Regisztráció  Belépés
yaskane.blog.xfree.hu
EZ AZ ÉV AZ ÉN ÉVEM. AMIRE VÁGYOM, AZT ELÉREM. SIKERES ÉS BOLDOG VAGYOK. A CSODÁK ÚTJÁN HALADOK. yaskane :)
2008.10.16
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/42 oldal   Bejegyzések száma: 412 
Olivér 25. :)
  2018-09-18 08:43:05, kedd
 
  "Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél,
légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van,
s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!"

NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT GYEREKEM!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Saját honlap percek alatt
  2018-07-17 10:46:35, kedd
 
  Saját Honlap Percek alatt
kizárólag vállalkozóknak
Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szép névnapi, születésnapi képeslapok
  2018-06-06 14:04:13, szerda
 
  Ágnes:) képeslapjai Link

Nagyon szép névnapi, születésnapi és sok más képeslapok különféle kategóriákban:

Biblia - igék - zsoltárok - hit - vallás II.
Biblia - igék - zsoltárok - hit - vallás
Böjte Csaba
Advent - Karácsony - Vízkereszt
Család - Anyák napja - Apák napja - Gyermeknap - Nőnap
Pedagógusnap
Esküvő - házassági évforduló
Gondolatok, érzések - BB
Szeretet - szerelem - Valentin Nap
Virágvasárnap - Húsvét - Pünkösd
Idézetek
Könyvjelzők igés, verses, idézetes felirattal
Névnap - születésnap
Névnap - születésnap II.
Ágnes:) lapok
Magyar
Gyász - halottak napja
Versek
Vegyes
Szilveszter, Újév
Régi (régebbi) képeslapjaim

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Facebook is akkora csapda...
  2018-06-06 13:16:56, szerda
 
  A Facebook is akkora csapda (...) a nőknek, ez az egész őrület, hogy lemegyünk az edzőterembe, és kiposztoljuk, majd négyen beírják, hogy "de csinos vagy", és a nő abból gondolja, hogy ő tényleg milyen csinos. Hát, ez akkora képzavar az egész társadalomnak egyébként! Az egész Facebook meg az Instagram... komolyan, minden probléma ebből ered. Látod, hogy mások milyen jól néznek ki, követsz másokat, és rendesen fáj, hogy neked nem ilyen az életed. Szomorú vagy, hogy te nem tudsz edzeni, hanem a munkahelyeden kell ülni és dolgozni, de te követed, és nézed, mit csinál. Az ember a saját boldogtalanságának ágyaz meg azzal, hogy százakat követ a Facebookon, és azzal sanyargatja magát, hogy mindenkinek jó, csak neki rossz. Megpecsételed a sorsodat. Követsz másokat, majd azt mondod: "basszus, ő jobban néz ki, milyen ruhában van, nekem hogy néz ki a hajam, nem szeret a férjem, és milyen rossz nekem". Nem csinál ez az ember mást, mint álvalóságban élő embereket követ, és tönkreteszi saját magát. Ez szörnyű.
(Sebestyén Balázs)

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kedves szülők! Ébresztő! Neveljük meg a büdös kölköket!
  2018-05-15 14:39:18, kedd
 
  Felháborodtam. Nem kicsit, nagyon. A világ tele van fiatalokkal, akik nem tudnak mit kezdeni magukkal, és az életükkel. A világ tele van fiatalokkal, akik hozzászoktak, hogy következmények nélkül megtehetnek mindent, és bármit.

Igen! Tudom! Liberális nevelés! De ez a szóösszetétel is magában foglalja, hogy NEVELJÜK végre a kölköket! Igenis kellenek a határok, kellenek a szabályok, különben felnő egy olyan generáció, akik azt hiszik magukról, hogy sérthetetlenek, hogy bármit megtehetnek!

Szidhatjuk az oktatást, meg a tanárokat, meg az osztályfőnököket, de otthon, ismétlem otthon kell nekünk értéket, értékeket adni a gyermekeink kezébe, hogy aztán értékes emberek, értékes felnőttekké válhassanak.

A mindent megtehetsz, mert nem korlátozlak, a lehető legnagyobb baromság, amit valaha hallottam, és persze, hogy aztán meg szidjuk az oktatást, meg a jó Istent is, amiért neveletlen, nagypofájú fiatalok rohangálnak a világban, akik nem tisztelnek sem embert, sem állatot, sem saját magukat, és legfőképp a tanáraikat, és a szüleiket!

Igen! Fáradtak vagyunk felnőttek, meg befásultak, de attól még felelősséggel tartozunk a gyerekeinkért, mert ha drogos, semmirekellő felnőttekké válnak, az nem az oktatás hibája, amiért túlterhelik őket, hanem a mienk, mert nem mutattunk nekik utat, csak hagytuk, hogy felnőjenek az okostelefonok, meg különböző alkalmazások bűvkörében, mindent megengedve nekik!

Felháborított a Kecskeméti Vadaskertben történt esemény. Tokovics Tamás tette közzé bejegyzését, amelyben arról írt, hogy Zara a kis szurikáta áldozatul esett egy fiatalnak, aki mit sem törődött a figyelmeztetésekkel, a kérésekkel, benyúlt eme csodálatos kis lényhez, aki persze megharapta, erre földhöz vágta őt ez a gyerek. Meghalt Zara is, és vele együtt az utódai is.

Emberek! Szülők! Ébresztő! Szidhatjuk a tanárt, de kérdezem én, milyen neveltetést kapott otthon az a gyerek! Voltam a vadaskertben. Tegnap. És még láthattam Zarát, és készíthettem róla fotót. Többszörösen figyelmeztetve vannak a látogatók, hogy mit NE tegyenek!

Kedves szülők! Ez igenis a mi felelősségünk is. Mert nevelés helyett, csak elvannak a kölkök egy világban, és hozzászoktak, hogy bármit megtehetnek minden következmény nélkül! És hozzászoktak, hogy őket nem lehet tiltani, meg rájuk nem érvényesek a szabályok!

Aztán persze ott vannak, a MI gyerekeink, az olyan szülők gyermekei, akiket igenis szeretettel terelünk az útjukon, megismertetve őket szabályokkal, tiltásokkal, kérésekkel, és megismertetve őket a tisztelettel. Az ilyen gyerekek többnyire iskolai zaklatás áldozatai lesznek, mert ők nem állnak be a hordába, nem kínoznak állatot, és nem köpik le a tanárokat, mert ettől menők lesznek! Tudom, miről beszélek! Míg a zaklató szülei csak jót röhögnek a beírásokon, meg a figyelmeztetéseken, talán még meg is dicsérik a kölköt, hogy milyen ügyes volt, mert elbírt egy védtelennel szemben, addig nekünk a másik oldalon álló szülőknek rendbe kell tenni a gyermek lelki világát, és egy kicsit felkészíteni arra, hogyan védheti meg magát.

Mert a világ ilyen! De ilyennek kell lennie? Ilyen világot szeretnénk? Mert ne felejtsük el, ez a generáció egyszer majd felnő! És akkor már késő lesz azon gondolkodni mi lett elcseszve!

Szintén tegnapi eset. Közel a vadaskerthez. Koncerten voltunk. Ennek a fiatalnak szinte minden koncertjén ott vagyunk. Kísérem a lányaimat, majd meghúzódom valahol hátul, ahol jól láthatom őket, és mosolygok azon milyen örömet szereznek nekik a több ezerszer meghallgatott dalok. Ez az énekes fontosnak tartja annyira a rajongóit, hogy lejön hozzájuk, lejöjjön közéjük, fotót készítsen velük, aláírást adjon nekik, egyszóval velük tölt a koncert után pár percet. És pont tegnap történt, akkor már én is ott álltam közel hozzájuk, hogy egy fiatal, úgy maximum 15 éves lány... ezt abból gondolom, hogy édesanyja is vele volt... fogta, és bele kapaszkodott imádottja nyakába. Ez még nem is lett volna akkora baj. De egyszerűen mászott rá, ölelte, csókolta. Az énekes nagyon intelligensen mindent elkövetett, hogy valahogy lekaparja magáról ezt a rajongót. Rám nézett, majd megkérdezte, hogy az én gyerekem-e. Gondolom, várta, hogy majd levakarom róla a kölkömet, és ott agyon ütöm, amiért a társadalmi együttélés minimális szabályaira sem tanítottam meg.

Mondjuk ezt a kérdést zokon vettem, mert, ha ezt az én lányom tette volna, én biztos, hogy ott helyben megnevelem. Erre az igazi édesanyja büszkén kihúzta magát, és közölte, hogy az ő gyereke, és még nevetett is. Aztán a lány egyszerűen megmarkolta a srác hátsófelét (keresnem kellett a megfelelő szavakat, mert dühös vagyok). Mindezt az édesanyja szeme láttára, aki még büszke is volt a gyerekére!

Emberek! Szülők! Könyörgöm! Teljesen normális, és vicces, ha a lány egy idegen férfit fogdos, és még nevetek is rajta? Aztán meg csodálkozunk, hogy ez az ország a tízmillió zaklatottak országává válik az emlékezetes "me too" kampánynak köszönhetően, miközben tizenéves lányok szülői felügyelettel így viselkedhetnek????? És minden elismerésem a fiatal énekesnek, ahogyan kezelte a helyzetet!

Kedves szülők! Végre álljunk meg és neveljük a büdös kölkeinket, nem fogdosunk idegen férfiakat, és nőket, nem csapkodunk szurikátákat földhöz, nem köpködünk és verünk tanárt, nem zaklatjuk az osztálytársainkat, és még sorolhatnám! Beteg világ ez! De mi tettük beteggé! A nemtörődöm, meg a szabályok nélküli világba mocskos hozadéka! És ezek a fiatalok egyszer felnőnek!

És felnőtt életben rohadtul vannak szabályok, meg rohadtul vannak korlátok, meg rohadtul kell viselkedni akkor is, ha nekünk nem tetszik! Én is kilógok a sorból, de betartom az alapvető társadalmi elvárásokat, tisztelem az állatokat, és tisztelem az embereket. Bár lehet, hogy inkább csak az állatokat kellene tiszteljem, mert ahová ez a világ tart, az félelmetes!

Kedves szülők! Ébresztő! Neveljük meg a büdös kölköket! Épp ideje lenne!

Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Félek, hogy mi vár ránk.
  2018-05-02 13:13:17, szerda
 
  - Apa! Mi a baj a világgal?
- Hogy nyílik az olló, fiam.
- Nem értem.
- Egyre távolabb kerülnek egymástól az emberek: a tudatosak a nem tudatosoktól. A szegények a gazdagoktól. A hitelesek a hiteltelenektől. És egyre nehezebb az átjárás.
- És ez miért van, apa?
- Mert megint változik a történelem, fiam. Mint egy rothadásnak indult, korábban ínycsiklandó gyümölcs, bűzölög a világ. Túlérett a demokrácia gyümölcse.
- És akkor mi jön most?
- Az erjedés. Egy ponton a rothadás felfalja saját magát. A mag kiszabadul és a korábbiak tapasztalatai alapján újra kezdjük. Ez a kor is átkos lesz majd egy hajnalon. Emberek, akik most kiszolgálók hirtelen szabadságharcosként emlékeznek majd magukra és mint a napraforgó fordítják majd fejüket oda, ahonnét a következő sugarat remélik.
- Félek, hogy mi vár ránk.
- Egy nemzet sorsát a történelem, egy ember sorsát a saját döntései vezérlik. Légy észnél, figyeld az idők szelét és magadba fektess! Ezt a befektetést és vagyont nem lehet államosítani.
(facebook, Ágoston László)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
És az ateistákkal mi lesz?
  2018-04-26 13:44:53, csütörtök
 
  Kásler Miklós:
"Tudni illik a halálos betegségeknek jó 70-80%-át a Tízparancsolat megtartásával el lehet kerülni"

(Kommentek:
Egy idő után mindenki eléri saját alkatmatlanságának szintjét...
Akkor ezután nem kell orvos?!
És az ateistákkal mi lesz?
Orvos helyett bibliát!
A 10 parancsolat betartását ajánlom a politikusok figyelmébe is!
Nem tudok nevetni ezen...)

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ajánlja fel régi telefonját!
  2018-04-18 07:51:41, szerda
 
  Figyelem!
Régi mobilok leadásával gyógyíthatatlan betegek hospice ellátását támogathatjátok!

Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Emberek vs állatok
  2018-04-09 20:58:55, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vannak olyan történelmi idők, amikor
  2018-04-09 20:22:10, hétfő
 
  Vannak olyan történelmi idők, amikor a papok elássák a kolostorok szent iratait azok védelmében és a barlangok mélyére húzódik a fegyvert fogni képes fiatalság.

Vannak napok, amikor az orkán elől a kövek alá bújnak a szorgos hangyák, akik nem értek vissza a bolyba és odújában húzza meg magát minden énekesmadár.

Mert van, hogy az erő, amely körülöttünk dühöngve táncol, oly nagy és oly erős, hogy aki szembe szállni merészel, azt derekában tépi szét.

De minden vihar és minden dúlás után csend lesz egyszer és a béke sokszínű virágai lepik el a tájat. Újra szorgosan járja útját a hangya és énekelni kezd az énekesmadár.

Nem feladás és nem gyávaság készti ilyenkor azt, aki óvja és menti magát: hanem az új kor, a vihar elültének reménye. Az a hit, hogy szükség lesz még a kézre, amely a romokból égre törő paloták helyén tárt karokkal ölelő iskolát felépít. A pap sem veszni rejti a föld kebelébe léte értelmét, hanem mert óvni akarja azoknak, akik majd újra előássák és újra barátként, emberként szeretni tanítják a népet.

Jön a vihar. Morog már az ég alja és egyre nagyobb a sötét. Ne félj hát rejteni kincsed és élted és bízz, hogy a láthatár tövén, közelebb, mint hinni remélted, már bimbót hajt, a most elképzelhetetlen kikelet.

(Ágoston László)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/42 oldal   Bejegyzések száma: 412 
2018.08 2018. Szeptember 2018.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 3 db bejegyzés
e év: 302 db bejegyzés
Összes: 8090 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 612
  • e Hét: 8161
  • e Hónap: 57195
  • e Év: 569313
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.