Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/111 oldal   Bejegyzések száma: 1103 
Az emberek nem pénzért dolgoztak - szándékos nyomorbadöntés
  2018-10-08 07:37:57, hétfő
 
  Amikor 1958. március 7-én Szenci szódás szamaras zsidó istállóból kialakított szobájába kerültem születésem után, mely a Ligában történt, bábákkal, a család nyomorban volt.

Románia tette először a családot nyomorba Szaszákokkal együtt, megtéve királynővé az árnyékokat, azóta fürdőszoba nélkül, emberi körülmények hiányában éltek az utolsó emberek, míg a felfoghatatlan királyi pompában dőzsölt.

83 éve megtámadta a miskolci cigánytelep Győzike népével a családot, melyet titokban tartottak. Hosszas faggatásomra árultak el apróságokat. Mások mondták, hogy a nevünket felvették.
Kohut István, nagyapa testvére lesántult, mint kiderült, a karcsai Ardó Irén sorsát hajtották végre, aki leesett egy fáról. Nagyapa és testvére munkanélküli volt, nagyapát árjaként a cigányok vitték mulatni a semmi pénzből kocsmákba, rettegésben tartva Szaszák nagymamámat, aki egész nap a kapuban várta. Győzikéjék baltát dobtak apába, beleszálltak nagyapa testébe (mert a cigányság úgy gyilkol, mint az ördögök, azért éltek régebben kihalt területeken), úgy üldözték el otthonról, hogy egy becsületbeli házasságot Duna tévés magyar film végrehajtásakor véghez vigyenek. Apát néha hatalmas erővel rontották, a fejét megtámadták születésemkor, mert kezdték a Vörös Oroszlánját Románia halálnépének az én Johanna főszereplésemmel, összes kommunista korával, összes zsidójával, reformátusával a világnak. Azt játszották, hogy apa azért épített nyárikonyhát, mert ott akart titkos alkémiával foglalkozni, mint Germainje az angol rózsakeresztes rendnek.
Bemondta a médiájuk, hogy ki helyett küldte a Dohánygyár nagymamát nyugdíj nélkül nyugdíjba. Borzalmas volt a nyomorban egymás segítése a semmiből. Ez olyan, mint az én csomagjaim Borsodivánkára küldve, amin hahotáztak, megszégyenítve az öcsémet, mert nekem sem volt pénzem, megfeleztem mindent vele, ami itthon volt, mint a kávé. Gyuszit Borsodivánkára orvosi diagnózis nélkül szállították be, aminek kivizsgálását anyám kérte az Ombusmanntól, hogy mentek végig már az írásaimon a család áldozásával, mint amikor zsebkendő nélkül a feketemágusok gennyes rontásaival vitték a mezőkövesdi orvoshoz arcüreggyulladással, itt a Tulipán divatházban közölték ekkor, hogy Kobold Tamás felesége nem vitt zsebkendőt magával az áruházba, ő jelenti a Szip-szip írásom főszerepét. Én hatalmas csomagot adtam fel az Ombusmannak, az összes orvosi papír fénymásolatát, amik azóta eltűntek, az általam még nem ismert feketemágusi rontásaikkal a szerepeiket, mint az angyal Mary Zsuzsáét a darabokra szakított bibliai szerepekkel együtt, de választ 18 éven keresztül nem kaptam. Müllerékkel borítékoltam, itt voltak végig a termékenységi népekkel a lakásban, Bodor Rákóczi téri gyalázóival.

Apa végezte a Lantos zsidó szövetkezet műszerész műhelyében a többiek munkáját, hordta haza a rengeteg vasalót, amire a munkahelyen nem volt ideje. 1800,-Ft-ot kapott mindössze, míg a kommunista főszereplők, amelyek már a várossal együtt minket áldoztak hatalmas pénzeket vettek fel, a már emelkedőben lévő vallásaival G. Maczó Ágnesnek.

Apát és anyámat pároztatta - amit én gyerekkoromban észrevettem - a Hunnia börtöne a miskolci Kilián telepnek, minden Pszichografológiai elmebeteg prostituált miatti nemi gyalázással, amit Fifi kutyájával rendeztek be a Puskás stadionnak, temetési ünnep rendezéséhez. Anyám még kevesebbet kapott, óvónőnek készült fiatalon, de a Szabó család miatt megtámadtak nemileg, születése óta Esztergályos Cecília, Törőcsik és a többi kiválasztott főszereplő nemiségét hajtva végre, pénzbeosztási képtelenséggel együtt. Apa éjjel-nappal dolgozott, még desodorra sem tellett neki. Minden munkát ő végzett, kivéve a mosást, sütést. Együtt főztünk, takarítottunk, futballoztunk, kirándultunk, játszottunk, tanultunk, szánkóztunk. Nekem természetes volt, hogy egy férfi aggódik, törődik, szó nélkül elvégzi a házimunkákat, meg segít mindenkinek önzetlenül. Együtt vásároltunk be minden hónapban, így végezte a nagybevásárlást. Mindent előteremtett számunkra, ami egészséges.

Anyám elvált tőle hamis látlelettel, kikövetelt magának minket a pénzért. Összesen 900,-Ft gyerektartást fizetett apám, a fizetése 50 %-át, amit anyám magára költött, már elkezdődött 1967-es vasfüggöny lezárásával együtt a fényevésünkkel történő zsidók emelése Izraelben, a miskolci világkönyvtár tagjaival együtt. A székesfehárvári idetartozó véráldozók előtt huzigálta Kati néni a zöldségeket, jól élt az egész ország, amióta meggátolták a balatoni utakat is, széttépték a természetjáró tagkönyveket, ellopták a tagdíjat is feltörve apa szobáját. A miskolci világkönyvtáros, lyukas szívű Szabó főtanácsnokként azt sem tudta, hogyan jár haza naponta részegen, felpakolva a parasztok gyümölcseivel, zöldségeivel. Nagy jólétet, külföldi utakat tékozoltak kommunistáiként a vasvárosnak, míg rajtam hajtották végre Göncz Árpáddal együtt a világkönyvtárát.
Apa megölésének árán a már Kátyis főszerepemmel kitermelt falvak népe ment külföldre, Balatonra, tengerekre dicsekedni.

1967 és 1975 között szinte semmit nem ettünk, így került sor a férjhez üldözésemre egy idegen alkoholista karcsai paraszthoz, de azt hiszem, hogy semmilyen megoldás nem létezett a megmenekülésre. Már Szajkó Katalin utcanépe emelkedett, megvádolásommal a megrontott anyám által, hogy én felmentem Pestre kurválkodni. Tátrai Mari elhagyta az országot.
Meleg ruha, cipő, kabát nem volt, így kaptam tüdő-mellhártya gyulladást. Tudták, hogy Vénusz vagyok, mert a feketemágiával szétroncsolt hátsó fogaim egyikét nagyfelé vágták, valamint énekeltettek Fűzérradványban a kommunista tüdőbetegeknek, haldoklóknak kívánságműsorokat rendezve, akár később a Hegyalja Ruházati Szövetkezet utcanépeinek lenézve engem, hogy hatórás vagyok havi ötszáz forintért, négy felnőtt munkáját végezve.

Anyám az ismeretlen Zsigájuk lánykérése utáni eljegyzés napján, 1975. május 1-én közölte, hogy ne menjen haza, aludjon ott. Én nem ismertem a férfiakat apát kivéve, Bródyt láttam hipnózisban a volt férjemben, csillogott a szemem, nem érzékeltem semmit. Nem tudtam, hogy a férfitól teherbe lehet esni, már 1971-ben a Napóleon kártyájához érve a miskolciaknak termékennyé tettek hatalmas fájdalmak és kínok között. Már náluk volt fogságban Mohamed népének Istene, pontosan kiszámított nap szerint kellett megszületnie március 7-én, a születésnapomon, hogy ennyi ajándékom legyen, mint vezetőm és segítségem.

Ugyanígy ki volt számolva Csillagmedve születése egy évvel később, október 7-re.

Felvonulásokat rendeztek,miután a pusztítók Zsigájuk használásával összetörték minden részemet, Kádár rendszer folytatásaként feltüntetve magukat, mert a volt férjem nem vonult fel velünk az utcán. Hatalmas népünnepélye volt az az utolsó emberek temetésének.

1976-ban bevezették a családi pótlékot, vagy előtte, hatszáz forintot kaptam, annyit, amennyibe az Árpád utcai albérlet került. Zsigájuk elmulatta a fizetését, természetes volt számára, hogy az asszony tartja el, meg fizeti egyedül az összes költséget, amikor néha mondtam, hogy pótoljon, azt felelte, hogy majd vond le genyó a tartozásomat abból, amit majd fogsz nekem fizetni. Már 1976. óta emelték Csepregi Éva utcanépét Rákóczi tereként a Bertalan utcai Pszichografológiának.

1985-ös válásig a pataki piacra jártam ócska ruhákat árulni, fizetésemelést a négy ember munkájáért nem kaptam, mert a zsidók éltek jólétben együtt a kommunista pöffeszkedőkkel, Rákóczi térrel már ismétlésben, úgy fejezték be az előző apokalipszisüket, melynek része volt a hatágú csillagos nép elégetése, hogy fürdőszobás tanácsi lakásokban laktak a stricik és a kurvák, értelmiségként dolgoztak.

1983-ban kezdték a világ-Magyarországát már nyugdíjas verselők, írók kitermelésével folytatásában a kezdeti falvak beavatása után Kelet népével Magyarországnak Ízisz-Jézus-Vénusz áldozásommal minden szerepében a világnak. Ekkor beadtam a válópert, de mandulatályogot kaptam egyszer, hosszabbítani kellett, máskor keresztül szúrták a szívemet születésnapomon Szabó István miskolci főember sorsaként. Közben megrendezték a világifjúsági találkozót, melyre Varga Európa számával pályázott. Én is írtam, de nem küldtem el. Mentek VIT-tet ünnepelni a Talmudos szerepjátékosok, az összes vasfüggönyösével a Vargáknak, melyek semmik sem lehettek állandó vasfüggönyöskként, az arcuk nem lehetett volna ismerős. Megrendezték az István a királyát Romániának, akinek a hangja vasfüggönyös volt már annak idején, mert ugyanúgy elvették a hangját, mint az enyémet. Medúza Ferike írta a rock-áriát, tudtukkal.

1200,-Ft gyerektartást ítéltek meg fejenként, nekem visszavették Hamvas Béla raktárosi munkájában a fizetésemet 3.500,-Ft-ra, ennyiből éltünk és a családi pótlékból, ami ellen háborogtam, mert jól tudtam, hogy ha valaki gyereket vállal, el kell tudnia tartani, nem másra kell terhelni a költséget. De itt az állam vállalta fel a nyomorban a saját költségeit, nyomorban hagyva változatlanul Istene, mint Sátánja legyőzése közben és után, albérletében a miskolci Kőporos utcájuknak.

Itt kértem fizetésemelést Benedek Éva patológiájától az áldozásommal számvitelit végzett Halak szülöttől, amelyik látványosan áldozott Salankó István kirendeltségvezető alkoholista Halak úr szerepében is, a többi támadómmal együtt, de Éva azt felelte mosolyogva, hogy az emberek nem pénzért dolgoznak. Itt támadott meg feketemágiával Juhász Istvánja a Pszichografológiának Weiser Mari Piroska férje miatt, amikor Benedek doktornője a megyei kórháznak közölte, hogy nekem mindig férfira van szükségem, amit Jakubcsek Gabriella ismételt el a médiában. Jobba Gabi volt a kezdete a Gabriellák helyetti kollektív gyalázásnak.


1990-ben a TIGÁZ-ban Tiszáék, mint állandó főszereplők munkanélkülire küldtek, fertelmet követtek el Jucika állandó főszereplője sorsaként, amit figyelemmel követett az összes földönkívüli nép, de senki semmit sem tett az érdekemben. Nem tudtam közlekedni, nem tudtam, hol vagyok, nem láttam a szemeimre. Egy fillér nélkül voltunk, ilyen állapotban már nem tudtam ócska kisruhákat árulni a bizományiban, piacokon, amiből főztem mindig egy hétig a gyerekeknek, megvéve az alma legolcsóbb gyümölcsöt nekik. Támadóim Ádám és Éva Sátán népének börtön bűnözői voltak.

1991-es lemészárlásom után folytatásában az apokalipszisnek Malek amerikai hatalmas teremtőjével, minden részemben angyal legyőző feketemágiájukkal Sági Ilona fekete angyalai általi megtámadásom közben mentek tovább, havi ötezer forint szociális segély adásával. 1997-es II-es elmeosztályra szállításukkal, amikor minden részemet a világ ura miatt patológiákkal támadták meg az utcanépekkel és Müllerékkel, temetési ünnepség kezdésével együtt gyalázóimmal, Bodorné kíséretével kurvák, nemi csapások, állatokkal fajtalankódók miatt, hogy őket lyukakként hozták létre egyszer százalékoltak le egy évre. 10.000,-Ft-ot adott a Nyugdíjfolyósító a világapokalipszis kollektív áldozatának. Sem bérlet, sem ennivaló, sem ruházat, tönkre ment a belső részem nagy része emésztésemmel együtt a kiszedett fogaim miatt is, meg a sok cigarettája miatt a leszokóknak, mert a feketemágusok véráldozással szokatták le őket 1973. óta. Állandó kávészelep kiégésekkel a súlyos elmebetegei helyett áldoztak engem a tompalátásom II-es elmeosztályának, így mentek a médiába kávés cégekkel, amerikai elmeosztállyal.

Összepakoltam 2004-re egy éves cigaretta papírt, meg a plakátjait a torülő médiának, abban a hitben, hogy jön a hatalom, a rendőrség, vagy valaki segít, de ekkor már elérkezett a végleges felszámolásom időpontja Dávid Mónika kivégzőgép elmeosztályával, Tűzkő Judit főpszichiáterével a városnak, amelyik saját nemi csapás szerepét és könyvét az összes Hunnia börtön könyveivel együtt hajtotta végre elmeosztályával 1997. óta.

Kisebbik lányom hipnózisba került Szombathelyen, végig izgultam, aggódtam, nem tudtam kitől segítséget kérni. Szőkére festette a haját, rajta folytatták a szőkék helyetti áldozást agyi támadással, majd a vörös hajúak emelését. Tönkre tették, de ő nem bírja elviselni, ha róla beszélünk a családdal.

Nagyobbik lányom kezét megkérte a születésem óta engem elmeosztályával áldozó zöld tompalátásom az Időjelek állandó világvégi csapásaiból, majd meggyalázta. Én azt hittem, segíteni jött, nem tudtam, hogy elölről kezdik a görög Istenek támadásának történelmét hellenizmussal 1995-ben. Annyit már tudtam, hogy utolsó emberek vagyunk, ezért kértem a szülészorvost, hogy ne tegye erőszakosan termékennyé a lányomat, gyógyszerek szedetésével, de erre azzal dicsekedett a szülés közben, hogy ő is ember, mint légy.

Nem voltam magamnál egyáltalán 1986. óta, minden részemben feketemágikus eleven csapások voltak, nemi szervemben több, méhemben pók, tüdőmben pók, halál, minden részemben kígyók és békák, mint a szemeimben a média színészei miatt, pondrók a fogaim alatt az ínyben.
1998. óta kínozott születési ismétlésben a termékenységi népek Istene, amik a vasváros saját népeit jelentik Király Linda sorsaként, amit Király doktora mondott a II-es elmeosztályuknak. úgy feküdtem 18 évig a két kezemet tartva a melleim előtt összegörnyedve. Szőkék és Dudások miatt lebombázták a fejemet, állandó világégés megrendezői helyett, egyáltalán nem tudtam gondolkozni, teljes összeomlásomat Vaszily Mária genyó Isten pszichiátere idegösszeroppanásnak írta le már ismétlésben, hiszen a Pszichografológiai elmebetegségek között ezt már Sátán legyőzésekor egyszer végrehajtották. Így nevezte el az egészségügy a kivégzését, mint az összes elmebeteg helyetti lemészárlásunkat.

Mikor Zsiga Marcell prédikált a 47.000,-Ft-ról, nekem éppen annyi rehabilitációs járadékos bevételem volt.

Ezt kezdték el Nyomorultak könyvével Viktor Hugónak Íme az emberek felkiáltásával a világfeszületüknek.

83 éve tart a Pszichografoógiai apokalipszis hosszabbítás a vértől csepegőkkel, politikusoknak és médiának való kitermelésükkel, állandó támadásai közben a családomnak. Vért vérrel áldoznak, vérből szépülnek, válnak emberré mint Vénusz áldozók, vérből gazdagultak az egész világegyetemenben földönkívüliekkel együtt. Véráron írok is, minden véráldozásuknak, gyalázatuknak megkérik tőlem az árát. 1997-es tor temetési ünnepük kezdetével, ismételve állandóan, amit velünk műveltek paranoid skizoprennek nyilvánított a Hunnia börtöne Magyarországnak először egy évre, amelyiké a világkönyvtár összes paranoid skiziopren szereplője, melyek könyveit folyamatosan ismételték 1998. óta is. Mivel nem tudtam semmiről, egyszerűen csak beszállítottak fuldoklásával Szenes Andrea horkoló szenes légynek, maguk hajtották végre a világapokalipszist, feltétlezték, ha egyszer is beszámolnék arról, amit a véráldozó elmebetegekkel tettek, csak skizopreniának könyvelnének el. Én kivégzett voltam folyamatosan az ország részéről. Eszméletlen állapotomban is éjjel-nappal gyaláztak, így emelték a médiájukat. Ez Benkő Lajos utolsó finn-ugor magyar sorsának ismétlése volt, így feküsznek a sírokban holtuk után is gyalázva az angyalok.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kossuth cigivel tort ülő politikusok és Magyarország
  2018-10-04 20:04:50, csütörtök
 
  Magyarország 1956-tól embereken hajtja végre az elmeosztályai szerepeit, könyveit, sorsát, tettét megállás nélkül, amit eddig a világon emberiség ellen elkövettek egyesével haladva végig az elmebetegein.
Így vándoroltak külföldre, így végeztek ki folyamatosan minket értelmiség legyőzői mellett a cigánynáciknak, Józsefvárosával Dollinak, Szandi cigánynácijaival, Heves megyével, szarkahegyi nácik névtárával Miskolcon, valdensekkel, minden amerikai beázott központjával, amelyeknek házakat újítottak a médiájukkal.


Munkás cigivel kezdték az egykori szocialista kor utáni kommunizmusát a Munkáspárttal magát ismétlő Thürmer Gyulának, piros kommunistáival a nagy darab állandó kommunizmust végrehajtóinak.
Kossuth cigivel kezdték el a szabadságharc történelmét, melyet folyamatosan ismételtek.
Kezdetben megtalálták Petőfit az utcanépek fertelmeseivel, szétosztották maguknak a verseket, majd amikor ismételtek, keresték Petőfit, közben megépült a Metrojuk, amikkel kezdtek a pokol angyalaival és patkányokkal építkezni, egy világ-Magyarország létrehozása céljából kivégzései után az utolsó embereknek. Minden politikus és média szereplő miskolci névtár alapján került kiválasztásra, együtt a romániai démon Liptaival, mint Kukó cigánysággal gazdagulóknak dinommal-dánommal, amelyek éhen halatták az emberiséget koldultatásommal emelt Talmud reformátusaival, melyekkel Tőkés református Talmudos Püspök elmeosztályával legyőzték Jászter Gyula vaskommunista korát Chaucescunak, kihirdették, hogy vége a vasfüggönyös kommunizmusának a Putyin népének, melyekkel együtt Pszichografológiai elmeosztály tagjaiként szerepelnek állandó vasnépként.

Kossuth cigivel füstöltek az árják Szimfónia cigije mellett a kormánytagok tort ülve az egykori magyarnak mondottak történelme felett, ugyanakkor Ratkó, Kossuth, Széchenyi és különféle díjakat adtak át a könyvszereplőknek, a lírai karám Vénusz áldozó tagjainak,mint kemény harcosainak az állandó bibliai apokalipszis végrehajtóinak négy lovasaként a János jelenéseinek.

Nem lehet szavakkal kifejezni ezt a fajta temetési ünnepséget, amit pockok és különféle állati lények adtak ki könyvekben és írtak meg, hogy végig lopkodták a Balatont már a hatvanas években a börtönből kiengedettek hadával, folyamatos volt a bűnösök bevetése ártatlanok ellen, a cigányságával együtt Dalai Láma népének, amelyik a hatvanas évek elején támadott meg minket a Honvéd utcai családi házában Szenci szódás, szamaras zsidónak, amit juttattak nekem születésemre, hogy Istálló-Vénusz-Jézus áldozását a vérivó NagyPán Pszichografológiája elkezdje az egész világ begyűjtésével adott célpontra, ami a családom volt.

Gyalázzák a magyar történelmet, nyelvével, árják hangjával együtt, ugyanakkor emlékünnepeket rendeznek látványosan, hogy Magyarország utolsó emberek nélkül élje a világát, miután elhordoztatták a szerepeiket, tetteiket, betegségeiket, torzulásaikat, deformációikat, kurvaságukat.

A magyarnak mondott cigánynáci kormány minden szőke nemi csapása helyett a Rákóczi térnek és Hunnia börtönnek megtámadta az utolsó embereket,mert nemi csapásnak voltak létrehozva gondolkozás nélkül. Így vitték az embereket bábbá téve magukkal, meggyalázni, amit a magyarnak mondott kormány Felcsúttal ünnepel együtt a Puskás, Fifi kutyájával berendezett Miskolc-KIliánnak, mint szüleim támadóival berendezett csernobili kormányával, üzenve nemi csapások miatti gyalázásukkal az Isteneknek, ég seregének, medvének folyamatosan, megállás nélkül.

1989-től a főnix fedőnevet feketemágiával felvett lírai karámjával Orbán Viktor cigánynáci tort ül felettem és anyám felett, amit Felcsúton is berendeztek közösen a médiájukkal, emelve folyamatosan a két utcai névtár alapján a politikus okkultista véráldozók utódait már, szaporodva dédunokákkal 83 éve tartó vérivásuk után, fényevésen tartva minket emelkedtek valamennyien a nácik és fasiszták bolt és közlekedési fóbiánkkal, beleértve a német Talmud bárány szerepemben királyköszöntőt születésemkor kezdett Talmudos állatokkal, mint állandó értelmiségével és irányítóival a református világnak, iszonyat és fertelem végrehajtóival, állatisteneivel és összes reformátusával együtt a halálnépével.

Orbán Viktor helyett kerékbetört az elmeosztályuk, amit hangosan kísértek a médiájukban, mókuskerekével folytatták Nagy Feró utcanépének Brazíliával együtt, ahol olimpiával folytatták a temetési tor ünnepségét a szocialista ember ellen támadó csapásoknak, ami a sportolóikat jelenti testnevelés tantárgy ellen, véráldozással emelkedve. Orbán Viktor kezdte a Pszichografológiát ismételni 1995-ös aláírásukkal, hogy idetartozó vérivó elmeosztályt jelentik a Bertalan utcai névtáruk alapján, szülők Vénusz áldozó cigányként hosszabbítanak megállás nélkül. A Pszichografológiában írta Szepes Mária, hogy a dohányzás elmebetegség, amit a narancs nácik folytatásában a 83 éves vérfürdőjüknek berendezett trafik-mutyis Rákóczi terükkel.

Szerencséje van a cigánynáci szőkék helyetti kivégző gyalázóknak, amit itt 1998. óta is folyamatosan ismételtek boltokban, mindenütt, támadva engem a szőke saját népük miatt,. mert az amerikai vegyes társaság, amit létrehoztak sikeresen a miskolci Rákóczi térrel rasszizmusnak könyveli el a cigány és zsidó szavakat, mint egyveleg összepárosodottak hada itt áll Magyarország néven berendezettek társaságában, akár Putyinja a Sztálin saját magyar teremtő vaskommunistáinak, akár valamennyi baktériumos és vegyi fegyverrel rendelkező országa a magyar szövetségnek, mint a szerbek, melyek elmebetegein Zorán óta folyamatosan mentek végig, penitenciás véráldozással, akár a szlovák elmeosztályon, annak ellenére, hogy a simontornyi volt kezdetben, az egész országot benépesítette az elmúlt 130 év alatt a borsodi elmeosztály.
Minden ország a felvett néven világapokalipszisként eddig üzemelő Magyarország gyilkosai mellett áll, aki innen ered, a nagy közös áldozásával a magyar véráldozóknak egyet értett.

Mint írtam már, a rasszizmus szót helyesen emberek és ártatlan lények ellenes apokalipszisnek kell tekinteni a világ gyilkosai által,

Magyarország narancs Földanya áldozó politikusai a magyar tökéletes nyelv miatt végeztek ki engem folyamatosan, elvéve a hangomat többször, véglegesesen az utcanépe által a Győri kapui apokaliptikus tagokat egymástól támadásommal elválasztók által 2004-ben Müller Péter menhelyi sátánistái mellett.

Magyarország néven ennek ellenére a romániai jelenlegi vas és Hunnia börtön magyarul akar beszélni, annak ellenére, hogy valamennyien romániai csapást jelentenek, Magyarország és emberek elleni mészárosokat, amelyek az egész világot lemészárolták, kiárulták, meggyalázták, felkontyolva a kislányokat földönkívüli hatalommal, piros és kék ruhákba öltöztetve, ahogyan tették Bródyék megállás nélkül az egész Földön. Ezek kezdték el a tetteiket rajtam ismételni csonkításokkal, bénításokkal. Sólymot felemelték, taníttatták, holott nyaki támadás lett volna a sorsa cserepe alapján. Az összes emberjogi bizottság a csapásokat, utcanépet, börtön gyilkosokat képviseli az egész világon. Ezért Magyarország ellenes politikusok és médiájuk tort ül folytatásban, mert nincsen ellenségük az egész világegyetemben, mivel az űrpusztítóval kezdtek születésemkor már az ózdi feketemágus lírai karámtagokkal, amik mellett ott voltak a cigánynácik feketemágiájukkal, jelmezekbe öltöztettek engem Piroska és különféle főleg szőke főszereplői helyett az elmeosztályoknak.

Magyarország felvett nevű világapokalipszise világ-Magyarországot épít sátánja nélkül a vas Rákóczi térrel és a Hunnia börtön Győzőivel és buzijaival, földöntúli hatalommal, amivel folyamatosan gyalázták a házakban az embereket már születésem előtt.


Ugyanígy kellett végezni a tudományos vívmányt, illetve televíziót kapott Szaturnusz előtti néppel, Amerikával, Ausztráliával, Afrikával, hogy végig nézették az utolsónak hagyott áldozatokkal a temetői ünnepséget.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Árja áldozó nagy közös játéknak nevezett penitencia
  2018-10-01 18:59:57, hétfő
 
  Éppen ma fedeztem fel egészen véletlenül, hogy a jelen utcai berendezés, mint Szepes Mária által kiadott NagyPán Pszichografológiai okkultista állandó vért jelentő - így is van a borítóján, hogy csepeg a vér belőlük - elmebetegek, mint akik fogadtak születésemkor 130 éves világapokalipszise néven Miskolcnak együtt a Hunnia börtön sátoraljaújhelyi Révész utcai világapokalipszisével, berendezte a wikipédiában és gondolom, a német központban is Német nevűek mellett a hidegkék szemű elmeosztályát pángermánként, másképpen árja néven. Ez volt a vas Hitler egyik elmélete, a nácijaival és fasisztáival a Pszichografológiának, amik szépen emelkedtek engem báránynak kikiáltva születésemkor Derláné Éva helyett Talmudos állataikkal, állandó ismétlésében a sátán bibliájának összes főszerepében a 83 éves gyilkosoknak világkönyvtárával az általuk elégetett Varjú hatágú csillagos népnek, kiválasztva a szőke Rákóczi téri nemi csapásokat, amik sorsát és kurvaságát immár 83 éve torolják meg embereken, az utolsó árja családon.

Németország áldozása többrétű: a világ-Magyarország sátán népének trianoni németjei áldoztak meg minket Csonka Pici berendezésének kezdetével, együtt a rendőrséggel, ahogyan a Familia KFT be is mutatta szőke fonónók, gyári munkások nemi kilengései miatti támadásával a Fifi kutyás felcsúti stadion berendezéssel bíró politikai gyalázást ünneplő véráldozóival, Orbán Viktorral az élen, a nácijaival a bolt és közlekedés fóbiájukat rajtam végrehajtóknak hipnózisos vezetéssel születésem óta. Tehát a trianoni zsidó németek mellett áldoztak minket Vénuszként a cigánynáci hadserege értelmiség legyőzőzőivel együtt jelmezekbe öltöztetve engem anyám támadásával születésem óta. Így lettem én az összes vaskommunista főszereplője a politikának, Piroska és különféle szerepei mellett az állandó világapokalipszisnek.

Milyen árja nép lehetett Hitler gumibábu torz fejében, amire a vasváros által berendezett németek támadtak? NagyPán Hermina németek, nemi csapások?

Az árja németeket a világtörténelemben szocialista iskola berendezés mellé kék villámlásra hímzett arany violinkulcsos nyakkendővel és Szimfónia cigivel hajtották végre. Nagyapa volt az utolsó Isten, akit megöltek 1961-ben mord nagyapaként, akit a Halak szülött kislány éneke megváltoztatott, mert nem tudták nyilván, hogy a Hunnia börtön népe folyamatosan támadja a Kohut családot, cigánytelepével a Rákóczi térnek, hiszen egyet jelentenek, ide vannak berendezve a Pszichografológiai vérnép közé, a genyóval egy házasságban, ahogyan felállították Orbán Viktort a háromágú jeles homlokával legyőzésem után.

De ezt a náci Németország pontosan tudta, nem az első esete, hogy a sátán népével és a Talmud állatisteneivel lerohan ártatlanokat, titkos háborúban magyar kislányokat áldozva folyamatosan a Kex együttes zöld-sárga dala alapján annak ellenére, hogy megvannak az állandó főszereplőik, mint az angyal Mary Zsuzsa, aki helyett angyalként győztek le engem feketemágiájával, majd tort ült harminc év után is a mulatós tik sem vagytok magyarok népével az állandó temetőbrigádnak Romániából.

Már azon nem is csodálkozom, hogy szebb a páva, mint a pulyka dalból páva földönkívüliek vannak itt matyókként Süveges Halak állandó véráldozó családjával, meg hálaadás ünnepet rendeznek karácsonykor az amerikai démonistene tiszteletére Romániának.

A démonok hatalmas erővel bírnak, tűzben járnak, mint ahogyan a Játék a tűzzel adventi Erdélyi könyvben kiadták, mint cigiről leszokó Tóth főszereplővel berendezett adventisták az összes könyvet, csak végig kellett mennie az elmebetegeknek Luther reformátusain tetteik, szerepeik és karmikus sorsuk végrehajtásával, megmentették az összes reformátusát Romániának.

Tűzben jártak a lakásomban Müller sátánistái, két világban éltek egyszerre, a másik világuk egészen égő tűz volt, onnan léptek ki, mint ahogyan írta a népe a Magyar Nemzetben nekem üzenve, miután kivégeztek az utcanépével Miskolcnak a II-es elmeosztályán a városnak, hogy itt maradt hányássöpredék Paul, a sátánistája, aki még soha nem hallotta az ember szót, ahogyan a démonok, akiket berendeztek az osztályukon, s nálunk voltak kicsi koromban a Talmudból neveztek engem. Elektromosságok.

Furcsa árjaság, szégyene a világnak a miskolci Bertalan utcai Pszichografológia Tóth Kecskés Katalin egyetlen NagyPán népe berendezése mellett, hogy Németország árjának gondolja magát NagyPán kecske nemi csapásaiként.

Pár éve azt írtam, hogy vezessék ki a németeket Jeruzsálembe, mint trianoni sátán népeit, meg Kecskés népeket, meg Talmud nácijait, de mivel emberiség és emberség ellenes állandó rémtett végrehajtói a Jelenések könyve 7 trombitájával együtt, úgy gondolom, hogy semmihez nincsen joguk, tekintve a média közvetítését is temetői ünnepségként, mindent bemutatva, amikkel születésem óta lemészároltak minket.

Az utolsó árja szőke, kék szemű az unokanővérem volt, amit pontosan tudtak, mert berendezték hozzá a kék babaszobabútort is, de már hallás nélkül, mert Bíró név mellett nagynénémet férjhez adták egy romániai bíróhoz és a román nép első pillanattól zenei és nyelvi csapása volt a csillagrendnek, ezért az unokanővérem hallás nélkül született meg.

Mivel Csillagrend ellensége volt, várható volt, hogy megtámad engem születésemkor a tökéletesség miatt.

Megosztottam nemrég egy játékpuskát, amivel a fiúk játszottak kiskorukban. Én is játszottam hasonlóakat, míg apával megengedtek minket együtt lenni. Ha megcéloztunk valakit, legyőztük, illett elesni. Ezt nevezik játéknak. Játéknak írták meg, hogy játék volt, de egyikük most kimaradt a játékból a kollektív nagy közös áldozását a Pszichografológiának Ízisz-Vénusz-Jézus néven a vérből születettek betegségeit, sorsát, könyveit rajtunk végrehajtva, egész Kelet és a cigányság emberré nemesítésével, eltartásával, emelésével Vénusz vérrel, mert lejjebb nem adta a Hunnia börtön.

2001-ben arra figyeltem fel, hogy Pápai minisztert választottak, meg a többi nevére a narancsoknak, nagyon rossz érzés volt, nem tudtam, hogy folyamatosan születésem óta ismtélik a velem történteket, szerepeket és könyveket emelésével a hosszabbításoknak, mint vérből létbe lépetteknek.
Pápai Mari megkísértette apát. Nagyon rossz érzés volt emlékezni, akár, mint anyám Palik miatti áldozása, Kovács Erzsi és minden Rákóczi téri kurvasága miatti támadásával a Hunnia börtönnek, Győzike árja kakas frizurájával temetői ünnepségét öcsém, nagynéném kivégzése közben is ünnepelő kurvák és latrok vérivói násztáncával a genyóknak.

Ekkor írtam felejelentést az egészségügyi minisztériumba, nem tudva arról, hogy engem torként ünnepelnek, ekkor gondnokság alá helyezésemet kérték Illés-Pisti agyi betegségeinek zárójával a Nyírő Gyula 130 éve mészároló teljes kórházának Almássy Csaba pszichiátere által, amelyik megtámadta a családomat, megölve nagymamámat Müllerékkel 1971-ben. Több feljelentést írtam a kórházi ügyek kivizsgálásáról, mint a pesti orvosi kamarának, de itt akartak végezni velem titokban a vérivók városában. Már 2004-ben nyilvánosan végeztek ki engem az elmebetegekkel, utcanépekkel a megyei kórházában a világapokalipszisnek.

Tehát furcsa germánság a NagyPán Pszichografológiai eredetű Német néven berendezett német népe a penitenciás véráldozóknak együtt Mészáros Ági és Voit Ági Talmudjával, mint nácijaival a halál kártya 13-asnak, amelyek 1995--ben húsvétkor feszületre tettek 13 napi éhezés közben, boa kígyójával a bal fülemben a spanyol pusztítónak olvastatták velem Melion Jungista aranysas napbaöltözött asszony Máriájának evangéliumát. A Talmuddal közös az evangéliumuk.
Furcsa dolgok ellen hová kellett volna menni feljelentést tenni, amikor a rendőrség ehhez kevés volt, az a része, akiket nem ők állítottak be elmeosztályaikról?

Végig mentek az összes tisztátalan lényén Ádám és Éva és pár kivétel mellett, akik jeleket adtak, megjelelölve a könyveket a Talmudjuknak. 2004-es kivégzésemkor legalább hetedszer ismételték a feleségcserés könyvét Jászternénak és Kiszelynének, mint nőstényekét, amiket Győzője a családomnak ismételt hatalmas orákuluma közben a vérnek, amit jelent a nemi csapás feleségével együtt, gyalázásom közben gazdagulva az összes cigánytelepével Indiának, ezt végig nézte az összes emberjogi szervezete a vasvárosnak, minden politikai szervezet, teljesen normális dolog volt a mészárlásunk 83 éve megállás nélkül a nyugdíjas véráldozóival az országnak, amik árvaságiakat és közgyógyokat vettek fel a narancs cigánynáci kormányától a Talmudnak az összes reformátusa mellett Illéséknek, mint állandó halálvégnek a Bibliájukból, ellenségük az élet volt egyedül a világon.

A világmindenség apokalipszisét hajtotta végre rajtam Miskolc, az űrpusztító születésemkor hozzám javasolt kezdetével. Mindig egy sziklán várakozott bevetésre.

Hatvan éve vérből nemesedtek emberi formává a szentháromság apokaliptikus csapásai.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jelenések 6. pecsét, Armageddonnal 1983.
  2018-09-28 13:21:51, péntek
 
  1982-ben, miután már a lírai karámja a narancsoknak születésem óta beöltöztetett engem jelmezeibe a főszereplőknek, két báránya is lettem a bibliai állandó apokalipszisnek, a Talmud nácijainak 13-as halál kártyás báránya és a Főnix Csepregi Éva Rákóczi terének báránya, már odaértek a Jelenések könyve 6. pecsétjéhez az amerikai elmeosztályával Miskolcnak. Ekkor megrendezték a Szellemírtókat azzal a hazugsággal, hogy a sumer hatezer éves Gómer, mint halálosztó jön el az amerikai miskolci csapásokhoz, fertelmes szellemvilággal, majd feltámadtak a halottak. Ebből a halottak feltámadása igaz, várakoznak többezer éve, amióta a Hunnia börtön ismétli állandóan a bibliai apokalipszist, köztük a Jelenések könyve négy lovát. Fehér ló formában egy német költő van mindig ábrázolva, akit ütlegel ostorral a lovak istene. A sárga lovához a halálnak halál angyalaival Karády Katalin gyertyás nemi gyalázó népe van rendelve, melynek dalait a Bojtorján együttes írta meg ekkorra. Feltehetően a saját Mary Zsuzsa Időjelek világvégi angyal főszereplőjük, mely helyett legyőztek engem feketemágikus csapásokkal népe Miskolcról az állandó feszületes Deák Bill Gyulával II-es elmeosztályukkal saját sumer népükhöz ért, vagyis maguk hajtják végre mindig a Jelenések könyvét is.

Van hatezer éves sumer nép, Atlantisz utáni, várakoznak az egyiptominak mondott Időfolyóba zárt szellemek feltámadásra azóta is, amivel megírták a Jelenések könyvét, hogy egyszer az Istenek és a jók feltámadnak majd az embereket kivéve, mert ők egyszer éltek csak, amiről tudtak valamennyien.


Az amerikai elmeosztály mellé New York központjába több épületet emeltek és szerte a világban azzal a szándékkal, hogy egyszer beteljesül, a Talmud Krisztusa el fog jönni a kiválasztottjaival.
Csakhogy azóta az ébredő játszótér vallásaiként áldozásommal G. Maczó Ágnes helyett magyar kislány jelmezében Bródyéknak ismét kiválasztott összes vallása a világnak, melyek felé Jézusokat festett meg a láthatatlan világ festője azzal a verseim alapján, hogy mindegyik feszületese a vallásoknak én lettem Rózsa nevek berendezése mellett. Mindegyik vallás kiválasztotta Armageddonhoz a maga 144 ezerszer 144 ezer jövő népét, így történt meg, hogy Reegen a két utca összeállításakor, mint világapokaliptikus csapásokat választási beszédében ott járt Armageddonnál, a miskolci II-es elmeosztályánál a Hunnia börtönnek. Ugyanakkor az összes vallásnak megvan a saját 144 ezerszer 144 ezer Isten gyermeke, akár az ózdi kétszarvú hamis prófétának, valamennyi Krisztusának a bibliai beavatottaknak. A győri Oláh avatár 1991-ben kezdte gyűjteni a saját 144 ezerszer 144 ezer utcanépét háborítatlanul, ellenség nélkül, mert ugyan kivel is ütközne össze a Sátán népe összes vallása ellenség nélkül?

A bibliai apokalipszist állandóan végrehajtották,benne az összes vallások feszületével az áldozásommal, mint vasfüggönyösök genyó népével, mint 1990-es feszületetével Cseh Károlyéknak, amik megjelentettek az Észak-Magyarországban feszületesként 1991-es bemutatkozásomkor, hogy végzetem a krisztusi fény lesz Tovább címmel, vagyis mindig mentek tovább a következő vallásig. Lengyelország Jézusai jöttek aztán, melyeknek megírtam a dalait, nézd csak fel, ott az égben fenn jön az örök égi király, nem szól, csak néz szerelmesen, két szem izzó tekintetem, ő az egy földkirály örökké már. Tehát az én szemem volt a lengyel nép földkirályának szeme. S én voltam az összes sas Jézusa, ezeket a vallásokat nem ismerem, gazdagai a világnak a hívei.

Sátán vallásainak kiválasztottjai és prédikálói, Krisztus nevében világi dolgokkal nem foglalkoznak, megszakítva a kapcsolatot a rászoruló emberekkel, ahogyan engem is csúfoltak páran, 1995-ben az adventisták is, hogy én vagyok a bolond, mert hozzájuk mentem azzal, hogy az egészségügy gyilkolja az embereket. Már akkor megírtam feljelentésemet a kórházban történtek miatt a pesti orvosi kamarának, amelyik azt felelte, hogy a miskolciakra bízza az életem, itt kell lerendezni. Talmud Krisztusa a szíveket vizsgálja, legyen a legájtatosabb valaki, nem az számít, egyedül az, hogy milyen ember.

Miután befejezték csapásaikkal a Jelenések könyvét, a negyedik pecsétnél általában a fehér ruhákba öltözötteket megölték pusztítókkal, mint megtisztultakat, mint engem 1985-ben, következett a hét trombitája a németeknek, aztán jött az ózdi 666 központ Müller Péter Sziámi menhelyi és sátánista népével lakásokban mészárolni ismétlésben már emelve a menhelyieket, együtt a nemeseivel Nagy Karola népének romániai apokalipszisként, majd a Sátán következett Csernobilkor Lehoczky Zsuzsanna helyetti legyőzésemmel, együtt az I. emelet Rózsakeresztes angol rendjével, egyetlen Merion kivételével, majd a pokoljárás Isteni színjáték néven Hantos Ágnes Ady apokalipszise kezdetével, majd emelkedése a vaskommunista Molnár Csilla népének, a csillag Toni Curtis Humanás királyköszöntőt játszó cseremisz pusztítóval rendellkező népeivel a japánoknak és a többi állandó apokalipszisnek, melyek most templomos koncerteket rendeznek együtt.
Azkéta ünnepi cirkuszával együtt a kollektív fertelmüknek, mint népünnepélyként ünnepelt haldoklásommal folytatódott Csernobil óta a politikával a halotti tor Busta írása alapján. A bibliájuk végén, miután minden jó meghal a négy ló és hét trombita csapásától a saját fertelmes állataik által, következik ismét Illés a halálreformátusokkal és a sötétkapus dögjeivel a világkönyvtár tulajdonosoknak. 1995-ben ismét ezzel zártak Nagy Anna halottjuk főszerepében áldozásommal már a Trianon előtti sátán nagy-Magyarországának rima Jeruzsálemeként, folytatva a falvak és tanyák kitermelésének űrapokalipszisét informatikai robbanásokkal, tompalátásom elmeosztályának szerepével Időjelekből születésem ismétlése kezdődött, miközben a vallásokat létrehozták az ébredő játszótér vallásai bűntetlenül, ellenség nélkül, míg a romániai halálreformátusok felvásároltak mindent.

1985-ben elölről kezdték a debreceni reformátusok bibliáják Gelencsér Zsigmond előszavával, Reegen megválasztásával a fehér házukból, valamennyi református emelésével szerepük és sorsuk végrehajtásával, ahogyan születésem után tették egyből Omega együttes beállításának kezdetével Varga Rózsa áldozómmal, állandóan ismételve és hosszabbítva a sorsuk emelését. Engem az emberiség ellenes csapások áldoztak meg saját nemi kilingésük, deformációik, tetteik és szerepük végrehajtásával, mint állandó világapokalipszis végrehajtói, eddig a Talmud Krisztusa még nem jött el, akit ugyanígy bemutattak mint engem, ördögöknek, Heródes gazdag zsidóinak, farizeusainak Eperjess engem is megáldozónak II-es elmeosztályával,.miskolci tisztátalan lelkeknek Íme az ember felkiáltással.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kattika: Plútó, a csillagok ura
  2018-09-26 16:41:18, szerda
 
  Kattika: Plútó, a csillagok ura

Kidolgoztam 1995-ben az egykori bolygók lakosainak történelmét, a rózsakeresztes rend Plútó ura általi létrehozását, Jupiter-lány kalandjai címmel, mely szerint a csillagok művészei és feltalálók, újítók mindig ki voltak téve veszélynek, mert azt tanította nekik Plútó, Róbert atyát küldve álomvilágában a Holdnak hozzájuk, fekete kereszten hét rózsás feszületével a saját mágiájának, hogy minden ember jó, csak nem tudja magáról, még a legrútabbon is van csodálni való, ügyeljenek a rendjére, amit így megalkotott, azzal az előre kitervelt szándékkal, hogy majd összezúzhatja őket, ahogyan megtette ezt valamennyiükkel, Vénusszal iszonyatot és fertelmet hajtva végre, akár a Neptunnal, amelyiken káosz vallások korát ébresztett, mindenkit egymás ellen uszítva, ez volt az utolsó bolygó, amit összezúzott, míg az űrutas kislány felfedezte Plútót magát is, aki megajándékozta magnetizmussal, amiből adott erőt és hatalmat az Uránusz bolygó lakosainak, akik elbújtak ijedtükben barlangokba a sziklássá égetett bolygón, mert a romániai laborból készült földönkívüliek megtámadták mindig őket a felfedezéseik miatt, elloptak mindent, nem tudni, miért, mert a földön soha sem lehetett igazán és emberin élni, nem volt kinek bevezetni a tudományos kutatásokat, az űrhajók magas színvonalú technikáit.

Akkor a fő bolygók az ég csillagai által kerültek betelepítésre, ilyen volt a föld vonzásában lévő Jupiter, a nagy jó, akinek a népe mindig államférfi, bíró, ügyész volt a földre lépve. Nem ismerték a rosszat, a bűnt, igazságérzetük átlag feletti volt, ezt képviselte később az ötös számmal megjelölt Lenin szocialistaként, aki olyan régen élt, hogy a boszorkányok a börtönnel kínai horoszkópba helyezték az egykori igazság bajnokát kutyaként. Jupiter napünnepét meghagyta a mindenkori történelmi római egyház vasárnapként, ilyenkor régebben vásárnap volt, amikor a búcsúkat is rendezték, ahol bemutatták azokat a tárgyakat, szimbólumokat, amelyek a nektárral függtek össze, mézeskalácsokat, mézes szíveket tükörrel, gyűrűket, órákat, nyakláncokat, mindenféle csecsebecsét vittek árulni a városiaknak, medve szíjaival együtt a férfiaknak, kisbicskákkal a fiúknak,emlékezve azokra a tökéletes népekre, akiket megáldoztak folyamatosan a tökéletes törvény miatt.
A Jupiteren vidáman, énekelve, gyönyörködve a tökéletes szépségben élő egykori népek legendája örökké fenn marad, Vénusz ajándékával együtt, a napenergiával.

Jupiter ellentéte volt mindig Szaturnusz, gyűrűjét csak olyan léphette át, akit engedett, szerelme Annaként, amikor férjhez ment, hiába kérte a férjét, hogy csak barátok legyenek, mivel a Szaturnusz ura nem tűr elburjánzást, csak azt engedi át a küszöbön, aki megérett rá. Anna esküvőjének napján elsötétedett az ég, s mikor férje ráhúzta ujjaira a gyűrűt, a templomot feketeség vette körül, a templomkárpit kettéhasadt. A vészjóslóan kezdődő közös életük folytatódott a nászi ágyban, Anna itt is tiltakozott a férje ellen, elmesélte, hogy vannak emberek, akik száműzetésből vannak a földön, büntetésből, de még vétkesen is jobbak, mint a földi emberek. Nem házasodhatnak, mert akkor örökké meghalnak.
Szaturnusz azóta mindig a decemberi embereket jelenti, bölcsnek látszanak, de borongós a hangulatuk, s azóta folyamatosan megszületnek a Jupiter-lányhoz hasonló Halak szülöttek a Bak típushoz egykor kidolgozott média európai horoszkópja szerint azért, hogy énekükkel, kedvességükkel, szépségükkel, értő beszélgetéssel megváltoztassák a szaturnuszi bölcseket.
Szaturnusz, miután megtámadták az űrben, Oroszországot hozta létre, állandó szocializmussal, a nagy rosszal.

Vénusz, mint egykori földanya szeretetet, szerelmet, békességet, csodálatát a természetnek, az állatoknak, az embereknek szórta szét a világ felett, átölelte a szomorú szíveket, megvigasztalta a gyászolókat, egyfolytában áradt sugara mindenkire. Szerelmének senki sem tudott ellenállni, így saját egykori teremtője, Plútó ura sem, sem a saját fia, sem Illés, aki segítségére sietett, amikor megtámadták. Különös szerelem heve remegtette őket, mivel nem ismerték a nemiséget, mindannyian tönkre tették őt. Így történt, hogy összezavarodott, érthetetlen művészetekkel foglalkozott akkor, amikor az űrutas kislány odavetődött napfényenergiás űrhajójával.

Uránusz csillag lakosai mindig feltalálók, újítók voltak, tökéletesítették a természeti törvényeket. Uránuszból megtámadása után vízi szellemvilág lett, amit a Görög költők antológiájában dolgoztak ki, Neptunnal és a többi fogságban lévő történelmével együtt, mely könyv beavatást jelent állandóan az újabb és újabb világ-könyvtárnyi anyag biblitikus végrehajtásához maguk helyett ártatlanokon.
Az első villamos idején, amit elindítottak a tökéletes angyalok ellen Benkő emberek világának megszüntetése végett, akikből csak kő maradt, kőszívük jelképeként, a csillagász, mint aki fentről eredt, örökké ott maradt a korlátján a villamossínnek, mikor már csak néhány csillag égett, újságpapírokat hordott a szél. Azóta élednek mindig fel az állomások, elölről kezdődik a világ-könyvtár a tettekről, melyeket közösen végrehajtottak folyamatosan a világ ellen.
Uránusz ijedt szemű lakosai mintájára születtek meg régebben az európai horoszkóp szerint a vízöntőknek megírottak, ez lett belőlük. Összevonták a Holddal, hogy a vízöntő szülöttek hajlamosak elmebetegségre, ha nagyon megterhelik magukat zseniségükkel, meg hajlamuk van perverzségre.

Neptunon összezavart és létrehozott vallások Plútó által, melyek később lekerültek a földre állandó vaskáoszként, rózsakeresztes, szabadköműves és különféle rendekkel, melyeknek a földönkívüli népe űrhajóval kísérte a földi eseményeket, természetesnek gondolva, hogy így kell lennie, állandó feszületre téve a zöld szemű tisztaságot, el kell ítélni a jókat, az igazakat, mert nekik nem volt segítségük a földön, hiába fohászkodtak, imádkoztak, senki sem válaszolt, a gonoszok, a sötétek, az árnyékok, sátán népei vigadoztak, toroztak, ők tanították a törvényt már, amit maguk nem tudtak betartani, ők jelentették a bíróságokat, a hivatalokat, az idióta államférfiakat, politikusokat, hadvezéreket, diktátorokat, amelyek szintén eszközök voltak arra, hogy a még maradványként általuk fellelt tisztességes, jóravaló, becsületes férfiakat megöljék harcban, háborúban, az asszonyok becsületét sárba tiporják.

A Mars vörös bolygó arról volt híres Plútó által első pillanattól, hogy katonákkal fogságba ejtse ok nélkül a többi csillag népét az űrben. Katonák éltek ott, a legendás Jupiter-lányt csúfolták a lányruha miatt, maskarának nevezték, férfiruhát adtak rá, befogták mosogató cselédnek az éttermükbe. Csúfolták a maskarája és énekhangja miatt, kedvességét nem bírták elviselni. Fogsága hosszú ideig tartott, de elrejtette napenergiás űrhajóját, amivel sikerült elmenekülnie. Ennyi a marsiak története, nem volt több, elpusztították őket.

Plútó tökéletesebb volt mindenkinél, régen magneticizmus bolygójának nevezték otthonát. A világűr egykori utasát magához vonzotta, mintha beszippantotta volna, hogy átadja neki a hatalmát, hogy hirdesse a földön a fekete kereszten hét rózsás mágiáját összevonva már a vallások káoszával. Jupiter-lány, miután elbúcsúzott, úgy érezte, hogy fényben lépked a levegőben.

A Hold mindig álmot hozó volt, befolyásolta a földön az élőlényeket, álomvilágba tette a szenteket, szerelmeseket, így került oda Róbert atya a fekete kereszttel, aki fontos küldetést bízott a már álomvilágba került világűr utasára, hogy terjessze a földön a tudományát a rendjének. Iskolákat alapított, tanította a természeti erők kezelését, időjárás tudományát, az asztrológiát, asztronómiát, énekkel tisztította a gyermekek és tanítványok lelkét. Mivel fekete kereszten hét rózsás volt a rendje Jupiternek, hetes számmal függtek össze.

A világűr utasát még az egykori biblitikus történelmi színhelyen, a római egyház ion korában megölték, így került kiadásra az egri ZIZI Magazinban a Jupiter-lány kalandjai megjelenésekor az egykori történelem névtárának feltüntetésével ismétlésében a világ-könyvtár részeként mindaz, ami a kezdetekkel indult.
Feltehetően ez az időszaka az egykori római egyháznak megegyezik azzal, amikor az egri csillag központot megtámadták az űrpusztítókkal, a nyolcadik utas, a halállal az élen, meg űrpókokkal, űrlényekkel, az embereket így mészárolták le, mint magyar nyelvű ellenségét a romániai madárrá vált egykori Philemonnak. Boszorkány társa rendezte be a borsodiakat azzal a szándékkal, hogy likvidálja az ózdi 666 fenevad menhelyi népével, hamis prófétájának megjelölt kézfejes cigánytelepével, halálnépével, mint Szulamithtal egykori Vénusz, Földanya ellenségét folyamatosan történő kivégzésekkel, elvéve minden ékességét, szépségét, gesztenyeszín haját, hangját, eldeformálva, szétlapítva minden részét, felsorolhatatlan betegségekkel terhelve eleven, mozgó csapásaival a 666 cigánytelepének, fekete mágiájával minden testrészében, megbénítva a gondolkozását, karját, lábát, tüdejét, szívét, homlokát, hogy gondolkozni se tudjon.

Mindezt Plútó tette a világgal, Vénusz egykori teremtője, meg a többi csillagé az égen.

Az utolsó pillanatban jött segítség már későn, mert hiába írtak, senki sem reménykedett abban, hogy egyszer is vége lesz az állandó saját sorsuk, szerepük végrehajtásának.

Remélem, hogy miután meggyógyítottuk a csillagokat, a törvényt helyreállítjuk a magyar tökéletes nyelvvel együtt, méltók leszünk arra, hogy örökké fenntartsuk az emberség és emberiség védelmét, őrzését és biztonságát az egész világegyetemben. A haldokló Vénusz örökké kísért a történelmével, ami érte a tökéletes művészt és tehetséget, a törvényt, olyan, amit soha meg nem ismerhetett volna, a mondatok súlya, hogy mire vág fel, meg addig néz ki valahogy, amíg meg nem mukkan, meg azt követő állandó támadásaik egyszer felejtésre kerülnek memóriájában. Hallásához csak mezítláb lehet zarándokolni, reméljük akusztikája a régi lesz, meghallja a világmindenség hangversenytermének öröm-muzsikáját.

2017. március 18.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kedvencek kottagyűjtemény
  2018-09-26 16:30:41, szerda
 
  Kedvencek kottagyűjtemény
Szerző: Kohut KatalinDátum: 2008. május 14. 22:25


A hatvanas években tanultam gitározni és furulyázni. Most nosztalgiázom, emlékezem a lepengetve megtanult dalokra, slágerekre. Kottáim konc martalékokká váltak.

Nem volt könnyű elkezdenem. Már csak magamban dúdolhatok, a hangom három éve teljesen elment. Pedig valamikor még házi munka végzése közben is énekeltem. Úgy könnyebb volt a monotonságot elviselni.
Hangom három oktávos volt, így minden szólamot megtanultam.
Gitárból zenei kísérettel énekelve vizsgáztam egy klasszikus korú kék német kotta anyagát megtanulva.
Végig énekeltem ballagás után . amikor dolgozni üldöztek gimnázium helyett - a szőrös kabátok varrását, kézzel vágását, mely nyomában hatalmas bütyök maradt a hüvelykujjam tövén. Azt mondták: egész nap be nem áll a szám.
Az összes operettet, népdalt, slágert ismertem, a kotta volt az egyetlen ajándék, amit tudtam értékelni, aminek örültem.
�--römöm ürömre változott, amikor a kottáimat elvették mocskos módon a gyerekkori kedvenc kávéházban játszó cigányok a nyolcvanas években.
Énekelni szerettem volna, bár csak tanárnőnek készültem, annak sem lettem volna nagyon jó, mert csak a hozzám hasonló gyerekeket értékeltem, kivételeztem volna az érzékeny kis tehetségekkel. Ének-magyar tanárnőnek születtem. Mennyit szégyenkeztem a csúnya szavak miatt, pedig akkoriban a ,,hülye" volt a legocsmányabb szó gyerekek között a ,,pofázás" mellett!
Mennyi munka fekszik egy tanárnő felkészítésében?
Először is születni kell rá. Másodszor nemcsak iskolában kell tanulni az éneket, a magyar nyelvet, külön szakkörökön kell elsajátítani a tökéletes tudományt. Szeretni kell. Nekem lételemem volt a tanulás, így nem volt nehéz azt tennem, amit szerettem.
A Gyöngyvirágban játszók vezetője közölte velem, hogy csak ,,úgy" veszik fel az énekeseket, ha megfizetnek érte. Ott maradt minden születésem óta gyűjtött anyagom náluk. Ennyit ért a szent emberség. Én szégyelltem magam miattuk.
A gyerek ment a könyvtárba angol-német szótárért, a könyvtáros küldött nekem egy cigányszótárt, hogy azt tanuljam. Nem volt, csak egyetlen cigánytelep, nem értettem, milyen cigányszótárja van a városnak?
A kedvencek kottagyűjtemény neve híres lett azóta. Számait megpróbálom összeszedni, a JAZZ-nek csak első sorára emlékszem.
Nosztalgiázom. Csak a jóra emlékezem.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kohut Katalin: Megsárgult lapok
  2018-09-26 16:29:19, szerda
 
  Kohut Katalin: Megsárgult lapok

,,Az olvasó megszokta, hogy a legfájdalmasabb kérdéseket felvető művek végén is lel valami útmutatást vagy ajánlatot a megoldásra, amely fölvert lelkiismeretét megnyugtassa, ha csak annyira is, hogy még sincs veszve minden, mert lám, ha akadt, aki felfedezte a bajt, lesznek, akik meg is gyógyítják."
Illyés Gyula

Több is esett Mohácsnál! - hangzik a mondás, de vajon a magyarokon kívül a IV. Titkos háborúban milyen dicsőségei vesztek oda Európának? A válasz a szerepekről nem tudó, soha nem csatározó és soha színjátékban, egyéb műben nem található, s fellelhető emberek.

Megsárgult olcsó könyvtárnyi anyag őrzi a múltat. Micsoda értékek voltak ezek könyvek, mindenki tudta annak idején, hogy az intelligencia összefügg az olvasottsággal, s akkor még a régiek könyvbeli karakterek bemutatásával is ábrázolták a jellemet, s jellemtelenségeket. Szükség volt a hősökre, eszményt jelentettek a példázatos életek, melyen ma már csak nevetnek, sárba tiporva minden tantárgyat és értelmes fejlődést. Minden mű végén kellene lennie valamiféle útmutatásnak, ahogyan Illyés Gyula is megkoronázta titkával regényeit: elismerte, nem önnön magától ír, kiválasztották erre a célra, s mikor írni kezd hatalmas energiát észlel fentről. Felfedte, hogy nincs ház, amely biztonságban lenne a mindenütt ott lévő alattomos sötétség ellen. Én nem látok kiutat a bajból, nincsen isteni segítség, viszont a halál nem tart igényt az emberekre, nem ő arat, hanem a féktelenség, a hatalmas tűzben járók serege. Az összes könyv átírásra került, minden történet maga az égbekiáltó becstelenség.
Nemcsak a könyvek gyűjtőit csúfolták meg és az emberséget, hanem a tiszta beszédet és éneket, mindent, ami egyszer is elérendő példa volt másoknak: embernél különb életben derülnek.
Felfedezni a bajt is nehezen ment, megfogalmazni, szavakba önteni, megértetni a legnehezebb. Nincs gyógyír a sebekre soha többé, mert minden könyv és élet kiolvastatott, minden szerep kijárattatott, végtelen a szenvedés...

Van maradványa a megsárgult kottáknak. A hatalmas gyűjtemény fertelem áldozata lett. Árnyékvilág dalai néznek szembe velem, s itt-ott felfedezni vélem a szívhez szóló dallamokat is, mint ahogyan kezdődött is egykor a szív küldi szívnek szívesen szív ellenes merénylet a tiszta szívek ellen. Ujjongott a szív, megborzongott, amikor a dallam rátalált. Nem volt olyan durva lelkű lénye a világnak, akit meg ne hatott volna a bájos kislányhang, a gyermeki ártatlanság. Nincs olyan magányos szív, akit el ne érne a csengő énekhang, a derű önfeledtsége.

Találtam egy megsárgult zenefüzetet egyetlen dallammal, melyet C dúrban kottáztam le 2/4-es ütemben talán a kilencvenes évek elején. Elfeledtem a módosító hangokat, játszani, pengetni még lehet, de kottázni már nagyon nehéz. Fel kellene újítani a régi tudást, de van-e remény a folytatásra, nincs iránymutató életem regényében a rengeteg könyv eljátszása után, az egész világ érintetté vált, meg volt írva, s be volt rendezve. Elővettem a gitáromat és pengetni kezdtem a dallamot, s eszembe jutott a vers, talán Nocturno volt a címe, melyet megzenésítettem. Mivel mindenem elveszett, soha többé nem fogom tudni elénekelni a dallá tett fordítást. Azt hiszem, így kezdődött: Csend mennydörgése az éj, de nem riaszt ma, te nékem mint a fahéj, vagy kamilla.... Együtt kaptam két fordítást, tán ez is Rab Zsuzsáé volt. A másik az Én téged elpöröllek. Elgondolkoztató már az első sora is az elveszettnek: a csend mennydörgése az éjnek, vagyis az éjszaka üzen a csenddel, hogy sehonnan sem jön valójában üzenet, a mennydörgés is az éjszakáé. Igen, a lírai dallamok, versek mind-mind a titkokat jelentik, a valóságot. Mesélnek nekünk ősökről, igaz történelemről, csak meg kell tudni fejteni a meséket, a regéket, a balladákat, dalokat, áriákat, s miután megismertük a múltat, felismerjük a jelen történéseit, elgondolhatjuk a jövőt, kereshetünk gyógyítókat, bár még nem született olyan zseni a földre eddig, aki az embert újra teremtette, vagy utánozhatta volna. Minden csak más, hasonmás. Az Én téged elpöröllek égtől és földtől, nem menekszel...mert téged senki nem font így énekébe sorokban minden benne van. Minden kortól, istentől, kardvillanástól, virrasztva álmot házőrző ebnél is éberebben... Igen, egy nagy játék az élet, a színpadon a torozók hatalmas hada, s előttük a tetem holttá dermedve. Amikor a gonosz játszik, beleborzong az ördögök hada is, mert üzenetük mindenkinek és minden ellen szól, ami tisztaság és emberség volt valaha.

Én még őrzöm a megsárgult lapokat, bár meglenne egész életművem, mely rólam szólt és a valós történelemről! Ki tudja, találtam volna-e társakat arra, hogy megfejtsük a letűnt világot, s hogy az igazat megtanulják szépen a világ elé tárni.

2014. október 21.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Marina Cvetajeva: Én téged elpöröllek
  2018-09-26 16:28:22, szerda
 
  Marina Cvetajeva: Én téged elpöröllek

Én téged elpöröllek égtől és földtől, nem menekszel,
mert a vadon volt bölcsőm, és koporsóm is az lesz egyszer,
mert úgy járok a földön - csak félig földet érve,
mert téged senki így nem font még énekébe.
Én téged elpöröllek koroktól, éjszakáktól,
aranyos lobogóktól minden kardvillanástól.
A kulcsot elhajítom, kutyád szélnek eresztem,
virrasztóm földi éjed, házőrző ebnél éberebben.
Mástól, s attól is, attól az egyetlentől, elpöröllek.
Nem leszel senkié, magam se nézek másra többet.
Attól is, kivel Jákob birkózott, elragadlak
az utolsó vitában - hallgass! - igen, magamnak!
De amíg nem teszem kezed a melleden keresztbe,
addig - hiába minden! - a magadé leszel te:
lendülsz éteri tájra, egekbe bontva szárnyat:
a mindenség a bölcsőd, a mindenség lesz síri ágyad.

Rab Zsuzsa fordítása
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szilágyi Ferenc Sokféle neveknek magyarázatja-Leplezés folyt
  2018-09-26 16:25:41, szerda
 
  Szilágyi Ferenc Sokféle neveknek magyarázatja-Leplezés folyt

A Hunnia Magyarország börtön elmeosztályával lezárta az ország határait Romániával azzal a szándékkal, hogy az utolsó Kohut embereket magyar nyelvi ellenségként, engem Vénuszként, Földanyaként másik elmélete szerint a boszorkányának, likvidáljon, ezért folyamatosan gyártották az elméleteket, végrehajtva megállás nélkül saját tetteiket, gyilkosságaikat, világ-könyvtárnyi szerepeikkel együtt rajtam, majd mikor kidolgoztam az apokalipszisüket, ezt bezúzták, majd végrehajtották ismétlésben a cigánytelepével Miskolcnak.

1956-ban vasfüggönyként születtették meg a ratkós jeruzsálemi apokaliptikus hosszabbításokat, melyek tudtomra adva egy média szerint nyaralgatnak a spanyol tengerparton.

1967-es vasfüggönyhöz megszülettek Szilágyi Ferenc Sokféle neveknek magyarázatja szerinti hosszabbítások. A könyvbeli magyarok közül egyetlen Benkó maradt, meg én Katalinként, két lányom erős jelentéssel Brigitta és Bernadett, apa és öcsém Gyula, bátyám István, meg Illés, Jónás, a víziló az állatkerben elvarázsolva, nagyapa Józsefként, nagymama Margitként, nagynéném Piroskaként, ezeket a neveket egykori Románia berendezte Angliában királyi családdal, dr. Szmisz állandó szocialista iskola asszisztensnőjével, József Egry maradványával az egri csillagoknak, Jutka unokanővéremmel, mint romániai kék szeművel Magyar néven, Béla unokabátyámmal együtt.

Ezt a hosszabbítást észrevettem kétezer körül, feltettem az internetre, de senkit sem érdekelt. Jónás cigányt tette Románia Sátoraljaújhelybe Tálas Julianna Bestia ének tanárnője mellé a római templom alá lakni, így kerültünk mi az ózdi cigánytelep kezébe. Jónás Rita ismételt a cigányokkal Miskolcról. Titus újként született meg árnyékként Takács Klára Pirigyiné és leányai egri ZIZI Magazinos római egyházas ion kórt végrehajtani, rajtam ismétlésben a sátán bibliájából, míg Porácsné Dóra egri csillag és emberek egykori támadója a miskolci Benedek u. 17. szám alattiakkal, Jakabokkal, Vargákkal, Dósákkal, Báthorykkal, Psota Irén kacsatáncos Kótai Zsigmond vasfüggönyösével állandón körbejárva az áldozásunkkal nemesedtek, építkeztek, tisztultak emberré. Dóra Porácsné Hámori Ildikóékkal együtt Dóra nevű leányokat hozott világra előre kitervelten általam nem ismert Pandora végrehajtásához. Ez Szirtes, Prokop Dóra is.

Szilágyi Ferenc

Sokféle neveknek magyarázataNévnapi szófejtő az év (majd) minden napjára
RTV - MINERVA 1987.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
H.Kohut Katalin: Félelem (Vilma-Béla párbeszéd)
  2018-09-26 13:13:21, szerda
 
  H.Kohut Katalin: Félelem

- Bééélám! Tudtad azt, hogy a félelem maga a szolgaság?
- Hogy érted ezt, drága Vilmám?
- Úgy, hogy a félelem teljesen lebénítja az embert, nem képes átadni másoknak a szeretetét, olyanná válik, mint aki rosszat tett, bűnös valamiben, vagyis szolgája lesz a félelemnek.
- Ez most hogyan jutott az eszedbe, drága Vilma?
- Magdikáról, mert amikor beszélek vele, pár hónappal az átélt harminc évnyi trauma után is kiguvadt szemekkel tekint néha, ilyenkor megijedtek a pillantásától.
- Mitől lett ilyen a nézése?
- Attól, Bélám, hogy 1983-ban a sátoraljaújhelyi Révész utcát összerakták a miskolci Bertalan utcával, azokat rendezve be lakóknak árnyékokkal, kíséretükkel, halotti, szellemvilággal a másik világból, köztük Bodorral, a nyolcadik utas a halállal, aki születésekor támadta meg Magdikát a szülészeten, űrpók lányának népével együtt, rengeteg feketemágusi cigánnyal, kurvázva őt egyből, mikor megszületett érthetetlenül azért, mert a Rákóczi térnél születik meg a barna bőrrel a pusztítóknak a gyermeke, amik elviszik az anyáknak a fogait, ezért egyből kiszedte a Keresztöltés népe az embereknek a fogait.
- Nagy ijedtség lehetett a kisbaba Magdikának szemezni a szörnyetegekkel...
- Még nagyobb az, ami 1986-ban Csernobilkor és utána történt. Nem törődtek vele, Bélám, hogy már két gyereket adtak neki ajándékul, azzal sem, hogy ő jelenti az emberiségi törvényt, egyszerre adták ki rá a támadási parancsot a két utcai lista alapján maguk helyett, saját sorsukat hajtják végre folyamatosan.
- Borzalmas ez, még belegondolni is, nemhogy átélni, drága Vilma! Mi történt Magdikával a támadás után, hogyan gondoskodott a gyerekeiről?
- Másvilágba került, hatalmas többek által végrehajtott hipnózisba, úgy járt, mint egy báb szögletesen, nagyra tágult szemekkel, így szolgálta a gyerekeit, azokat a munkahelyeket, ahová a romániai újhelyi rendőrség űzte maga helyett tizenhat órázni, saját sorsát végrehajtva.
- Kik ezek a törvénytaposók, akik mindezt tehették büntetlenül, drága Vilma?
- Ezek kiváltak egykor a sátán bibliájából vasföldként, ez volt a kezdetük, túlvilági életet hirdettek a bűnözőkkel, vérföld volt a jelük, vélték és végre is hajtották, hogy megváltoztatják az Időt és a törvényt.
- Kezdetben voltak vasak?
- Igen, akkor vastrágya eszméket szórtak szét mindenféle izmussal, mint szocializmussal, kommunizmusokkal, vallási ébredésekkel, akár, mint most is, viszont saját sorsukat, tetteiket, gyilkosságaikat, bénításaikat, csonkításaikat az áldozatokon hajtják végre többszáz éve már, Bélám. Biztosan hallottál róluk!
- Igen, a vastrágyáról hallottam, hogy ezek aranynak hirdették meg magukat, állandóan aranykorra vártak kezdetben, még Arany János idejében, csakhogy ezek kiváltak Romániából egykor Rákóczi idejében, azóta Rákóczi térként mészárolnak közösen a kurtizánokkal, való világ fenegyerekeivel, börtön bűnözőkkel, ezek jelentik az értelmiséget többezer éve.
- Valóban, Bélám, ezeké a szociális hálózat, minden elmeosztály, ezért titkon vannak azok a tettek, melyeket végrehajtanak maguk helyett, saját pszichiáterekkel.
- Megindult a föld, drága Vilmám, akár egy kaliba, jaj lett a földlakóknak úgy látom, ha menekülnie kell az embernek a törvénytaposók és bűnözők elől, ha van hová...
- Magdika is, drága Bélám a kilencvenes években naponta írta a novellákat, prózákat, verseket, dalokat arról, hogy reméli, van egy magasabbrendűbb földöntúli nép valahol a világűrben, akik látják őt, vizsgálják a gondolatait, a szívét, tudják, hogy segítségre van szüksége, eljönnek érte és kimenekítik innen.
- Tehát már az Istenben nem hitt akkor?
- Már akkor imádkozott annak ellenére, hogy megtámadásakor még azt mondogatta, hogy nem ismeri az Istent, de ha mégis létezik, bocsásson meg neki, megadja neki mindazt a tiszteletet, ami egy Istennek jár. Magdika, mint benső szív-törvénnyel rendelkező utolsó embere az országnak áldozása közepette egyenrangú félnek tekintette a mindenki által magasztalt Istent, sőt megvédte őt, azzal, hogy az Isten ártatlant nem hagy szenvedni, biztos benne, hogy nem miatta lett ilyen a sorsa, mindez a gonoszoknak a műve.
- Hihetetlen, két lábon járó törvény a földön, hogy is kerülhetett ide, drága Vilma?
- Úgy, hogy valamikor régen csak szív-törvénnyel rendelkező emberek éltek a világban, akiknek nem volt szükségük saját felettes papra, vagy hitszónokra ahhoz, hogy erkölcsösen, példamutatóan, becsületesen, szorgalmasan éljenek a világban. Magdikáék miatt az ország Hunnia börtön elme néven lezárta a határokat, hogy az utolsó Kohut embereket lemészárolja. Ebben minden benne van. Nem ember ezek szerint egyik sem, amelyik ember formában látható.
- Mitől dülledt ki Magdikának a szeme Vilmám?
- Megijedt a támadásakor, amikor jelet adtak a csernobili robbantással, hogy iszonyat történik Borsod megyében, majd 1992-ben, amikor a börtön tégla lakásba való zárása után folyamatosan a náci bolt és közlekedési fóbiások helyett, már a cigány és börtön emberjogi bizottságok nyitásakor, emelkedésükkor jelentkezett a láthatatlan világ, eltaposva mindenféle földöntúli törvényt, a lakásban vonult fel a média is Csillagok háborúja néven, a halottak ültek a fotelekben, ágyakon, mikor a Zöld medeia horroros felvonulása történt Amerikának Silvia Plath Üvegbúra könyve alapján zöld köntösében Magdikának. Felvonult az egész láthatatlan világ, köztük a pusztítók, a halál, amelyik minden éjjel legyőzte, nem hagyta aludni, tüdejét támadta meg, leállította, s mikor majdnem megfulladt Magdika, s feloltotta a villanyt, akkor enyhült a halál-sikolya.
- Rémisztő, drága Vilma!
- 1992. óta nem tudta leoltani a villanyt, kigyulladt a lámpája éjszaka, meg a paplan rajta, kifűrészelték alóla az ágy lábát, hörögtek felette az ózdi halálmágusok, ez volt a kezdet. A szenes holmit a lucsokból 1998-ban kezdte kimosni, addig tartott a felvonulás mindene összezúzása, szétlyuggatása mellett, utána folytatódott a kínzása érthetetlen módon sátán feleségeként a törvénynek, aki soha nem ismert egyetlen bűnözőt sem a világból. 1993-ra már kidülledt a szeme, rémült pillantás ez, nem tudom, hogyan nyugodhatna egyszer is meg. Azt hiszem, Magdika akkor lendült át tudatával az álom világba.
- Akit ilyen rémület és rettegés ér, legyen bármilyen halállal összefüggésben csak a teljes nyugalom, a szerelem tudja elfeledtetni, mindent elsöprő érzésre van szükség ahhoz, hogy a halálfélelmet enyhítse, elmulassza egyszer.
- Igen, Bélám, Magdika lánya ugyanilyen pillantásokkal néz, amióta ott találta az anyját kétszer eszméletlenül a földön. A rettenet és a tőr, melyet a bűnözőknek megírtak egykor, nem érinthetett soha tiszta szívű embereket.
- Míg fel nem oldódik a szeretetben a félelem, fel nem szívódik, mint a pára az üvegen, addig Magdika és mindenki, aki átélte a halálélményt, a horrort, a másik világ jelentkezését szellemvilágokkal együtt a lakásban, a félelem alattvalója. Az álomvilágból úgy kell éleszteni, hogy szembesíteni kell mindazzal, amit átélt, megmutatva neki, mitől menekült el a valóságból, majd visszatér fokozatosan az alaki gondolkozása.
- Reméljük, soha többé nem lesz ilyen fertelem, hát még ha minden elmondható és leírható lenne, amit a borsodiak elkövettek a szentélye ellen az utolsó törvénnyel rendelkező Istennőnek.

2017. március 27.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/111 oldal   Bejegyzések száma: 1103 
2018.09 2018. Október 2018.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 6 db bejegyzés
e év: 405 db bejegyzés
Összes: 6853 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 27
  • e Hét: 2438
  • e Hónap: 12691
  • e Év: 335652
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.