Belépés
korall44.blog.xfree.hu
Én nem adom fel soha, Az élet bármennyire is mostoha! Bakó Istvánné
1944.02.03
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/15 oldal   Bejegyzések száma: 148 
Heti horoszkóp febr.28-márc.6.
  2011-02-28 16:16:30, hétfő
 
  Heti horoszkóp 2011 február 28 - 2011 március 6.

KOS márc. 21- ápr. 20.

Fantasztikus utazásban lesz része! A héten bekövetkező utazás nem feltétlenül a helyszín miatt lesz különleges. Egyszerűen visszakalauzolja a múltba, rávilágít néhány hibájára, és visszavezeti az önszeretet ösvényére. Ismerje fel újból belső erőit, kreativitását!
Szerelem:
A hét elején spontán romantikus találkozásban lesz része. Kellemes meglepetésként érheti az eheti bolygóállások hatása, ugyanis bármi megtörténhet. Rég látott barátokkal is találkozik a hét közepén. A szerdai bolygóállások szerelmi téren megújulást hoznak az Ön számára. Otthon jobb, legbelső sarkába tegyen egy szép virágot vagy állólámpát, mert ez kiteljesíti a szerelmi életét!
Karrier:
Egy régebbi elképzeléséből ezen a héten új szerződés is születhet. Nagyon kedvező periódus kezdődik az új befektetésekhez. Csütörtöktől felemelkedő időszakba lép. Ezen a héten meghozott döntéseinek köszönhetően jelentős tartalékot halmozhat fel a későbbiekre nézve. Újonnan kötött ismeretségei révén külföldi karrier lehetőségek nyílnak meg Ön előtt. Ha ilyen irányú elképzelései voltak az utóbbi időben, eljött a cselekvés ideje!


BIKA ápr. 21- máj. 20.

Akaratos lesz a héten! Ez talán nem is baj, hisz Önre inkább a túlzott türelem a jellemző, nem pedig a határozottság. Fordítson kis időt most társasági életére is, mert hamarosan nagy szüksége lesz a kapcsolati tőkéjére! Szeretné végre a kifogni a nagy halat, és már közeleg az idő, hogy ezt a vágyát megvalósítsa!
Szerelem:
Érzelmi élete lényeges változáson megy keresztül a hét során. Átértékelődnek az eddigi tapasztalatai, ugyanis felerősödik Önben az empátia. Egy eddig lazának tűnő kapcsolata lassan megerősödni látszik, és mély partnerkapcsolattá fejlődik. Amennyiben párkapcsolatban él, ezen a héten jobban megtalálják a közös hangot, mint általában.
Karrier:
Régi üzleti kapcsolatait ezen a héten új alapokra helyezheti! Egy külföldi ismeretség által akár új munkalehetőséghez is juthat. Ha külföldön szeretne dolgozni, jól gondolja át az ezzel kapcsolatos lépéseket! Anyagaikban is előrelépésre számíthat, egy nagyon jó időszak veszi kezdetét ezzel a héttel.


IKREK máj. 21- jún. 21.

Megalapozhatja sikereit a napokban. Teli lesz munkakedvvel, és kirobbanó energiája másokra is átragad. Egyszerűen most érzi magát eredményesnek, és a cél, amiért dolgozik szintén kedvére való. Így aztán 150%-on teljesít. Csak közben ne feledkezzen meg a pihenésről, és az egészséges ételekről se!
Szerelem:
Amennyiben párkapcsolatban él, ezen a héten sokkal jobban rá tud hangolódni partnere érzelmi hullámaira, fél szavakból is érteni fogják egymást. Amennyiben magányos, igen erős hatással lesz a hét során a másik nemre. Ez a hét főleg a szerelemről szól. Empatikus készsége felerősödik, így könnyedén megérzi a másik Ön felé irányuló érzéseit. Bánjon vele bölcsen!
Karrier:
Ezen a héten jó lehetőségei adónak egy régi terve megvalósításához. Anyagi helyzete lényeges javulásnak indul. Lehetséges, hogy egy jó barát vagy egy közeli hozzátartozója segíti abban, hogy jobb pozícióba kerüljön. A munkája során felmerülő nehézségeket egy kis szemléletváltással, különösebb erőfeszítés nélkül oldja meg. Szereti a kihívásokat és a kockázatot, de ezen a héten ne játsszon a tűzzel!


RÁK jún. 22- júl. 22.

Legyen spontánabb! A csillagok most támogatják abban, hogy végre kimozduljon. Elég az otthon ülésből, nyisson ajtót a világra, és nem utolsó sorban legyen rugalmasabb! Egy hosszabb-rövidebb utazás most nagyon jót tenne Önnek, függetlenül attól, hogy a szerelmével vagy egy közeli barátjával indul útnak.
Szerelem:
Amennyiben magányos és társat szeretne találni magának, járjon nyitott szemmel a héten! Könnyen találkozhat egy olyan személlyel, akiben megtalálja a lelki társát. Ha párkapcsolatban él, ez a hét megújulást hoz szerelmükben. Több okuk is van most egymás felé fordulni, mert az utóbbi időben alig volt idejük egymásra. Tervezzenek meghitt együttlétet a hétvégére!
Karrier:
Egyik közeli hozzátartozója vagy valaki a baráti köréből nagy segítséget ajánl fel Önnek anyagi jóléte, karriere, felemelkedése érdekében. Ne lepődjön meg azon sem, ha anyagi segítséget akarnak nyújtani Önnek egyik terve kivitelezéséhez. Üzleti ügyei jól alakulnak. Élvezheti végre anyagi függetlenségét és a saját elképzelései szerint irányíthatja az életét.


OROSZLÁN júl. 23- aug. 23.

Legyen válogatósabb! Mármint, ami az emberi kapcsolatait illeti! A héten ugyanis többször fény derülhet arra, hogy nem mindig a megfelelő embereket avatta a bizalmába. Függetlenül attól, hogy karriere vagy szerelmi élete érinti most érzékenyebben, figyeljen az apróbb jelekre, gesztusokra!
Szerelem:
Az utóbbi időben néhány mélyebb beszélgetés segített Önnek abban, hogy jobban megértsen valakit, aki részese az életének. Az eheti bolygóállások lehetőséget biztosítanak Önnek, hogy tehessen valamit azért, akit szeret. Szervezzen egy olyan közös programot, aminek nem tudna ellenállni. Fürkéssze ki, hogy minek örülne a legjobban, így nyert ügye lesz!
Karrier:
Szépen halad a karriere. Nagy hatással van a cégvezetőkre munkahelyén. Ne foglalkozzon kollégái pillanatnyi kritikáival, mert úgy tűnik, féltékenység van a dolog hátterében. Amúgy is elég nagy az önkritikája, amit úgysem tud senki felülmúlni. A héten új feladatokkal bízzák meg, kollégái minden rosszallást mellőzve készséggel segítik a feladatok megoldásában.


SZŰZ aug. 24- szept. 23.

Kapcsolatai kerülnek a középpontba. Ezen a héten végre túllép a kényelmen, már ami az emberekhez fűződő viszonyát illeti, és felveszi a kesztyűt másokkal szemben. Döntse el magában, mit akar valójában, mit vár el másoktól, és higgye el könnyebb lesz, bizonyos döntéseit felvállalnia.
Szerelem:
Ezen a héten ne viseljen sötét színű ruhát! Ha mégis ragaszkodik hozzá, akkor kombinálja világosabb felsőkkel. Itt az idő, hogy megnyissa szíve kapuit! Ha párkapcsolatban él, szerda este és a hétvégén meg tudják erősíteni az Önök közt lévő érzelmi szálakat. Készüljön egy eredeti, spontán ötlettel, mert ennek különösen örülni fog kedvese. Kezdeményezzen bátran!
Karrier:
Napirendjét részletesen dolgozza ki erre a hétre! Tartsa magát az előre kitűzött határidőkhöz, különben már a hét közepén frusztrálttá válhat az időzavar miatt. Új tanulmányok elkezdését fontolgatja, melyeket később jól tudna hasznosítani. Felettesei egy új projektekkel kapcsolatos akarják megbízni Önt. Eddigi kitartó szorgalma kezd kamatozni.


MÉRLEG szept. 24- okt. 23.

Tegyen rendet az életében! Kis zavar támadhat a héten Ön körül, amit megint csak saját magának köszönhet. Mindig hangoztatja, hogy a káosz segíti kreatív energiáit, de most néhány elmulasztott határidő miatt rádöbben, hogy nem mehet így tovább!
Szerelem:
Az eheti bolygóállások egy kicsit frusztrálhatják érzelmi téren. Akár alaptalan féltékenykedésre is számíthat. Hallgasson a józan eszére és rájön, hogy nincs valódi oka rá! Ha egyedülálló, a hét második fele jó lehetőséget kínál Önnek az ismerkedésre. A hétvégi kikapcsolódás egy új szerelmet hozhat életébe. A baráti társaságban fogják bemutatni Önöket egymásnak. Ne felejtse el megadni a telefonszámát neki, mert különben megbánná!
Karrier:
Kedvére alakíthatja a hetét. Munkahelyén minden sínen van. A kapott feladatokat könnyűszerrel meg tudja oldani, szellemileg nagyon friss. Fizikailag sem kell nagyon igénybe vennie magát. Az eddig befektetett energiája most kezd gyümölcsözni. Egyik új üzleti kapcsolata nagy lökést adhat karrierének, feltéve, hogy ki tudja használni az adott lehetőségeket és elég rugalmasan kezeli az ügyet.


SKORPIÓ okt. 24- nov. 22.

Kissé teátrális lesz a héten. Most, sajnálatos módon, énje legsötétebb oldala kerülhet felszínre. Tudjuk, hogy Ön nem akar rosszat másoknak, de hirtelen kirohanásai, számonkérései bizony megkeseríthetik környezete életét. Próbáljon meg tízig elszámolni, mielőtt kimondja, amit gondol!
Szerelem:
Valaki ezen a héten egyértelműen a tudomására hozza az Ön iránti érdeklődését. Ez a hét ideális arra, hogy kifejtse, kimutassa érzelmeit partnere iránt. Rájön, hogy milyen sokat is jelent az Ön számára. Romantikus vacsora vár Önre a hétvégén. Esténként vegyen aromaterápiás fürdőt, hogy kitisztuljanak az érzelmi csatornái!
Karrier:
A hét során mindenfajta segítség nélkül remek üzleti döntéseket hoz. Ez segíteni fogja abban, hogy jól haladjon a munkájával. Örül, hogy függetlenül tudja irányítani a pénzügyeit. Ragaszkodjon minden esetben az eredeti elképzeléseihez, mert megérzései beigazolódnak. A heti bolygóállások elősegítik szakmai előrejutását és hosszú távú tervei elindítására is kedvező ez az időszak.


NYILAS ov. 23- dec. 21.

Búcsút inthet rossz szokásainak. Mindig is hajlamos volt rá, hogy egyik nap jelentősen leapassza az édességbolt készletét, míg a következő napon áttérjen a legdrasztikusabb irányzatot követő egészséges étrendre. Próbáljon ismét megtalálni az arany középutat, a csillagok is támogatják benne!
Szerelem:
Az eheti bolygóállások érzelmi biztonságot adnak Önnek. Könnyen ki tudja fejezni az érzéseit, így partnerével sok mindent a helyére tudnak tenni. Eltűnnek a gomolyfelhők. Egy kellemes hétvégi program során el tudják mélyíteni érzelmi kapcsolatukat. Amennyiben magányos és nyitott egy új kapcsolatra, nagyon ígéretes hét elé néz.
Karrier:
Karrierében megbízható emelkedés mutatkozik. Régi és új ötletei megvalósításához kedvező feltételek adódnak, vállalkozásában, tervei kivitelezéséhez új, megbízható szövetségesekre talál. Többet dolgozik a hét során, mint valaha, aminek meg is lesz az eredménye! Nagyon sok energiája van. Bármilyen helyzet adódik is, könnyedén megtalálja a helyes szemléletet a megoldáshoz és lelkesen lát hozzá a munkához.


BAK dec. 23- jan. 20.

Csillogtassa meg kommunikációs adottságait! Önnek olyan adottsága van, amivel akár a homokot is eladhatná a sivatagban, és kár lenne, ha veszni hagyná. Itt az idő, hogy megmutassa a világnak, mire képes: indítson új vállalkozást, vagy pályázzon meg egy magasabb beosztást munkahelyén!
Szerelem:
Ezen a héten egy különleges találkozót tartogatnak Önnek a csillagok. Lehetősége nyílik arra, hogy megismerjen valakit, akivel a beszélgetések hatására közel kerülnek érzelmileg egymáshoz. Ebből egy komoly kapcsolat is kialakulhat. Ha párkapcsolatban él, tervezzenek erre a hétvégére egy kellemes kiruccanást, csodálatos élményekben lesz részük!
Karrier:
A barátaival közösen tervezett projektek sok örömöt és sikereket hoznak Önöknek. Munkahelyén egy megoldottnak tűnő feladattal kapcsolatban meglepetésben lehet része. Újra kezébe kell vennie és tüzetesen átvizsgálnia, de szerencsére hamar megtalálja a korrigálásra szoruló részt. Magabiztosságát próbára teheti egy-két kollégája, de nem kell reagálnia a kritikákra, mert féltékenységből táplálkoznak.


VÍZÖNTŐ jan. 21- febr. 19.

A jó kedv és az életöröm jellemzi a héten. Minden oka megvan a vidámságra, hisz a munkahelyén jól teljesít, egymás után zsebelheti be a dicséreteket. Ráadásul társasági élete is felpezsdülni látszik, egymást követik a meghívások, és végre kimozdulhat a négy fal közül!
Szerelem:
A héten átvonuló bolygók arra inspirálják, hogy váratlan döntéseket hozzon ahelyett, hogy a tapasztalataira hagyatkozna. Ennek köszönhetően nagy valószínűséggel találkozni fog valakivel, aki nem lesz közömbös az Ön számára. Ha párkapcsolatban él, a hétvégi közös kikapcsolódás során rájönnek, hogy többet jelentenek egymásnak, mint eddig gondolták volna.
Karrier:
Amennyiben jelenlegi státuszán változtatást fontolgat, a hét közepe körül lényeges javulás várható. Pénzügyeit tartsa jobban kézben a héten, mint az elmúlt időben. Befektetési ügyeiben megérzései mellett kérje ki egy-két jó szakember véleményét is. Munkahelyén az átmenetileg felmerülő problémák miatt nem kell nyugtalankodnia, mert könnyen megtalálja a megoldást.


HALAK febr. 20- márc. 20.

Személyes céljai kerülnek előtérbe. A héten, akármi is legyen az - egy álomvakáció vagy munkahelyváltás, új hobbi - ismét a saját élete kerül a porondra. Itt az idő, hogy belevágjon és merjen tenni értük! Most ne hezitáljon, mert nagy lehetőségeket szalaszthat el!
Szerelem:
Ezen a héten fókuszpontba kerül az érzelmi élete. Rájön, hogy változtatnia kellene egy-két dolgon, hogy jobban alakuljanak a dolgai. Ez azonban semmilyen fennakadást nem fog okozni Önnek, mert előnyös döntéseket hoz. Meglátja, hogy mennyit várhat a kapcsolatától és a másik fél szemével és szívével pillanthat be a részletekbe. Ez sokat javít kapcsolatuk minőségén.
Karrier:
Közvetlen környezetében egy új, érdekesnek tűnő projektben való részvételre nyílik lehetősége. Karriere tervezésében ne siessen annyira! Ha alaposabban figyel a részletekre, biztosabb a sikere. Munkahelyén sok tennivalója akad ezen a héten, de az eredmény sem marad el. Jól gondolja át, hogy kollégái közül kikkel osztja meg a gondolatait! A saját tempójában haladjon és hamarabb célba ér, mint gondolná!
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkóp  
Heti horoszkóp febr.21-27.-ig
  2011-02-21 12:59:35, hétfő
 
  Heti horoszkóp 2011 február 21 - 2011 február 27.
/Hírkereső/
KOS márc. 21- ápr. 20.

Nem tudja tovább tagadni érzéseit. Álmaiban a nagy Ő talán egészen másként festett, mint akivel együtt él, vagy kiszemelt magának. Ez igazából nem feltétlenül rossz dolog. Gondoljon úgy rá, mint az érettség egy fokára! Mert tudnivaló, hogy nem mindig az a jó nekünk, amit a rózsaszín ködön át gondolunk.
Szerelem:
Erre a hétre az átvonuló bolygók meglepetéseket tartogatnak Önnek az érzelmek terén. Valaki azt próbálja megfejteni, hogy mivel tudna a legjobban a kedvében járni. Lehetséges, hogy az utóbbi napokban egy kis mosolyszünet volt Önök közt, itt az ideje ennek a feloldására. A hét második fele kifejezetten kedvező arra, hogy partnerével romantikus estékkel kedveskedjenek egymásnak.
Karrier:
A hét elején sok tennivalója lesz munkahelyén, de a hét elején olyan mértékű lendületet vesz fel, hogy időben végez minden kitűzött feladatával. Ennek ellenére mégsem látja azonnal az eredményeket. Ne engedje, hogy az apróbb bosszankodások elefánttá növekedjenek a képzelete által, mert ez kihathat az egészségi állapotára is! A hét vége felé már nyugodtabbá válik Ön körül a légkör.

BIKA ápr. 21- máj. 20.

Ismét a békítő szerepében tetszeleghet. Persze, mint tudjuk ez egyáltalán nincs ínyére, csak szereti a családjában a harmonikus légkört. Munkahelyén vagy vállalkozásában a hét második felében új jövedelemforrás bukkan fel egy régi ismerősének köszönhetően.
Szerelem:
Bent a szíve mélyén újra szerelmes szeretne lenni, ezt sugallják Önnek az átvonuló bolygók is. Ez a vágya nem várat sokáig és még ezen a héten a csillagok kellemes, romantikus meglepetést tartogatnak az Ön számára. Ez a csodálatos hatás eltarthat akár a hónap végéig is. Amennyiben egyedül él és társat szeretne, fogadja el a meghívásokat, menjen társaságba, mert egy különleges partner Önt keresi!
Karrier:
Ezen a héten olyan mértékig felgyűlnek a munkahelyi teendői, hogy azt sem tudja, hogy hol áll a feje. Kollégáival nagyon jó a hangulat és egyetértésben tudnak dolgozni. Ha fennakadna valamilyen kérdésnél, számíthat a segítőkészségükre. Amennyiben a hét során bármilyen iratot sürgősen alá kellene írnia, tanulmányozza át a részleteket, mielőtt leszignózná! Ha alaposan végigolvas minden sort, észreveszi azokat a fontos részleteket is, amiket érdemes lenne megfontolnia és kijavítania.

IKREK máj. 21- jún. 21.

Most jó szövetségesekre lelhet. A héten ráadásul szinte észrevétlenül olyan társakra találhat, akik megbízható barátai lesznek majd hosszú éveken keresztül. Eközben az üzleti életben is sikert sikerre halmoz, éppen jó emberismeretének köszönhetően.
Szerelem:
Ezen a héten párjának szüksége lesz a segítségére. A közös feladatmegoldással közelebb kerülnek egymáshoz, új oldalukról ismerik meg egymást, ami nagy örömmel tölti el mindkettőjüket. Egy váratlanul felbukkanó hír megtépázza az idegeit, de csak kis időre. Legyen kíméletes partnerével! Inkább sétáljon egy jót kinn, a szabad levegőn, amíg lehiggad. Ne zúdítsa rá hirtelen fellobbanó dühét!
Karrier:
A szerencsecsillaga Önre ragyog ezen a héten. A hét elején még zsúfoltnak látja a hetét, de szerdától megváltozik a helyzet és sikeresen megoldja az eddig fejtörést okozó feladatait. Csütörtökön egy olyan döntést hoz, ami igen nagy profitot jelent Önnek hosszútávon. A hét vége felé még egy-két fontos ügy igénybe veszi a türelmét, amit meg is old. A hétvége szerettei társaságában nyugodtnak ígérkezik.

RÁK jún. 22- júl. 22.

Maga sem tudja, mit akar. Míg az egyik fele azt súgja, maradjon otthon a családi tűzhely melegét élvezve, közben szívesen elmenekülne minden elől. Ne aggódjon, ez bárkivel előfordulhat, amikor olyan kimerült, mint Ön! Pihenjen végre, mert különben egészsége látja kárát!
Szerelem:
A mostani bolygóállások szerelmi téren sok örömöt ígérnek Önnek ezen a héten. Párjával most több időt tudnak együtt tölteni, így sok mindent meg tudnak beszélni. Esténként könnyű sétákat vagy egyéb programot tervezhetnek a szabadban. Itt az ideje, hogy belső világa, érzelmei kinyíljanak. Amennyiben egyedülálló, erre a hétre a csillagok azt mutatják, hogy új szerelem hálójában találja magát.
Karrier:
Ezen a héten egyre jobban foglalkoztatja a karriere és jövője, valamint ezek alakulása. Nagyon sok energiát fektet az utóbbi időben a munkájába, ami lassan kezd megtérülni. Felmerül Önben a gondolat, hogy egyéb feladatokat is magára vállaljon, annak érdekében, hogy több lábon álljon. Nézzen alaposan körül, kövesse figyelemmel a lehetőségeket, mert bármelyik pillanatban felmerülhet egy jó ajánlat az Ön számára.

OROSZLÁN júl. 23- aug. 23.

Legyen türelmesebb! Egész héten alig várja, hogy véget érjen a munka. Pedig nincs semmi oka az idegeskedésre, ugyanis valaki a háttérből lenyűgözve figyeli ténykedését, és csak arra vár, hogy együtt dolgozhasson Önnel! Legyen kitartó, de főként szívélyesebb a környezetével!
Szerelem:
Ezen a héten egy kicsit nehezebben találják meg a közös hullámhosszt partnerével. Ebből kifolyólag kisebb nézeteltérések lehetnek Önök közt. Vizsgálja meg a másik szemszögéből is a helyzetet, és rájön, hogy mindkettőjüknek igaza van! Ne hagyja, hogy ez elrontsa a jó közérzetét! Csütörtöktől már lényegesebben oldottabb a hangulat Önök közt. A hétvége kifejezetten kellemesnek ígérkezik.
Karrier:
A hét során új, megfontolandó ötletei támadnak a karrierét illetően. Ambíciói felerősödnek. Kisebb összetűzések lehetnek a környezetében élőkkel, ugyanis nem mindenki van Önnel egy hullámhosszon ezen a héten. A hét közepe körül szembe találja magát egyik kollégája szétszórtságával, melynek megoldása Önre vár. Kellő megfontoltsággal egész héten tartani tudja a tempót.

SZŰZ aug. 24- szept. 23.

Beszédes lesz a héten. Megismerkedhet valakivel a következő napokban, aki felcsigázza, minden idegszálát megmozgatja. Nem feltétlenül testi értelemben, de motiváló hatással lesz az egész életére. Most ösztönösen ráérez, hogy el kell mondania a vágyait, ahhoz, hogy megvalósuljanak!
Szerelem:
A hét során érkezett leveleit figyelmesen olvassa el, ugyanis valaki a rejtett hódolatát próbálja meg közvetíteni Önnek ezen a módon. Ebből a hétvégére még egy szép randevú is lehet! Meglévő kapcsolatában itt az ideje, hogy valami mást csináljanak partnerével az eddigi megszokottól. Ha van partnere, meglepheti egy kirándulással, amivel régi, szép emlékeket idézhetnek fel. A hétvége kifejezetten kellemesnek ígérkezik!
Karrier:
A hét elején kollégái körében eluralkodik az elégedetlenség. Ettől függetlenül Önnek jó a közérzete és könnyedén veszi a hét során felmerülő akadályokat. Időközönként provokatív kérdéseket intézhetnek Önhöz, de maradjon meg békés habitusánál! A hét közepétől javulni látszik a munkahelyi hangulat és együttműködőbbek lesznek egymással a kollégái. A hétvégén várja a jól megérdemelt kikapcsolódás.

MÉRLEG szept. 24- okt. 23.

Készen áll a megtisztulásra. Lelki és testi értelemben egyaránt a sallangok elhagyására vágyik, és a cél érdekében most tenni is hajlandó. A héten fordítson időt a meditációra, az Ön által gerjesztett problémák elengedésére. Igyon sok folyadékot, de ne csak vizet, hanem frissen préselt gyümölcs és zöldségleveket is!
Szerelem:
A hét során az átvonuló bolygók hatására felfokozottnak tűnik az érzelmi élete. Ez kihat a partnerével folytatott kommunikációra is. Legyen türelmes és figyeljen a saját érzelmi reakcióira! Könnyedén előfordulhat, hogy azon kapja magát, hogy szinte vadássza a hibáit, hogy beleköthessen. Ez a kötözködő kedv csütörtöktől már szűnni látszik, így elérheti, hogy figyelmét a pozitív impulzusokra tudja terelni. Ha ez sikerül, kifejezetten kellemes érzelmi töltetű hétvégében lesz része.
Karrier:
Ezen a héten nagyon kedvezően tudja hasznosítani és beosztani az energiáját. A legmegfelelőbb időben jutnak eszébe a megoldások az éppen felmerülő kihívásokra. Szellemi ereje csúcsformában van ezen a héten. Érdemes feljegyeznie az új ötleteit, mert eljön a megvalósítás ideje is! Egy régóta húzódó projektje révbe ér a héten.

SKORPIÓ okt. 24- nov. 22.

Gördülékeny hete lesz. Bármit is talál ki, legyen az szakmai vagy magánéleti dolog, pillanatok alatt megvalósul. Bátran kijelenthetjük, hogy az égiek Ön mellett állnak. Azonban készüljön fel néhány szívet rázó pillanatra is, amikor fény derül rég elfeledett titkokra is.
Szerelem:
Az eheti bolygóhatások érzelmi bizonytalanságot válthatnak ki Önben, ami egy döntés fontolgatását eredményezheti. Felmerülhet egy olyan helyzet, amit logikával vagy ép ésszel akar megoldani, mégis úgy érezheti, hogy gondolataitól eltérően cselekszik. Az érzelmek fennhatósága nagyon idegen terület a racionális gondolkodásnak, épp ezért fogadja el jó tanácsként, hogy jobb, ha most az egyszer a szívére hallgat! Egyedül a szíve tudja igazán, hogy mi teszi Önt boldoggá!
Karrier:
Ezen a héten rendbe tud tenni egy-két olyan ügyet, ami az utóbbi időben megkeserítette a napjait. Anyagi helyzete egy fontos döntésének köszönhetően nyugvópontra ér. A hét közepén egy kicsit melankolikus lesz. Kisebb fennakadások miatt megcsúszhat a határidős munkái elvégzésében. A hét vége felé egyre jobban foglalkoztatják a karrierével kapcsolatos teendői.

NYILAS ov. 23- dec. 21.

Sokan figyelnek fel Önre. Egész héten olyan érzése lesz, mintha csüggnének a szavain. Ennek főként az az oka, hogy úgy érzi, most elemében van, azt csinálja, amit szeret, és még el is ismerik érte. Legyen mindenkivel továbbra is kedves, hogy hosszútávra megalapozhassa jövőjét!
Szerelem:
A csillagok romantikus hatással kedveskednek Önnek az egész hét során. Segítik abban, hogy szerelmével, párjával több időt tölthessenek együtt. Megkönnyíti Önök közt a kommunikációt és pillanatok alatt közös hullámhosszra kerülnek. Újabb közös vonást fedeznek fel egymásban. Tervezzenek közös programot! Több apró, kellemes meglepetést is tartogatnak Önnek a csillagok, fogadja őket nyitott szívvel!
Karrier:
Sokkal dinamikusabban és energikusabban kezdi a hetet a kollégáihoz képest. Új ötletei támadnak a karriere építésével kapcsolatban. Érdemes minden apró részletet feljegyeznie, mert egy-két ötlete az idő folyamán zseniálisnak bizonyul. A hét közepén méltatlan folyosó pletykák üthetik meg a fülét. Ne tulajdonítson figyelmet nekik, maradjon ki belőlük! Pozitív kisugárzása és jó hangulata átragad az Ön körül lévőkre is. Oldott hangulatban tölti a hétvégéjét is.

BAK dec. 23- jan. 20.

Teli lesz energiával. Ezen a héten szinte felvillanyozódik, szétrobban a tetterőtől, és közben mindenben csak a pozitívumot látja. Mintha a kezdődő napsütéssel az Önt körülvevő rossz érzések is elmúlnának. Ne gondolja, hogy megváltozott környezete: a saját lelkében keresse a válaszokat!
Szerelem:
Ezen a héten olyan bolygóhatásoknak van kitéve, melyek erős érzelmi reakciókat válthatnak ki Önből, amik lehetnek pozitívak és negatívak is. Kellő kontrollal kézben tudja tartani a dolgait. Partnerének szüksége van a társaságára, legyen vele kedves! Ha együtt tudnak lenni egy-egy órácskát, Önben is feloldódnak a feszültségek. Az estékre tervezzenek közös programokat, számíthat kedvese figyelmére!
Karrier:
Ezen a héten megtapasztalhatja eddigi kitartó munkája gyümölcsét. Nagyon kedvezőek az eheti csillagállások hosszú- vagy rövidtávú szerződések aláírására. Most is beigazolódnak eddigi meglátásai szakmai téren. A felmerülő problémák igazából csak kihívásoknak tekinthetők, ugyanis szellemi kapacitása a maximumon áll a héten. Vigyázzon, ne hagyja a kontrollja alól kicsúszni a dolgait!

VÍZÖNTŐ jan. 21- febr. 19.

Érthető a sértődöttsége. A héten többször érezheti úgy, hogy kihasználják, és csak egy játékszer, amit ide-oda dobálnak. Álljon a sarkára! Főként a munkahelyén hangoztassa bátran, milyen kezdeményező, megértő és támogató. Személyes varázsa sem elhanyagolható, de most a határozottság fontosabb.
Szerelem:
Ennek a hétnek a bolygóállásai üdítően fognak hatni Önre érzelmi téren. Egy kellemes találkozásban lesz része. Kifejezetten lenyűgözik egymást a humorukkal, játékosságukkal. Ha párkapcsolatban él, vigyáznia kell az Önben rejlő feszültséggel. Tervezzenek közös programot a szabadban, lényegesen közelebb kerülhetnek ezáltal egymáshoz.
Karrier:
Ezen a héten a csillagok felvértezik a siker vadászatához. Szellemileg csúcsformában van, népszerűsége megnő ezen a héten. A hét közepe felé új ötlete támad a felmerülő feladatok egyszerűbb megoldása érdekében. Miután leteszteli, előterjesztheti feletteseinek és kisebb finomítás után máris alkalmazhatja! Hatékonyabbá teszi a munkáját és a héten Ön lesz az ünnepelt zsenialitása miatt.

HALAK febr. 20- márc. 20.

Nem lehet egyszerre kint és bent! Itt az ideje, hogy felülbírálja személyes kapcsolatait. Eddig nem tudta biztosan, mi húzza vissza a mindennapok sikereitől, csak érezte. Ám egy hirtelen bekövetkező esemény hatására ráébred, kicsit a múltban ragadt, miközben már a jövő foglalkoztatja.
Szerelem:
Az eheti bolygóátvonulások felébresztik Önben a romantikus érzéseket. Partnere osztatlan figyelmét igényli. Már rá is fér Önökre, hogy több időt töltsenek kettesben, mert az utóbbi időszak csak a munkáról és a megoldandó feladatokról szólt. Amennyiben egyedülálló és párkapcsolatot szeretne, ez a hét rendkívül kedvező az ismerkedésre. Belső lényege finom árnyalatai is megcsillannak a kisugárzásában.
Karrier:
Tudatos éberséggel és következetességgel kezeli munkahelyi ügyeit. Szellemi energiája jó formában van. Csak az Ön körül lévő légkör egy kicsit feszültebb a megszokottól, ami könnyedén átragadhat Önre, ha hagyja. Munkájába sok energiát fektetett az utóbbi időben, aminek a gyümölcse most látszik beérni. Kimagasló ezen a héten a teherbírása. Több, eddig mások által elhalasztott feladatot is meg tud oldani.


 
 
0 komment , kategória:  Horoszkóp  
Heti horoszkóp febr.14 -21.-ig
  2011-02-14 16:04:15, hétfő
 
  Heti horoszkóp 2011. február 14. - 21.
/Nők Lapja/Kedves Kos!

A héten egy vagy akár két társaságnak is a központja lehetsz. De számíts arra, hogy van, aki rettenetesen féltékeny rád, a saját kisebbrendűségi érzései miatt olyan dologra vetemedhet, amely megdöbbent. Hirtelen haragod fölött számolj háromig, így nem küldöd el melegebb égtájra, viszont képes leszel kedves lenni, és ezzel teljesen leszereled. A munkád miatt lassan az őrület határára jutsz, mert senki nem tartja a határidőt, és rajtad verik el a port. Régi párkapcsolatban feszültség támad újra, tudasd a kedveseddel, amikor a hibáidat sorolja: Nem emlékszel? A hibáimtól találtál engem annyira szexisnek és szeretni valónak!

Kedves Bika!

Újfent változással kell szembenézned a munkahelyeden. Mégpedig annak köszönhetően, hogy a kollégád talán nem tudja úgy ellátni a feladatát, ahogy a főnökök elvárnák tőle. És neked kell segítséget nyújtanod, vagy egyszerűen a nyakadba sózzák az egészet, hogy csináld meg, és ez ugyan egyrészt hizlalja a májad, hiszen ez azt jelenti, hogy jó vagy. De azt is, hogy vége az aranyéletnek, és megint robotolhatsz reggeltől estig. Ha utazol, vizsgázol, légy nagyon óvatos, mert saját hibádból kár érthet. Viszont a szerelemben több jelentkező közül is válogathatsz, és talán mindtől ajándékokra számíthatsz.

Kedves Ikrek!

Ne feledkezz meg a Valentin-napról, ha mégis ez történik, akkor megint csak számíthatsz egy kis mosolyszünetre, sőt akár szakítás lehet a dolog vége. Viszont sikereket érhetsz el, ha bulizol a héten, főleg ha sulis vagy munkahelyi buliról van szó. És közben a tanulás is úgy megy, mint a karikacsapás. Olyan dolgok történnek közben veled, amelyeket egyszerűen nem tudsz elhinni, és feltör benned a szabadság édes érzése. A baráti kapcsolataid közül megint csalódnod kell valakiben, talán nem ártana, ha magadba néznél, mert rájönnél, hogy talán nem is bennük van csak a hiba, hanem benned is.

Kedves Rák!

Egyszerűen követhetetlen vagy! Szinte állandóan szerelmes, és most talán olyan valakibe, akivel még nem is találkoztatok személyesen, viszont olyan levélváltás folyik köztetek, aminek tartalmáról úgy érzed, hogy ő a te végzeted. Közben vannak mások is, akik voltak egy ideig, és most újra felbukkannak, mert hiányzol, vagy mert csak rád gondolt. Ami persze roppantul hízelgő rád nézve. A környezetedben a héten viták zajlanak, jobb lenne, ha kimaradnál belőle, meg se szólalj, és észre se vedd, hogy ki mit mond, így nem lesz gondod a későbbiekben.

Kedves Oroszlán!

Annyi munka szakad a nyakadba a héten, hogy teljesen kimerültnek érzed magad. És sajnos nem tudod egy ismerősöd kérését sem teljesíteni, aki pedig eddig sohasem kért tőled semmit, viszont te már tőle elég sokat. Ez lehet, hogy bánt téged, de végül is nem csinálsz belőle olyan nagy ügyet. Ezen a héten csinálj ünnepi vacsorát, mert a meglévő kapcsolatodban a telihold feszültséget hoz, és lehet, hogy a partnerednek rengeteg ötlete lesz, vagy több mindent szeretne, de te nem. Vagy esetleg nem tudsz vele tartani, amiből sértődés lehet. Egy ünnepi menü, otthon, kettesben, minden problémát elboronál.

Kedves Szűz!

Van, amikor a szerelemért áldozni kell, és ez a hét ilyen. Betudhatod ezt a Valentin-napnak, amikor a kedvesedet megleped, és most sajnos nem jön be nála az olcsó kis semmiség. Még nagyobb kiadást jelent persze, ha a régit akarod visszahódítani, vagy netán több ágyban űzöd kisded játékaidat. A munkában ne vállalj a héten túl sokat, bízz feladatokat a kollégákra, ha netán főnök vagy, akkor a beosztottakra, különben rád szakad az egész iroda, illetve munkahely.
És nem árt, ha tudod, akiről korábban azt hitted, nincs már rá szükséged, kiderül, hogy tévedtél, és ha újra szükséged van a kapcsolataira, a tudására, meg kell őt fizetned.

Kedves Mérleg!

Itt az alkalom, hogy a legújabb, szexi tűsarkúdat, amit még elő sem vettél a dobozából, előkapd, most jött el a pillanat, hogy Valentin-napon a szerelésed szuper legyen, és ehhez ez a kis cipőcsoda elengedhetetlen. És jobb lenne a nyugodt párkapcsolat szempontjából, ha nem emlegetnéd az otthoni, esetleg ősökkel vagy lakással kapcsolatos problémákat sem, mert ha ezek maguktól nem oldódnak meg, de a jövő héten már más csillagállások lesznek, és ezek már nem jelentnek olyan nagy gondot, mint most. Rád bíznak egy titkok, sajnos hajlamos vagy kifecsegni, próbálj meg - bármennyire nehéz - most lakatot tenni a szádra.

Kedves Skorpió!

Még az is lehet, hogy az egész otthonod lufikban és mindenféle szíves, rózsaszirmos és illatos díszben fog fürdeni! Mindezt jobb lenne, ha te teremtenéd meg, mert a partnered előfordulhat, hogy képtelen lesz rá. Mármint fizikailag akadályozza őt meg ebben az élet, és nem azért, mert bárgyúságnak tartja. Lehet, hogy picit morogni fog, hogy mégis mi ez a felhajtás, de azért örülni fog neki. Felettesed vagy tanárod stílusa idegesít, úgy érezd, hogy igazságtalan veled, ráadásul még meg is aláz olyanok előtt, akik előtt neked ez a helyzet sokkal kellemetlenebb.

Kedves Nyilas!

Itt a Valentin-nap, és neked lehet, hogy éppen szerelmi bánatod van? Sürgősen tedd ezen túl magad, és ne várd meg, amíg elmúlik magától a fájdalom. A héten tegyél többet magadért. Például menj el egy edzőterembe, vágj bele egy méregtelenítő kúrába, esetleg vásárolj új rucikat és néhány új sminket, egy új illatot. És felejtsd el azokat a trükköket, amiken szinte éjjel-nappal agyalsz, hogyan is készíthetnéd ki a pasidat. Lépj tovább, mert sokkal hamarabb találkozol egy fantasztikus fickóval, mint gondolnád. A munkában már látod, hogy rövidesen kezdődik a hajrá, a bolondokháza.

Kedves Bak!

Ha éppen nem vagy szerelmes, sőt pasi sincs a láthatáron, netán most szakítottatok, akkor sincs elkeseredésre semmi okod. Nem szabad utat engedned a gyötrő félelemnek és szorongásérzetnek. Tudnod kell, hogy szakítás vagy a régi dolgok miatti gyötrődés a vegetatív idegrendszeredet is komolyan befolyásolja. A kortizol nevű stresszhormon szintje magasra szökik a testedben, így gyengíti az immunrendszered, és kimerültséget, vagy akár betegséget is előidézhet. Ezért a Valentin-napból, ha egyedül vagy, ne csinálj nagy ügyet, koncentrálj a munkára, mert a héten sokat és jól kell dolgoznod. És a pénzre, mert muszáj lesz alkudnod, akár veszel, akár eladsz.

Kedves Vízöntő!

Lassan kezdesz hozzászokni, hogy körülötted forog az élet, és mindenki azt lesi, hogyan tehetne a kedvedre. De ez is elmúlik egyszer, ezt jól vésd a kis kobakodba. Most még használd ki ezt a hetet, és engedd, hogy kényeztessenek, és abból a sok jóból, amit most kapsz, a másiknak is adj vissza valamennyit. Ha utálod a munkahelyedet, azért, mert azt kell csinálnod, amit nem szeretsz, akkor merj változtatni. Rábukkanhatsz a héten egy olyan lehetőségre, amivel eddig nem foglalkoztál, teljesen új lesz a számodra, de élvezni fogod, és talán még jól meg is fizetnek.

Kedves Halak!

Végre van munka és pénz is! Muszáj belehúznod a munkába, nem annyira a határidő miatt, hanem azért, mert minél előbb pénzhez kell jutnod. Valentin-napra a kedvesednek valami édes kis meglepetéssel rukkolj elő, ugyanis nagyon várja, nagyon fontos ez neki. Még ha esetleg éppen az ellenkezőjét mondja, akkor is. A felettesedről olyan információ jut a birtokodba, hogy az teljesen elképeszt, és alig várod, hogy továbbadhasd a barátnődnek, aki egyben a kolléganőd is. Miközben tudod, hogy nem kéne, mert ő is továbbadja, és egy nagy lavinát indítotok el, a rövidebbet pedig te fogod húzni...


 
 
0 komment , kategória:  Horoszkóp  
Heti horoszkóp febr.7 - 14.-ig
  2011-02-07 15:08:37, hétfő
 
  Heti horoszkóp 2011. február 07. - 14.
/NőkLapja/
Kedves Kos!

Ha párkapcsolatban élsz, vagy együtt jársz valakivel, és vitás dolgok voltak közöttetek, akkor ennek vége. Mégpedig a szex oldja azt a nehéz helyzetet, amely miatt talán a válás gondolata is felmerült bennetek. A kedvesed úgy felcsigázza a fantáziádat, hogy ez téged ravasz és fáradhatatlan szeretővé tesz. Ez után még a kapcsolatotok kényes pontjai is megbeszélhetővé válnak, sőt talán egy nehéz helyzetben sikerül őt rávenned, hogy ami neked régóta fájt, abban legyen engedékeny. A munkádban őrületes tempót kell diktálnod másoknak és magadnak, hogy minden a lehető legjobb legyen.

Kedves Bika!

Nagyon jó lenne, ha a pasiddal nem csak a munkádról, a munkahelyedről, és a főnöködről tudnál beszélni, mert ha nem vetted volna észre, neki is vannak problémái. Sőt, lehetséges, hogy ezen a héten olyan igazságtalanság történik vele, amivel nem akar terhelni téged, és nem akar elkeseríteni. Hiszen tudja jól, hogy hajlamossá válhatsz arra, hogy kilátástalannak tartsd a jövőt. Ami nem így van, ezt csak a heti csillagállások sugallhatják. Ha nincs pasid, akkor irány az edzőterem, válaszd ki a neked ,,bejövő" fickót, állj a mellette lévő gépre, és kérj tőle tanácsot, hogyan edz a tested. Máris megvan közöttetek a kapcsolat, és ha ügyes vagy, ebből még lehet valami...

Kedves Ikrek!

Most ne akarjál külföldre utazni, mert a csillagállások nem kedveznek a hosszabb utaknak. De ha ez elkerülhetetlen, akkor köss meg minden létező biztosítást, és úgy vágj neki az útnak. Nem érted, hogy egy barátnőd, akivel őszinte voltál, és sok tanácsot is kértél tőle, sőt az intim titkaidat is ismeri, miért tűnt el az életedből, se szó, se beszéd. Talán itt lenne az ideje, hogy felhívd, vagy legalább küldj neki egy sms-t... Biztosan reagálni fog. Ha bizonytalan vagy abban, hogy a pasid komolyan akar, vagy csak szeretőnek tart, akkor van egy jel, ami az utóbbira utal.

Kedves Rák!

Hiába ért át a Jupiter a Kosba, neked ez nem egy nagy kéjmámor. Annyi a munka, hogy szinte belegebedsz, ráadásul a rengeteg munka mellett tanulnod kell, mégpedig munka közben elsajátítani azt, amin dolgozol. És olyan kollégákkal, akikről pontosan tudod, hogy a hátad mögött kuncognak. No de se baj, mert ha kell, akkor valahol különórákat fogsz venni, hogy menjen a munka, és ne tegyék ki a szűröd. Rejtélyes telefonok zavarhatják meg az otthon nyugalmát, és felmerül benned a gyanú, hogy ezek bizony nem félremenő hívások, hanem esetleg némi vaj van drágaságod fején... Mielőtt rákérdeznél, számolj háromig, különben őrült féltékenységi jelentbe torkollik a kérdésed, és a pasid, amilyen pimasz, még rád csapja az ajtót.

Kedves Oroszlán!

Ha leléptél az állandó partneredtől, egy másik szerelem miatt, akkor most igazán nagy pácban vagy. Mert kiderülhet, hogy akit elhagytál, nagyon is jól boldogul nélküled, sőt, lehet, hogy már új szerelem van az életében. Míg te egy kicsit bonyolultabb helyzetbe kerültél, mert az új kedvesedről olyan dolgok derültek ki, amelyek az életedet nagyban befolyásolják, és lehet, hogy nem is olyan sokára, egyedül maradsz. És még az is megtörténhet, hogy vissza akarsz majd menni a régihez, és nem biztos, hogy kellesz neki...A munkahelyeden fúrás-faragás folyik, az állásodra másnak is fáj a foga. Ne hibázz a héten, mert ez alap lehet az elbocsátásodra.

Kedves Szűz!

Végre boldog vagy! Tiéd az, ami a másé volt, és amiért ugyan keveset fizettek neki, de neked fájt rá a fogad! És mindent megtettél a főnöknél, hogy elcsaklizd ezt a munkát, igaz, hogy ezzel ellenségeid száma gyarapodni fog. Ha szeretnél valakit az ágyadba cipelni, akkor jó, ha tudod, hogyha nincs önbizalmad, önmagadért sem vállalsz kezességet, akkor szükséged van egy kis öntréningre. A legegyszerűbbet ajánlom, mégpedig a Bach virágcseppeket, amelyek nagy segítséget nyújtanak ilyen esetben. Próbáld ki a vörösfenyőt, ami nem más, mint az önbizalom virága. Ja és nem árt, ha van egy igazi barátnőd, aki megfelelő trükkökkel is rendelkezik, hogyan hálózd be a pasit, és jó nagy önbizalom löketet ad neked.

Kedves Mérleg!

Nagy cirkusz várható a héten otthon a pénz miatt. Ezért remek lenne, ha a költekezést a minimálisra szorítanád, és ezzel máris kihúzhatnád a méregfogát annak, aki a pénzhez való viszonyod miatt nem hagy békén. Ha társaságban múlatod a héten az időt, akkor olyan sztorikat fogsz hallani, hogy egyszerűen úgy érzed, hogy te vagy a világ balekja. És olyan stresszes leszel, hogy legszívesebben azonnal felugranál, és otthagynád az egész bagázst. Tedd ezt. Kit érdekel, hogy mit fognak gondolni rólad, az a lényeg, hogy te jól érezd magad a bőrödben. Sajnos a szexben nem vagy valami túl igényes sem önmagaddal, sem a partnerrel szemben, ezért belemehetsz egy olyan kalandba, amivel utána jó lenne, ha nem dicsekednél.

Kedves Skorpió!

Egy barátnak csalódást okozol, nem figyelsz rá eléggé, igaz, hogy megvan a saját bajod, alig látszol ki a munkából. Ráadásul a partnered is a te pátyolgatásodra szorul, és olyan eleged van mindenből, hogy az elmondhatatlan. Viszont az otthon töltött napok feltöltenek energiával, és bármit szívesen csinálsz, csak a saját lakásodban történjen. Akár egy új sütit is kipróbálhatnál, aminek a pasid örülne, mert azt hiszi, hogy őt akarod ezzel kényeztetni. És persze a kényeztetésnek más módját is választhatod, amit talán még nagyobb ovációval fogadna...

Kedves Nyilas!

Ha így folytatod, nagyon könnyen bekerülsz a Rekordok könyvébe, mert annyit fogsz telefonálni, hogy az valami elképesztő. A munka miatt nem vagy ideges, mert amit eddig csináltál, az szuper volt, és most is úgy érzed, hogy ugyan szorítani fog a határidő, de megint nagyot fogsz alkotni. Igaz, hogy a pénz most kevesebb lesz, de hát ez van. Partnereddel, akivel már nem vagytok együtt - csak olykor - olyan dolgokról beszéltek, amelyek őt megrendítik, téged viszont elégtétellel tölt el mindaz, ami vele és talán a szeretőjével történt. Mert ugyan nem vagy rosszindulatú, de ismered a karma törvényét, és nem csodálkozol semmin. Tudtad, hogy valami hasonlónak be kell következni.

Kedves Bak!

Még az a csoda is megtörténhet, hogy megszabadulsz egy olyan ingatlantól - vagy a családod -, amelyet már évek óta próbáltatok eladni, de a kutyának sem kellett. Most lehet, hogy megérkezett az a személy, aki ugyan vacillál, de nagyon tetszik neki minden. Talán kér egy kis gondolkodási időt, de ne parázz, ez nem azt jelenti, hogy nem kell neki. A szexben pedig ne feledd, hogy a szeretkezés akkor lesz igazán felszabadult, ha elengeded magad, és nem nézed kívülről, hogyan is zajlik az egész, és nem az ő és nem a saját testeddel vagy elfoglalva. És te most olyan pasit foghatsz ki, aki annyira belefeledkezik a szexbe, annyira jó lesz neki, hogy talán a gyönyörtől még ordítani is fog...

Kedves Vízöntő!

Jó lenne, ha nem magyaráznál agyon mindent, és a kedvesedet, aki amúgy sem tudja már hogyan ugráljon körül téged, tovább egreciroztasd. A neten tartod a kapcsolatot az ismerőseiddel, de azért arra ügyelj, hogy régi szeretőkkel folyatott csevej után tüntesd el a nyomokat, mert biztos lehetsz abban, hogy életed párja nyomozgatni fog. Vagy ha nem is nyomoz, fel fog neki tűnni, egy banális véletlen folytán, hogy bizony míg ő téged babusgat, kényeztet, és mindenben a kedvedben jár, addig te a régiekkel flörtölsz. Ebből pedig nagy gáz lesz. A munkahelyeden a háttérben keverik a kártyát, maradj ki belőle, ne állj senki oldal

Kedves Halak!

Megint találkozol vele, tiszta őrület, ez nem lehet pusztán a véletlen műve. A sors keze van benne, és úgy érzed, hogy lesz is ebből valami, valami egészen különleges kapcsolat. Csak nem most. Várnod kell rá, mert nem érett a kapcsolatra. Hallasz a régi kapcsolatodról is, de nem érint meg különösebben. Ha bulizol, akkor ne vidd túlzásba a héten a dolgokat, mert olyan valaki lesz a társaságban, akit nem ismersz. Viszont ő nagyon jól ismer téged, annyira nem is kedve. És ha nagyon elszabadulnak veled a buliban a ,,lovak", akkor biztos lehetsz benne, hogy a fél város arról fog beszélni, hogy mit műveltél. És sajnos a tanárod, vagy a főnököd fülébe is eljut, ami ugyancsak nagy gáz.


 
 
0 komment , kategória:  Horoszkóp  
Heti horoszkóp jan.31.-febr.7.
  2011-01-31 12:20:47, hétfő
 
  2011. január 31. - február 07.
/NőkLapja/Kedves Kos!

A szerelem hete! Figyelj oda ezen a héten, hogy olyan cuccokba bújj, amiben a hátsód őrülten szexis lesz - ne izgasd magad, ha fenéktájékon jobban el vagy eresztve, a fokhagymagerezd formára kevesebben ugranak. Fontos, hogy héten ne feledkezz meg a már meglévő párkapcsolatodról sem, a párod meglepetésekkel készülhet.
Kedves Bika!

A munkahelyeden elismernek, sőt még az a csoda is megtörténhet, hogy valami olyan lehetőséget csípsz meg, amelyről először azt hitted, egyenlő a lefokozással. Mostanra aztán kiderül, hogy mégsem így van. Ha friss és intenzív a kapcsolatod, akkor ne riadozz attól, hogy a pasi össze akar költözni veled. Talán az az oka, hogy úgy érzi, megtalálta benned az igazit. Ha te nem így érzel, az gáz! Egy alapos beszélgetés mindenképpen jót tenne, mielőtt szakítanál félelmedben.

Kedves Ikrek!

Mindenki tudja, hogy flörtbajnok vagy! Az állatövben szinte nincs senki, aki annyira profi módon tudna flörtölni, mint te. De ezen a héten nemcsak a pasikat kell levenni a lábukról, hanem a nőket is. Ugyanis vagy a barátnőddel, vagy a főnöknőddel, vagy valamilyen nőszeméllyel gyűlik meg a bajod, esetleg tőle függ, hogy tovább tudj lépni egy olyan ügyben, amely fontos neked. A cél elérése érdekében a nőismerősödet dicsérd a szemébe, érdeklődj a magánéletéről, és ajánld fel, ha bármiben tudsz, segítesz neki. Meglátod, nyert ügyed lesz.

Kedves Rák!

Teljesen elképedsz, mert egy közösségi portálon megtalál egy nagyon régen látott rokonod, és olyan szépeket ír, hogy talán még a könnyed is kicsordul. De az is lehet, hogy egy régi szerelmed látja meg ezen a portálon a fotóidat, és mindegyikhez ír egy kis megjegyzést, nem gonoszkodót, hanem inkább kedveset, ami melengeti a szívedet. A héten megtörténhet, hogy valaki vacsorázni és moziba hív, ne komplikáld túl a dolgot, egyszerűen csak örülj neki.

Kedves Oroszlán!

Még az is megtörténhet, hogy le fogják tépni rólad a ruhát a héten. Valaki megőrül érted, és nem valószínű, hogy ez az a fickó lesz, akivel jársz, netán együtt élsz. Élvezni fogod ezt az őrült, szenvedélyes kapcsolatot, de jobb, ha tudod, hogy ez egy fellángolás, és nem igazán lesz folytatás. Vagy ha lesz, akkor az már sokkal langyosabb lesz, mint ahogy kezdődött. Ha nyilvánosság előtt kell szerepelned, nem lesz semmi gond, inni fogják a szavaidat.

Kedves Szűz!

Jól jegyezd meg, hogy azok a pasik, akik nem zárják el testüket karba tett kezükkel, minden nőnek jobban bejönnek. Ezért jól nézz körbe a héten akár megbeszélésen, akár a suliban, akár valamilyen találkozón, és ha összeakad a szemed egy ilyen testhelyzetben ülő, álló fickóval, akkor tudd, hogy vele az ágyban nem lesz gond, viszont más téren igen. Mert versenytársaid akadnak majd bőven, akik szintén vonzónak találják őt. A héten a pénz vonzódik hozzád, ha új a munkahelyed, óriási mázlid lesz, egy feladatot könnyen elvégzel, és ezzel belopod magad a főnök szívébe.

Kedves Mérleg!

Egy kapcsolat - még ha most indul is - olyan komollyá válhat, hogy ebből később akár házasság vagy hosszú együttélés lehet. Egy kollégád meglepődik azon, hogy kedves vagy vele, és ravaszságot sejt mögötte. Pedig csak a szerelem miatt van jó kedved! A hét másik jó híre, hogy ha nyelvet szeretnél tanulni, akkor ez a pár nap tökéletesen megfelel arra, hogy belevágj.

Kedves Skorpió!

Attól a fickótól ne várj túl sokat, aki szerelmeskedés előtt gondosan összehajtogatja a ruháit. A meglévő kapcsolatodban, ha a partnered valami új szokást vett fel, és ez hasonlatos a ruhahajtogatással, vagy éppen az ellenkezőjével, akkor kezdj el gyanakodni. A héten pompásan tudod a legbonyolultabb ügyeket is intézni, ingatlannal kapcsolatos ügyekhez is olyan érzéked van, mint senki másnak. A legjobb tanácsokat te adhatod, amivel mások remekül járhatnak. Barátnődnek nagy segítségére lehetsz ebben.

Kedves Nyilas!

Megkezdődik a tolongás! Na hol? Hát az ágyadban! Mivel uralkodó bolygód már átért a tüzes Kosba, azt jelenti, hogy különböző életkorú fickók fognak kívánatosnak tartani. És te tobzódni fogsz az élvezetekben, mert nem fogod elutasítani sem az őszülő halántékút, sem a tüzes kis fiatal srácot. Ha párkapcsolatban élsz, és te vagy a hűség szobra, akkor viszont számíts arra, hogy termékeny a hét, melynek gyümölcse kilenc hónap múlva megérkezhet. Pénzügyek terén viszont váratlan kiadásra van kilátás, vagy nehezen tudod megszokni, hogy ami eddig járt, amit eddig kaptál, az most megvonják.

Kedves Bak!

Na, csak azt ne mondd a héten, hogy se rokona, se ismerőse nem vagy senkinek! Mert bizony a rokoni és az ismerősi kapcsolatokat is remekül fel tudod használni a jövőd építése céljából. Csak légy bátor, merész, és kérj nyíltan. Mond meg, hogy mit szeretnél, és meglátod, hogy meg fogod kapni. A szerelem terén belebolondulhatsz valakibe, aki a másé. És sajnos nagy az esély arra, hogy éppen a barátnődé vagy nagyon jó ismerősödé legyen. És az a gáz, hogy eddig mindig fennhangon adtad elő a véleményed azokról, akik elszedik mások pasiját. És nagy az esély, hogy most éppen te teszel így.

Kedves Vízöntő!

Ezen a héten olyan események történnek, amelyeknek köszönhetően a pároddal a kapcsolatod még szorosabbá válik. Ez talán éppen egy utazásnak vagy egy kényes, hosszadalmas ügy lezárulásának köszönhető. Viszont van valaki, aki szeretne része lenni az életednek, és ha párkapcsolatban élsz, akkor ebből nagy baj lesz. Mert az illető olyan erőszakosan fog nyomulni, hogy képtelenség lesz titokban tartani. Munkahelyeden kellemetlen helyzet alakul ki, és nem tudsz ellene tenni semmit.

Kedves Halak!

Pénzügyeid a héten végre jól alakulnak, a szerencse istenasszonya, Fortuna pártfogásába vesz. Ez nem azt jelenti, hogy megnyered a lottó ötöst, hanem azt, hogy nem kell kölcsönt kérned már a hét közepén. A szerelem terén, ha lobogó szenvedélyt, lángoló tüzet, szikrák pattogását szeretnéd, vagyis olyan pasira vágysz, aki miatt telesóhajtozod a párnád, akkor ez most nem fog bejönni. Olyan jön be helyette, aki a rendes fiú kategóriájába tartozik. Hogy honnan ismerheted ezt fel? Onnan például, hogy a rendes pasi nem fog tréfálkozni azon, hogy karcsú ujjacskáid milyen kecsesen játszadoznak a borospohár szárán. Ennek a rendes pasinak adj esélyt, mert meglátod, bejön neked!


 
 
1 komment , kategória:  Horoszkóp  
Heti horoszkóp jan.24-30.-ig
  2011-01-24 15:41:18, hétfő
 
  Heti horoszkóp január 24 - 2011 január 30.
KOS márc. 21- ápr. 20.

Vágjon bele! A jövőjére vonatkozó ötletei készen állnak a startra. Ne hezitáljon hát, itt az idő, tervei megvalósítására. A csillagok most �-n mellett állnak, olyannyira, hogy drámaian megváltoztathatja saját életét. Próbáljon meg csapatban dolgozni, jobban haladna a feladataival!
Szerelem:
Az áthaladó bolygók tranzitjai bizonytalanságot válthatnak ki �-nben az új kapcsolatát illetően. Eltűnődhet azon, hogy miért is sürgette, miért mélyedt bele ennyire ebbe a kapcsolatba. Csupán érteni szeretné a történteket és a döntéseit. Ebben a dilemmában toporogva megtalálja a valódi okot, ami összeköti �-nöket és megnyugvást ad �-nnek. Találja meg magában azt az okot, hogy mi váltotta ki a félelmét.
Karrier:
Amennyiben egyik kollégája egy paprikásabb vitába rángatná bele, kerülje ki a konfrontációt vagy diplomatikusan zárja rövidre. A hét közepe körül egyre mélyebben beleássa magát a teendőibe. Kapcsolatépítés, ismerkedés jellemzi a hetét. Készüljön fel rá kedvességével, legyenek �-nnél névjegykártyák és a mosolyát se felejtse otthon! Előfordulhat, hogy olyan ajánlatot kap, aminek a hatására megfontolja a profilváltást is.


BIKA ápr. 21- máj. 20.

Használja ki hatalmát! Amennyiben nincs kimondottan vezetői pozícióban, akkor is érezni fogja mások által elismert tekintélyét. Hallgatnak �-nre, jó hírét keltik szakmájában, ez kulcsfontosságú lehet a jövőben. Számoljon vele, hogy kevesebb ideje jut a családjára!
Szerelem:
A csillagok hatását a héten �-n és partnere egyaránt érezni fogja, az �-nök közt lévő érzések mélyebb szintjét fedezik fel, élhetik meg. Kapcsolatuk újra kivirágozhat. Amennyiben még egyedülálló és szeretne párkapcsolatot, ezen a héten több esetben is megtapasztalhatja azt a különleges aurát, ami körülveszi �-nt és erős mágneses hatással van a másik nemre.
Karrier:
A hét elején tele van energiával, ezért a felmerülő problémákat, a feladatok java részét nagyobb erőfeszítés nélkül is meg tudja oldani. Bőven marad ideje az üzleti életre is. Bátorsága és magabiztossága a felettesei szemében is elismerést vált ki. A hét közepe körül a dolgok kellemetlenebb oldalát is megoldja. Olyan emberekkel kerülhet szembe, akikben most semmi jóindulat nincs az �-n irányába. Megoldja a kritikus helyzeteket még akkor is, ha az adott helyzetben csak magára számíthat.


IKREK máj. 21- jún. 21.

Vizsgálja felül pénzügyeit! Senki nem okolja azért, mert mindent akar egyszerre, de amikor megérkeznek a számlák, akkor számolnia kell a következményekkel. Legyen beosztóbb, és ne költsön el minden forintot olyan dolgokra, amelyekre végeredményben semmi szüksége nincs!
Szerelem:
Jelenlegi kapcsolatát most tisztán láthatja, minden, benne rejlő lehetőségével együtt. Az égitestek mozgása határozottan arra figyelmezteti, hogy vigyen több melegséget a kapcsolatába. Fontos, hogy kifejezze párjának, hogy mit jelent az �-n számára az, hogy Ő van �-n mellett és megmutassa kapcsolatuk fontosságát. A hét tranzitjai az �-nök közt lévő egyensúly helyreállítását segítik.
Karrier:
Nagyon fontos az, hogy minél több eszközt és alternatívát vegyen számításba, ha sikeresen szeretné megoldani mindazt, amit erre a hétre tervezett. Ez főképp akkor hasznos, ha tárgyalásokat kell lefolytatnia, vagy valamilyen megállapodáson dolgozik leendő partnereivel. Alapos és objektív ellenőrzés szükséges a részletekig menően, mielőtt döntéseket hozna, iratokat írna alá. Kellő rákészültséggel, spontenaitásával lehengerlő eredményeket ér el.


RÁK jún. 22- júl. 22.

Új mérföldkőhöz érkezett! Személyes életútjában most egy nehéz időszakot zárhat le, és egy szerencsésebbe vághat bele. Eddigi teljesítménye valóban figyelemre méltó, de míg a mostaniakat vérrel-verejtékkel érte el, várható sikerei már szinte maguktól érkeznek.
Szerelem:
Az eheti bolygóállások új megvilágításba helyezik a dolgokat �-n előtt. Ez azért is szükséges, mert az utóbbi napokban egy kicsit mintha elhagyta volna az optimizmusa. Ideje, hogy valódi örömet éljen át! Érzékei kifinomodhatnak a napokban, aminek köszönhetően megérezheti kapcsolata gyenge pontjait is. Ha kellően odafigyelnek egymás igényeire, minden a legnagyobb rendben lesz �-nök közt!
Karrier:
A hét elején felettesei és a kollégái egy fontos dolgot akarnak megbeszélni �-nnel. Érintheti a legutóbbi vagy a folyamatban lévő projektjét. Terve és annak struktúrája olyan jól felépített, hogy szó szerint lenyűgöző és hibátlan. Semmi oka sincs kételkedni az elképzeléseiben! A hét közepe körül megoszthatja elképzelései részleteit az illetékesekkel.


OROSZLÁN júl. 23- aug. 23.

Adjon hálát kapcsolatainak! Ezen a héten nagy súlyt kapnak személyes ismeretségei, és attól függetlenül, hogy jelenleg milyen minőségben, a jövőjére nézve csak pozitív irányba haladhat. Előfordulhat ugyanis, hogy negatívumként éli meg mások segítő szándékát, de idővel minden elcsitul.
Szerelem:
Ezen a héten az átvonuló bolygók különössé teszi a szerelmi életét. Ha egyedülálló és nyitott egy új kapcsolatra, arra számíthat a hét során, hogy őrülten megdobogtatja a szívét valaki. A további teendő csupán az, hogy időt és lehetőséget adjanak egymásnak arra, hogy jobban megismerjék egymást. Amennyiben párkapcsolatban él, arra számíthat, hogy a napokban több esetben is azt fogja érezni, hogy újra szerelembe esik a párjába.
Karrier:
Ha kap egy határidős munkát, mosolyogva hosszabbítsa meg két-három nappal az időpontot. Később rájön, hogy miért lesz javára. Keddtől feltűnően jól megy �-nnek a szervezés, mintha az élet forgatókönyvét is �-n írná a héten, szakmai téren. Váratlan elismerés vagy talált pénz áll a házhoz. Fogadja el, az élet adja, mert megérdemli! A hét vége felé egy kicsit eltávolodik a földtől terveivel. Ellenőrizzen minden részletet, hogy később nem legyen gondja belőle!


SZŰZ aug. 24- szept. 23.

Végre kiszabadulhat! Ezen a héten főként az �-nt körülvevő feszültség elől menekülhet el, és ez most nem egy váratlan utazásnak lesz köszönhető, hanem egyszerűen a jó menedzselésnek. Az elmúlt idők feszített munkatempója most megtérülni látszik gördülékeny kivitelezések formájában.
Szerelem:
Egy váratlan találkozás gyökeresen felforgathatja a szerelmi életét. Ez olyan személy is lehet, akivel kapcsolatban már régen elvesztette a hitét. Legyen résen, hallgasson a belső riasztó jelekre! Amit lezárt, hagyja a múltnak! A hét közepe felé egy közeli barátja bemutatja valakinek, akivel sok közös témát találnak. Ha szeretné, lehet ebből folytatás... Ne felejtsék el megadni egymásnak a telefonszámaikat!
Karrier:
A hét elején mindent elkövet annak érdekében, hogy a folyamatban lévő ügyek jó ütemben haladjanak, a szükséges embereket is beleértve. Környezete méltó elismerést tanúsít �-n iránt. A hét második felében új tervek előkészületein dolgozik, új stratégiát dolgoz ki kellő időt hagyva a fontos tárgyalásaira, találkozókra. Ügyelnie kell a kapott információk realitásának ellenőrzésére, ha hatással lenne az anyagi körülményekre!


MÉRLEG szept. 24- okt. 23.

Legyen büszke előadói képességeire! Ez ugyanis az élet bármely területén csak a javára válhat. A hét közepétől ennek az adottságnak köszönhetően többen érdeklődnek �-n iránt azok közül, akik eddig szinte levegőnek nézték. Egyedülálló? A héten jó eséllyel alapozhat meg egy tartós párkapcsolatot.
Szerelem:
Meglévő kapcsolatába most egy kicsivel több energiát és figyelmet kell tennie, hogy minden jól működjön �-nök közt. Akár új dolgokat is kitalálhat, például elmehetnének új helyekre. Az eheti bolygóállások mindenképpen a szerelmük megújulását támogatják. Erre több lehetőséget is felkínálnak �-nnek a hét során. Ha netán mostanában szakított valakivel, új ajtókat nyit meg �-n előtt a sors. Legyen nyitott rá!
Karrier:
A hét elején némi feszültség merülhet fel a felettesei és �-n közt. Érdemes elgondolkodnia, hogy meddig mehet el. Ebben az esetben a hallgatólagos, kölcsönös tisztelet sokkal célravezetőbb lenne. A következő napokban a közép- és hosszú távú terveinek kedveznek a csillagok állásai. Jut bőven ideje arra, hogy kollégáinak segíteni tudjon a fennakadásaikban.


SKORPI� okt. 24- nov. 22.

Elérkezett az igazság pillanata! Hihetetlen fejlődésen ment keresztül az elmúlt hónapokban, aminek most élvezheti ki az előnyét. Kissé elbizakodott lesz, így többet kockáztat a kelleténél. Néhányan ezért őszinte véleménynyilvánításra vetemednek, ne hőzöngjön ellenünk!
Szerelem:
Egy találkozás azzal a személlyel, akivel azonos hullámhosszon vannak kellemes meglepetéseket tartogathat �-nnek. Elragadtatja a magas intelligenciája és elképzelései a jövőt illetően, valamint az �-nből sugárzó erő. Az eheti bolygóátvonulások arra bátorítják, hogy legyen tele önbizalommal, hiszen minden oka megvan rá! Kapcsolatában új fejezetet írnak.
Karrier:
Kreativitása a legnagyobb fokon izzik ezen a héten. Kollégái támogatják az ötleteiben. A hét közepe körül a folyamatban lévő tervekkel kapcsolatban azt tapasztalhatja, hogy alábbhagy a többiek lelkesedése. Újra lelket kell öntenie beléjük, hogy tartani tudják a határidőket. A hét végére már helyreáll az egyensúly, könnyedebben haladnak.


NYILAS ov. 23- dec. 21.

Éljen az energiáival! A héten tobzódik az ötletekben és a tettvágyban, amit érdemes lenne kihasználnia nagy feladatok végrehajtására. Ehhez azonban társakat kell még találnia, ami egyáltalán nem lesz könnyű, de leendő ügyfelei miatt higgye el, megéri!
Szerelem:
A bolygók eheti tranzitjai segítik abban, hogy kapcsolata új erőre kapjon. A régi, fennakadásokat okozó dolgokat el tudják engedni párjával. Sőt, valószínű, hogy összeköltözést vagy házasságot terveznek a napokban. Mindenképpen számíthat egy hirtelen, kellemes fordulatra a szerelmi élete alakulásában. Ha gyerektervezésen gondolkodtak az utóbbi időben, gyermekáldás is lehetséges.
Karrier:
A hét elején ellenőrizze a számítógépét, tegyen fel megbízható vírusölő programot, készítsen biztonsági mentéseket! Könnyedén elveszíthet minden információt gépéről, ha nem készül fel kellően egy váratlan meglepetésre. Találjon valamilyen kézenfekvő megoldást arra, hogy önállóan is meg tudják oldani kollégái a gondjaikat, hogy ne �-nt nyaggassák minden kis semmiséggel.


BAK dec. 23- jan. 20.

Úgy érzi, változtatnia kell életén! Ehhez azonban nem elég tervezgetni, és hangosan simogatni az egóját. Lehetséges ugyan, hogy valóban nagyon tehetséges, ám ezt tettekkel kell bizonyítani, nem beszélni róla. Ráadásul a bankszámlája sem mutat túl magas számokat, hogy oka legyen az elbizakodottságra.
Szerelem:
A csillagok eheti állásának hatására egy eddigi barát, kolléga vagy üzleti partner és �-n közt szokatlan vonzalom alakulhat ki. �-nök sem értik a helyzetet. Lényeges, hogy jó előre fontolják meg a helyzetet, mielőtt belekezdenének, mert így elkerülhetik azt, hogy később mindketten kínosan érezzék magukat a történtek miatt. Az aktív párkapcsolatokban harmónia uralkodik.
Karrier:
A hét elején jó kommunikációs képességének köszönhetően kiváló sikereket ér el. Prezentációkat, fontos e-maileket, telefonokat érdemes a hét elején lebonyolítania. Most a saját malmára hajthatja a kedvező vizeket. A hét közepe körül a határidős munkáival kockázatos időszakon megy át. Érdemes fokozottan figyelnie a részletekre! Kellő odafigyeléssel kiemelkedően sikeres hetet zár.


VÍZ�-NTŐ jan. 21- febr. 19.

Egész jó hete lesz. Bár a legtöbb jegy szülöttjét elszomorítja közelgő születésnapi évfordulója, �-n ragyog tőle. Ha nem is ezen a héten ünnepli, akkor is örömmel tölti el a tudat, hogy mint a jó bor, lassan beérik, és évről évre bölcsebb. Mulasson, élvezze továbbra is az életet és mások társaságát!
Szerelem:
Párjával az utóbbi időben kerülgetik a forró kását. Nem érdemes húzni és halasztani a téma megvitatását, mielőbb szakítsanak rá időt! Menjetek el kettesben egy kellemes helyre és nyugodt körülmények között tegyék helyükre a dolgokat! Nagy kő esik majd le a szívükről. Lehetséges, hogy egy kis humor oldani tudná kezdetben a feszültséget. Amennyiben randira készül, ne az előre gyártott forgatókönyvvel induljon neki! Briliáns rögtönzőképessége és humora sokkal jobban imponálna...
Karrier:
A hét elején folyosó pletykák merülhetnek fel a munkahelyén. Próbálja elhatárolni magát tőlük, amennyire csak lehet. Később örömére szolgál, ha most így tesz. Felpörgött tempóban végzi a dolgait. Egy provokáció esetén arra kell vigyáznia, hogy az esetleges kritikái ne legyenek túlzottan csípősek. A hét vége felé az anyagi dolgok okozhatnak �-nnek némi fejtörést. Érdemes figyelnie az előjeleket.


HALAK febr. 20- márc. 20.

Gyakoroljon egy kis önismeretet! Ezt üzenik a csillagok �-nnek erre a hétre. Ráadásul pozitív értelemben, ami annyit tesz, hogy ismerje be végre, milyen értékes személyiség. A feje tele van eredeti ötletekkel és szorgalmas. Kellhet ennél több a sikerhez? Na jó, egy kis szerencse, de higgye el, nemsokára az is megérkezik!
Szerelem:
Az eheti bolygóállások kiemelten érintik a szerelmi életét, kedvező értelemben. Az ötletek szintjéről segítenek a tettek mezejére lépnie. Ha eddig még nem döntötte el, hogy mi legyen �-nök közt párjával, ebben az időszakban sikerül dűlőre jutnia magával és döntenie. Őszintén kell beszélniük mindkettőjüknek érzéseikről. Ez nagy előrelépést jelentene mindkettőjüknek!
Karrier:
Egy új üzleti lehetőség előszeléről értesül a hét elején, ami lényeges előnyökkel kecsegtet. Olyan dolgokat ígérjen, melyeket be is tud tartani időre! Inkább későbbi időpontokat rögzítsenek, akkor nem lesz gondja. Munkahelyén jó a légkör, számíthat kollégái együttműködésére. Mostani erőfeszítései később nagyobb előnyöket és lehetőségek kapuit nyitják meg.


 
 
0 komment , kategória:  Horoszkóp  
Heti horoszkóp jan.17-23.-ig
  2011-01-17 14:09:35, hétfő
 
  Heti horoszkóp : 2011 január 17 - 2011 január 23.

KOS márc. 21- ápr. 20.

Ne fogja vissza magát! Bár Önnek éppen az ellenkezőjét szokták tanácsolni, most itt az idő, hogy szabadon engedje fantáziáját. Ezen a héten ugyanis elemében lesz, ráadásul kiváló kommunikációs képességének köszönhetően bármit elérhet, ha tárgyalásra kerül a sor!
Szerelem:
Úgy tűnik, hogy akivel a legutóbb megismerkedett, mindenben összeillenek. Egyre jobban megismerik egymás és igyekeznek minél több időt együtt tölteni. Jó érzéssel tölti el, hogy könnyedén megtalálják a közös hullámhosszt. Az eheti bolygóállások segítik abban, hogy ez a jó érzés az otthonában is eluralkodjon. Felismeri azt, hogy mennyire szerencsés pillanat az, amikor összejöttek, megtalálták egymást.
Karrier:
A hét lendülettel és kreativitással kezdődik. Ez jellemzi úgy a szakmai életét, mint a társadalmi pozícióját. Szerdától egy kicsit kockázatosabb területre léphet. Egy kicsit ridegebb és zárkózottabb a szokásosnál. Könnyen előfordulhat, hogy kisebb nézeteltérései támadnak a kollégáival vagy a feletteseivel. Ez a hangulat a hét vége felé már feloldódik.


BIKA ápr. 21- máj. 20.

Tervezze meg jövőjét! A héten ismét bebizonyosodhat, hogy az Ön számára az emberi kapcsolatok sokkal fontosabbak, mint a karrier. De ha valóban szakmai sikerekre vágyni, akkor sokkal dörzsöltebbnek kell lennie! Figyeljen önmagára, ne csak arra, hogy másoknak a kedvében járjon!
Szerelem:
Ha kételyek gyötrik, magába zárkózik és nem beszél az aggályairól. Ilyenkor nehezen lehet Önt megközelíteni. Elképzelhető, hogy többször is megváltoztatja a véleményét a hét során érzelmeit illetően. A héten átvonuló bolygók zavarossá tehetik a valós kép meglátását az Ön számára. Most ne hozzon érdemi döntéseket, mert később megbánhatja azokat!
Karrier:
Ezen a héten nagyon jó üzleti megérzései vannak. Előnyös üzleteket köt és különféle kedvező pénzügyi spekulációkban vesz részt. A hét közepe felé egy kicsit türelmetlenné válhat. Döntései meghozatalához több nyugalomra és figyelemre van szüksége. A hét vége felé figyeljen fokozottan a részletekre szerződések aláírása esetén!


IKREK máj. 21- jún. 21.

Ön lesz a társaság középpontja a héten. A többi asztrológiai jeggyel ellentétben az Ikrek ezekben a napokban az elemében érzi magát, és szinte le sem lehet majd állítani. Akár órákon keresztül képes lesz vadidegenekkel társalogni, bármilyen lehetetlennek tűnő helyzetben feltalálja majd magát!
Szerelem:
Az eheti bolygóállások jelzik, hogy a szerelmi életét illetően megváltozhat a szemlélete. Megvizsgálja párkapcsolata eddigi történéseit és megpróbál javítani a gyenge pontokon. Talán most, életében először, határozottan tisztában van azzal, amit érez. Boldog. Érzi, hogy teljes mértékben bízhat a kapcsolatában. Olyan mértékig, hogy ha kell, kész áldozatokat is hozni érte.
Karrier:
Ezen a héten felmerülő jó ötletei feletteseiben igen jó benyomást keltenek. Érdemes beszélnie róluk. Ígéretes lehetőséget jelölnek ezekben a napokban a csillagok mozgásai az Ön számára. A hét közepe körül anyagiak terén jó szerencsére számíthat, amitől még inkább inspirációt kap arra, hogy dolgozzon a projektjein, amiknek nagyon jó kilátásai vannak a jövőre nézve.


RÁK jún. 22- júl. 22.

Tanulja meg a szerelmesek nyelvét! Ön igenis alkalmas egy párkapcsolatra, csak épp nehezen fejezi ki érzéseit. Legyen ez az egyik célkitűzése az idei évre! Most valóban olyasvalakit szemelt ki magának, aki megéri a fáradtságot, higgye el!
Szerelem:
Ezen a héten megbizonyosodhat a másik nem előtti sikereiről. Ideje felhagynia azzal az aggodalmával, hogy nem elég jó a szerelmi életben. Partnere Önt választotta, mert Önt látta a legtökéletesebbnek. Tervezzenek estékre kellemes vacsorákat kettesben, beszélgessenek és rájön, hogy minden a legnagyobb rendben Önök közt!
Karrier:
A hét első napjaiban tele van önbizalommal. Kitartással, határozottan áll ügyei képviselete mellett, amivel elismerést is szerez. Felettesei minden elképzelésében támogatják. Ötletei kiválónak bizonyulnak, karrierében előmenetel ígérkezik. A hét második felében is felpörgetett tempóban végzi a feladatait. Időnként akár a kockázat szélsőségeit is megérintheti.


OROSZLÁN júl. 23- aug. 23.

Vezesse az embereket, hisz erre született! Nem véletlenül esik Önre oly gyakran mások választása, ha egy feladat levezénylése kerül szóba. Ráadásul, most nem csak munkatársat, de feladatot is választhat. Így vagy úgy, de a mostani döntései hosszú távú céljait szolgálják!
Szerelem:
Az eheti bolygóállások felfokozott potenciált kölcsönöznek Önnek. Ezt leginkább kreativitásában és érzelmi életében tapasztalhatja meg. Eredeti dalok kíséretében is kifejezheti szerelme iránt mindazt, amit érez. Öntől eddig szokatlan, új módszereket is választhat ahhoz, hogy meghódítsa kiszemeltje szívét. Bízzon kreativitásában!
Karrier:
Ezen a héten eléggé elfoglalt lesz. Kiválóan kommunikál a kollégáival, feletteseivel, üzleti partnereivel. Kezdeményezőkészsége csúcson van, energikusan áll hozzá a dolgokhoz. A már megkezdett projekteket ajánlott lenne a hét közepére sínre tennie, még akkor is, ha úgy érzi, hogy egyszerre több dologgal is meg tud birkózni. Az új dolgokkal várjon még egy-két napot!


SZŰZ aug. 24- szept. 23.

Törődjön magával! Legyen a héten az önkényeztetés a jelszava, és ezúttal ne csak otthonának csinosítgatásával, a pihenéssel és a finom falatok elkészítésével hozza összefüggésbe... Gondoljon inkább saját magára, szép ruhákra, finom illatokra! Mert ez Önnek is jár!
Szerelem:
Az eheti bolygóátvonulások arra bátorítják föl, hogy véget vessen egy kritikus állapotnak, ami egy ideje hol élesebben, hogy csendben a háttérben meghúzódva frusztrálta Önt. A hét során arra eszmél, hogy mennyi szépséget kínál az Ön számára az élet nap, mint nap. Csak előre tekintsen és merjen nagy terveket szőni! Kedvesével sok dolgot meg tudnak beszélni és sok problémát meg tudnak oldani egymásra való odafigyeléssel.
Karrier:
Az eheti bolygó-tranzitok energikussá teszik. Olyan tevékenység elvégezésére is készen áll, amihez fizikai erőnlét szükséges. Sok új ötlete van, olyan lehetőségek is feltárulnak Ön előtt ebben az időszakban, amelyek ezelőtt nem voltak meg, bármennyire is szerette volna. A hét közepétől a gyakorlati érzéke maximumon van. Hosszú távú tervein kockázatoktól mentesen tud dolgozni, kiváló ez az időszak.


MÉRLEG szept. 24- okt. 23.

Ne vegyen mindent komolyan! Főleg azzal ne foglalkozzon, mit beszélnek mások! Ezen a héten több rejtett csapdába is belefuthat, melyeket az emberi irigység állított fel. Karrierjében nagyon jól halad, de magánéletében még ki kell várnia az áhított harmóniát!
Szerelem:
Az eheti bolygóállások arra kérik, hogy mindent a részletekig menően beszéljenek meg párjával. Olyan dolgokat is végleg a helyükre tudnak tenni, melyeket eddig csak kerülgettek, mert sose volt rá idő vagy csak napolták a témát. Teljesen új perspektívából látják utána a dolgokat és a kapcsolatukat is. Elméje tele van álmokkal, elképzelésekkel, melyek meg szeretnének valósulni. Ketten könnyebb!
Karrier:
A hét első napjaiban kifejezetten optimizmusra ad okot az események sorozata. A kollegiális viszony kellemes, jól együtt tudnak működni. A hét közepe körül a pillanat erejét megragadva többször is spontán döntéseket kell hoznia. Egy pár perc átgondolás nem ártana, mielőtt a végső szót kimondaná. A hét vége felé akadályok merülhetnek fel a munkája kapcsán, de maguktól meg fognak oldódni.


SKORPIÓ okt. 24- nov. 22.

Úgy érzi küldetést teljesít. Az elmúlt időkben sokan sértették meg önérzetét, és most így vagy úgy alkalma lesz visszavágni nekik. De vigyázzon! A vélt vagy valós sérelmek mozgatórugóit is meg kellene vizsgálnia, hogy valóban igazságos döntést hozhasson. Lassítson a héten, megéri!
Szerelem:
Időnként felmerülhet Önben a kérdés a hét során, hogy miért van az, hogy az Önhöz érkező impulzusok eltérőek a kinyilvánított magatartásoktól. Ezt a párja részéről is tapasztalja időnként, míg másoknál rendszeresen. Ebbe a kérdésbe sok bölcsnek beletört már a bicskája az évezredek során. Talán Ön megtalálja rá a választ. Jó úton jár. A rutin már unalmas Önnek, kezdeményezzen, legyen kreatív! Párja is örülni fog az új kezdeményezéseinek.
Karrier:
A hét első napjaiban nagy tudatossággal és munkakedvvel áll a dolgokhoz. Az eredmények nem késlekednek egy percig sem. Minden a tervei szerint megy. A hét közepe körül fizikai erőnléte alábbhagyhat egy picit, viszont felettesei nagy elismeréssel lesznek az ambíciói iránt. Hagyatkozhat spontenaitására is, ha a helyzet úgy kívánja. Példásan oldja meg a váratlan helyzeteket is.


NYILAS ov. 23- dec. 21.

Értékelje felül viselkedését! A héten többször összezavarodik, és mások sem tudnak majd mit kezdeni Önnel. Mert ugyan szeretne mások kedvében járni, de szigorúan a saját kedve szerint, ez pedig nem hozza majd az elvált sikert. Környezete viszont hasonlóan viszonyul Önhöz, és már kész is a mókuskerék...
Szerelem:
A bolygók eheti pozíciói egy kicsit csípős nyelvűvé tehetik, főképp a hét elején. Amennyiben párjával gondok merülnének fel a kapcsolatukban, ne hagyja, hogy előbújjon Önből a kisördög. Üljenek le és tisztázzák a dolgot, mielőtt még elmérgesedne a helyzet Önök közt! A legjobb, ha őszintén, higgadtan elmondja, mindazt, ami nyomja a lelkét. Szépen, békésen meg tudják oldani ketten.
Karrier:
Ezen a héten nagyon lelkes, képes lenne akár egy hegyet is elmozdítani a helyéről. Szerdától próbáljon meg egy kicsit összeszedettebb lenni, mert úgy hamarabb végezni tudna határidős feladataival. A hét második felében az összes ígéretének eleget tud tenni. Egy kiváló hetet zár pénteken. Hétvégén egy igazán jól megérdemelt sziesztának vagy egy könnyű kikapcsolódásnak adhatja át magát.


BAK dec. 23- jan. 20.

Válogassa meg szavait! Mindenki tudja, hogy Ön csak jót akar, de néha túl élesek a mondatai. Ismét lezárulhat életében egy nyugodtabb időszak, de sorsának alakulása kizárólag Önön múlik, illetve azon, kinek mit és hogyan közöl. Legyen türelmesebb az emberekkel a héten!
Szerelem:
Az eheti bolygók konfigurációi segítik abban, hogy kikeveredjen egy kicsit kínos helyzetből, és abban is, hogy egyik kapcsolatát baráti formába transzformálja. Amennyiben nehézségei merülnének fel a szerelmi életében, legyen Ön a kezdeményező, aki megteszi az első lépést a dolgok jó irányba tereléséhez! Kiváló humorérzéke, spontenaitása most nagy segítségére lesz.
Karrier:
Ezen a héten fokozott tempót diktál. Határozottsága olykor túl szigorú hozzáállást eredményezhet. Szakmailag kedvező időszaka van, több teendőjét is idő előtt meg tudja oldani. Fontos tárgyalásai során kellően tárgyilagosan konzultál. Azonban próbáljon meg lazítani az ebédidőkben, ezzel megakadályozhatja azt, hogy semmiségeken felbosszantsa magát. Fontos találkozásokra számíthat!


VÍZÖNTŐ jan. 21- febr. 19.

Engedje el magát! Olyan sokat tartott vissza az érzéseiből, hogy most megváltásként éli meg ezt a felszabadultabb időszakot. Járjon el sportolni, vagy válasszon valami kreatív hobbit, ezek még inkább kirángatják nyomott hangulatából. A hétvégén találkozhat valakivel, aki nagyon is megdobogtatja a szívét!
Szerelem:
Az égitestek eheti mozgásai megnövelik az esélyeit arra, hogy találkozzon azzal, akire régóta várt. Ha hivatalos valamilyen összejövetelre, mindenképpen meg kell jelennie, mivel nagyon magas a valószínűsége, hogy ott fognak összefutni! A már működő kapcsolatokban, Kedves Vízöntő, a hét elején felmerülhetnek kisebb átmeneti feszültségek, melyeket nem szabad túlreagálnia. A hét közepén helyreáll a harmónia Önök közt.
Karrier:
A hét bolygóhatásai olyan késztetéseket ébresztenek Önben, amelyekre jó ideje várt. Szinte minden elsőre sikerül. Az eddigi lassú vizes időszak egy kicsit kényelmessé tehette, de eljött az Ön számára legkedvezőbb időszak, amikor Önhöz igazítja az élet a dolgokat. Spontenaitása, éles esze, energikussága a csúcson van. Használja ki ezt a kedvező időszakot amennyire csak lehet, előnyére!


HALAK febr. 20- márc. 20.

Legyen diplomatikusabb! Ezen a héten sem vitatkozik másokkal, ám panaszkodni annál többet fog. Azonban mások szemében ez talán még rosszabb, mintha nyíltan szembe szállna velük. Mutassa meg, milyen együttműködő tud lenni, miközben kiáll az igazáért!
Szerelem:
Az eheti bolygóállások arra figyelmeztetik, hogy ne legyen meggondolatlan vagy kíméletlen azzal, aki kedves a szívének. Sokat segítene ez abban, hogy meg tudják oldani az Önök közt rejtve meghúzódó feszültségeket. Nincs ok az aggodalomra, rá fog döbbeni, hogy mennyire egyszerűen és könnyedén tisztázni tudják a dolgot. Mindkettőjük részéről őszinteség és türelem szükséges a másik meghallgatásához.
Karrier:
A hét elején nagyon elfoglalt lesz, a feje tetejéig tele lesz tennivalókkal. Szerencsére energiakészlete határtalan ezen a héten. Bőségesen van energiája az összes vállalását sikeresen megoldania. A hét közepe felé egy kicsit problémásan érthet szót a kollégáival, viszont megtalálja a legpraktikusabb megoldásokat az együttműködéshez.


 
 
0 komment , kategória:  Horoszkóp  
Heti horoszkóp jan.10-16.-ig
  2011-01-10 13:58:09, hétfő
 
  Heti horoszkóp 2011 január 10 - 2011 január 16.
KOS márc. 21- ápr. 20.

Vigyázzon az időbeosztására! Bár aggodalomra még semmi oka sincs, azért jobb, ha belehúz a munkába. Az elmúlt hét álmosan telt, és most már sürgető feladatok várják, hogy kipipálhassa őket. Ha most éberen odafigyel a jelekre, gyümölcsöző vállalkozásba foghat!


BIKA ápr. 21- máj. 20.

Legyen türelmesebb a családjával! Valahol az Ön hibája, hogy hagyta kisajátíttatni magát és a végletekig kényeztette őket. Most csodálkozva tapasztalják, vannak fontos dolgok az életében rajtuk kívül is. Ne csüggedjen, haladjon tovább az elhatározása felé, majd megbékélnek!


IKREK máj. 21- jún. 21.

Felpörög a héten. A januárok az Ön számára általában unalmas lassúsággal teltek, de elhatározta, hogy idén mindez másként lesz. Nem halogatja a változtatásokat, hanem tesz is értük. Ezen a héten már többet tesz egészségéért és karrierjéért, mint korábban bármikor!


RÁK jún. 22- júl. 22.

Eressze ki a gőzt! Sokan azt gondolják, hogy ezen a héten még kipihent és üde, de Ön végigaggódta az ünnepeket. Szervezzen pótszilvesztert a barátaival, és tombolja ki magát végre! Meglátja, utána még a munkára is könnyebben tud majd koncentrálni.


OROSZLÁN júl. 23- aug. 23.

Kamatoztassa tudását! Ön nagyon tehetséges választott szakmájában, ám eddig csak a lustaságán múlott és talán a motiváció hiányán, hogy hosszabb-rövidebb időre a háttérbe szorult. Gondolja át, milyen régi szokásain kell még változtatnia az átütő sikerhez!


SZŰZ aug. 24- szept. 23.

Véget érhetnek nézeteltérései szeretteivel. Ön oly nagylelkűen gondoskodott még az acsarkodó rokonairól is az elmúlt hetekben, hogy most nemcsak elismeréseket zsebelhet be, hanem ki is békítheti őket. Legyen az elkövetkező egy hétben is elnéző velük szemben.


MÉRLEG szept. 24- okt. 23.

Tegye félre a bűntudatát. Előfordulhat, hogy valaki a környezetében, talán éppen a legjobb barátja, az Ön tanácsainak a hatására hibás utat választott az érvényesülésre. Fogja fel úgy, hogy Ön csak elmondta a véleményét, és nem dönthet más helyett!


SKORPIÓ okt. 24- nov. 22.

Romantikus hete lesz. Valószínűleg Önt lepi meg a legjobban, hogy egy könnyű szilveszteri flört a napok múlásával egyre komolyabb kapcsolattá kezd válni. Ne féljen annyira a kötöttségektől, élvezze ki a pillanatot! Most van itt az ideje az álmodozásnak és a szenvedélynek!


NYILAS ov. 23- dec. 21.

Az ünneplésnek már nincs itt az ideje. De az örömnek igen, hisz valóban sikerekre számíthat a héten. Legyen visszafogott, és kezelje a dicséreteket kellő szerénységgel. Kisebb lendületet vigyen a pénzköltésbe is, szóval ne vásárolgasson túl sokat a fizetésemelés mámorában!


BAK dec. 23- jan. 20.

Szorgalmas lesz a héten, és ez még Önt is meglepi. Mindig is tudta, hogy sokra hivatott, ráadásul most igazán kedvező feladatokat kell megoldania. Ha így folytatja, hosszú távú sikereit alapozza meg az elkövetkezendő pár napban!


VÍZÖNTŐ jan. 21- febr. 19.

Mosolygós lesz a következő napokban! Bár az elmúlt hét nagyon fárasztó lehetett az Ön számára, most élvezi, hogy minden kötelességének eleget tett. Az örömre minden oka megvan, de próbáljon meg előre dolgozni. A hétvégén fergeteges szórakozási lehetőség vár Önre!


HALAK febr. 20- márc. 20.

Nehéz lesz kibillenteni a nyugalmából! Ezen a héten szinte lehetetlen lesz Önt felbosszantani, pedig erre többen kísérletet tesznek majd. Lesz, akit egyszerűen a tavalyi évben elért eredményei bosszantanak majd, de olyan is akad, aki morcos, mert dolgoznia kell.


 
 
1 komment , kategória:  Horoszkóp  
Heti horoszkóp dec.20 - 26.-ig
  2010-12-20 12:27:33, hétfő
 
  Heti horoszkóp 2010 december 20 - 2010 december 26.
KOS márc. 21- ápr. 20.

Gondolkodjon, mielőtt beszélne! A hét elején környezete már fáradt és nyűgös lehet az ünnepekre készülődve, ezért legyen türelmesebb velük! Az nem megoldás, ha elvonul, az viszont igen, ha megkérdezi, mit segíthet. Idővel megnyugszanak a kedélyek, és sikerül átadnia magát az ünnepi hangulatnak!
Szerelem:
Az eheti csillagállások örömöt hoznak a szerelmi életébe. Amennyiben párkapcsolatban él, az eddigi feszültségek feloldódnak. Ha a karácsonyi előkészületek miatt ideges vagy netán türelmetlen lenne, próbáljon meg higgadtan beszélni párjával. A jelenlegi bolygóállások segítik abban, hogy megtalálják a közös hullámhosszt. Ha kezdődő románc előtt áll, romantikus esték várnak Önre.
Karrier:
A hét első napjai nagyon kedvezőek arra, hogy elérje a céljait. Legyen korrekt és körültekintő ebben az ügyben. A hét közepe felé látni fogja türelme gyümölcsét. A hét közepén a kommunikáció lesz az erőssége. Minden ötletét alaposan vizsgálja meg, mielőtt kivitelezné! Ezen a héten minden levelét válaszolja meg, ahogy telefonhívásait is! Kapcsolatainak később nagy hasznát veszi.


BIKA ápr. 21- máj. 20.

Vegye elő legbájosabb arcát! Bizonyára már elfáradt, hisz idén is Önre jutott a legtöbb tennivaló az ünnepek előtt, ráadásul még a céges meghívásoknak is eleget kell tennie. Bármily hihetetlen, most még akár a jövőbeni szakmai előmenetelét is megalapozhatja! Nemsokára kipihenheti magát, tartson ki!
Szerelem:
Egy kicsit nehezen tudná megfogalmazni az Önben zajló érzéseket, melyeket az átvonuló bolygók hatásai váltanak ki Önből. Egyes kérdéseket elsőre problémának él meg, de evés közben jön meg az étvágy, ne feledje! Párjával közösen végezzék a teendőket, hogy közben a játékkedv is felébredjen Önökben. Újra úgy érezhetik magukat, mint a tinédzserek.
Karrier:
Jó hangulatban kezdődik a hete a munkájában, új ismeretségekre tesz szert és tele van energiával. Bármennyire is nehéznek és bonyolultnak is tűnik elsőre egy feladat, mindenképpen foglalkozzon vele, ne tegye félre! A hét közepe felé egy kicsit összekuszált állapot lép fel, amihez összeszedettség és türelem kell az Ön részéről. A hét vége felé újra visszatér a nyugalom és a jó közérzete is.


IKREK máj. 21- jún. 21.

Hallgasson megérzéseire! A hét elején többször is megszólalhat a ,,belső hangja", de eleinte nem hajlandó figyelni rá, de hamar megtanulja, hogy kellett volna. A hezitálást most tegye félre, különben lecsúszik az ajándékokról, de még az ünnep megával ragadó hangulatáról is!
Szerelem:
Szerelmi életében egy érzelmi mélység birodalma tárul fel Ön előtt. Egymás közelsége párjával egyre inkább a meghittségről szól, amikor egymás mondatait folytatják, egymás gondolatait is érzik. Egy transzcendens érzés uralkodik el Önökön. Amennyiben egyedül él és nyitott egy új kapcsolatra, a hét első felében vásárlásai során vagy hazafelé tartva, valaki feltűnik a horizonton.
Karrier:
A hét elején úgy érezheti, hogy kockáztatnia kell, de sikerül erről lebeszélnie magát. Alaposan vizsgálja meg a részleteket, így észre tudja venni azokat az akadályokat, amelyek közbejöhetnek. A hét közepe felé kisebb feszültségek merülhetnek fel kollégái közt, amelyeket jobb nem komolyan vennie, mert ez gyengítené az egymás közti és az üzleti partnereikkel lévő kapcsolatot.


RÁK jún. 22- júl. 22.

Ezen a héten meghittségre vágyik. Tegyen érte, ne csak várja mások szeretet megnyilvánulásait! Elvégre miről szól a Karácsony, ha nem erről! Segítsen az ünnepi készülődésben, hogy szeretteinek ne legyenek stresszesek az ünnep előtti napok. Utána már nincs más dolga, mint velük együtt élvezni a pillanatot.
Szerelem:
Az eheti bolygóállások erőt és bátorságot adnak Önnek az újrakezdéshez. Ez akár szélsőséges érzéseket is kiválthat Önben. Érdemes figyelnie ezekre, de nem feltétlenül kell emiatt bizonytalanságot éreznie. Mindenképpen merjen kinyílni és kifejezni az érzéseit! Szíve mélyén Ön is érzi, hogy mire vágyik most igazából. Készüljön fel ezekre és lépje meg őket!
Karrier:
Amennyiben vezető munkakörben dolgozik, egyetlen pillantásával a helyükre tudja tenni a beosztottait, a jó értelemben. Nagyon sok ötlete van, melyek jobbnál jobbnak bizonyulnak. Honnan? Ön sem fogja tudni megfejteni. Nagyszerű formában van szellemileg és fizikailag is. Az újonnan felmerülő feladatait időre megoldja. Semmit se napoljon el!


OROSZLÁN júl. 23- aug. 23.

Elérkezett az Ön ideje! A Karácsony nem szól másról, mint a csillogásról és a tökéletes harmóniáról - legalábbis Ön szerint. Nincs ezzel semmi baj, hiszen mint mindig, szerettei is nyugodtak lehetnek, mert mindent tökéletesen sikerül megszerveznie, a szigorú terv szerint haladva.
Szerelem:
A jelenlegi bolygóállások azt tanácsolják, hogy beszéljen kedvesen párjával a hét során. Olykor azon kaphatja magát, hogy mindent azonnal akar, türelmetlenkedik, amikor valamire szüksége van. Ez nem tesz jót sem Önnek, sem a kapcsolatának. Örülne, ha párja észrevenné, hogy mire van szüksége. Be kell látnia, hogy most ő is pörög. Amit csak lehet, csináljanak együtt, így hamarabb megtalálják a megoldást.
Karrier:
Eléggé feszült a kapcsolata a feletteseivel a hét elején. Habár tudja, hogy Önnek van igaza, nem lenne jó, ha hagyná, hogy ez a feszültség fokozódjon. Elég nehéz lesz visszavonulót fújnia magának, de a békesség kedvéért mégis meg kell tennie. Hiába, ő a főnök... A hét közepétől minden a normális kerékvágásba kerül és újra visszatér a jó hangulat. A hét vége felé nagy elismerésben lesz része.


SZŰZ aug. 24- szept. 23.

Romantikus hete lesz! Ön nagyon helyesen nem engedi, hogy a Szeretet Ünnepe vásárlási lázzá fajuljon életében. Így igazán személyes ajándékokkal lepi meg környezetét, szerelmét pedig sikerül elvarázsolnia az egyéniségéből áradó szeretettel és kreativitással. Adja át magát neki!
Szerelem:
A bolygók eheti égi haladása olyan hatással vannak Önre, melyek a tanácsokat adó, oltalmazó, türelmes énjét váltják ki Önből. Párja gondterheltségét igyekszik feloldani, érzi, hogy most ez a legtöbb, amit tehet. A törődésének meg is lesz a jutalma. Amennyiben fennakadna vagy tanácstalan lenne, egy tapasztaltabb (jóindulatú) személynek is kikérheti a tanácsát.
Karrier:
Igen alapos tervezéssel kezdődik a hete, amit többnyire a praktikumra éleztek ki a problémák mielőbbi megoldása érdekében. Ez nagyban segíti abban, hogy különösebb plusz erőfeszítés nélkül meg tudják oldani a felmerülő gondokat. A hét közepe felé a többiek is felismerik, hogy milyen nagy a felelősség Önön. Tegyen meg mindent, hogy segítse őket, ha elakadnak. Megtérül a fáradtsága.


MÉRLEG szept. 24- okt. 23.

Őrizze meg lelki nyugalmát! Persze, ez most különösképpen nagy feladat lesz az Ön számára, hiszen, jól tudja, a Karácsony ellenére szerettei még most sem lesznek képesek félretenni vélt vagy valós sérelmeiket. Óva intenénk attól, hogy igazságot tegyen köztük, inkább tudatosítsa bennük miről szól az ünnep valójában!
Szerelem:
Legyen nagyon figyelmes a hét elején, ugyanis az átvonuló bolygók okozhatnak némi átmeneti feszültséget, kellemetlenséget az otthoni fronton. Párjával kellő óvatossággal meg tudják oldani a helyzetet. Valaki megpróbál jó cserkészként segíteni Önnek a nagybevásárlási körútján, melyet akár jól álcázott udvarlási szándéknak is vehet. Jó felkészülnie erre is! Ön dönti el, hogy lesz-e ennek folytatása.
Karrier:
Karrierében egészen jól boldogul ebben az időszakban. Jól együtt tudnak működni kollégáival, holott időnként némi önzést tapasztalhat a részükről. A munkahelyi légkör hangulatos, Önre mégis a megszállottság jellemző ezekben a napokban. Ha egyszer nekifog valaminek, nem tudja abbahagyni, amíg el nem készül. A privát életére is figyeljen időnként!


SKORPIÓ okt. 24- nov. 22.

Tegye félre a munkát! Ön valószínűleg késésben lesz az ajándékvásárlással, és hirtelen azt sem tudja hova kapjon. De még a rohamos gyorsasággal közeledő ünnep sem téríti el a szakmai kérdésektől. Legalább szenteste próbáljon meg igazán a szeretteivel törődni, megérdemlik, hisz nekik is köszönheti sikereit!
Szerelem:
Ezen a héten bármennyire is megpróbálja győzködni partnere, hogy menjenek társaságba, semmi kedve sincs kimozdulni. Melankolikus érzéseket válthatnak ki most az égitestek tranzitjai Önből, bújós hangulat tör Önre. Ne nyugtalankodjon, ha esetleg párja nem ér rá úgy Önnel lenni, ahogy szeretné. Jelezze felé, hogy most szívesebben lenne kettesben vele. Ő is hajlik rá.
Karrier:
Ezen a héten úgy taktikázik az idejével az életben, akár egy profi sakkmester. Roppant éles a koncentrálóképessége, jól kaszkadőrözik az akadályok között. Minden helyzetet kiválóan meg tud oldani ezekben a napokban. Partnerei is együttműködőek Önnel. Legyen nyugodt és nyitott az esetleges kompromisszumokra! A hét második fele mentes minden feszültségtől.


NYILAS ov. 23- dec. 21.

Ne most akarjon spórolni! Lehetséges, hogy hosszú, egzotikus vidékeken eltöltött szabadságról álmodik? Ha erre akar spórolni, ne most tegye! A Karácsony egész családjában, sőt környezetében, az egyik legfontosabb esemény az évben. Épp velük fukarkodna?
Szerelem:
Időnként érzi, hogy hullámzóak az érzelmek Önben ezen a héten. Nagyon szeretné elmondani párjának, hogy milyen sokat jelent Önnek, de nem találja a megfelelő szavakat. A hét közepétől az átvonuló bolygók tranzitjai meghozzák a felmentő segítséget Önnek. Jótékony energiáikkal feloldják a gátlásait és meg tudnak nyílni egymásnak. A hét hátra lévő részében meghittség uralkodik Önök közt.
Karrier:
A hétfő az apró, részletes munkának kedvez. Főképp, ha pénzügyekről lesz szó. Szüksége is lesz rá, hogy fokozottan figyeljen rá. Szakmai meghívásoknak kell eleget tennie, néhány állófogadás vár Önre. Kedden és szerdán nem érzi jól magát a bőrében. Egy kis friss levegő vagy egyéb örömteli tevékenység, hamar visszabillenti az egyensúlyába.


BAK dec. 23- jan. 20.

Szedje össze magát! Nagyon sok teendője lesz még ezen a héten, és ne halogassa őket. Hiába lesz a hét második felében már Karácsony, hivatalos ügyei nem intéződnek el maguktól. Sőt, ha dolga végezetlenül éri a szenteste, akkor nem tudja majd magát átadni az ünnep hangulatának.
Szerelem:
A bolygók eheti mozgásai felfokozott érzelmeket jósolnak. Ebből fakadóan már nem is tudja konkrétam megfogalmazni az érzéseit. Hagyja magát lebegni ebben az érzésben. Amennyiben párkapcsolatban él, párjával közös programokat találnak ki. A karácsonyi bevásárlás, készülődés mindkettőjüket izgalomba hozza. Olykor azon kapja magát, hogy olyanok együtt, mint két szerelmes kiskamasz.
Karrier:
A hét elején engedjen meg magának néhány kreatív percet, hogy jobban meg tudja látni, érteni azt, amit meg szeretne valósítani. Az Ön körül lévő kollégák hamar elveszítik az optimizmusukat a napokban, ami átmeneti feszültséget válthat ki Önök közt. Az ilyen helyzetekben fontos a gondolataik tisztázása. A hét második felében lényegesen oldottabb hangulatban dolgozik.


VÍZÖNTŐ jan. 21- febr. 19.

Haladjon, ne törődjön semmivel! Ha nem követi, az előbbi jó tanácsunkat, akkor nem lesz nyugodt Karácsonya! Ugyanis a hét elején még számos munkahelyi vagy otthoni feladat befejezése vár Önre, amiben inkább hátráltatókra, mint segítőkre talál. Tartson ki, minden rendben lesz!
Szerelem:
A héten áthaladó bolygók kedvező hatással vannak a szerelmi életére. Kisugárzását felerősítik, ezért lépten-nyomon azt észlelheti, hogy bókokat kap, amerre csak jár. Csodálatosan érzi magát. Párjával is jól megértik egymást, jól meg tudják szervezni a mindennapi programjaikat, így sok időt töltenek együtt. Ha ismerkedni szeretne, a hét második felében kellemes találkozásban lehet része.
Karrier:
Egy fontos, információkkal teli paksaméta várja a hét vége felé reggelenként. Kerülgeti őket, próbálja kiválogatni közülük a legfontosabbakat. Azokat vegye előre, amelyek kifejezetten pénzügyeket érintenek! Ezen a héten új dolgokat tanul. A hét második felében egy szuper ötlete iránt érdeklődnek és támogatókat is szerez a kivitelezéshez. Most a praktikum kerül előtérbe.


HALAK febr. 20- márc. 20.

Egyszerre lesz csendes és pörgős hete. A hét elején még egymást érhetik a hivatalos fogadások, a baráti összejövetelek, valamint munkahelyén is lesz néhány befejezetlen ügye. De jó szervezőképességének köszönhetően a szentestét már lecsendesedve, mosolygós szerettei körében töltheti.
Szerelem:
Az otthoni harmónia, a párja és Ön közt zajló metakommunikáció kifejezetten kellemessé teszi az Ön számára ezt az időszakot. Úgy érzik kedvesével, hogy néhány dolgon változtatni fognak. Olyan stratégiát dolgoznak ki, ami még sikeresebbé teheti az Önök közt lévő összhangot és együttműködést. Régi álmait most párjával közösen meg fogják tudni valósítani.
Karrier:
Ismeretségei most nagy segítségére vannak. Intuíciója a legjobb iránytűje ezekben a napokban. Ez nem csak a munkájára érvényes, hanem az élete egyéb területeire is. A hét közepe egy kicsit zavaros is lehet, azonban a hét vége felé egy kiváló eredményt ünnepelhet az előző időszakokban tanúsított hozzáállásának és kreativitásának köszönhetően.


 
 
0 komment , kategória:  Horoszkóp  
Heti horoszkóp dec.13-19.-ig
  2010-12-13 15:27:34, hétfő
 
  Heti horoszkóp 2010 december 13 - 2010 december 19.
KOS márc. 21- ápr. 20.

Ne legyen forrófejű! A héten tükröt állíthatnak Ön elé, és bizony az igazság fájdalmasan nyilvánvalónak tűnhet - így utólag. Ez pedig az elevenébe vág! Önsajnálat és durcáskodás helyett, gondolja végig, hol hibázott! Még nincs minden veszve semmi, ragyogó ötleteivel kikerülhet a csávából!
Szerelem:
A bolygók eheti mozgásai egy kicsit bizonytalanná tehetik abban, hogy milyen irányt is célozzon meg az újonnan kialakult kapcsolatának. Érdemes várnia ezzel a kérdéssel egy kicsit még. Hagyja, hogy jobban megismerjék egymást. Gondolkodhatnak ezen a témán párjával akkor is, amikor erre alkalmasabb lesz az idő. A jövőn való tépelődéssel ne irtsa ki a jelen kínálta örömöket, inkább élje meg a mát!
Karrier:
Már a hét elején számtalan tennivalója akad. Főképp amiatt, hogy a meglévő teendői mellett a hosszabb távú tervei megvalósításához is szövetségesek jelentkeznek. Érdemes rájuk időt szakítania a részletek kidolgozása és hatékony képviselete végett. Merészen nekivághat karriere építésének, az eheti bolygóhatások kifejezetten erősítik és szélesítik a lehetőségek tárházát ezen a téren.


BIKA ápr. 21- máj. 20.

A héten érzelmi útvesztőbe keveredik. A hét közepén inkább vonuljon el a világ elől - ha teheti - mert a lelkében dúló vihar ekkor lesz a legerősebb. Most nem igazán tudja a dolgokat befolyásolni, ezért ne is erőlködjön! Csak bizakodjon a szebb jövőben, hisz a fellegek egyszer úgyis elvonulnak!
Szerelem:
Amennyiben ingoványos talajon áll szerelmi téren, ez a hét szerencsés fordulatot ígér. Érdemes kihasználnia a bolygók eheti kedvező kozmikus hatásait szerelmi élete javítására, felélénkítésére. Most valami különleges dolognak kell történnie Önnel, amit Ön is érez belül. Éppen ezért érdemes nyitottnak lennie az új dolgokra. Ismerkedésre nagyon kedvező napok állnak Ön előtt.
Karrier:
Hétfőn ne siesse el a döntéseit! Alaposan tanulmányozzon át minden részletet és óvakodjon a fölösleges költekezésektől! A hét közepe felé elismerésben lesz része kollegái és felettesei előtt az eddigi erőfeszítéseiért, amit a legutóbb sínre tett ügyben tanúsított. A hét vége felé egy kicsit dekoncentrált lehet, és ezért fokozottabb erőfeszítést igényel majd Öntől a részletekre való odafigyelés. A hétvégén pihenjen, amennyit csak tud!


IKREK máj. 21- jún. 21.

Pihenje ki magát! Ön híresen leleményes és ügyes, de úgy érezheti a napokban, hogy már nem a régi. Pedig nagyon is, csak elfáradt a munkájában. Vegyen vissza a tempóból, kapcsolódjon ki, és akkor majd ismét sziporkázó ötletekkel áll majd elő. Családja támogatni fogja ebbéli próbálkozásaiban!
Szerelem:
A hét elején nézeteltérések adódhatnak párja és Ön közt. Ennek oka többek között az is lehet, hogy az utóbbi időben egyik barátja jobban igényt tart a figyelmére, tanácsára, társaságára, mint ami egészséges lenne. Lehet, hogy gondjait testálja az Ön vállára és ezzel veszélyezteti párkapcsolata békéjét, harmóniáját. A hét közepén ezen változtatni tud, segítik benne a csillagok, hogy helyreállítsa a rendet szerelmi életében.
Karrier:
A hét első felében kap egy szakmai tanácsot, amit nem hagyhat figyelmen kívül. Ugyanakkor a fontos döntéseknél ajánlott megfontoltnak lennie. Ezek a figyelmeztetések a hét első felében átvonuló bolygók kissé terhelő hatásai végett fontosak. A hét második felében már sokkal könnyebben veszi az akadályokat és a folyamatban lévő dolgai mellett jut ideje arra is, ami kedvére való.


RÁK jún. 22- júl. 22.

Mondjon búcsút megszokásainak. A héten sokkal rendszerezettebb lesz, és végre átlátja hibáit. Például azt, hogy már régen csak napi rutinjai szerint élt, és alig-alig volt hajlandó nyitni a külvilág felé. Itt az idő, hogy új embereket ismerjen meg, de ehhez új hobbik is kellenek majd!
Szerelem:
Párjával a fontos döntéseket jobb, ha a hét második felére halasztják, ugyanis a hét eleji bolygókonstellációk fokozott feszültséget válthatnak ki, amire mindketten érzékenyek lehetnek. Ezekben a napokban amennyire lehet, kerülnie kell a zsúfolt helyeket. Minél több időt töltsön kinn a szabad levegőn! A hét második felében alábbhagynak ezek a hatások és minden visszakerül a harmonikus kerékvágásba.
Karrier:
A hét elején jöhet egy fizetési felszólítás vagy egy elfelejtett díjfizetésről szóló értesítés, vagy akár egy gyorshajtási ügy is, amit meg kell oldania. A hét közepe felé szervezhet egy kollegiális munka utáni programot, egy kicsit lazábbra vehetik a napi programot. A hét vége felé örömet okozó ajánlatot kap. Egyes találkozókat lehet, hogy elhalaszt a jövő hétre. Nem kell mindent egy nap alatt megoldania, csak azt, ami sürgős!


OROSZLÁN júl. 23- aug. 23.

Állítson fel fontossági sorrendet! Nagyon sok feladattal kellett megbirkóznia az elmúlt hetekben, és ez a tendencia csak folytatódik. Vigyázzon magára, és ha pihenni nem is tud, de legalább egyszerűsítse le mindennapjait, végezzen hatékonyabb munkát! Szerettei nagyon aggódnak Önért.
Szerelem:
Az átvonuló bolygók most felerősítik Önben a tettvágyat, hogy rendbe tegye az eddig elnapolt kérdéseket a szerelmi életét illetően. Elérkezett az ideje, hogy a helyére tegyék párjával a kérdéseiket. Szakítsanak időt egymásra, egy mélyebb beszélgetés sokat segít az Önök közt lévő harmónia helyreállításában. Amennyiben ismerkedni szeretne, a hétvége egy romantikus találkozást ígér.
Karrier:
A hét elején érdemes figyelnie kollégáira és üzleti partnereire. Érdemes egyesíteniük a képességeiket, hogy a folyamatban lévő ügyeiknek sikeres végkifejlete legyen. Ehhez csupán egy jó stratégiára van szükség. A hét közepe felé egy kicsit csökkenhet az energiaszintje, többször szükségét érezheti egy kis pihenésnek ahhoz, hogy igényeinek megfelelő hatékonysági szintjét meg tudja tartani.


SZŰZ aug. 24- szept. 23.

Lépjen ki a szürke tömegből! Ugyan szorgalma miatt elismerik, de - főként az utóbbi időben - Ön szeret a háttérben maradni. Mutassa meg a világnak, milyen nagy dolgokra hivatott! Most, hogy olyan sokan kezdenek belefáradni az év végi hajrába, rukkoljon elő ötleteivel!
Szerelem:
Az eheti átvonuló bolygók arra figyelmeztetik, hogy jobb elkerülnie az elvi vitákat szerelmével, ugyanis, ha nem vigyáz, elmérgesedhet a helyzet. Később rájön, hogy értelmetlen volt az egész. Ezt a kört most kihagyhatja, legyen inkább türelmes és egy kicsit elnézőbb párjával. Találjanak ki valamilyen közös programot, amiben mindketten örömüket lelik. Ez sokkal inspirálóbb hatású.
Karrier:
A hét során feszültségekkel terhelő hatásokat érezhet főként a szerződéses partnerei miatt. Ezt kiválthatja egy mellément blöff a részükről, vagy egy vita során kialakuló kompromisszum nélküli állapot. Megalkudnia úgy semmiképp sem szabad, hogy alakul majd, ahogy alakul, ugyanis ez nagyon hátrányos helyzetbe hozná Önt hosszú távon. Fontos, hogy a saját elképzelései szerint haladjon, akkor garantált Önnek a siker, áldozatok nélkül!


MÉRLEG szept. 24- okt. 23.

Szétrobban a pozitív energiától! Ön mindig is a sikerekből építkezett, és sosem tudta a problémákat megoldandó feladatként kezeli. De most aztán van oka örömre és lelkesedésre, hiszen tobzódik az elismerésekben. Töltődjön fel, mert nemsokára nagyon leterhelt lesz!
Szerelem:
Ennek a hétnek erős érzelmi töltetet jósolnak a csillagok. Épp ezért óvakodnia kell a szélsőséges érzelmi megnyilvánulásoktól, mert felmerülhet némi türelmetlenség Önben partnere iránt. Próbáljon türelmesebb lenni és inkább kettőjükre figyelni. Amennyiben új párkapcsolatot szeretne vagy kezdődő románca van, ez a hét erős impulzivitással ébreszt vonzalmat Ön és a frissen megismert partnere között.
Karrier:
A hét első felében többnyire elmaradt dolgait próbálja rendezni, igyekszik utolérni magát. A hét közepe felé kollégái megpróbálják kicsalogatni túlórai munkájából egy közös programmal. Új ötletei születnek, melyeket papírra szeretne vetni és minél előbb megvalósítani. A hét vége felé pénzügyi megbeszélésre kerül sor, melyekbe nem szabadna nagyon belegabalyodnia.


SKORPIÓ okt. 24- nov. 22.

Engedjen egy kicsit a pórázán! Ön határozottan kontrollmániás, de most elérkezett egy pont, amikor dolgait leegyszerűsítheti azzal, ha másoknak is ad egy kis szabadságot. Nem minden fekete és fehér, bizony az emberi tényező gyakorta többet ér, mint a puszta tények!
Szerelem:
A héten azt üzenik a csillagok, hogy próbáljon meg minél kedvesebb lenni párjával, és minél több időt együtt tölteni vele. Ne rúgjon bele minden gallyba, mert az Önnek sem tesz jót és a kapcsolatuknak sem. Az átvonuló bolygók romantikus töltettel is hatnak ezen a héten, de időnként okozhatnak feszültségeket is. Szenvedélyessége előtérbe kerül és teret követel Öntől. Élje meg!
Karrier:
Egy rendkívül fontos ügy végső simításán dolgozik a hét elején, amire fokozottan figyelnie kell. Energizáltnak és kellően motiváltnak érzi magát ahhoz, hogy a maximumot hozza ki magából. A hét második felében átmeneti financiális problémák adódhatnak a cégnél egy ügy kapcsán, amin dolgoznak. A megoldást a részletek áttanulmányozásában találják meg!


NYILAS ov. 23- dec. 21.

Merüljön el a részletekben! Az elmúlt hetekben kifejezetten kreatív volt, és biztos benne, hogy sok ötlete megvalósítható. Ez így is van, de a részletek kidolgozására is szánnia kell időt, különben nélkülük csak légvárakat építget. Lásson neki a munka nehezebbik részének!
Szerelem:
A hét elején egy kisebb feszültségből eredő nézeteltérést egy kis humorral könnyen meg tud oldani. Fontos éreztetnie partnerével, hogy mennyire fontos Önnek. Mindkettőjüknek szüksége van a gyengédségre a másik részéről. Amennyiben a múltban bizonyos fennakadások adódtak Ön és párja közt, az elkövetkezendő időszakban helyre tudják állítani a harmóniát.
Karrier:
A hét elején egy kicsit tanácstalan lehet egy fontos ügyben, hogy melyik lehetséges opciót válassza. Egy kis koncentrálással könnyedén rátalál a jobbik útra. A hét közepén régi ismerősei ajánlatot tesznek Önnek - akár szakmai téren is jó együttműködő partnerek lehetnek. Vállalkozása, pénzügyei kedvező fordulatot vesznek.


BAK dec. 23- jan. 20.

Nyugodjon meg! Egy lépést előre, kettőt hátra - a héten sokszor érzi majd így. De ne zsörtölődjön, fogja fel tanulási időszaknak. Lássa be, hogy Önnek éppen arra van szüksége, hogy rendszerezze életét és feladatait. Ez kell ötleteinek megvalósításához!
Szerelem:
Ezekben a napokban fokozottan felerősödik a mágneses kisugárzása a másik nemre nézve. Ne lepődjön meg, ha több esetben is azt tapasztalja, hogy rajongók hada veszi körül. Olyan személyek is közeledhetnek Önhöz, akikről ezt egyáltalán nem is feltételezte volna. Ezt humorosan is veheti, de jó lesz óvatosnak lennie abban, hogy hogyan kezeli a helyzetet. Remek időszak az ismerkedésre!
Karrier:
A hét elején érezheti, hogy Ön mellett áll a szerencse és az egész hét során végig is kíséri. Egyedül a forgalomban való közlekedésre és az iratokkal kapcsolatos tevékenységére figyelmeztetik a csillagok. Ebben a két dologban legyen óvatos, megfontolt és körültekintő! Amit most a fejébe vesz, kivitelezni is tudja. Ambíciói felerősödtek, céltudatosan teszi meg a szükséges lépéseket. Jobb, ha most a saját ösztöneire hallgat, mert általuk előbbre jut.


VÍZÖNTŐ jan. 21- febr. 19.

A héten igazán különc lesz! Bár Önben mindig is megvolt a szürreálisra való hajlam, a következő napokban ezt nem fogja véka alá rejteni. Mindez a stressz miatt következik be, hisz egyre nehezedik a nyomás munkahelyén. Élje ki minden kreativitását, higgye el, megtérül!
Szerelem:
Ezen a héten több meghívást is kaphat, ahol új ismeretségekre tehet szert, amennyiben nyitott az új kapcsolatokra. Ha párkapcsolatban él, ez a hét némi feszültséget hozhat édes csomagolásban, ami végül keserű szájízt eredményezhet, ha leüti a másik által felelőtlenül feldobott labdát. Fontos, hogy ne hagyja magát provokálni! Nézzen a szívébe és ott megláthatja az igazságot! Párja hűsége Ön iránt töretlen, amiről utólag Ön is meggyőződhet.
Karrier:
A hét elején fontos tárgyalások várnak Önre. Ötletei kivitelezéséhez támogatókat, szövetségeseket talál. Azonban az átvonuló bolygók erős figyelmeztető jeleket küldenek erre a hétre pénzügyeit illetően. Az ilyen irányú döntéseit érdemes jól megfontolnia. Felmerülhetnek esetleges előre nem ismert akadályok ezekben a napokban, amiket szakember bevonásával tud megoldani.


HALAK febr. 20- márc. 20.

Legyen nyitott a világra! Régóta tervezget, de valahogy még sincs igazi sikere? Bízzon magában, mert nagyon jók az ötletei. Ossza meg másokkal is elképzeléseit, higgye el, a segítség majd attól jön, akire a legkevésbé számított volna. Most van a jó helyen!
Szerelem:
Ennek a hétnek a bolygókonstellációi arra bátorítják, hogy merjen közeledni párjához vagy ahhoz a személyhez, aki iránt mély érzéseket táplál magában. Egy csendes, romantikus este, távol a világ zajától segíthet abban, hogy fel tudják tárni érzéseiket egymás iránt, és hogy beszélni tudjanak az Önöket érintő távlatokról. Nem érdemes barátok vagy bárki más tanácsaira hallgatnia! Csak a saját érzéseire hagyatkozzon!
Karrier:
A hét eleje csendesnek ígérkezik. Talán túl csendesnek is az Ön magas energiaszintjéhez. A hét közepe felé olyan helyzetek kezdenek kialakulni, amikor előszedheti ötlettárát és elemében érezheti magát. Kollégái fontos kérdésekkel keresik meg. Bölcs, előrelátó szakmai tanácsai felbecsülhetetlenek számukra. A hét második fele egy tempósabb időszaknak bizonyul, de minden ügyet kézben tud tartani.


 
 
0 komment , kategória:  Horoszkóp  
     1/15 oldal   Bejegyzések száma: 148 
2018.12 2019. Január 2019.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 16873 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 385
  • e Hét: 2262
  • e Hónap: 5535
  • e Év: 5535
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.