Belépés
korall44.blog.xfree.hu
Én nem adom fel soha, Az élet bármennyire is mostoha! Bakó Istvánné
1944.02.03
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/15 oldal   Bejegyzések száma: 142 
Angyalok
  2009-12-21 18:22:14, hétfő
 
  
 
4 komment , kategória:  Angyalok és Tündérek  
Sikeres és Boldog Hetet !
  2009-12-21 09:03:47, hétfő
 
 


Eljött karácsony hete, amelyhez nagyon sok kitartást, szerencsét és Boldogságot kívánok! Mindenkinek azt kívánom, hogy teljesüljön az elképzelése! Sok sikert! korall44
 
 
5 komment , kategória:  Angyalok és Tündérek  
Angyalok
  2009-12-20 17:19:57, vasárnap
 
 


 
 
4 komment , kategória:  Angyalok és Tündérek  
Áldott 4. adventi vasárnapot!
  2009-12-20 08:49:35, vasárnap
 
 


Igazi lelkünket, akárcsak az ünneplő ruhákat gondosan őrizzük meg, hogy tiszta legyen majd az ünnepekre.
József Attila
 
 
4 komment , kategória:  Angyalok és Tündérek  
Angyalok
  2009-12-19 17:51:16, szombat
 
  
 
4 komment , kategória:  Angyalok és Tündérek  
Jó éjszakát kívánok!
  2009-12-18 18:13:34, péntek
 
 

 
 
4 komment , kategória:  Angyalok és Tündérek  
Angyalok
  2009-12-18 18:06:37, péntek
 
  
 
4 komment , kategória:  Angyalok és Tündérek  
A belső út VI.
  2009-01-31 16:29:19, szombat
 
  A BELSŐ ÚT VI.
Philippa - 2009.01.26

A belső úton való haladást mindenki a saját tempójában tudja végigjárni. Gyors volt a kezdés. Ezért most lassítunk.

Az Út elmélyítéséhez segítségként egy Istennel folytatott beszélgetés:
Beszélgetés Istennel. (2005. november 26.)

- Istenem! Beszélj velem!

- Itt vagyok, Gyermekem.

- Nem értek valamit. Nem értem, hogyha MINDEN Tőled indul, és általad lett, akkor hogyan lehet, hogy valaki nem a TE gyermeked?

- Az ÉN hatalmam végtelen, de ha valaki el akar tőlem fordulni, elengedem.

- És akkor ő nem lesz többé a TE gyermeked?

- Ő tagad meg engem, s ezért kitaszítottá válik, s nem hatnak rá az erőim.

- De akkor honnan lesz ereje?

- Saját erejét növeli, s falakat épít önmaga és közém. S mivel sok ilyen tőlem elszakadt erő van, illetve ez már csak energia, olyannyira legyengül, hogy egymást erősíteni kénytelen. Így lesznek azokból, akik valaha gyermekeim voltak, s mindenük megvolt, lélekrablók, energiavámpírok, miután saját lényük erőit felélték.

- ... Hmmm ...

- Aki végleg elfordul tőlem, az kitaszítottá válik örökre, s a Föld, a Világ lesz az istene.

- A Föld is isten? És a Világ is?

- Nem olyan értelemben, ahogyan ÉN vagyok. De táplálja ő is szülötteit. Kevés erőre van szüksége gyermekeinek, csak annyira, mint egy szép és értelmes állatnak. A hús az, ami őket irányítja, szívük sötét és összeszorult, nincs benne helye tisztaságnak, léleknek; számomra sincs hely benne ... Vagy a szívedre hallgatsz, vagy a Világra. Ha szívedre hallgatsz, gyermekem maradsz, de ha a Világra, elszakadsz tőlem.

- De a Világot is TE teremtetted!

- Igen. ÉN. Kezdetben. De ti alakítottátok olyanná, amilyen.

- Én?!

- Nemcsak te. Akik ott éltek, mind.

- Ami alakítja, az is TŐLED jön ...

- Nem, Gyermekem! Az újjáalakítás jön tőlem, a tisztítás.

- Már olyan sok mindent elmondtál nekem, s még annyi mindent nem tudok ...

- Előtted a Végtelen. Az Örökkévalóság része vagy immár.

- Köszönöm neked!

- Én köszönöm neked, hogy vállaltad. Nem mindenki teszi meg.Könnyebb lent a porban maradni ...
Philippa rovata (philippa.virtus.hu)


 
 
1 komment , kategória:  Angyalok és Tündérek  
A belső út V.
  2009-01-30 16:12:29, péntek
 
  A BELSŐ ÚT V.
Philippa - 2009.01.23

Ha sikerül kinyitni a szíved, elcsodálkozol majd, miért engedted az eszednek eddig, hogy uralkodjon rajtad, s életed vezesse.
Ha sikerül kinyitni a szíved, elcsodálkozol majd, miért engedted az eszednek eddig, hogy uralkodjon rajtad, s életed vezesse.

A világban is ez tükröződik. Az ész által vezérelt emberek uralmuk alá igyekeznek kényszeríteni a szív által vezérelt embereket. Addig megoldás nem születik erre a problémára, míg mindenki belül, önmagában nem tesz rendet Szív és Ész között.

Az Ész Útja: akarat - félelem- önzés - erőszak - kényszer - ELÉGEDETLENSÉG

A Szív Útja: elfogadás - szeretet - önzetlenség - tisztaság - nyugalom - béke - BOLDOGSÁG.

Nem lehet csak az egyik utat választani. Nem hagyhatunk ki tapasztalásunkból semmit. Mindkét utat végig kell járnunk. Kérdés, hogy leragadunk-e az Ész Útján, vagy lehetőséget adva magunknak a Boldogságra felemelkedünk a Szív Útjára.
Ma már, hála az égi és földi fénymunkásoknak, egyre könnyebb a Szív Útjára átjutni. Az út nyitott és ki van előttünk taposva. Ezért egyre könnyebben és gyorsabban lehet rajta haladni. Így lesz igaz a mondás: elsőkből lesznek az utolsók és utolsókból az elsők. Aki most indul el ezen a lelki úton, sokkal rövidebb idő alatt ér célba, mint aki 10 - 15 évvel ezelőtt indult el. Aki régen kezdte, épp azt jelöli, neki sokkal több időre van szüksége a célba éréshez. Mert egy adott végpontban, a Szentírás szerint az Idők Végezetén ér célba minden teremtett lélek.

A Szív útjára való belépés az ELFOGADÁS- sal történik. Megtanulunk egyre több mindent elfogadni. Nemcsak azt, ami kellemes számunkra, hanem azt is, ami kellemetlen és fájdalmas. Ennek alkalmazásához szükséges a szív megnyitása.
Hogyan tegyük? Legegyszerűbb módja, ha magad elé képzeled a szívedet, s azt, hogy van rajta egy ablak. Ezt az ablakot gondolatban nyisd ki, s hagyd, történjen, aminek történnie kell!
Most a lélek szintjén dolgozunk. A lélek a jelképek nyelvén kommunikál. Minden léleknek saját jelképrendszere van. Minél többször dolgozol vele, annál jobban megismered és megérted.
Lelkedet érzelmek éltetik. Fordulj hát szeretettel és türelemmel felé! Beszélgethetsz is vele. Ugyanúgy, mint az őrangyaloddal. Megkérdezheted, mire van szüksége, mit kell tenned, hogy segíts neki kinyílni. Ha nem bízol önmagadban, kérj segítséget angyalodtól, tanítómesteredtől! Nincs félnivalód. Egyedül a félelem ereje az, amitől bezárul a szív.

Egy video, ami segít kinyitni a szíved.
Katt ide: Link

Philippa rovata (philippa.virtus.hu)

 
 
1 komment , kategória:  Angyalok és Tündérek  
A belső út IV.
  2009-01-29 15:21:32, csütörtök
 
  A BELSŐ ÚT IV.
Philippa - 2009.01.22

Ahogy átjutottál saját ellenállásodon, már világossá is válik, mit keresel valójában ..

Ha az a valaki vagy, aki Kassai Csillával s velem tart, s megpróbáltad létrehozni az őrangyaloddal vagy belső tanítómestereddel a kapcsolatot, tarts továbbra is velünk!
Azt kértem, ülj le, s gondolkozz el azon, mi a szíved vágya. Most arra kérlek, tedd félre ezeket a gondolatokat! Sőt: tedd félre az összes gondolatodat! Mert ami valóban a szíved vágya, az nem a gondolataidból születik, hanem a lelkedből. S hogy ezt megismerhesd, meg kell tanulnod kinyitni a szíved!
Az ész, az elme tulajdonsága, hogy ő akar mindent irányítani. Isten valóban irányításra teremtette, de a fizikai testünk irányítására és felügyeletére. Elsősorban ez a feladata.

A mai világ emberének fejében rengeteg hang van. Ezek egymással vitatkoznak, megpróbál egyik a másik fölébe kerülni, s az irányítást átvenni. Igazából nincs szükségünk ezekre a belső hangokra, hogy életünk feladatát beteljesítsük, és boldogságunkat felépítsük.
De hogyan lehet őket leállítani? Mert lehetséges. Csendre lehet őket inteni. Persze, először ellenállnak, főleg, ha akarattal szeretnéd leállítani.

Két gondolat között mindig van egy kicsi szünet. Ne állj ellen a gondolatnak, ne hessegesd el! Hagyd, hadd fusson benned végig! S mielőtt egy másik gondolat indulna el benned, a két gondolat közti szünetet ragadd meg, s figyelmedet arra irányítsd, amit szeretnél megtudni; jelen esetben, hogy mi a szíved vágya.

Aztán úgyis felbukkan egy újabb gondolat. Hadd menjen végig benned ez is! S aztán a következő gondolatig próbáld egyre hosszabbra nyújtani a szünetet. Sikerülni fog!
Ekkor saját ellenállásodon lépsz túl. Épp azon munkálkodsz, hogy lelkedből, szívedből, vagy a tudatalattidból csatornát építs a tudatodig, Illetve, a csatornák ott vannak, csak ki kell tisztulniuk. Eddig ugyanis nem használtad őket, s csak elvétve juthattak innen információk a tudatodig.

Ezen csatornák kitisztulásához, kiépüléséhez idő kell. Nem megy egyik napról a másikra. De ha rendszeresen dolgozol rajta, sikerülni fog.
S aztán megnyílik benned a többi csatorna is, kifelé, az Univerzum felé. Tegnap egy ilyen csatornán ezt érzékeltem: ,,Az átkelés a Fénybe elkezdődött
.Katt ide: Link


Philippa rovata (philippa.virtus.hu)


Link
 
 
2 komment , kategória:  Angyalok és Tündérek  
     1/15 oldal   Bejegyzések száma: 142 
2018.12 2019. Január 2019.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 16873 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 310
  • e Hét: 1148
  • e Hónap: 7102
  • e Év: 7102
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.