Belépés
korall44.blog.xfree.hu
Én nem adom fel soha, Az élet bármennyire is mostoha! Bakó Istvánné
1944.02.03
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/15 oldal   Bejegyzések száma: 142 
Rákóczi Feri újra celebeket...
  2010-12-21 17:49:17, kedd
 
  Rákóczi Feri újra celebeket szívat!
2010. 12. 21., Life

Rákóczi Feri eszméletlen sikereket ért el 2010-ben. A TV2 A 40 milliós játszma című vetélkedőjének népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy az ünnepek alatt a hazai celebek is versenybe szállnak fogós kérdésekkel a milliókért.

A rádiós igazi arcát néhány hónapja ismerte meg jobban az egész ország, hiszen Ferit láthatjuk az Ezek megőrültek! és A 40 milliós játszma műsorvezetőjeként is. De vajon hogyan viseli ő ezt a hirtelen jött ismertséget a rádiós munkák után?"Rettenetes meló volt, de óriási szakmai siker lett az eredménye, és nagy lehetőségeket adott az élet. Nagyon boldog vagyok. Mindig is azt mondtam, hogy Isten a tenyerén hordoz. Nemigen szoktam előre gondolkodni, inkább csak úgy sodródom, és közben igyekszem jól eléldegélni. Egyébként pedig egy évvel ezelőtt is remekül éreztem magam a bőrömben csak rádiósként. Mindazonáltal azt gondolom, hogy egy újabb sikeres év állhat előttem. Eleinte voltak kétségeim, hogy beleillek-e majd a csapatba, de hamar összecsiszolódtunk, és remekül elökörködünk nap mint nap. Ami a szerepeket illeti: Balázs a főfej, ő vezeti fel a témákat, Jani és én pedig a két riposztoló csávó vagyunk. Sokat szívatjuk egymást, de ezt csak a show kedvéért tesszük. Van egy alapszabályunk: adásban mindent lehet, de nincs érte sértődés!" - vallotta a rádiós fenegyerek a Borsnak.

Feri nemrég lett ismét boldog apuka, így felmerül a kérdés, hogyan él családi életet egy ilyen elfoglalt közszereplő. "A Class FM-ből már egy körül otthon vagyok, így az egész délutánt a gyerekeimmel és a kedvesemmel tölthetem. Meg aztán szabadok a hétvégéim is. Ami a tévét illeti: az mindig szezonális. Van másfél kemény hónap, amíg éjt nappallá téve forgatunk, de utána nyugi következik. Be kell vallanom, hogy megszerettem a televízió világát. Meg is van az eredménye ennek a szerelemnek: az eredetileg négy hétre tervezett A 40 milliós játszma a két ünnep között celebekkel jelentkezik, január 3-tól pedig jön az Ezek megőrültek! újabb részekkel" - mesélte Rákóczi Feri.
 
 
4 komment , kategória:  Pletyka és humor  
A férfiak is buknak a bunkó...
  2010-12-17 17:49:05, péntek
 
  A férfiak is buknak a bunkó stílusra
HT2 /Borsa.hu/
Nemcsak a nők rajonganak közmondásosan a bunkó férfiak iránt: fordítva is így van ez. A szerepek pedig állandóan cserélődnek, úgyhogy mindenki megkapja a magáét.

Kicsit úgy éreztem magam a minap a buszon, mint Peti Állaházelőtt abban a sajnálatos poptörténeti mérföldkőnek számító dalban: balra tőlem egy szelíd, kedves, szép arcú lány állt, jobbra meg egy kurva jó nő, nem kis hangsúllyal a jelzős szerkezet első tagján. Persze csak azért stíröltem őket, mert nem volt nálam könyv (egyébként nyilván nem stíröltem volna, hanem a lapok fölött leskelődök diszkréten, ahogy szoktam), de mindegy is, ne kalandozzunk el. Szóval ott állok a buszon, eszem súgja, hogy balra figyeljek, az adott pillanatban a lábaim közt dobogó szívem súgja, hogy jobbra, és hát persze hogy túlnyomórészt inkább jobbra figyelek. Mindeközben fürkészem a két nő arcát, balról egy nyugodtnak és odaadónak tűnő ábrázat látható, jobbról meg egy hisztis picsa, akiről azonnal meg lehet mondani, hogy mikor mivel lesz baja (mindig mindennel), de én csak jobbra figyelek mindvégig.Miután mindenki leszállt, elgondolkoztam egy kicsit. Van ugyebár ez a közhiedelem, hogy a nők a bunkó férfiakat szeretik csak igazán. Nos, én ezt nagyon cáfolni nem tudom, mert annyi példáját láttam már, és látom jelenleg is, hogy még. Ellenpéldát is tudok azonban mondani sokat, és az a bökkenő, hogy ott meg a nő a bunkó az esetek többségében. Ráadásul nagyjából ugyanannyi ilyenfajta felállásnak voltam szemtanúja, mint ahány "tahó faszi + szegény áldozat csaj" konfigurációnak, szóval azt hiszem, ez esetben a nemi sztereotípiák nem nagyon működnek, legfeljebb csak annyira, hogy a férfiakról nem mondatik ki, hogy ők is szeretik - tágítsuk ki egy kicsit a bunkóság fogalmát - azokat a nőket, akik mellett nem csupa öröm az élet, hanem alkalmasint kifejezett megpróbáltatás. Hát pedig, kérem szépen, szeretik.

Rossz ezt persze bevallani férfiként, már csak a többiek nevében is. Nézem a kihasznált barátaimat és haverjaimat, az egyiküket a fix nője nyúzza évek óta, a másikat minden hónapban más vágja át a palánkon, pedig hát fess és daliás, értelmes, sikeres emberek (nem hiába az én barátaim és haverjaim). Többre volnának érdemesek, és mégis: az egyik morog, hogy nem jó, de csak nem dobbant, a másik meg egymás után gyűjti be az ugyanolyan nőket, aztán csodálkozik, hogy nem működnek a dolgok. Hát most mégis mit lehet erre mondani? Nyilván így van akkor megírva a nagykönyvben vagy a tenyerükben vagy a karmájukban vagy az ég tudja, hol - a lényeg, hogy valamiért így akarják. Nekem persze szarul esik ezt látni, de hát nincs beleszólásom abba, hogy mi történik velük.Annál is inkább, mivel nyugodtan el lehetek foglalva azzal is, hogy mi van velem, ugyanis nekem sem ez a buszos történet a legdurvább a nőkkel kapcsolatos portfóliómból. Ezt még sokkal rosszabb bevallani, de nem is csak egyszer fordult elő, hogy eltapsoltam egy igazán jóra-, sőt akár szemrevaló csajt pusztán azért, mert bejött a képbe egy nála nyilvánvalóan rosszabb vétel, aki mégis valahogy izgalmasabbnak tűnt attól, hogy nem olyan szelíd és szolid, hanem éppen ellenkezőleg. Nem feltétlenül bunkókról volt persze szó, lehetett nekem túl gyors, túl harsány, túl akármilyen is az illető, a lényeg, hogy nem nekem való volt, és nem bánt jól velem, úgyhogy utólag foghattam a fejemet, hogy ezt is mi a francnak kellett. Megfogadtam persze már az első ilyen alkalom után, hogy na ilyet még egyszer soha, a második után pláne, de hát ez a - csakis Platón barlang-hasonlatához mérhető - buszos példa is jól bizonyítja, hogy azért sajnos nem feltétlenül jártam én még minden utcában, amit a jövőben szeretnék elkerülni. Nyilvánvalóan sokkal óvatosabb vagyok, mint régebben, és ennek meg is van a haszna, mert jóval kevesebb aknára lépek, de az ördög sosem alszik.

És nemcsak nálam, másnál sem. Mert az még csak hagyján, hogy azt kell mondani: a férfiak ugyanúgy buknak a bunkó (nem hozzájuk illő, elérhetetlen, stb.) nőkre, mint a nők a seggarcú férfiakra, de szerintem a nemi sztereotípiákat sem elég félretenni, hanem azt is, hogy vannak "bunkó" meg "jó" emberek. Elvégre minden relatív: aki nekem túl lassú, az lehet, hogy másnak már túl gyors, akinek én nem vagyok elég izgalmas, az legközelebb valaki más szemében unalmas lesz, és ezek a helyzetek folyton váltakoznak az életünkben: hol nekünk túl kevés valaki, hol mi vagyunk túl kevesek valakinek.

Persze le lehet élni egy egész életet az egyik meg a másik szerepben is, de jobbára azért fordulékony a kocka, mert ahogy a jó emberek unalmasak, úgy a tahók meg izgalmasak, szóval a legtöbbünknek kijut a lentből meg a fentből is. Az egálból viszont nem nagyon, mert két hatost baromi nehéz dobni, és jószerével csak a vakszerencsén múlik, hogy sikerül-e - ráadásul még akkor is tudni kell megállni, ami szintén nem egy könnyű dolog, szóval össze-vissza dobálózni sem elég. Viszont ha megtanulunk veszteni, összességében azért még mindig ez a legszórakoztatóbb szerencsejáték, amit sikerült kitalálni magunknak.
 
 
4 komment , kategória:  Pletyka és humor  
Szar az élet
  2010-07-16 15:56:55, péntek
 
  Szar az élet
EPIPAPI - 2010.07.16

ja...

A szépség kinyitotta pilláit, majd egy lassú, de annál érzékibb mozdulattal felkelt a tripla X-es, francia vízágyból.
Mezítelen testén a felkelő nap sugarai játszottak. Párduc termetével, mit párduc, Pannon puma lépteivel elindult a villában kis reggeli bolyongására. Csípőjének lágy ringásáról, fenekének pompázatos vonaláról most nem is szólok, szívbeteg vagyok, árt minden izgalom.
Szinte szelte a légkondicionált levegőt, szinte lebegett.
Egy tudatos, vagy tudat alatti mozdulattal jobbra vette az irányt a közel ezer négyzetméteres szerelmi fészekben.
Mit tesz isten, éppen ott volt az ötvenméteres, feszített víztükrű, fűtött medence.
Miután lábujjával belepöccintett a habokba, egy pompás mozdulattal belevetette magát.
Ki élvezett jobban a nő, vagy a víz, amelyik körbenyaldosta, örök titok marad.
Lágyan tempózott, majd a másik oldalon - mint Vénusz - kilépett a habokból.
A légbefúvó hamar megszárította őrületes testét.
Szökkenése a konyhába vitte őt, ahol is a nyolcvan négyzetméteren minden megtalálható volt mi szem szájnak ingere. Csipegetett egy ötezer forintnyit a tenger gyümölcseiből, majd honunk gyümölcseivel folytatta. Végezetül egy kis francia sajtot majszolt.

Hogy kipihenje a reggeli fáradalmait kilépett a villát övező százholdas pagonyba.
Ott már várta az erotikus masszázsnapozó.
Őrjítő mozdulattal helyezte rá még mindig mezítelen testét, és átadta magát a végtelen pihizésnek.

De az a kegyetlen svájci harangjáték tizenegy órakor megszólalt, jelezvén, indulni kell a Munkaügyi Központba, felvenni a segélyt.

EPIPAPI rovata (epipapi.virtus.hu)
 
 
4 komment , kategória:  Pletyka és humor  
Kiszel Tünde álla leesett
  2010-06-10 16:10:09, csütörtök
 
  Kiszel Tünde álla leesett


Vadonatúj mosollyal az arcán érkezik a belvárosi kávézóba Kiszel Tünde. A médiadíva nemrég tökéletesre csiszolta egyenetlen fogsorát, amely ugyan személyiségének egyik jellegzetessége volt, ám ő nem bírta tovább...
2010. június 6. 15:17 - Ruttka Ildi/Hírextra/

Tünde az utóbbi években több jelentős beavatkozással is változtatott külsején, viszont határozottan állítja: nincs az a pénz, amiért késsel vagy más módszerrel próbálná meg magáról művi úton eltüntetni az idő múlásának nyomait.

Kiszel Tünde dús, sötét hajkoronáját, vastag szemöldökét évtizedeken át nézhettük: így szoktuk őt meg, hiszen veleszületett jegyek voltak ezek. Pár éve hajszíne a sötétbarnából szőkére váltott, szemöldöke vékonyabb lett. A külső szemlélőnek nehéz volt megszoknia a gyökeres változást, nem úgy viselőjének, aki az utóbbi hetekben ismét megszabadult egyik jellegzetes vonásától.

Kicsit előreálló felső fogaid ugyanúgy hozzátartoztak karakteres vonásaidhoz, akárcsak vastag szemöldököd, sötét hajkoronád: valaha büszkén viseltél mindent, ami hozzád tartozott. Most viszont itt ülsz velem szemben szőkén, kiszedett szemöldökkel, ragyogó, egyenes fogsorral. Marad valami a régi Tündéből?


Ezúton szeretnék minden irántam érdeklődőt megnyugtatni, hogy semmilyen újabb változtatást nem tervezek magamon, legalábbis egyelőre. A hajamat pár éve azért festettem szőkére, mert vörös már voltam egyszer, gondoltam hát, kipróbálom a szőke színt is.

Egyik görögországi nyaralásom adta hozzá az apropót, ugyanis az erős napsugárzás olyannyira kivilágosította akkor a hajamat, hogy hazatérve a fodrászom ösztönzésére megpróbálkoztunk a melírozással. Ez annyira megtetszett, hogy végül teljesen szőkére festettem a hajamat. A szemöldökömet muszáj volt vékonyítani, hiszen az új színárnyalathoz már nem passzolt volna az eredeti forma. Ez úgy négy éve történt, de bármikor ,,visszaválthatok" a régi formámra, ha úgy akarom.

A vadonatúj mosolyod gondolom, már örökre így marad: miért került sor másik, alapvető külső jellegzetességed megváltoztatására?

Hosszú ideje éreztem, hogy rendbe kellene hozatnom egyenetlen fogsoromat. Az évek múlásával egyre jobban zavart, mind a harapásban, mind pedig esztétikailag. Hát most végre megcsináltattam! Kamaszkoromra ferdültek el a fogaim, és akkoriban nálunk még egyáltalán nem volt lehetőség a fogszabályozásra, szüleim hiába szerettek volna segíteni a problémámon. A megfelelő fogorvos kiválasztása sem volt egyszerű feladat, ezért is örülök, hogy egy véletlennek köszönhetően Gönczi Gábor ajánlására felkereshettem dr. Bátorfi Bélát, akinek ma tökéletes mosolyomat köszönhetem.

Leesett az állam, és egyben azonnal meg is nyugodtam, amint beléptem a doktor úr elképesztően jól felszerelt, modern, barátságosan berendezett rendelőjébe, ráadásul Bátorfi doktor személyében egy fantasztikus szakembert ismerhettem meg. Együtt döntöttünk a ,,szexi" megjelölésű fogtípusnál, hiszen ez illik hozzám leginkább, ráadásul csak egy hajszál választja el a ,,tökéletes"-től. Két és fél hónapon át tartott a teljes procedúra, ami közben sok fájdalmat kellett ugyan elszenvednem, de a végeredményt látva te is igazolhatod: megérte! Most már bátran mosolyoghatok!

Egy több héten át tartó fogászati tortúra idején fontos, hogy legyen valaki az ember mellett: a te esetedben ezt a nem túl hálás feladatot ki vállalta el?


Segített a nővérem is, a kislányom is, de a legtöbbször mégis a párom, Károly volt az, aki elkísért a rendelőbe, vígasztalt, ha kellett, és ápolt is, ha úgy adódott. Szinte minden kezelésen ott ült kint a váróban, tartotta bennem a lelket, ha féltem, kiváltotta a patikában a fájdalomcsillapítót és még jeges borogatást is csinált az arcomra szükség esetén. Nagyon hálás is vagyok neki mindezért. Én jól tűröm a fájdalmat, nem szoktam hisztizni az orvosi vizsgálatokon, de azért egy két és fél hónapos fogászati kezelés bárkit leterítene! Sokat sírtam közben, ám a könnyeimet igyekeztem befelé nyelni.

Ma már nálunk is egyre divatosabbak a plasztikai beavatkozások: el tudod képzelni, hogy az öregedés kivédése érdekében majd átszabasd valamidet, netán rendszeresen botox injekciókat adass be magadnak az arcodon keletkező ráncok kisímitására?

Nem tudok ilyesmit elképzelni magamnak, legalábbis jó sokáig biztosan szóba sem jöhet! Annyi ismert nő van a világon, akik idősebb korukban, ráncaikkal együtt is megnyerő jelenségek tudtak maradni, lásd Elizabeth Taylor, vagy Törőcsik Mari, Máté Erzsi. Ha az ember lánya elkezd öregedni, azt méltósággal kell tudni viselni, bár amit lehet természetes úton tenni a jó külső megőrzéséért, azt meg kellene tennie mindenkinek, nőnek, férfinak egyaránt. Helyes táplálkozás, testmozgás, sok alvás, minél kevesebb stressz. Bár ezt az utóbbit én is nehezen tudom kikerülni, holott állítom, hogy ez mindennek a rákfenéje! Amúgy pedig el kell fogadnunk, hogy öregszünk, ez alól senki nem lehet kivétel. Ha majd egy napon kicsit ráncosabb leszek, hát istenem! Csodaszer nincs, a belső szépség viszont mindörökké kitart.

Eddig is azt hallottuk, hogy Károly igazi lovag, tökéletes úriemberként viselkedik veled, hát most újabb bizonyságot tett erről fogászati kezeléseid kapcsán. Jól megvagytok?


Ó, nagyon is! Bár még csupán négy hónapja vagyunk egy pár, úgy tűnik, mintha sokkal régebben ismernénk egymást. Mindenki szerint összeillünk, és szerencsére ezt mi is így érezzük. Természetesen Károly is sokat dolgozik - vendéglátóiparban illetve kereskedelemben vállalkozó -, én is végzem a munkáimat, de ha a párom ráér, örömmel elkísér olyan tévéfelvételekre, rendezvényekre is, ahol nekem hivatalból kell megjelennem. Úgy vélem, mostanra sikerült jól beilleszkednünk egymás világába, valószínűleg épp emiatt is tudjuk annyira élvezni egymás társaságát, a szabadidőnket most már csakis együtt töltjük el.

A napokban egy gyermek illetve tini szépségversenyre leszek hivatalos zsűrielnökként, és terveink szerint is Károly el fog kísérni az ötnapos programra: bizonyára kellemesen érezzük majd magunkat az egyik sárvári wellness-szállodában, már van némi gyakorlatunk az ilyesfajta együttlétekben. Nemrég voltunk három napot Pécsett, ahol a Sikeres Nők Magazin tartotta szokásos tavaszi bálját. Több éve vagyok a lap főmunkatársa, rendszeresen írok cikkeket részükre, mindig örülök ezeknek a Pécsett rendezett nívós és kellemes összejöveteleknek. Károllyal most egy szép belvárosi hotelben laktunk, napközben nagyokat sétáltunk, szombat este pedig rengeteget táncoltunk a bálban! Remekül éreztük magunkat, az örömünket pedig csak fokozta, hogy a magunkkal vitt kislányom, Donatella a bál szépe lett!

Gondolom, Károlynak a régi mosolyoddal is tetszettél, de most bizonyára még inkább vonzónak talál. Ha veled is, sőt, a kislányoddal is ennyire jól kijön, nem kellene egy szép napon hivatalosan is megpecsételni a kapcsolatotokat?

Esküvőről még nem beszéltünk, túl korai volna ilyesmit tervezni, de soha ne mondd hogy soha! Bár én már egyszer voltam férjnél, ő is volt már nős, egyikünk sem zárkózik el a dologtól, úgyhogy még bármi lehet ebből a kapcsolatból, talán házasság is.
 
 
4 komment , kategória:  Pletyka és humor  
Fogyókúrás étrend
  2010-06-03 14:35:07, csütörtök
 
  Fogyókúrás étrend


/ZP.net/

HÉTFŐ:
Reggeli: Alma.
Ebéd: Tejfölös paprikás csirke illatának mély beszippantása, az asztalon hagyott morzsák, savanyúsággal.
Vacsora: 2 dl aludttej savója, néhány cukrászsütemény receptjének lemásolása.
KEDD:
Reggeli: Sárgarépa saját zsírjában, rágógumi.
Ebéd: Hatalmas tál töltött káposzta és a hozzávaló friss kenyér megtekintése, az edények elmosogatása.
Vacsora: A szabad szemmel is jól látható darabka sovány sajt reszelt káposztatorzsával megszórva.
SZERDA:
Reggeli: 5-6 teljes jógalégzés, félbevágott főtt tojás sárgájának a fele, de abból amennyi belefér.
Ebéd: Bécsi szelet és sült krumpli készítésekor lejátszódó fizikai és kémiai folyamatok elemzése céklával. Nagy tál túrós lepény lefényképezése.
Vacsora: A képek előhívása, savanyú uborka, hashajtó.
CSÜTÖRTÖK:
Reggeli: 1 db fürjtojásból készült rántotta, utána kifli, gyulai kolbász és vaj segítségével tízórai készítése a gyerekeknek.
Ebéd: Húsleves és rakott krumpli alkatrészeinek beszerzése a közeli ABC-ből. Madártej elhelyezése a hűtőszekrényben. Vágott vegyes savanyúság.
Vacsora: Ecetes hagyma citrommal.
PÉNTEK:
Reggeli: Főtt kolbász, mustár, tea, citrom, zsemle ízléses, már-már esztétikai élményt nyújtó elhelyezése az asztalon, mire a többiek felébrednek, frissen mosott káposztalével, kekszreszelék.
Ebéd: Gőzölgő bableves, csülökpörkölt, uborkasaláta lerajzolása, kiszínezése. 1 szelet kétszersült harmadszor is átsütve, nagy pohár Igmándi.
Vacsora: Hasított karalábé, dúsan díszített sárgarépaszeletekkel. Lefekvés előtt füldugó a korgó gyomor neszeiben kiküszöbölése.
SZOMBAT:
Reggeli: Joghurtba mártott almaszeletek, limonádé szaharinnal, nyomelemekkel ízesítve.
Ebéd: "Halászlé, túrós csusza, sütemény" címmel frappáns epigramma megalkotása, egy teljes kockasajt parádi vízzel.
Vacsora: Paradicsombelsőség, kamillatea, egy teljes rúd ropi.
VASÁRNAP:
Reggeli: Fagylalttölcsér, nagy adag friss levegő, sűrű szitán áttört kefir.
Ebéd: Ricinusleves, csontlében abált torma citromhéjszeletekkel, süteménymaradványok levakarása a tepsiről.
Vacsora: Amit a kanári meghagyott.korall44: Nekem is ezt a fogyókúrát kellene használnom, szerintem garantáltan lefogynék!
Csak most lelkierőt honnan vegyek hozzá? Aki tud segíteni ,kérem legyen szives segítsen!
 
 
4 komment , kategória:  Pletyka és humor  
Lazuljunk...
  2010-04-21 12:17:45, szerda
 
  Lazuljunk...
Szerzö: marky

Azok számára akik nincsenek tisztában a végtelen ciklus fogalmával egy számítógépes program esetében, a következő magyarázatot mellékeljük :

Egy igazgató így szól a titkárnőjéhez:
- Egyhetes kongresszusra utazunk külföldre, és remélem jól fogjuk magunkat
érezni együtt. Tedd meg a szükséges előkészületeket..
A titkárnő felhívja a férjét:
- Egyhetes kongresszusra utazunk külföldre a főnökkel. Légyszíves vigyázz
magadra míg távol leszek drágám!
A férj felhívja a szeretőjét:
- A feleségem külföldre utazik egy hétre. Mi is bulizhatnánk együtt
Hercegnőm.
A szerető (iskolai tanítónő) a gyerekekhez:
- Jövőhéten elintézendő dolog miatt nem jövök, így nektem sem kell
iskolába jönnötök.
Egyik gyerek a nagyapjához siet a hírrel:
- Nagyapa, jövő héten nem kell iskolába mennünk és a múltkor azt ígérted, hogy
elviszel kirándulni a hegyekbe, ha nem kell suliba mennem.
A nagypapa (a történetünkben eddig igazgatóként ismert) imádja az
unokáját ezért felhívja atitkárnőjét:
- Az unokám megkért, hogy töltsem vele a következő hetet, így nem megyek a
kongresszusra. Kérlek töröltesd a foglalásokat....
Titkárnő a férjhez:
- Az igazgató lemondta az utat, így a következő héten együtt leszünk
Drágám.
Férj a szeretőhöz:
- Sajnos nem lehetünk együtt Édesem, a feleségem mégsem utazik el.
A szerető értesíti a gyerekeket az iskolában:
- Az elintézendő dolog közben megoldódott, így a tanítás mégsem marad el.
Gyerek szól a nagypapának:
- Mégis lesz suli, nem tudunk most menni kirándulni.
Igazgató a titkárnőnek:
- Az unokám lemondta a kirándulást. Kérlek folytasd a megfelelő
előkészületeket a kongresszussal kapcsolatban..

Remélem már mindenkinek világos mi is az a végtelen ciklus.


 
 
4 komment , kategória:  Pletyka és humor  
Piacon a Passio rendezőjének..
  2010-04-09 18:37:02, péntek
 
  Piacon a Passio rendezőjének palotája
2010.04.05 /4 szoba/

Nyolc év után ismét színészként a vásznon Mel Gibson egy újabb összeesküvés-elmélettel, A sötétség határán című film főszerepében. A kihagyás éveit rendezőként teljesített botrányos filmjei és magánéleti botrányai töltötték ki. Az új filmmel, úgy tűnik, végül minden visszatér a megszokott kerékvágásba, hiszen még ingatlan piaci tervei is alakulóban vannak: három év után talán sikerült eladni a greenwichi, várkastélyra emlékeztető, rendkívüli építészeti adottságokkal bíró házát.A zömében republikánusok lakta, 61.101 főt számláló connecticuti Greenwich, az Egyesült Államok keleti partjai közelében, fél úton New York és Rhode Island között, közvetlenül Stamford mellett fekszik. A városka kétség kívül nevezetességként tartja számon a jelenleg Mel Gibson birtokában lévő Old Mill Farmot. Az 1926-ban épült ingatlant a neves amerikai építész, Charles Lewis Bowman tervezte George Lewis Ohrstrom közgazdász-cégalapító részére, aki a lovas sportok elkötelezettjeként volt ismeretes. Az építészt, Bowmant, ezért a munkájáért 1931-ben greenwichi építészeti medállal tüntették ki, 1932-ben a New York-i Építészeti Liga kiállításán szerepeltették az épületet, sőt, számos építészeti publikáció jelent meg róla azóta is, többek között az Architectural Record lapjain.Az Erzsébet-kori (késő Tudor) inspirációk alapján épült kőkastély és a hozzá tartozó istálló komplexum egy majdnem 1500 négyzetméteres területen fekszik, melyet James Doyl tájépítész labirintusokkal és francia kertekkel látott el. Összességében 15 háló- és 18 fürdőszoba áll a ház urának, az amerikai születésű, de Ausztráliában felnőtt színész-rendező rendelkezésére, valamint egy óriási - korhű, gigantikus méreteket magáénak tudható nagyterem. Ez utóbbi több mint 12 méteres katedrális boltozattal, színes ólomüveg ablakokkal, egy kő (énekmondó) galériával és egy kő kandallóval rendelkezik. A parkban úszómedence, egy lóistálló, és egy óriási terasz található. Távolabb egy teniszpályát alakítottak ki, valamint egy gerendaház, egy személyzeti lak és egy üvegház is megtalálható a telken, sőt, egy saját tó is tartozik az ingatlanhoz.A ház berendezésében a historikus bútorok érvényesülnek. Jellemző a faburkolat, az öblös faragott székek, színes szövetek és az aranyozott keretű, többnyire vallási témájú olajfestmények - hangsúlyozva a tulajdonos világnézetét -, valamint vastag szőnyegek kerültek minden helyiségbe. A csúcsíves árkádokon halványlila gledícsia fut végig.Az Old Mill Farmot 2007-ben még 39,5 millió dollárra taksálta a Passio és az Apocalypto rendezője, melyből ezt követően jócskán lefaragott a piaci elvárások miatt. Jelenlegi ára 29,75 millió dollár, mellyel szép helyen áll a veszteséges ingatlanüzletet bonyolító amerikai sztárok sorában.
 
 
2 komment , kategória:  Pletyka és humor  
Nyolcmilliót követel .........
  2010-04-06 11:10:13, kedd
 
  Nyolcmilliót követel feleségétől Komár László

Komár László úgy érzi, felesége félrevezette, és a közös kasszát is lenyúlta. A válóperes tárgyalást Erzsi születésnapjára tűzték ki - írta a Blikk. 2010. április 6. kedd 09:39 - Sarkadi-Nagy Márton

Sírva-ríva mondja mindenkinek könnyek között, hogy mennyire szeret engem, s ha leraknám a poharat, és elvonókúrára mennék, akkor azonnal visszajönne hozzám. Ennek ellenére totális támadást indított a cégeim ellen, amelyekben társtulajdonos valamilyen arányban, de érdemi munkát sohasem végzett bennük. A cégem ugyanis abból áll, hogy a fellépésem után számla ellenében gázsit veszek fel, más tevékenysége nincs - panaszkodott Komár a Blikknek.

Erzsi félrevezetett engem abban is, hogy a válóperes tárgyalást már januárban elkezdjük. Ő már teljesen közömbös számomra, de a kislányunk, Karolina nagyon hiányzik. A válás kimondása után a következő harc érte indul majd. Balázs fiam, aki 9 év után tért haza Ausztráliából látogatóba, szintén bizonyítani fogja, hogy milyen apa vagyok: két diplomát adtam a fiam kezébe.

Komár úgy gondolja, Erzsi a pénzért könyörögte vissza magát, majd a közös vagyonra rátette a kezét. Az énekes hat-nyolc millió forintot követelne a béküléshez vezető első lépésként.

Erzsi a bíróságon már elmondta, hogy havi fizetést követel visszamenőleg, kamatokkal. A ruháim mosásáért, vasalásáért, amit legtöbbször nem is ő csinált - részletezte Komár László a válási csetepaté részleteit - Várom, hogy lassan talán a házasságon belüli szexért is fizetést kérjen. Ez is a bosszú része, és bizonyíték Erzsi színjátékára. Távoltartási, garázdasági eljárást indított ellenem, és emiatt még elmeorvosi vizsgálatra is küldtek. Az eredmény szerint normális vagyok, de a feleségemet eddig még senki sem vizsgálta. Pénztárcának használt, de ezt a bukszát most elvesztette. Annyit kap, amennyi törvényesen jár egy fillérrel sem többet. Utolsó ajándékom: a születésnapjára tűzték ki a válópert. -írta a Blikk.
Forrás: Blikk


 
 
1 komment , kategória:  Pletyka és humor  
Britney túladna idegösszeomlós
  2010-03-30 17:15:23, kedd
 
  Britney túladna idegösszeomlós villáján
2010.03.29 /4 szoba/
Kétféle ember létezik: vagy lefordul a címsorról Britney Spears neve hallatán, vagy nem. Ez utóbbiak szerencsésnek mondhatják magukat, mert bepillantást nyernek az énekesnő markáns idegösszeomlásának (szinte) finisében vásárolt ingatlanjának kerítése mögé, melyet - kollégáihoz hasonlóan - egyelőre képtelen eladni úgy, hogy az adókat és járulékokat kifizetve még maradjon is valami a zsebében.Britney 2007 januárjában vásárolta meg 6,75 millió dollárért ezt a 2001-ben épített, mediterrán stílusú, Beverly Hills-i villát. A vétel feltehetően nem volt teljesen átgondolt, mert az ezt követő hónapban rögtön szanatóriumba vonult - bár kevésbé az ingatlanbiznisz, mint a magánéleti problémáiból adódó sorozatos magatartási zavarok lezárása érdekében. Ezt követően jelent meg 2007 októberében ötödik sorlemeze, a visszatérő Blackout című album. Érthető tehát, hogy minél hamarabb szeretne megszabadulni ettől az egyébként kellemes, parkos környezetben álló, küllemében kissé egy haciendara emlékeztető villától.


Mint az már ismeretes, az amerikai ingatlanárak sem jártak különbül, mint a hazaiak, így a vételi árat pontosan egy millió dollárral alacsonyabban határozták meg, mint 2007-ben. Az ingatlanügynökség bemutatója szerint a dupla belmagasságú nappalival, médiaszobával, irodával és hat hálószobával, gyönyörű parkkal és medencével rendelkező ingatlanban már bútorok is csak hellyel-közzel akadnak. Burkolatok terén sötét fa, márvány és világos drapériák dominálnak. Jellemző elem a plafonok és az áthidalók dekorációs festése. A joviális, és elvárható modernitást nélkülöző, historizáló berendezés a konvencionális amerikai ízlésvilág tükörképe. Semmi meglepő, semmi egyéni: amolyan tévedésmentes 
 
0 komment , kategória:  Pletyka és humor  
Melegbárban látták a Kapócs-
  2010-03-10 15:11:28, szerda
 
  Melegbárban látták a Kapócs-Kamarás párost!
2010. 03. 09. /habostorta/

Kamarás Iván hazalátogatott Amerikából......és első útja egykori kedveséhez, Kapócs Zsókához vezetett, a találkozás azonban furcsára sikeredett.

A hírek szerint egy budapesti melegbárban, meglehetősen bizarr körülmények között "bukott le" Kapócs Zsóka és Kamarás Iván. A hónapokkal ezelőtt szakított egykori álompáros ismét együtt mutatkozott a nyilvánosság előtt, de úgy tűnt, ennek egyikük kevésbé örült...

Történt ugyanis, hogy az Egyesült Államokba költözött Kamarás hazalátogatott egy hónapra, első útja pedig egy éjszakai melegbárba vezetett, ahol Kapócs Zsóka a barátaival együtt mulatott.

Egy szemtanú szerint a színész érkezése után egyből keresni kezdte volt kedvesét, és szemével mindvégig követte annak minden mozdulatát. Egy alkalmas pillanatban aztán odalépett a színésznőhöz, aki finoman, de annál határozottabban utasította vissza Iván közeledését.

"Bizonyosan tudta, hogy Zsókát aznap este ott találja. Percekig fürkészte a tömeget, majd miután észrevette Zsókát, követte a tekintetével. Később odalépett hozzá, és megszólította, de Zsóka megkérte, hogy ne mutatkozzanak együtt. Nem volt köztük vita, csupán úgy tűnt, hogy Zsóka kerülni szeretné a nyilvánosságot..." - mesélte a Napi Ásznak a szemtanú.

A lap megkereste Kamarás Ivánt és Kapócs Zsókát is, de mindkettejük elzárkózott a válaszadástól. Így csupán találgatni lehet, mennyire kell komolyan venni a hírt...

(Forrás: Napi Ász)
 
 
2 komment , kategória:  Pletyka és humor  
     1/15 oldal   Bejegyzések száma: 142 
2018.12 2019. Január 2019.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 16873 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 329
  • e Hét: 2206
  • e Hónap: 5479
  • e Év: 5479
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.