Belépés
flammerne.blog.xfree.hu
Semmi sem lehetetlen, csak nagyon akarni kell! Flammerné Molnár Edit
1968.04.02
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
Nyertem.....
  2009-02-03 20:57:47, kedd
 
  ....Haladó kategóriában én nyertem meg a képszerkesztő versenyt.


Ezt az érmet kaptam érte:Ezen felül március hónapban 2 hétig az én győztes háttérképem és az ahhoz készített fejlécem lesz a Noe Ning társasági oldal fő lapján.


A győztes hátterem és a hozzá készített fejlécem: 
 
2 komment , kategória:  Blingee  
Az 1. képem győzött......
  2009-01-31 16:50:58, szombat
 
  .......így azt nevezem be a versenyre.


Köszönöm a segítségeteket és a jó véleményeket a képekről!


.....Remélem sikerül jó helyen végeznem a NoeNing-en lévő versenyeken is!

3 kategóriában lehet nevezni. Külön a kezdők és külön a haladók. Én a haladókhoz lettem sorolva


A 2 másik kategóriára könnyen döntöttem, hogy melyik képpel nevezzek.


Az első verseny, egy megadott sima zöld háttéralapból kellett tavaszi hátteret készíteni honlaphoz.

Ez volt az alap:


Ezt készítettem belőle:


A második kategória a képszerkesztő versenyen, hogy 3 alap keretbe kell képet beleszerkeszteni, hogy harmonizáljon a kerettel.


Az alap keretek:


Ez lett a benevezett képem belőle:


Végül, a 3. kategóriában megadott keretre kellett Blingee képet készíteni.


Az alap keretek ezek voltak:


Ez pedig az általatok megszavazott és a versenyben elindított képem: 
 
3 komment , kategória:  Blingee  
Nem tudok dönteni......
  2009-01-30 18:39:19, péntek
 
  Blingee képszerkesztő versenyre készítettem az alábbi képeket. ......Csak egy nagy gondom van, hogy nem tudom eldönteni, hogy melyiket nevezzem be. Nekem mindhárom tetszik, egyik ezért, másik azért...... de a versenyre csak 1 képpel lehet nevezni.

Arra kérek minden idelátogatót, hogy segítsen nekem a döntésben!


Holnap délig várom a szavazatokat!

Kérek mindenkit, aki itt jár nálam, hogy írja meg szerinte melyik a legjobb kép a 3 közül!

1. képem:2. képem:3. képem:


Kérek mindenkit, hogy ne hagyjon cserben és írja meg neki melyik képem tetszik a 3-ból legjobban! Köszönöm előre is!
 
 
15 komment , kategória:  Blingee  
Blingee-hez kiegészítés
  2008-08-20 19:02:52, szerda
 
  A múlt év végén készítettem egy leírást a "Blingee" használatához, amit feltettem a honlapomra.

Én nem is gondoltam rá, hogy erre a bejegyzimre folyamatosan kommenteket írnak. Most is csak véletlenül akadtam rá és megdöbbenve olvastam a sok hozzászólást és kérdést. Nem mentséget keresek, de én azt gondoltam, hogy a honlapomon lévő "Kérésed ide írd" ablakba írják majd a kéréseket az olvasóim!

Sajnálom, hogy csalódást okoztam sok embernek, hogy nem válaszoltam a kérdéseikre! Most pótolom a mulasztásom! Remélem nem haragszanak rám nagyon a kommentek írói!

KÉREK MINDENKIT, HOGY HA A JÖVŐBEN ÉSZREVÉTELE VAGY KÉRDÉSE, KÉRÉSE VAN, AKKOR A HONLAPOMON BAL OLDALON LÉVŐ "KÉRÉSED IDE ÍRD!" DOBOZBA ÍRJA AZT BE, S AKKOR PÁR NAPON BELÜL VÁLASZOLOK NEKI!!!! KÖSZÖNÖM!!!Válaszaim a leggyakrabb kérdésekre:


Válaszom Dzseninek:

Kedves Dzseni! Lépésről-lépésre végig csináltam a leírásom alapján a programot, és nekem tökéletesen működik! Szerintem próbáld meg újból, hátha eltévesztettél valamit. Az is előfordulhat, hogy a központi szerver nem működött, amin a Blingee progi fut. Már nállam is előfordult ilyen. Kitartás, próbáld meg többször is és meglátod sikerülni fog! Pusza: Edit


Válaszom Marikának, Timinek, dia-nak:

Sajnos ha regisztráltál a Blingee-re, akkor az végleges. Legalább is én nem ismerek olyan lehetőséget, hogy törölni lehetne egy regisztrációt az oldalon. Azért még átnézem a lehetőségeket, de én is csak magamtól jöttem rá a használatára, így még sok ismeretlen lehetőséget rejt a számomra is ez a progi. Ha rátalálok valami törlési lehetőségre, akkor a honlapomon közzéteszem a felfedezéseimet. Pusza: Edit


Válaszom ribizli-nek, Vikiki -nek, Franci11-nek, clau-nak, Ildikó -nak:

A Blingee-be elmentett képeket így tudod törölni:Ha be vagy jelentkezve, akkor fent a nevedre kattintva beadja a Te személyes oldalad. Kiválasztod a törlésre szánt képedet.
Mellette van egy ceruza, "edit description" erre katt.
Előjön ekkor egy új oldalon magában az a kép amit kiválasztottál törlésre. Felső menüsorban látsz olyat
,,delete this blingee" erre katt, a képed fölött ezt látod "Delete this Blingee" Are you sure you want to delete this Blingee?(Biztosan törölni akarod ezt a Blingee-t?) Rá katt a ,,delete this blingee" feliratra. Ezzel törölted is a képet. Remélem segítettem! Pusza: Edit


Válaszom fannikababa-nak:

A leírt módszerrel díszítsd fel egyenként a képeidet, mentsd el és az elmentett képet tedd fel iwiwre. Jó szerkesztgetést! Pusza: Edit


Válaszom a többi kérdezőnek:

A Blingee nem fizetős! Bátran regizzetek! Többször próbáljátok a képeket szerkeszteni, mert sokszor van sajnos központi program hiba, így ne adjátok fel! Ha nem működik megfelelően, akkor próbáljátok meg később, hátha addigra megjavul! Az általatok készített képeket alapból mindenki láthatja, kivéve, ha elmentéskor, amikor nevet adtok a képeteknek, legalul bejelölitek a "keep private" felirat előtti kiskockát és utánna nyomjátok meg a "Save" gombot. Ekkor elvileg csak az láthatja ezt a képed, aki a neveden belép és a jelszódat is tudja. Sajnos nem minden számítógép alkalmas a Blingee program használatára! Ha nem tölti be a kiválasztott és átalakításra szánt képedet, akkor vagy nagyon nagy a kiválasztott kép mérete és felbontása, vagy túl gyenge a géped! Remélem tudtam segíteni!

Most pár további jó tanács a Blingee kezeléséhez:


Háttér berakása:

A "Fill area/Background" kéz alatti festék öntő ikonra kattints miután kiválasztottad az első "kék +" ikonnal a háttérnek szánt motívumot. Majd az átalakításra szánt képeden kattintgass arra a pontokra, ahol meg szeretnéd változtatni a hátteret. Ha véletlen többet változtat, vagy nem tetszik a végeredmény, akkor lépésenként vissza tudod csinálni a bal oldalon lévő "Undo" gomb megnyomásával, míg olyan nem lesz a háttér, amilyet szeretnél. Babrás türelem játék a háttért megváltoztatni, de nagyon érdekes eredmények születhetnek.


Hogyan használhatod az elemek nagyítását, vagy kicsinyítését, hogy megfelelő méretű legyen a beillesztendő elemed:

A "kék +" ikonnal felveszel egy elemet és ráteszed egy kattintással a képre, majd ha nem megfelelő az elem mérete, akkor azt nagyítani tudod (nem minden esetben engedi, csak ha előbb túl kicsire levetted, akkor tudod vele minden esetben visszanagyobbítani az eredeti méretig) a "Make stamp larger" (kéknagyító + jellel) ikonra kattintva annyiszor, amíg megfelelő nem lesz a méret. Kicsinyítéshez a "Make stamp Smaller" (kék nagyító - jellel) ikonra kattintva. Csak abban az esetben tudjátok használni a nagyítókat, ha piros halvány tele négyszöggel kijelölte az elemedet aminek a méretét meg szeretnéd változtatni. Ezt úgy teheted, hogy a nagyítós egereddel az adott elemre mutatsz, s csak akkor kattintasz, ha a piros négyszög az adott elemeden látszik.


A kiválasztott díszítő elemek forgatása:

Van, hogy a kiválasztott dísz nem megfelelő irányban áll. Teljesen el tudod forgatni az elemeket, ha balra akarod elfordítani, akkor kattints a "Rotate Stamp Left" plusszos nagyító alatti ikonra. Ha viszont jobra akarod forgatni, akkor a mellette lévő "Rotate Stamp Right" ikonra kattints, míg a kijelölt elemed kellően el nem fordúl.


Azt sajnos nem tudom, hogy sokatoknak miért nem jelenik meg jól az elmentett kép, lehet a gépeteken van a hiba, vagy hiányzik a megjelenítéshez valamilyen progitok. Nekem mindíg úgy jelenik meg, ahogy elmentem.

Sok panaszt kaptam, hogy az elémentett kép nem mozog. Ez attól van, hogy nem megfelelő programmal nyitjátok meg az elmentett képet! Én csak és kizárólag a "Windows kép- és faxmegjelenítő" programot használom. Kattints az elmentett képedre jobb egérgombbal és ott a "társítás"-nál válaszd ezt a programot, s akkor biztosan mozogni fog a képed!Remélem minden fontos kérdésre sikerült válaszolnom! Ne feledd, ha további kérdésed, kérésed van, akkor azt NE IDE ÍRD, hanem a honlapomon a "Kérésed ide írd!" (Bal oldalt felül) dobozba és akkor hamar kapsz tőlem rá választ! Ha tudok, szívesen segítek mindenkinek!


Link

 
 
7 komment , kategória:  Blingee  
Mindenkinek, aki Blingee-ni ..
  2007-11-29 23:24:47, csütörtök
 
 
Nagyon sok ismerősöm kér segítséget a Blingee-hez. Most szeretnék ezzel a leírással mindenkinek segíteni, aki nem tud még ilyen Blingee képet csinálni!!!


Remélem a leírásom segítségével sikerülni fog mindenkinek!!!


Akkor most kezd ott, hogy belépsz a linktáramban a Blingee nevű progiba, úgy, hogy rákattintasz a linkre. Ott látod majd jobb oldalon felül, piros betűkkel, hogy "login", erre mellette "SingUp" felirat piros betűkkel. Erre kattints rá! Bead egy új oldalt, ahol regisztrálnod kell! Az első téglalapba, ami a pirossal írt "Login/Username" felirat alatt van, oda beírsz egy felhasználói nevet. Az alatta lévő téglalapba ami a "Email" felirat alatt van, oda beírod az igazi email címedet pontosan. Alatta a "password" felirat alatti téglalapba, pedig egy jelszót. A "confirm password" felirat alatti téglalapba megismétled a jelszót. Alatta beállítod a születésnapodat, a "date of Birth" felirat alatt. Ez alatt a "gender" felirat alatti körökbe bejelölöd, hogy férfi vagy nő vagy. (female vagy male). Az alatta lévő kiskockára kattintva kipipálod. Végül a "Sign Up" gombra kattintva elküldöd a regisztrációt!!! Ha vissza igazolták a regisztrációd emailon, akkor belépsz ismét a Blingee-be, és a felül a "login" feliratra kattintasz. Itt a "login/username/email" felirat alatti téglalapba beírod a felhasználó nevet, amit választottál magadnak. Alá a jelszavadat a "Password" felirat alatti téglalapba. A "Remember me" felirat alatti kockát pipáld ki rákattintással, és a "login" feliratot nyomd meg alatta. Ekkor beléptél a Blingee-be. Ezt elég egyszer megtenned, mert ha nem lépsz ki, mindíg ide fog belépni automatikusan. Fent a "login" felirat helyett meg fog jelenni ekkor a felhasználó neved piros betűkkel. Alatta közvetlenül van egy zöld gomb, amire az van írva fehér betűkkel, hogy "Make a Blingee now!" , na arra kattincs rá! Ekkor bead, egy másik oldalt, ahol rózsaszin nagy kockában látsz egy üres fehér téglalapot, ami mellett "Tallózás" feliratos gombot látsz, arra kattints! Beadja a számítógépeden lévő dolgokat. Ott keresd ki a képet, amit fel akarsz díszíteni, és ott rákattintasz a megnyitásra. Ekkor az üres fehér téglalapba beírja magától a kép elérési útvonalát a gép. Ekkor rákattintasz az alatta lévő zöld téglalapra, amiben fehér betűkkel az van írva, hogy "Make a Blingee"! Ekkor meg kell várnod, míg a képet betölti! Meg fog jelenni előtted egy ismeretlen kép bal oldalon, ami felett csillagok vannak. A kép mellett és kicsit felette megjelenik egy felirat piros betűkkel, aláhúzva, erre kell kattintanod. A felirat ez: "Your image ready, click Here to Continue to the Next Step" . Ha erre kattintasz, akkor egy új lapot fog beadni, amin ha türelmesen vársz, akkor meg fog jelenni a kiválasztott kép. És már szerkeztheted is! Baloldalon a kép mellett vannak jelek. A kék + jellel tudod betenni a különböző efekteket. A mellette lévő kézre kattintva tudod arrébb húzni a betett dolgot, ha nem jó helyre sikerült eredetileg raknod. A piros x-el tudod eltüntetni ami még sem kell a képre. A berakott kép alatt vannak az efektek, motívumok stb. amiből berakhatsz bármit, csak rá kell kattintanod először a kiválasztott formára, aztán a képre, ahova tenni akarod a kék +-al! Íráshoz, mindíg az ABC feliratú gombot választhatod. ott is választhatsz betütipust, méretet stb. A feliratot is át tudod tolni bárhová, a kézjellel, ha nem jó helyre került, de ezt majd kikisérletezed!!! Ha kész a kép, akkor rákattintasz a bal oldalon a kép mellett lévő "kék kislemez mellett Save" feliratra. Ekkor megint új lap jön be, ahol egy idegen kép lesz megint látható, a csillagokkal felette többek között. Megvárod, míg a géped betölti a képet. Akkor töltötte be, ha a kép mellett és kicsit felette jobra, de azért közép tájban meg jelenik a "Your image is ready Click Here to Continue to the Next Step" felirat piros betükkel, aláhúzva. Arra rákattintasz, és megvárod, míg betölti a képet, amit csináltál. A kép alatt pirossal látsz majd egy "Title" feliratot, ami alatt van egy piros keretes téglalap. Oda beírod a kép címét, (pl. Juditnak) majd ugyan ott ha lejebb mész, találsz egy piros betűs "Save" gombot. Arra kattincs rá. Ekkor egy másik oldalon megjelenik címmel együtt a kép amit csináltál. Kattincs rá a képre! Így egy új oldalon beadja a képedet különböző méretekben. Kiválasztod, hogy melyiket szeretnéd, és arra rákattintasz. Ekkor a megjelenő képedre jobb egér gombal kattintasz, kiválasztod a "kép mentése más néven" feliratot és elmented a szokásos módon a gépedre. Ha rögtön a blogodba akarod bemásolni, akkor kattinthatsz jobb egérgomb után, a "tulajdonságok" feliratra is , és a hely melletti címet közvetlen másolással beillesztheted a blogodba!!! Ennyi az egész!!! Remélem érthetően leírtam, és tudod használni!!! Ha elakadsz, akkor nyugodtan írd meg meddig jutottál, és segítek tovább lépni!!! Kívánom, hogy sok szép képet csinálj!!! Pusza: EditEzt a képet most csináltam, míg leírtam a progi kezelését Juditnak: 
 
134 komment , kategória:  Blingee  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2018.11 2018. December 2019.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 1682 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 64
  • e Hét: 348
  • e Hónap: 901
  • e Év: 66892
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.