csillagával Nyika Turbinának, Heródes pálmajelével, gitárosokkal, írókkal, költőkkel, illusztrátorokkal, mint utcanépével a miskolci névtárnak.
Nem érthettem, mi kezdődött ott, az ember nem tudja felfogni az értelmetlen dolgokat, így azt sem tudhattam, milyen szerepekbe nem szabad magam beleélni. A legegyszerűbb teremtés voltam a világon, az őszinteség és bizalom két fegyverem az igazság harmadikkal, az ilyen ember nem ismeri a szerepeket, képmutatást, beleélést, meg hasonlókat.

Politikaként kezdték el Orbánékkal a Bertalan utcai 150 éves Pszichografológiát 1995-ben ismétlésben már, Balla neveivel a régi halottaknak, amerikai színésznővel, lebénult testvérével, amelyik betegsége miatt gyerekkoromban megtámadtak engem, mint valamennyiük helyett, amik betegek lettek a világ áldozása közben. Katalin helyett genyó voltam Putyin felszabadító nemi gyalázó utcanépe helyett, amiket bevetettek 150 éve folyamatosan az emberiség ellen. Ezt jelenti az emberiség ellenes bűn, a Bertalan utcai Pszichografológiai összes jelecskéjével és véráldozó diktátorával, állataival együtt a nemeseknek, valamennyi művészével a világnak, perverzeikkel együtt, amelyek miatt születésemkor megtámadtak, kurvák sorsával kezdve fogtalanítva a jóembereket azzal, hogy a kurvák fogait elviszik a pusztító csemeték. Nem tudok rájuk nézni a születésem óta tartó gyalázatuk és csonkításuk, a családom és jóemberek megölése miatt.

Csak ők lehettek bármik, értelmiségek, politikusok, művészek, a Halak szülöttek, a kettős keresztnevűek, a Gáborok, a Ferencek, a Mariannák, a Gabriellák, az Ildikók, az Erikák, a helységnevűek, az állatnevűek, az Ágnesek, mint Pszichografológiai főszereplők, mesterség nevűek, összes kommunista korával a vaskommunizmusának a Vörös Oroszlánnak, Bencsikekkel, Gulyásokkal, Nikellékkel, Árvayékkal, mint sakk-kártyás nyíregyházi központtal, békegalambos kommunista időt rendezve külső szemlélőknek, akár, mint az összes többi vaskommunista képviselője a csonkító-bénítóknak.

Végtelen a Pszichografológiája az okkultista elmebetegnek, mint állandó véráldozóknak, én képtelen vagyok felmérni, milyen néven, melyik milyen könyvvel volt berendezve, mit hajtottak végre születésem óta.

Ide tartozott az összes kéjgyilkosa a világnak, nemesi és utcanépeikkel együtt, perverze, utcanépekkel együtt, sátánistákkal, egerekkel, denevérekkel, összes cigányával a világnak a Talmud által létrehozva, valamennyi láthatóban és láthatatlan megjelenő kísérettel rendelkezőjével a világapokalipszis állandó végrehajtóinak Varga vasfüggönyös névtárával a Rákóczi térnek, ahogyan ismételtek a sátoraljaújhelyi celeb kitermelésével. Ide tartoznak a kurvái a világnak vasnépként, állandó Hunnia börtön nemi szövetségében kőkorral és aranyásással kezdődő történelmekkel, idegbetegeikkel, lelki betegekkel, töröttekkel, amiért engem összetörtek, nemi torzultakkal, mint leszbikkel, buzikkal, valamennyi emberiség ellenes nemi csapásával a narancsoknak, mert ezt jelenti Orbán Viktor háromágú genyó Istenük homlokjelével felállt vaspolitikája a Pszichografológiának, ide tartozó népek névtárával együtt az összes egyiptomi, görög és valamennyi ország történelmi korainak főszereplőivel együtt.


Két hete vettem észre, hogy mivel évek óta nem fűtök, nem működnek a raditárorok, be akartam kapcsolni, mert fáztam és csak a víz csengett bennük. Szóltam a lakásszövetkezet 83 éves árja német család áldozó névtár képviseletének, az felelte, hogy küld szerelőt, de ha benn van a hiba, nekem kell kifizetnem. Hiába mondtam, hogy légteleníteni kell, azelőtt az egész lépcsőháza a gyilkosaimnak itt légtelenített nálam. Ezt követően felhívtam a Mihőt, hogy jöjjenek ki légteleníteni, azt felelték, hogy a közös képviselő dolga, van saját szerelője, csakhogy az velem akarta kifizettetni a légtelenítés költségét. Ilyenek, már pedig befejezték, úgy néz ki, a könyveiket saját szerepükről, a táblára kitett szerepeiket, még Kapor, a szarba ültetett létbeléptetett Talmudos sorsát is végrehajtották ide jövetelem után. Hányingert érzek, mikor rájuk gondolok, meg arra, hogy nekik vannak emberi jogaik szerte a világban az egész várossal együtt, sőt saját rendőrségük, polgárőrségük, meg az elmére juttatásomkor kiszaladt fél városnyi könyvtulajdonosra, amik azóta élnek gazdagon a világ minden részén.

Az összes reformátusa a világnak ide tartozik a Pszichografológiájába az állandó apoklaipszisnek, velük kezdtek születésemkor, saját történelmi korszaikkal, őrült Johannájuk helyetti megáldozásommal összes Annájuk mellett.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Világ-Magyarország szilveszteri tüzijátéka
  2019-01-01 15:02:44, kedd
 
  Világ-Magyarország sátán címereivel kirakva városait, falvait világ-könyvtára alapján a lyukas szívű halálreformátusának Göncz Árpád utolsó főszereplőjével a könyveket összerakó Varjú népének 1989. óta felemelt narancs vasfüggönyöseivel a miskolci Rákóczi térnek tüzijátékokkal, István a királyával megírt saját történelmének lírai karámjával a narancsoknak, valamennyi pártjával a világnak, amik polikája hozzájuk tartozik, mint világtörténelmi korszakokhoz, felemelt perverz csapásaival a világnak és börtön népével ujjongó temetői torünnepet ül kivégzésem és meggyalázásom miatt, sátánjuk legyőzése utáni idő óta.

Állandó volt az utcanépének a vasnépnek Kex együttesük zöld-sárga hangyák lejárata, őskígyó szemében áll egy kis leányka áldozásuk, csakhogy Lehoczky Zsuzsa lett volna az áldozatuk. Mivel a Talmud állatai és romániai reformátusai a denevér köpenyeseknek engem áldozott születésem óta bárányként Évájuk szerepében, a sátánjuk állandó farkas és bárány áldozásában szintén ismétlésben az elmúlt többszáz évüknek közösen, bal szemem megtámadásával a tompalátó szereplőjük helyett az első görög isten megáldozásakor még, az elmeosztályai a főszereplőknek feltételezés szerint a megcsonkítottakat, meggyalázatokkat elmeosztályukra szállították állandóan.

Így kezdődik az én újévem is, mivel aki számítana nekem, mint a két gyerekem, a nagyobbikkal együtt, akit a vaskommunisták túszként hoztak magukkal megszületni azzal, hogy társam legyen a kommunista korok végrehajtása közben az én áldozásommal a szereplőik helyett, nem tudnak semmit, pedig én már nem tudok ránézni egyik szomszédomra sem, sem nevére a net világának, amelyek folyamatosan Benkő Lajos utolsó finn-ugor angyal sorsát ismételték rajtam hatvan éven keresztül Bródy János Katika néven áldozó sorozata alapján.

Kacag a fél ország az idetartozó állatneveket képviselő Sas József torünnepén, nem értettem, miért nem mondja ki a nevemet, hát a kommunista szereplőket képviseli az összes humoristájával a II-es elméjének Miskolcnak, akikhez Koós János, Gálvölgyi János, Bajor Imre és valamennyi narancs elmebetege tartozott az engem megáldozóknak, ezért csak néha utalnak arra kerekesszékben és hasonló titkos eszközök, viccek bemutatásával, hogy ők áldoznak, Staller Ilona, Kurucz Linák és mindenféle nemi kivégzője sorsaként a népüknek. Ez teljesen normális dolog Magyarország néven Magyarországot utolsóként velem, mint német árja nép tajgával felszámolóknál.

A fele ország a bal-jobb oldali játékából a végtelen időhúzó elmeosztály politikusainál annyit tud felfogni a humoros műsorából Sas Józsefnek, hogy szexuális párzó szerve van a nemi csapásnak, ami őket jelentette, hatvan éve kitermelten jólétbe. Pedig Sas József, akár mint Gálvölgyi János és a többi média tag mindent tud a hamis történelmével a narancs Rákóczi térnek, valamennyi áldozóm nevével, szerepével, világ-könyvtárának szereplőinek neveivel a bemutatott torünnep résztvevőinek műsorai szerint, csak végtelenül meggazdagodtak, mióta 1997-ben a saját elmeosztályukra vittek engem kivégezni a sátánistáikkal, amióta elkezdték ismételni folyamatosan a világ-könyvtár szereplőinek összes könyvét politikai szereplők és celebek szünetnélküli kitermelésével.

Sas József ugyanonnan ered, mint Sólyom László, akit megtettek emberjogi bizottság vezetőjévé kivizsgálásomkor kérésekor, a II-es elmeosztályáról Miskolcnak. Hogyan is vizsgálná ki az ügyemet egy éppen világapokalipszist végrehajtó apokaliiptikus tag? Innen ered az összes amerikai elnök éppen esetleges főszerepe végrehajtásakor 130 éve.

Nem számít tehetségnek az, hogy valaki mindent tud és ebből kabaré, vagy humoros műsor címen jól megél, hanem cinkos hallgatásnak és gyilkosságnak minősül. Ugyanez vonatkozott Hofi Gézára, amelyik mulattatta az ország 83 éve áldozó népét, amelyik kisebb része meg akart szabadulni örökkké a szerepétől, mármint nem akart ártatlanokat áldozni saját sorsaként és tetteként maga helyett, ez a kisebb része az apokalipszpisnek. A többiek már a Dunánál vers mártírjainak, mint szereplőknek a mártírként történő kikiáltásával, magukat árva ellátással ellátva honvéd és különféle világ-könyvtár történelmi korszakait végrehajtó szüleik helyett, mártírként beállítva magukat, mint a Varjú hatágú csillagos nép mészárosai Füst Milán nevét végrehajtva, felfoghatatlan vérfürdő rendezése közben a skizopren '56-os világ-könyvtár tulajdonosaival együtt, amik magukat szabadságharcosnak nyilvánították.

Felfoghatatlan, akár mint a politikája az ébredő játszótér vallásainak a Talmud Tőkés Lászlójával és G. Maczó Ágnesével az összes Ágnese mellett a Pszichografológiájuknak, magyar ruhás nőnek beöltözve nyugodtan, titokban engem gyalázva és kínozva éjjel-nappal a perverz cigiről leszokó vallások emelésésével a II-es elmeosztályával az RTL Klubnak, amelyik hosszabbít 1971 óta hétszeresen a Rákóczi terével. Együtt mind, a ricsei elmeosztály Vonája, mint jobbikus turulmadár felvett jelével a békesség madarának Romániának a náci legyeivel a barakkosoknak 83 éves tetteiket ismételve az elmeosztályukkal, mint a baloldali vas és többi szocialista iskola ellenes Káli Sándorral, dr. Szmisszel és Godzsák Ildikóval, Bajzáthttal állandóan berendezett iskola ellenes csapásai az országnak egyedül ellenem irányulva születésem óta liberális jelmezben.

Felfoghatatlan, mint II. János Katikaként történő Hunnia elmeosztály összes magyar filmekben feldolgozott áldozása a vatikánjuknak, Ferencével a Ferencvárosnak a miskolci Rákóczi térről, valamennyi 130 éves vallásával a Bertalan utcai áldozóknak. Nem volt ellenségük, az én főszereplésemmel Rózsáik berendezése mellett engem támadtak meg a saját ellenségeik, mint az amerikai sátánista egyház ellensége az adventistáknak, melyeket most is tisztítanak emberré nemesítve Kolcza Mária szappantisztító sorozat főszereplőjük helyett Isaora brazil kezdetével a világ összes sátán népének.

Felfoghatatlan a 83 éve áldozó ország nemi csapásainak jóléte a medve törvényei miatt, aki állandó apokalipszis tagjaként Soós névnél történő nemi gyalázáskor válaszolt a sátán és rózsakeresztes rend, Isteni színjáték küszöb őreinek közös támadásakor hóval és jéggel. Piros és kék földönkívüliek nyakkendőjét magukra véve éltek gondtalanul, táborozva, csillebérci kisvonattal, külföldi tanulmányútjaival főleg az orosz vasnépnek, a Bertalan utcai könyvei alapján Putyin népének. a külföldre távozott vasnépekkel történő kapcsolatfelvétellel együtt a szabadeurópa és különféle rádiók révén a sátánistákkal, utcanépeivel a lírai karámnak, patkányaival Romániának, hogy micsoda mozgalommá vált Allen utolsó hippi meghozatalával véráldozásommal megtisztult és emberré vált Rákóczi tér beöltöztetése öltönybe, kimosása, megtisztítása emberré vérrel. Ez a mindenkori politikája Magyarországnak, élén az összes véráládozó Ferencével, valamennyi kettős keresztnevűjével, mint Balázs Fecójával, Klárijával, Demjén Rózsi szürke szőnyegbombás, szárnyas betétekkel harcoló és író véráldozójával Miskolcnak.

Megöregedtek a véráldozó penitenciásan tisztuló szentháromság tagjai, 83 éve mészárolnak, csonkítanak, gyaláznak, emberré emelkednek egész Kelettel, amikkel politizálást folytatnak és valamennyi cigány országával a világnak termékenységi népeivel együtt a kínzó áldozóm Új-Kígyóssy népének. Minden utcanép és nemi csapás miskolci elmeosztályt jelenti az egész világegyetemben.

Hát ennyit a Sasfészekkel sátoraljaújhelyi berendezésével Fábiánéknak kezdődő összes világvallást képviselő sas jeléről és névtáráról az állatnevűeknek a Pszichografológia véráldozó tagjai közül Farkasaival Müller Péternek, állandó halálvilágot építő új lakosaival az országok átcserélőinek.

Nincs értelme a további jellemábrázolásnak bármelyik művészeti irányzatban, mert ez 130 éve meghaladja az ésszerűséget fertelmeivel, bizonyításával együtt szörnytetteiknek, melyeket az elmeosztályok saját hatáskörül alá tettek, bíróságok nem ítélhetik el a könyvek szereplőit, mint pusztítókat, kígyó isteneket, kétszarvú hamis prófétát, fenevadat, amelyik beavatta a cigányságot feketemágiába, gyűrűk urát, cerberust, valamennyi sárkányával a másik világnak, földönkívülijeivel a Rákóczi térnek, amik kinn várakoznak az űrben, felfoghatatlan ítéletet jelent, amelyet a világnak kell lerendeznie azzal a szétválasztással, amit adtak lehetőségként születésemkor, hogy ki fog ártani és ki nem, hiszen előre tudták, hogy ki támadná meg a semmiről sem tudó embereket.

Boldog Új Évet Kívánok a senkit nem áldozóknak, teljen úgy minden percük, ahogyan tetteik szerint megérdemlik a világ tagjai külön-külön szívük és lelkiismeretük szerint!

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/113 oldal   Bejegyzések száma: 1120 
2019.04 2019. Május 2019.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 3 db bejegyzés
e év: 28 db bejegyzés
Összes: 6899 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 40
  • e Hét: 151
  • e Hónap: 4000
  • e Év: 47459
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.