Belépés
tinka1951.blog.xfree.hu
Kibírni mindent, És menni mindig tovább, Még akkor is, Ha nem élnek már Benned Remények és csodák." /Hemingway/ Makrancos Kata
1952.11.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/383 oldal   Bejegyzések száma: 3820 
Júlia Miller Méteres kalács ujragondolva
  2018-08-05 05:43:02, vasárnap
 
  Júlia Miller Méteres kalács ujragondolva

Én ezt most 6 tojásból csináltam mint egy egyszerű piskótát. 6 tojásfehérjét 1 evőkanál cukorral kemény habbá vertem . A többi 5 evőkanál cukrot és egy vaníliáscukrot a sárgákkal elkevertem. A sárgákat beleforgattam a habba óvatosan, és 6 evőkanál lisztet és egy mokkáskanál sütőport szitáltam a habba, amit szintén beleforgattam. A végén 2 evőkanál vizet és egy evőkanál olajat adtam még hozzá és elkevertem. Kettészedtem és az egyik felébe 2 evőkanál kakaót és egy evőkanál vizet kevertem meg egy kis rumaromát. A kikent lisztezett formába először a kakaós masszát öntöttem, majd a tetejére a fehéret. Előmelegített sütőben mint a piskótát megsütöttem. Közben 3,5 dl tejből puncs pudingot készítettem. Amikor kihűlt 15 dkg vajat turmixoltam el benne majd tovább hűtöttem. Közben a piskótát kettévágtam lehetőleg a kakaós és fehér piskóta találkozásánál. Ha minden szépen kihűlt belekentem a pudingot, majd ráborítottam a másik felét a tetejére meg olvasztott csokibevonót csorgattam

Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Drámai felvételek az erdőtűz elől menekülő görög lakosoktól
  2018-07-25 07:49:32, szerda
 
  Drámai felvételek az erdőtűz elől menekülő görög lakosoktól
Írta: Rita Palfi & Rachael Kennedy • A legfrissebb fejlemények: 24/07/2018

Több száz tűzoltó küzd a lángokkal Görögországban, legkevesebb ötven ember vesztette életét az erdőtűzekben.

A menekülő emberek, illetve azok, akik hirtelen a fenyegető lángok közt találták magukat több drámai felvételt is készítettek. A The Cube, az euronews közösségi médiával foglalkozó csapata több videó készítőjével is beszélt.

Giannis Labropoulos a Pátrát (Patrast) Athénnel összekötő sztrádán autózott Kineta település közelében, mikor az alábbi felvételt készítette.


"Egy percbe se telt, mire a füst elborította az utat - mondta Labropulos az euronews-nak. "Majd hirtelen tűz borított el mindent, le is állítottam a videót, hogy lássam, hogy mi van előrefelé".

A férfi elmondta, hogy feleségével sikerült biztonságban elhagyni a veszélyes területet, de a az asszony nagyon megrémült.

A fővárostól mindössze 30 kilométerre lévő Matiban az egyik legrosszabb a helyzet. Többen az autópályán vesztették életüket, amikor nem tudtak elmenekülni a kocsijukból, sokan pedig a tengerbe futva haltak meg.

Giorgos Moutaifs fotós Matiban dolgozott, a közösségi médiára feltöltött képe mellé azt írta, hogy "a legtöbb ember, akit láttunk, csapdába esett és ott halt meg. Tragédia."


Az alábbi képeket éjszaka tették ki a Facebookra. Nea Makrinál készültek az emberekről, akik a sűrű füst és a tűz elől menekültek. A helyszín nincs messze attól a tengerparti várostól, melynek közelében a vöröskereszt fedezett fel 26 holttestet.


Több bejegyzés is mutatja a közösségi médián, ahogy a fekete füst betakarta az eget Attika régió felett. Az alábbi videót Rafinában készítették.

Több fotó és videó az eredeti cikkben Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gary Moore - One day
  2018-07-22 10:23:57, vasárnap
 
  Link  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán bekeményít –Már azért is börtön jár, ha egy poli
  2018-07-22 10:03:32, vasárnap
 
  Orbán bekeményít - Már azért is börtön jár, ha egy politikust faggatunk?

Nagyon úgy tűnik, hogy a szakma, amit egykor újságírásnak neveztünk és ellentétben a különböző erőszakszervezetekkel valóban a szabadságot tűzte ki célul védeni, végül - támogatás és érdemi ellenállás szikrája híján - bedarálta a hatalom.


Forrás: hirek.sk

A kormány azzal a döntésével ugyanis, hogy börtönnel fenyegeti az igazi újságírókat, akiket nem az érdekel, kivel bújt ágyba egyik-másik celeb, lényegében kiherélt mindenkit, aki volt olyan őrült, hogy erre a pályára lépett.

Az elfogadott törvénymódosítás a Btk. zaklatásra vonatkozó rendelkezéseit is megváltoztatja. A jövőben két, vagy súlyosabb esetben három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő az, aki a zaklatást hivatalos személy sérelmére, hivatali tevékenységével össze nem egyeztethető helyen vagy időben követi el.

Az előterjesztés indoklásában arra hivatkoznak, hogy az alaptörvény hetedik módosítása megerősítette a magánélet védelmét, így már a hivatalos személyeket is megilleti az a jog, hogy legyen olyan hely és időszak a mindennapi életükben, ahol, illetve amikor joggal elvárhatják, hogy hivatalos eljárásuk miatt ne zaklassák őket. /hvg/

De hogy ne csak nekünk legyen okunk nyavajogni itt egy kis összegzés arra vonatkozólag, hogy milyen elmebeteg törvényeket sikerült lenyomni a Parlament torkán Orbánéknak.

Magyarország 2019. évi központi költségvetéséről
A Nemzeti Közszolgálati Egyetem fenntartói jogait érintő egyes törvények módosításáról
A Bethlen Gábor Alapról szóló törvény módosításáról
A sportról szóló, az egyesülési jogról, a közhasznú jogállásról, valamint a civil szervezetek működéséről és támogatásáról szóló törvény módosításáról
Az atomenergiáról szóló törvény módosításáról
A Magyarország Kormánya és az Ománi Szultánság Kormánya között a diplomata, szolgálati és különleges útlevelekkel rendelkező állampolgáraik vízummentességéről szóló Megállapodás kihirdetéséről
Az egyes adótörvények és más kapcsolódó törvények módosításáról, valamint a bevándorlási különadóról
A szociális hozzájárulási adóról
A gyülekezési jogról
A magánélet védelméről
Az üzleti titok védelméről
A Magyarország és a Szlovák Köztársaság között az államhatárról szóló Szerződés kihirdetéséről
A szabálysértésekről, a szabálysértési eljárásról és a szabálysértési nyilvántartási rendszerről szóló törvény módosításáról
Egyes törvényeknek a vízkivételekkel összefüggő módosításáról
A Magyarország biztonsági érdekét sértő külföldi befektetések ellenőrzéséről
A Büntető Törvénykönyvről szóló törvény módosításáról
A Budapest és az agglomeráció fejlesztésével összefüggő állami feladatokról, valamint egyes fejlesztések
megvalósításáról, továbbá egyes törvényeknek a Magyarország filmszakmai támogatási programjáról szóló Európai Bizottsági határozattal összefüggő módosításáról
derül ki a 168 óra összesítéséből. Meg az is, hogy a törvényalkotási kedv mögött többnek kell lennie puszta szorgoskodásnál. Attól a kormánytól, amelyikben az átlag testsúly 100 kiló felett van - hol háj, hol pofa, Orbán esetében mind a kettő beleszámítható - kell lennie valaminek a háttérben, ami megindokolja serénységüket. Az csak kellemes körülmény, hogy átláthatatlanok és következetlenek a törvények. A totális kontroll feltételei ezek a törvények.

Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Helló július! :-)
  2018-07-02 08:03:26, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nyílt levél a pedagógustól minden szülőnek – Érdemes e
  2018-06-01 08:18:32, péntek
 
  Nyílt levél a pedagógustól minden szülőnek - Érdemes elolvasni!
Írta: Ketkes - 2018-05-28

Kedves Szülők!


Lehet, hogy nem leszek népszerű ezzel a levelemmel, de vállalom, már egy ideje kikívánkozik belőlem. Sokszor, sok helyen elmondtam, hogy a házi feladat a gyerek dolga, ha nincs kész, akkor a gyerek kap egyest, nem a szülő. Én személy szerint nem sokszor adok házi feladatot, akkor is inkább hosszabb, kutatómunkát igénylő projektfeladatot. Ilyenkor a diák behatóan foglalkozik egy témával, utánanéz, kutakodik és megcsinálja. A napokban adták be a gyerekek a hon- és népismeret féléves beadandóikat. Igyekszem mindig érdekes feladatot adni: a kerület és a suli történetét kellett feldolgozni, egy várostörténeti sétát tervezni és egy interjút készíteni egy felnőttel a gyerekkoráról, iskoláról és a munkájához fűződő viszonyáról. Minderre másfél hónap állt rendelkezésre úgy, hogy közben az órán is ezzel foglalkoztunk, készültünk rá. Majd nem egy esetben olyan dolgozatot kaptam, amit a szülő írt meg a gyerek helyett. Nem, nem együtt írták, hanem a gyerek ott sem volt, részt sem vett benne, hanem anya/apa leült és megírta az egészet, majd odaadta a gyereknek, hogy hozza be. Segíteni nem tilos, sőt, sok esetben kell is. De az, hogy a gyerek semmit sem csinál, az számomra elfogadhatatlan. Sajnos nagyon sokszor, nagyon sok helyről hallom ezt. Kérdem én, miért? Miért írják meg a gyerek helyett a házit?

Ezek a feladatok úgy vannak kitalálva, hogy a diák tanuljon belőle, fejlődjön általa. Mire tanítják azzal, ha megírják helyette? Arra, hogy neki nem kell tennie semmit, majd mások megoldják helyette, ő meg majd megkapja érte a jó jegyet. Nem, nem kapja. A gyerek munkáját értékelem, nem a szülőét. És azonnal észrevehető, ha nem a diák készíti a munkát, kérdezésnél szerencsére be is vallják. Majd meglepődnek, hogy nem kapnak jelest rá. Miért is? Megdolgozott érte? Megérdemli? Bocsánat, de szerintem nem. Nem igazságos azzal szemben, aki tényleg maga készíti el, esetenként szenved vele, megdolgozik érte...

Nem tetszik a feladat, nem ért vele egyet? Ér azt mondani, hogy akkor ne csinálja meg a gyerek. Ér vállalni, hogy akkor elégtelent kap. Az egy tiszta játék, érthető és elfogadható.
Nagyon rossz pedagógiai üzenete van a gyerek helyett megírt házi feladatnak, nagyon rossz példa... Tudom, nehéz nem megírni helyette, ha nem törődik vele, elfelejti, stb. De akkor sem! Kérlek titeket, ne tegyétek, csak ártatok vele a gyerekeknek! Tudom, ha egyest kap az nem szép. Az esetek többségében nem a szülőt minősíti, ettől nem kell félni.
Akinek nem inge, nem veszi magára. Senkit sem szeretnék kioktatni, megmondani a frankót. Ez csak egy vélemény, az én véleményem...
Köszönöm, ha elolvastad!

Jocó bá, azaz Balatoni József tanár levelét eredeti formájábanLink közöltük. Elgondolkodtató üzenete van, amit minden szülőnek érdemes lenne elolvasnia. Az oktatás egy olyan téma, ami mindannyiunkat érint, hiszen a jövő generációjának fejlődése múlik rajta. Ezért nem csak az a fontos, hogy a gyermek mit tanul, hanem az is, hogyan tanul.


Népszerűsíteni akarom a honlapomat, ezért élek a lehetőséggel és új cikket publikálok itt!Link

Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Dzsudzsák búcsút int az Emirátusoknak
  2018-05-22 07:41:14, kedd
 
  Dzsudzsák Balázsnak június 30-án lejár a szerződése az al-Vahdánál, és bár áprilisban még azt rebesgették, hogy minden bizonnyal marad az Egyesült Arab Emírségekben, a Nemzeti Sport az Emarat al-Youm nevű helyi lapra hivatkozva most már azt kürtölte világgá, hogy a magyar válogatott csapatkapitánya a nyáron távozik.

Dzsudzsák búcsút int az Emirátusoknak

Az al-Vahda ugyanis megállapodott egy irányító középpályással, aki légiósnak számít majd, és csapatonként csak négy külföldi szerepelhet a ligában. A bajnokságban másodikként záró al-Vahda a következő idényben is számít az argentin Sebastian Tagliabuéra, a marokkói Murad Batnára, valamint a dél-koreai Rim Csang Vura, így aztán könnyen kikövetkeztethető, hogy Dzsudzsáknak nem hosszabbítják meg a szerződését.

A szélső a bajnokságban 19 meccsen 6 gólig és 7 gólpasszig jutott, a bajnoki ezüst mellett egy Szuperkupa- és egy Ligakupa-győzelmet tud felmutatni.

atv.hu/24.hu

Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vizsgálatot indított a GVH Mága Zoltán ellen
  2018-05-12 08:13:09, szombat
 
  Azt vizsgálja a Gazdasági Versenyhivatal, hogy miként nőhetett Mága Zoltán Facebook-követőinek száma több százezerrel néhány nap alatt tavaly októberben. Ha vásárolt rajongókról van szó, akkor a művész megtévesztette a fogyasztókat és üzletfeleit.

Tavaly ősszel magunk is beszámoltunk arról, hogy októberben gyanúsan gyorsan hízott Mága Zoltán Facebook-követőinek száma. A több százezer új rajongó viszont zömmel dél-ázsiai országból, Bangladesből, Indiából és Pakisztánból jött.

A GVH most azt vizsgálja, mire vezethető vissza a Mága Zoltán közösségi oldalán hirtelen jelentősen (több százezerrel) megnőtt rajongói tábor - tudta meg a 444.


MÁGA ZOLTÁN HEGEDŰMŰVÉSZ - MTI FOTÓ: BRUZÁK NOÉMI

A GVH szerint ,,ha a Mága Zoltán előadói tevékenységét szervező, népszerűsítő eljárás alá vont vállalkozások valódi kedvelések, valódi fogyasztói tetszésnyilvánítás nélkül, ellenszolgáltatás fejében jutottak ezen új kedvelésekhez és követésekhez, akkor az alkalmas lehet arra, hogy a művész hírnevével, népszerűségével, a fogyasztók valódi tapasztalatain alapuló pozitív értékelésével kapcsolatban megtévessze mind a fogyasztókat, mind az üzletfeleiket".

A GVH kiemeli, hogy a versenyfelügyeleti eljárás megindítása nem jelenti annak kimondását, hogy az eljárás alá vont vállalkozások a jogsértést elkövették. Az eljárás a tények tisztázására, és ezen keresztül a feltételezett jogsértés elkövetésének bizonyítására irányul.

Kapcsolódó
Gyanúsan gyorsan hízik Mága Zoltán rajongóinak száma a Facebookon
Ezeken a Facebook-posztokon vitatkoztatok a legtöbbet az idén
Ezt fogadta meg az új évre Mark Zuckerberg

Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mit főzzek a héten? – 30 perces finomságok minden napr
  2018-05-07 08:03:06, hétfő
 
  Mit főzzek a héten? - 30 perces finomságok minden napra!

Dátum: 2017-08-06 / Írta: Budai István / Látták: 126804 /
Nincs kedved órákig főzőcskézni ebben a melegben? Van egy jó hírünk: Nem is kell!1 . Tejszínes-mustáros csirkemell szeletek
mustaros

Hozzávalók:

300 g csirkemell szeletek
1 közepes vöröshagyma
4-5 gerezd fokhagyma
1-2 dl tejszín
1-2 ek mustár

bors
olaj
A recept ide kattintva folytatódik >>>
2. Mexikó csirkemell csíkok
mexikoi

Hozzávalók:

2 csirkemellfilé
2 ek zsír
5 dkg kolozsvári szalonna
1 fej vöröshagyma
2 fej lila hagyma
4 gerezd fokhagyma
4 ek sűrített paradicsom
2 vörösbab konzerv
1 csemege kukorica konzerv
1 kk őrölt csili
só ízlés szerint
őrölt bors ízlés szerint
A recept ide kattintva folytatódik >>>
3. Tejszínes, gombás, kukoricás csirkemell
tejszinesgombas

Hozzávalók:

50 dkg csirkemell filé
15 dkg bacon
1 fej vöröshagyma
20 dkg morzsolt kukorica /mirelit vagy konzerv/
25 dkg gomba
2 dl főzőtejszín

őrölt fehér bors
ételízesítő
A recept ide kattintva folytatódik >>>
4. Sajtos-sonkás-cukkinis csirkeszelet
sajtossonkas

Hozzávalók:

4 egész nagy csirkemellfilé szelet
8 nagy, vékony szelet sonka (kb. 10 dkg)
1 közepes, de zsenge cukkini
8-10 dkg sajt
3 dkg füstölt sajt
1 nagy csipet só
0,5 kk szárnyas fűszerkeverék
3-4 ek olaj
A recept ide kattintva folytatódik >>>
5. Petrezselymes-tejszínes csirkecsíkok
petrezselymes

Hozzávalók:

1 nagyobb csirkemellfilé
3 ek olaj
0,5 kk só
1 púpos kk házi fokhagymakrém
2 dl főzőtejszín
1 kis csokor friss petrezselyemlevél
A recept ide kattintva folytatódik >>>
6. Gombás csirkeragu paradicsomosan
gombascsirkeragu

Hozzávalók:

1 közepes csirkemell filé
1 kis üveg gomba (17 dkg)
1 közepes fej vöröshagyma
2 ek olaj
1 kk só
1 nagy csipet őrölt bors
1 csapott tk őrölt pirospaprika
1 ek házi darált paprika
1 dl sűrű paradicsomlé
1 dl víz
A recept ide kattintva folytatódik >>>
7. Csirke fajita pennével
fajita

Hozzávalók:

50 dkg penne tészta
1 dl olívaolaj
1 lime leve
1 lime reszelt héja
4 nagy gerezd fokhagyma
2 ek méz
1 ek őrölt kömény
1,5 ek füstölt chili paprika /sima chili is jó/

durvára őrölt fekete bors
50 dkg csirkemell
A recept ide kattintva folytatódik >>>


Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Féláron fagyizhatsz a következő fagyizókban május 8 án
  2018-05-04 21:31:40, péntek
 
  Féláron fagyizhatsz a következő fagyizókban május 8 án.Íme az országos lista
767
MEGOSZTÁS
Ajánlás a Facebookon
Hirdetés
A magyar kézműves fagylalt napja május 8. Ezen a napon féláron lehet fagylaltozni a résztvevő fagyizókban. A fagyi napja idén sem marad el, sőt egyre több fagyizó csatlakozik ehhez a jeles naphoz. A listán látható összes fagyizóban féláron lesz a fagyi, nézd meg, hogy te melyik fagyizót szeretnéd választani:

Hirdetés
8400 AJKA, Futó u. 10. Mónika fagyizó és cukrászda 100 Ft/gombóc
8400 AJKA, Szabadság tér 20. Héliosz Cukrászda
8400 AJKA, Szabadság tér 8. Mackó Cukrászda
2170 ASZÓD, Pesti út 1. Hét Gombóc Fagyizó
6500 BAJA, Kossuth L. u. 15. Czibolya Cukrászat Kft. a bajai Kiscsávolyi Óvodát ajándékozza meg fagylalttal!
8623 BALATONFÖLDVÁR, Kőröshegyi út 5. Cuki Fagyizó
8230 BALATONFÜRED , Kisfaludy u. 2. Bagaméri fagylaltozó
8638 BALATONLELLE, Rákóczi út 269. Geleta Cukrászda
8636 BALATONSZEMES, Kikötő utca 147/16 ZAMAT FAGYIZÓ
5630 BÉKÉS, Kalász u.35. Juhász cukrászda
5630 BÉKÉS, Széchenyi tér 4/2. Juhász cukrászda
5600 BÉKÉSCSABA, Andràssy ùt 4/2 Hóvirág fagylaltbár
2455 BELOIANNISZ, Szarafisz u. 6/10 Galanisz Kávézó és Cukrászda
5071 BESENYSZÖG, Damjanich út 5/A TRAFIK FAGYIZÓ 100 Ft/gombóc
2051 BIATORBÁGY, Alkotmány utca 6. Nikoletta cukrászda
2051 BIATORBÁGY, Ybl Miklós sétány és Rosenbach János utca sarka CSAKAFAGYI látványfagyizó és cukrászda
7475 BŐSZÉNFA, Fő út 53/a. Kanyar Fagyizó
2040 BUDAÖRS, Károly Király u. 54. Andretti Cukrászda Budaörs
1015 BUDAPEST, Batthány u. 15. Pillók Cukrászda
1024 BUDAPEST, Millenáris Park Don Bosco Fagylaltozó
1027 BUDAPEST, Fény utca 2. Noglu Cukrászda (Paleo vegán fagylalt)
1031 BUDAPEST, Nánási út 55. - Római part Cziniel cukrászda és kávéház
1032 BUDAPEST, Bécsi út 177. (Margit kórháznál) Don Bosco I
1032 BUDAPEST, Szőlő u.70. Tu-Ri Cukrászda
1036 BUDAPEST, Bécsi út 136. Stop Shop üzletközpont (felső parkoló szintjén, az emeleten) Vanilin Cukrászda
1037 BUDAPEST, Bécsi út 270. Cserfalvi Cukrászda
1039 BUDAPEST, Csobánka tér 1. Gabi fagyizó
1039 BUDAPEST, Juhász Gyula u. 2. Corso cukrászda
1039 BUDAPEST, Lukács György u. 1. Sík Cukrászda
1039 BUDAPEST, Mátyás király út 18. Cserfalvi Cukrászda
1042 BUDAPEST, József Attila u. 32-34/A 5. számú üzlet Móczár Cukrászda Újpest
1046 BUDAPEST, Galopp u 2. Édes-gyömbér Cukrászda
1046 BUDAPEST, Járműtelep u. 5. Sorrento cukrászda
1054 BUDAPEST, Bank utca 5. Sport cukrászda
1062 BUDAPEST, Szondi u. 82. Dolce Fantasia Gelateria Italiana
1062 BUDAPEST, Váci út 1-3. Westend Hisztéria Kávézó
1066 BUDAPEST, Teréz Krt. 20. Butterfly Cukrászda
1068 BUDAPEST, Andrassy út 61. Dolce Fantasia Gelateria Italiana
1077 BUDAPEST, Wesselényi u. 30. ART Cukrászda
1082 BUDAPEST, Baross utca 5. (Szabó Ervin tér) BOOM Gelato
1082 BUDAPEST, Corvin köz (Fagylaltos autó) Dolce Fantasia Gelateria Italiana
1082 BUDAPEST, Corvin sétány 2/b Wiener Szalon
1083 BUDAPEST, József krt. 53. Kristály cukrászda
1091 BUDAPEST, Ecseri úti 5. számú pavilon Mokasz Cukrászda
1094 BUDAPEST, Tompa utca 16. Amarena fagyizó
1094 BUDAPEST, Tompa utca 26/a HAZAI KÉZMŰVES FINOMSÁGOK
1095 BUDAPEST, Mester u. 40-44. I love gelato Mester utca
1102 BUDAPEST, Állomás u. 16. Lefi cukrászda
1106 BUDAPEST, Bársonyvirág u. 1 (Jászberényi út Bársonyvirág utca sarok) K-Ati-ca Fagyizó
1108 BUDAPEST, X. kerület Sibrik Miklós út - Mádi utca sarok FagyiZó-na Cukrászda és Fagylaltozó Támogatott intézmény: Vakok és Gyengénlátók iskolájából egy osztály
1113 BUDAPEST, Bocskai út 31. BOCSKAI CUKRÁSZDA
1115 BUDAPEST, Bartók Béla út 69. Gondola cukrászda
1117 BUDAPEST, Budaörsi út 117. (M1-M7 kivezető, Osztyapenkónál) Don Bosco II
1118 BUDAPEST, Naprózsa u. 11 (Naprózsa u. - Rétköz u. sarok) Spiller Cukrászda
1131 BUDAPEST, Kucsma u. 2. (Béke 121. sarok) Vanilin Cukrászda
1132 BUDAPEST, Visegrádi u. 51/C (Visegrádi u. - Ipoly u. sarok) SÁRAI CUKRÁSZDA
1134 BUDAPEST, Dózsa György út 126. ( Szabolcs u. sarok) Vanilin Cukrászda
1135 BUDAPEST, Lehel utca 60. Móka-Mokka fagyizó
1136 BUDAPEST, Hollán Ernő u. 8. ( Budai Nagy Antal sarok) Vanilin Cukrászda
1137 BUDAPEST, Radnóti Miklós u. 43. La Mimosa Tortaszalon
1137 BUDAPEST, Szent István park 26. Park 26. Hideg Nyalat cukrászda
1138 BUDAPEST, Gyöngyösi sétány 10. Setteveli fagylaltozó
1138 BUDAPEST, Váci út 134/C VIKTÓRIA Cukrászda és Kávézó
1139 BUDAPEST, Váci út 87. Kis Itália Cukrászda
1141 BUDAPEST, Cinkotai út 86. Fortuna Fagyizó
1142 BUDAPEST, Kassai Tér 14. Bocadolce Cukrászda
1145 BUDAPEST, Szugló utca 61-63. nyamnyam sütibolt és kávézó
1146 BUDAPEST, Thököly út 85. Pince Cukrászda
1147 BUDAPEST, Öv u. 177. Kerekerdő Cukrászda és kávézó
1147 BUDAPEST, Telepes utca 35/b. Pelikán Cukrászda
1151 BUDAPEST, Kossuth u 55/A ART Cukrászda
1156 BUDAPEST, Páskomliget u. 1. ( Vásárcsarnoknál) Vanilin Cukrászda
1156 BUDAPEST, Páskomliget u. 8. Pálmai cukrászda
1158 BUDAPEST, Molnár Viktor u. 90. ( Drégelyvár u. sarok) Vanilin Cukrászda
1158 BUDAPEST, Pestújhelyi út 48. Sweetness Cukrászat
1161 BUDAPEST, Baross u. 60. Pálmai cukrászda
1164 BUDAPEST, Felsőmalom u. 3/a Heszperidák Kertje
1164 BUDAPEST, Rákosi út 98. Heszperidák Kiskertje
1164 BUDAPEST, Tabódy Ida tér 2. Faller cukrászda
1171 BUDAPEST, Szabadság sugárút 1. Diófa Étterem és Rendezvényház, Cukrászda és Kávézó
1172 BUDAPEST, Naplás út 55. (Naplás út - Diadal utca sarok) K-Ati-ca Fagyizó
1181 BUDAPEST, Havanna ltp. Szervét Mihály tér 17es pavilon Havanna Faház Fagyizó
1182 BUDAPEST, Királyhágó u. 118. Lili Fagyizó
1185 BUDAPEST, Üllői út 685. Zizi Cuki és fagyizó
1188 BUDAPEST( PESTIMRE), NEMES UTCA 35. BOSZORKÁNY CUKRÁSZDA
1188 BUDAPEST, Vasút u. 48. PICUR cukrászda
1191 BUDAPEST, Vak Bottyán u. 75. (Köki terminálnál kint a terasznál) Éden cukrászda
1192 BUDAPEST, Corvin krt. 44. (Wekerle) Vetrece Kávéház
1194 BUDAPEST, Ady E. u. 97-99. Hópehely Cukrászda és Fagyilabor
1195 BUDAPEST, Üllői út 277/5. Kati cukrászda
1203 BUDAPEST, Ady Endre u. 60. I love gelato különleges fagylaltozó FAGYIGYÁR
1203 BUDAPEST, Kossuth Lajos u. 31/a Pizza Mágus
1211 BUDAPEST, Kossuth Lajos utca 48-50. Lord Mignon Cukrászda
1221 BUDAPEST, Kossuth Lajos u. 25-29. (Promontor Udvar Üzletház) Spiller Cukrászda
1222 BUDAPEST, Árpád u. 11. Pink Frog Budafok
1222 BUDAPEST, Háros utca 148. Nasi Fagylaltozó és cukrászda
1223 BUDAPEST, Rókales u. 2-4. Pink Frog Fitoland
1224 BUDAPEST, Dózsa György út 62. Nasi 2 Fagylaltozó és cukrászda
9740 BÜKFÜRDŐ, Nyárfa u. 2. Villa Rosato Cukrászda a büki általános iskola gyermekeit látják vendégül fagylalttal
9500 CELLDÖMÖLK, Dr. Géfin tér 7. Rózsavölgyi cukrászda
9300 CSORNA, Laky Döme u. 8. Kugler Cukrászda
9300 CSORNA, Mártírok tere 1. Megkajálsz büfé és fagyizó
2371 DABAS, Szent János út 205. Palermo cukrászda “Reménysugár" Fogyatékos Napközi Otthona és Napsugár Óvoda Ibolya csoport Dabas
4026 DEBRECEN, Kálvin tér 6. Gara Cukrászda
4025 DEBRECEN, Piac u. 11-15. Gara Cukrászda
4033 DEBRECEN, Szabó Pál u. 45-47. Mignon Cukrászda
2049 DIÓSD, Balatoni u. 3. Erzsike Cukrászda
2510 DOROG, Ella köz Flóri Fagyizó
2510 DOROG, Esztergomi u. 33. WEST Fagylaltozó
2330 DUNAHARASZTI, Erzsébet u.1. Karl Cukrászda
2400 DUNAÚJVÁROS, Szórád M u 22. (skálával szemben) CsoKiss Manufaktúra
2233 ECSER, Rákóczi u. 4. Szilva Fagyizó és Cukrászda
3300 EGER, Ady E. - Hadnagy út sarok. hrsz:6662 Harmos Fagyizó
3300 EGER, Dobó tér 1. Dolomiti Fagylaltozó Kft
3300 EGER, Szent János u. 6-8. fsz 3. Dolomiti Fagylaltozó Kft
3300 EGER, Tinódi tér 8. (régi Dózsa György tér) Várkapu fagyizó
2030 ÉRD, Balatoni u. 71. Korona cukrászda
2030 ÉRD, Riminyáki út 64. Kati Mami Pékség
2151 FÓT, Igazmondó u. 6. Kaméleon Kávézó
4471 GÁVAVENCSELLŐ, Petőfi út 1. Lilla Fagyizó
8981 GELLÉNHÁZA, Széchenyi u. 1/A. Gyöngyvirág Fagyizó és Látványpékség
2132 GÖD, Pesti út 155. Váczi Sütemény Kuckó
2360 GYÁL, Rákóczi utca 4. Szamovár fagyizó
2230 GYÖMRŐ, Szent István u. 40. Cukrászda Bafia Ilona
2230 GYÖMRŐ, Szent István út 28. Hisztéria cukrászda - kávézó
2230 GYÖMRŐ, Táncsics Mihály 37. Szarvas cukrászda
9025 GYŐR, Híd u. 1. Édes Sziget
4220 HAJDÚBÖSZÖRMÉNY, Kálvin tér 2. Kiskerekes Cukrászda
4242 HAJDÚHADHÁZ, Béke utca 39. Mádi Fagyizó, Cukrászda és Büfé
4080 HAJDÚNÁNÁS, Hunyadi u. 13. Hotel Medián*** Fagylaltozó
3360 HEVES, Hunyadi út 26. Kádár Cukrászda
6800 HÓDMEZŐVÁSÁRHELY, Dr Rapcsák András út 48. Marcipán cukrászda
6800 HÓDMEZŐVÁSÁRHELY, Kossuth tér 7. Sarokház Cukrászda
6800 HÓDMEZŐVÁSÁRHELY, Zrinyí utca 12-14. Family kávézó
7275 IGAL, (Gyógyfürdő) Rákóczi tér 30. Csoda Kávézó
6300 KALOCSA, Kossuth L. 46. MARKÓ CUKRÁSZDA
2475 KÁPOLNÁSNYÉK, Fő u. 35. Nemes Cukrászda
7400 KAPOSVÁR, Szondi u 2. KANYAR FAGYIZÓ
7400 KAPOSVÁR, TOPONÁRI UT 37. PAVILON SOR. KANYAR FAGYIZÓ
3700 KAZINCBARCIKA, Mikszáth Kálmán út 17/E Foodbox Gyros & Fagylalt Támogatottunk az Ádám Jenő tagiskola
6237 KECEL, Császártöltési út 4/1. Kornélius cukrászda
6000 KECSKEMÉT, Batthyány u. 29. (pavilon) HÓPIHE Fagyizó &Falatozó
6000 KECSKEMÉT, Kossuth tér 3. Aranyhomok Fagyizó
6000 KECSKEMÉT környéke Hópihe Fagyizó!( mobil autó)
8360 KESZTHELY, Pethő u. 7. Jordanics Cukrászda
3384 KISKÖRE, Kossuth út 24. Kádár Cukrászda
6400 KISKUNHALAS, Kossuth L. u. 47/a. Muskátli cukrászda
2340 KISKUNLACHÁZA, Rákóczi u. 2. FAGYIZÓ-KÁVÉZÓ
8156 KISLÁNG, Szent István utca 29/a. Adrienn Cukrászda
5553 KONDOROS, Hősök tere 3/1 Sárkány Cukrászda
5553 KONDOROS, Szénási út 7. Sárkány Süteménybolt
5440 KUNSZENTMÁRTON, Szent Imre herceg út 16. Anna Cukrászda és Pizzéria
2234 MAGLÓD, Eszterházy J. u. 1. Auchan Maglód áruház fagyizó (Grill-pult)
2234 MAGLÓD, Szent István tér 5. Szarvas cukrászda
6900 MAKÓ, Kálvin u. 8-12. Papp Cukrászda
4700 MÁTÉSZALKA, Hősök Tere 7. Korona Fagyizó
5650 MEZŐBERÉNY, Kossuth tér 2. Pöttyös Fagyizó ingyen fagyival látják vendégül: “Fogjunk Össze" Közhasznú Egyesületet
3525 MISKOLC, Ady Endre u. 14/A Gyöngy cukrászda
3534 MISKOLC, Nagy Lajos király u. 9-13 sz. Kisgergely cukrászda
5630 MURONY, Földvári u. 4. Juhász cukrászda
8800 NAGYKANIZSA, Erzsébet tér 2. Marcsi fagyizó
8800 NAGYKANIZSA-MIKLÓSFA, Nagy Lajos u. 1. GYGO FAGYIZÓ
5931 NAGYSZÉNÁS, Szabadság út 1. Sárkány Süteménybolt
4405 NYÍREGYHÁZA, Kocsis út 33. Családi Csemege Fagyizó
4400 NYÍRTELEK, Arany János utca 2. MÁJUS 7-ÉN!!! Édes Élet fagyizó MÁJUS 7-ÉN !!!!
5900 OROSHÁZA, Kossuth u. 28. Hóvirág fagylaltbár
9153 ÖTTEVÉNY, Táncsics Mihály u. 2. Mazsola fagyizó
7626 PÉCS, Vadász u. 6/b. Ledina Cukrászda Megajándékozzák a pécsi Vadász utcai óvoda gyermekeit fejenként egy gombóc fagylalttal
8154 POLGÁRDI, Deák Ferenc u. 11. Dock Cukrászda
3388 POROSZLÓ, Fő út 5. Kádár Cukrászda
2651 RÉTSÁG, Rákóczi út 51. Flamingó cukrászda
8253 RÉVFÜLÖP, Füredi utca 26. Gombóc fagyizó
8253 RÉVFÜLÖP, Halász u. 3. Móló Cukrászda
3100 SALGÓTARJÁN, Csokonai út 30. Bayer Cukrászda
8600 SIÓFOK, Fő tér 9. Pepe Fagyizó
9400 SOPRON, Bánfalvi út 27. Hoffer Cukrászda
9400 SOPRON, IV.László király utca 6. Pingvin Fagyizó
9400 SOPRON, Színház u. 3. Passage Kávézó
9400 SOPRON, Várkerület 86. Hoffer Cukrászda
5540 SZARVAS, Szabadság u. 24. Ildikó Cukrászda
6720 SZEGED, Klauzál tér 7. Hatos Rétes
6723 SZEGED, Zápor út 4. MÁJUS 7-ÉN !!! Auchan Szeged áruház snack pont 99 Ft/gombóc MÁJUS 7-ÉN !!!!
8000 SZÉKESFEHÉRVÁR, Balatoni u. 93. Dolce Vita Cukrászda és Kávézó
8000 SZÉKESFEHÉRVÁR, Liszt Ferenc u. 11. / kapualj/ RING KER. BT. Kapualj fagyizó
8000 SZÉKESFEHÉRVÁR, Szabadságharcos u. 40. KRÉM KÁVÉZÓ ÉS CUKRÁSZDA
8000 SZÉKESFEHÉRVÁR, Távírda u. 2. Damniczki Fagyizó
8000 SZÉKESFEHÉRVÁR, Új Csóri út 146. Damniczki Cukrászda
7100 SZEKSZÁRD, Béri Balogh Ádám utca 42. Mézesmadzag Cukrászda
2000 SZENTENDRE Attila u. 1. SzilVanilla cukrászda
6600 SZENTES, Apponyi tér 8/1. Apponyi téri fagyizó
3900 SZERENCS, Rákóczi út 25. KOVÁCS CUKRÁSZDA
3900 SZERENCS, Zrínyi út 3-4. Halász Cukrászda
2310 SZIGETSZENTMIKLÓS, Bajcsy Zs. ü.sor 5 VALENTINO CUKRÁSZDA
2310 SZIGETSZENTMIKLÓS, Határ u. Tököli u. találkozása Páratlan Cukrászda
2310 SZIGETSZENTMIKLÓS, Szent Miklós ut 7/b. Hópehelyfagyizó
2310 SZIGETSZENTMIKLÓS, Tököli út 60. Cukorfalat Cukrászda
5000 SZOLNOK, József Attila út 126. Marcipán Cukrászda
5000 SZOLNOK, Széchenyi krt 123. Mr. Gelato spirál csavart fagyizò a szolnoki Hold úti ovoda Katica csoportját látják vendégül
5000 SZOLNOK, Várkonyi tér 20. ( új Boldog Sándor István krt 40.) Mr. Gelato spirál csavart fagyizò
9700 SZOMBATHELY, Bejczy István u. 1-3. Pluszsport mellett Korzó Fagylaltozó
9700 SZOMBATHELY, Pázmány Péter körúton a posta mellett Dalma fagyizó 100 Ft/gombóc a Micimackó óvoda beteg gyermekeit a gondozókat látják vendégül fagyival!
9700 SZOMBATHELY, Zanati út 67/B. Zanazi Fagyizó
2251 TÁPIÓSZECSŐ, Pesti út 5. Hisztéria Cukrászda
2890 TATA, Építők parkja Karkó Fagyizó
8237 TIHANY, Piski sétány 7. Erzsike Fagyizó a VISSZHANG ÓVODA gyermekeit ajándékozzák meg fagylalttal
9086 TÖLTÉSTAVA, Petőfi Sándor út 66. Kert Fagyizó
2045 TÖRÖKBÁLINT, Baross Gábor u. 1. Tücsi-süti cukrászda
2225 ÜLLŐ, PESTI ÚT 79. AZZURRO CUKORMENTES CUKRÁSZDA ÉS TÁPLÁLÉK ALLERGIA ÜZLET
2600 VÁC, Naszály u. 2. Pingvin Cukrászda
2220 VECSÉS, Anna utca 13. Fagyizó
8200 VESZPRÉM, Megyeház tér 2. Mackó Cukrászda
8900 ZALAEGERSZEG, Bíró Márton utca 20-22. Kondor Cukrászda
8900 ZALAEGERSZEG, Köztársaság út 67. Neptun Presszó
8308 ZALAHALÁP, Petőfi tér Zalahalápi Fagyizó és Kávézó
8621 ZAMÁRDI, Eötvös u. 4. Sulák cukrászda
8621 ZAMÁRDI-FELSŐ, Táncsics Mihály u. 1 Hirschmann fagyizó
2072 ZSÁMBÉK, Mányi út 23. Kálmán Cukrászda

A lista még nem teljes, ők az első jelentkezők, de a lista folyamatosan bővül!

Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/383 oldal   Bejegyzések száma: 3820 
2018.12 2019. Január 2019.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 19111 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 328
  • e Hét: 2873
  • e Hónap: 6158
  • e Év: 6158
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.