Regisztráció  Belépés
lambert.blog.xfree.hu
Bár úgy tűnik ma, mintha csak a hamisak, a gazok és gonoszok számára gyümölcsözne az élet; ne irigyeld őket! Összeomlik alattuk a csalásra épült világ. A jövend... Ballán Mária
2006.07.04
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/150 oldal   Bejegyzések száma: 1497 
Pénzügyi érdekek a humanizmus mögött
  2018-03-19 21:44:36, hétfő
 
  A Migration Aid életteret akart adni a migránsoknak

Bayer Zsolt

Vegyes, magyar és migránscsaládokból álló falvat, kísérleti életteret hoznának létre Magyarországon: 2017 nyarán ezzel borzolta a kedélyeket az illegális bevándorlók felkarolására létrejött, magát civilnek nevező szervezet, a Migration Aid. Az ötlet egyik vezetőjüktől, Siewert Andrástól származik, aki informátorunk szerint nem titkolja, hogy Soros állítólagos emberbaráti akciói valójában azt a célt szolgálják, hogy maximalizálják politikai befolyását Magyarországon - többek között erről olvashatunk Bayer Zsolt cikksorozatának első részében.


,,Soros-hálózat márpedig nem létezik!" - ez a visszatérő állítása a magyarországi Soros-hálózatnak és természetesen minden, velük kapcsolatban lévő külföldi szervezetnek és politikai erőnek. Ha bárhol a világon valakik felvetik, hogy az úgynevezett NGO-k, vagyis a nem kormányzati civil szervezetek hálózatot alkotnak, és szervezetten, egymással kapcsolatban állva, külföldi pénzügyi és minden egyéb támogatást felhasználva politikai tevékenységet végeznek, méghozzá a szabad választásokon megválasztott kormánnyal szemben, külföldi támoga­tóik és segítőik politikai érdekei és szándékai szerint, nos, ha ezt bárhol bárki felveti, azonnal felharsan a jól ismert kórus: mindez nem igaz, összeesküvés-elmélet, mindössze békés, civil szervezet(ek) tevékenységéről van szó, amely kizárólag a humanitárius szférában értelmezhető. S legfőképpen: Soros Györgynek mindehhez az égvilágon semmi köze, ő emberbarátként legfeljebb pénzzel támogatja az efféle humanitárius tevékenységet.
Az álcivileknek 2015-ben még nem is volt bejegyzett szervezetük, de a Keleti pályaudvarnál már segítettek az illegális bevándorlóknak

A következőkben feltárjuk ennek a hálózatnak néhány jellemzőjét, egyes vezetőinek, tagjainak valódi arcát és valódi tevékenységét, szándékaikat, amelyeket megpróbálnak titokban tartani.
Az első rész főszereplője a ­Migration Aid nevű ,,civil" szervezet és annak egyik vezetője, aktivistája, Siewert András. Ha felkeressük a szervezet oldalát (http://migrationaid.org/szervezeti-felepites/), akkor a következőket olvashatjuk: ,,A Migration Aid 2015-ben grassroots (alulról szerveződő, civil) szervezetként jött létre. Az első hónapokban különböző helyi, általában online szerveződő csoportok gyűjtőneve volt, akik a menekültkrízis magyarországi csúcsán próbáltak segíteni rászoruló embertársaikon."

ALAPÍTVÁNYT HOZ LÉTRE A MIGRATION AID

,,A szervezési, adminisztrációs munka hatékonyabbá tétele érdekében került bejegyzésre 2015. október végén a ­Migration Aid Interna­tional. Mivel addigra a segítő tevékenység súlypontja áthelyeződött külföldre, a MAI az Egyesült Királyságban lett nyilvántartásba véve nonprofit szervezetként. 2016 második felére Magyarország ismét előtérbe került tranzitországként, a MAI igazgatósága egy magyarországi alapítvány létrehozása mellett döntött. A Migration Aid Menedékkérőket Segítő Alapítvány 2017 júniusában lett bejegyezve. A Migration Aid International igazgatóságának tagjai: El-Seaghi Aida, Fritz Katalin, Opra Melinda és Siewert András. A Migration Aid Alapítvány kuratóriumának elnöke Siklósi Brigitta, alelnöke Siewert András, továbbá tagja Markó Etelka. A menedékkérőket segítő különböző szervezeti egységek közötti koordinációt az operatív tanács látja el."

Íme, egy teljesen ártalmatlan, humanitárius, politikamentes NGO bemutatkozása. Nézzük meg akkor, mit is tudhatunk Siewert Andrásról, milyen tevékenységet is végzett eddig, nagyjából az elmúlt három évben.
A 2015-ös migrációs válság idején a Migration Aid volt a legaktívabb NGO a Keleti pályaudvarnál és annak környékén. Ők harcoltak a legaktívabban a migránsok érdekeiért. Ne felejtsük el azt sem, hogy az Együtt nevű politikai párt volt azokban az időkben a legfőbb mentoruk; akkor az Együtt tett közzé felhívást, amelyben adományokat kért a Migration Aidnek, a párt közleménye szerint egy bizonyos Elek Zsófiát kellett keresni ebben az ügyben, a ,,civil" szervezet pedig 2015 augusztusában a Soros-féle Nyílt Társadalom Archívum budapesti központjában fogadta a migránsoknak szánt felajánlásokat.

VISSZAESŐ BŰNÖZŐ A SORAIKBAN

Egy hónappal később, 2015 szep­temberében a Parlament előtt tüntettek a migránsokért. Még abban a hónapban a PestiSrácok írt egy hosszú cikket a szervezet zavaros pénzügyei­ről és elszámolásáról. Akkor Zsohár Zsuzsanna tagadta, hogy a szervezetet Soros támogatta volna. Pénzügyeik mellett jogi státusuk sem volt tisztázott, hiszen miközben már 2015-ben civil szervezetként segítették a migránsokat, előbb a Keletinél, azután pedig a déli határnál, ilyen nevű szervezet Magyarországon egészen 2017-ig be sem volt jegyezve.

A szervezet a következő évben, 2016-ban is igen aktív volt. 2016 szeptemberé­ben 21 másik ,,civil" szervezettel együtt kampányba kezdtek a kvótanépszavazás érvénytelenítése érdekében. Ebben az évben derült ki, hogy a Migration Aid egyik aktív tagja egy ,,Baba" nevű, visszaeső bűnöző is.

,,Baba", vagyis Tóth Csaba Antal viselt dolgairól így számolt be akkor a sajtó: ,,Két példánnyal is rendelkezünk abból a közel 50 (!) oldalas ítéletből, amelyben első fokon a Pesti Központi Kerületi Bíróság, másodfokon a Fővárosi Bíróság, immár jogerősen 4 és fél év letöltendő börtönbüntetésre ítélte Babát, a Migration Aid színei­ben ismertté vált férfit. Az ítélet száma 23.Bf.XI.7895/2007/7., 2008 már­cius 13-án született. Tóth Csaba Antal egy nagyon súlyos, 98 milliós (az ítélet szerint pontosan 98 millió 899 ezer forintos), 35 rendbeli nagy kárt okozó, üzletszerűen elkövetett csalássorozatért és 10 rendbeli közokirat-hamisításért kapta ezt a büntetést."

A Migration Aid 2017-ben sem hagyta abba ,,humanitárius tevékenységét". 2017 nyarán például közterületi kampányba kezdtek, melynek mottója így szólt: ,,Nincs Magyarország jövevények nélkül."
2017 júniusában lapunk számolt be arról, hogy a Migration Aid ,,vegyes, magyar és migránscsaládokból álló falvat hozna létre Magyarországon", az ötlet pedig Siewert Andrástól származik.

Mint akkor beszámoltunk róla, egyfajta kísérleti életteret akartak létrehozni, jelentsen ez bármit is. Majd elérkezett 2017 augusztusa, amikor is kiderült, hogy a Migration Aid több zalai faluban akar migránsokat nyaraltatni. A botrányok után Siewert András egy sárga csillagos pólóban ment be Kálmán Olgához az őcsényi történésekről beszélgetni.

HITELTELEN VEZETŐ

Erről a megdöbbentő és idióta gesztusról még a kormánypártisággal nehezen megvádolható Heti Válasz is beszámolt, így: ,,De akkor jön ez az ember, Siewert András, a Migration Aid helyi igazgatója, beül a stúdióba Kálmán Olgához, és hiteltelenít mindent, amiről beszél. Nem azzal, amit mond.

Azzal, amiben érkezett. Sárga csillagos pólóban virít ugyanis ez a jóember a kamerák előtt. A hatágú csillagba a gyengébbek kedvéért bele vagyon írva, hogy Jude, azaz zsidó, mellette meg ott virít a pólón a hatalmas felirat is: »Menekült vagyok«. Aha. Izé. Mégis mire tetszett gondolni? Netán zsidónak tetszik lenni, mondjuk párizsi zsidónak? Magyarországra tetszett menekülni a muszlim bevándorlók tömege elől? Így talán logikus lenne a dolog, de nem, ez nem lehet - Siewert ehhez túl jól, konkrétan anyanyelvi szinten beszél magyarul.

Akkor mégis mit jelent ez? Hogy jön a vészkorszak sárga csillaga a mostani migránsokhoz? Az 1945-ös budapesti gettónak mi köze van a nemrég útnak indult afgán kecskepásztorhoz? Megmondjuk: semmi."

Térjünk rá Siewert András személyére. Informátorunk - egy beépített, oknyomozó újságíróról van szó - egy Siewerttel történt beszélgetés alapján a következőkről számolt be:
1. A beszélgetés során Siewert kitért arra, hogy Soros állítólagos emberbaráti akciói valójában azt a célt szolgálják, hogy maximalizálják politikai befolyását Magyarországon annak érdekében, hogy a pénzügyi érdekei érvényesüljenek (!). Tehát akkor ismételjük meg, mert döbbenetes: amikor Soros valódi céljairól kérdezik Siewertet, ő szó szerint azt mondja magyarul: ,,Végeredményben minden a pénzről szól. Ebben biztos vagyok."
A civilnek mondott szervezet szerint Magyarország nem lehet meg illegális bevándorlók nélkül

2. Siewert elkotyogja: a Migration Aid a tranzitzónába való bejárását arra használta fel, hogy illegális adatbázist építsenek a menekültekről, méghozzá természetesen titokban. Siewert: ,,Tehát az ő hozzájárulásuk nélkül legálisan, legálisan nem lehet... A mi adatbázisunk is, amit a tranziton csináltunk sem volt legális ilyen szempontból." Majd kicsit később, kérdésre válaszolva kifejti: ,,Hát hogyha nem, hogyha nem köthető az államnak az orrára valami, akkor tudni sem fog róla. Ez ilyen egyszerű."
Amúgy Siewert arról is beszámol, hogy kapcsolatai vannak a Belügyminisztériumban, amely kapcsolatai segítségével bármikor tud belépőt szerezni a tranzitzónába.
3. Siewert felfedi az egész hálózatot. Bemutatja, hogy a Migration Aidnek komoly kapcsolatrendszere van Magyarországon és a szomszédos országokban, valamint Görögországban, sőt a budapesti német és osztrák nagykövetségen is. A németeknél egyenesen a katonai attasé a kontaktjuk (!). A magyar kapcsolatrendszerbe a következő itthoni Soros-NGO-k is beletartoznak: Magyar Helsinki Bizottság, Menedék Egyesület, Társaság a Szabadságjogokért, Amnesty International, Artemisszió Alapítvány.
4. A Migration Aid szoros kapcsolatban van több szerbiai szervezettel is, olyanokkal, mint például az Info park, a Fresh Response, a Refugee Aid Serbia, a Refugee Aid Miksaliste és a Rigardu e. V. A Migration Aid gyakorlatilag élő, állandó kapcsolatot ápol ezekkel a szerbiai szervezetekkel, méghozzá a tranzitzónába belépő migránsok miatt. A Migration Aid munkatársai és maga ­Siewert is gyakran átjár a szerb oldalra.

Informátorunk közlései sok kérdést felvetnek, egyebek mellett a Migration Aid legális működését illetően is. Reméljük, a hatóságoknak is eszükbe fog jutni ezeket a kérdéseket feltenni.

(Folytatjuk)


Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  TÖRTÉNETEK,ÍRÁSOK,HÍREK  
Nem egy életbiztosítás Sorosnak dolgozni...
  2018-03-17 22:18:27, szombat
 
 Valószínűleg rájött a Soros-hálózat agytrösztje, hogyan lehet igazán nagy kormányellenes tüntetéseket csinálni és bevándorlásellenes kormányokat megbuktatni az Európai Unióban - az utóbbi hetek folyamán a hálózat több, magasan képzett aktivistáját is meggyilkolták ismeretlen személyek, és a haláluk nagyobb tüntetést vont magával, mint a teljes életművük, beleértve a legütősebb oknyomozó írásokat és leleplező anyagokat. A kelet-európai országokban egyébként általános probléma a Soros-hálózat számára, hogy hiába közölnek naponta milliárdos lopásokról és korrupcióról tényfeltáró írásokat, az embereket ez egyszerűen nem érdekli, mert az elmúlt három évtizedben mindennapos dologgá vált, hogy ilyen anyagok vannak az újságokban. A Soros-hálózat agytrösztje azonban láthatóan azzal kezdi el áthidalni a százmilliókból eltartott tényfeltáró újságírók nem kellően hatékony munkáját, hogy elkezdi meggyilkolni őket.

Februárban egy szlovák újságírót gyilkoltak meg ismeretlen személyek. Ján Kuciak egy szlovák hírportálnak dolgozott oknyomozó újságíróként, és adócsalás bűnesetekkel, a kormány korrupciós ügyeivel, vélt maffia-kapcsolataival foglalkozott. A 27 éves férfi és barátnője holttestét családi házukban találta meg a rendőrség. A gyilkosság miatt az utóbbi évek legnagyobb tüntetései indultak be, azóta a kormányfő is lemondott.

Tavaly októberben egy máltai újságírónőt egy gépjárműbe rejtett távirányítású pokolgéppel robbantottak fel a saját otthona előtt. A Máltában meggyilkolt Daphne Caruana Galizia halálának eredményeként több ezres tüntetések kezdődtek az országban. Az újságíró korábban szintén a kormány korrupciós ügyeivel foglalkozott. Bár tényfeltáró munkájának eredményeként nem volt az országban eget-rengető tüntetés, a halála miatt tömegével utcára vonultak az emberek.

Szerdán Brazíliában egy ismert emberi jogi aktivistát gyilkoltak meg ismeretlen személyek a nyílt utcán. Marielle Franco az afrikai migránsok jogaiért harcolt, az Index.hu szerint az ország egyik legismertebb emberi jogi aktivistája volt. Az aktivista azonban élve nem bizonyult annyira hasznosnak a Soros-hálózat számára, mint halála után, meggyilkolásának hírére ugyanis szintén több ezer fős tüntetések kezdődtek.

A kelet-európai országokban egyébként általános probléma a Soros-hálózat számára, hogy hiába közölnek naponta milliárdos lopásokról és korrupcióról tényfeltáró írásokat, az embereket ez egyszerűen nem érdekli, mert az elmúlt három évtizedben mindennapos dologgá vált, hogy ilyen anyagok vannak az újságokban. A Soros-hálózat agytrösztje azonban láthatóan azzal kezdi el áthidalni a százmilliókból eltartott tényfeltáró újságírók nem kellően hatékony munkáját, hogy elkezdi meggyilkolni őket.

A liberális oknyomozó újságírók cikkei nem túl sok embert érdekelnek, az ilyenek olvasgatása - eltekintve egy-két rendkívüli esettől - Magyarországon is néhány ezer fő érdeklődési körét fedi le. Viszont, minél ismertebb egy újságíró, és minél több híres-neves díjat kapott már a Soros-hálózattól, annál valószínűbb, hogy az agytröszt egy kritikus geopolitikai helyzetben más módon próbálja hasznossá tenni az emberanyagot; ha az oknyomozó cikkekből nincs nagy kormányellenes tüntetés, majd az újságíró halála utcára viszi az embereket.

Nem egy életbiztosítás Soros hálózatának dolgozni. Akibe százmilliókat fektetnek, annak valamilyen módon ezzel egyenértékű eredményt is kellene produkálnia - és az újságírókkal együtt kétszáz fős tüntetéseket nem fogja sokáig tolerálni a külföldi gazda. (Vagy mit gondoltak ezek az újságírók? Egy jó szándékú milliárdos életük végéig eltartja őket, és nem vár el semmilyen valós eredményt a pénzért cserébe?)

Most még épp időben vannak ezek a megtévesztett újságírók. Itt az ideje megkeresni az ebben illetékes szerveket, és feladni a bűntársakat, külföldi szponzorokat, felforgatásban részt vevő magyarországi kapcsolatokat. Még nem késő aknamunka helyett inkább megkönnyíteni a magyar hatóságok munkáját, és cserébe védelmet kérni, hogy a haverok által osztogatott Soma-díjnak ne egy merénylet miatti tízezres tüntetés legyen a végső értelme.

hídfő.ru

Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  TÖRTÉNETEK,ÍRÁSOK,HÍREK  
100 éve kezdődött a spanyolnátha járvány
  2018-03-14 00:06:53, szerda
 
 Az 1918-ban már tizenéves nagyszüleim (ekkor nagymamám még iskolás, nagyapám 17 éves honvéd) még az 1970-es és 80-as évtizedben is borzongva emlegették a nagy spanyolnátha járvány emlékét, mely az Osztrák-Magyar Monarchiában is százezrek életét követelte.

1918. március 8-án Kansasban, Albert Gitchell, egy amerikai katonai szakács magas lázzal, hányással, rosszulléttel jelentkezett az orvosi ügyeleten. Jelentőséget senki sem tulajdonított a szakács tüneteinek, mikor naponta ezrek és ezrek estek el a világháború frontjain. Senki sem gondolta, hogy a szakács megbetegedése, tünetei a világ egészségügye történetének egyik leggyilkosabb betegsége nyitányát jelentheti. Olyan szörnyű pusztítást végezhet, mint az 1347-50 közötti nagy pestisjárvány, mely Ázsiában és Európában közel 50 millió áldozatot követelt.

A betegség rendkívül gyors lefolyású volt: rosszullét, végtagfájdalom, magas láz, tüdőgyulladás, majd halál voltak a stádiumai. Minden bizonnyal az USA-ból hozták át Európába, majd a világ többi részére. Százmilliók kapták el, 20-50 millió közöttire teszik a halálos áldozatai számát. Három hullámban támadott: 1918 tavaszán, 1918 végén, majd 1919 első hónapjaiban. Ekkor Európa lakossága egyébként rendkívül legyengült állapotban volt a háborús nélkülözések, megszorítások miatt.

Az elnevezés valószínűsíthetően onnan eredeztethető, hogy a Nagy Háború résztvevő államaiban, miután tömegessé vált, a háborús cenzúra miatt nemigen lehetett róla írni. Ezzel szemben a semleges Spanyolországban, ahol nem volt cenzúra szabadon írhatott róla a sajtó. Itt a legmagasabb szintig is eljutott: XIII. Alfonz király is megbetegedett, de sikerült meggyógyulnia. Ezért tulajdoníthattak spanyol eredetet az egyébként valószínűleg az USA-ból elindult járványnak.
Korabeli kórház. A betegség gyors lefolyású volt


Sajnos a járvány a katonák mellett nők, gyermekek millióit kaszálta le. Érdekes lehet megemlíteni néhány híres áldozat nevét: Guillaime Apollinaire, Egon Schiele, Max Weber, Edmund Rostand. A sor nagyon hosszú lehetne... Sokan viszont túlélték, példaként Mahatma Gandhi, Musztafa Kemál, Erza Pound.

Sajnos a vírust sem sikerült kiirtani, mutációi tovább éltek. Ezek voltak a H1N1, majd a H2N2 vírusok. Sajnos a későbbi évtizedekben szinte évtizedenként jelentek meg, milliós áldozatokat követelve, példaként 1957-ben, 1968-ban. Ilyen volt példaként a hírhedt Hong-Kong-influenza vírus.

Ha már a Nagy Háborúnál tartunk, mindenképp meg kell említenünk az 1918 márciusában indított nagy német offenzívát, melyet, mint a 2. Marne-i csatát emleget a hadtörténetírás.

A ,,Michael" tervet Ludendorf tábornok dolgozta ki, az antant védelmének mintegy 70 kilométeres szakaszára kétszeres túlerőt: három hadsereget, 6608 löveget, 1070 repülőgépet vontak össze. Bevetették a zsákmányolt összesen 5 tankot, valamint néhány új német tankot is. A német támadás Cambrainál ugyan ért el sikereket a brit erők ellen, de Amiensnél elakadt. A sok áldozatot követelő harcok júniusig folytatódtak.

Jó lenne, ha a ma békében és jólétben élő európai embere levonná a korszak tanulságai, és fejet hajtana a Nagy Háború veszteségei, és a járványok áldozatai előtt is.


Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  TÖRTÉNETEK,ÍRÁSOK,HÍREK  
Putyin: orosz állampolgárságú zsidók is lehettek azok
  2018-03-11 21:46:52, vasárnap
 
  Putyin: ,,orosz állampolgárságú zsidók" is lehettek azok, akik beavatkoztak az amerikai választásokba

Putyin orosz elnököt ma meginterjúvolta az amerikai NBC tévéhálózat. Egy kérdésre Putyin elnök azt felelte, hogy azok az oroszok, akik befolyásolni akarták a 2016-os elnökválasztást ,,lehettek zsidók, de orosz állampolgárságúak".

Az interjú teljes szövegét ma tette közzé a Kreml a honlapján

Szó szerint ezt mondta: ,,Nem érdekel egyáltalában, mert nem képviselik a kormányt. Talán nem is oroszok, hanem ukránok, tatárok vagy zsidók, de orosz állampolgársággal, amit szintén le lehet ellenőrizni. Talán kettős állampolgárságúak, talán van amerikai zöldkártyájuk, talán az USA fizetett nekik azért, hogy tegyék meg. Honnan tudhatnánk? Én sem tudom".

Majd megkérdezte az interjúvolót: ,,Önök miért döntöttek úgy, hogy az orosz hatóságok, engemet is beleértve, engedélyt adtak volna bárkinek is, hogy ilyesmit csináljon?"


Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  TÖRTÉNETEK,ÍRÁSOK,HÍREK  
Egy kopt keresztény gondolatai
  2018-03-11 20:03:14, vasárnap
 
  Nagyobb a veszély mint gondolnád.

Előszó:
Én a kopt tisztelendő urat személyesen ismerem. Pestszentlőrincen, az ottani reform. kis templom volt a mi ,,törzshelyünk" évtizedeken át, apám pedig pénztárnoka és gondnoka is volt a gyülekezetnek. Néhány éve (6-8?)a koptok megvették a régi kis templomunkat és átalakították a maguk számára, a szomszéd telken pedig - Istennek hála - szép új ref. templom épült. Nagyobb ünnepeken - a Belvárosból - ma is kijárok oda istentiszteletre. Többször találkoztam már, beköszönve ott (de a Parlamentben is) a tisztelendő úrral és mindenkor kedvesen fogadott.

Interjú Youssef Khalil tisztelendő úrral, a Magyarországi Kopt Keresztény Ortodox Egyház vezetőjével.

Ugyanaz megy végbe most a földrészen, ami 1400 évvel ezelőtt történt Egyiptoman. A koptok naivan elhitték az araboknak, hogy békés szándékkal érkeztek és szeret-nének az országban letelepedni. A Magyarországi Kopt Ortodox Egyház vezetője szerint a migránsok nem menekültek és szeretnének az országban letelepedni. Céljuk az iszlám terjesztése Európában, ahova a gazdag arab országok küldik őket. Youssef Khalil azt mondja: idővel nemcsak Németországot veszik célba, hanem a teljes földrészt. A főpap emlékeztet rá, hogy Egyiptomban amikor a Mozlim Testvéri-ség uralkodott egy évig, "az a legsötétebb korszak volt". A gond az iszlámban van, a Korán a probléma forrása: olyan fejezeteket tartalmaz, amelyek megparancsolják a muszlimnak, hogy megölje a hitetleneket. Nem vallási vezetőként, hanem magyar állampolgárként mélyen egyetért Orbán Viktor bevándorlással kapcsolatos intézkedéseivel. A kormányfő tisztában van a kialakult helyzettel, érti is, mi történik. Azok, akik most Európába jönnek, valójában nem menekültek. Ha azok lennének, mehetnének Szaúd-Arábiába, az emirátusokba, Katarba, azokba az országokba, amelyek dúskálnak a pénzben.

Ezek a gazdag országok éppen azért nem engedik be, sőt küldik őket, hogy megszállják Európát.

Anno - megszállták az országunkat. Mintha csak újraolvasnám a történelmet, csak most sokkal gyorsabb a ritmus. Tíz év, és az európaiak nem találnak maguknak helyet a saját országukban. Sötét jóslatát a főpap azzal indokolja, hogy az iszlám kihasználja az európai mentalitást, naivitást, az emberi jogokat, azt, hogy a
keresztény értékeket itt betartják. Az EU-ban számos kártékony lobbi létezik a keresztény tanítás ellen. A sátán kihasználta, hogy Istent a balliberálisok kiutasították Európából. Azok az alapvető keresztény értékek (a másik ember elfogadása, segítése) amelyeket az európai mentalitás még mindig elfogad, okozzák, hogy a földrész megnyitotta a kapuit az iszlám térhódítás előtt.

De, az ellenség segítése ostobaság, a leendő gyilkosokat vissza kell utasítani. Youssef Khalil szerint a polgárháború elől menekülő szírekhez sok török is csatlakozhatott. Törökország nem csatlakozhatott az Európai Unióhoz, erre a törökök úgy reagáltak: akkor ők viszik be az iszlámot Európába, s kiderül, ki uralja majd a másikat. Törökország úgy fogad be menekülteket, hogy nem biztosít nekik lakást, élelmet, orvosi ellátást, munkát, egyebet. Libanonban és Jordániában is hasonló a helyzet. A főpap szerint a migránsáradatot már nem lehet feltartóztatni.
"Akik megérkeztek, már bőven elegen vannak. Számoljon utána, mennyibe kerül az államnak, ha valakinek négy felesége van, és mindegyiktől születik öt gyereke, a kormány mindannyiuknak fizeti az iskoláztatást, egészségügyi ellátást. Azután majd átveszik a magyarok helyét. (...) Meg fogják szállni egész Európát. A csalit már bekapta a földrész."

Ezek az emberek nem integrálhatóak, szándékuk sincs erre, hiszen éppen azért jönnek, hogy terjesszék az iszlámot, és nem azért, hogy beolvadjanak.

Idő, nem sok idő kérdése, és Európa mohamedán kontinens lesz.

A terroristák már Európában vannak. Akik jönnek abban hisznek, hogy ha az európaiak felveszik az iszlámot, (mert felvetetik velük erőnek erejével !) akkor ők a mennyországba kerülnek.

És ugyanaz a kéz, amely most segélyért folyamodik, megfogja a kést, és ...... ellenünk fordul.


Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  TÖRTÉNETEK,ÍRÁSOK,HÍREK  
Elhunyt M. Szabó Imre
  2018-03-11 19:57:02, vasárnap
 
  Élete hetvenhetedik évében, 2018. március 6-án elhunyt M. Szabó Imre - értesültünk a közíró, dokumentumfilm-készítő fiától, Szabó Gergelytől.

2018. március 6-án, életének 77. esztendejében elhunyt M. Szabó Imre, újságíró, dokumentumfilmes, műsorvezető.

Erdélyből menekült szülők gyermekeként Budapesten született, 1941-ben.

Az 1960-as évek végén a Magyar Rádióban kezdte el riporteri pályáját, majd a Népszava eseményriportere lett. A rendszerváltás után a Duna Televizióban Amerikai magyar életsorsok címmel 70 portré- és dokumentumfilmet forgatott Amerikában és Kanadában az ottani emigráció történelmileg jelentős alakjairól, tanúiról. A Pesti Hírlap munkatársa is volt, és a Magyar Rádió számára is készített riportokat az 1990-es években.

Karrierje csúcspontjának a 2002-es kampányban a Népszabadságban megjelent, hamis "Teller-levél" leleplezését tartotta, maga Teller professzor bevonásával.

2004-től Magyarok Világa címmel heti egyórás élő adása volt a ZENIT TV-ben, majd 2006-tól a Budapest TV-ben.

Több egyéb elismerés mellett 2000-ben a magyar Rádió Nívódíját, 2004-ben Európa Érmet kapott. 2010-ben az Európa Díjat, majd 2012-ben a Magyar Ezüst Érdemkereszt kitüntetést nyerte el.

"Temetése a Pestszenterzsébeti temetőben lesz, március második felében. Gyászolja felesége, fia és rengeteg ismerőse, tisztelője" - áll a fiától kapott üzenetben.

Egy 2007 októberében, a valtozast.hu oldalon megjelent önéletrajzi írásában így fogalmazott:
"Megszállottként rohantam oda, ahol történt valami, ahol emberek lelkébe lehetett belelátni, segíteni rajtuk. A kersztény szellemiség vezérelt, a szolidaritás belső kényszere határozta meg munkámat, életfilozófiámat - s határozza meg a mai napig. A politikai minősítés szinte mostanáig elkísér. Pályámon mindenütt előbukkant s hátrányba kerültem miatta. Állandó küzdelemmé vált az életem. A Rádió örök szerelmem maradt. (...) Részt vettem a 2006-os választási kampányban, a FIDESZ-t, azon belül is Orbán Viktort támogatva. Legalább 6-800 családnál jártam. Megdöbbenve tapasztaltam, hogy mekkora kárt tettek ennek a jobb sorsra érdemes, sokat szenvedett magyar népnek a tudatában a kommunisták. Éppen ezért rendkívül fontosnak tartom, hogy majd a keresztény-nemzeti-polgári Magyarországon magyar szellemű média váltsa fel a tudat-túszejtők hadát. Ez napjainkban felér a lehetetlennel... Ezért is dolgozom, változatlan hévvel".

(demokrata.hu)

Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  TÖRTÉNETEK,ÍRÁSOK,HÍREK  
Petíció a Székely Szabadság Napján
  2018-03-10 23:16:37, szombat
 
  PETÍCIÓ A SZÉKELY SZABADSÁG NAPJÁN

Románia Kormányának és Parlamentjének

Tájékoztatásképpen: Klaus Iohannis államfőnek

Ma, 2018. március 10-én, Marosvásárhelyen összegyűlt székelyek és a velünk szolidaritást vállalók itthon és szerte a világban, tántoríthatatlanul, a jog és a demokrácia útját járva egyhangúlag és ismételten nyilvánítjuk ki akaratunkat: követeljük Székelyföld területi autonómiáját! A Székely Szabadság Napja az emlékezés, de ismételten a jogkövetelés napja is.

Romániában centenáriumi évet hirdettek, a székely önrendelkezési küzdelem is éppen egy évszázada bontotta ki szárnyait. A Székely Vértanúk emlékművénél összegyűlve mi sem természetesebb, hogy a Jókai Mór által megfogalmazott, ,,független nemzeti állás" jegyében, ma a nemzeti önrendelkezés eltiprását kérjük számon. Azt a jogot, amelyet eleink bírtak, s amely ma a területi autonómia intézményes kereteinek felállításával válhatna ismét valóssággá. Az idén a parlament asztalán ismét ott van az autonómiát szavatoló intézményes keret törvénytervezete, így senki előtt nem titok: mit kíván a Székely Nép. Az ország évek óta halogatott közigazgatási átalakítása demokratikus keretet adhatna annak a reformnak is, amely biztosítaná Székelyföldnek Románián belüli önrendelkezését.

Változatlanul kijelentjük: Székelyföld területi autonómiája nem sérti Románia területi egységét és állami szuverenitását, nem sérti a Székelyföldön élő román és más nemzetiségű polgárok érdekeit, sem Románia alkotmányát! Székelyföld autonómiája - hasonlóan az európai gyakorlathoz - azt jelenti, hogy a szülőföldjén többségi székely-magyar közösség joga és tényleges képessége saját felelősségére és az egész régió érdekében átvenni a közérdekű problémák jelentős részének megoldását, a szubszidiaritás elvének megfelelően, Székelyföld területén élő minden nemzeti közösség érdekében. Ez Románia érdekeit is szolgálja. Az autonóm régió az állam és a kollektivitás között elhelyezkedő demokratikusan választott testülettel rendelkezik, az önigazgatás hatásköreit gyakorolja, ennek megfelelő közjogi státussal és jogosítványokkal rendelkezik.

Románia, amikor csatlakozott az Európa Tanácshoz egyoldalú kötelezettséget vállalt a tanács 1201/1993 számú ajánlásának teljesítésére, amely ezáltal kötelező érvényűvé vált. A dokumentum 11. cikkében kimondja:

,,Azokban a körzetekben, ahol egy nemzeti kisebbséghez tartozó személyek többséget alkotnak ezen személyeknek jogukban áll, hogy sajátos történelmi és területi helyzetüknek megfelelő és az állam nemzeti törvénykezésével összhangban álló helyi vagy autonóm közigazgatási szervekkel, vagy különleges státusszal rendelkezzenek." Az eltelt negyed század során Románia ezt a kötelezettségvállalását nem teljesítette, az ezzel kapcsolatos párbeszédet hatóságai elutasították.

Mindezek szellemében:

Követeljük, hogy a közigazgatási átszervezés során Székelyföld alkosson önálló, autonóm jogkörökkel rendelkező közigazgatási és fejlesztési régiót a Székely Nemzeti Tanács által kidolgozott és a parlament elé terjesztett jogszabálytervezet alapján!

Kérjük, hogy a román kormány és parlament a közigazgatási átszervezés, a statútum-tervezet vitája során tartsa tiszteletbe, a székelyföldi közösség akaratát és vállalt nemzetközi kötelezettségeit.

Követeljük, hogy a parlamenti vitával párhuzamosan a kormány kezdjen párbeszédet Székelyföld státuszáról a székely nép legitim képviselőivel, a Székely Nemzeti Tanáccsal és a székely önkormányzatokkal!

Tiltakozzunk az ellen, hogy a jogállam intézményeit az itt élő, román állampolgárságú magyarok elnyomására, megfélemlítésére és üldözésére használják!

Teljes és tényleges szabadságot és egyenlőséget akarunk Székelyföld minden lakosának!

Autonómiát Székelyföldnek, szabadságot a Székely Népnek!

Marosvásárhely, 2018. március 10.Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  TÖRTÉNETEK,ÍRÁSOK,HÍREK  
Boros Imre: Régi szerveződések
  2018-03-06 21:28:17, kedd
 
  A néplélekben régóta evidencia, hogy a világ sorsának alakulását a pénz határozza meg. Ezt a sorsot pedig azok irányítják, akik a pénz felett rendelkeznek. Ők többnyire kerülik a nyilvánosságot, csak a politikai hatalmasságokkal tárgyalnak a közönség előtt ismeretlen helyeken és időben, és főként a közönség elől elzárt témákról. Információmorzsák többnyire hatalmas időbeli késedelemmel, de időnként mégis előkerülnek.

Példaként említenénk a középkorban hazánkban is ,,tevékenykedő" zsidó Fugger családot, amelynek tagjai még a német-római császárt is írásban emlékeztették a nekik tett ígéreteire, melyeket a megválasztása támasztékára juttatott csinos summa fejében vállalt. Vagy ott van az az eset is, amikor a Magyar Királyságot elzárták a pénzveréshez szükséges nemesfémforrásoktól éppen a mohácsi csatát megelőző években. Az ilyesmihez mindig kellettek honi közreműködők is, és sajnos általában voltak is. Az is közszájon forgott, hogy a 18. század második és a 19. század első felében egyetlen ország sem kezdett háborúba anélkül, hogy erre az ötletre a zsidó Rothschildok rá ne bólintottak volna. (Egyedül Napóleon vette magának a bátorságot, és megalapította a Banque de France-t.)

Lincoln is próbálkozott saját állami pénzzel, négyszázmillió dollár értékben bocsátotta ki az úgynevezett zöldhasú, azaz greenback dollárokat a súlyos kamattal terhelt magánpénzek helyett, hogy a polgárháború költségeit finanszírozni tudja. Szomorú sorsa ismert. Az Európát maga alá gyűrő Napóleonnak is buknia kellett.

Amikor már a tradicionális monarchikus berendezkedés a pénz urainak nem tetszett, akkor a jól megalkotott és felettébb félrevezető ,,szabadság, egyenlőség, testvériség" hármas jelszavával és természetesen temérdek pénzzel alátámasztva vérzivataros forradalmakat robbantottak ki, és elsöpörték a nekik nem tetsző uralkodói hatalmat, és a haladást, a demokráciát hangoztatva új hatalomtípust építettek ki. Ahol a hatalomgyakorlás hétköznapjai már elkülönültek a valós és nagyon is stabil uralmi struktúráktól (köztársaság, leváltható vezetőkkel).

A hivatalos kanonizált történetírás a pénz és urai történelemformáló szerepét még elnagyoltan sem tárgyalja, az időnként napvilágra kerülő egyértelmű bizonyítékokat is igyekszik relativizálni.

Támaszkodva a francia forradalom sikerére, a 19. század második felében végleg megérett az elhatározás a pénz uraiban, hogy nem kívánnak többé uralkodókkal bajlódni a pénzügyekben, hiszen időnként még a rövidebbet is húzhatják. Nehéz az ,,önfejű" uralkodóktól megválni, kiváltképpen akkor, ha azok a pénz dolgában is kiokosodnak, mint azt Napóleon is tette. Választhatóvá és egyben gyakran cserélhetővé is kell lehetőleg mindenütt az államhatalmat irányító politikai vezérkarokat tenni. A népet pedig az időnként szükségessé váló cserékre rá kell hangolni, demokratikusnak feltüntetett választások keretében. Ez a megoldás kétségtelenül nagyobb és folyamatos felkészültséget, jóval nagyobb infrastruktúra mozgatását és aktivistahálózatot követelt.

Sokkal többe is került, de jóval többet és nagyobb biztonsággal hozott.

Bár a 19. század második felében gomba módra szaporodtak a különböző titkos társaságok és az igehirdető sajtótermékek, a nagy változást és a kívánt áttörést mégis az első világháború hozta meg. Eltűntek a monarchiák, a néhol megmaradt uralkodóházak hatalma szimbolikussá vált, Európában mindenütt beállt a sokkal több mozgási lehetőséget biztosító parlamenti váltógazdaság. A pénz urai az arany mint valódi értékkel bíró pénz által kikényszerített szigorú kötöttségtől is megszabadultak, pénzt saját érdekeik mentén teremtettek és szüntettek meg.

A második világháború és az utána jövő évtizedek alatt a rendszert tökéletesítették. Minden egyes mozzanat taglalása helyett itt arra utalnék, amit rugalmasságban a pénz urainak biztosítottak az 1973 utáni évek, amikor a dollárnak az utolsó köteléke is megszűnt az arannyal szemben, és árfolyama szabadon mozoghatott.

A folyamat betetőzése 1989 után következett be a pénzforgalom teljes körű liberalizálásával, és annak kiterjesztési kísérletével szinte a Föld minden valamirevaló országára, ahol értéktermelés folyik. Ez teremtette meg a pénz urainak a totális szabadságot, hogy a világban előállított egyre halmozódó értéktömeg növekvő hányadát magukévá tegyék a pénzrendszernek biztosított szabadságok révén. A kamatok és az árfolyamok szabad alakulása lehetővé tette, hogy játszi könnyedséggel emeljenek óriási összegeket egyik államból a másikba. Ráadásul az országok arról is lemondtak a teljes valutaátváltási szabadság keretében, hogy a tőlük kiutalt összegek természetét ellenőrizzék. Az összegek számolatlanul vándoroltak adóparadicsomokba, ahol csekély adó ellenében nem szoktak kérdéseket feltenni az összegek tulajdonosainak. Az adófizetés a magas pénzügyi körökben egyszerűen kiment a divatból, a jelszó a gazdasági élet liberalizálása volt.

Az adóbevételeiktől megkurtított államoknak a működtetéshez természetesen pénzre volt szükségük, amit hitelben és jó kamatért készséggel kínáltak a pénzurak. Az elmúlt jó négy évtizedben bőséges forrás keletkezett arra, hogy a pénzurak hatékony, világot átfogó hálózatot szervezzenek az őket támogatókból. Mindenekelőtt a nagy nemzetközi szervezetek álltak az érdeklődés fókuszában, valamint a nagy súllyal rendelkező államok vezető politikusai, politikai irányultságtól függetlenül. (A tisztánlátás érdekében elég, ha valaki áttekinti, hogy az amerikai pénzóriás, a Goldmann Sachs a világon milyen posztokra ültette be embereit az elmúlt évtizedekben. Egyebek mellett amerikai pénzügyminiszter is ötször tőlük került ki.)

A hálózatnak járó fizetséget szintén adóparadicsomokba utalták a pénz urai. Ha viszont meginog a bizalom, ez is kiderülhet, mint ahogy néhányszor már megtörtént. Mára azonban úgy tűnik, hogy a pénzhatalmasságok lemondtak a véres forradalmak kiprovokálásáról, csak ha nagyon szorít a cipő, akkor kellenek a modern képi technikákkal jól dokumentálható ,,nem tetsző" kormányok elleni demonstrációk.

Ez történt például a Majdanon, Kijevben. Ám ennél sokkal kedveltebb módszer a civilezés. A ,,nem tetsző" kormányok ellen ,,jóakaratú civilek" lázadoznak, és oktatják a népet. A kisszámú, de felettébb agresszív ,,civilek" mindig ,,nemzetköziek", és tevékenységüket külföldről finanszírozzák. És ha a kormányok esetleg a forrásokról érdeklődnének, akkor az durva eltiprása a civil kezdeményezéseknek, és azonnal iszonyú hangorkánt vált ki a nemzetközi sajtóban.

Mára a hálózatszervezés egyes országokban odáig jutott, hogy felelős politikai vezetők egyszerűen figyelmen kívül hagyják az érvényes törvényeket, és a törvénysértéseket emelik fel követendő példáknak.

Szervezett formában és leleplezett aktivistákkal az Európai Parlament is így működik, és továbbra is így diktálná az ütemet. A menekültügynek átkeresztelt migránsügy tipikus példa a törvények nyílt megsértésére, államvezetői segédlettel. Nagyon kiterjedt nemzetközi hálózattal és gigantikus finanszírozási forrásokkal állunk szemben, amit a világrend hívatlan átalakítói üzemeltetnek.

Képletesen mondhatjuk azt is, évszázados tapasztalatuk van abban, hogy a tüzet ott is fel tudják szítani, ahol szinte semmi éghető nem található. Számszerű többségben - egyben választók is - azonban mi vagyunk, akiknek ez nem tetszik. Ideje ennek tudatára ébredni, és a csereszabatos politikai rendszert ellenük fordítani, amíg eszükbe nem jut ezt a szabályt is megváltoztatni.


Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  TÖRTÉNETEK,ÍRÁSOK,HÍREK  
Maróth Miklós: A demokrácia ellensége az, aki a migrációt
  2018-03-06 21:24:35, kedd
 
  Maróth Miklós: A demokrácia ellensége az, aki a migrációt erőlteti

Pár éve még nem is tudtunk róla, mára viszont naponta hallunk a migrációról és annak az egész kontinensre kiterjedő következményeiről. A bevándorlással párhuzamosan pedig a multikulturalizmus is egyre többször vetődik fel problémaként. Milyen kihívások elé állítja Európát a helyzet?

Amikor az ember hosszú útra vállalkozik, tudja, hogy nehézségeket vállal- mondta Maróth Miklós Széchenyi-díjas akadémikus az M1 Ma este című műsorában. Hozzátette, ez fokozottan érvényes, ha valaki gyalog indul útnak vagy a tengeren akar átkelni, úszni tudás nélkül. Az út végén megpihen. De a migránsoknál nem erről szól a történet - magyarázta. Hozzák magukkal az otthoni mentalitást, valamint az otthoni törvényes keretei közül kiszabadulva többet engednek meg maguknak, mint otthon valaha.

Maróth Miklós megjegyezte, hogy a saját hazájukban nem tehetnék mindazt meg, amit Európában. Példaként a nők inzultálását hozta fel. Hozzátette, azt tapasztalják, hogy Európában semmiféle norma vagy szabály nem vonatkozik rájuk.

Tapasztalatokra hivatkozva úgy fogalmazott: minél többet kapnak, annál inkább követelőznek. Elmondta, hogy a német nyelvtanárok beszámolói szerint, amint megtanulják a nyelvet, tudásukat arra használják, hogy újabb követelésekkel álljanak elő.

Kérdésre válaszolva elmondta, hogy a munkaerő-piaci jelenlétükhöz az írás-olvasás, valamint egy szakma tudása elengedhetetlen lenne. A 2015-ös hullám, ami Németországban rendkívül súlyos helyzetet teremtett, olyan emberekből állt, akik Törökországban nem találtak maguknak munkát. Kifejezetten az a réteg indult meg, aki használhatatlannak bizonyult a török táborokban - szögezte le. A statisztika szerint az akkor érkezettek között kis számban helyezkedtek el.

Kiemelte, hogy az a tény, hogy valakit munkába állítanak, és egy folyamatot megtanítanak neki, még nem integráció. Európa tévesen definiálja az integráció jelentését. Maga a nyelv elsajátítása sem az - tette hozzá. A bevándorlóknak a kultúrához az erkölcsi értékekhez kellene adaptálódniuk, amelyek Németországban vannak. Erről azonban szó sincs - jelentette ki.

Azt is megemlítette Maróth Miklós, hogy nem normális, ha több a bevándorló egy adott városban, mint az őslakos. Holott vannak német városok, ahol ez a helyzet fennáll.

A bevándorlók 18 és 21 éves koruk között szülnek gyerekeket, tehát öt generáció fér bele száz évbe. Egy-egy generációban 5-6, vagy épp akár 10 gyerek is - mondta a szakértő az M1 műsorában. Az őslakosok ezzel szemben 30 éves koruk után kezdenek családot alapítani, azaz számukra három generáció fér bele 100 évbe és másfél gyerek születik.


Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  TÖRTÉNETEK,ÍRÁSOK,HÍREK  
Dr. Weixl-Várhegyi László: A MIGRÁCIÓ ÉS A SOROS TERV ELLENI
  2018-03-05 23:42:39, hétfő
 
  A MIGRÁCIÓ ÉS A SOROS TERV ELLENI BIZONYÍTÉKOK

Tudtad ezt a migráns áradatról? Nem mindenki terrorista közülük, de mindenki bioterrorista!! Már több millió közülük itt él Európában, de Soros, és a migrációt itthon támogatók Magyarországra is több tízezer bioterroristát szeretnének betelepíteni, hogy ne legyen senki biztonságban országunkban.

Ha valaki Magyarországból Afrikába, vagy Ázsiába utazik, akkor fel kell keresnie az orvosát és meg kell tőle kérdezni, hogy milyen védőoltást célszerű kapnia, ha például azokba az országokba utazik, ahonnan a migránsok tömegei özönlenek Európába.

Az ott élő emberek szervezete már alkalmazkodott az ottani helyi kórokozókhoz és nem terheli meg úgy a szervezeteiket egy-egy fertőzés, mint azokét, akik nem ott születtek, nem ott élnek. Ha ezek az emberek Európába jönnek, ahol az emberek immunrendszere még nem alakított ki megfelelő védelmet a migránsok által behurcolt kórokozókkal szemben, akkor megfertőzik az európaiakat.

A napokban ütötte fel a fejét a kanyaró járvány Románia, Ukrajna és Szerbia felől, mert újabban ezeken az országokon keresztül próbálkoznak Magyarországra és azon keresztül Nyugat Európába jutni. Sajnos ukrajnai magyar területen, már magyar származású gyermek áldozatot is követelt a kanyaró! De nem csak a kanyaró, hanem Európában ismeretlen TBC kórokozó (pl.: az a típusos tüdőgyulladásé) is megjelent, amellyel szemben az európaiak szervezete nem védett.

Ugyanígy Svédországban több mint 300 %-al nőtt az AIDS-es megbetegedettek száma, de az egyéb nemi betegségek száma még ettől is jóval nagyobb arányban nőtt. Malmőből például pánikszerűen költöznek el svédek, mert a migránsok bandákba szerveződve veszélyeztetik az ott lakók életét és biztonságát. A nők és a lánygyermekek sehol sincsenek Európában biztonságban, ahol migránsokat telepítettek le!

Nem lenne jó, ha lányainknak és asszonyainknak a migránsok erőszakos nemi cselekményei miatt, állandó félelemben kellene élniük országunkban, hogy a migránsok meg ne erőszakolják őket, mivel a szélsőséges iszlám-vallási irányzatok szerint, az ilyen erőszak nem bűncselekmény, hanem dicsőség!

Köztudott, hogy a migránsok legtöbbje, ahol megfordul, hatalmas szeméthegyeket hátra hagyva, nem éppen megfelelő higiéniával él (nem használnak WC-papírt!) és ha egy ilyen kezű migráns megfog bármit a közlekedési eszközökön, vagy közforgalmú helyeken, mosdókban, WC-ben, stb. akkor megfertőzi a gyanútlan és megfelelő védelemmel nem felkészült szervezetű embereket.

Tehát véleményem szerint ezzel egy bioterrorizmust hoztak Európára és sajnos ránk, magyarokra is, mivel nagyon sokan megbetegedtek már eddig is közülünk. Az általuk behozott vírusokat és baktériumokat és az azok által előidézett betegségeket megfelelő tapasztalat hiányában nem ismerik fel elsőre az egészségügyben, s ez miatt már történtek halálesetek és súlyos megbetegedések is Európában és nálunk is.

Ez amolyan rejtett bioterrorizmus Európa népe ellen, ugyanis az ázsiai, afrikai kórokozókat még azok is behozzák Európába, akik higiénikusabban élnek, mint a migránsok tízezrei. Lehet, hogy Sorosék azt akarják, hogy ez által is gyérüljön a magyar és az európai lakosság?

Itt van például Szegeden az Ahmed-féle migráns per, ahol egy volt szocialista igazságügyi miniszter védi a terrorista migránst egy szocialista vezetésű megyei városban, ahol maga a vezető kijelentette, hogy ha tehetné, akkor első intézkedése lenne lebontani az országot és az országhatárt védő kerítést. Szerencsére a bíróságot nem fogja tudni befolyásolni még így választások előtt sem, hogy az MSZP politikai nyomásának hatására felmentse Ahmedet, aki bizonyítottan terrorista, mivel több útlevéllel is rendelkezett az elfogásakor és mégsem a hivatalos úton lépett az országba, vagy Európába, hanem illegálisan, hogy ne kerüljön a biztonsági erők látókörébe!

Ő tehát nem csak bioterrorista, hanem valódi terrorista és ha nem fogták volna le a magyar hatóságok, akkor ki tudja, hogy már hány ember élete száradna a lelkén Európában, vagy itthon is.

Ilyen embert és ehhez hasonló embereket szeretnének a magyar ellenzéki pártok országunkra szabadítani?

A migrációt szervező Sorosék egy világ-lakossággyérítést szeretnének elérni a migrációval nem csak a magyarok és az európaiak, hanem maguk migránsokkal szemben is, csak azok annyira tudatlanok az ilyenekben, hogy nem veszik észre a rájuk leselkedő veszélyeket, melyek az alábbiak:

- A migránsok immunrendszere sincs felkészülve az Európában jelenlévő kórokozókkal (vírusok, baktériumok, paraziták stb.) szembeni védelemre. Tehát az Ő immunrendszerüket pedig a mi kórokozóink támadják meg, melyekkel szemben mi védettek vagyunk, és okoznak náluk betegségeket és elhalálozásokat is. A 2015-ös migrációs-hullám óta napjainkig több mint 300 ezer migráns tűnt el az élők sorából és hozzátartozóik is eredménytelenül keresik őket és a hatóságok sem tudják, hogy hova tűntek? Érdekes, hogy egyes nyugati országokban megszűnt a szerv-donorok toborzása. Ez már tömeggyilkosság velük szemben is és akik a migrációt támogatják semmivel sem különbek az auschwitzi hóhéroktól!!!!

- Ha egy fehérbőrű európai Ázsiába, vagy Afrikába megy akkor ott a jóval több napsütéses óraszám miatt lebarnul, hogy a szervezete így védekezzen a napsütés káros hatásaival szemben, valamint azzal szemben, hogy a szervezetében ne termelődjen a szükségesnél több D3 vitamin. Ha viszont egy fekete, vagy sötét bőrű (a továbbiakban színesbőrű) jön Európába és különösen Észak-Európába, akkor az ő bőrük nem fehéredik ki az általuk megszokottól jóval kevesebb napsütés miatt. A Nap sugarai sokkal hegyesebb beesési szögben érik a színesbőrűek testfelületeit, ráadásul a hidegebb időjárás miatt a ruházataik jóval kevesebb szabad bőrfelületet adnak a Nap sugarai számára. Ez miatt szervezetükben nem termelődik megfelelő D3 vitamin és nagyon kevesen vannak közöttük, akik ezt a veszélyt felismerve (nagyon alacsony tudás- és intelligencia szinttel rendelkeznek, ezért is tudják őket beszervezni a szélsőséges iszlám szervezetek!), megfelelő dózisban, táplálék-kiegészítőkkel pótolják a szervezetük számára a hiányzó D3 vitamint (még egy ezrelékük sem szed D3 vitamint!).

A D3 vitaminhiány miatt csontozataik meggyengülnek, elkezdődik náluk a csontritkulás valamint a vörös csontvelőik gyengülése miatt vérképző szerveik sem termelnek elegendő mennyiségű és megfelelő minőségű vért.

Svédországban dolgozó orvos ismerőseim elmondták, hogy a színesbőrűek között, a 30 év felettieknél már elkezdődik a csontritkulás és a vérképző szervek zavarai miatti megbetegedés. Ez túl nagy terhet ró az adott ország egészségügyi ellátó rendszerére, valamint a munkaképességeik csökkenése miatt fiatalon leszázalékolásra kerülnek és segélyezni kell őket amíg élnek. A migráns segélyesek nagy száma miatt az adott ország állampolgárainak segélyre szorultjai is hátrányba kerülnek!!

Érdekes még az is, hogy a bőrszín miatti D3 vitaminhiányban megbetegedettek között kevesen érik meg az 50. életévüket. Akik pedig idősebb korban kerültek migránsként Észak-Európa, Nyugat-Európa országaiba, azok pedig átlagosan, az említett okok miatt, 10 éven belül elhaláloznak. Sorosék lakossággyérítő programja ezen országokban már jól működik ma is. Ha valaki nem is keresztény, de függetlenül attól, hogy milyen pártállású, és jobb érzésű ember, akkor nem támogatja ezt a bennünket is és a migránsokat gyérítő hóhérok programjait.

Kérek mindenkit, hogy gondolkozzon el azon, hogy milyen veszélyeket zúdíthatnak népünkre és Európára azok, akik a migrációt és az országunk határait védő kerítést lebontását támogatják. Jómagam több diplomával (mérnöki, rendvédelmi, valláselméleti, pedagógusi, egészségügyi) rendelkezem és életem 71 éve alatt atlétaként, s az Alba Regia Atlétikai Klub szenior atlétájaként (1963 óta dobálom a kalapácsot). Minden földrészen, összesen 50 országban jártam (nyertem veterán olimpiát és többszörös világ- Európa- és magyar bajnok vagyok) és szereztem tapasztalatot, mint alternatív-, természet- és népi gyógyító az ottaniak életéről, betegségeikről és azoknak okairól.

Ezért megfelelő tapasztalatokat szerezve átlátom Sorosék mesterkedéseinek következményeit, melyre ezúton szeretném felhívni honfitársaim figyelmét a közelgő választások előtt, hogy menjenek el szavazni és szavazataikkal akadályozzák meg, hogy ne a bioterroristák migráns- és magyar gyérítő programjai valósuljanak meg Magyarországon.

Ha sikerül Sorosék terveit keresztülhúzni, akkor egyre több nép és ország fog fellépni a Soros-tervet támogatókkal szemben, ezért fontos, hogy szavazatainkkal védjük meg Európa- és országunk keresztény értékeit biztonságát és egészségét!

Weixl-Várhegyi László nyugdíjas rendőr alezredes, az International Police Assotiation, a Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesületének és az AMORC Rózsakeresztes Rend tagja


'Dr. Weixl-Várhegyi László
biolaci47@gmail.com
www.vitaminstation.hu
 
 
0 komment , kategória:  TÖRTÉNETEK,ÍRÁSOK,HÍREK  
     1/150 oldal   Bejegyzések száma: 1497 
2018.02 2018. Március 2018.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 97 db bejegyzés
e év: 329 db bejegyzés
Összes: 23270 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1395
  • e Hét: 36900
  • e Hónap: 156676
  • e Év: 584511
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.