Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/111 oldal   Bejegyzések száma: 1108 
Az emberség okkultizmus?
  2018-12-07 01:22:47, péntek
 
  Nem tudok ma éjszaka aludni. Hiába vettem be a szokásos frontint, tele vagyok gondokkal, melyek megoldása várakozó, immár két éve lesz februárban, hogy csodára várok, csodák pedig materialista ésszel nincsenek. Nem bírom tovább cipelni ezt a szétpüfölt, meggyalázott és megcsonkított testet.

Gyerekkoromban mondta valaki, hogy egy nőt megerőszakoltak. Nem tudtam, mit jelent, csak annyit értettem, hogy a nemi szervéhez értek. Ép ésszel ezt nem lehet felfogni, akit megerőszakolnak, az megbolondul véleményem szerint. Ezért tett engem a média hipnózisba, amikor a Kex együttes Zöld-sárga számához értek, s azóta hétszeresen hosszabbítanak a narancs Rákóczi térrel 1971-es kezdetükkel, a Nyomorultak együttes fényevése óta, ami 1967-es Izrael barakkosainak emelését jelentette.

Ez a hozzá nem érés földöntúli törvénye, ami a testre vonatkozik, ezt áthágni ítélet mellett sem lehet senkinek, sem a Hunnia börtönnek, sem a cigányainak a világegyetemnek, melyek országokat foglaltak el többezer éve. Halált jelentenek, ezért nem félnek a Haláltól, a nácik hozták őket létre örök életűként azzal, hogy az emberek szíve túl gyenge, szervezetükkel együtt, egy kis hidegtől is megfázhatnak, ellenálló csapásokra volt szükségük.

A szív ellenes merényletek mindig megvoltak, de büntetni kellett volna a becsületsértőket ugyanúgy, mint a csúfolókat, alázókat. Az ember méltósággal született meg, ezt hágta át a borsodi narancs Rákóczi tér, amikor meggyalázta, megcsonkította és kiráulta a nőket, férfiak becsületét meggyalázták. NIncs rá szó, nem lehet felfogni, azzal együtt, hogy születésem óta rajtunk ismételték saját sorsukat, karmájukat, szerepeiket, könyveiket, ebből nemesedtek emberré.

Ma voltam egy magánlakásban a körmeimmel, melyeket tönkre tett a megyei kórház, amikor elfekvőjébe zárt többször, annak ellenére, hogy nem voltam ártalmas, nem tudtam, hogy az utcákon mennek végig, a sötétkapus dögök tetteit végrehajtva rajtam,könyveikkel együtt 1997. óta folyamatosan. Körömgombának diagnosztizálták a vastaggá besárult körmeimet, melyek ellen bármit szedhettem, drága kencékkel kentem, semmi sem használt. Fokozatosan tette tönkre a cigánytelepe Borsodnak testem minden részét.
Kénytelen vagyok fizetni érte havonta, de nincsen szakember. A hölgy, akihez járok, közölte pár hónappal ezelőtt, amikor a szerelem témára került sor, hogy ma a szerelem nem divat, hanem a szopása a férfiak nemiszervének, szokj rá erre, felszólító módban. Kerestem másik szakembert, mert nem tudtam oda menni, mert méltóságomban alázott meg az áldozásommal emelt kiválasztott, nem találtam mást. Visszakullogtam, mert szükség van a kezére.

Ma arról volt szó, hogy a városban Omega gyülekezet üzemel az Erzsébet fürdő legfelső emeletén, s a tagok Isten hívőként mindent megkapnak, mint evangéliumot olvasó,. imádkozó biblia kutatók.
Párszor megpróbáltam utalni arra, hogy a tiszta szív jelenti az emberségi törvényt, de olyan választ kaptam, hogy a szív isteni eredettel bír, én ellenkezek vele. Mint annak harcosa, hogy valamikor is a szívek vizsgálata bekövetkezzen a későbbi kellemetlenségek elkerülése végett, jól tudom, hogy aki másokat megaláz, az nem rendelkezik jószívvel, mégha jó is néha másokkal, annak tartja magát.
A szívvel rendelkező ember soha nem aláz meg másokat méltóságában, mert tudja magáról, mit is jelent az emberi tartás, mi esne neki rosszul.

Például velem egyszer jótékonykodott egy valllásos hívő asszony, két éve küldött kétszer pénzt, amiért nagyon hálás voltam, mert ki tudtam fizetni a számlákat. Még ő köszönte meg, hogy segíthetett, már ebből tudtam, hogy hasonló hozzám, úgy ad, hogy éreztesse, neki volt rá szüksége. Én is ilyen voltam fiatalabb koromban. Az embert nem lehet megalázni jótékonykodással.

A Süveges Imre által vezetett Omega gyülekezet tagjait szerencse éri, miután csatlakoznak a közösséghez, azt tanítva a tagoknak, hogy mindenki azt kapja, amit megérdemel. A hölgy ekkor ecsetelte, hogy mennyire szerencsés a gyerekével együtt, boldogan élnek, mindezt az Istennek köszönhetik, meg természetesen a tiszta szívüknek. Aztán rátért arra, hogy de nálunk nincsen minden rendben, sem velem, sem a gyerekekkel. Megpróbáltam utalni arra, hogy minél tisztább valaki, annál nagyobb a sötétség, ami körülveszi, hogy így született egykor a Talmud Jézusa a zsidók közé, egyetlen emberként, meg hogy kevés volt mindig a nagybetűs ember. Nem értette. Próbáltam utalni arra, hogy én születésem óta vagyok szerencsétlen, engem politikai gondok értek vasfüggöny emeléssel és mindenféle emberek ellen iránuló merénylettel, hogy most az emberek voltak az áldozatok. Nem értette. Aztán köpött egyet a földre, hogy ezt jelenti az ember. Megkérdeztem tőle, hogy Neked az ember leköpnivaló, az az ember, akit a szívedben hordozol, akire szívesen emlékezel, mint tanárra, vagy bárki másra tiszteletre méltó egyénként? Köpnivaló az ember, akinek a szívében emberiességi törvények vannak? Aki az embert leköpi, mint nagyságot, aki ellen az egész világapokalipszis első pillanattól létrejött, mint semmiről sem tudó tiszta lények ellen az első isteni teremtés kezdetével, az az egész világegyetemet köpi szembe azzal a dicsekvéssel, hogy ő az Istenétől az utcanépnek mindent megkap.

Erre megkérdezte tőlem, hogy mi az emberség, amiről beszélek, okkultizmus?


Félek a laboreredménytől. Állandóan rettegnem kell valamliért. Ónos eső miatt három napja citerázó szívvel és lábakkal mentem az utcára, a széttaposott lábaimmal. Nem értheti a diabéteszes orvos, hogy kétszer éltem át a nyomorultak szerepét a legyeknek, együtt a Sátán bibliai olvastatásával a trianonnak, amikor végére értek a könyvüknek, majd a lányommal tartott el az egészségügy Nagy Anna sorsaként felfoghatatlanul, mert szegény halálként lett megszülettetve, s a vaskommunista sorozatuk születésem óta tartott. Mivel mindent lebontó csapást kaptam a számba, nem tudok enni, nincsenek fogaim, így falni kényszerülök csontozat nélkül iszonyatos módon. A gyomorba az étel egybe kerül majdnem, amelyik felmondta a szolgálatot, különféle emésztési betegségekkel jelentkezett. Nem kell ezen csodálkozni, a fog erőt jelent, mindegyike egy-egy testrészt szimbolizál. Mikor először Máték sorsaként kiszedték a két lapátfogamat, nem tudtam enni, mert rágatlan maradt az étel, kihánytam mindent és hasmenésem volt. Ezt jelenti a foghiány. Cukros lettem, mert állandóan korog a gyomrom a nyomorultak ismétlése óta. Nem eszek édességet, azelőtt sem ettem, nem tellett rá, nem ismerem a csokoládékat, cukrokat. Amire telik, akciósan megveszem, így látom el magamat állandóan cipekedve tört vállas fájdalommal és széttaposott testtel. Májam tönkrement a rengeteg méreganyagtól, amit belém adtak. A szereplők betegségei jelentik a többi anyagcsere melletti problémát, mint a mavasvérnyomás,magas húgysavérték. Három éve kezdték volna el a tört testrészűek helyetti összetörésemet, ha lett volna rá idejük.

Megkérdeztem ma a hölgytől, hogy igazságosnak találja-e, amikor egy primitív nép tagja meggyaláz egy embert, erre azt felelte, hogy Isten mindent megenged azért,mert ennek így kell lennie, majd visszakapja mindenki, amit tett. Hogyan kapja vissza?-kérdeztem, amikor ünnepelnek együtt a gazdagságukban a gonoszok, tökéletes szépséggel és egészséggel? Még soha nem kapták vissza. De mindenki azt kapja, amit megérdemel, én folyamatosan ezzel néztem szembe 2007. óta, amióta először leírtam, hogy mi történt velem. Azt kaptam születésem óta Magyarország szerint, amit megérdemeltem az egész világ bűneinek elhordásával. íme az ember felkiáltásával a poliikának.

Mondtam neki, hogy én haragszom a tűzIstenre, amiért mindezt megengedte. Nem értette, miért nevezem így.

Felszámolták a borsodi névtárral az emberiséget az egész világon. Ezt ünneplik az én temetésemmel és gyalázásommal éjjel-nappal kínzásommal együtt 1997. óta.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az antiszemita zsidó néven szereplő apokalipszis tagjai
  2018-11-18 03:38:07, vasárnap
 
  Először kezdjünk egy kis "zsidó" történelemmel, kik mondják magukat annak, kik vezették be születésem óta történő ismételt véráldozásuk leplezése miatt a rasszizmus szót. Sátán népe az összes zsidója a világnak, mely benne van a bibliájukban, a Talmud egyetlen feszületre tett Jézusának történetével együtt, abban az időben, amikor ördögök és démonok, tisztátalan lelkek (melyek gyalázatból jönnek létre és folyamatosan megszületnek vasnépként, ezért beszélnek magukról, mint lelkekkel rendelkezőkről annak ellenére, hogy a Jehova egykori Napisten lelkei kutyákban jönnek napvilágra, megmaradottjai a másik világ focizó népét jelentik állandó világapokalipszis részeként). Így is van írva, hogy a zsidók akkor ördögfiak voltak. Már előtte az örmény területen sátán népével végrehajtott Noé bárkaként megmaradt özönvízével a két utcai születésem óta engem megtámadó világapokalipszisüknek megölték őket. Ekkor hozta létre a sátán Heródes világ gazdagait, pálma jeles zsidó népet állandó világapokalipszis végrehajtása céljából, amik a narancs Rákóczi térrel bizonyítékaim szerint születésem óta áldoztak meg engem, sőt részt vettek a libás történelme szerint egykori Ázsia előtti emberek lakta népek lemészárlásában is. A Bizottság együttes beállítása szerint az Ízisz néven szereplő főpapja az ortodox állandó kislányáldozóknak résztvett pusztítók zsidóival az áldozásomban. Ez fontos, mert állandó semmiről sem tudó, nem szerepjátékos törvénnyel rendelkező főleg kislányokat gyaláztak meg, akár a sátánjuk, Illés együttes sorozatainak bizonyságával, melyet elpörölésével minden kor istenétől és királyától hajtottak végre rajtam. A barakkos zsidók holocaustos pénzt vesznek fel, annak ellenére, hogy a Pszichografológia hatágú csillagos jelét az állandó világkönyvtár összehordóinak, mint Varjú népének felvették, mint teremtményei a miskolci vasvárosnak nácikként, amik népe a kommunistákkal hajtott végre véráldozást az embereken, megtorolva azt is, hogy a barakkokban a pók fasiszta népe meggyalázta a legyeket. Az eredeti zsidó nép vicces könyvek bizonyítéka szerint is a sárgákat jelenti. A többi elméletben világkönyvtár állandó végrehajtóit jelenti, akár a Vörös oroszlán könyvben felsorolt farizeus, gnosznikus zsidó népek. A vasnépe a narancsoknak fasiszta és különféle jeleivel a Pszichografológiai Szepes Mária könyvnek, ami vérrel van megjelölve Miskolcot jelenti névtárával a politikusoknak 130 éves visszajövetelük óta, ők ölték meg a Varjú népét. A Talmud állatrendjének zsidói megáldoztak engem, mint az egerek, denevérek, nyulak, Liptai démonjai a nőstényeikkel együtt saját szerepük és sorsuk végrehajtásával.
A sors elméletben azt jelenti, amit az ember egyetlen szép élete alatt emberi körülmények között szorgalmával elér, mivel szerény, többre nem vágyik. Ezek az ártatlanokat meggyalázók, megáldozók skizopren könyvtulajdosaival a magyar felvett nevűeknek, mint azok a zsidók, amiket rima Jeruzsálemént nevezve Ábrahám népeként hoztak ki egykor tisztítva őket Egyiptomból, emberiség sorsát megpecsételve, szándékosan nyomorba döntve őket a világ nemeseivel, melyek a Pszichografológia állandó végrehajtói Habsurg vasfüggönyöseivel együtt, a tiszta szívű, törvénnyel rendelkező ártatlanokon saját tetteiket, sorsukat, szerepeiket megtorolva végrehajtva, felfoghatatlan fényevéssel összekötött véráldozást hajtottak végre az összes zsidójával a világnak, köztük az eredeti sárga zsidó néppel, amelyik együtt koncertezik a vas Rákóczi térrel.

A nácik bolt és közlekedés fóbiájukat, fényevésünkkel, amit végrehajtottak sorsukként rajtunk hajtották végre, így emelkedtek, sőt a Talmud nácijai Bárány főszerepét is Évájuk állandó világapokalipszis Tarot 13-as Halál kártyájával. Bárányként jött köszönteni születésem után a cigánytelepe a megrajzolt feketemágusi rajzok alapján az Észak-Magyarországban verseim mellett megjelent illusztrációk bizonyítékai szerint, amelyet a látói a Pszichografológiai más arcában magukat mosó penitenciás emberré válók gyalázattal és áldozással, saját sorsuk és szerepük végrehajtásával ismertek, ők jelentették meg őket.

Radnóti Miklós antiszemitaként vett részt Szepes Mária II-es elmeosztályával Borsodban a NagyPán Pszichografológiájának előkészületében Weöres távol-keleti pusztítóinak elméleteinek megírásával Mária mennybemenetele, Medvetánc, Innin pokoljárása, Istálló Vénusz Ízisz-Jézusként és különféle elméletekkel történő megáldozása kitervelésében patológiaként előre készülve az apokalipszisre, azzal a tervvel, hogy a keleti népeket és a cigányságot egyetlen nagy közös áldozással kell emberré nemesíteni, amik emberré válnak az én gyalázásommal, fényevésemmel, embertelen körülményeimmel, rendetlenségével az elmeosztályoknak nyomorban történő mindenem összezúzásával, értelmiségként történő legyőzésével a világ jóembereinek lakásaikban összezúzva őket, Yosé indiai cigányai mellett a világapokalipszis névtárának felvevőinek narancs torünnepeként a vasvárosnak politika részeként, a mártír utcanépe mellett a vasvárosnak, amiket a fasiszta ölt meg, mikor rájött, hogy ezekkel mészároltatták az ártatlanokat. Már mindenki mártír, akinek szerepe volt, az elhunyt apokalipszist végrehajtó szülők után is árvaságit és közgyógyót vesznek fel az én nyomorba döntésemmel.

Tudomásom szerint egyedül Göncz Árpádot hagyták életben, akit a vakolat rám ömlesztésével az űrpusztító ikerházában emeltek köztársasággi elnökké, már mint valdensét az értelmiség legyőzőknek, amit mutatott a média, hogy beáztatták őket. 1995-ben értek el ismét a Varjús hatágú csillagos vasak által megölt nép világkönyvtárának ismétléséhez Varjú nevek berendezésével, főszereplők kiiktatásával. Közben Feketevonat kezdetével az elmeosztály Rákóczi téri cigányai, mint állandó világapokalipszis végrehajtói, ember gyalázókként temetői torünnepet kezdtek a politikusokkal és a celebekkel, bemutatva és állandóan ismételve a könyvek skizopren szereplői helyetti áldozásban, mit tettek az emberekkel, a magyar emberekkel együtt, mint az egri csillag központ támadását is, török háborúként, mely szerint magyar ment magyar ellen.

Bizonyítékokat tüntettek el annak a hatágú jeles zsidó népnek a megölésével, akik mindig a világkönyvtáráról gondoskodtak a református sátán népének azza a célból, hogy létrehozzák majd a világ feletti uralmukat megváltoztatott történelmekkel.A varjú mindig azt hitte, hogy jön a világ vége, így választotta ki egyszer az egyik Napisten, amit 1995-től ismételtek rajtam Müllerék, hogy találkoztam a rókával, a farkassal és a varjúval, meg a turulmadárral. A világkönyvtár a gönczi bibliájuk része volt állandóan a lyukas szívű könyvtulajdonos és sötétkapus dögjei állandó mészárlásával. Így hagyták életben a világkönyvtár mellé Göncz Árpádot.

Mivel levonszották az ég csillagait, én voltam az utolsó, akit lezárt Varga vasfüggönyös határok között vártak a Rákóczi téri orvosokkal, azzal a szándékkal, hogy minden szerep végrehajtása mellett végeznek velem, amit folyamatosan végre is hajtottak, szétpüfölve minden részemet. A régi világ meggyalázásával és megcsonkításával, emberek megölésével épült az új pöcegödör, amik tagjai vérből szépülnek, nemesednek emberekké.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az utolsó szó jogán
  2018-11-15 18:08:52, csütörtök
 
  Rájöttek a jövőt szerepjátékosaikkal terápiaként űző pszichológusok és pszichiáterek, akik csak saját játékosaikkal foglalkoznak, hogy a sérelmeket ki lehet írni magukból, biztatván is a megmentett elmebetegeiket, hogy írjanak, zenéljenek, fessenek, vagy akár gyurmázzanak szobrokat. Ez a tendencia rendszerváltás néven kezdődött, miután másodszor kezdték el aszkéta ünnepi cirkusz néven az ezeréves életcirkuszukat Busta verse alapján az én bibliai református szereplők helyetti gyalázásommal, megáldozásommal ismétlésben minden Annás és valamennyi apokalipszisében Magyarország néven a világapokalipszisnek.

Mivel Csernobilkor kivégeztek, üzenve a medvének, hogy olyat kottáztak az égre, melyet többé nem mos le a hó, a világ urával, amelyik neve a Sátán Kex együttesük száma alapján kezdett kislányáldozásom után 28 évvel, együtt a rózsakeresztes angol rend pároztató szörnyetegével, valamennyi Isteni színjáték küszöb őrével, az egészségügy, mely lezárva a határokat lemészárlásunkra alakult meg, bátran nyithatott a jövője felé a világ elmebetegeinek, mint állandó apokalipszis végrehajtóival, a lírai karámtagokkal együtt.

Hiába kértem kivizsgálást a budapesti orvosi kamarától 1995-ben, amik megmenthettek volna engem még, majd a borsodi orvosi kamarától már a tik sem vagytok magyarok szívemben történő bibliai olvastatása közben együtt a Rákóczi téri cigánytelepével a kurváknak, amiről tudtak az orvosok azzal együtt Kovács Gabriella idegfőorvosnő szavai szerint, hogy feketemágia kísér engem, neki elmondása szerint már neve is volt az utcanépnél. Így nevezték ki feketemágusként idegosztály vezetőnek.
Hiába küldtem el a feljelentésemet a szerepek lefénymásolásával, darabokra hullott trianoni bibliákkal az Ombuchmannak húsz éve, mai napig nem vizsgálta ki a világkönyvtár összes szerepének rajtam történő végrehajtását.Csak az Urbán Tibor által rajzolt illusztrációkon ismertem fel a testem betegségeit, akkor jöttem rá, hogy ezek fektemágikus rontások, meg annyit tudtam, hogy a kórházban tönkre mentem egyetlen éjszakák alatt, meg mindenki megfenyegetett valamiért elmondva nekem a saját mondataikat szerepeikről, amit nem érthettem.

Hiába írtam az egészségügyi minisztériumnak levelet 2001-ben, hatalmas cipeléses kínzásom közepette a termékenységi népek új-kígyós istene által, gyalázatával a cigánytelepnek, a Győri kapui utcanépével Balázsnénak, a sátánistáival Müller Péternek, annyit értem el, hogy kérték a gondnokság alá helyezésemet annak ellenére, hogy semmiről sem tudtam. Katalin nevű bírónője a miskolci elmeosztálynak folytatta Dávid Mónika Szörnyeteg koporsója főszereplője általi gondnokság alá helyezésemet, közölte velem a tárgyaláson, hogy nincs hová adni az ügyemet, mert a kazincbarcikai bíróság vezetője Varjú. Nem tudhattam, hogy ő tisztában volt azzal, hogy a hatágú csillagos általuk megölt világkönyvtárát hajtják végre ismétlésben Göncz Árpádéknak.
Négy éve kezdtem felfogni, mi történt velem, az utolsó szó jogán, lemondva mindenről, haldokolva kértem segítséget, tudván azt, hogy lehetetlen, senki semmit sem tud tenni az érdekemben. Sátán nézett ki a bal szememből, együtt Müller csapásával, Darnyi Tamás régi csapása mellett. Paranoid skizoprennek könyveltek el, mint gyilkosaim, mentek végig a könyvein a skizopreneknek megállás nélkül. Tudták, ha én tudnám, annak könyvelnének el, megelőzték azt, hogy egyszer is kiderüljön, milyen hatalmak gyilkolnak engem. A folyamatosan történő kivégzése az orvosoknak az ő skizopren kíséretüket jelenti, a lemészárolt nem lehet elmebeteg, mert megbénították minden részét, ilyen indokkal kellett volna rokkanttá nyilvánítani, hogy nem tudom magamat ellátni, nem tudok gondolkozni, beszélni, járni, enni, vagyis emberi funkciók nélkül vegetálok. De én nem lehettem rokkant, velem játszott az elmeosztálya a világapokalipszisnek, Nagy Anna szerepében egész életnyi éhezés után semmi nélkül hagytak, a gyámügyével a városnak eltartatva a nagyobbik lányommal.

Hiába írtam a NATO magyarországi követének, hogy az ország megáldozott engem világkönyvtárának egyetlen főszereplőjeként, a narancs miskolci áldozó kormányhoz javasolt panaszra. Pedig minden ország nagykövete előtt nyilvánvaló, hogy itt egyetlen nagy közös áldozás történik torünnepével a Hunnia börtönnek, amelyik felettese a szentháromságával az Illés-Metro-Omegának, mint állandó világapokalipszis végrehajtóinak a tűzIstene a világnak.

Müller Péter Sziámi 2004-ben a II-es elmeosztályán a bibliai szereplőknek kivégzett engem eszméletrenre a Rákóczi terével Miskolcnak, amelyik torünnepét láthatták 1997. óta a politikában Orbánék kezdetével és a médiában.
Müller elvette a hangomat véglegesen feketemágiájával, megcsonkította a számat, minden részemet telepakolta sátánistáival mozgó eleven csapásokkal, majd ezt is kevesellve háromszög alakú sebbel átszúrva egy éjszaka a két bokámat tönkre tette a lábaimat. Ennek ellenére Magyarország sztárja, amelyik kinyilatkozta magáról börtön nélkül a 83 éve tartó cigánytelepével a tik sem vagytok magyarok Mónika Show műsorában bemutatott sátánistákkal értelmiség legyőzést végrehajtva az egész világon a nácikkal, valdensekkel, mint Göncz Árpáddal, akit felemeltek köztársasági elnökké, a józsefvárosiakkal, hevesiekkel, utcanépekkel, melyeket sztárrá tettek. Egyetlen embernek sem lehet visszaadni a lemészárlása miatti családi sérelmet, emberek megölését azért,mert jók voltak és becsületesek.
Müller szerint vannak rosszak és jók, mint ahogyan a magyar politikában is ez a tendencia, hogy a karmikus gyilkosokat iskolázták be, tették sztárrá, politikussá tetteik végrehajtásával a semmiről sem tudó embereken, hogy a rosszak nem tehetnek arról, hogy gyilkolnak megállás nélkül, a jókat, a semmiről sem tudókat, ezért kitermelésre, segítségre és gazdagságra, pazarlásra szorulnak.
Müllerék rossznak gondolják magukat, amik a jók ellen titkon, lakásaikban támadtak, ezt nem gyilkosságnak könyvelik el, hanem természetesnek veszik a magyar politikával együtt.

A jó és a rossz természetet jelent, örökölt genetika alapján a legtöbb lénynél. Kivételek a karmikus szülöttek, amik előző életeikben, vagy születésük előtt, akár a betegségként születettek, megtámadták az ártatlanokat. Önmagában nem bűn a rosszaság, vannak vásottak, akiket fegyelemmel és példamutatással kellett volna nevelni. Az emberek tudják, mit szabad és mit nem, nincs szükségük őket megváltoztatni kívánó okításra. Tudják, mert a szívükben van az emberiességi törvény. Őket mészárolták le többszáz éve a vasnépei a miskolci névtárnak, világkönyvtár szereplőkkel együtt.

Mikor egy embert megbántanak, félreáll, nem veszi fel az őt gátlástalanul túlharsogó, nagyszájú kesztyűjét, mert a becsületes emberek ellen támadóknak egyetlen vágyuk az, hogy kihozzák az emberekből a legrosszabbat, amit nálam sikeresen elértek ezelőtt négy évvel. Egész életemben hallgattam, mert a szenvedés és kiáltás néma, megszáradt könny mutatja az óriási fájdalmat, amit az ártatlan szenvedő tiszta szív hordoz magában. Fontos az, hogy ártatlan, tiszta szívű szenvedő, mert a bűnösök sérelme jogosan visszakapott tettei alapján, betegségeivel együtt.
Az ember nem lehet beteg, mert nem követett el olyat, hogy bármi is egészsége ellen forduljon.

Négy évvel ezelőtt írtam le felismerve a névtárát a celebeknek és politikusoknak az első nevet, hatalmas félelem és rettegés közepette, mert én soha senkinek nem ártottam, magam voltam a szeretet .Ezt megelőzte 56 év folyamatos szenvedés, kínzás, kivégzés az ország politikája részéről, gyalázásával a média kurváinak, szerepeik végrehajtásával együtt. Mivel feladtam, kínoztak. gyaláztak éjjel-nappal, csak jeleket kívántam hagyni, hogy mindenki megtudja, mi történt az emberekkel, velem.
De jól tudom, hogy vannak jogaik a tulajdonosoknak, illetve csak nekik vannak, valamint lehetetlenség egy világkönyvtárra való utcanépet bíróság elé állítani, ha lenne itt törvény. Írtam külföldre feljelentéseket a magyar felvett nevűek ellen. Orbánék hangsúlyozzák annak ellenére, hogy Benkő Lajos utolsó finn-ugor sorsát a Bertalan utcai mészárosokkal ismételték rajtam anyám és az ő anyja sorsával együtt, hogy ők magyarok, magyarnak vallva magukat, még amellett, hogy Zalatnay Sarolta egyik kor kommunista főszereplője utolsó magyarként került védett helyzetbe felfogadva ellenem a cseremisz pusztítót, meg ismételték Lévai Anikó cigánytelepével az olaszliszkai központú forgószél hadműveletüket is áldozásommal.

A bíróságnak vissza kellene néznie az összes média bemutatóját valamennyi történelem, bibliák ismétlésével együtt, ahogyan emelték a celebeket és politikusokat, ahogyan bemutatták mindazt, amit a lakásban velem tettek, születésem óta folyamatosan ismételve a történteket, elmondták saját mondataikat arról, amit tettek velem.

Ahhoz, hogy az ember leírja valamelyik áldozójának, gyilkosának a nevét, fel kell adnia minden reményt, egy más állapot felülírja a méltóságos hallgatást, tűrést. Ez a más állapot a haldoklás, éhezés és gyalázás felfoghatatlan tetteinek végeredménye.

Két éve lesz februárban, hogy skizopren lettem, mikor megjöttek Attiláék Sátoraljaújhelyből, azt játszva, hogy nekem jöttek segíteni. Mindezt csak a testi érzékeimmel éreztem. Nem voltam magamnál, míg kiszedték belőlem a Sátánt, meg a feketemágus kígyókat, csapásokat, patológiákat. melyekkel telepakolták a testemet Müllerék 1997-ben, minden egyes fogamba csapásokat téve, a strumájára a kígyónak, amiről a körzeti orvos azt mondta már régen, hogy magának nem strumája van, drága, nem szabad orvoshoz menni vele. De a baktériumai Sziáminak leállítják a szervezetem működését, egyfolytában meg akarnak műteni. Aztán jöttek a világkönyvtár apokalipszisének folyamatosan történő írásával, de az én nevem alatt. Mai napig nem álltak ki mellettem nyíltan, láthatóan semmi sem történt, gyerekeimnek nem jöttek mindent elmesélni, hogy becsületet adjak leírt és megcsúfolt nevünknek. Az egészségügy földönkívülieknek küldözgette jelentéseit mindenkiről születésem óta, az egyetemen kerültek beavatásra mindenféle tudományába az ózdiaknak. Ezért kiáltották ki skizoprennek azt, akinek Ufós élményei vannak, amit sehol a világon nem büntetnek.
Mert ők valósak, így kerültem be az egri egykori csillag központ támadóival berendezett pszichiátriájára az aranysassal együtt Túri Ferenc stábjának, a szomszéd címére kiállított kartonommal, akinek római egyházas Ufó kísérete volt kiskorában. Az Újszövetségbe kerültek a római egyházas állandó evangéliumi beavatottak kíséretei, mint állandó világapokalipszpis végrehajtói, együtt az ószövetségi kékekkel és pirosokkal. Ezt szerepek szerint aláhúzatták velem kékkel és pirossal a darabokra hullott bibliájukban, melyhez nekem, mint egyetlen kívülállónak semmi közöm nem volt.Feszületre tettek valamennyi kereszten égi rózsás vallás Jézusa helyett, ebből emelték állandó média bemutató szerint egész Keletet, meg a pulyaszeplősítő, fajtalankodó vallásait a Bertalan utcának Rózsa nevek berendezésével, Demjén Rózsi betétekkel járó, szürke szőnyegbombás emberiség ellenes kiválasztott Ferenc nevűje mellett a véráldozóknak.

Talán csoda történik, abban reménykedem Tolcsvay egyik utolsó magyar, neve alapján kiválasztott állandó lírai karám tag barátjává fogadott Müller Péter Sziámi csúfolása szerint, magamhoz tértem, ami neki mindegy, hiszen élet és halál ura többszáz éve eredeti formájában döglégyként.

Csodák pedig nincsenek, hiszen erről szól a játék egyetlen nagy közös áldozásában a világapokalipszisnek, együtt a kíséretével a földönkívülieknek, amik Kátyis áldozásommal kitermelték a falvakat, tanyákat, informatikai robbanással jelentkezve a vörös holdjánál a bibliai végnek 1995-ben. Számomra nincsen segítség valóban égen és földön, a tűzistene a Hunnia börtönnek apám népével együtt játszik. Csak ennyit szerettem volna mondani, az általam felsorolt főszereplők névtára miatt, hogy együtt tettek bűnössé engem, s a vádló a szívem, mint emberiségi törvénnyel rendelkező, másnak sohasem vétő egyetlen ember Magyarországon.

Az emberiség ellenes bűnök többszáz és többezer év múltán sem évülnek el, ez vonatkozik a miskolci névtárra, mint narancs vasnép Rákóczi terére együtt a Hunnia börtön orosz bűnözőivel, szentháromságukkal,az ózdi állandó lírai karám tagjaikkal.
Maguk kezdték el a tik sem vagytok magyarok kivégzőivel a romániai cigányságnak Kupai Janika,dadogós libalábú egykori Ázsia előtti emberek bénításával és kommunikációs csonkításával rajtunk a világ történelmét saját tetteik végrehajtásával, hogy ők deformáltnak, betegnek és nyomoréknak születnek meg. Velük jótékonykodnak is.
Mesélhetném életem minden pillanatát azzal együtt, mikor, melyik percben melyik bénító, kommunikációs csapás, kurva helyett áldoztak meg, de ezt, mivel az egész világot érinti a sorsom, rábízom a bírákra.

Ellopták a földöntúli hatalmat, áthágták előre kitervelten bibliai soraik szerint, hogy vélik, megváltoztatják az Időt és a törvényt, feketemágiájukkal az emberség törvényét, megcsonkították fogait a jóembereknek születésemkor azért, mert a kurváknál születnek meg a pusztító csemeték, melyek elviszik a Rákóczi téri állandó mészáros szereplők fogait. Atlantiszi feketemágiájukba Szepes Mária II-es elmeosztály elmebetege, mint beavatója az ország teljességének leplező kiadott könyvei mellett, együtt Hamvas Béla ördögével a régmúlt tudományainak beavatásával, Fenevad atlantiszi feketemágus energiájával, mellyel felruházta a Csillagok háborúja ózdi sztárja Müller Péter Sziámit a Mónika Show cigánytelepével, olyan elméletek létrehozása mellett, mint Új-Atlantisz tűzenergiájával az ördögöknek, főszerepemmel Gina Lolobrigida atlantiszi aranyhalak, médiában bohóckodó feszületes sorsának végrehajtásával az egész világot a Hunnia börtön állandó bibliai túlélőivel végrehajtotta. Álfeszültséget míveltek akkor, amikor az Antológia Humana közös népek beavató könyvéhez értek, mivel az Istene a cseremisz pusztító. Ez volt a nagyfeszültségem, ami rázott egész nap 1992. óta, csakhogy én nem voltam beavatott egyetlen tudományba sem, nem tudtam, hogy a fél ország végigment az ezoterikus és mágikus könyveken, melyek végén általában jelentkezik a könyvek démon, vagy Hunnia börtön istene. Ez a feketemágia jelenti jelenleg az ország értelmiségi tudományát a boszorkánytudományok mellett.

Emberség ellenes bűn a hipnózis, amiben engem tartottak születésem óta a média főszereplői helyetti áldozásomban, bolt és közlekedés fóbiájával a Pszichografológiájának a véráldozóknak.
Emberiség ellenes bűn az ember gyalázás, olyat akartak tenni, üzenve mindenkinek, hogy jöjjenek segíteni előre kitervelten szándékosan, hogy többé ne lehessen a sérelmeket semmivel lerendezni, ugyanez az emberi test csonkítása is. Nincs mentsége a lírai karámjának a világnak, melyek ezt előzetesen megírták, könyörtelenül végrehajtották annak ellenére, hogy páran tiltakoztak, hogy ezt a XX. században nem lehet kivitelezni Ízisz néven. Emberség ellenes bűn a szándékos nyomorba döntés, a rettegtetés, mindig minden elvétele, kifosztás, minden összezúzása, írásaim állandó letörlése, ár szabásával együtt.

Mivel élet és halál urai valamennyien, nyugodtan vannak, soha nem volt okuk szorongásra, vagy félelemre, hiszen ők a világ vezető irányítói összességében.

Tisztulnak születésem óta egyetlen nagy közös áldozásommal az összes elmebetegével a miskolci II-es elmeosztályuknak, mint állandó világapokalipszis végrehajtóival, valamennyi pusztítóval, akik helyett kivégeztek, nemesítve őket emberré, mint az értelmiség legyőzők helyett összepakolták a Bertalan utcai beázást számomra egyedül, míg lemészároltak sorolva a neveiket a suttogójával a médiájuknak, ahogyan bemutatták temetői ünnepségként. Megtisztult egész Ázsia a kínai elektromos néppel együtt, Oroszország szaturnuszi népe együtt vasaival Putyinnak, valamennyi kommunista és hívő országával a szappantisztító sorozatok országainak kancsal Isaora kezdetükkel. Már tisztitják éve óta a Vekerdy névvel lírai karám és apokalipszis névtárát felvevő folyamatosan tódult indiai cigánytelepét a Dalai Lámának Yosé képviseletében narancs miskolci politika részeként torünnepeként a politikának, együtt a bibliai olvastatókkal, csonkítóinkkal, bénítóinkkal, betegségek adóival, a Mónika Show népével, emberré válnak valamennyien, mint Majka, Andy hozzájuk tartozó temetői ünnepséget rendező véráldozással, ami külön van a pulyaszeplősítő Zorán penitenciás áldozásától.

A székesfehérvári központ véráldozóinak világfeszületeseként, valamennyi Jézus vallásai helyetti feszületesként kereszten rózsa szimbólumával cserép bizonyítékaimnak, egykori égő Jeruzsálem Luciferi idejéből eredeztetve őket Varga Rózsa vasfüggönyös Vénusz áldozásával feszületemmel a vasfüggönyösök helyett állandó kivégzéseikkel Varga nevekhez érve, valamennyi véráldozójával a szerepjátékosoknak, melyek saját tetteiket, szerepeiket, torzulásaikat, kurvaságaikat, betegségeiket, öregségi foltjaikat, deformációikat, méhembe tett pókjával az Ágneseknek születésem kezdete óta engem áldozó Pszichografológiai Bertalan utcai csapásoknak visszaadni emberség és emberiség ellenes bűnként a fertelmet nem lehet, rettenet és iszonyat a vér, amiből tisztulnak és nemesednek emberré indiai cigányteleppel, Rákóczi téri cigányaival az Ágnes asszonyoknak.

Hogy mit jelent a politika egyetlen nagy közös áldozásával Magyarországnak trianoni feketemágusként ózdi 666 központjuk mellett a romániai halálreformátusokkal, Sátán népeként, világ címerei alapján az egykori nagy-Magyarországnak, amit rajtam végrehajtottak fatimei jóslataként Máriás áldozásommal az elmeosztályoknak, valamennyi népével a felvonuló Sátán szappantisztuló sorozatainak a népének, Vénusz áldozással szépülve a sorozatszínészeikkel, média tagjaival Zöld Medeiaként áldozva engem Margittay Ágnes helyett gyalázatával a népének, mint valamennyi, amit hosszabbításként hétszeresen a miskolci Rákóczi tér berendezett 1971-es kezdetével Friderikusz Sándornak minden műsorban bemutatott lírai karám csapással, mint főszereplővel, Madonna vörös rózsás sapkájának, zöld-sárga kabátjában a Kex együttesnek, Lehoczky Zsuzsanna helyetti sátáni támadással, utcaseprők kesztyűjével, termékenységi népek szörméjével a kabátomon folytatták a kurvák helyetti áldozást férjhez adásukkal, tisztításukkal. Szegény Staller Ilona nemi csapásként született meg az új-kígyósy istentől, ezért támadtak meg engem és valamennyi nemi csapása helyett Balla Bea, Csisztu Zsuzsa, Oláh Ibolya utcanépének és felsolhatatlan nőstény, nemi kivégző helyett, mert szegények a szőkéivel együtt a náciknak nem tehetnek arról, hogy nem tudnak gondolkozni és csapásként hozták őket a másik világból megtámadni a tisztességes lényeket. Már úgy kezdték, hogy az Erikák és az Ildikók úgy kapták a neveiket az apokalipszis tagjaitól - akár a pandorás Dórák végtelen apokalipszisként -, hogy karmikus kurvák voltak előző életeikben. A fertelmet nem lehet felelősségre vonni, sem a döglegyét a 83 éves világmészárosnak cigánytelepével együtt.

Márai Sándor: Olyan világ jön...

Olyan világ jön,
amikor mindenki gyanús, aki szép.
És aki tehetséges.
És akinek jelleme van...

A szépség inzultus lesz.
A tehetség provokáció.
És a jellem merénylet!...

Mert most ők jönnek...
A rútak.
A tehetségtelenek.
A jellemtelenek.

És leöntik vitriollal a szépet.
Bemázolják szurokkal és rágalommal a tehetséget.
Szíven döfik azt, akinek jelleme van.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem történik semmi, tovább ünnepel Magyarország
  2018-11-02 06:12:22, péntek
 
  Tavaly február óta folyamatosan eljátszották, hogy elvisznek engem innen a kékek és a csillagrend tagjai, melyről kiderült, hogy három is van belőlük. Mivel semmi sem történik, ügyem kivizsgálatlan maradt, Magyarország ellen hiába tettem többször feljelentést, azt tesz az ország, mint elmeosztály világapokalipszise szereplőivel, amit akar, mint állandó világkönyvtár végrehajtója. Mártírpénzt szednek szüleik után, mint állandó főszereplők után.

Magyarország eredete jelenleg:

Egyiptom ide van berendezve állandó szereplőivel a patológiáknak, melyből kiszedték Íziszt, Ízisz-Jézus-Istálló-Vénuszként Pszichografológiai Ágnesek főszerepei helyetti nagy közös áldozásában Magyarországnak Kelet és a cigányság emberré nemesítéséhez véráldozással. Itt van egész Ázsia Pszichografológiai rokonságként.

A sámánok Pszichografológia részét képezik. Lázár -Ábrahám népe rima Jeruzsálemként jelenlegi Magyarországot jelenti, melyeket tisztított Románia egykor Egyiptomból való kihozatalukkor. Rima Jeruzsálem helyett születésem óta áldoztak, egykori Lucifer népeként. 1995-ben értek ismét ide, hogy én vagyok egyedül Rima Jeruzsálem, akit megégetnek tűzzel a szeretői, akiknek adja a cserép ajándékait. Ebből a történelemből engem lökdösve az Ikerházában az űrpusztítónak, hogy a pénzeket felvevő legyeket a fasiszta pók meggyalázta a barakkokban, akár a perverz vallások papjait a börtönökben a Hunnia börtön buzijai, felállt az egész sivatag, ismételve a Lucifer idejéből való történelmet ismétlésében az 1967-es Nyomorultak fényevésen minket tartó kezdetüknek, nevesített, magukat többdíjasnak tett személyekkel szentként ünneplik a vallásait a Pszichografológiának.

A Hunnia börtön bibliai Simon névvel kezdett állandóan megszületű mészárosai az orosz népet jelentik kommunista korokkal, mint a Hunnia börtön vatikáni nemi csapásait a focicsapatjaival együtt a Jehova kutyás állandó kezdetüknek. Minden nép hozzájuk tartozik a világon, névleg Magyarországon vannak berendezve a kozákok, tatárok, cseremiszek, valamennyi atamán népével a halálnépnek a Biblia végéből.

A vasnép állandó vasfüggönyösként zárja le az országokat, itt véglegesen rendezkedtek be miskolci névtár alapján, saját nemesi történelmet írva maguknak, kurvákkal és utcanépekkel, az összes perverzével és fajtalankodójával a világnak, köztük az arabokkal, törökökkel, németekkel, brazilokkal, Amerikával, mely földrengésben pusztult el atlantiszi kort végrehajtva, melyből kiemelkedett nekik a francia régi nemi csapások internacionális Vénusza.

Tas és a többi honfoglalójuk a BI Aranyketrec minden szerepet állandóan végrehajtó református bolondjait jelenti, mint Torgyán Józsefet, ők mentek vissza kivégzéseim alatt G. Maczó Ágnesével az állandó ébredő játszótér vallási ébredésének történelmének végrehajtóival politizálni együtt az összes reformátusával Romániának.

Kakasfrizurával ültek tort a miskolci II-es elmeosztályl csapásai az RTL Klubbal, míg a többi médiájukkal ismételték közösen elmeosztályra vitelem óta a világtörténelmet, meg mindazt, amit rajtam végrehajtottak, felvonulva 2004-ig az utcai névtáron a kurvákkal és stricikkel, ami az értelmiséget és művészeket jelenti, ugyanis 83 éve az ózdi fenevadnak köszönhetően Müllerék és a cigányok fel lettek ruházva feketemágikus hatalommal az utcanéppel és menhelyiekkel, amik az egész világon megölték az értelmiséget, jóembereket és megcsonkították őket születésem óta azért, mert a kurvák a vasnépnél megszülik a pusztítók utódjait, ilyenkor elviszi a sötétbőrű gyerek a fogaikat. Erről szólt az életem a Szabó család világkönyvtára mellett Annáival a romániai apokalipszisnek. Miskolc eltüntette az épületeiről a Passuth és különféle könyvek alapján berendezett jeleket. 1995. óta ünnepel a Rákóczi tere a cigányságnak, gyalázva éjjel-nappal engem, minden részemben eleven csapásaival a sátánistáinak a miskolci utcanépnek Müller Péterékkel, míg Gálvölgyi János a II-es elmeosztályról ismételte a meséimet, a török nagykövetség az ózdi feketemágusok verseit, Fábry Ady apokalipszist pondrókkal, a Fókusz láthatatlan világbeli lakásban lévő csapásaival, Liptai első embergyilkos démon ágyban dobálásával a brazil mókus rendi maffiájukkal, felfoghatatlan csapásaival a láthatatlan világnak, amit egyedül velem, emberként bizonyíttatnak, hallgat az utcanépe a politikusoknak és a médiájuknak.

Jelenleg is közgyógy nélkül élek, azután, hogy haldokoltam emberi funkciókra képtelenül 18 éves kínzásuk és gyalázásuk közben a nemi csapásaik és perverzeik emelése közben, mindezt az összes hatósága az országnak végig nézte. Az ország újítja lakásait, gazdagulnak a vérivók, az utolsó emberáldozókkal együtt. Már berendezték az egyiptomi kor kezdetével emelkedő Las Vegas és különféle kaszinóit a maffiáknak.Attilában reménykedtem tavaly február óta, de nem tett semmit a család érdekében. Engem a két gyerekem véleménye érdekel, meg azoké, akik jók voltak és nem tudtak az áldozásról, a gyilkosoké és cinkosoké, némán áldozóké nem, legyenek nyilvánosan a legnagyobb ájtatoskodói a véráldozóknak.

Magyarország, mivel semmi sem történt, tovább ünnepel felvett nevű emberiség ellenes csapásaival, Várkonyi mondatával, hogy embereket nem lehet teremteni.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nácik bolt és közlekedés fóbiája jelenleg
  2018-10-25 16:12:05, csütörtök
 
  A sátoraljaújhelyi és a miskolci utcai berendezések szerint, melyekhez hozzátették Budapestet névtár és utcák szerint, Győrt, Heves megyét ismétlés végett,világapokalipszist jelentenek és hajtottak végre közösen az embereken, maguk, mint NagyPán Pszichografológiai állandó vas véráldozói és Hunnia börtön II-es elmeosztálya helyett lezárva Varga nevekkel állandóan a határokat az ártatlanok előtt.

Mivel a miskolciakkal a Varjú hatágú jeles zsidó népet megölték, boltfóbiásnak kellett volna lenniük. Ezt rajtam a Talmud nácijai, amik központja Németországban van bárány szerepét végrehajtva Évájuknak Vénusz áldozással, valamint a cigány nácijai Hevesnek, Józsefvárosnak, Miskolcnak szőke hajú Rákóczi téri nemi csapások miatti nemi gyalázással a Hunnia börtön II-es elmeosztálya által hajtották végre az alábbiak szerint:

Születésem óta rettegésben éltem, mivel nálunk voltak a pusztítók, a Hunnia börtön cigánytelepe, Ménesi lírai karámjával, amik maszkos ruhákba öltöztettek, a tik sem vagytok magyarok Mónika Show mai napig tisztuló tagjaival anyámat összezúzva naponkénti cirkuszokkal és dührohamokkal rettegésben, állandó félelemben tartottak. Ez a rettegés soha nem múlott el, a legkisebb dologtól, ami engem ér, összeomlik az idegrendszerem. Hiszen félek az apokalipszis leplezése miatt, mivel egyedül vagyok, nincs segítségem, aki átvállalná tőlem a szerepek névtárának feltárását, népbíróságra adná az apokalipszis tagjait, amik saját sorsukat, tetteiket, szerepeiket rajtunk végrehajtották.

Nem tudtam az utcán közlekedni a média hipnózisa miatt gyerekkorom óta, amit álomvilágjának neveztek el Vénusznak kezdetben minden kurvájuk helyetti szerepükkel. Ez a közlekedési fóbia már régi lenne elméletben a politikusoknál, Hunnia börtönnél, lírai karám állandó apokalipszist íróinál, berendezőinél és végrehajtóinál, ha nem embereken hajtották volna végre a tetteiket az első embergyilkosság óta.
A közlekedési fóbia hipnózisos vezetéssel olyan, hogy az ember bizonytalan mindenben, nem tudja, merre jár, nagyon oda kellett mindig figyelni, hogy el ne tévedjen. Végig nevethették az elmúlt 60 évet saját karmikus tetteik következményének végrehajtásával rajtam.

A boltfóbia szintén gyerekkoromban jelentkezett, állandó bakizással. 1986-os sátán és rózsakeresztes rend, Isteni színjáték küszöb őreinek jelentkezésekor együtt kivégzésemmel angyalként gésák, Mary Zsuzsa sorsaként - ezeknek ilyen angyalaik vannak - már gondolkozásra képtelenül elpattant egy húr gondolkozásommal egyáltalán nem tudtam botba menni, sem az utcákon közlekedni. Elölről kezdték a bárány Talmudos áldozását, az összes náci emelését az egész világon.

Vezetni kellett a nagyobbik lányomnak, nem tudtam vásárolni, csak piacokon főleg, olyan helyeken, ahol nem volt bezártság. Csak a rettegő, állandóan kalimpáló szívem vergődésében léteztem, így cipeltek gyalázatra adva engem kurvák sorsaként 130 évet kezdve elölről. Felerősödtek a régi sorsaim következményei, amikor Illés-Pisti bezárt engem több helyre éhen és szomjan hónapokra játékból, mint a svájci kanton barlangjába. Nem tudtam, hogy Lázár többezer éve a miskolciakkal állandóan feszületre tett engem Krisztusként, meg kerékbetört Alexandriai Katalinként, úgy, hogy csak egy tompalátó zöld szem maradt belőlem és az egykori nagy szoborfejem.

Mivel ez a bolt és közlekedés fóbia kék földönkívüliekkel és feketemágiájával történt a Rákóczi térnek, ebből nem lehet diagnózist írni. Megtörtént olyan a miskolci Kilián telepen, hogy be akartam menni a boltba, feketemágiával megtámadták a kezeimet, mikor meg akartam fogni a kilincset és majdnem összerogytam, nem tudtam kinyitni az ajtót. Ilyen boltfóbia nincsen. Ha beerőltettem magam, hogy ellenkezzek a támadással, a testemet nyomorgatták, nem tudtam beszélni, elakadt a hangom, nem tudtam kikérni ijedt tágra nyílt pillantás mellett egy kiló kenyeret sem.

Az sem volt mindegy, melyik oldalon van a bolt bejárata, mindennek emlékeztetnie kellett a régi támadásokra, meg amik értek a torünnepük közben, míg jártam kétségbeesve hiába feljelentések után Ombusmannak, minisztériumnak, orvosi kamarának, hogy vizsgálják ki, mi történt velem a kórházukban. Csúfoltak és nevettek engem a szőke nemi csapásai a gyógyszertáraiknak, mint az észak-kiliániban, játszottak, mint a városi rendőrségen, meg a MOL benzinkútnál leltár táblát éjszaka kitéve, hogy nem fogadnak cigi ügyében a Pszichografológiájuknak, mivel ez náluk elmebetegséget jelent Szepes Mária szerint, ahogyan Orbánjuk a vasnépnek ismételte.

1991. óta nem telik húsra, a gyerekeimnek megfőztem valahogyan, amin ma is csodálkozom, de én nem ettem, gyümölcsöt, zöldséget sem. Hentesnél gyerekkoromban jártam utoljára, amikor elfelejtettem a szafaládé nevét, amit még soha nem hallottam és faszaládét kértem helyette. Ellenszenvesek voltak mindig a hentesek, akár az utcanépből és parasztokból verbuvált boltosaik.
Kezdetben még szerepjátékosok voltak, mint Fábián, Koleszár, meg pár név, amit a miskolciak politikusaikkal ismételtek.

Próbáltam pár hónapja henteshez menni bevásárolni, de mindig önkínzó kudarccal zárult minden próbálkozásom. Ma rájöttem, hogy bennem van a hiba. Elmentem a vasgyári piaci egyik henteshez, aki szimpatikus volt. Kikértem az előre összeírt dolgokat. Már örültem, hogy most semmi arra utaló jel nem jelentkezett, hogy én boltfóbiás voltam születésem óta. Ekkor megkérdeztem, szoktak-e halat árulni, mert viliára halászlevet gondoltam főzni. Ekkor valami történt, mert közben odanyújtotta a készüléket, hogy okézzam le, elmondta háromszor a mondatot, hol lehet halat venni, de én semmit sem hallottam belőle. Nem láttam a szemeimre. Borzalmas volt, megsemmisült állapotban, remegve minden részemben hagytam el a hentespultot. A villamoson figyeltek az utasok, ahogyan kétségbeesetten keresem, hová tettem a kártyámat. Ilyen érzésem akkor volt, amikor a város fesztiválvárosként naponta Müllerékkel széttaposta minden részemet temetési ünnepség rendezésével, tisztításával az ide tartozó népeknek, mint tatároknak, melyek Vénusz vérből tisztultak, akár Magyarország felszámoló népei magyar felvett névtárával Romániának. Mikor ilyeneket írok le, rettegek és félek, hogyan támadnak ki a véráldozóim és szerepjátékosok. Martin kertváros, Pereces kertváros lett belőlük elhagyva a várost a világkönyvtáruk legalább hétszer történő végrehajtása közben véráldozással.

Hazaértem remegve, s ekkor az ismerős érzés remegtetett, hogy anyám nem fog már bántani. Tehát nálam a szívremegés jelenti hang nélkül is az összeomlásomat állandóan a félelem miatt, melyeket átéltem. Másik a szégyenérzet, ami születésem óta kísér az állandó megszégyenítésükkel Zorán és a többiek sorsaként, meg a külsőm, hogy már nem tudok az utcára kimenni, nem tudok beszélni.

Ettől a hatalmas félelemtől és rettegéstől csak akkor tudnék kicsit megpihenni, ha valaki átvenné tőlem és feldolgozná a velem történteket. Mivel az emberjogi bizottságokat és nagyhatalmakat az országban a Rákóczi tér képviseli, nincs hová és merre menni panaszra, az emberjogi bizottságok a szerepjátékosokat,. véráldozó és gyalázó cigányságot és állandó kislányáldozó zsidókat képviseli, magyar néven futó világapokalipszis tagjainak és nemi csapásainak jogaival együtt.

Ha megtehetném, visszaadnám a politikusainak a világnak és a Talmud reformátusainak, hogy hatalmas erővel felülről én is megtámadnám őket, hogy ne tudják, hol járnak az utcákon, ők, amik kíséretével járnak az űrhajós népeiknek, hatalmas energiájával a tűzisteneiknek. Visszaadnám a cigány náciknak, mindegyiknek, amelyik saját tettét végrehajtotta fényevésünkkel együtt a Varjú zsidó nép világkönyvtárával együtt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az emberek nem pénzért dolgoztak - szándékos nyomorbadöntés
  2018-10-08 07:37:57, hétfő
 
  Amikor 1958. március 7-én Szenci szódás szamaras zsidó istállóból kialakított szobájába kerültem születésem után, mely a Ligában történt, bábákkal, a család nyomorban volt.

Románia tette először a családot nyomorba Szaszákokkal együtt, megtéve királynővé az árnyékokat, azóta fürdőszoba nélkül, emberi körülmények hiányában éltek az utolsó emberek, míg a felfoghatatlan királyi pompában dőzsölt.

83 éve megtámadta a miskolci cigánytelep Győzike népével a családot, melyet titokban tartottak. Hosszas faggatásomra árultak el apróságokat. Mások mondták, hogy a nevünket felvették.
Kohut István, nagyapa testvére lesántult, mint kiderült, a karcsai Ardó Irén sorsát hajtották végre, aki leesett egy fáról. Nagyapa és testvére munkanélküli volt, nagyapát árjaként a cigányok vitték mulatni a semmi pénzből kocsmákba, rettegésben tartva Szaszák nagymamámat, aki egész nap a kapuban várta. Győzikéjék baltát dobtak apába, beleszálltak nagyapa testébe (mert a cigányság úgy gyilkol, mint az ördögök, azért éltek régebben kihalt területeken), úgy üldözték el otthonról, hogy egy becsületbeli házasságot Duna tévés magyar film végrehajtásakor véghez vigyenek. Apát néha hatalmas erővel rontották, a fejét megtámadták születésemkor, mert kezdték a Vörös Oroszlánját Románia halálnépének az én Johanna főszereplésemmel, összes kommunista korával, összes zsidójával, reformátusával a világnak. Azt játszották, hogy apa azért épített nyárikonyhát, mert ott akart titkos alkémiával foglalkozni, mint Germainje az angol rózsakeresztes rendnek.
Bemondta a médiájuk, hogy ki helyett küldte a Dohánygyár nagymamát nyugdíj nélkül nyugdíjba. Borzalmas volt a nyomorban egymás segítése a semmiből. Ez olyan, mint az én csomagjaim Borsodivánkára küldve, amin hahotáztak, megszégyenítve az öcsémet, mert nekem sem volt pénzem, megfeleztem mindent vele, ami itthon volt, mint a kávé. Gyuszit Borsodivánkára orvosi diagnózis nélkül szállították be, aminek kivizsgálását anyám kérte az Ombusmanntól, hogy mentek végig már az írásaimon a család áldozásával, mint amikor zsebkendő nélkül a feketemágusok gennyes rontásaival vitték a mezőkövesdi orvoshoz arcüreggyulladással, itt a Tulipán divatházban közölték ekkor, hogy Kobold Tamás felesége nem vitt zsebkendőt magával az áruházba, ő jelenti a Szip-szip írásom főszerepét. Én hatalmas csomagot adtam fel az Ombusmannak, az összes orvosi papír fénymásolatát, amik azóta eltűntek, az általam még nem ismert feketemágusi rontásaikkal a szerepeiket, mint az angyal Mary Zsuzsáét a darabokra szakított bibliai szerepekkel együtt, de választ 18 éven keresztül nem kaptam. Müllerékkel borítékoltam, itt voltak végig a termékenységi népekkel a lakásban, Bodor Rákóczi téri gyalázóival.

Apa végezte a Lantos zsidó szövetkezet műszerész műhelyében a többiek munkáját, hordta haza a rengeteg vasalót, amire a munkahelyen nem volt ideje. 1800,-Ft-ot kapott mindössze, míg a kommunista főszereplők, amelyek már a várossal együtt minket áldoztak hatalmas pénzeket vettek fel, a már emelkedőben lévő vallásaival G. Maczó Ágnesnek.

Apát és anyámat pároztatta - amit én gyerekkoromban észrevettem - a Hunnia börtöne a miskolci Kilián telepnek, minden Pszichografológiai elmebeteg prostituált miatti nemi gyalázással, amit Fifi kutyájával rendeztek be a Puskás stadionnak, temetési ünnep rendezéséhez. Anyám még kevesebbet kapott, óvónőnek készült fiatalon, de a Szabó család miatt megtámadtak nemileg, születése óta Esztergályos Cecília, Törőcsik és a többi kiválasztott főszereplő nemiségét hajtva végre, pénzbeosztási képtelenséggel együtt. Apa éjjel-nappal dolgozott, még desodorra sem tellett neki. Minden munkát ő végzett, kivéve a mosást, sütést. Együtt főztünk, takarítottunk, futballoztunk, kirándultunk, játszottunk, tanultunk, szánkóztunk. Nekem természetes volt, hogy egy férfi aggódik, törődik, szó nélkül elvégzi a házimunkákat, meg segít mindenkinek önzetlenül. Együtt vásároltunk be minden hónapban, így végezte a nagybevásárlást. Mindent előteremtett számunkra, ami egészséges.

Anyám elvált tőle hamis látlelettel, kikövetelt magának minket a pénzért. Összesen 900,-Ft gyerektartást fizetett apám, a fizetése 50 %-át, amit anyám magára költött, már elkezdődött 1967-es vasfüggöny lezárásával együtt a fényevésünkkel történő zsidók emelése Izraelben, a miskolci világkönyvtár tagjaival együtt. A székesfehárvári idetartozó véráldozók előtt huzigálta Kati néni a zöldségeket, jól élt az egész ország, amióta meggátolták a balatoni utakat is, széttépték a természetjáró tagkönyveket, ellopták a tagdíjat is feltörve apa szobáját. A miskolci világkönyvtáros, lyukas szívű Szabó főtanácsnokként azt sem tudta, hogyan jár haza naponta részegen, felpakolva a parasztok gyümölcseivel, zöldségeivel. Nagy jólétet, külföldi utakat tékozoltak kommunistáiként a vasvárosnak, míg rajtam hajtották végre Göncz Árpáddal együtt a világkönyvtárát.
Apa megölésének árán a már Kátyis főszerepemmel kitermelt falvak népe ment külföldre, Balatonra, tengerekre dicsekedni.

1967 és 1975 között szinte semmit nem ettünk, így került sor a férjhez üldözésemre egy idegen alkoholista karcsai paraszthoz, de azt hiszem, hogy semmilyen megoldás nem létezett a megmenekülésre. Már Szajkó Katalin utcanépe emelkedett, megvádolásommal a megrontott anyám által, hogy én felmentem Pestre kurválkodni. Tátrai Mari elhagyta az országot.
Meleg ruha, cipő, kabát nem volt, így kaptam tüdő-mellhártya gyulladást. Tudták, hogy Vénusz vagyok, mert a feketemágiával szétroncsolt hátsó fogaim egyikét nagyfelé vágták, valamint énekeltettek Fűzérradványban a kommunista tüdőbetegeknek, haldoklóknak kívánságműsorokat rendezve, akár később a Hegyalja Ruházati Szövetkezet utcanépeinek lenézve engem, hogy hatórás vagyok havi ötszáz forintért, négy felnőtt munkáját végezve.

Anyám az ismeretlen Zsigájuk lánykérése utáni eljegyzés napján, 1975. május 1-én közölte, hogy ne menjen haza, aludjon ott. Én nem ismertem a férfiakat apát kivéve, Bródyt láttam hipnózisban a volt férjemben, csillogott a szemem, nem érzékeltem semmit. Nem tudtam, hogy a férfitól teherbe lehet esni, már 1971-ben a Napóleon kártyájához érve a miskolciaknak termékennyé tettek hatalmas fájdalmak és kínok között. Már náluk volt fogságban Mohamed népének Istene, pontosan kiszámított nap szerint kellett megszületnie március 7-én, a születésnapomon, hogy ennyi ajándékom legyen, mint vezetőm és segítségem.

Ugyanígy ki volt számolva Csillagmedve születése egy évvel később, október 7-re.

Felvonulásokat rendeztek,miután a pusztítók Zsigájuk használásával összetörték minden részemet, Kádár rendszer folytatásaként feltüntetve magukat, mert a volt férjem nem vonult fel velünk az utcán. Hatalmas népünnepélye volt az az utolsó emberek temetésének.

1976-ban bevezették a családi pótlékot, vagy előtte, hatszáz forintot kaptam, annyit, amennyibe az Árpád utcai albérlet került. Zsigájuk elmulatta a fizetését, természetes volt számára, hogy az asszony tartja el, meg fizeti egyedül az összes költséget, amikor néha mondtam, hogy pótoljon, azt felelte, hogy majd vond le genyó a tartozásomat abból, amit majd fogsz nekem fizetni. Már 1976. óta emelték Csepregi Éva utcanépét Rákóczi tereként a Bertalan utcai Pszichografológiának.

1985-ös válásig a pataki piacra jártam ócska ruhákat árulni, fizetésemelést a négy ember munkájáért nem kaptam, mert a zsidók éltek jólétben együtt a kommunista pöffeszkedőkkel, Rákóczi térrel már ismétlésben, úgy fejezték be az előző apokalipszisüket, melynek része volt a hatágú csillagos nép elégetése, hogy fürdőszobás tanácsi lakásokban laktak a stricik és a kurvák, értelmiségként dolgoztak.

1983-ban kezdték a világ-Magyarországát már nyugdíjas verselők, írók kitermelésével folytatásában a kezdeti falvak beavatása után Kelet népével Magyarországnak Ízisz-Jézus-Vénusz áldozásommal minden szerepében a világnak. Ekkor beadtam a válópert, de mandulatályogot kaptam egyszer, hosszabbítani kellett, máskor keresztül szúrták a szívemet születésnapomon Szabó István miskolci főember sorsaként. Közben megrendezték a világifjúsági találkozót, melyre Varga Európa számával pályázott. Én is írtam, de nem küldtem el. Mentek VIT-tet ünnepelni a Talmudos szerepjátékosok, az összes vasfüggönyösével a Vargáknak, melyek semmik sem lehettek állandó vasfüggönyöskként, az arcuk nem lehetett volna ismerős. Megrendezték az István a királyát Romániának, akinek a hangja vasfüggönyös volt már annak idején, mert ugyanúgy elvették a hangját, mint az enyémet. Medúza Ferike írta a rock-áriát, tudtukkal.

1200,-Ft gyerektartást ítéltek meg fejenként, nekem visszavették Hamvas Béla raktárosi munkájában a fizetésemet 3.500,-Ft-ra, ennyiből éltünk és a családi pótlékból, ami ellen háborogtam, mert jól tudtam, hogy ha valaki gyereket vállal, el kell tudnia tartani, nem másra kell terhelni a költséget. De itt az állam vállalta fel a nyomorban a saját költségeit, nyomorban hagyva változatlanul Istene, mint Sátánja legyőzése közben és után, albérletében a miskolci Kőporos utcájuknak.

Itt kértem fizetésemelést Benedek Éva patológiájától az áldozásommal számvitelit végzett Halak szülöttől, amelyik látványosan áldozott Salankó István kirendeltségvezető alkoholista Halak úr szerepében is, a többi támadómmal együtt, de Éva azt felelte mosolyogva, hogy az emberek nem pénzért dolgoznak. Itt támadott meg feketemágiával Juhász Istvánja a Pszichografológiának Weiser Mari Piroska férje miatt, amikor Benedek doktornője a megyei kórháznak közölte, hogy nekem mindig férfira van szükségem, amit Jakubcsek Gabriella ismételt el a médiában. Jobba Gabi volt a kezdete a Gabriellák helyetti kollektív gyalázásnak.


1990-ben a TIGÁZ-ban Tiszáék, mint állandó főszereplők munkanélkülire küldtek, fertelmet követtek el Jucika állandó főszereplője sorsaként, amit figyelemmel követett az összes földönkívüli nép, de senki semmit sem tett az érdekemben. Nem tudtam közlekedni, nem tudtam, hol vagyok, nem láttam a szemeimre. Egy fillér nélkül voltunk, ilyen állapotban már nem tudtam ócska kisruhákat árulni a bizományiban, piacokon, amiből főztem mindig egy hétig a gyerekeknek, megvéve az alma legolcsóbb gyümölcsöt nekik. Támadóim Ádám és Éva Sátán népének börtön bűnözői voltak.

1991-es lemészárlásom után folytatásában az apokalipszisnek Malek amerikai hatalmas teremtőjével, minden részemben angyal legyőző feketemágiájukkal Sági Ilona fekete angyalai általi megtámadásom közben mentek tovább, havi ötezer forint szociális segély adásával. 1997-es II-es elmeosztályra szállításukkal, amikor minden részemet a világ ura miatt patológiákkal támadták meg az utcanépekkel és Müllerékkel, temetési ünnepség kezdésével együtt gyalázóimmal, Bodorné kíséretével kurvák, nemi csapások, állatokkal fajtalankódók miatt, hogy őket lyukakként hozták létre egyszer százalékoltak le egy évre. 10.000,-Ft-ot adott a Nyugdíjfolyósító a világapokalipszis kollektív áldozatának. Sem bérlet, sem ennivaló, sem ruházat, tönkre ment a belső részem nagy része emésztésemmel együtt a kiszedett fogaim miatt is, meg a sok cigarettája miatt a leszokóknak, mert a feketemágusok véráldozással szokatták le őket 1973. óta. Állandó kávészelep kiégésekkel a súlyos elmebetegei helyett áldoztak engem a tompalátásom II-es elmeosztályának, így mentek a médiába kávés cégekkel, amerikai elmeosztállyal.

Összepakoltam 2004-re egy éves cigaretta papírt, meg a plakátjait a torülő médiának, abban a hitben, hogy jön a hatalom, a rendőrség, vagy valaki segít, de ekkor már elérkezett a végleges felszámolásom időpontja Dávid Mónika kivégzőgép elmeosztályával, Tűzkő Judit főpszichiáterével a városnak, amelyik saját nemi csapás szerepét és könyvét az összes Hunnia börtön könyveivel együtt hajtotta végre elmeosztályával 1997. óta.

Kisebbik lányom hipnózisba került Szombathelyen, végig izgultam, aggódtam, nem tudtam kitől segítséget kérni. Szőkére festette a haját, rajta folytatták a szőkék helyetti áldozást agyi támadással, majd a vörös hajúak emelését. Tönkre tették, de ő nem bírja elviselni, ha róla beszélünk a családdal.

Nagyobbik lányom kezét megkérte a születésem óta engem elmeosztályával áldozó zöld tompalátásom az Időjelek állandó világvégi csapásaiból, majd meggyalázta. Én azt hittem, segíteni jött, nem tudtam, hogy elölről kezdik a görög Istenek támadásának történelmét hellenizmussal 1995-ben. Annyit már tudtam, hogy utolsó emberek vagyunk, ezért kértem a szülészorvost, hogy ne tegye erőszakosan termékennyé a lányomat, gyógyszerek szedetésével, de erre azzal dicsekedett a szülés közben, hogy ő is ember, mint légy.

Nem voltam magamnál egyáltalán 1986. óta, minden részemben feketemágikus eleven csapások voltak, nemi szervemben több, méhemben pók, tüdőmben pók, halál, minden részemben kígyók és békák, mint a szemeimben a média színészei miatt, pondrók a fogaim alatt az ínyben.
1998. óta kínozott születési ismétlésben a termékenységi népek Istene, amik a vasváros saját népeit jelentik Király Linda sorsaként, amit Király doktora mondott a II-es elmeosztályuknak. úgy feküdtem 18 évig a két kezemet tartva a melleim előtt összegörnyedve. Szőkék és Dudások miatt lebombázták a fejemet, állandó világégés megrendezői helyett, egyáltalán nem tudtam gondolkozni, teljes összeomlásomat Vaszily Mária genyó Isten pszichiátere idegösszeroppanásnak írta le már ismétlésben, hiszen a Pszichografológiai elmebetegségek között ezt már Sátán legyőzésekor egyszer végrehajtották. Így nevezte el az egészségügy a kivégzését, mint az összes elmebeteg helyetti lemészárlásunkat.

Mikor Zsiga Marcell prédikált a 47.000,-Ft-ról, nekem éppen annyi rehabilitációs járadékos bevételem volt.

Ezt kezdték el Nyomorultak könyvével Viktor Hugónak Íme az emberek felkiáltásával a világfeszületüknek.

83 éve tart a Pszichografoógiai apokalipszis hosszabbítás a vértől csepegőkkel, politikusoknak és médiának való kitermelésükkel, állandó támadásai közben a családomnak. Vért vérrel áldoznak, vérből szépülnek, válnak emberré mint Vénusz áldozók, vérből gazdagultak az egész világegyetemenben földönkívüliekkel együtt. Véráron írok is, minden véráldozásuknak, gyalázatuknak megkérik tőlem az árát. 1997-es tor temetési ünnepük kezdetével, ismételve állandóan, amit velünk műveltek paranoid skizoprennek nyilvánított a Hunnia börtöne Magyarországnak először egy évre, amelyiké a világkönyvtár összes paranoid skiziopren szereplője, melyek könyveit folyamatosan ismételték 1998. óta is. Mivel nem tudtam semmiről, egyszerűen csak beszállítottak fuldoklásával Szenes Andrea horkoló szenes légynek, maguk hajtották végre a világapokalipszist, feltétlezték, ha egyszer is beszámolnék arról, amit a véráldozó elmebetegekkel tettek, csak skizopreniának könyvelnének el. Én kivégzett voltam folyamatosan az ország részéről. Eszméletlen állapotomban is éjjel-nappal gyaláztak, így emelték a médiájukat. Ez Benkő Lajos utolsó finn-ugor magyar sorsának ismétlése volt, így feküsznek a sírokban holtuk után is gyalázva az angyalok.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kossuth cigivel tort ülő politikusok és Magyarország
  2018-10-04 20:04:50, csütörtök
 
  Magyarország 1956-tól embereken hajtja végre az elmeosztályai szerepeit, könyveit, sorsát, tettét megállás nélkül, amit eddig a világon emberiség ellen elkövettek egyesével haladva végig az elmebetegein.
Így vándoroltak külföldre, így végeztek ki folyamatosan minket értelmiség legyőzői mellett a cigánynáciknak, Józsefvárosával Dollinak, Szandi cigánynácijaival, Heves megyével, szarkahegyi nácik névtárával Miskolcon, valdensekkel, minden amerikai beázott központjával, amelyeknek házakat újítottak a médiájukkal.


Munkás cigivel kezdték az egykori szocialista kor utáni kommunizmusát a Munkáspárttal magát ismétlő Thürmer Gyulának, piros kommunistáival a nagy darab állandó kommunizmust végrehajtóinak.
Kossuth cigivel kezdték el a szabadságharc történelmét, melyet folyamatosan ismételtek.
Kezdetben megtalálták Petőfit az utcanépek fertelmeseivel, szétosztották maguknak a verseket, majd amikor ismételtek, keresték Petőfit, közben megépült a Metrojuk, amikkel kezdtek a pokol angyalaival és patkányokkal építkezni, egy világ-Magyarország létrehozása céljából kivégzései után az utolsó embereknek. Minden politikus és média szereplő miskolci névtár alapján került kiválasztásra, együtt a romániai démon Liptaival, mint Kukó cigánysággal gazdagulóknak dinommal-dánommal, amelyek éhen halatták az emberiséget koldultatásommal emelt Talmud reformátusaival, melyekkel Tőkés református Talmudos Püspök elmeosztályával legyőzték Jászter Gyula vaskommunista korát Chaucescunak, kihirdették, hogy vége a vasfüggönyös kommunizmusának a Putyin népének, melyekkel együtt Pszichografológiai elmeosztály tagjaiként szerepelnek állandó vasnépként.

Kossuth cigivel füstöltek az árják Szimfónia cigije mellett a kormánytagok tort ülve az egykori magyarnak mondottak történelme felett, ugyanakkor Ratkó, Kossuth, Széchenyi és különféle díjakat adtak át a könyvszereplőknek, a lírai karám Vénusz áldozó tagjainak,mint kemény harcosainak az állandó bibliai apokalipszis végrehajtóinak négy lovasaként a János jelenéseinek.

Nem lehet szavakkal kifejezni ezt a fajta temetési ünnepséget, amit pockok és különféle állati lények adtak ki könyvekben és írtak meg, hogy végig lopkodták a Balatont már a hatvanas években a börtönből kiengedettek hadával, folyamatos volt a bűnösök bevetése ártatlanok ellen, a cigányságával együtt Dalai Láma népének, amelyik a hatvanas évek elején támadott meg minket a Honvéd utcai családi házában Szenci szódás, szamaras zsidónak, amit juttattak nekem születésemre, hogy Istálló-Vénusz-Jézus áldozását a vérivó NagyPán Pszichografológiája elkezdje az egész világ begyűjtésével adott célpontra, ami a családom volt.

Gyalázzák a magyar történelmet, nyelvével, árják hangjával együtt, ugyanakkor emlékünnepeket rendeznek látványosan, hogy Magyarország utolsó emberek nélkül élje a világát, miután elhordoztatták a szerepeiket, tetteiket, betegségeiket, torzulásaikat, deformációikat, kurvaságukat.

A magyarnak mondott cigánynáci kormány minden szőke nemi csapása helyett a Rákóczi térnek és Hunnia börtönnek megtámadta az utolsó embereket,mert nemi csapásnak voltak létrehozva gondolkozás nélkül. Így vitték az embereket bábbá téve magukkal, meggyalázni, amit a magyarnak mondott kormány Felcsúttal ünnepel együtt a Puskás, Fifi kutyájával berendezett Miskolc-KIliánnak, mint szüleim támadóival berendezett csernobili kormányával, üzenve nemi csapások miatti gyalázásukkal az Isteneknek, ég seregének, medvének folyamatosan, megállás nélkül.

1989-től a főnix fedőnevet feketemágiával felvett lírai karámjával Orbán Viktor cigánynáci tort ül felettem és anyám felett, amit Felcsúton is berendeztek közösen a médiájukkal, emelve folyamatosan a két utcai névtár alapján a politikus okkultista véráldozók utódait már, szaporodva dédunokákkal 83 éve tartó vérivásuk után, fényevésen tartva minket emelkedtek valamennyien a nácik és fasiszták bolt és közlekedési fóbiánkkal, beleértve a német Talmud bárány szerepemben királyköszöntőt születésemkor kezdett Talmudos állatokkal, mint állandó értelmiségével és irányítóival a református világnak, iszonyat és fertelem végrehajtóival, állatisteneivel és összes reformátusával együtt a halálnépével.

Orbán Viktor helyett kerékbetört az elmeosztályuk, amit hangosan kísértek a médiájukban, mókuskerekével folytatták Nagy Feró utcanépének Brazíliával együtt, ahol olimpiával folytatták a temetési tor ünnepségét a szocialista ember ellen támadó csapásoknak, ami a sportolóikat jelenti testnevelés tantárgy ellen, véráldozással emelkedve. Orbán Viktor kezdte a Pszichografológiát ismételni 1995-ös aláírásukkal, hogy idetartozó vérivó elmeosztályt jelentik a Bertalan utcai névtáruk alapján, szülők Vénusz áldozó cigányként hosszabbítanak megállás nélkül. A Pszichografológiában írta Szepes Mária, hogy a dohányzás elmebetegség, amit a narancs nácik folytatásában a 83 éves vérfürdőjüknek berendezett trafik-mutyis Rákóczi terükkel.

Szerencséje van a cigánynáci szőkék helyetti kivégző gyalázóknak, amit itt 1998. óta is folyamatosan ismételtek boltokban, mindenütt, támadva engem a szőke saját népük miatt,. mert az amerikai vegyes társaság, amit létrehoztak sikeresen a miskolci Rákóczi térrel rasszizmusnak könyveli el a cigány és zsidó szavakat, mint egyveleg összepárosodottak hada itt áll Magyarország néven berendezettek társaságában, akár Putyinja a Sztálin saját magyar teremtő vaskommunistáinak, akár valamennyi baktériumos és vegyi fegyverrel rendelkező országa a magyar szövetségnek, mint a szerbek, melyek elmebetegein Zorán óta folyamatosan mentek végig, penitenciás véráldozással, akár a szlovák elmeosztályon, annak ellenére, hogy a simontornyi volt kezdetben, az egész országot benépesítette az elmúlt 130 év alatt a borsodi elmeosztály.
Minden ország a felvett néven világapokalipszisként eddig üzemelő Magyarország gyilkosai mellett áll, aki innen ered, a nagy közös áldozásával a magyar véráldozóknak egyet értett.

Mint írtam már, a rasszizmus szót helyesen emberek és ártatlan lények ellenes apokalipszisnek kell tekinteni a világ gyilkosai által,

Magyarország narancs Földanya áldozó politikusai a magyar tökéletes nyelv miatt végeztek ki engem folyamatosan, elvéve a hangomat többször, véglegesesen az utcanépe által a Győri kapui apokaliptikus tagokat egymástól támadásommal elválasztók által 2004-ben Müller Péter menhelyi sátánistái mellett.

Magyarország néven ennek ellenére a romániai jelenlegi vas és Hunnia börtön magyarul akar beszélni, annak ellenére, hogy valamennyien romániai csapást jelentenek, Magyarország és emberek elleni mészárosokat, amelyek az egész világot lemészárolták, kiárulták, meggyalázták, felkontyolva a kislányokat földönkívüli hatalommal, piros és kék ruhákba öltöztetve, ahogyan tették Bródyék megállás nélkül az egész Földön. Ezek kezdték el a tetteiket rajtam ismételni csonkításokkal, bénításokkal. Sólymot felemelték, taníttatták, holott nyaki támadás lett volna a sorsa cserepe alapján. Az összes emberjogi bizottság a csapásokat, utcanépet, börtön gyilkosokat képviseli az egész világon. Ezért Magyarország ellenes politikusok és médiájuk tort ül folytatásban, mert nincsen ellenségük az egész világegyetemben, mivel az űrpusztítóval kezdtek születésemkor már az ózdi feketemágus lírai karámtagokkal, amik mellett ott voltak a cigánynácik feketemágiájukkal, jelmezekbe öltöztettek engem Piroska és különféle főleg szőke főszereplői helyett az elmeosztályoknak.

Magyarország felvett nevű világapokalipszise világ-Magyarországot épít sátánja nélkül a vas Rákóczi térrel és a Hunnia börtön Győzőivel és buzijaival, földöntúli hatalommal, amivel folyamatosan gyalázták a házakban az embereket már születésem előtt.


Ugyanígy kellett végezni a tudományos vívmányt, illetve televíziót kapott Szaturnusz előtti néppel, Amerikával, Ausztráliával, Afrikával, hogy végig nézették az utolsónak hagyott áldozatokkal a temetői ünnepséget.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Árja áldozó nagy közös játéknak nevezett penitencia
  2018-10-01 18:59:57, hétfő
 
  Éppen ma fedeztem fel egészen véletlenül, hogy a jelen utcai berendezés, mint Szepes Mária által kiadott NagyPán Pszichografológiai okkultista állandó vért jelentő - így is van a borítóján, hogy csepeg a vér belőlük - elmebetegek, mint akik fogadtak születésemkor 130 éves világapokalipszise néven Miskolcnak együtt a Hunnia börtön sátoraljaújhelyi Révész utcai világapokalipszisével, berendezte a wikipédiában és gondolom, a német központban is Német nevűek mellett a hidegkék szemű elmeosztályát pángermánként, másképpen árja néven. Ez volt a vas Hitler egyik elmélete, a nácijaival és fasisztáival a Pszichografológiának, amik szépen emelkedtek engem báránynak kikiáltva születésemkor Derláné Éva helyett Talmudos állataikkal, állandó ismétlésében a sátán bibliájának összes főszerepében a 83 éves gyilkosoknak világkönyvtárával az általuk elégetett Varjú hatágú csillagos népnek, kiválasztva a szőke Rákóczi téri nemi csapásokat, amik sorsát és kurvaságát immár 83 éve torolják meg embereken, az utolsó árja családon.

Németország áldozása többrétű: a világ-Magyarország sátán népének trianoni németjei áldoztak meg minket Csonka Pici berendezésének kezdetével, együtt a rendőrséggel, ahogyan a Familia KFT be is mutatta szőke fonónók, gyári munkások nemi kilengései miatti támadásával a Fifi kutyás felcsúti stadion berendezéssel bíró politikai gyalázást ünneplő véráldozóival, Orbán Viktorral az élen, a nácijaival a bolt és közlekedés fóbiájukat rajtam végrehajtóknak hipnózisos vezetéssel születésem óta. Tehát a trianoni zsidó németek mellett áldoztak minket Vénuszként a cigánynáci hadserege értelmiség legyőzőzőivel együtt jelmezekbe öltöztetve engem anyám támadásával születésem óta. Így lettem én az összes vaskommunista főszereplője a politikának, Piroska és különféle szerepei mellett az állandó világapokalipszisnek.

Milyen árja nép lehetett Hitler gumibábu torz fejében, amire a vasváros által berendezett németek támadtak? NagyPán Hermina németek, nemi csapások?

Az árja németeket a világtörténelemben szocialista iskola berendezés mellé kék villámlásra hímzett arany violinkulcsos nyakkendővel és Szimfónia cigivel hajtották végre. Nagyapa volt az utolsó Isten, akit megöltek 1961-ben mord nagyapaként, akit a Halak szülött kislány éneke megváltoztatott, mert nem tudták nyilván, hogy a Hunnia börtön népe folyamatosan támadja a Kohut családot, cigánytelepével a Rákóczi térnek, hiszen egyet jelentenek, ide vannak berendezve a Pszichografológiai vérnép közé, a genyóval egy házasságban, ahogyan felállították Orbán Viktort a háromágú jeles homlokával legyőzésem után.

De ezt a náci Németország pontosan tudta, nem az első esete, hogy a sátán népével és a Talmud állatisteneivel lerohan ártatlanokat, titkos háborúban magyar kislányokat áldozva folyamatosan a Kex együttes zöld-sárga dala alapján annak ellenére, hogy megvannak az állandó főszereplőik, mint az angyal Mary Zsuzsa, aki helyett angyalként győztek le engem feketemágiájával, majd tort ült harminc év után is a mulatós tik sem vagytok magyarok népével az állandó temetőbrigádnak Romániából.

Már azon nem is csodálkozom, hogy szebb a páva, mint a pulyka dalból páva földönkívüliek vannak itt matyókként Süveges Halak állandó véráldozó családjával, meg hálaadás ünnepet rendeznek karácsonykor az amerikai démonistene tiszteletére Romániának.

A démonok hatalmas erővel bírnak, tűzben járnak, mint ahogyan a Játék a tűzzel adventi Erdélyi könyvben kiadták, mint cigiről leszokó Tóth főszereplővel berendezett adventisták az összes könyvet, csak végig kellett mennie az elmebetegeknek Luther reformátusain tetteik, szerepeik és karmikus sorsuk végrehajtásával, megmentették az összes reformátusát Romániának.

Tűzben jártak a lakásomban Müller sátánistái, két világban éltek egyszerre, a másik világuk egészen égő tűz volt, onnan léptek ki, mint ahogyan írta a népe a Magyar Nemzetben nekem üzenve, miután kivégeztek az utcanépével Miskolcnak a II-es elmeosztályán a városnak, hogy itt maradt hányássöpredék Paul, a sátánistája, aki még soha nem hallotta az ember szót, ahogyan a démonok, akiket berendeztek az osztályukon, s nálunk voltak kicsi koromban a Talmudból neveztek engem. Elektromosságok.

Furcsa árjaság, szégyene a világnak a miskolci Bertalan utcai Pszichografológia Tóth Kecskés Katalin egyetlen NagyPán népe berendezése mellett, hogy Németország árjának gondolja magát NagyPán kecske nemi csapásaiként.

Pár éve azt írtam, hogy vezessék ki a németeket Jeruzsálembe, mint trianoni sátán népeit, meg Kecskés népeket, meg Talmud nácijait, de mivel emberiség és emberség ellenes állandó rémtett végrehajtói a Jelenések könyve 7 trombitájával együtt, úgy gondolom, hogy semmihez nincsen joguk, tekintve a média közvetítését is temetői ünnepségként, mindent bemutatva, amikkel születésem óta lemészároltak minket.

Az utolsó árja szőke, kék szemű az unokanővérem volt, amit pontosan tudtak, mert berendezték hozzá a kék babaszobabútort is, de már hallás nélkül, mert Bíró név mellett nagynénémet férjhez adták egy romániai bíróhoz és a román nép első pillanattól zenei és nyelvi csapása volt a csillagrendnek, ezért az unokanővérem hallás nélkül született meg.

Mivel Csillagrend ellensége volt, várható volt, hogy megtámad engem születésemkor a tökéletesség miatt.

Megosztottam nemrég egy játékpuskát, amivel a fiúk játszottak kiskorukban. Én is játszottam hasonlóakat, míg apával megengedtek minket együtt lenni. Ha megcéloztunk valakit, legyőztük, illett elesni. Ezt nevezik játéknak. Játéknak írták meg, hogy játék volt, de egyikük most kimaradt a játékból a kollektív nagy közös áldozását a Pszichografológiának Ízisz-Vénusz-Jézus néven a vérből születettek betegségeit, sorsát, könyveit rajtunk végrehajtva, egész Kelet és a cigányság emberré nemesítésével, eltartásával, emelésével Vénusz vérrel, mert lejjebb nem adta a Hunnia börtön.

2001-ben arra figyeltem fel, hogy Pápai minisztert választottak, meg a többi nevére a narancsoknak, nagyon rossz érzés volt, nem tudtam, hogy folyamatosan születésem óta ismtélik a velem történteket, szerepeket és könyveket emelésével a hosszabbításoknak, mint vérből létbe lépetteknek.
Pápai Mari megkísértette apát. Nagyon rossz érzés volt emlékezni, akár, mint anyám Palik miatti áldozása, Kovács Erzsi és minden Rákóczi téri kurvasága miatti támadásával a Hunnia börtönnek, Győzike árja kakas frizurájával temetői ünnepségét öcsém, nagynéném kivégzése közben is ünnepelő kurvák és latrok vérivói násztáncával a genyóknak.

Ekkor írtam felejelentést az egészségügyi minisztériumba, nem tudva arról, hogy engem torként ünnepelnek, ekkor gondnokság alá helyezésemet kérték Illés-Pisti agyi betegségeinek zárójával a Nyírő Gyula 130 éve mészároló teljes kórházának Almássy Csaba pszichiátere által, amelyik megtámadta a családomat, megölve nagymamámat Müllerékkel 1971-ben. Több feljelentést írtam a kórházi ügyek kivizsgálásáról, mint a pesti orvosi kamarának, de itt akartak végezni velem titokban a vérivók városában. Már 2004-ben nyilvánosan végeztek ki engem az elmebetegekkel, utcanépekkel a megyei kórházában a világapokalipszisnek.

Tehát furcsa germánság a NagyPán Pszichografológiai eredetű Német néven berendezett német népe a penitenciás véráldozóknak együtt Mészáros Ági és Voit Ági Talmudjával, mint nácijaival a halál kártya 13-asnak, amelyek 1995--ben húsvétkor feszületre tettek 13 napi éhezés közben, boa kígyójával a bal fülemben a spanyol pusztítónak olvastatták velem Melion Jungista aranysas napbaöltözött asszony Máriájának evangéliumát. A Talmuddal közös az evangéliumuk.
Furcsa dolgok ellen hová kellett volna menni feljelentést tenni, amikor a rendőrség ehhez kevés volt, az a része, akiket nem ők állítottak be elmeosztályaikról?

Végig mentek az összes tisztátalan lényén Ádám és Éva és pár kivétel mellett, akik jeleket adtak, megjelelölve a könyveket a Talmudjuknak. 2004-es kivégzésemkor legalább hetedszer ismételték a feleségcserés könyvét Jászternénak és Kiszelynének, mint nőstényekét, amiket Győzője a családomnak ismételt hatalmas orákuluma közben a vérnek, amit jelent a nemi csapás feleségével együtt, gyalázásom közben gazdagulva az összes cigánytelepével Indiának, ezt végig nézte az összes emberjogi szervezete a vasvárosnak, minden politikai szervezet, teljesen normális dolog volt a mészárlásunk 83 éve megállás nélkül a nyugdíjas véráldozóival az országnak, amik árvaságiakat és közgyógyokat vettek fel a narancs cigánynáci kormányától a Talmudnak az összes reformátusa mellett Illéséknek, mint állandó halálvégnek a Bibliájukból, ellenségük az élet volt egyedül a világon.

A világmindenség apokalipszisét hajtotta végre rajtam Miskolc, az űrpusztító születésemkor hozzám javasolt kezdetével. Mindig egy sziklán várakozott bevetésre.

Hatvan éve vérből nemesedtek emberi formává a szentháromság apokaliptikus csapásai.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jelenések 6. pecsét, Armageddonnal 1983.
  2018-09-28 13:21:51, péntek
 
  1982-ben, miután már a lírai karámja a narancsoknak születésem óta beöltöztetett engem jelmezeibe a főszereplőknek, két báránya is lettem a bibliai állandó apokalipszisnek, a Talmud nácijainak 13-as halál kártyás báránya és a Főnix Csepregi Éva Rákóczi terének báránya, már odaértek a Jelenések könyve 6. pecsétjéhez az amerikai elmeosztályával Miskolcnak. Ekkor megrendezték a Szellemírtókat azzal a hazugsággal, hogy a sumer hatezer éves Gómer, mint halálosztó jön el az amerikai miskolci csapásokhoz, fertelmes szellemvilággal, majd feltámadtak a halottak. Ebből a halottak feltámadása igaz, várakoznak többezer éve, amióta a Hunnia börtön ismétli állandóan a bibliai apokalipszist, köztük a Jelenések könyve négy lovát. Fehér ló formában egy német költő van mindig ábrázolva, akit ütlegel ostorral a lovak istene. A sárga lovához a halálnak halál angyalaival Karády Katalin gyertyás nemi gyalázó népe van rendelve, melynek dalait a Bojtorján együttes írta meg ekkorra. Feltehetően a saját Mary Zsuzsa Időjelek világvégi angyal főszereplőjük, mely helyett legyőztek engem feketemágikus csapásokkal népe Miskolcról az állandó feszületes Deák Bill Gyulával II-es elmeosztályukkal saját sumer népükhöz ért, vagyis maguk hajtják végre mindig a Jelenések könyvét is.

Van hatezer éves sumer nép, Atlantisz utáni, várakoznak az egyiptominak mondott Időfolyóba zárt szellemek feltámadásra azóta is, amivel megírták a Jelenések könyvét, hogy egyszer az Istenek és a jók feltámadnak majd az embereket kivéve, mert ők egyszer éltek csak, amiről tudtak valamennyien.


Az amerikai elmeosztály mellé New York központjába több épületet emeltek és szerte a világban azzal a szándékkal, hogy egyszer beteljesül, a Talmud Krisztusa el fog jönni a kiválasztottjaival.
Csakhogy azóta az ébredő játszótér vallásaiként áldozásommal G. Maczó Ágnes helyett magyar kislány jelmezében Bródyéknak ismét kiválasztott összes vallása a világnak, melyek felé Jézusokat festett meg a láthatatlan világ festője azzal a verseim alapján, hogy mindegyik feszületese a vallásoknak én lettem Rózsa nevek berendezése mellett. Mindegyik vallás kiválasztotta Armageddonhoz a maga 144 ezerszer 144 ezer jövő népét, így történt meg, hogy Reegen a két utca összeállításakor, mint világapokaliptikus csapásokat választási beszédében ott járt Armageddonnál, a miskolci II-es elmeosztályánál a Hunnia börtönnek. Ugyanakkor az összes vallásnak megvan a saját 144 ezerszer 144 ezer Isten gyermeke, akár az ózdi kétszarvú hamis prófétának, valamennyi Krisztusának a bibliai beavatottaknak. A győri Oláh avatár 1991-ben kezdte gyűjteni a saját 144 ezerszer 144 ezer utcanépét háborítatlanul, ellenség nélkül, mert ugyan kivel is ütközne össze a Sátán népe összes vallása ellenség nélkül?

A bibliai apokalipszist állandóan végrehajtották,benne az összes vallások feszületével az áldozásommal, mint vasfüggönyösök genyó népével, mint 1990-es feszületetével Cseh Károlyéknak, amik megjelentettek az Észak-Magyarországban feszületesként 1991-es bemutatkozásomkor, hogy végzetem a krisztusi fény lesz Tovább címmel, vagyis mindig mentek tovább a következő vallásig. Lengyelország Jézusai jöttek aztán, melyeknek megírtam a dalait, nézd csak fel, ott az égben fenn jön az örök égi király, nem szól, csak néz szerelmesen, két szem izzó tekintetem, ő az egy földkirály örökké már. Tehát az én szemem volt a lengyel nép földkirályának szeme. S én voltam az összes sas Jézusa, ezeket a vallásokat nem ismerem, gazdagai a világnak a hívei.

Sátán vallásainak kiválasztottjai és prédikálói, Krisztus nevében világi dolgokkal nem foglalkoznak, megszakítva a kapcsolatot a rászoruló emberekkel, ahogyan engem is csúfoltak páran, 1995-ben az adventisták is, hogy én vagyok a bolond, mert hozzájuk mentem azzal, hogy az egészségügy gyilkolja az embereket. Már akkor megírtam feljelentésemet a kórházban történtek miatt a pesti orvosi kamarának, amelyik azt felelte, hogy a miskolciakra bízza az életem, itt kell lerendezni. Talmud Krisztusa a szíveket vizsgálja, legyen a legájtatosabb valaki, nem az számít, egyedül az, hogy milyen ember.

Miután befejezték csapásaikkal a Jelenések könyvét, a negyedik pecsétnél általában a fehér ruhákba öltözötteket megölték pusztítókkal, mint megtisztultakat, mint engem 1985-ben, következett a hét trombitája a németeknek, aztán jött az ózdi 666 központ Müller Péter Sziámi menhelyi és sátánista népével lakásokban mészárolni ismétlésben már emelve a menhelyieket, együtt a nemeseivel Nagy Karola népének romániai apokalipszisként, majd a Sátán következett Csernobilkor Lehoczky Zsuzsanna helyetti legyőzésemmel, együtt az I. emelet Rózsakeresztes angol rendjével, egyetlen Merion kivételével, majd a pokoljárás Isteni színjáték néven Hantos Ágnes Ady apokalipszise kezdetével, majd emelkedése a vaskommunista Molnár Csilla népének, a csillag Toni Curtis Humanás királyköszöntőt játszó cseremisz pusztítóval rendellkező népeivel a japánoknak és a többi állandó apokalipszisnek, melyek most templomos koncerteket rendeznek együtt.
Azkéta ünnepi cirkuszával együtt a kollektív fertelmüknek, mint népünnepélyként ünnepelt haldoklásommal folytatódott Csernobil óta a politikával a halotti tor Busta írása alapján. A bibliájuk végén, miután minden jó meghal a négy ló és hét trombita csapásától a saját fertelmes állataik által, következik ismét Illés a halálreformátusokkal és a sötétkapus dögjeivel a világkönyvtár tulajdonosoknak. 1995-ben ismét ezzel zártak Nagy Anna halottjuk főszerepében áldozásommal már a Trianon előtti sátán nagy-Magyarországának rima Jeruzsálemeként, folytatva a falvak és tanyák kitermelésének űrapokalipszisét informatikai robbanásokkal, tompalátásom elmeosztályának szerepével Időjelekből születésem ismétlése kezdődött, miközben a vallásokat létrehozták az ébredő játszótér vallásai bűntetlenül, ellenség nélkül, míg a romániai halálreformátusok felvásároltak mindent.

1985-ben elölről kezdték a debreceni reformátusok bibliáják Gelencsér Zsigmond előszavával, Reegen megválasztásával a fehér házukból, valamennyi református emelésével szerepük és sorsuk végrehajtásával, ahogyan születésem után tették egyből Omega együttes beállításának kezdetével Varga Rózsa áldozómmal, állandóan ismételve és hosszabbítva a sorsuk emelését. Engem az emberiség ellenes csapások áldoztak meg saját nemi kilingésük, deformációik, tetteik és szerepük végrehajtásával, mint állandó világapokalipszis végrehajtói, eddig a Talmud Krisztusa még nem jött el, akit ugyanígy bemutattak mint engem, ördögöknek, Heródes gazdag zsidóinak, farizeusainak Eperjess engem is megáldozónak II-es elmeosztályával,.miskolci tisztátalan lelkeknek Íme az ember felkiáltással.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kattika: Plútó, a csillagok ura
  2018-09-26 16:41:18, szerda
 
  Kattika: Plútó, a csillagok ura

Kidolgoztam 1995-ben az egykori bolygók lakosainak történelmét, a rózsakeresztes rend Plútó ura általi létrehozását, Jupiter-lány kalandjai címmel, mely szerint a csillagok művészei és feltalálók, újítók mindig ki voltak téve veszélynek, mert azt tanította nekik Plútó, Róbert atyát küldve álomvilágában a Holdnak hozzájuk, fekete kereszten hét rózsás feszületével a saját mágiájának, hogy minden ember jó, csak nem tudja magáról, még a legrútabbon is van csodálni való, ügyeljenek a rendjére, amit így megalkotott, azzal az előre kitervelt szándékkal, hogy majd összezúzhatja őket, ahogyan megtette ezt valamennyiükkel, Vénusszal iszonyatot és fertelmet hajtva végre, akár a Neptunnal, amelyiken káosz vallások korát ébresztett, mindenkit egymás ellen uszítva, ez volt az utolsó bolygó, amit összezúzott, míg az űrutas kislány felfedezte Plútót magát is, aki megajándékozta magnetizmussal, amiből adott erőt és hatalmat az Uránusz bolygó lakosainak, akik elbújtak ijedtükben barlangokba a sziklássá égetett bolygón, mert a romániai laborból készült földönkívüliek megtámadták mindig őket a felfedezéseik miatt, elloptak mindent, nem tudni, miért, mert a földön soha sem lehetett igazán és emberin élni, nem volt kinek bevezetni a tudományos kutatásokat, az űrhajók magas színvonalú technikáit.

Akkor a fő bolygók az ég csillagai által kerültek betelepítésre, ilyen volt a föld vonzásában lévő Jupiter, a nagy jó, akinek a népe mindig államférfi, bíró, ügyész volt a földre lépve. Nem ismerték a rosszat, a bűnt, igazságérzetük átlag feletti volt, ezt képviselte később az ötös számmal megjelölt Lenin szocialistaként, aki olyan régen élt, hogy a boszorkányok a börtönnel kínai horoszkópba helyezték az egykori igazság bajnokát kutyaként. Jupiter napünnepét meghagyta a mindenkori történelmi római egyház vasárnapként, ilyenkor régebben vásárnap volt, amikor a búcsúkat is rendezték, ahol bemutatták azokat a tárgyakat, szimbólumokat, amelyek a nektárral függtek össze, mézeskalácsokat, mézes szíveket tükörrel, gyűrűket, órákat, nyakláncokat, mindenféle csecsebecsét vittek árulni a városiaknak, medve szíjaival együtt a férfiaknak, kisbicskákkal a fiúknak,emlékezve azokra a tökéletes népekre, akiket megáldoztak folyamatosan a tökéletes törvény miatt.
A Jupiteren vidáman, énekelve, gyönyörködve a tökéletes szépségben élő egykori népek legendája örökké fenn marad, Vénusz ajándékával együtt, a napenergiával.

Jupiter ellentéte volt mindig Szaturnusz, gyűrűjét csak olyan léphette át, akit engedett, szerelme Annaként, amikor férjhez ment, hiába kérte a férjét, hogy csak barátok legyenek, mivel a Szaturnusz ura nem tűr elburjánzást, csak azt engedi át a küszöbön, aki megérett rá. Anna esküvőjének napján elsötétedett az ég, s mikor férje ráhúzta ujjaira a gyűrűt, a templomot feketeség vette körül, a templomkárpit kettéhasadt. A vészjóslóan kezdődő közös életük folytatódott a nászi ágyban, Anna itt is tiltakozott a férje ellen, elmesélte, hogy vannak emberek, akik száműzetésből vannak a földön, büntetésből, de még vétkesen is jobbak, mint a földi emberek. Nem házasodhatnak, mert akkor örökké meghalnak.
Szaturnusz azóta mindig a decemberi embereket jelenti, bölcsnek látszanak, de borongós a hangulatuk, s azóta folyamatosan megszületnek a Jupiter-lányhoz hasonló Halak szülöttek a Bak típushoz egykor kidolgozott média európai horoszkópja szerint azért, hogy énekükkel, kedvességükkel, szépségükkel, értő beszélgetéssel megváltoztassák a szaturnuszi bölcseket.
Szaturnusz, miután megtámadták az űrben, Oroszországot hozta létre, állandó szocializmussal, a nagy rosszal.

Vénusz, mint egykori földanya szeretetet, szerelmet, békességet, csodálatát a természetnek, az állatoknak, az embereknek szórta szét a világ felett, átölelte a szomorú szíveket, megvigasztalta a gyászolókat, egyfolytában áradt sugara mindenkire. Szerelmének senki sem tudott ellenállni, így saját egykori teremtője, Plútó ura sem, sem a saját fia, sem Illés, aki segítségére sietett, amikor megtámadták. Különös szerelem heve remegtette őket, mivel nem ismerték a nemiséget, mindannyian tönkre tették őt. Így történt, hogy összezavarodott, érthetetlen művészetekkel foglalkozott akkor, amikor az űrutas kislány odavetődött napfényenergiás űrhajójával.

Uránusz csillag lakosai mindig feltalálók, újítók voltak, tökéletesítették a természeti törvényeket. Uránuszból megtámadása után vízi szellemvilág lett, amit a Görög költők antológiájában dolgoztak ki, Neptunnal és a többi fogságban lévő történelmével együtt, mely könyv beavatást jelent állandóan az újabb és újabb világ-könyvtárnyi anyag biblitikus végrehajtásához maguk helyett ártatlanokon.
Az első villamos idején, amit elindítottak a tökéletes angyalok ellen Benkő emberek világának megszüntetése végett, akikből csak kő maradt, kőszívük jelképeként, a csillagász, mint aki fentről eredt, örökké ott maradt a korlátján a villamossínnek, mikor már csak néhány csillag égett, újságpapírokat hordott a szél. Azóta élednek mindig fel az állomások, elölről kezdődik a világ-könyvtár a tettekről, melyeket közösen végrehajtottak folyamatosan a világ ellen.
Uránusz ijedt szemű lakosai mintájára születtek meg régebben az európai horoszkóp szerint a vízöntőknek megírottak, ez lett belőlük. Összevonták a Holddal, hogy a vízöntő szülöttek hajlamosak elmebetegségre, ha nagyon megterhelik magukat zseniségükkel, meg hajlamuk van perverzségre.

Neptunon összezavart és létrehozott vallások Plútó által, melyek később lekerültek a földre állandó vaskáoszként, rózsakeresztes, szabadköműves és különféle rendekkel, melyeknek a földönkívüli népe űrhajóval kísérte a földi eseményeket, természetesnek gondolva, hogy így kell lennie, állandó feszületre téve a zöld szemű tisztaságot, el kell ítélni a jókat, az igazakat, mert nekik nem volt segítségük a földön, hiába fohászkodtak, imádkoztak, senki sem válaszolt, a gonoszok, a sötétek, az árnyékok, sátán népei vigadoztak, toroztak, ők tanították a törvényt már, amit maguk nem tudtak betartani, ők jelentették a bíróságokat, a hivatalokat, az idióta államférfiakat, politikusokat, hadvezéreket, diktátorokat, amelyek szintén eszközök voltak arra, hogy a még maradványként általuk fellelt tisztességes, jóravaló, becsületes férfiakat megöljék harcban, háborúban, az asszonyok becsületét sárba tiporják.

A Mars vörös bolygó arról volt híres Plútó által első pillanattól, hogy katonákkal fogságba ejtse ok nélkül a többi csillag népét az űrben. Katonák éltek ott, a legendás Jupiter-lányt csúfolták a lányruha miatt, maskarának nevezték, férfiruhát adtak rá, befogták mosogató cselédnek az éttermükbe. Csúfolták a maskarája és énekhangja miatt, kedvességét nem bírták elviselni. Fogsága hosszú ideig tartott, de elrejtette napenergiás űrhajóját, amivel sikerült elmenekülnie. Ennyi a marsiak története, nem volt több, elpusztították őket.

Plútó tökéletesebb volt mindenkinél, régen magneticizmus bolygójának nevezték otthonát. A világűr egykori utasát magához vonzotta, mintha beszippantotta volna, hogy átadja neki a hatalmát, hogy hirdesse a földön a fekete kereszten hét rózsás mágiáját összevonva már a vallások káoszával. Jupiter-lány, miután elbúcsúzott, úgy érezte, hogy fényben lépked a levegőben.

A Hold mindig álmot hozó volt, befolyásolta a földön az élőlényeket, álomvilágba tette a szenteket, szerelmeseket, így került oda Róbert atya a fekete kereszttel, aki fontos küldetést bízott a már álomvilágba került világűr utasára, hogy terjessze a földön a tudományát a rendjének. Iskolákat alapított, tanította a természeti erők kezelését, időjárás tudományát, az asztrológiát, asztronómiát, énekkel tisztította a gyermekek és tanítványok lelkét. Mivel fekete kereszten hét rózsás volt a rendje Jupiternek, hetes számmal függtek össze.

A világűr utasát még az egykori biblitikus történelmi színhelyen, a római egyház ion korában megölték, így került kiadásra az egri ZIZI Magazinban a Jupiter-lány kalandjai megjelenésekor az egykori történelem névtárának feltüntetésével ismétlésében a világ-könyvtár részeként mindaz, ami a kezdetekkel indult.
Feltehetően ez az időszaka az egykori római egyháznak megegyezik azzal, amikor az egri csillag központot megtámadták az űrpusztítókkal, a nyolcadik utas, a halállal az élen, meg űrpókokkal, űrlényekkel, az embereket így mészárolták le, mint magyar nyelvű ellenségét a romániai madárrá vált egykori Philemonnak. Boszorkány társa rendezte be a borsodiakat azzal a szándékkal, hogy likvidálja az ózdi 666 fenevad menhelyi népével, hamis prófétájának megjelölt kézfejes cigánytelepével, halálnépével, mint Szulamithtal egykori Vénusz, Földanya ellenségét folyamatosan történő kivégzésekkel, elvéve minden ékességét, szépségét, gesztenyeszín haját, hangját, eldeformálva, szétlapítva minden részét, felsorolhatatlan betegségekkel terhelve eleven, mozgó csapásaival a 666 cigánytelepének, fekete mágiájával minden testrészében, megbénítva a gondolkozását, karját, lábát, tüdejét, szívét, homlokát, hogy gondolkozni se tudjon.

Mindezt Plútó tette a világgal, Vénusz egykori teremtője, meg a többi csillagé az égen.

Az utolsó pillanatban jött segítség már későn, mert hiába írtak, senki sem reménykedett abban, hogy egyszer is vége lesz az állandó saját sorsuk, szerepük végrehajtásának.

Remélem, hogy miután meggyógyítottuk a csillagokat, a törvényt helyreállítjuk a magyar tökéletes nyelvvel együtt, méltók leszünk arra, hogy örökké fenntartsuk az emberség és emberiség védelmét, őrzését és biztonságát az egész világegyetemben. A haldokló Vénusz örökké kísért a történelmével, ami érte a tökéletes művészt és tehetséget, a törvényt, olyan, amit soha meg nem ismerhetett volna, a mondatok súlya, hogy mire vág fel, meg addig néz ki valahogy, amíg meg nem mukkan, meg azt követő állandó támadásaik egyszer felejtésre kerülnek memóriájában. Hallásához csak mezítláb lehet zarándokolni, reméljük akusztikája a régi lesz, meghallja a világmindenség hangversenytermének öröm-muzsikáját.

2017. március 18.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/111 oldal   Bejegyzések száma: 1108 
2018.11 2018. December 2019.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 5 db bejegyzés
e év: 418 db bejegyzés
Összes: 6866 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 663
  • e Hét: 1349
  • e Hónap: 5143
  • e Év: 371358
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.