Regisztráció  Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/97 oldal   Bejegyzések száma: 960 
Magyarország fenevadja és hamis prófétái, pusztítói
  2018-02-13 08:43:44, kedd
 
  Rima Jeruzsálem, mint Magyarország, amelyik nem titok, megáldozta a semmiről sem tudó embereket, folyamatosan meggyalázva sírjukban is az egykori idők angyalait, Isteneit, ég csillagait, tort ülve felettem 1995 óta, meggyalázva, széttaposva, szétlapítva, megcsonkítva minden részemet. Rengeteg pusztítója van a bibliája szerint a halálnépének, mint állandó világ-könyvtár túlélőknek, a reformátusoknak a sötétkapus dögjeikkel, melyek szerepeiket, sorsukat könyörtelenül rajtam végrehajtották az 1956-os mártírokkal, mint szabadságharcosokkal, akik jelenleg a miskolci Visnyei gondolatok a könyvtárban kimentett árnyékvilágot jelentik a Köztársaság téri megmentett lakosokkal, a szarkahegyi szívkivájókkal, a kék buszos útvonal képviseletével, meg mindazzal, amelyik legyőzte Kádár orosz semmiről sem tudó hadseregét a még szép kivitelben tálalt kommunista elmléletek képviselőinek, amit itt jelenleg az Árvay család is képvisel már hetven évet hosszabbítva Babi elme nevekkel, Rózaként, mivel a Rózsák a Rákóczi téri feszületeseket jelentik Jézusaikkal, mint sátán népeit.
A gonosz nyíregyházi zsidókkal közösen hajtották végre a békegalambos kommunista kort, akár a Gulyást, a Bencsiket, meg mindegyik úttörő, kisdobos korát Nagy Feróék Főnixes Rákóczi terének jelenlegi Tiszaújváros, volt Leninváros teljes ötágú csillagos névtárával együtt.

A Fenevad 666 egyikeként űrhajóval jár, ünnepli a világ Csillagok háborúja filmmel, mint Japán ellenségét, álarcban hörög, elvitte folyamatosan beavatni 81 évnél régebben a cigány és menhelyi hálózatát Müller Péter Sziámi Végh népének, mint világ értelmiség legyőzőinek, amik a lakásokban mészárolták le a jóembereket. Különös jele a kézfejre helyezett pecsét, Isten gyermekei így vannak megjelölve, akár a korláti cigányai Borsod megyének.

Isten gyermekei felett már a kétszarvú hamis próféta áll, amelyik fekete kenyér ünnepét ünneplik a református narancs Fidesz képviseletével a lírai karám Rákóczi terével Kriza Ákossal az élen, együtt a Hunnia börtön mészárosaival, állandó orosz bibliai bűnözőkkel.

Ezékiel pusztítója elé odaállítottak engem mini fehér vászon ruhában 1986-ban hipnózisban, legyőzésem után közvetlenül, nem látva a szemeimre, hogy mit veszek fel magamra, mert tisztították az állandó világvégi megtisztultakat lemészárló pusztítóját a Csontvázak völgyének.
Ez a felkinálásom születésemkor egyből az összes szörnynek, szellemvilágnak és pusztítónak kezdődött, mivel a miskolci vaskori vasfüggönyös narancsok széttették a lábukat minden pusztítónak, adva nekik utódokat, végtelen hosszabbításra rendezkedve be világ-Magyarország megírt történelmének és névtáruknak bejegyzésével.

Zee végrehajtotta rajtam az ózdi feketemágus központ lakosságának minden csapását, sorsát, mint Havas Máriáét, amit felismertem, amikor elmesélte, könyörtelenül, együtt a világ-könyvtárával a miskolciaknak, sőt Szulák Andrea szegény II-es elmeosztály teremtménye táguló-szűkülő halálteste miatt a derekamat egy pillanat alatt kidagasztotta, mint hatalmas egykori földönkívüli szellemvilága Egyiptomnak. Akkor könyörült meg rajtam, amikor Müllerék a megyei kórházukkal 2004-ben kivégeztek és kiszedték a fogaimat, azóta látott el engem.

A Medúza Ferike nevű fordított tükörírással másik világot képviselő Tűzoltóság által ismételt zeneszerzője az Időjeleknek szeretetlenségben élt, ezért engem megtámadtak a Hunnia börtönnel, hogy engem ne szeressen senki pici koromban, elbújtam a diófa asztal alá vele együtt, mikor jöttek köszönteni engem keresztapámék Kenyeres néven, azért írom le,mert ezt is ismételték.
Azóta minden Ferenc politikailag kiválasztott, mint a Jánosok, Annák, Halak, Erikák, Ildikók, Ágnesek, Gabik, Mariannák, Katalinok, Linák, Linek, Tinák, Katyerinák, Katicák, Palik, Gyulák, Piroskák, Veronikák, de felsorolhatatlan a kiválasztottsága a miskolci névtárának a lyukaknak, amik mint írtam, születésem óta emelkednek Magyarországon. Staller Ilona Linaként meg megöregedett, mint amit azért küldtek el, hogy a lepedővel letakart országot összepisilje.

Kazincbarcika Balegyenes novellám által képviselt kommunista kort végrehajtó, engem főszereplővé tett, öcsémet cigányként köpködő bibliai István Kovács által képviselt pusztítója hatalmas gazdagságot jelent a jövő bibliai országának.

Horn Gyulával az adventisták könyvében lévő miskolci vasnép vasszarva állott fel Horn néven, parabrutális béka Istenével. Dicsőítették is sokan a jövendő magyar népét Romániának.

Weöres távol-keleti szörnyei közül Dávid Mónika, mint kiválasztott sánta állandó megáldozásommal, 1972-ben sírba temetésemmel Dávidként sorsaként, Szörnyeteg koporsóját jelenti kivégzőgépeként a Rákóczi térnek, 1995. óta hosszabbít az elmeosztályával, átképezve magát terápiás pszichiáternek Tűzkő Judit szőkeként sorsát rajtam végrehajtó arabok képviseletével. Dávidnak hasmenése lett, az egyik másik világban mészároló csapása kivégzőgépének, ezért ki akart az ajtón lökni, mikor éppen Müllerékkel kivégzett engem a saját elmeosztályán, a Hunnia börtön csapásaként.

Bodor, mint űrpusztító régen fenn az űrben, rengeteg filmben lett bemutatva a formája, földönkívülieket győzött le. Sziklára helyezve várakozott parancsára a Rákóczi térnek, amelyik összeadta magát vele, utódokat nemzve, amivel kezdődött is a születésem, hogy elviszik az utódok a lyukak fogait.

Rengeteg antikrisztus van, felsorolhatatlan a bibliai csapása Miskolcnak a debreceni reformátusokkal együtt, valamennyien kinn vannak az űrben, szaporodtak a lyukakkal, a tériekkel. Cseremisz pusztító gondolkozás nélkül rázva engem egész nap végrehajtotta Toni Curtis sorsát rajtam, mivel Kertész neve alapján kiválasztottja a Bertalan utcai Rákóczi térnek foglalkozás nevűekkel együtt. Halott népek, mint a tatárok gondolkozás nélkül végrehajtották áldozásomat, állandó apokalipszis végrehajtóiként a többi ázsiai néppel együtt, mint Kínával, Japánnal, törökökkel. Valamennyien az ózdi 666 központ képviseletei, mint egykor voltak a horvátok.

Cseh Károly írta meg őket, eltitkosították a könyveit, megtisztultak valamennyien, bibliás földet hozva létre áldozásommal, minden szerepében a feketemágusi lírai megszentelődött karámnak.

A pusztítók, antirkisztusok, fenevadak, sárkányok, hamis próféták, földönkívüliek nem értelmes lények, csapásként voltak létrehozva, a parancsokat állandóan figyelve bibliai szerepeiket végrehajtják minden akadályt elhárítva könyörtelenül.

A pusztítók a Nagypán Pszichografológiájába tett nap és hold jelből vannak Ízisz néven az áldozásommal születésem óta, így jött be utána a kínai tea a hatvanas évek elejére, utána a kínai kommunizmus, kínai budhizmus, kínai Pszichografológia, kÍnai Rákóczi tér kezdve a lábam lótuszformára történő eldeformálásával. Hatalmas népszaporulata ez a Hunnia börtönnek, egész Ázsia egyetlen nagy közös áldozásból van, mivel itt az én tankönyveimet kezdve az énekkel, folytatva a magyarral, fizikával, kémiával.... folyamatosan bezúzták, most ők lesznek a fizikai, matematikai nagyhatalmai a világnak, amelyek tanítani akarnak. Ázsiát Kína jelenti a Marx terén Miskolc városának.

A spanyol pusztító szexuális pusztító társa megütötte a női formában járó szőke hajú KOS nőt a bal fülén, amiért nekem összetörték a cseremisz pusztítóval a bal fülemet, melybe hatalmas boa kígyót tett János levelezéseit olvastatva velem dr. Melion jungista aranysas miatt Müller Péter és a Hunnia börtön közösen. Nem tudtam menekeülni semerre, lengedezett az óriás kígyó a bal fülemben, recsegett-ropogott a fülem, nem tudtam ráfeküdni, sem felkelni, mert ráment a párnára, két kézzel emeltem fel a fejemet. A Spanyol pusztító ezt követően pusztító csapással kivetette a mandulámat, első csonkításom volt a méhem megtermékenyítése, szétvágása szülésre kényszerítéssel utáni időben. Állandó apokalipszis végrehajtó Spanyolnátha összefoglaló lírai karám narancs nevével a miskolci Rákóczi térnek.

A világ urának tett sátánjuk sem értelmes lény, legyőzött engem magyar kislányként G. Maczó Ágnes helyett Csernobilkor együtt a rózsakeresztes rend szörnyével, egyik sem tud gondolkozni, állatok, állatok tulajdonságával létrehozva, együtt a termékenységi népek új-kígyósi kígyó istenével. Állandó világ-apokalipszis végrehajtói valamennyien.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A felettem tort ülő elmeosztály médiájának bevétele 1989 óta
  2018-02-13 08:07:05, kedd
 
  1983-ig hajtották végre rajtam a miskolci lakosok teljes egészének világ-apokalipszisét, világ-könyvtárával együtt Szabó István lyukas szívű egykori Vénusz támadónak, ekkor döfték keresztül a szívemet, mert a debreceni orvosok megállapították a lyukas szív diagnózist, kezdték elölről a reformátusok debreceni bibliáját Debreceni névvel ismét.

Ekkor összetették a miskolci Bertalan és sátoraljaújhelyi Révész utcai világ-apokalipszist, azóta mennek végig a névtárukon, izmusokon, vallásain a Hunnia elmeosztálynak, innen emelve politikusokat, sztárokat, műsorvezetőket, mint Sugár Ágnest Húsvéti locsolkodók írásomat jelentve a Révész utcáról, szőkék képviseletében, Erikáit és Ildikóit a II-es elmeosztálynak Miskolcról, mely felállt legyőzésemkor az elmeosztálya által az RTL klubnak együtt a Hunnia börtön TV2-jével, a Duna tévéjével a környezetellenes csapásoknak a Vatikáni Hunnia börtön, Satelijtja az adventistáknak, Isaora csatorna jelenleg egy forintos időből szappantiszuló országai képviseletében Miskolcnak.....

Friderikusz Sándor, Madonna, meg a Keresztesiek kivételével mindegyik Rákóczi téri hosszabbítás a tik sem vagytok magyarok hálózatával az RTL klubnak Mónika Showjában bemutatott cigányteleppel, melyekkel lakásomban mészároltak engem és bibliát olvastatva tisztították az új trianoni elmeosztályát világ-Magyarországnak Müllerékkel új sztárként került nyilvánosságra, tort ülőként napi hárommilliótól kezdődő fizetségével a belőlem meggazdagulóknak. Így került arra sor, hogy Gáspár Győzikéje a két keresztneveseknek a Bertalan utcáról és Balla Bea cigány pina lyukként helyett engem gyaláztak folyamatosan, megállás nélkül, napi többmilliós bevétellel, együtt a kukó cigányságával, meg a kastélyokat építő cigánytelepével a miskolci Rákóczi térnek.

Ezeknek kíséretük van, amelyek mindent megadnak nekik, kiválasztva őket minden szerepre, az emberektől természetesen mindent elvettek, mindenben megakadályozva őket.

Friderikusz Sándor egykori kommunikációs bénítónak hangelvevésemmel kezdődött a karrierje légyként 1971-es munkába zavarásom idején, az egyetlen gondja volt az orra, ahogyan a médiájával be is mutatta, mint Langnak és Falusinak a II-es elmeosztályáról Miskolcnak az, hogy kövérek, le is fogytak, akár Tóth Verája a Bertalan utcának Tóth Gabi Gabriellaként és tóth atyafiként kiválasztott karrierje is gyalázatból ered, mint ahogyan tudja ezt az egész ország, teljesen természetes hatvan éve, hogy gyalázatommal emelkednek a perverzek, pulyaszeplősítők, leszbik, buzik, mindaz, ami a miskolci vasnépet jelenti az egész világon vallásaival együtt, kommunista országaival.
Friderikusz minden áldozómat tékozoló műsorában bemutatta Gábor Zsazsával kezdődően, Dolly értelmiség legyőző Józsefvárosi cigánytelepével.

Hárommillió naponta a fényevésre ítélt állandó apokaliptikus csapásoknak nem is sok, ettől kezdődnek a napi bevételeik. Saját fényevésüket, koldultatásukat, lenézettségüket, nem szeretésüket hajtották végre minden mártírjuk sorsával együtt, amelyiknek elmebetegsége van, vagy náci volt az apja, vagy szégyen érte az árnyéktestét, mint Lendvai Ilidikónak az apja által. Lendvai túlélte az áldozatát már, az öcsémet. Most jön ismételten a miskolci választása a pártjaiknak, hiszen a pártososdit a világ-könyvtára alapján az 56-osoknak kiépítették az egész világon, hálás Magyarországnak ezért a világegyetem, hogy megmentette a többi országban lévő skizopren könyvtulajdonost, meg kidisszidáltak jólétbe a világ minden országába 1956. óta a mártírok, akik pénzt szednek azért is, hogy meghalt apjuk a titkos ütközetben, ami a szerepét jelentette. Összeütköztek az emberiséggel, akik nem tudtak semmiről, megáldozva őket maguk helyett.

1956. óta hatalmas gazdagsággal nyugdíjba vonult kommunista korok rajtam történő végrehajtóit nem kérte számon senki, pedig egymást váltották villámgyorsan, sem a sántákat, meg karmikus romániai utolsó magyar áldozókat. Emberiség ellenes bűnözők és mészárosok valamennyien.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kabarén hahotázik 1971. óta az emberré váló Magyarország
  2018-02-10 20:57:17, szombat
 
  Magyarország néven jelenleg a sátán előző trianoni nagy-Magyarországa után a Hunnia börtön bibliai gyilkosai együtt a Rákóczi terével a miskolci névtárnak nevezteti magát az egész világon.

Mi németek voltunk egykor, áriák, ezért áldoztak meg a magyar nevűek Németországgal együtt.

1971. óta hosszabbít hétszeresen a vasfüggönyös miskolci Rákóczi tér művészeivel, politikusaival, parasztjaival, reformátusaival.

Hofi Géza a Hunnia II-es elmeosztályáról kezdte el tudósítani a kollektív nagy közös áldozását az országnak név nélkül, kicsúfolva a sántákat, melyek kitermelésével születésemkor kezdtek, minden alulról emelttel együtt. A legnagyobb gondja az volt, hogy az apokaliptikus csapások névtárának neveit az indiai állandóan megjött patológiai halálnép, ami cigány néven van, felveszi, amit elmondott a vasfüggönyös Farkas Bertalanról is, ami Patakyakkal együtt került kitermelésre.

Bárdy, mint vízfertőző Vágóval együtt, amit be is mutattak a médiában, de feleslegesen, ugyanis megbékültek egymással a csapások, hiszen erre az ismerkedésre hatvan esztendejük volt, Nádasékkal a Csanyikjából Miskolcnak Vass néven röhögteti az leszbijeit és buzijait.
Jön Turul néven egyik szerepemnek megfelelő világ-békesség a miskolciakkal az élen, sőt Miskolc az első lesz az országban, ahol örökre megszűnik a bűnözés, többé a lakásokban sem fognak titkon mészárolni.
Bajor Imréről többször leírtam, hogy Imreként áldozott a Heti hetes teljes egészével Idegenhangú Éva könyve alapján Vass Tibornak, valamennyien a miskolci II-es elmeosztályát jelentik a Hunnia börtönnek, amelyik engem kivégzett kíméletlenül együtt a jóemberekkel, meg azokkal, akik ismertek, láttak, mikor szép voltam, hallották a hangomat,szerettek és tiszteltek.

Mindegyik humorista, amelyik név nélkül rólam poénkodik 1971. óta penitenciás véráldozó Simon Éva emberré vált kezdetével a bibliai karmikus álllandó áldozóknak.

Minden elmebeteg fogyatékossága miatt megtámadtak minket, az egész média és valamennyi politikus az áldozásunkból van, miskolci névtár 130 éve már.

Sass József bemutatta chiccolinákat és a tinákat, mint áldozóimat Kokas Piroskával együtt, tudta, hogy a kakas név lett megáldozva, csakhogy az nem a miénk lett volna, még akkor sem, ha ezt a szlovákiai elmeosztályuk, a tótok felvették.
Bemutatta vicces műsorban a vereckei és többi névhez tartozó honfoglaló református bolondokat, amelyek minden szerepet eljátszottak már, bemutatta a politikai emelkedőket folyamatosan, csak azt nem mondták el, hogy valamennyien az én áldozásomból kerülnek kitermelésre, valamennyi kommunista, vallási kor végrehajtása közben, mint az 1956-os mártírok világ-könyvtárát rajtam egyedül, míg ők szabadságharcosok lettek, szentek valamennyien, mint állandó világ-apokalipszis, világháború, csonkítás, bénítás, gyalázat végrehajtói.

A kabarékon Hofi óta nevet a tömeg, holott egyetlen kifigurázott dolog lehetséges, az igazság kimondása, amin sírni kellett volna, nem nevetni, mert a jóembereket soha többé nem lehet feltámasztani, nem lehet visszaadni mindazt a gyalázatot, amit Magyarország végrehajtott rajtuk könyörtelenül, már nyugdíjas és agg korú értelmiségeivel, művészeivel. Mindent ezek műveltek, amióta a Hunnia börtön létezik.

Csak ők lehettek az értelmiségek, még a Polgár név alapján berendezett polgároknak sem engedték, pedig ők is történelmi kort játszottak.

Az RTL Klub bemutatta, hogy felpuffasztással megtámadták az 1958-as szülötteket azért csupán, mert Szepes Mária azt írta, hogy ők lettek volna az értelmiségek.

Feltételezés szerint a miskolci 130 éve tett politikusokat folyamatosan kabarékban végig hahotázta Magyarország, a mindent tudó elmeosztályával együtt.

Gyilkosok között cinkos, aki néma. 2015-ben Kokas névnél reménykedtem, hogy Sas József, bár ide tartozik a Bertalan utcájához a világ-apokalipszisnek Sasfészek sasaival együtt Babilonként, mások szerint baloldali beállítottságú, kimondja a nevemet. Egy Ferenc nevű írta nekem az engem felszámoltó megvádoló, leértékelő és megalázó Magazin tagjaként, hogy késő, még ha ki is mondaná, hiszen semmit sem hagytak belőlem és a jóemberekből, sőt azzal kezdték, hogy mi vagyunk az utolsó emberek.
Figyelni kezdtem pár hónapja az egyetlen kabarét, amit meg tudtam nézni, Sas Józsefet, hogy miben nyilvánul meg baloldalisága, Orbán narancs lírai karámját és Rákóczi terét csúfolja, de mint mondta, elveszíti az állását, ha kimondja az igazságot. Senki sem teszi meg, mint ahogyan Máté Krisztina nyanya kommunista kor főszereplője lett volna, férje Bárdos a Mit szól hozzá? műsorban sem mondta ki a nevemet, bár Amerika felvette egy orvos személyében, apucinak hívatva magát gyerekekkel, mivel apa különösen célpontja a gyalázatának a Rákóczi terüknek a nevünkkel együtt. Mindez azért történt, mert a családot odavitték a németek Sátoraljaújhelybe, híres volt a nevünk a becsületről, szorgalomról, tisztességről, jóságról.

A szentté vált Miskolc, mint jövő törvény városa kibékült apokaliptikus tagjaival, egymással ismerkedő űrhajósaival a jövőjét jelenti világ-Magyarországnak, hiszen ezért rendeztek maguknak új történelmet, írtak új történelem könyvet meghamisítva mindent, mint a kuruc mozgalmat, amit Sas József elismert művészként be is mutatott, hahotáznak is rajta, nem tudták, hogy ez Miskolc történelmét jelenti, akár a hajdúk berendezett undorító filmeik szerint. Leplező könyvek is voltak kiadva, melyekben megírták, kik voltak a hajdúk valójában, amikor a török néven jött magyarok lemészárolták egymást a magyar földön lakó magyarokkal, ahogyan ezt Fábry irigységtől megtisztult vicces műsorában bemutatta világ-Magyarországnak, amik tort ülnek felettem lemészárlásom óta az elmeosztályukon, 1995. óta.

Nemcsak Orbán narancs Fidesze, amelyik jelenleg békét köt az összes miskolci vas kommunista országával közös zászlót emelve a miskolci Rákóczi tér és a zenészek, festők, illusztrátorok, költők, mint fő áldozóim Vénusz-Földanyaként, a többi párt névtárát is itt találják, ha feltenné valaki a világ-apoaklipszis neveit a netre, nyilvánvalóvá válna, az is, kinek milyen az eredete, az eredeti formája a másik világban. Nem titok, hogy Deák Bill Gyula feszülertesként került megszülettetésre fekete árnyéktestével, egy lábbal, így van megrajzolva az eredeti formája, s miatta rengetegnek levágták a lábát, mert szegény Deák Bill Gyula, mint Gyulaként is kiválasztott életműdíjas sokat tett le az asztalra rossz vérével, amiért a Hunnia börtön elmeosztálya megtámadott mindenkit. Ha ők a feketebárányok és a feszületesek, miért minket áldoztak meg, tettek nyomorba, akár a barakkos legyek helyett 1967. óta, Miskolc teljes egésze helyett, amelyek többszáz éve mindig elölről kezdik a történelmet külön járva akkor még a Hunnia börtön református gyilkosaitól.

Minden református az áldozásomból van hatvan éve, állandó végrehajtói a világ-könyvtárnak lyukas szívű képviseletükkel együtt, sötétkapus dögjeikkel, mint halálnép, amelyik mindig túléli a bibliai apokalipszist ellenség nélkül, mert még Jézus soha nem jött el, bár sok Jézus volt berendezve most is, minden vallás felé létrehozva egyet. Minden jelenlegi párt világ-történelmi korszakok izmusával állott fel, miskolci névtár alapján.

A vicc és a kabaré úgy születik, hogy van, amit nem lehet kimondani, egy torz jellemvonás már elég ahhoz, hogy kifigurázzon az ember valakit. Régen a negatív karakterek, mint elmebetegség külső vigyorgó jelei, vagy viselkedései kifigurázásra, jellemábrázolása kerültek, hogy ezekből is okuljanak a gyerekek, hogy nem követendő példa, nem lehet elfogadni már az általuk megölt római egyház - mely védte az embereket - által megfogalmazott nem bocsánatos bűnöket sem, mint irigység, féltékenység, mert már ez ok a másik tönkre tevéséhez, a gyilkossághoz. Én nem fogadok el egyetlen rossz hangnemet, egyetlen rossz tekintetet, egyetlen jellemtelenséget sem, mert nem ismertem őket, egyetlen szó szívet sebez, már ez szív-gyilkosságnak számít, arra vannak az ilyenek, hogy elvegyék és megbénítsák a jó és tiszta emberek életerejét.

Hitler Talmudja azért hozta létre az örökéletű cigányságot, azzal az indokkal, hogy az emberek szíve gyenge. Tökéletes, olyan békességes és szép világban kellett volna élniük, ahol nyugodtan alkothatnak, szabadon életnek, szerelembe eshetnek a hozzájuk illő eszményi társsal. Mindezt a Hunnia börtön és a miskolci vasfüggönyös Rákóczi tér elvette az emberektől, Orbán népével hajtatta végre Várkonyi könyvét egykori Atlantisz utáni idők óta, hogy embereket nem lehet teremteni. Idetartozik a Bertalan utcájához a világ-apokalipszisnek az amerikai földlrengés is,ami feltételezés szerint 130 éve lehetett, azóta mentek folyamatosan Abraham Lincoln Hunnia bűnözői és Martin Luther King cigányai új lakosként. Martintelep miskolci, mára penitenciás véráldozásommal kertváros lett Pereces kertvárosával együtt. Emberi formára emelkedtek az árnyékok, tisztátalan lelkek állandó véráldozásuk végére.

2004-es kivégzésemkor Magyarország Rákóczi tere belépett a saját Pszichografológia alapján létrehozott nagypán nevéből jelecskék szerinti pusztítókkal, távol-keleti szörnyekkel rendelkező, engem születésem óta minden szerepben megáldozó német Uniós központba tagként. 1998-ban elölről kezdték a világ-könyvtárát Szabó-Visnyei párosnak gondonlatok a könyvtár mondatával a földszintől elköltözöttnek szerepe közepén Hunnia elme rokonságához, amelyek helyett szintén minket áldoztak meg, vonult ki születésem óta a világ-könyvtár városa szerte a világban, mivel maguk voltak a vasfüggönyösök.

Kiabálták, hogy nem fogtok utazgatni Müllerék által, majd kezdték elölről a születésem korát folytatva az utazgatást, menyasszonyi ruha kölcsönzője szerint a világ-apokalipszisnek házasságot, szaporodást gyalázatuk és kínzásuk közben, ami nekik járt volna minden fertelemért. Egyetlen egy lakos volt, aki feljött ide, közölte velem, hogy 1995-ben a Bertalan utcai világ-apokalipszisnek a várossal együtt, mint rima Jeruzsálemnek, együtt a reformátusokkal és sötétkapusokkal el kellett volna pusztulniuk, mivel akkor értek a Bibliájuk végére.

Nem én tettem szét a lábamat rima Jeruzsálemként minden ég seregének, idegen népnek,pusztítónak, póknak, legyeknek, talmudos állatoknak, cigányság patológiájának, zsidóknak, mint Heródes népének, ortodoxoknak, hanem Magyarország sátán országaként, rima Jeruzsálem néven. Ez van írva, maguk írták Ezékiel könyvében. Még mindig tisztulnak, mivel 1973. óta mérgezésemmel szoknak le a cigiről, most csinosodnak, ügyeskednek, szerető nagymamáik a lyukak megszentelődve a hosszabbításként megszülettetett utódoknak.

Dicsekszenek likvidálásom idején történő Uniós pénzekkel a meggazdagultak, csúfolva engem, aki koldus volt, sőt fényevésen volt, milyen jó dolga van Attiláknak József Attilája óta az embereket mosónőnek befogó legyek helyetti áldozóknak,mert szőkék voltak, az egész népnek. Finomakat főznek, nem halnak bele az étel fogyasztásba, hiszen nemes a gyomruk, ha a szívük és lelkük fekete is, az a fontos, hogy tiszta étel kerüljön az árnyékvilágba. Nem az fertőz meg, ami bemegy a szájon Csepregi Éva narancs lírai karámjának gyalázatával, hanem ami kijön. Nyugodtan lehet fogyasztani a mocskukat a férfi formákban megszületett elmebetegeknek, amiknek már guminőket készítettek, mert lyukak valamennyien a kurvák, ahogyan engem gyaláztak itt helyettük éveken keresztül, kezdve a pinázóikkal, pulyaszeplősítőkkel születésemkor.

Valamit nagyon jól csinálnak az ország és a cigányság gazdagjai, aranypalotásai, hogy véráldozásból meg lehet gazdagulni, mely folyamatos a nemesi elmeosztállyal együtt.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A keresztények láthatatlan világa
  2018-02-08 15:43:02, csütörtök
 
  Mindenki tudja, hogy egy spiritiszta, vagy egy okkultista, mágikus könyv elolvasása esetén máris ott terem a láthatatlan világbeli képviselete. Hans Holzer Kísértetek, megszállottak című spiritiszta könyvében azt állítja, hogy csak azoknál jelennek meg a másik világ képviselői, általában halottak szellemvilágaként, akik bevonzzák őket magukhoz, vagyis ilyen irányú könyveket olvasnak, vagy szeánszokra járnak. Nem kevesebbet állít, hogy sátán nem létezik, mint a spriritizmus, halálvilágot másik világban hét függönyként építő szörnyistene.

A parakutatók nagy része ilyen spiritizmus hívei, ami azért szomorú, mert maguk jelentik a másik világ képviseletét, mégpedig azért, mert a napvilágra kívánták hozni a halotti világban élők szeretet vallását a jövő halálvilág kiépítésének végére.

Én nem foglalkoztam semmilyen titkos tudománnyal, sem anyám apja, Benkő Lajos, akinek a sorsát rajtam végrehajtották száj lebontással együtt ismétlésben, sem apám, sem a nagyszüleim, egyetlen rokonom sem, mert minket a németek vittek Sátoraljaújhelybe lakni annak idején, bár ismerték a várost, tudták, hogy állandó hét hegyi névtárát jelentik az apokalipszisnek.

Születésemet várták, a szülészeten jelent meg Bodor, az űrpusztító, együtt a vele nemi rokonságban lévő miskolci Rákóczi térrel, a barakkos legyekkel, a Vörös Oroszlán kommunista, vallási korainak feketemágusi képviseletével, a Hunnia börtönnel, a narancs lírai karám apokaliptikus lovasaival, különböző országok népeivel, szlovákokkal, egykori népekkel, akik meghaltak már, reménykedtek, hogy Vénusz megoldja minden gondját a világnak.

A Hunnia börtön egyből hipnózisba tett. Ezt Presser Gábor apokaliptikus csapásként álomvilágként énekelte meg folyamatosan a főnixes miskolci Rákóczi tér legyeinek képviseletében.

Féltem a gyerekszobájában Szenci szamaras, szódás egykori istállójából kialakítva, mert ott volt a láthatatlan világ körülöttünk, Anyámat egyfolytában támadták a tériek kurvaságai miatt, apát is megállás nélkül, mert szerették és tisztelték. Ingyen dolgoztatta majdnem a Lantos zsidó szövetkezet, akár, mint engem varrónőként később Kovácsok sorsaként.Amikor éjjel kinyitottam a szememet, apró, láthatatlan részecskéket láttam, ez volt a Vörös Oroszlán démonikus kísérete, amelyek három angyallal voltak jelen, egyikük Heilig Gábor néven került berendezésre. Mivel Heilig mindig vigyorog, megtámadták miatta Gyuri bátyámat, akit meg is öltek egykori Ikarusz-idejebeli angyalként. Utána az Ikaruszt fel is számolták.

A Rákóczi tér az unokabátyám hátára lökte a pályafenntartáson, amit gyorsan fel is számoltak nyíregyházi tériekkel történő ismétlés közben - a létrát,mert Zorán hangja remegett. Egész életében szenvedett, meggörbült teljesen.

MIndent összemocskoltak, összetörtek, összezúztak mindig körülöttünk, Mary Zsuzsa rendetlenségével kezdve a rendetlen apokaliptikus csapások miatti támadásukat, tisztításukkal együtt, ami mai napig tart a média bemutatója szerint. Malek Andrea rendetlen volt, ezért megölte az óriás amerikai elmeosztály teremtője,mint kísérete cipelve magával belélépve az öcsémet, engem kétszer meggyalázott, egyszer jógázás közben, egyszer a miskolci megyei kórház I-es Idegosztályán, ahol éppen Fecske Csaba miatt gyilkoltak le engem, pedig Bodornak, az iker tornyos, iker házas útvonala volt. Fecske idetartozik az állatnevűekkel, mint az egyiptomi apokaliptikus Sólyommal, Sasokkal, Szarkákkal, Kondorokkal.... a Bertalan utcai apokalpszishez, mára sikeres, elismert költője a városnak, mint amelyik belőlem él és vált díjazottá a többiekkel együtt születésem óta a Kelet néven berendezett ózdi lírai karám tagjaként.

A Rákóczi tér Ménesi cigánytelepével került berendezésre, lírai narancs karámjával a miskolciaknak a Bertalan utcához, melyek 1989. óta hosszabbítást rendeznek, jöttek az utódok, megmentőkként, elvenni az apokaliptikus csapások leányként megszületett formáit, utódaik már azóta egyetemet végeztek, tisztességes családban élnek, mióta az emberek az áldozataik, sorsaikat, tetteiket végrehajtották folyamatosan, megállás nélkül.
Ménesi lírai karámja jelmezeket adott anyámnak, így lettem én piros ruhájában a trianoni Oszwald Marikának sorsaként Piroska a többi szerepe mellett a kezdetnek, mivel a németek megáldoztak minket cigányként, mert apának és az öcsémnek fekete haja volt.

Másfél éves lehettem, amikor bebarnult a bőröm, már ekkor szedte ki a miskolci Rákóczi tér az emberek fogait, már ott jártak, hogy a kurváknál megszületnek a pusztító csemeték barna bőrrel.
1986-ban, bár én soha nem foglalkoztam addig nemiséggel, bebarnult a nemi szervem környéke is, amit véletlenül vettem észre, feltehetően ilyen a fekete lelkek kurva népének.
Ez mind feketemágia.

A Rákóczi tér nem engedte a Hunnia börtön karmikus gyilkosai helyett, hogy engem valaki szeressen, vagy tiszteljen, minden jóembert és teremtett lényt megöltek születésem óta.
Feketemágiával voltak nálunk végig, felfoghatatlan ideggyilkosságával a népüknek, amik egyszerűen belelépnek Győzike cigánytelepével az emberekbe, belenyúlnak a fejükbe, ahogyan tették velem is 1983-ban, egy kattanást éreztem a fejemben, mintha megpengettek volna egy húrt.

Tehát végig nem foglalkoztam semmilyen titkos tudománnyal, nem tudtam, hogy a másik világ minket mészárol, csak értetlenül néztünk egymásra, miért kell nekünk szenvednünk, éheznünk, szégyellni magunkat mindenért, miért aláznak meg nevetve minket a csókolózó párok, hogy mindez Illés-Pisti tik sem vagytok magyarok népét jelenti. Öcsém lett Cseh Károly átjavítása szerint életéről szóló írásomnak a más ruhájában szégyenkező fiú-Hamupipőke Feketebárányaként a feketemágusoknak a hetvenes években már. Nem tudtam megmenteni. A rendőrség ki sem jött a házához anyámnak, pedig mondta a hullaboncoló, hogy otthoni halálkor vizsgálni kell az esetet, mert ők is megáldoztak minket Familia KFT bemutatásával születésem óta. Nagybozsóki hullaboncoló nem nyilatkozott,mert pszichiátriria követte el a vérfürdőt, a rendőrség nem avatkozott bele a dolgaikba, csak az elmebetegek mehetnek hozzájuk, meg a játékosok. Én nem is tudnék mit mondani, mert ez meghaladja a képességeimet. Visszavontam a feljelentésemet 1998-ban, csak annyit tudtam, hogy a kórházzal függ össze minden, ami történt velem.

Egyszer Cseh hozta a Vörös Oroszlánt, nem olvastam el, csak átfutottam, kik szerepelnek benne, megírtam belőle a kommunista korokat és vallási karmikus népek novelláit, mint Molnár Csilla csillagét, mint a Humana alapján Toni Curtis csillag helyetti áldozásomat. Egyszer varázsírás könyvet hozott. Már előtte 1991-ben a Rákóczi tér meggyalázott a másik világból a kórházban, ahol hangosan nyikorgott a vaságya Sági Ilona és Balogh Gizella áldozóimnak, éppen akkor gyilkoltak le közösen, folytatva az apokalipszist Nacsa és Bagi gumibábok sorsával, hogy már mindent ki fognak bírni.
Leültem az asztalhoz Kiliánban, a Benedek utcáján a fő áldozóimnak, a Benedek családnak, köztük a szépasszony hollóknak, rátettem a kezem a papírra, a kezem elindult magától és azt írta le, hogy apád fasza. Nem tudtam kinek elmondani, hogy itt valami furcsa történik, nem tudtam - már nem emlékszem, mit kérdeztem -, hogy a Rákóczi tere Bodornak a két karomban van feketemágikus hatalmas erővel Mary Zsuzsa angyalként berendezett apokaliptikus csapás sorsaként. Onnan már felfoghatatlan fertelem történt, ami azelőtt pár alkalomra korlátozódott, földönkívüli hatalommal, a kékek által, vezettek, mint egy bábot az utcákon.

Pesti cigányok végezték el a mesterséges megtermékenyítésemet 13 éves koromban. Méhem ellen rengeteg merényletet követtek el a Hunnia börtönnel és későbbi hentes és mészáros szülészorvosaikkal. Bodor Ágnes pók szomszéd népe itt volt a lakásban, egyszer láttam a pókokat a levegőben. Ki akarta venni a szomszéd miatt a húgyhólyagomat a megyei kórház II-es idegosztálya, majd kezdték elölről a tetteiket, sorsukat 1995-ben cserepeim befestésével, így tisztult tovább Busch bemutatása szerint az amerikai zsidó nép is. Pók volt a méhemben, miközben taposták, szúrkálták, állandó kaparást végezve a Hunnia börtön orvosai által egy pecsét miatt érthetetlenül. Ez éppolyan törvény gyalázása volt Borsod megyének, mint ahogyan vittek a földönkívülieikkel, sátánjukkal, rózsakeresztes rendjükkel hatalmas erővel, bábként megtermékenyíteni, amikor nem szedtem semmilyen gyógyszert, hiszen a házasélet alatt engedhető meg a házasélet, én egyébként sem vettem észre a férfiakat, fiúkat, ezért ablaknak csúfoltak Soósék engem. Soós név jelentkezésekor - ez volt Soós Imre is, ezért dobták le a tetőről - jelentkeznek pároztatókkal és nemi betegségeikkel. Ekkor üzen általában a medve hóval, akinek a kommunizmusát kirándulással egybekötve Mészáros Kata névvel hajtották végre. Pók volt a tüdőmben is a japán fekete Nap halálnép haláljával együtt.
Már a két gyerekemet is fogságban hozva őket a Rákóczi tér születtette meg, ami iszonyatos és felfoghatatlan. Harmadiknak Elvis Presleyt hozták. Elvetettem, fájdalomcsillapító nélkül, megkínzott Újhely alaposan főorvosával. Még kétszer ejtettek teherbe, majd 1995-ben közölte velem dr. Melion, hogy írassak fel fogamzásgátlót, amit nem érthettem. Pókot tettek a méhembe a szomszéd szülése miatt ismétlésben is. Miattuk nem szerethettek engem a gyerekeim sem. 1998-ban folytatódott a sorsuk, tetteikkel és betegségeikkel, kivégzéseikkel.

1976-ban Illés-Pistit akarták, vele létre hozták volna az anya-fia házasságot,mivel én őt ismertem és szerettem egyedül.

Itt minden egyes lakóhoz egy-egy könyv kötődik, minden apokaliptikus csapásnak világ csapásai jelentik a kíséretét, ezek mennek el, költözik ide az új, névtárukat emelik, mióta a két utcát összerakták.

Müller népe öcsém születésekor jelent meg, kezdte el Kupai dadogós. libalábú apokalipszisét egykori Ázsia előtti világ történelemként öcsém megbénításával. Ez egészen haláláig tartott, végig nevettek rajta az orvosok, hogy dadog és hogy becsületes, nem ment lopni akkor sem, amikor évekig nem evett semmit. A törpe Kati, mint állandó mexikói apokalipszis képviselője a rudabányácskai törpékkel népe kitermelésre került, Katit felcsinálták, sorsa miatt engem megtámadtak. A Vekkerdi cigánycsaládot nemesítették, kezdetben apával osztatták be a pénzüket,azt a családot kihasználva, ahol ott voltak a cigányok a tériekkel, nem engedve engem anyámnak őt hipnózisban tartva, ráncigálva az idegrendszerét megfüröszteni, mert a halálnépnek büdös a szaga. Minden karmikus betegség előző élet tetteit jelenti a bibliai állandó apokalipszis végrehajtóinál, amiből a kurvák kivonták magukat,mivel a véráldozásból nemesedtek emberi formává.

A római egyházas Viciánné földönkívüli kísérete megtámadta a fejemet 1995-ben, így jártam fogorvosokhoz, azt vizsgálták, hogy a feketemágusi miskolci fogorvosok hogyan mészárolnak. Ezt követően az apokaliptikus csapások, miután minket lemészároltak átképzett skizopren orvosokkal kezdték a terápiás foglalkozásokat, új egészségügy építésével.

Áldozóim, a végtelen politikai apokalipszis végrehajtóiként, meggazdagulókkal együtt tagadják a láthatatlan világbeli kíséretüket, mint az űrhajókkal járókat is, akiknek az orvosok jelentgettek az utcanéppel együtt.

1986-os Csernobil, végleges legyőzésem.

Feküdtem az ágyon rossz szájízzel, amit nem értettem, mert mindig a protézisig illatos volt a szám, mert azelőtt nektár volt a számban is. Folyamatosan roncsolták a fogaimat ezért születésem óta feketemágiával, míg Bodorné Ágnes halak református cigánytelepe telepakolta a fogaimat 1997-ben a megyei kórházban patológiákkal, a sátánra a nyakamba szintén gócokat tettek.

Hatalmas bűzt éreztem magam körül egy álom után, melyben Hantos Ági anyja jelent meg pondrós lábakkal, akinek én szedtem ki a pondróit a lábából. Ez életem második álma volt. Ezért titalkozom az álmok ellen, mert mindig külső befolyásolását jelenti a bibliai apokalitptikus tagok,mint állandó álomban is beavatottak álmaitól. A Cerberus belém jött ekkor, Hantos Ágnes népeként, melyhez apokalipszist Ady Endre írt.A Bestia az adventisták könyvében kiadottak szerint,mint Ady egykori kínzója szintén belém lépett Moldován Nóra vörös róka szabadköműves, I. emeletes rokonság sorsaként. A rózsakeresztes rend pároztató hipnózisos szörnye szintén, bár ott volt kiskorom óta Penelopé halál népe és a sötét a nap Tóth Kecskés Katalinnal berendezett nagypán népe is.
A nyakamat fojtogatta valamilyen hatalmas erő, hatalmasra dagadt körben, még rosszabb íze lett a számnak, a gerincemnek szintén csontíze volt, mintha valami megszállta volna az egész testemet. Ez volt Ménesi cigánytelepe. Együtt a sátánnal, amelyik kígyójával behálózta az agyamat is, nézett ki azóta a bal szememből, amelyik egyébként is tompalátó volt már születésemkor, mert a Szabó család, mint világkönyvtáros utódja hisztis volt és tompalátó az Időjelekből, mint fejként létrehozott testenyészet. A kiliáni, tatárdombi, Bertalan utcai láthatatlan világból folyamatosan kapott csapásaimat már a média közvetítette, vissza kell nézni világbíróság állítása mellett a médiáját Miskolcnak, amit végig hahotáztak. Folyamatosan itt voltak rajtam körben, nyomogatták fekete kezükkel a tik sem vagytok magyarok Müller népével a szívemet, égették is,méhemet tapodták, sebeket ejtettek, folyamatosan kaptam meg nyomorban, éhezve, koldulása közben a halál reformátusoknak,ami járt volna nekik a betegségeit az árnyaknak az apokaliptikus utcai névtár szerint, csak panaszkodtak Müllerék előtt, s már ők támadtak. A termékenységi népek helyetti áldozásomat Oláh néven kezdték el születésem után kerékpár vázra lökésemmel. Valamennyi távoli népét jelenti a miskolci Rákóczi térnek.

Halott is volt, az ózdi gázszerelő, akit Mészáros ismétel hatalmas gazdagsággal, de ő nem tudott már nekem ártani, állítólag segíteni jött.

Strukkerné, szirmabesenyeői feketemágus reikis központot épített, két tanulója hatalmas lett az országban, halottakat terelgettek, parancsoltak a démonoknak, szellemvilágnak, egyikük Győrben volt.
Szirmabesenyő központja a tik sem vagytok magyarok hálózatnak, minden faluján a megyének debreceni névvel Debrecenen Kósa névvel ismétlésben is végig mentek, mint debreceni bibliai reformátusok sorsát rajtunk végrehajtották. A budhizmusa a kommunista kori hippik kezdetével is idetartozik egyiptomi összes vallással és korral együtt, valamennyi ország és város név berendezettel, kezdték a városok és országok átcserélését. Most Miskolc a Debreceni nevet is ismétli.

Pataky Attila népe a miskolci börtön bűnözőkkel Istene egy hatalmas fekete árny tele elektromosnak látszó szemmel, ez jelent meg három napon keresztül a Tatárdombon, amikor már egy hete jéghalál hidegség vette körül a házat, földönkívüli népek, úgy, hogy amikor megjelentek, kialudt a vaskályha lángoló tüze egy pillanat alatt. Ez mind bibliai kísérete a városnak. Amikor Pataky istenét megláttam, majdnem megbolondultam, mert félelmetes volt. Akkor támadott meg a tatárdombi bolhahegyinek nevezett földönkívüli népe a Hunnia börtönnek elektromossággal, ami parkinson kórt okozott nálam, földhöz szegeztek egy villámlással.1998-ban egy hónap pihenése után a bibliai trianoni tisztulásnak, romániai cigányok és alkoholisták áthozatala után támadott meg a bermudás szörnyeteg hipnózisos erővel, sorolva az értelmiség legyőzők névtárát napokig, minden részembe küldve az elektromos csapásokat. Ekkor a fórumosai a nyíregyházi Boonnak, akiktől segítséget reméltem, azt írták, hogy összegerjedtek az elektródák a fejemben. Tomi megérkezett elektromos médiaként, Tina Turner utolsóként megmaradt árulója Isteneként, nem tudta, mi történik,miért gyilkolnak engem. Itt maradt mellettem megszűnni. Vele kezdődött születésemkor az Omegáékkal a koncert a világban.
Hunnia börtön buzija támadott meg, az ablakba vitt engem hátulról erősen nyomva, mutogatott hatalmas fénylényeket a távolban, meg kiabálta, hogy Mártika, dr. Melion skizopren Mária szereplője hívogatja a földönkívülieket a réten. Tehát tudták valamennyien, hogy a skizopren szereplők sorsát hajtják végre. Ekkor hatalmas kígyó körbe tekeredett a melleim alatt, a mellbimbóim tetején, Ez volt a termékenységi népek cigányként kinézőinek Új-Kígyósi pszichiáter képviseltében berendezett kígyó-istene, a sátán miatt támadott meg engem sátán feleségeként, amit nem érthettem, 18 évig egyre nagobb erővel szorítva engem. Néha elveszítettem az eszméletemet, így intéztem minden ügyemet, így vigyáztam Mohamed lányom gyerekeire a Szabó családtól, amelyek megáldoztak engem Vénuszként. Kezdetben írattam fájdalomcsillapítónak Immovant, de a kiliáni orvos megtagadta, így kerültem Marofka Eszter pszichiátriai gondozójába, ahol xanax-ot írattam, ő helyezett engem Mészáros Kata néven gondnokság alá. Közben a jószomszédok minden részemet széttaposták, mikor feküdtem eszméletlenül az ágyon, lábaimat, méhemet, fejemet, fenekemet, minden részemet eldeformálva apokaliptikus csapások formájára. Így lett Szabó Erzsébet hátam, Derláné Éva nemi szervem, elefánt lábam elefánt dübörgéséből Ménesinek, szemölcsievel, öregségi foltjaival a térieknek, nagy derekával a táguló-szűkülő árnyékvilágnak.

1992-ben már ott jártak a Rákóczi tér börtönével, hogy az ádám csutkásokat emelték a II-es elmeosztályukról együtt Furhman Imre mártírként elesett börtön cigányaival engem bezárva fogságba végleg bolt és közlekedési fóbiájukkal, hogy ráncigálták az idegrendszeremet, amikor a nagyobbik lányom evett, s nem tudott már nyelni, olyan feketemágiát kapott a torkába, szemölcsével együtt Rékasi Károlynak. Ez végig Rákóczi tér a bibliai bűnözők és jeruzsálemi kocsisor mellett születésem óta.

2004-ben vittek be mentővel a jószomszédok, mint áldozóim tanácsára a megyei kórház pszichiátriájára kivégezni véglegesen Túzkő Judit nemi csapásával a pszichiátereknek, 18 évig egyik kivégzőgéppel, Dávid Mónika szörnyeteg koporsójának nevezett tériek képviseletével, Vaszily Mária szőke skizopren pszichiáterével Miskolcnak. A genyózását kezdte elölről a szomszédnak,mint 1976-ban engem a Hunnia börtön. A biblia olvastatást, tisztítva a népeket, pusztítókat belém lépve hajtották végre. A kórházban történő megalázásaim, lemészárlásom közben mindig hívtam telefonon a lányomat, úgyhogy az idegrendszere már nem bírja tovább az állandó értelmetlen szenvedést, az én vezetésemmel együtt. Miért kell tiszta embereknek ártatlanul szenvedniük Magyarország néven egyetlen pillanatig is, miközben a világ elmebetegei szórakoznak, utazgatnak, házasodnak, szaporodnak,mint skizopren könyvszereplők?

Hát így gyilkol a keresztény világ láthatatlan skizoprennek leírt népe. Posta Irén az egyik filmjében bemutatta, mennyien vannak egy lakásban a láthatatlan világból. Mivel a száz tagú cigányzenekar sorsát rajtam végrehajtották, amiknek az Idők megadójaként állandóan békáknak, rókáknak, démomoknak kellett volna zenélniük, van mit ünnepelniük a tériekkel Mágával együtt Miskolc-Hámorból, tündérkirályfi életet kapott áldozásomból.

2001-ben még mindig ismételték a világ-könyvtárat, pár könyvet elővettem, másoltam belőlük diszlexiásan, össze-vissza írva a betűket, mivel már nem tudtam írni a szétpüfölt kezeimmel, kínzása alatt az Új-Kígyóssynak. Csúfoltak a fórumosok Müller Péter népeként, elmebetegezve engem. Egy író figyelt fel rám, aki oldalt is nyitott a nevemben,mint művésznőnek a facebookon, azzal, hogy megtalált engem, hogy annak idején ki írt össze-vissza a média fórumjain. Válaszoltam neki, hogy segítséget kértem,mert mentek végig a világ-könyvtárán Visnyei László földszintől elköltözöttnek ismétlésben villámgyorsan Miskolc névtárával. Azt írta, hogy az én írásaim alapján regényeibe szőtte az általam leírtakat, az én kitalált világomról. Ennyi volt a segítség adása Magyarországnak, meg egy bíró, aki felmentett engem kizáró gondnokság alól. Én még nem is szavazhattam soha a gyilkosaimra, nem volt jogom hozzá. Kizáró gondnokság a TB részéről és a bíróság részéről azért, hogy nyugodtan folytassák a kivégző, kínzó, sorsukat, tettüket végrehajtó mészáros munkájukat.

Kanadába mennek a miskolci névtárú emberré vált cigányok, ott menedéket kapnak a kinn lévő skizopren könyvtulajdonosoktól, annak ellenére, hogy minket köpdöstek cigányként a pusztítója által István Kovácsnak a hetvenes évek óta. Valamennyien meggazdagodtak,mint Tátrai Gábor idetartozva a teréhez a többi térijével a narancsoknak. Kegyetlenségük nem ismert határt, mint állandó dolgoztatásuk a legkevesebb fizetésért.

Ómasztáék szerepét, mint világapokalipszis Bertalan utcájának Ómaszta pincéjéből feljött népének képviseletét a médiájuk mutatta, már 81 éves állandó apokaliptikus csapások, három gyerekesek, már unoka is van. Ómasztáné eperjeles ruháját nyolc éves koromban kaptam meg kb., amit ismétlésekor a szerepének kitett a Kistábornok utcai vörösre festett lépcsőházába postaládájára a kommunistáknak. Tőle kaptam a nyelvem alatti állandóan nyelvemet mozgató csapását a földönkívülieknek, azóta a nyelvcsontját kivették, de állandóan ismételték a pincések és a Szendreis szerepét Ómasztánénak engem kurvának kikiáltva.

Zöldek is voltak a pincében, szülést tanultak, de állítólag ők nem áldoztak meg, nem bántottak. A sziklai halottak sem bántottak, bár a Rákóczi tér megáldozott helyettük, tisztította őket a kanálisokból a kutyásokkal. A kutyások legyeket jelentenek általában. A környezetvédői Brigitte Bardotnak Pszichografológiai Bardot halál népet.
A még nyakamban lévő kígyója a cigányságnak a jószomszéd kíséretétől, amelyiktől érdekes módon válik cigány védelmétől mozgatja még mindig a számat, ez az egyik oka, hogy a protézist nem tudom betenni, bár teljesen sárga a tövig lesorvadt alsó meghagyott pár fogam, dörzsölöm a protézissel erősen, már az arccsontom félek, hogy kikapcsolódik, ha felteszem tíz percre a protézist, megfájdul a bal fülem. Bodor űrpusztítót az Időjelek bermudás fekete sárkánya semmisítette meg, addig nem tudtak megközelíteni engem. Hatvan éve tart a fertelme Borsod megyének. Megjelölték az áldozóimat fehér, vörös, fekete sállal is, mint művésszé tetteket, meg különféle jeleket, filmekben is berendezve őket adtak rájuk. Mary Zsuzsa angyal másodszor áldozott maga helyett ártatlant, a melleim alatti és hátamon lévő feketemágusok az ő csapásai lettek volna, valamint a szájába és fejére is ilyen fekete csapások voltak megrajzolva, hatalmas hassal legyőzve két szárnyát felemelve szerepel az Időjelek antológiában. Ezért éneklik róla, hogy nincsen foga.

A miskolci Rákóczi téri cigányok valamennyien láthatatlan világot képviselnek, mint kísérete a vasnépnek, amitől a szomszéd válik, ok volt ismét támadására, a cigány pinák helyetti ágyom dobálásomra Branyiczkyék által, Liptai bemutatója szerint az első démonjuknak. Bodorné Ágnes cigány kísérete, mint írtam és segítséget kértem négy éven keresztül éjjel-nappal gyalázott minden kurva és cigány pinájuk, lyukuk helyett, ezeket emelve média sztárnak, tótokkal együtt.


Hajdú Marianna Hajdúk összefoglaló néven került a hajdúkkal berendezésre a világ apokalipszishez, amerikai sátánistáival képviselte magát a tatárdombi ikerházban. Részt vettek a ház szétrombolásában, a háromforrás víz felhozatalában a ház alá, cigizve előttem a láthatatlan világban az udvaron, ledobva a csikkeket előttem a földre rúzsosan. A sátánisták feketemágusok, tűzben terjednek a másik világban.

Győri kapu utcanépe szintén megtámadott engem a sátoraljaújhelyi Révész utcában Balázsné sorsát végrehajtva rajtam folyamatosan, támadva engem minden kurva helyett, így választották el a pusztítóktól és vadállati férjektől őket, majd jöttek a börtön bűnözők tisztességet adni nekik. Az újhelyi utcanép lábtörlőre csinált, ott voltak szintén a láthatatlan világban a bérházban. A lopásokat az újhelyi utcanép hajtotta végre, a miskolciakat a Rákóczi téri cigánytelep a lakásban.

Szintén felvonultak a Benedek utcai kiliáni lakásban a Rákóczi téri médiájukkal,kivetítve a falon egy négyszöget, amelyben nevettek rajtam ugrálva egymás feje felett, ugyanúgy vetítették ki a fertelmeiket a homlokom elé. Felsorolhatatlan Borsod megye kísérete, a két utcai világapokalipszissel együtt, nem ismerem Nikellék orosz kommunistáit, sem Gulyáséikat, Árvayékat igen, de itt illetékes Bodzi úr kezdetével mindegyik atlantiszi lopott dallam az erdő, dzsungel, vadon, sziszegő kígyók, mint hóesésként jött csapásaival együtt a sátánistáknak, minden vallás ellenségével együtt.

A tatárdombi házat hörgéssel körbevevő sátánistái Miskolcnak tűzenergiával jelentek meg, meggyújve egyik éjjel rajtam a paplant is.Zé még ellenségem volt, mint hatalmas szellemvilág, világ-könyvtár végrehajtójaként.

1992. óta nagyfeszültséggel rázott a cseremisz pusztítója az Antológia Humanának Toni Curtis csillag sorsaként, előzőleg Zalatnay utolsó magyarként kiválasztott kommunista korát, a Ki az úr a házban?-t hajtotta végre széttörésemmel, rakott krumpli földhöz vágásával.

A Benedek utcai kiliáni erkély nélküli gázfűtéses lakásban tombolt a feketemágiája Cseh Károly lírai karámjának, megjelölte a komódot is körben kereszt jelével a Pszichografológiának, melynek egésze feketemágia, okkultista elmebetegekkel azzal, hogy a komód felől fognak támadni az asztráltestek. Megjelölték sátánista jellel a bejárató ajtót is. Én vagyok a célpont születésem óta minden népnek, feketemágusnak, fenevadnak, pusztítóknak, kígyó isteneknek, feketemágusoknak, utcanépnek, sátánistáknak.

Magyarország magyar felvett nevű lakosaival lezárt határokon belül világ-könyvtár szereplőként embereket áldozott meg maga helyett, akik azelőtt háborúba sem mentek, mert a Hunnia börtön apokaliptikus csapásait sorozták be. Busch, mint rákiabált rózsakeresztes rend tagja volt akitől megtudtam először, hogy ember vagyok, mikor közölte, hogy ők embereket nem áldoztak az Utolsó mohikán időbeli könyv ismétlésekor, azóta áldozta meg az egyszeri életű embereket Borsod megye. Nem tudtam, hogy ki vagyok, egyedül a kékek tudták, meg Illés-Pisti az áldozó népével.

Nehéz volt leírnom, mi van velem, mert ezt nem lehetett megérteni, nem lehet róla senkivel sem beszélni, a média és lírai karám tagjai, mint áldozóim a tériekkel meg tort ülnek. Most sem tudom megfogalmazni tisztán, mi történt, főleg nem azt,hogy miért?

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A keresztény vallás szépségei - nagy közös áldozatuk szavai
  2018-02-08 06:43:53, csütörtök
 
  A keresztények, köztük az állandó Illés reformátusok állandóan ismételt világ-könyvtárával az országnak nagy közös áldozata még vegetál, olyanok áldoztak meg, amik kereszténynek és humánusnak tartják magukat olyan fertelmes és iszonyatos módon, amit le sem lehet írni elmebetegezve az áldozatot maguk helyett, mint skizoprenek. Ezek a keresztények a perverz vallásaikkal együtt.

Az ózdi 666 központ feketemágusi vallásai Illés, Omega, Metro, mint atya, fiú, szentlélek vallásaival, lírai karámjával a művészeiknek iszonyatot hajt végre folyamatosan többszáz éve titokban, láthatatlan világban, spiritisztáival Müllernek halálnépével. Nem kellett ehhez az indiai halál cigányságot idehozni, hogy egyetlen nagy közös áldozásommal emberekké váljanak, dőzsöljenek a magyar néven felvett nevűekkel, állandó apokalipszist hosszabbítva már unokákkal. A kereszténynek magukat vallóak állandó bibliai apokalipszist hajtanak végre az egész világon a láthatatlan világbeli csapásaikkal, amit láthatóan a Rákóczi tere a miskolci médiának politikusaikkal ismételt világ-könyvtárával együtt Illéséknek. Nem titok, hogy 1995-ben, amikor a Mónika Show népe romániai cigánytelepével bibliát olvastatott velem, darabokra hullott a trianoni biblia ismét, leszállították az ég seregét, az addigi játékosokkal, bibliai szereplőkkel, vallásokat nyitottak, űrapokalipszist hajtva végre kezdetben falvak behozatalával a városokba a földönkívülinek nevezett ózdi űrhajókkal járó 666 központjával Miskolcnak, köztük a szabadköművesekkel, edomiakkal, perzsia-médiát játszókkal, rózsakeresztesekkel, szadduceusokkal, farizeusokkal, Heródes hálózatával, fenevaddal, amelyik a menhelyieket űrhajóval vitte el időnként, beavatva őket feketemágiájába. Az űrapokalipszis lényege felmérhetetlen, szándékuk ismeretlen, hacsak nem magukat választották ki ismét túlélésre, mint általában a Hunnia börtön, jelenleg Vatikában győző brazil, focista ferencvárosi Ferencével, azelőtt II. Jánosával a padlásos filmjéből, amelyik helyett engem áldoztak meg képviseli a kereszténységet, együtt a többi szentháromság tagjával a börtön gyilkosoknak, mint állandó bibliai bűnözőknek. Milyen politika volt az, hogy a Ferencek, köztük a börtön baszógépe, ahogyan a médiájukban itt felvonulva a két utca alapján bemutatták az összes nevével a Bertalannak és Miskolcnak kiválasztott áldozásommal? A politikai kommunista és többi világtörténelmi időketk végrehajtó miskolci névtár hatalmas nyugdíjakat, özvegyieket, árvaságit, mártír pénteket tékozol, mint világ-apokalipszis állandó végrehajtói.

Iszlám szintén a világ könyvtár részeként került berendezésre a Hunnia börtöne által az oroszoknak, amik jelenleg a Vatikánt jelentik azzal a Duna tévével, amelyik élővilág ellenes csapásaival körben járt a lakásban a falon gyalázásom és csonkításaim közben Herman Ottó nevével létrehozva őket, amit az elmebetegeik vigyorogva mutattak a médiában is.

Mivel Mohamed a lányom, Mohamednek törökök öltöztek be, nincs miről beszélni.

Sajnálatos dolog, hogy kis csoport terrorista adott hírt arról 2011-ben az Iker torony, mint űrpusztító helyszínéről, hogy Íziszként engem áldoznak közösen lezárt határain belül Magyarországnak, hogy a világ tudomására hozzák Vénusz áldozásukat. Le kellene írni az országokról, a tort ülő Nagy Feró zenészeiről és Müller cigánytelepéről az igazságot, hogyan ünnepelnek világszerte a zenészeik, mi történik a futballal, milyen játék,színt kellett volna vallani, hogy vége legyen a Hunnia börtön ünnepének, hogy sikeresen likvidált bennünket támadva minket minden kommunikációs csapás és kurvájuk helyett, kezdve Gábor Zsazsával, amelyikkel letakarták lepedővel Európát, hogy összepisiljék, támadva az emberek fejét azért, mert a nemi csapások gondolkozás nélküliek. Mindezt a német RTL klub mutatta be a miskolci II-es elmeosztályával vigyorogva, valamennyi főszerepjével az engem megáldozóknak saját apokaliptikus csapás sorsukként, ismerkedtek a médiában, miután Nagy Anna református halottjuk helyett az Ébredő játszótér vallásainak leszállítása után győztek felettem. Bemutatták szintén apokaliptikus szereplőkkel, mint bemondókkal a láthatatlan világban itt lévő II-es elmeosztályuk népét. Németország iszonyatot hajtott végre mint trianoni régi sátán országának zsidó képviselője Magyarország, mint régi nagy Magyarország, mint Sátán trianoni országával együtt. Franciaország és Brazliai, mint magyar jeruzsálemi beavatott szintén, tort ülve olimpiákon is a magyar elmeosztályával, itt dobálva engem Liptai első démon gyalázó bemutatója szerint a médiájukban.

Az angol központ mindig a rózsakeresztes rendé volt, de a Hunnia börtön orosz bűnözői ott rendezték be állandóra a feketemágusi Vörös Oroszlán könyvük sötét árnyékvilágát. Régebben is ilyen volt a Hunnia börtön, Jehova focizó Isten előtti időben a mexikói törpék is fociztak, majd a győztes megette a másikat. Ezt a történelmet is történelmi könyvek alapján mindig elölről kezdik, amit Miskolc a már félig eltüntetett épületekkel rendezett be, Passuth valamennyi könyvével.

Oroszország, mint ahol Lenin szocializmusát bábokkal berendezték, Putyin jelenlegi képviseletével a vasfüggönyös Miskolcot jelenti, a Bertalan utcai orosz könyvszereplők beállításával, nemi gyalázó felszabadító állandó hadseregével. A vaskori miskolci Rákóczi tér minden törvényt áthágva, mészárolva, gyalázva saját kurvaságát végrehajtva támadva meg folyamatosan a jóembereket, becsületükben, emberségükben utolsó pillanatig megalázva, majd halálukkkor nyomorban tartva őket kifosztva mindegyiket, sorsot vetve minden ruhájukra. Ázsia teljes egésze Miskolcon van berendezve,kezdve a halott tatárokkal, mint állandó apokalipszis végrehajtóival, Cseremisz pusztítókkal, mongolokkal, arabokkal, mint állatokkal fajtalankodókkal, üzbégekkel, finnugorokkal, mint nyelvi Rákóczi téri rokonsággal, hunokkal, svábokkal, mint állandó hangbénítókkal, felsorolhatatlan Hunnia rokonsággal, Kína teljes egészével együtt, japán Rákóczi térrel, Nagypán, mint sötét a Nap népével, gésáival Zoltán Erikának.

Amerika vallásai valamennyien a vatikáni Rákóczi terét jelentik Miskolcnak, Kolcza Mária szappantisztító sorozatai alapján vonulnak a vallásai a térieknek egy forintos Isaora óta, hatalmas gazdagsággal tékozolva, pazarolva. Dallas fontos volt, mint első egyik ottani honfoglalói a Hunnia világ-könyvtárnak, ezért ismételték állandóan. Immár hatvan éve kezdődött Ízisz néven a közös áldozásom Magyarország által, az ország fele gyilkosom, támad, ha baj éri. A szépségkirálynői Miskolcnak Gábor Zsazsa léggyel kezdődtek, már a süketeknél tart a média, amióta a füleimet széttörte, kommunikációsan összezúzott teljesen engem.

Mivel Metroval kezdtek a szerbek pulyaszeplősítőkkel vallási ébredést, csak elmeosztály és perverzek emelkedtek szerte a világon, mint az angyal mészárosok az Omegával, Illésékkel az egész világ. Ortodoxok apokríként áldoztak meg engem KOKO-ként, mint művésznőt. István KOKO-t a pusztító népeként a neve alapján termelték ki gyalázatommal, amit kezdtek Zoránnal, mert remeg a hangja a pulyaszeplősítőnek, folytatták Benkő Dániel pinázóval, mert pinázik a tik sem vagytok magyarok feketemágusa, valamennyi állattal fajalankodóval, ez csak a kezdet volt születésem után, így kell tekinteni a jelenlegi világ értelmiségére, vallásaira, művészeire, amikkel Orbán Viktor narancs színében Heródesnek,meg a miskolci Bertalan utcának feállt a világ apokalipszis rajtam történő végrehajtása utáni összezúzásom és legyőzésem után, 1989-ben rendszerváltás néven, mert addigra befejezték a két utcát, felemelhették a trianoni német zsidók miatt állított vasfüggönyt.

A bibliája a keresztényeknek magukat mondóknak állandó világ-apokalipszis, amit rajtam hajtottak végre 1983-ig, utána nyugodtan mentek kormányra az ózdi 666 központtal, együtt a főnixes Csepregi Éva Ádám és Éva Ketten a kertben feketemágiáját jelentő szereplőivel a térieknek, amik azóta is fertelmet hajtanak végre az egész világon, mert az ondótól szépülő szereplőjük olyat tett. Azóta összetették a világ-apokalipszisük két utcáját, azon mennek végig, emelve a betegségeket, politikusokat, celebeket az egész világon összezúzásommal és gyalázásommal. Miért volt fontos a vasfüggönyös Rákóczi térnek, hogy a Vörös Oroszlán alapján megírt Johannás kommunista korokat jelentő regényemet Anna nevű főszereplőjük helyetti megáldozásom bizonyítékával az összes többi feketemágikus elméletével együtt a vallásoknak elégesse Müller Péterékkel?

Nem titok, hogy a Hunnia börtön bibliai bűnözői, ezer éves ember gyilkosokként tanultak, legnagyobb szeretetben éltek Szepes Mária Vörös Oroszlánban leírtjai miatt, Adam Cadmon sorsaként nem üldözte őket a vér, hanem egyszerűen a saját tetteiket és sorsukat rajtam végrehajtották kegyetlenül, nevetve. Lázár tanárnő lett, mint állandó feszületre tevőim egyike, amit többszörösen névtárával ismételt a II-es elmeosztály médiája, a világ-könyvtáros főtanácsnoka lett Miskolc városának, értelmiséggé tették a sátán népét az egész világon 81 éve már. Ez minden téren megnyilvánul, nemcsak a filmek rendezésében. Egyetlen irigység, ami Fábryt jelentette mindig elég ahhoz, hogy gyilkoljon valaki, mint ahogyan a legyek engem is lemészároltak azért is a miskolci Tatárdombjuk ikerházában,mert a barakkos legyeket a nyilas jeles pók meggyalázta a barakkokban. Taszigáltak engem az udvaron, lökdöstek, mint egy kivégző osztag, hogy milyen érzés meggyalázottnak lenni. Ugyanez vonatkozik a Rákóczi térre, amelyik anyám anyja,mint orosz miskolci vas felszabadító gyalázó hadsereg Erdei néven berendezettje miatt engem megtámadott, ez a Rákóczi tér dolga lett volna, hogy egymást gyalázzák a kurvák és stricik. Apát hatalmas erővel cipelték, amikor egyszer a medveszíjat akarták rajtunk végrehajtani történelmi kor ismétlésében, ki akarta venni a szíját, csak ránéztem, hogy mi van vele, ekkor megállt, mint aki magához tér. Nem értettem, mi van a családdal, hogy a Hunnia börtön Kovács Erzsi, Esztergályos, Törőcsik, Gábor Zsuzsa és mindegyik miatt anyámat támadja, a Kohut családdal együtt. Miskolc már a családot születésem előtt megtámadta, iszonyatot hajtva végre, nagyapa testvérét lesántítva a karcsai Ardó Irén miatt, mert Irén leesett a fáról és lebénult, vagyis folyamatosan ismételnek.

A feketemágia nem középkori dolog, egész Anglia ez, az ózdi 666 központtal, a Pszichografológiai okkultista elmebetegek - jelecskéinek megfelelő országainak teljes egészével, valamennyi magyar nevű könyvtárosok által minden könyvbe beavatott lírai karám tagjával az apokalipszis állandó lovasainak a bibliájukból. Itt minden fekete volt, amikor idejöttem, dobálták egymást utcákon, villamoson feketemágikus csapásokkal, rontásokkal, melyek a törések mentén bemennek a testbe. Ezt hajtotta rajtam végre a Hunnia börtön, a bal fülemmel, szememmel, s minden részemmel, kígyók hemzsegtek rajtam a Tatárdombon a családi házban, én feküdtem megrémülve, nem tudtam kitől segítséget kérni, hiába mondták, hogy ha jót akarok magamnak, hívjam ki a para és ufó kutatókat, gyorsan felszámolták a debreceni ufó kutatókat is. Nem tudtam, hogy az egész város, sőt az egész megye áldozásomból él születésem óta. 1967-ben Miskolc végleg elvette az élelmet, ruházatot, emberi körülményeket fürdőszoba nélkülit is tőlünk, maguknak rendezték be a finom ételeket, zöldségeseket, élelmiszer üzleteket, maguk hordják a fehér és fekete csipke és divatos alsókat, fehér kosztümöket, nekem mindent darabokra lyuggattak, majd jöttek az angol sajtszagú általuk megszülettetett nők használt ruhái. Nincs fertelem, amin a médiájuk jóllakik, jár állandóan a történelmi színhelyek vércseppjei miatt ismételni a történteket megállás nélkül. Maguk főzőcskéznek a Rákóczi téri cigánysággal, mert a halottnak különb gyomra van, mint az embereknek volt a tiszta és egészséges teste.


Világ feszületre tettek engem minden vallás Jézusa helyett G. Maczó Ágnes sorsaként. A Hunnia börtön vallása a Jézus-vallás egykori holt tengeri tekercsek alapján, állandó vasrácsos feszületével a megáldozott ártatlan embereknek, melyeket titkon az erről tudóak virággal látnak el.Mivel a keresztényeket feltételezés szerint hasonlóan végezték ki,mint engem, gyalázattal és csonkítással, ahogyan a Benkő angyalokat kőszív véggel, kiárulással, ahogyan kezdték ismétlésben rajtam Woody Allen és a franciák sorsát kerékpáros balesettel, összetörve engem egy hatalmas kőnek lökve helyettük, amiért a franciák kitüntették Koncz Zsuzsa politikai megmentőjüket az Illéséktől, gyertyás gyalázatával a Penelopé Zsóka Kacsa hálózatnak, Hunnia börtön és vaskori miskolci Rákóczi tér néven, még Müller ózdi fenevad energiájával 81 éve cigánytelepével mészárló értelmiség legyőző kivégzői előtti időben, nincsenek keresztények, mint tudják, történelmi egyházaknak számítanak, amit a vallásai G. Maczó Ágnes és Illésék ébredő játszótér állandó világ-könyvtárat végrehajtói elfoglaltak, nincsenek keresztények, csak hentes és mészáros tömeg kivégzői a jóembereknek állandó mondatával Várkonyinak, hogy embereket nem lehet teremteni.

Mint látható a férfiak a démonokból, mint tisztátalan lelkekből nagyranőtt és emberi formává nemesedett kurvákkal lemészárolták és tönkre tették az egész világot Illés-Pisti kezdettel. Illés az első férfi volt, nemi szerve helyén dárdával, amelyik megkísértett és legyőzött engem többmillió évvel ezelőtt, azóta mészárolt a temetőbrigádjával szerte a világon, először a Hunnia gyilkosokhoz, majd az ózdi feketemágusokkal szerződve. Régen férfi nem létezett, én mai napig nem ismerem őket, csak annyit tudok róluk, amennyit apából és nagyapából megismerhettem, hogy neki kellene a törvénynek lennie. A világ férfiait nemi szervük irányítja, azzal gondolkoznak, amit a kurvák kihasználnak, sajnos ilyen aljas a világ első pillanatától annak, hogy az első démon meggyalázta az első férfit. Férfiak csak istenek voltak régen. Még eddig a világnak azóta nem volt igazságos képviselete. Cseh Károlyék lírai narancs karámja olyat akart kottázni az égre, amit többé semmivel sem lehet lemosni.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fizikai munkásnők és Miskolc teljes egésze
  2018-01-26 08:39:34, péntek
 
  1936. óta támadták a Benkő családot Olaszliszkán a miskolciak,laborból létrehozták anyámat, hogy hosszabbítsanak a fizikai munkásokkal, szőkékkel, mint Hitler népével, érthetetlen módon, hozva apa családjához őt, hogy minket utolsó magyarként kakasként összezúzzanak lezárt határokon belül.

Miskolc egyszerre támadta meg Lévai forgószél néven cigányságával Olaszliszkát, ezt ismételte Lévai Anikó világapokalipszis részeként pár évvel ezelőtt a Rákóczi téri cigányaival rajtam.

Anyámat születése óta támadták minden gyári munkás helyett, Esztergályos Cecilia lett beállítva képviseletükként, majd Kovács Erzsi féltékenysége miatt már születésem után, majd állandóan ismétlés után jött a magas vérnyomása Esztergályosnak, Törőcsik Mari pénz be nem osztásával együtt. Törőcsik Mari kommunista népe a Lin cseppekkel egyszerre tanulta meg a pénzt beosztani a Vekkerdi-féle cigánysággal, amelyik miatt születésemkor egyből nem engedték, hogy anyám megfürösszöm engem. Anyámat az anyja hat éves kora óta Cilikének szólította. 1986-ban kezdték azzal, hogy addig nézek ki, míg meg nem mukkanok Esutergályos sorsát ismételni rajtam, azt javasolták akkor, hogy kezdjek el kötni összezúzásomkor, mint idegnyugtató munkát végezni. Én suta vagyok,bár minden munkát egyedül végeztem egész életemben nyomorban. A Familia KFT-ben beállították azokat a színészeket, akkkel elörlől kezdték rajtam anyámnak a sorsát azzal együtt, hogy a gyári munkásnők, fonodák dolgozói, LKM és DIGÉP nemi kilengései miatt már ezután engem támadtak meg. Egyik gyalázatuk ismétlésekor Miskolc városa átkeresztelte a Mária utcáját Lénártnénak, a DIGÉP volt Jehova tanúi szőke dolgozójának Boldog utcára.

1993-ben jelent meg egy mesém a Dörmögőben, melynek borítójára margaréta szájjal megrajzolták a pojáca feleséget, melléjük egy szereplőt, ami én voltam Ringy-rongy királyként a magyarok pojáca teremtője helyett születésem óta, sőt a benne szereplő Frei Tamás bal karja miatt a vállamat a hetvenes években tették tönkre feketemágiával. Törőcsik Marit már ekkor ismételt nyomorba döntésemmel megtették igazgatónak, hogy tanulja folytatásban a pénz beosztását.

Müller Rózsa áldozásommal lett média sztár a nyanyákkal, melyek helyett kiszedték a fogaimat, Máté Krisztina kezdetével kommunizmus néven. Minden kettőskeresztnevűt a világon kitermeltek, mint Júlia Robertset. Betették a mystic rúzst és Vénuszt is a feketemágiája hirdetésébe a térnek ezoterikus jós fekete műsoraikba.

Mikor nem akartam hozzámenni a karcsai kivégzőgépéhez a II-es elmeosztályuknak, felmentem Pestre a Csengery utcába munkát, szállást keresni, mire hazaértem a Csomós szalag dolgozójával, aki aki a Keresztesi-Pálfalvi család eltartottja volt, már azt híresztelte anyám a jeruzsálemi áldozásommal tisztuló szomszéd Katalin helyett, hogy én felmentem Pestre kurválkodni. Megerősítette Pálfalvi és Keresztesi, hogy én olyan vagyok, mint anyám. 1995-ben kezdték el Müllerék ismételni a Familia KFT-ben beállítottak szerint anyám és az ő anyja sorsát, kezdve elölről a világ-apokalipszist Bibliával együtt, hozva Simont, aki miatt anyám engem leértékelt születésem óta, nem szeretett, mert a Hunniai börtön bűnözőit nem szerethette volna senki. Eszergályos, mint fizikai munkásnők képviselője több díjat akar a Hunnia börtöntől, hiszen végrehajtotta a szerepét.

A nemi támadásával anyámnak, majd nekem, mint angyalnak és törvénynek megváltoztak a Rákóczi tér kurvái, tisztességes életet éltek. Olyan embereket támadtak meg, akik nem ismerték a nemiséget, s most maguk a vádlók, mint Molnár és Görög, amelyik az áldozásommal lett könyvismétléskor média sztár teljes egészével a médiának.

A Hócipőm gyerekkorom óta tartja magát. Menhelyieket emeltek már 1986-ban, gyerekvárosokat létrehozva számukra, különösen a szőkék miatt támadtak, cigi és remegés feketemágiájával.

Miskolc teljes egésze emberiség ellenes rémtett végrehajtója 81 éve már, valamennyi médiájával és politikusával együtt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mészáros névvel mennek tovább
  2018-01-25 15:48:20, csütörtök
 
  Menyhért a cigányok képviseletében odakozmált edényeivel a klubjuknak, mint a II-es elmeosztály képviseletének elköltözött, ismét Mészáros névnél járnak, amelyek helyett 2001-ben engem gondnokság alá helyeztek Mészáros Kata néven. A kocsmájukat berendezték Nagy Feróval a médiájukban, ünnepelnek a tik sem vagytok magyarok Grófójával és a többi vaskori népével az elmeosztálynak. Hatvan éve mészárol a cigánytelep, Magyarország és németek szervezésében, amik trianoniként áldozták meg cigányként a családot, anyámat hozva apámhoz feleségnek. Nagyapát és apát születésem előtt a tik sem vagytok magyarok Müller népeként megtámadták már, Hunnia filmeket hajtottak rajtuk végre.

Menyhért cigánytelepének gondnokság alatt kellett volna feküdnie eszméletlenül, infarktussal, kommunikációs telehetetlenséggel, sorsukat a II-es elmeosztályuk hajtotta végre, akár a Mészárosokét, kommunista korokként születésem óta Kata kommunizmusa kezdetével, medve kommunizmus néven. Nyomorban kellett volna élniük, mint Orbán Viktornak. Mészárossal megérkezett a születésemkor minket megtámadó romániai tik sem vagytok magyarok kivégző osztaga, mint kíséretük a másik világban, amik egyből öcsémet megcsonkították születése után Kupai Janika dadogós, libalábú miatt,mert kommunikációs kivégzője volt egykori Ázsia előtti világnak. Azóta a kommunikációs bénítók és csonkítók Simon bibliai bűnözőivel, a tériekkel a legnagyobb szeretetben élve hajtották végre saját tetteiket és sorsukat. Ezek karmikus betegek lettek már a szépségkirálynők, filmsztárok, mint a törpe Kati népei, aki mexikói történelmét jelenti az állandó világ-könyvtárnak. Mindegyik deformált, elmebeteg miatt embereket támadtak meg. Németország médiáját döbbenten figyeltem elmebetegeivel, amik ismértelték mindaz vigyorogva, amit születésem óta rajtam végrehajtották a Rákóczi terükkel, ez a német média teljes egésze. Erős Andrea javasolt dr. Melion jungista sas Mária elméletes bibliai apokalipszis képviselőjéhez a bizottságra papírért 1995-ben, ahol az osztályt, mint írtam a pestiek rendezték be addigi áldozóimmal, mint elmebetegekkel dr. Túri Ferenccel az egész megyéből. Erős Antóniát már vitte a média magához, mint Eszmeralda Puniellát a többi mexikói hunnia film és könyvtár főszereplővel, Friderikusz Sándor Rákóczi téri hosszabbítóval, valamennyi mészárosomat viháncolva bemutatták, mint a Mónika Show tik sem vagytok magyarok hentes és Mészáros hálózatát. Hosszú éveken keresztül közvetítették a láthatatlan világbeli felvonulásukat is.

A tűzoltóság fordított tükörírásával a Medúza Ferike zeneszerzőnek apokalipszist hajt végre, ismételte a világ-könyvtár könyveit rajtam.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kárpáthyékkal mennek tovább a narancsok a lírai karámmal
  2018-01-22 19:34:59, hétfő
 
  Kárpáthyékkal és Deméékkel ezelőtt 81 évvel történt eseményeket, történéseket folytat ismétlésben a narancs Rákóczi tér annak ellenére, hogy az Orbánt jelentő Menyhért patológiája a játékosoknak elköltözött, el kellett mennie, de felettébb ideges amiatt, hogy ki a következő áldozóm népével, ki költözött ide. Így játszanak a szereplők, amióta összerakták a világ-apokalipszis Bertalan utcáját.

Kárpáthyék lánya a lezárt vasfüggönyökön kívül élt a narancs politikus vasfüggönyösökkel Amerikában már a hatvanas években, amiért egy dalt is róluk betiltottak.

Kárpáthyék közül többen állandó szereplőiként a játékosoknak, mint utolsó magyar áldozóknak nevet váltott szerepének megfelelően, így jött a Pénzes név után a Pénz-ár, egy forintos idejével Isaorának, már ezt pár éve a tériek ismételték, visszamentek a lyukas ötfilléres idejéig, sőt a Pengő korát is érintették. Most az árakat befejezték, a legnagyobb az ötszázas volt, hiszen ezt jelenti az ózdi központja a D betűjeles kormánynak 666 néven minden vallásával együtt.

Ismét visszavették a Kárpáthy nevet, bátran, szaporodva a hatvanas évek óta, már unokákkal hatalmas nyugdíjak mellett is szerepet játszva tovább folytatják, míg meg nem halnak az áldozásomat.

Mikor februárban megjöttek a kékek, eljátszották, hogy felszámolják az étkeztetéseket a szociális intézményekben, mert nem jár a jólét a 81 éve anyámmal hosszabbítóknak, meg bezárnak a boltok.
Ezt követően nemsokára a három gyerekes Mészáros átvette a szociális intézményeket az egész városban, miközben Orsós a narancs lírai karám terének Felcsúton művészi központot épített, a vár elfoglalalása van tervben, hogy a Rákóczi tér odaköltözik, győzelme ünnepe végén a szövetséges reformátusokkal fenevad menhelyével, ami rendelkezik élet és halál felett.

Az ismeretlen szocialisták viszont testvériséget építenek az egész világon, melyben minden ország népe együtt lesz, a cigány, néger, zsidó, melyek ellen létrehozták a rasszizmus fogalmát a kínai Ázsia központjával a térieknek boldogan fog élni, tetteik felejtve lesznek, hiszen zároltak mindent, ami azt jelenti, hogy biztosak voltak felettem a győzelmükben.

Vaskor folytatódik, örökké játszik, hiszen én kevés vagyok nekik (politikusaiknak, lírai karámjuknak) ellenségnek- Valamennyien életműdíjasok, díjazottak, politikusaikkal hatalmas tékozolással, amik a vaskori vallásokat milliárdokkal jutalmazzák. Közben a Hunnia börtön folytatja a Ferenc és többi név politikai kiválasztását szereplőivel, lovaggá üttetve magukat minden országban. 1989-ben már Magyarország néven állottak fel közösen a tériekkel, azóta van kultúra napja Kölcsey Himnuszából.
Pillanatig sem gondoltak arra, mit tesznek velem a tériek. Kultúra lovagjai szánalmasak, mind skizopren.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Minden párt az áldozásomból van egyszerre játékban
  2018-01-18 06:02:29, csütörtök
 
  Születésemkor egyszerre indult a világ-könyvtár, a Vörös Oroszlán Annás szereplői helyetti áldozásom határozatlan halakként Medveczky Ilona helyett, valamennyi könyvben szereplő református kommunistával, vallással, antirkrisztusokkal, avatárokkal, pusztítókkal, sadduceusokkal, farizeusokkal, rózsakeresztes, szabadköműves rendekkel, felsorolhatatlan fekete mágusi rendjével a világnak Johanna néven.

Vele együtt kezdődött a medve kommunizmusa az erdő színnel, melynek része a medve, mint az őz, a szarvas, a farkas, a róka, a nyúl, a kígyó, rengeteg madárral együtt. A medve kommunizmusa nem vasfüggönyös, azóta van meg, amióta engem legyőztek, az íncselkedő nyelvi játékaimból hozták létre, vagyis nem a miskolci Bertalan utcában berendezett orosz nemi gyalázó felszabadító hadsereg Putyinja jelenti a medvét.

Az állatnevek, mint Farkas, Róka, Varjú, Szajkó, Sólyom, Medve idetartoznak a Bertalan utcához, azelőtt ők nem léteztek, akár a Vas a vicces könyvek szerint, melyekben az is benne van, hogy a kutyákat Jehova színhez külön berendezték.

A szocialista iskolát berendezték a tökéletes magyar nyelvvel és tantárgyakkal, melyek ellen ezer éve létre vannak hozva a csapások. Mivel Lenin ezer évvel ezelőtt élt, belőle már régen összezárt kínai horoszkóp kutyája lett, mint igazság bajnoka, így a Kádár szocializmusa az ismeretlen Lin cseppjével az oroszoknak a Bertalan utcához rendelve Törőcsik Mari kommunista népéből, Sztálin és Lenin ismeretlen, akár a Képes történelmek Leninjei, mindig ugyanúgy létrehozva őket bábként, mint 1848-ban is a nemesek ellen, akik már ezer esztendeje vannak, jelenleg a Bertalan utcai berendezéshez rendelten elmeosztály által megalkotva.

Az úttörő és kisdobos mozgalmakat sajnálaton módon a vasfüggönyös miskolci Rákóczi térrel a kék és vörös földönkívüliek jelentették tökéletes törvényeivel a gyerekeknek, sípjukkal, melyek hívják egymást a másik világban, amikor éppen megijesztenek valakit. A kékek és vörösek a bibliai apokaliopszis részeiként kerültek aláhúzásra a darabokra szaggatott magyarországi-jeruzsálemi trianoni bibliájukban 1996 körül.

A parasztokat kommunistáknak Kátyis Tolnay Klári Rózsa feszületes helyetti áldozásommal vitték taníttatni az összes vasfüggönyös paraszttal együtt, melyeket előre falvakba vittek lakni, ahogyan vicces könyvekben ezt ki is adták.

A bibliai kommunisták együtt a zsidókkal kezdték az áldozásomat, Kex együttes száma szerint az őskígyójukkal, zöld-sárga hangyák lejárata, őskígyó szemében áll egy kis leányka...., együtt kezdtek az ördögi felvonulással ördög név berendezése mellett, amik állandó apokalipszis végrehajtói többszáz éve a miskolci Rákóczi térrel.

A Talmud a denevérekkel, állatokkal, démonokkal Tőkés László denevér köpenyes nácijaival emelkedtek bolt és közlekedés fóbiámmal, mivel elvitték a hatágú csillagos Varjú népét elégetni együtt a zsidó boltosokkal. Űrhajóval járnak, Edom is a sajátjuk, Ébredő játszótereként az Illéséknek, állandóan elölről kezdett apokalipszisével a halál reformátusoknak, G. Maczó Ágnes hintás magyar ruhás kislányukkal együtt, melyik sorsát rajtam végrehajtották, 1995-ben lett vége az vallási korok földre szállásának.

Vona Gábor a Gáborokkal Gábor Áron rézágyúja néven került kiemelésre a ricsei elmeosztályáról, már örökéletűként öcsém összezúzásával azért,mert nincsen arca, személyisége, együtt a Kecskésekkel, Farkasokkal, Kupaiékkal, mint régi kommunikációs csonkítókkal, a szarkahegyi miskolci nácijaival elmeosztályukkal mészároltak, szívkivájókkal együtt 1956-ban, értelmiség legyőzést hajtottak végre a valdensekkel, a Bertalan utcával, Heves megyével, szarkahegyiekkel, Maczó Ágnessel és minden amerikai sötétkapus beázottal, mint Noé bárkás egyházakkal, amelyeknek házat újít az elmeosztály, meg Józsefváros teljes egészével.
Barakkos legyek Vonához tartoztak, amik fényevésünkkel mentek Izraelbe, mint a húsállatoknak nevezett barakkos szereplői a szarkahegyieknek.

Gyurcsány Ferenc nem szocialista, hanem a zsidókkal együtt áldoz, Ferenként és idegbetegként anyám és az én idegösszeroppanásomból került betegségként már kitermelésre a többi betegséggel együtt. Áldozásomból 1983. óta csak betegek születnek, amik az én csapásaim voltak, mint az autisták, értelmiség legyőzőkként, Oszter Alexandra 1974-ben a másik világban volt mellettem, úgy született meg Hú de csúf mondatára Szolnokiéknak. A Munkáspárt sem a Józsefvárossal együtt tisztességes kommunista, ide tartoznak a Bertalan utcához, engem fogtak és az embereket mosónőnek József Attila óta. Jelenlegl értelmiség legyőzést hajtottak végre még az iszonyatuk mellett. A Munkáspárt ideológiája azoké az egykori munkás embereké volt, akikhez az angol kommunizmus elmélete tartozott, melynek a főszereplője is én voltam Cate néven.

Gina Lolobrigida atlantiszi halak játékos helyett én voltam atlantiszi halak, így minden halak szülött kiválasztott lett az én áldozásommal születésem óta. Molnárokkal kezdtek visszament időben István a királyig, 130 évvel ezelőtti bevonulásáig Miskolcl városa vasnépének.

A református biblia, mint debreceni bibliai teljes egésze az én áldozásommal emelkedett, vásároltak ingatlanokat, iskolákat, tudtukkal, ez születésemkor kezdődött, az összes reformátusa a trianonnak ide van rendezve a szomszédba Bodor néven.

Születésem óta hozták a Pszichografológiai pán-európai Uniós nagy közös áldozáshoz a cigányságot, mint halál népet, melyet vicces könyvekben kiadtak, hogy egyedül a haláltól nem félnek, ott vannak a lakásokban, mint ahogyan itt engem gyilkoltak születésem óta jelmezekbe, ruhákba öltöztetve engem a főszereplők helyett, gyaláztak éjjel-nappal. tort ültek, kiabálták nekem, hogy én elmebeteg vagyok, Kati néven kiválasztották magukat, mint Oláh Ibolya Kern Andrásék Ki Mit Tud-os Hunnia börtönével. A vasfüggönyös Hunnia börtön táncdalfesztiválos elmebetegei már ötven évet is megérték, senki sem büntette meg őket, életműdíjasok lettek a világ-történelem politikai végrehajtásáért.
A cigányság és keleti népek felemelése emberré csak egy nagy közös áldozás keretében lehetséges, ahogyan várták ezzel Baratta Ágnes főszereplőjüket, amelyik helyett én lettem a kurva egyből a szülészeten. Ez Unió elméletét képezi, egyik csak a távol-keleti Weöresi-Radnóti-Jékely és társai áldozásából a távol-keleti szörnyekkel, melyekhez hozzárendeltek engem, Íziszként, Vénuszként, Máriaként, Inninként..... Olyan értékes egyiptomi patológiát rendeztek be a szomszédban, hogy helyette szabályszerűen egyiptomi korok végrehajtása közben mindenemet összezúzták. Férje kamionos.

KDNP jelenti az Talmudot, melynek Jézusa helyett engem áldoztak meg, Braun Frigyes volt berendezve vörös botjával az ikerházában a Tatárdombnak. Hozzájuk tartozott a gumibábu Hitler is.

Bajnai Gordon évek óta tudja, hogy mi történt, de nem beszél róla, mert Heródes népével együtt narancsokkal közösen áldoztak meg kék csillagként Nyika Turbina helyett, Margarétaként egyik termékenységi új-kígyósi nép helyett gyalázatával a szentélyemnek, mint Ízisznek, melyhez olyan elméletet kreált az ózdi 666 központja a hamis próféta, fenevad, mint amit ajnároznak, mint csillagok háborúja sztárját, amelyik beavatta a tudományába a cigánytelepét a menhelyieknek 81 éve tartó értelmiség legyőzést végrehajtva Müller Péterrel, amelyik saját halálát rendezve gyilkolt és végzett ki minket minden szereplő helyett, a genyó Istennel és a halál néppel, mint Szulák Andrea népével a miskolci II-es elmeosztály főszereplőiként együtt áldoztak maguk helyett.

A halálreformátusoknak megvolt a főszereplőjük, akire rá akarták szállítani az ébredő játszóteret a játék végén, Nagy Anna halottjuk, megmentették, színésznőnek vitték, de senki sem gondolkozott el rajta több, mint ötven éven keresztül, hogyan lehet színésznő az, akire a világ végi csapásokat kívánták szállítani. A lányommal tartott el Miskolc városa helyette, éheztetve, ismét fényevésen, koldultatva, széttörve közben minden részemet a Rákóczi téri cigányság által, amit Bodorné Ágnes Rákóczi tere jelent, ugyanis azzal kezdődött, hogy kiszedték az emberek fogait, hogy náluk születnek meg a pusztító csemeték, amik elviszik a fogaikat.1995-ben a szomszéd miatt a húgyhólyagomat akarták szétpukkasztani. Nem lehet felfogni egyetlen jószomszéd mészárlását sem.

Ezt örököltem én anyámtól, akinek egyből kivették a fogait, végig a szomszéd áldozásában, , felfoghatatlant hajtottak végre hosszabbító családjával, itt létem óta is eltaposva minden részemet a másik világban. Minden embernek kiszedték a fogait a Rákóczi tériek, a fogorvosaik nevetnek rajtuk, azt mondják, hogy örökölték genetikailag, akár Mohamed a nyaki érszűkűlet a Kupaiaknak, amit rajta hajtottak végre Jáksó állával, Marsi Anikó szájával, szemölcsével a Barátok közt sztárjának a homlokán, a lábai végig tönkre vannak téve a Rákóczi téri betegek miatt. Nevettek azon, hogy az emberek nem tudták megszokni a protézist, ezzel ismételt a TV2 stábja 1995-ben hahotázva a médiájukkal, a Hunnia börtönnel, mint bibliai bűnözőkkel. Nem lehet arról beszélni sem,hogy a biblia ide van szabva, mert elmebetegnek mondják, aki erről beszél, pedig ez volt trianon is, darabokra szakadt bibliával, Fatimei jóslattal, amit rajtam hajtottak végre a gazdagokkal együtt.Vadászokkal ünnepelték 2001-ben Sopronban Fatimét. Még akkor még mindig Trianont ismételtek.

Külső segítséget várok a politikai játékos áldozóim ellen, amik szintén amerikai és különféle politikusokat állítottak szerte a világban, mivel ide tartoznak a keresztények a Hunniai börtönhöz, a reformátusok, valamennyi nemi perverz vallásukkal, valamennyi kommunista országgal, baktérium fegyveres és atombombás országgal együtt, így haladtak végig a könyveken, háború azért nem volt Vietnám óta, mert engem áldoztak közösen. Mivel a római egyházat lemészárolták, mint állandó történelmi egyházat, kárpithoz szegezve a mesélőket a Hunnia börtönnel, így vették át tőlük az irányítást, Hunnia elmeosztály néven, melynek főszereplőjévé szintén engem tettek meg, régi magyar filmekben történt beavatásuk, akár a Görög költők antológiájában, valamennyi titkos könyvben, Antológia Humanában könyvtárosok segítségével, melyek álfeszültséget míveltek. A Rákóczi tér a szabadköművesek ötágú emberszabású csillagos fekete kereszten hét rózsás fekete mágiáját tanulta meg, az utcanéppel együtt. Fenevad energiájával mészároltak.

Mivel a székelyek hullaszállítónak lettek beállítva a Révész utcájára a világ apokalipszisnek, nincsen székely nép, ugyanis őket felszámolták, a turulmadár maradt belőlük egyedül. Nincs joguk használni a szimbólumát a halottaknak a tulipános jellel együtt. Trianon Magyarország, mint Jeruzsálem biblia olvastatását jelentette és szétdarabolását Sátánnal az élen.

Minden nép, mely Ember Mária viccgyűjteményében szerepel Miskolchoz tartozó elmeosztályát jelenti a világnak, mint a skótok, a székelyek, a Roschwildek, az összes zsidója az állandó kislány áldozóknak, akár az ortodoxok Metro pulyaszeplősítő Zoránjával beállított Ízisz néven szereplő főpapja, egész Ázsiával együtt. Így jött be Miskolcra haza az Ázsia központ, meg a barzilok, mint jeruzsálemi beavatottak. Ízisz közös néven áldoztak azzal, hogy felkiáltok a végén, megtagadva az isteneket, hogy miért hagytak el engemet? Benkő angyalok sorsát Omegával kegyetlenül elkezdték Lévaiakkal, forgószél néven, ami anyám születése után történt, mikor Miskolc teljes egésze egyszerre támadta meg az olaszliszkai központot, Benkő Lajost, azt ismételték rajtam a Bertalan utcaiakkal. Itt vannak a nácik a szarkahegyiek, velük szemben a nemi gyalázó orosz felszabadító hadsereg képviselete a könyveikkel együtt.
Átadtak engem születésemkor a tik sem vagytok magyarok cigánytelepének Romániának, amelyek bibliát olvastattak velem, kivégeztek folyamatosan. Magyarország Jeruzsálem már nagyon régóta, a trianoniakból páran maradtak, helyettük elmebetegeket vittek a falvakba, Szlovákiába, Erdélybe, székelynek, osztrákokhoz. Szétmentek szerte a világba a főszereplői a világ-könyváraknak, valamennyien skizoprenek, kísérettel rendelkeznek, mindenre képesek a karrierjük, jólétük érdekében.

Nekem a fejemet szabályszerűen levágták, kerékbetörtek Alexandriai Katalinként Orbán kerékként, fejemet is megcsonkították Gór Nagy Máriáékkal, Benkő Lajos sorsának ismétlésében, Máriájuk helyett folyamatosan csonkítva, nyanyák és Brigitte Bardot miatt, mivel a halál éjszakája képviselője ide tartozik a nagypán néven berendezett Pszichografológiájába a Bertalan utcának.

Én nem tehettem arról, hogy ők elmebetegként voltak létrehozva, sem arról, hogy azelőtt könyveket hajtottak végre rajtuk a Hunnia börtönnek, hogy szabadságharcosként hirdetik magukat nem tartva semmitől, hiszen az utolsó embert áldozták meg valamennyien Mi az ember? dalom alapján.

A világ összes pártja idetartozik Miskolchoz, mint republikánus, szocialista, jobboldali, kereszténydemokrata...., francia eredettel a liberalizmus, görög eredettel a demokrácia.

Nem lehet engedni, hogy ezek a mészárosok tovább játsszák a korokat. Jelenleg a karcsaiak ismétlik Dékány Sarolta idejét, Sátoraljaújhely Deme névvel kezd ismétlésben 81 évet.

Magyarország, mint Jeruzsálem, a Biblia - köztük a vasnép - állandó központjaként folyamatosan hajtotta születésemig végre az apokalipszist a bibliai avatottak szereplőivel szerte a világban, állandóan új világtörténelmet kezdve és írva Varjú néven a világ-könyvtárat.

Magyarország, mint egykori Jeruzsálem népe megáldozta a semmiről sem tudó isteneket, angyalokat, embereket kollektív csonkítással és gyalázással a sírjukban is. Magyar néven futók emberiség ellenes rémtettek elkövetői, így kell őket elbírálni. Játszanak a végtelenségig, mivel a határokat a Hunnia elmeosztály orvosaival lezárva berendezték, előre készültek arra, hogy az áldozataikat elmebetegként fogják lemészárolni, saját sorsukként.

A 81 éve tartó értelmiség legyőzése a közös vasnép és Hunnia börtön 666-tal együtt koalíciónak eredménye az, hogy minden területen a sátán népei és a Rákóczi tér, meg a börtön bűnözők, zsidók jelentik az értelmiséget, rasszizmust találva ki, ha netán kiderülne, hogy megáldozták a jóembereket, értemliségeket, összepároztatták a világot, megáldozva az emberiséget.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
H.Kohut Katalin: Meghalni lenne jó, hogyan lehetséges?
  2018-01-14 16:41:19, vasárnap
 
  2016. januárjában, vagy 2015 szeptemberében jöttek meg állítólag az újhelyi ismerősök a másik világban. Azóta Attilával, volt szomszédommal folyamatosan írtam azokat, akik helyett megáldoztak engem, különösen januárjától, amióta megjöttek a gonosz kékek, mint népei, azok, akik folyamatosan áldoztak engem a bibliai apokaliptikus tagokkal Vénuszként.

Kegyetlenek voltak és lejárattak engem ismét az én nevemen írott bloggal, nem vállaltak fel nyíltan, hogy ők írják a főszereplőket, áldozóim névtárát. Éjjel-nappal kínoztak, nem hagytak pihenni egy pillanatig sem. Eljátszották először, hogy átvisznek az űrhajójukba, kimentve Miskolcról, de nem sikerült. Utána következett, hogy elkészítették az új testemet, csak össze kell vele csatolni a fejemet, s naponta reggel hatig minden éjjel rendbe teszik a számat. Ez hónapokig tartott.

Február 1-jén át akartak vinni a bérház felett álló láthatatlan világban lévő űrhajójuk matrixába, két teljes napon keresztül, addig a telefont sem engedték felvenni, hogy megszakad a kapcsolat. Folyamatosan csengett a telefon, majd be akarta valaki törni rám az ajtót egy órán keresztül. Mire kinyitottam, a nagyobbik lányom állott az ajtó előtt, azt mondta, ő akart bejönni. Hiába mondtam, hogy be akartál rúgni az ajtót erőszakkal. Utána felöltöztettek az újhelyiek, levittek a Berci boltig, illetve nem voltam hajlandó tovább menni azzal, hogy várjam annak a V. Pál rókaként Oszwald Marika Piroska helyett nálam jelentkezett egyik főszereplő, szabadköműves pszichiáternek az űrhajóját, amelyik 2004-ben engedte, hogy a megyei kórház kiviháncolja a fogaimat, kivégezzen engem mindenféle tekintetben, nevetve rajtam, hogy ne mutogassam magam, miközben piros autóval jutalmazták őket és egymást V. Pál szabadköműves piros autója miatt, mivel Pál a neve, a sorsát filmsorozatával együtt, melyben az operaénekesnő hangja elmegy végrehajtották rajtam, V. Pál felvételével, ugyanis ő vett fel az osztályukon azzal, hogy megismerem-e anyámat, amit nem értettem.

Kb. egy hónapig nem voltam magamnál, addig nem engedtek fogat mosni, szemöldököt szedni, körmöt vágni, de bevittek letusolni, arra homályosan emlékszem. Miután nem sikerült átvinni a matrixba, másnap már itt voltak, felfedezték azt, hogy a méhem ugyanaz, mint a szívem. A szívemet állandóan nyomogatva választottak el a feketemágusoktól. Állandóan fenn voltam - mint ahogyan most sem tudok aludni éjszaka, éhes vagyok mindig. Augusztusban eljátszották, hogy Zee, aki itt maradt mellettem kivégzésem óta jön nekem főzni zöldségeket, tlalálgattuk, hogyan jöjjön el, hogy ne ájuljak el, be tudjam engedni, vagy egyszerűen megjelenik a kisszobában. Utána fedeztem fel Zét, mint szakácsmestert a médiában, hogy használja a nevét, hiszen már 2001-ben megszólították a fórumon, tudták, hogy a könyveken mennek végig, csak én nem tudtam egyedül.

Febriuár végén hallottam egy hangot a fejem felett, azt mondta: Kohut Kati Újhelyből, térj magadhoz! Nem értettem semmit, azt sem tudtam,mi az hogy Újhely, ahol álomvilágban és bizonytalanul éltem fényevésen karácsony, névnap, születésnap, ruha nélkül 1967. óta közlekedési is boltfóbiával. A nevemet sem ismertem szinte, mert Lolobrigida voltam sokáig kezdetben, senki sem szólított a nevemen a magyar tanárt kivéve, én voltam a nyanya fog nélkül Brigitta Bardot, Máté Krisztina sorsaként, majd a genyó Nagy Feróék által, ugyanis ők a főnixes genyó feketemágusi népeit jelentik. Itt ismételtek Kata kocsmájukat berendezve,mielőtt kivégeztek végleg, 2004. körül, végig haladva az utcán vigyorogva az idetartozó áldozóimmal, elmondva a mondataikat. Nagyon lejáratták a nevünket, így még a világon semmit sem gyaláztak meg, mint a nevünket és engem.

Felvetették velem az állítólag közben megjött fiammal Attila nevét nyilvánosan, hogy ő a férjem, akihez,mint megváltómhoz hozzáadtak feleségül szertartás keretében. Közben szívtam a rengeteg dohányból sután sodort félcigit, mai napig fulladozom tőle,mert hosszú éveken keresztül Müllerék így szokatták le feketemágiával a népüket a cigarettáról, engem mérgezve. Nyittattak velem Magyar Tudományos Akadémiát, azt játszva, hogy a meghalt öcsém, Gyuszi lesz a vezetője, akit kimentettek űrhajóval Pestre, már eszik is, boldog, csak nem találkozhatunk,mert nem bírja ki a szívünk. Megnyitottam a Magyar Irodalom oldalt, rákattintottam egy százötven forintos hirdetésére az egyik versnek, amiből több ezer forintos adósság lett mára, mert a rendszer folyamatosan emelte a díjat nemteljesítés mellett. Úgyhogy jelenleg adós is vagyok, arra várva tavaly nyár óta, hogy Attiláék rendezik az adósságukat, amit velem végrehajtottak. Nyáron megdöbbentem, mert Attila profilját a facebookon egy fonalboltban fedeztem fel. Ennyit jelentettem a megváltóimnak. A fiamat játszó sem vállalt fel nyíltan, semmit sem tudok róla.

Eljátszották, hogy Görögországban fogunk élni, Illés lesz a férjem, lesznek gyerekeink, s Mohamed, a lányom fogja nevelni őket, akit szintén kimentettek a városból űrhajóval naponta. Feltámad minden egykori igaz Isten, akik egykor örökéletűek voltak. Mutogatták a tévében a filmeket, melyeket rendeztek, azt is, hogy itt játszották a méhem kínzását. Egykori régi idők történelmét is feldolgozták, valamint lezárták az utcai szereplők világ-könyvtárát. Megjöttek az orosz Vejnemöjnen népei is csilingelve a szomszédokhoz, űrhajóval együtt, melyeken oroszul beszéltek. Itt mászkáltak a házak felett. Kivetítették játékuk szerint a háztető feletti űrhajóból a filmet, hogy mi történt velem a romániai Ufóknak, amitől azok megszelídültek, megváltoztak.

Eljátszották, hogy Illés miket művelt velem, amit személyesen mesélt el, hogy ő játszotta a kommunista kor vörös úttörő mozgalmát, a Tatárdombon füttyszóval hívta terelgetve esténként a földönkívülieket, égette a nemi szervemet K. Katalin tüzelő szukaként létrehozott nemi kivégzője helyett a börtönnek napokon keresztül, s hogy mindent elárult az ózdi 666 központ feketemágusainak, innen tudott Cseh Károly is mindent az egykori időkről.

A szívemet nyomogatták, mely valamikor olyan volt, mint egy magnó, felvette a dalokat, melyeket hallottam, s levegőben visszhangoztak a régi hangomon az énekek.

Eljátszották, hogy megyünk Pestre március 7-én átvenni a médiát és a politikát, minden ismerősömmel közöltem ezt, azzal együtt, hogy a számat kell rendbe tenni.

Utána azt játszották, hogy megyünk Pestre a minisztériumba, rendeltem ruhákat azonnali kiszállítással - még jó, hogy nem jöttek meg, hogy megyünk bálba aznap este. Másnap azt játszották, hogy a kikészített fehér ékszergarnitúrát felvéve megyünk esküvőre, űrhajóval. Majd benyúlva a szekrénybe kivették az összekuporgatott pénzemet, amit ételre fordítottak, mert 1967. óta többször fényevésen voltam, ezért semmit sem ehetek, mert mindentől felmegy a cukrom. Ettem mindent ezután egészen addig, míg majdnem inzulinos lettem, a cukrom ráment a vesémre. A gyógyszerek szedését február elsejével Attiláék leállították, azzal, hogy én nem vagyok beteg. Naponta eljátszották, hogy Attila hoz nekem cigarettát, meg bevásárolnak a boltban, hogy ne cipekedjek.

Azóta történik folyamatosan a kínzásom, bár azt játszották, hogy Gyula Újhelyből kivette a nyakamból és fejemből a sátán kígyóját, a bal fülemből a hatalmas boát, a gerincemből, meg a torkomból, minden részemből a kígyókat, a jobb oldalamon beépítették a derekamat, melyet széttapostak, a lábammal együtt. Azóta valóban nem fáj a derekam, már le tudok ülni és feküdni, nem fáj a fülem sem, rá tudok feküdni, de a bal szemem most is oldalra megy.
A struma értékem nem jó, mert a sátán kígyójára a tik sem vagytok magyarok hálózatától az egészségügynek 1997-ben gennyes gócokat kaptam. Azt játszották, hogy az új-kígyósi termékenységi törzsek kígyó Istenét levették a mellem alól, mely körben szorított a sátán miatt 1998. óta egyre szorosabban. Állítólag kivették a méhemből Bodorné Ágnes lányának pókját, amiért náluk születnek meg a pusztító csemeték, már folyt a méhemből a váladék januárban, azóta ez is rendeződött, bár hatalmas még mindig a hasam, májam is tönkre van, mert Kovács Gabriella ideg főorvosnő sorsát kezdték el az összes alkoholistáéval 1998-ban, kivizsgálás kérésemkor.
Nemi szervemben még a Hunniai börtön tagjai állították le az állandó gyalázó ezer éves örökéletű cigányság legyét, ami éjjel-nappal gyalázott, míg a sátán népe levette rólam a testemen körbetekeredett cigányukat, mely 1995. óta volt rajtam.

Nem volt nekem elég, hogy Tina Turner miatt összetörték a bal arccsontomat, Lázár jeruzsálemi zsidói miatt az orromat, a bal fülemet a spanyol pusztítónő miatt, az összes cigánya a Rákóczi térnek 2003-ban Sátoraljaújhelyen ezt ismételte, a törötteket hirdette és fizette ki. Most Menyhért, Orbán Viktor népének cigány képviselete elköltözött, befejezte a szerepét, mely szerint minden leégett, odakozmált hosszú éveken keresztül.

Mikor azt játszották, hogy megyünk űrhajóval Pestre esküvőre, itt termett két darab kék fogkefe a fürdőszobában, ennyi jeladása volt annak, hogy itt voltak.

Február óta éjjel-nappal kínom van, a szívemen vannak körben a kíséreteim, vagyis most lettem skizopren, nem tudok szabadulni. Rossz álmokat adnak, minden éjjel, ahányszor elalszom idegen házakban járok, melyeket valahonnan ismerek, idegen emberekkel, akiket már láttam. Mindig én vagyok a főszereplő, mindig alárendeltként, semmihez sem értve. Így dolgozok a munkahelyeken,mindenki által lenézetten.
A börtönt és Rákóczi teret Medveczky Ilona határozatlan halak és Simon börtön karmikus kezdetével mindenkinek le kellett volna néznie.

Éjjel már két frontint veszek be, hogy tudjak aludni, addig ne érezzem a hatalmas nyomást és elektromosságot a szívemen, addig van egy kis nyugtom, amíg sikerül elaludnom rövid ideig.

Februártól játszották, hogy át kell mennem a vízen, nyomogatták a méhemet állandóan. Tehát folytatták a nemi gyalázását a bibliai apokalipszisüknek, mely miatt születésemkor támadtak meg azzal, hogy én vagyok a kurva a Hunnia börtön és a vasnép helyett.

Már mint írtam, a Rákóczi téri vasnép, vasfüggönyös nép, ami Miskolcot jelenti, már ott 2004-ben, hogy én egy lyuk vagyok, mint ami Oláh Ibolyát, Csisztu Zsuzsát, Balla Beát és a cigány pináikat jelentette, ezeket vitték sztárnak gyalázatommal éjjel-nappal, fogaimat megcsonkítva Mária után Oláh Ibolya és a Rákóczi téri rokkantak helyett, hiszen valamennyi pszichiáter orvosi kartonján végig haladtak, valamennyiük betegségével együtt folyamatosan ismételve a neveiket sorsukkal.

Az 1956-osok születésem óta hagyták el az országot könyveiket, szerepeiket rajtam végrehajtva. A bibliai apokalipszis lírai karámjai születésem óta tartottak álomvilágban engem, mint vasfüggönyösök, amik 130 éve készültek erre a közös nagy áldozásukra. Valamennyien tudnak rólam, így állandó túlélőként, szaporodva újabb apokaliptikus taggal mártírként, ha időnként meghal valaki készülnek örök folytatására az emberek kihalatásának, amit ünnepelnek torünnepként kakas frizurával már 1995. óta.

A bibliájukba az egész világ be van avatva, jeruzsálemi központtal, melyet ide szabtak Luther idejében már, reformátusok valamennyien, mindig elölről kezdik az ébredő játszóterét a vallásoknak, melyeknek főszereplője állandóan G. Maczó Ágnes lett volna, de az Ágnesek főszerepeit rajtam végrehajtották.

Nagyon boldog voltam márciusban, hogy van segítségem, de annak már majdnem egy éve, s hiába küldöm a feljelentésemet, a szívemről a hatalmas súlyt, álomadóval együtt senki sem tudja levenni, senki sem tud segíteni. Magyarországnak kell szégyellnie magát,mondták 1991-ben, de senki sem árulta el, hogy az ország lezárt határokon belül minket megáldozott.
Nem értem, hogy Orsós Viktor helyett, miért tört kerékbe engem a Rákóczi tere, miért tékozolnak, gazdagulnak a narancsok, miért építenek aranypalotát maguknak a Kukó cigányok, hogy nekem nincsen segítségem, mert rasszizmus beszélni az áldozókról, mint az ortodox kislány áldozóimról, Heródes gazdag zsidóiról, amik a narancsokkal áldoztak meg Kék csillagként.

Nyáron eljátszották az esküvőnket Miskolcon, megszerveztük az ételeket, a ruhákat, a vendégsereget, köztük a sorozat színésznőkkel, akik belőlem vannak, mint a kancsal isaora, amelyik egy forintos idejében kezdődött a szappantisztító sorozat.Kék öltönybe öltöznek a kékek, a zeneszerzők, akik megérkeztek hajódudával hangosan, mint a Vízi táncsor fehérben Tomi herceggel. Tina Turner média vezetőjével együtt, aki 18 évig haldoklott velem, nem akart tovább élni.

Már mindenki a fiam volt, Tom Crouse is, Johannesekkel. Lin cseppekből áll az egész világ, mint Merlin Moonro, Merlin Street, Ceiline, Tina Turner, Chiccoiline, valamennyi Katalin könyvben szereplő áldozóm világsztár lett, a nyolcvanas években mentek hozzájuk a vasfüggönyös utcanépek végleges egyszerre történő legyőzésemkor.

Állandóan azzal áltattak, hogy Pesten vásároltak ingatlant, amit segítettem berendezni, a telekkel együtt, melyen kedvenc fűzfás kutam van, a kert végében kispatakkal. A férjem mindent megvett nekem gondolatban, leveleket kaptam, milyen autót választanék, vagy háztartási gépeket.

Elmebetegeznek engem az elmebetegek, holott elhangzott, hogy itt tízmillió elmebetege van a miskolci II-es elmeosztálynak, valamennyien könyvszereplők, amik utazgattak, szaporodtak, magyarnak tartják magukat. Ki vagyok mindenhonnan közösítve a hírem miatt, mert nem vállaltak fel a földönkívüliek, akik állítólag jöttek segíteni, mátrixba szállítva engem kezdetkor. Nem voltam magamnál egyáltalán, a fejem tele volt rontásokkal, két helyen el volt törve a koponyacsontom, ezért recsegett-ropogott állandóan. Kedvességem és szerénységem miatt mindenki leértékel, amin nem csodálkozom, hiszen sötét lelkűek valamennyien, árnyékok, ceruzarajzok, állatok, mint legyek, pókok, denevérek, egerek, patkányok, nyulak, viperák, démonok, a sátán dögjei, békák. Azzal is kezdték az áldozásunkat, hogy nincsenek emberek.

Egyszer helyettesítette a pszichiáterét a harmadik kerületnek egy főorvosnő, akinek én azt mondtam, hogy soha nem voltam elmebeteg, meg jól vagyok, mert nem fejthettem ki neki, hogy ez nem az enyém, hanem a Hunnia börtön és vasfüggönyösök elmebetegsége, mindaz a kegyetlenség, amit rajtunk végrehajtottak gyalázatokkal, csonkításokkal együtt. Megállapította, hogy nem vagyok elmebeteg, amit le is írt. Azóta konzultáltak az orvossal, állandó fenyegetettségben élek ilyen élet után, hiába írtam meg a már feltett levelet, hogy mi történt születésem óta velem érthetően és adtam át az orvosnak, nem érdekelte. Nem tudom kiszámítani, mert folyamatosan támad valamiért az orvos. Átkérni magam máshoz nem lehet, mert Tűzkő Judit könyveket hajtott végre rajtam, kivégeztetett az osztályán Müllerékkel, be akart zárni a borsodivánkai elmeosztályra dr. Melion szavai miatt, hogy bezárva elpuszulna a nemlétező lelkem, Vaszily és Dávid Mónika megáldozott engem, közösen végeztek velem 2004-ben végleg, Újkígyósi öcsém áldozójaként már lassan nyugdíjas, Túri Ferenc azóta szakosodott főorvos rendezte be számomra, a fogadásomra az elmeosztályát 1995-ben, Ferenc neve miatt is engem áldozott, mert ez is politika része.. Baltás pszichiáter rendel még maszek alapon, de a Végh Antal könyv egyik főszereplőjeként áldozásomból lett orvos szintén. Orvosok együttessel állították be őket a Rákóczi téri lírai karám zenészeihez az Elmeosztállyal együtt, mint áldozóim képviselőit. Minek járok oda? - kérdezte szeptemberben? Hová menjek? Az, hogy folyamatosan idegösszeroppanásom volt az átéltek miatt, elmeosztályuk tetteiként nem közölhető az idegosztályukkal, különösen, ha ők is játékosok.

Nem akarok élni, nem bírom tovább! Nincs itt hová mennem feljelentést tenni, mert ezeket a dogokat legtöbbször titokban, lakásomban, kórházban követték el, a másik világban van a népük, azt meg én bizonyítom egyedül az egész világon.

Nem tudok kimenni az utcára a széjjelnyomott lábaimmal egyáltalán havas időben, a bokáimat az egészségügy arra hivatkozva, hogy nálam agyi eredetű a bokaficam, nem gipszelte be. Nem tudok kimenni néha egyáltalán, mert a csontsorvadás miatt, meg a rontás miatt az államban nem tudom feltenni a protézisüket. Már az Aranyhálót is,mely Zoltán Erika protézise lett volna, régen túlhaladták, lebomlott a szájpadlásom is. Azt mondta az egészségyügy, hogy ettől még ki lehet menni az utcára, nem kizáró ok munkába járásnál sem. .Nincs bíróságom, mert itt ezekkel, amik apokalipszist hajtottak végre rajtunk, nem lehet ítélkezni, nincsen ügyvédem,aki ezt elvállalná, nincsen országom, mint ahogyan születésemkor lezárták a határokat vasfüggöny néven a miskolciak.

2018. január 14.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/97 oldal   Bejegyzések száma: 960 
2018.01 2018. Február 2018.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 5 db bejegyzés
e év: 13 db bejegyzés
Összes: 6461 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 154
  • e Hét: 154
  • e Hónap: 23222
  • e Év: 67946
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.