Belépés
fonetika.blog.xfree.hu
Kicsit erotikus, kicsit pikáns, szókimondó oldal az enyém. Kiskorúak, prűdek ne látogassák! A beszólás súlyosan károsítja az Ön és környezete egészségét! Fonetika -----}}----{@
1958.12.22
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/148 oldal   Bejegyzések száma: 1474 
Ördögi kör....
  2010-01-18 10:20:51, hétfő
 
  A NŐ, és FÉRFI közti kapcsolat mindig is ördögi kör volt...
Volt aki jobban, volt aki rosszabbul élte meg ezeket a dolgokat...
Nem lehet különbséget tenni a kapcsolatok közt, de viszont nincs két egyforma kapcsolat sem...
Az ellentmondások tömkelege jellemzi a két nem közti viszonyt...
A körből kilépni nem tud az, aki szeretni akar, és boldoggá tenné a másikat...
Ha valaki egyszer megérzi a szerelem ízét, Ő már elveszett ember, legyen az FÉRFI, avagy NŐ...

Csodálatos érzés a szerelem, ezt bizton állíthatom, de emellett egy kínszenvedés is, a maga valójában...
Szenvedés az állandó bizonytalanságban...
A csalódások, a féltékenység, a kísértések...
Ezek mind, mind a szerelem fenntartói, és egyben megrontói...
Ebből az ördögi körből nem lehet szenvedések, fájdalmak nélkül kilépni...
Ezen gondolkodjon el mindenki, aki szerelemre vágyik...
Ha egyszer szerelmes leszel, akkor csak úgy tudsz fájdalmak nélkül élni, ha az örökké tart...
Ördögi kör a szerelem... 
 
0 komment , kategória:  Ez+Az  
Az OK szó eredete
  2010-01-16 12:15:54, szombat
 
  Állítólag a vietnami háború óta használják. Az amerikai katonák jelentették a veszteségeket, és ha nem volt, akkor csak ennyit mondtak, OK. Az "0" a nullát, a "K" pedig a kill -t jelentette, vagyis szó szerinti fordításban nulla gyilkosság, nem halt meg senki aznap.  
 
0 komment , kategória:  Ez+Az  
Zulu esküvői ceremónia
  2010-01-16 08:40:25, szombat
 
 Tradícionális zulu esküvői ruhába öltözve járta el násztáncát a dél-afrikai elnök, Jacob Zuma és újdonsült felesége, Thobeka Madiba, hogy megünnepeljék saját egybekelésüket. A hölgy egyébként a harmadik first lady lesz az országban, lévén az elnöknek már van két felesége, és poligámiát gyakorol.
 
 
0 komment , kategória:  Ez+Az  
A világ két oldala
  2010-01-08 14:08:55, péntek
 
 


 
 
0 komment , kategória:  Ez+Az  
Így kell ezt csinálni!
  2010-01-08 14:05:44, péntek
 
  Dolgok, amelyeket egy ideig nem ajánlott az újdonsült férjed vagy a frissen hozzád költözött barátod előtt csinálnod.

Ezért jó, ha a nő például elvonultan szépül, és a párja csak a végeredményt látja. Ne szőrtelenítsen, gyantázzon, szedjen szemöldököt, nyomkodja bőrét a férfi előtt. Legyen számára titok, hogy mi mindent kell annak érdekében tenni, hogy a nő csodálatosan nézzen ki.

A tisztálkodás is maradjon magánügy, persze ez alól kivételt képez egy kellemes közös fürdőzés, habfürdővel, gyertyafénnyel. De a mindennapos zuhanyzás, arclemosás stb. intézzük egyedül!

Ahogy a wc-ügyleteket is. Vannak párok, akiknek ez nem okoz gondot, bátra végzik dolgukat a kedves előtt, de a legtöbb embernek ez talán a legintimebb pillanata.

Ugyanilyen kategória a menstruáció. Ne cseréljünk tampont, betétet a férfi előtt, hiszen ami nekünk természetes, az lehetséges, hogy neki meghökkentő.

Ne hordjunk otthon kinyúlt pólót, fakult, foltos nadrágot. És ne is aludjunk ilyesmiben! Adjuk meg a módját az otthon eltöltött időnek, ahogy az alvásnak is. Persze nem kell elegánsan főzőcskézni és takarítani, de egy jó szabású melegítő, amelynek színe is passzol a személyiségünkhöz, külsőnkhöz, tökéletes! Éjszakára legyünk hódítóak! Egy szép szaténhálóing vagy baby doll megteszi a hatását!

A hétvégi igénytelenséget is hagyjuk el! Ugye milyen jól esik hétvégén ki sem mozdulni, kicsit elengedni magunkat? Ezt a párunkkal is megtehetjük, de a hajmosás és a szőrtelenítés mellőzését inkább ne! Minden férfinek jó érzés egy illatos nővel lustálkodni egész nap! 
 
0 komment , kategória:  Ez+Az  
Magyar rendszám
  2010-01-08 14:03:09, péntek
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Ez+Az  
Spirál
  2010-01-08 14:02:01, péntek
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Ez+Az  
Punci illatú parfüm
  2010-01-08 14:00:30, péntek
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Ez+Az  
Köss rá csomót!
  2010-01-08 13:58:14, péntek
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Ez+Az  
Pénzhoroszkóp
  2010-01-04 09:07:19, hétfő
 
  KOS:
A szerencsések nem üres zsebbel kezdik az újesztendőt, mivel pénzük érkezhet, akár munkájuk ellenértékeként, akár kölcsönként. Aki egy magasabb pozícióban kezd, szintén előnyösebb jövedelemre számíthat, illetve lesz, aki ennek tudatában keres, s talál egy új munkalehetőséget. A jövő hét is bevételt ígér, igaz csak kisebb nagyságrendben. A hónap második felében is érkezhet pénze, lehet, hogy egy múlt évi nagyobb megbízás ellenértékeként. Ugyanekkor a befektetési és kölcsönügyek is kedvező fordulatot ígérnek. Azonban célszerű tartalékot képezni, mert a február nagyobb kiadásokat jelez.

BIKA:
Az ünnepek alatti kiköltekezés után üdvözítő hír lehet, hogy pénz érkezésére van kilátása, különös tekintettel vonatkozhat ez a külkapcsolatokban, esetleg az oktatásban érdekeltek számára, s ez az összeg egy rendkívüli juttatásként is érkezhet. Noha nehéz a gazdasági helyzet, néhol egy béremelés is elképzelhető, netán az éves jutalom most kerülhet átutalásra. Aki pedig új feladatkörben kezd, szintén előnyösebb juttatásban reménykedhet. A jövő héttől, a még függő gazdasági ügyei vehetnek új és kedvező irányt. A csillagok üzenete szerint az év első két hónapja kedvező a pénzügyekre nézvést!

IKREK:
Aki megtakarításokban érdekelt nyereségre számíthat, illetve, lehet, hogy egy előnyös befektetési lehetőséggel keresik meg önt, amit érdemes megfontolni! Ám nem mindenki ilyen szerencsés, így lehet, hogy pénzhez csak hitel útján jut, ám ezt siker övezi, így, ha már elindította a folyamatot, most folyósíthatják az összeget, ha pedig csak a tervezés stációjánál tart, most érdemes megkezdeni az ügymenetet. Az üzleti életben érdekeltekre is rámosolyoghat szerencsecsillaguk, egy gyümölcsöző ajánlat formájában. Ám aki hitelt törleszt a hónap végén igen megterhelő lehet annak kigazdálkodása.

RÁK:
A héten pénz érkezésére számíthat, mely lehet, hogy például egy titkos üzletből származik, de elképzelhető, hogy valamelyik üzletfele így tesz tanúbizonyságot hálájának jelképeként. Egy szerencsés társulás is haszonnal kecsegtet. Az üzleti életben érdekeltekre is egy sikeres hét vár, ugyanis egy gyümölcsöző üzlet van kilátásban, aki pedig már korábban előkészítette, most a szerződés aláírásra kerülhet. Ha kölcsönt kíván felvenni, érdemes még a héten az ügyet elindítani, mert a jövő héttől az ilyen természetű ügyeiben megtorpanás várható. Elöljáróban annyit: a február is kedvez pénzügyeinek.

OROSZLÁN:
Lesz, aki oly szerencsés, hogy egy rendkívüli juttatásban részesül, ami lehet egy természetbeni javadalom része is. Esetleg egy múlt év végi külön juttatás most kerül kifizetésre. Néhányan új munkaterületen, esetleg felelősségteljesebb pozícióban köszöntik az újévet, így remélhetőleg juttatásaik is kedvezőbbek az előzőhöz képest. Aki a tárgyalóasztalhoz ül, most egy remek szerződést hozhat tető alá. Aki pedig valamely adásvételt tervez, azt is siker övezi. Többen tapasztalhatják, hogy nem elvárásaiknak megfelelő ütemben haladnak ügyei, de ez a jövő héttől egy dinamikusabb irányt vehet.

SZŰZ:
A szerencsés heti bolygóállásoknak köszönhetően, szinte mindenki részesülhet egy kis jóból, tevékenykedjen bármely területen, esélyes hogy pénze érkezzen. Aki a privát szektorban érdekelt, új érdeklődők sokaságára számíthat, és ennek eredményeként bevételek gyarapíthatják bankszámláját. Sőt, ha kintlévősége lenne, most joggal bizakodhat annak megérkezésében. Ám a hónap további részében elképzelhető, hogy némelyek egy nagyobb összeget adnak majd ki, ami lehet egy nagyobb értékű vagyontárgy is, de az is elképzelhető, hogy ezt a kiadást a kényszer szüli, valamely meghibásodás okán.

MÉRLEG:
A jegy képviselői köreiből szerencsés az, aki megtakarításokkal rendelkezik, vagy valamilyen üzleti befektetésben érdekelt, mivel a héten haszonra onnan számíthat. Ám a banki ügyek sikert ígérnek, így ha valamilyen hitelhez szeretne jutni, a kérelmezést most érdemes elindítani, illetve egy lízing konstrukció is elképzelhető. Ha pedig ingatlanprojektben gondolkodik, arra is kedvezőek a heti állások. A hónap utolsó hetében a privát szektorban érdeklek egy nagyobb megrendelésre számíthatnak. Ugyanitt azonban egy nagyobb kiadás is elképzelhető, melyet lehet, hogy a szükség szüli.

SKORPIÓ:
A héten az üzleti tárgyalásoknak és szerződéskötéseknek juthat központi szerep. Így ha adásvételt tervez, ezt jókor teszi, mivel az ügylet folyamán számíthat a csillagok jótékony hatására. A hitelügyek is kedvezően alakulhatnak, és ha egy nagyobb értékű adásvételben érdekelt, melyhez valamely hitelkonstrukció is szükségeltetik, most az az ön számára kedvezően alakulhat. Ha pedig megtakarított pénzzel rendelkezne, most érdemes azt elhelyezni valamelyik pénzintézetnél. A hónap további részében, - különösen annak végén - pedig, ha van kintlévősége, annak megérkezésére lehet számítani.

NYILAS:
Sok szülött számíthat anyagi sikerekre, mely több komponensű is lehet. Így pénze érkezhet hivatásából, illetve egy új feladat is jövedelemtöbblet forrása lehet. Az is előfordulhat, hogy valamelyik jóindulatú támogatója révén jut többletbevételhez, vagy önnek szükséges protekciót keresnie ehhez, illetve egy szerencsés társulás is sokat lendíthet anyagi helyzetén. Ha pedig valamilyen külkapcsolatban érdekelt, esetleg az oktatás területén dolgozik, szintén bevétel várományosa lehet. Ám érdemes némi tartalékot képeznie, mert a hónap végén lehet, hogy ingatlanára szükséges költenie.

BAK:
A Bak igen jól bánik a pénzzel, így sokaknak lehet megtakarításuk. Így a héten vagy felveszik a kamatokat, vagy újbóli lekötést indítanak. Aki viszont megszorulna anyagilag, a hitelkérelmeknek is kedveznek az égi állások. A vállalkozásukat vezetőknek is reményteli változások várhatók, új érdeklődők és megrendelők formájában. Illetve néhányan egy új munkakört láthatnak el, akár egy felelősségteljes pozícióként, melyhez magasabb juttatás társulhat. Ám a hónap végén lehet, hogy egy nagyobb értékű ingóságra szükséges költenie, mely nagyságrendjét tekintve hasonlatos lehet a novemberihez.

VÍZÖNTŐ:
A heti állások a titkos üzleteknek is kedveznek, így előállhat az az eset is, hogy egy megállapodás a hivatalos utat megkerülve köttetik. A privát szférában érdekeltek sok érdeklődőre számíthatnak, akik szolgáltatásait kívánják igénybe venni. Adásvételek szempontjából az ingatlan-természetűekben ígérnek szerencsét a csillagok. Egy előnyös társulásra is lehetősége nyílhat, mely közösség gyümölcsöző lehet anyagi szempontból. A banki tranzakciók is sikert ígérnek, legyen szó akár hitelről, akár megtakarításról. Ha pedig kintlévősége lenne, annak megérkezése a jövő héten várható. HALAK: A jegy szülötteinek különösen a megtakarítások és a kölcsönök-banki ügyek területe az, ami előnyös változásokat ígér erre a hétre. De most érdemes marketingtevékenységet folytatni, illetve üzleti tárgyalásokat kezdeményezni, ugyanis esélyes, hogy több gyümölcsöző megállapodást írjon alá. Ajánlatos bevetni kapcsolati tőkéjét ügyei sikeréhez, mivel most megbízható patrónusokra találhat. A munkaviszonyban állók lehet, hogy egy új felkéréssel szembesülnek, mely anyagilag sem utolsó. A hónap utolsó hetében pénze érkezhet hivatásából, illetve egy sikeres tárgyalás gyümölcseként.
 
 
0 komment , kategória:  Ez+Az  
     1/148 oldal   Bejegyzések száma: 1474 
2018.11 2018. December 2019.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 15496 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 120
  • e Hét: 411
  • e Hónap: 2199
  • e Év: 209448
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.