Belépés
zsokanita.blog.xfree.hu
Az élet olyan, mint egy keskeny híd. Az a legfontosabb, hogy ne legyen benned félelem,hogy végig kell rajta menned! (Arab mondás) Buktáné Erzsébet
2008.11.30
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/17 oldal   Bejegyzések száma: 168 
Kemény és hideg november,
  2011-11-13 17:27:16, vasárnap
 
 

Mínusz 20 fok várható 2012 március közepén

Kemény és hideg november, illetve december várható a Dávid-naptár szerint. A nyíregyházi mérnök előrejelzéseiből kiderül, nem árt meleg kabátot és csizmát vennünk, mert a tavalyinál sokkal fagyosabb lesz a tél.

Az idén jubileumot ünnepel Dávid Mihály, a nyíregyházi időjós naptárkészítő. A 65 éves mérnök negyvenedik alkalommal hozta nyilvánosságra éves előrejelzését. Azt a férfi sem tagadja, hogy néhány naptárába becsúszott egy-két kisebb hiba, ám mint mondja, minden évben a tökéletesítésre törekszik. Módszerét négy évtized alatt is sikerült titokban tartani, csupán annyit árul el: a csillagászatot hívja segítségül az éves előrejelzések elkészítésénél. Dávid tavaly megjelent előrejelzésében az első 2011-es őszi havazást október 22-re prognosztizálta. És csupán egy napot tévedett! Az első hó tegnap, október 21- én esett Kékestetőn.

2011 november a sokévi átlagnál hűvösebb lesz, és a hónap végén már mínusz tíz fokra is számíthatunk.
Decemberben pedig tíz fokkal lesz hidegebb az átlagnál, és úgy tűnik, hogy fehér karácsony várható. Annyi hó fog esni az ünnepek környékén, hogy 2012 elejére sem olvad el.

- Az előrejelzés elkészítése egy teljes évet vesz igénybe. Az adatok begyűjtése és rendezése három hónapig tart - mondta a Borsnak Dávid Mihály, akit elsőként szembesítettük a 2011-es naptárával, hisz kíváncsiak voltunk, mennyire jöttek be idén a tavaly megjósolt számításai:
- A júniusra általam jósolt nagy mennyiségű csapadék júliusban esett le. Ebben egy hónapot tévedtem. Októberben is volt némi hiba, hisz hidegebb van, mint ahogy előre jeleztem. Mindemellett az év többi részében pontos prognózist adtam az embereknek. Ennek ellenére nagy kutatásba kezdtem, így a csapadék előrejelzése is még pontosabb lesz.


2012-ben március, április és június hónapban várható jövőre a legtöbb csapadék - az év első felében a hónapok első néhány napja hűvösebbnek ígérkezik, és a csapadék is kevesebb lesz jövőre, mint a sokévi átlag.

* A január- február kifejezetten hidegnek ígérkezik. Az átlaghoz képest a leghidegebb február 12-14 és március 12-14 között várható. Ekkor az éjszakai lehűlés eléri a mínusz húsz fokot, és a nappali hőmérséklet is nulla és mínusz öt fok közé esik majd.
* Március második felében is tartósan hideg lesz.
* Áprilisban viszont gyors felmelegedésre számíthatunk.
* Május első fele hűvösebb, a vége melegebb lesz, harmincfokos hőmérsékleti csúccsal.
* Június 30. körül várható a legforróbb nap, 35-36 fokkal, akkortájt mindenképpen érdemes lesz szabadságra menni.
* A július enyhén hullámzó lesz a hőmérsékletet tekintve.
* Augusztusban egészen 20-áig kánikula várható, viszont 8-án egy-két napra visszaesik a hőmérséklet.
* Szeptember elején és végén hűvösebb lesz az átlagnál, de a hónap közepén kellemes meleg várható. Az év utolsó három hónapjában a sokévi átlagnál hűvösebb időt ígérek - összegzett Dávid Mihály.
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkop,ezotéria  
A hónap bolygója a Jupiter
  2009-12-20 19:25:45, vasárnap
 
  A hónap bolygója a Jupiter

A Jupitert a legjobb tevő bolygónak ismerték már ókorban is. A rómaiaknál az istenek atyja volt. A Jupiternek olyan adottságai vannak, mint a családban az apának. Mindig örvendetes, és mindig felemelő. A Nyilas jegyének uralkodó bolygója a Jupiter, a nagy szerencse bolygója.Itt a földi világban a Jupiter eléggé anyagias bolygó. Sok jót ad az asztalunkra. Az evésben, ivásban óriási szerepe van, gondoljunk csak a magyar vendéglátásra... Magyarország uralkodó bolygója a Jupiter.

Minden válogatás nélkül ölbe hullóan produkálja az embereknek a földi javakat. Uralma alá tartoznak az anyagi javak, a bankok, a tőzsdék, a szerencsejátékok, ahol a nagy vagyonok születnek. A Jupiter alaptermészete valójában jóságos, de azért rosszat is tud tenni.

Ha a személyes horoszkópodban a Jupiter jól áll, és jó fényszögeket kap, akkor a pályádat mindenképpen felfelé fogja tolni. Ha nem a legjobb helyzetben áll a Jupiter a személyes horoszkópban, akkor sajnos az anyagi jólétben is sok kárt tehet.

A Jupiter a legerkölcsösebb bolygó. Nagy hatással van a testi tisztaságra, és nagy hatással van a szellemiségre is, ennek legmagasabb foka a vallás, és a bölcselet tisztasága. Ha egy asztrológus valakinek az erkölcsi szintjét akarja elemezni, először a Jupiter bolygó helyzetét vizsgálja az adott horoszkópban.

Mint említettem, a Jupiter a bölcseletet, a vallásosságot,

az igazságot szimbolizálja. Ezért a Jupiter kormányzása alá helyezték a régi asztrológusok az egyházakat, a bíráskodást, és a törvényt. Ne felejtsük el, hogy Jupiter a főisten hozta anno a törvényeket.

A Jupiter a legoptimistább bolygó. Nagyon kevés Nyilas szülött kesereg hosszabb ideig.
Világszemléletünk döntő faktora. A személyes horoszkópodban álló kedvező Jupiter a harmóniát biztosítja, a békességgel, nyugalommal, szellemi kiegyensúlyozottsággal együtt.
A harmonikus Jupiter igen jó kedélyű, jóságos, kedves, segítőkész, érzékeny, készséges, ám nem ő segít, hanem segítésre buzdít másokat. Az altruizmus (önzetlen viselkedés) is jupiteri tulajdonság.

A Jupiteri ember - aki a Nyilas vagy a Halak jegyében született - nagy igazságérzettel rendelkezik: Isten, haza, király. Az Isten mindenek felett álló, a hazát szeretni kell, és tekintélyt követel. A király fogalma ősrégi már.
A Jupiteri ember szereti a békességet, rendet, a felfordulás, a forradalom az ő számára szörnyűséget jelent. Evolúció a jelszava, és nem revolúció.

A Jupiteri ember nagyon szeret ajándékozni,

pl. kifejezetten jupiteri ünnep a karácsony, szereti a kényelmes, a reprezentatív otthont. Nagyon ragaszkodik a dolgaihoz, a hagyományokhoz, a ceremóniákhoz, a szertartásokhoz. Szereti a kutyákat, és a lovakat.

Ha a horoszkópban a Jupiter kellemetlenül áll, vagy számára előnytelen jegyben, és rossz fényszögek között, akkor a Nyilas jegyében született ember sajnos tisztán anyagi érdekeltségű emberré válhat. Az anyagiakban mindig van erkölcsiség is, mert a Jupiter a legjobb bolygó, és nem lehet tönkre tenni még rossz állásban sem.

Ha valaki negatív értelemben használja a Jupitert, akkor az anyagiakat hajtja, de nem hozza. Ilyenkor a Nyilas jegyében született ember olyan dolgokra is kapható, ami összeütközésbe kerül a törvénnyel. Extrém esetben akár még kriminalisztikai cselekményt is elkövet, ezért viszont súlyos büntetést kap.

A Nyilas jegyében született ember sosem öl, de önmagát pusztítja, ha nem talál megoldást.

A rossz Jupiter a horoszkópban pazarlóvá teszi szülöttét. A rossz Jupiter a horoszkópban nem tud mértéket tartani, ezért a Nyilas jegyében született embernek vigyáznia kell az étkezéseinél, súlyos betegségeket kaphat, ha nem tartja a mértéket. Ilyen esetben problémái lehetnének a májával, kaphatna cukorbetegséget, és egyéb egészségügyi problémákat szedhetne össze, ha túlzásba visz dolgokat.
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkop,ezotéria  
A Nyilas és a tanulás
  2009-12-20 19:06:42, vasárnap
 
  A Nyilas és a tanulás

Az iskola és a tanulás nem jelent különösebb gondot a Nyilas jegyében született ember számára. Mindkettőt annak veszi, ami. Nem kíván rendkívülien kitűnni, hanem elsősorban a kívánt feladatot teljesíti. Szellemi képességei többnyire jók.

A Nyilas ember szempontjából az iskola talán nem is a tananyag elsajátítása miatt a legfontosabb. Ez az utolsó esélye arra, hogy megtanulja a szélsőségeket elkerülni életében. Szerencséje van, ha felfigyel rá egy jó szemű pedagógus, és okosan mutat utat neki jellemének alakításában.

Viselkedésében kitűnik, hogy az életet nagyon szereti, mindazzal az örömmel, széppel és jóval, amit kapni lehet benne. Kapcsolatkészsége jó. Különösen korán feltámad benne a másik nem iránti érdeklődés.Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed a Kos jegyében áll, hatalmába keríthet legendás küzdő és versengő szelleme. Vonatkozhat ez sportra, tanulásra vagy akár munkára is. A naiv hiszékenység fokozott veszélyt jelent a számodra.

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed a Bika jegyében áll, akkor - vágyaid ellenére - a tanulás lassabban megy, mint szeretnéd. Viszont kitűnő memóriájú szakemberré válhatsz, ami jól kamatozik. Kellemes ember vagy.

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed az Ikrek jegyében áll, könnyen tanulsz. Az intellektuális érdeklődés esetleg egész életedet végig kíséri, és kitölti. Igen jó társalgó vagy.

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed a Rák jegyében áll, nagy erőket vagy képes megmozdítani valamilyen jó és nemes cél érdekében. A tanulás különösebb gondot nem okoz nálad. Figyelmed koncentrálásának fejlesztése területén vannak teendőid.

Ha a Nyilas jegyében születtél,

de Ascendensed a Oroszlán jegyében áll, akkor nagyszerű célok lebegnek a szemed előtt. Szívesen megelőlegezed magadnak a belül érzett sikert. Félő, hogy ennyivel meg is elégszel. Ezért fontos tudatosítanod magadban, hogy a nagyszerű célok valóban elérhetők, ha előzőleg elvégzed a kemény munkát, aminek jelentős eleme a tanulás.

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed a Szűz jegyében áll, kevésbé válsz száguldó, vagy szertelen emberré. Kicsit zavar is saját kötöttséged. Viszont ennek igen nagy hasznát veszed, mert belsődben arányosan helyet kap mind az emberek iránti figyelmesség, mind az életre való felkészülés (tanulás).

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed a Mérleg jegyében áll, akkor találsz magadnak olyan életterületet, ahol ízlésed révén annak szakértőjévé válsz. Életszereteted kisugárzik embertársaidra.

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed a Skorpió jegyében áll, különös gondot fordítasz arra, hogy másokat is felemelj, hogy segíts. Ezért kész vagy akár keményen tanulni, ha ennek látod szükségét, akár arra, hogy az emberekkel igen hatékony kommunikációt teremts.

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed is a Nyilas jegyében áll, igazságérzeted rendkívüli módon kifejlődhet, ami esetenként problémát okozhat, a társas érintkezésben. Vitáid arra ösztönöznek, hogy hiányosságaid tanulással pótolod.

Ha a Nyilas jegyében születtél,

de Ascendensed a Bak jegyében áll, akkor keményebben fogsz a munkához, önmagad neveléséhez. Talán túl szigorú is vagy önmagadhoz és másokhoz. A tanulást munkának fogod fel. Lehet, hogy kicsit szenvedsz tőle, de akkor is alapos maradsz.

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed a Vízöntő jegyében áll, eredeti, derűs vagy jókedvű természetedhez sok humor is társul. Ez kellemes partnerré, társsá tesz. Szellemi érdeklődésed révén könnyű számodra bármilyen tananyag elsajátítása.

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed a Halak jegyében áll, szívjóságból a szokottnál is többet kaptál. Segítőkészséged meghatározza a viselkedésedet is. Hiszékeny is tudsz lenni, és sok mindenre rávehetnek téged. Tanulásban szükséged van az ösztönzésre.

Ha nem ismered még az Ascendensed, írj Németh Áginak, a Donna asztrológusának, vagy a triamos@digikabel.hu e-mail címen is ingyen megtudhatod.
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkop,ezotéria  
A Nyilas és a pénz
  2009-12-20 19:01:33, vasárnap
 
  A Nyilas és a pénz

Aki ismer téged, az jól tudja, hogy számodra nem a pénz az elsődleges cél, vagy szempont. Természetesen alkatodnak megfelelően, ha kell akár kemény munkával is, bőségesen megszerzed azt a pénzt, amire szükséged van. Célod nem a feltétlen meggazdagodás, a vagyon, hanem olyan dolgok megszerzése, amelyek számodra fontosak. Ezek inkább a szellemi értékekkel függenek össze. Olyan dolgokra költesz, amit szeretsz: utazás, művelődés, világlátás.

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed a Kos jegyében áll, akkor a pénzt elsősorban gyors munkával igyekszel megszerezni. Tempósan és sokat. Mindezt azért, hogy szabadon élhess vele. Probléma vagy-vagy gondolkodásodból és magatartásodból származhat. Vagy állandóan dolgozol, és akkor nem érsz rá azt élvezettel használni, vagy a megkeresett pénzt elköltöd, és akkor időszakos pénzzavarba kerül.

Ha a Nyilas jegyében születtél,

de Ascendensed a Bika jegyében áll, akkor sok esetben szerencsésen alakul pénzügyi vonatkozásban a sorsod. Kasszádból befolyó pénzedet jól használod, harmóniába tudod állítani a kiadásokkal. Ez a harmónia egész életviteledet kellemesen befolyásolja, ami kedves dolog családod, környezeted számára is.

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed az Ikrek jegyében áll, pénz szempontjából különösen fontos szem előtt tartanod, hogy nemcsak meg tudod keresni, de okosan tudod azt forgatni is. A többet ésszel mint erővel mondást javadra fordíthatod.

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed a Rák jegyében áll, akkor ösztönös ráérzésedre is könnyebben ráhagyatkozhatsz a pénzkeresésben, vagy vagyongyűjtésben. Nehezen viseled el a sértést, kritikát, vagy egyéb megbántást, amikor az is előfordulhat, hogy anyagi veszteségeid származnak abból, hogy érzelmi motívumoktól indíttatva vállalsz, vagy nem vállalsz valamit.

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed az Oroszlán jegyében áll, lehetséges, hogy egy nagy vagyongyűjtővé formálódsz, és igazán kiváló üzletemberré válsz. Ugyanakkor előfordulhat, hogy ez a nagy skálájú életstílus csak vágyaidban marad meg, álmodozás szintjén. Kicsit beletörődsz abba - a sorsot okolva - ha nem sikerül. Ebből van kiút, a magad erejére és akaratára támaszkodva tenni valamit vágyaidért.

Ha a Nyilas jegyében születtél,

de Ascendensed a Szűz jegyében áll, és a pénzszerzés a fő szempontod, akkor ügyesen abból kell kiindulnod, hogy kettős képességed van: a szorgalom és valósághoz kötődés, amit a távlatokkal, perspektívával tudsz igazán értékessé tenni. Így képes lehetsz nemcsak saját magad számára értelmessé tenni feladatokat, hanem mások élén, mások számára, mint vezető ugyanezt megadni.

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed a Mérleg jegyében áll, akkor célszerű humán területen használni pénzszerző tehetségedet, képességedet, vagy erődet. Bízhatsz szerencsédben is, azonban az sosem garancia, mert ,,forgandó", ahogy a közmondás mondja.

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed a Skorpió jegyében áll, küzdeni szeretsz mindenért, így a pénzért is. Nem kell keményebbnek mutatnod magad, mint amilyen vagy, inkább arra kell ügyelned, hogy társaidat meggyőzd a feladatról, és tartsd bennük a lelket, hogy bírják a tempódat.

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed a Nyilas jegyében áll, akkor duplán az igazság bajnoka. Az igazság, pedig igen kevés embert juttat pénzhez, mert nem ez a feladata. Ezért, hacsak nem valamilyen kiváló tehetséged révén specialistává képezted magad, akár, mint művész, tudós, vagy magasan kvalifikált bármilyen szakember, akkor célszerű a pénzszerzés feladatát, csupán munkának felfogni, és azt egyszerűen jól elvégezni.

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed a Bak jegyében áll, nem igen kedveled saját munkastílusodat, mégis kénytelen vagy tudomásul venni, mert ez a kemény szorgalom és számító ütemezés bizonyul eredményesnek, és hozza a pénzt.

Ha a Nyilas jegyében születtél,

de Ascendensed a Vízöntő jegyében áll, akkor simán álmodozhatsz, miközben nagyszerű dolgokat teszel, és a pénz valahogyan jön, ha nem is számítható csatornákon.

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed a Halak jegyében áll, kedvedre való csak valami nemes, szép feladat lehet, amivel pénzt keresel. Ha ilyet nem találsz, akkor, kicsit nehezedre esik a feladat végzése, a pénzt azonban így is meg tudod keresni.


 
 
0 komment , kategória:  Horoszkop,ezotéria  
A Nyilas és a család
  2009-12-20 18:57:04, vasárnap
 
  A Nyilas és a család

A Nyilas jegy szülöttei az otthonnal, a családdal sajátos helyzetben vannak. Noha, mint Nyilas szülöttek, szeretik a szabadságot, erőik, tehetségük kibontakoztatását, és szükségük is van erre, a családdal szemben könnyen követnek el helytelen lépést. Még pedig nem mást, mint adott esetben feláldozzák magukat, szabadságukat, azzal a jelszóval, hogy teljesen a családnak akarnak élni.

Hogy nagy tévedést követnek el,


azt maguk észre sem veszik. Pedig igen nagy veszélyt rejt magában ez a száz százalékos odaadás. Azt ugyanis, hogy rövid idő után elvesztik egyéniségüket, és tartásukat, legfőképpen azt az energiaforrást, amiből a családnak is kamatoztatni tudnának. Ha saját maguk maradnak, megtartva foglalkozásukat, kedvtelésüket, akkor tudnak igazán eleget tenni kötelezettségüknek is.

Otthonuk, lakásuk, ha tehetnek érte valamit, tágas és levegős. Található benne egy-két olyan darab, ami tekintélyt sugároz. A fa, mint burkolat is megjelenik a lakás egyes részein.

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed a Kos jegyében áll, akkor családi életedet valamilyen komolyabb hagyaték, örökség alapozhatja meg, vagy gyarapítja. Otthonodat nagyon otthonossá, családközpontúvá formálod. Ügyelsz arra, hogy a családi tűzhely valóban összetartsa a családot. Gyermekeidnek fényes jövőt álmodsz és tervezel.

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed a Bika jegyében áll, gondoskodó természeteddel szolgálod családodat olyan otthonban, amit látványosan rendezel be. Az otthonról, a családról kialakult életfilozófiád van, annak alapszabályait igyekszel követni, és családoddal betartani. Gyermekeidet gondos aggodalommal veszed körül, azzal a szándékkal, hogy egy fokkal legalább magasabbra jussanak a társadalmi ranglétrán, mint te.

Ha a Nyilas jegyében születtél,


de Ascendensed az Ikrek jegyében áll, jól kialakított, praktikusan felszerelt és gondosan tisztán tartott lakásban élsz. A rendszabályokat igyekszel betartatni, noha te is gyakran megszeged azokat. Gyermekeiddel elnéző vagy, inkább barátnak tartod őket.

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed a Rák jegyében áll, akkor házad ajtaja mindig nyitva áll barátaid előtt, de még az ismerősök is beleférnek a körbe. Különösen, ha valamilyen művészi adottsággal rendelkezel, szívesen gyűjtöd barátaid alkotásait, munkáit, amivel otthonodat is díszítheted egyben. Gyermekeid örömet is szereznek, de áldozatot is követelnek tőled.

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed az Oroszlán jegyében áll, nem fogod megtagadni oroszlán természeteddel együtt járó fényűzési igényedet, legalább a lakásban. Noha igényesen berendezett lakásodat nem fogod közszemlére bocsátani, legféltettebb darabjaidat pedig titkosan őrzöd. Gyermekeid követik hevességedet, és harci kedvben is túltesznek rajtad. Inkább visszafogni, mint ösztönözni kell őket, ha küzdenek valamiért.

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed a Szűz jegyében áll, gondosan ügyelsz arra, hogy lakásod olyan legyen, mint saját magad. Őszinte, nyitott, áttekinthető és optimizmust tükröző. Gyermekeidet megtanítod arra, hogy tehetségüket kamatoztassák az életben.

Ha a Nyilas jegyében születtél,

de Ascendensed a Mérleg jegyében áll, akkor otthonodat viszonylag egyszerűen rendezed be, de úgy, hogy az egyben biztonságot, lehetőleg anyagi biztonságot is nyújtson. Könnyen lehetséges, hogy egyben munkádat is otthon végzed, vagy onnan irányítod vállalkozásodat. Gyermekeid tanulására különösen ügyelsz. Szívesen veszed, ha minél magasabb iskolában van kedvük tanulni.

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed a Skorpió jegyében áll, szigorú és kicsit szeszélyes jellemű ember vagy, családodban viszont szabadságot biztosítasz mindenkinek, és szereted a nyitott, beszédes légkört. Gyermekeid önkéntelenül is kötődnek a családodhoz.

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed is Nyilas jegyében áll, fokozottan ügyelj az általános leírásban olvasható figyelmeztetésre. Nem áldozhatod fel magad a család oltárán, mert abból senkinek, legkevésbé a családodnak lesz haszna. Őrizd meg a magad természetét hajlamaiddal, kedvteléseiddel együtt. Gyermekeiddel vitáid is adódnak. Akkor nyered meg magadnak őket, ha az élete velük együtt egy színes kalandnak tekinted. Aggódásodat tapintatosan adagolva éreztesd velük.

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed a Bak jegyében áll, akkor természetes állapot, ha otthonodban lárma, zaj, egyszóval élet van. Rögtönözni, és minden jót mulatni. Így lehet a nézeteltéréseket is könnyebben elsimítani, amiből azért jut minden napra.

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed a Vízöntő jegyében áll, a humanitás hangulata családodon belül, otthonodban is elsődleges szempont, különösen, ha valakit ápolni, gondozni kell. Kényelem és melegség. Gyermekeid talán messzire kerülnek egyéniségben, de csak azért, hogy felnőve társaid, partnereid lehessenek.

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed a Halak jegyében áll, akkor befogadó otthont építesz, alakítasz. Mindenbe lehet mindenkinek beleszólásod, javaslatod. Az ésszerű ötletek berendezkedésre, életvitelre, nálad visszhangra találnak. Érzékeny lelkületű gyermekeket nevelsz, akikre jelentős örökséget kívánsz hagyni. 
 
0 komment , kategória:  Horoszkop,ezotéria  
Boldog születésnapot Nyilas -
  2009-12-20 18:40:08, vasárnap
 
  Boldog születésnapot kívánunk minden Nyilas jegyében született olvasónknak!


2009. november 22-én budapesti idő szerint 5 óra 25 perckor lép a Nap a Nyilas jegyébe. Ha valaki veled él, kedves Nyilas, akkor mindenről fogalmat alkothat. Olyan sosem látott szenvedélyek részese lehet, amelybe tested-lelked beleadod. Mindig kapható vagy egy kis kalandra. Bármi legyen is az, mindig megtalálod benne a boldogságot!

Hatalmas lelkesedés hajt,.


és meg vagy győződve arról, hogy egy napon biztosan valami nagy kegy, valami óriási öröm ér majd. Nagyon szeretsz utazni. Minden utadról való visszatéréskor megpróbálod a környezetedet rábeszélni arra, hogy váltsanak élet- és szemlélet módot.

A kezdeményező típushoz tartozol, és semmilyen kifogás nem tud eltántorítani attól, amiről szeretnéd a másikat meggyőzni. Nagyon szereted a természetet, és jól képzett természetgyógyász vagy. Egyik nap gabonakúrába kezdesz, holnap a keletkező pozitív energiákat hasznosítod, majd párodat megpróbálod rávenni arra, hogy iratkozzatok be egy jógatanfolyamra.

Bármiről el lehet veled beszélgetni. Nagyon jól tudod előadni utazásod élményeit, és csábítóan tudod bemutatni új életmódodat. Igazi idealista vagy, abban hiszel, hogy a boldogság csakis a külvilágban, csakis a jövőben, és csakis változásokon keresztül érhető el. Bármiről beszélsz, főleg, ami érdekel, arcod élénk, és csakúgy ragyogsz.

Veled minden megváltozhat, egyik pillanatról a másikra, ez eltart néhány napig, és újra visszatérsz a rendes kerékvágásba. Sokszor látszol elvarázsoltnak, de jó, ha a környezeted tudomásul veszi, hogy ez még nem jelenti azt, hogy bolond is vagy.

Mindig is izgattak,

és izgatni is fognak az új elméletek, amely következtetéseken és eszmecseréken alapulnak. Mindig műveled magad. Olyan területekre is képes vagy belépni, ahová más be sem merné tenni a lábát.

Nemes lelkűséged példamutató. Ha a környezetedben bárkinek segítségre van szüksége, biztos lehet abban, hogy rád számíthat. A maximumot nyújtod, főleg annak, akit szeretsz. Segítesz a párodnak, a rokonaidnak terveik megvalósításában, és nagyon tudod ösztönözni azokat, akik szeretnének előre lépni.

Imádod a vidám életet, a nagy baráti és családi összejöveteleket, valamint a kirándulásokat. Éltetnek az esti közös virrasztások, a társas játék, a kártyaparti, a nevetés, a tánc, és a humor!

Imádsz sportolni, mindegy mi legyen az, csak mozoghass.

Ha akad olyan a környezetedben, aki esetleg nem tudja beosztani a szabad idejét, rád biztosan számíthat
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkop,ezotéria  
Boszorkányokról és a halálról
  2009-10-30 16:21:06, péntek
 
 
Boszorkányokról és a halálról

Egy kedves - egyáltalán nem fekete ruhás, nagy kalapos, bibircsókos - fiatal hölgy fogadott a belvárosi iroda ajtajában. Melitta tapasztalatait, már sok éve, a rászorulók segítségére fordítja. Szemeiből sugárzik, hogy szereti amit csinál. Megkérdeztük őt, a lélekgyógyászt és született boszorkányt, miért volt könnyebb régen a haldoklók elvesztésének feldolgozása, és milyen veszélyeket rejteget a szerelmi kötés?

- Miért lesz valakiből boszorkány?

- Minden embert vonzz a különleges, a nem mindennapi. A többség azt hiszi pofon egyszerű az egész, hiszen a mágiával sok mindent el lehet érni: aki tud vele bánni a végtelenséget birtokolja. Aki a mágiában kissé jártasabb óvatosabban bánik ezzel, mert tudja, mint mindennek, a mágiának is vannak törvényei, és ezek sokkal szigorúbbak, mint a földiek. Van, amit meg lehet oldani boszorkánysággal, és van, amit nem szabad. A boszorkány szó igen pejoratív, mégis Ő az, aki sok területen van otthon, azaz beavatott.

- Hogyan lett belőled boszorkány?- Nem tartom magam boszorkánynak, sokkal inkább lélekgyógyász vagyok, de az egész úgy kezdődött, hogy egyetemista koromban, egy tanárra azt mondtam, történjen vele valami, és másnap eltörte a lábát. A többi jött magától. Gyakorlatilag onnantól kezdve mindenféle apróbb kérdéssel, búval-bajjal jöttek hozzám. Mivel nagyon érdekelt a néprajz, nekem a cigánykártya volt a kártya - persze volt tarot kártya is akkoriban - de a cigánykártya volt az első. A cigánykártyát az ember poénból vetette ki másnak, de valaminek a megvalósítása bennünk van, ott él, csak elő kell hívni, néha a lelkünk mélyén ott dörömböl, hogy engedjük ki - ehhez kell a kártya, vagy valami, ami rámutat, mit kell tenni. Mindig hozzáteszem, ha te nem teszel érte, hogy megvalósuljon, amit a kártya mutat, akkor az életben nem érsz el semmit.

- Mivel

foglalkozol még?

- 17 éve műsort vezetek, ebből 16 évet a Zenit tv-nél voltam műsorvezető. Elsősorban az online tv-re szeretnék ráállni, ez a jövő zenéje. A nap bizonyos szakaszában jósolok is, de azt nem viszem túlzásba, pontosan azért, hogy ne legyen az, hogy az ember telítődik agyilag, inkább számmisztikázom, maradjunk annyiban. Hiszek a születési számokban, azzal bontogatom ki valakinek az egyéniségét, azzal hozom ki a karmáját, keressük együtt a megoldást - mert van a szabad akarat! Ezen kívül különböző információkat, anyagokat gyűjtök, kutatásokat végzek, melyeket a népi kultúrára építek, haldoklók mellett vagyok.

- Milyen területen végzel kutatásokat?

-

Kimondottan néphagyományokra épülő halotti területtel, szerelmi területtel, babonával, hitvilággal foglalkozom, a temetési kultúrával, kezdve onnan, hogy ha valaki beteg. Miért volt egyszerűbb régen, mint ma? Elmentek a kórházba, a család apraja nagyja összegyűlt, megbeszélték azt, hogy milyen legyen a temetés. Ma ilyen nincs. Jön az orvos, aki kiállítja a halotti bizonyítványt, utána jönnek a hullaszállítók, elviszik a halottat, és ott marad az ember az űrrel. Régen felravatalozták a halottat, elsiratták, ennek az egésznek volt egy folyamata, feketében kellett járni, vagy attól függően milyen felekezethez tartozott, volt akiért misét is mondattak. Ez mindig megkönnyebbítette az itt maradó létét, és az elmenést is a másik félnek. Az elengedésnél velünk van a baj, hogy nehezen engedünk el, egyszerűen belebetegszünk.

- Az előbb említetted az elengedést és úgy tudom, hogy foglalkozol halottelengedéssel is, mi ez pontosan?

- Ez a felkészítésnek az egyik folyamata, a végén az elengedéssel. Ezt teljesen önkéntesként teszem. Nagyon sok olyan kórház van, nagyon sok olyan hely van, akár elfekvő, akár olyan hely, ahol leukémiás gyerekekkel foglalkoznak, ahol a szülőt készítem fel arra, hogy a gyereke meg fog halni, de van úgy, hogy ott vagyok folyamatosan valaki mellett addig, amíg ez zajlik. Szoktam egyéb jótékonysági közvetítést folytatni, például ha a haldokló beteg szeretné még látni valamelyik családtagját, akivel mondjuk évek óta nem beszélt. - mondta szomorúan. Ilyenkor megkeresem az illetőt, hogy ugyan menjünk már be az apukához, anyukához, mert a lelkeden fog száradni.

- Ezt hogyan dolgozod fel lelkileg?- Mindenre születni kell, bár ennek van azért előzménye. Négyévnyi munka alatt az ember megtanulja, nem csak elvégez egy iskolát vagy egyetemet, hanem folyamatosan képezi magát, folyamatosan ráérez arra, hogy ő mit ér el. Ebben megint a kutatómunka az, ami nekem segít, mert másképpen kezelem ezeket a dolgokat, viszont onnantól kezdve, hogy én kijövök egy ilyen feladatból teljesen másképpen élem meg. Az egy feladat, segítek a hozzátartozónak, segítek a haldoklónak. Onnantól kezdve, hogy kilépek, én vagyok. Nem viszem magammal.

- Tudnál mesélni valami érdekességet, ami neked is az volt?

Szerelmi területen nagyon érdekes volt a szerelmi kötés, hogy mennyire hozzá vannak szokva az emberek, hogy jól hangzik. - mosolyog - Semmi más nem kell hozzá, mint egy fénykép vagy egy köteléktárgy és azzal lehet dolgozni. Igen ám, csak elfelejtjük, hogy az egy dolog, hogy a másikat lehet kötni, de mi is hozzákötjük magunkat. Nagyon sokan utána azon csodálkoznak, hogy: Jé nem megy a kapcsolatom, nem tudok egy igazán jó kapcsolatot kialakítani. Miért kell össze-vissza kötögetni? A természet ad és elvesz, vagy működik egy kapcsolat, vagy nem működik. Érzelmeket lehet szítani, de a kötés mindig egy időszakra szól, aztán kezdődik minden elölről. Kérdem én, nyugodt lehet valaki, ha a másik akaratán kívül birtokol valakit?
 
 
1 komment , kategória:  Horoszkop,ezotéria  
Oroszlán jegyében született
  2009-07-25 21:05:36, szombat
 
  Boldog születésnapot kívánunk,
minden Oroszlán jegyében született olvasónknak!


2009. július 22. budapesti idő szerint 17 óra 40 perckor lép a Nap az Oroszlán jegyébe. Az oroszlán a végtelen sivatagok királya, így az Oroszlán jegyében született emberekben is meg találjuk a fejedelmi vonást, a királyi jelleget, hiszen ő uralkodásra, parancsolásra, vezetésre született. Jogosan meg van győződve arról, hogy ő hivatott a legmagasabb helyek elfoglalására, mert nemes, értékes tulajdonságokkal ruházta fel őt a természet.

Biztos érzékkel kényszeríti ki az emberekből önmaga iránt a tekintélytiszteletet, méltóságának elismerését. Fellépése biztos, tökéletes, és imponáló. Cselekedeteiben a hatalom érzése nyilatkozik meg. Megkívánja, hogy személye legyen az események, a társaságok középpontja, hogy körülötte forogjon minden, csak ott érzi magát jól, ahol ő az első hegedűs, különben elégedetlenné válik.

Mint király, szeret reprezentálni, és betartja az etikettet. Fellépése mindig öntudatos, önérzetes. Ám az Oroszlán jegyében született ember bizonyos mértékig tartózkodó. Tulajdonképpen gyűjti az erőt, hogy alkalomadtán teljes lendülettel vesse bele magát a dolgokba. Ha ilyenkor kiáll, az elhalmozott tartalékból hihetetlen mennyiségű erőt tud kiadni.

A királyt nem érheti megszégyenítés, azért, ha kiáll az emberek elé. Bámulhatja mindenki, mert olyan tudást mutat, melyet addig sohasem árult el, és amit senki sem hitt volna róla. Nem azért, mintha titoktartó volna, de méltóságán alulinak tartja, hogy tudását fitogtassa, és hamarabb beszéljen róla, mint amíg az adott ügy időszerűvé válik. A kellő pillanatban teljesítőképessége a legmagasabbra fokozott, szinte határtalan. Cselekvésében mindig a középutat választja, mert az vezet a legegyenesebben a célhoz. Felismeri a lényeget, és attól nem is hagyja magát eltéríteni.

Az Oroszlán ember hirtelen haragú, és amilyen gyorsan felpaprikázza magát, olyan hamar meg is nyugszik, könnyen megbocsát, és felejt. Nem ás ki régi történeteket, nem rágódik a múlton, csak a jelenben él, és ha az ellenfél kezet nyújt neki, abban a pillanatban már barát, és messzire dobja a csatabárdot.

Kényszerrel és erőszakkal semmit sem lehet az Oroszlán embernél elérni, szeretettel viszont mindent. Szíve puha, nagyvonalú, naiv és szeretetre éhes, kedves, gyermekies vonás van benne, az óriások jósága.

A komoly veszekedésektől, harcoktól a végsőkig távol tartja magát, és csak kényszerítő esetben avatkozik bele valamibe. Soha nem támad hátba senkit. Ha mégis előfordul, hogy büntetésre kénytelen elhatározni magát, akkor is egyenesen, nagyvonalúan fordul szembe ellenfelével, ő az, aki annak kezébe adja a kardot, hogy védje meg magát.

Még a legalacsonyabb rendű Oroszlán szülöttben is felfedezhető a nagyvonalúság egy-egy vonása. Ha esetleg koldus, akkor úgy veszi át az alamizsnát, mint a király a köteles adót.
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkop,ezotéria  
Csernus-féle genya asztrológi
  2009-06-25 22:23:51, csütörtök
 
 
Csernus-féle genya asztrológia

A Kos
rendszerint beég. Temperamentumos vagy, aki nagyon tudja, mit akar: bárkin és
bármin keresztülgázolsz, hogy elérd a célod. Úttörő típus vagy és a legtöbb emberről
azt gondolod, hogy köcsög. Gyorsan rápirítasz másokra, türelmetlen vagy és megveted
az emberek tanácsait. Semmi máshoz nem értesz, mint hogy kiboríts mindenkit a
környezetedben. Fejjel mész a falnak, viszont nem kell félteni, mert kemény a fejed
- már az elemiben is megmondták. Tele vagy szeretetéhséggel, de nem nagyon tudsz
szeretni. Számodra az a legfontosabb, hogy meglegyen minden anyagi és érzelmi
háttered; csodálják az emberek a szépségedet, és a baromi nagy arcodat, mert csak
ettől leszel boldog. A szerelemben is fontos a számodra, hogy a partnered mindent
meg tudjon adni, amire csak szükséged van, és hogy csodáljon téged - egyszerűen
buksz a gyengén fejlett személyiségű lábtörlőkre. Hasonlóképp építed fel a
karrieredet is: Keményen küzdesz önmagadért, és bármilyen módszert bevetsz a
győzelem érdekében - a hivatali ranglétrán felfelé nyalsz, oldalra könyökölsz,
lefelé pedig taposol... Egy igazi fasz vagy, ennek ellenére mindig problémáid vannak
az erekcióval...

A Bika
igen érdekes földjegy. Kötnek a földhöz érzelmeid, a
karrier, az anyagi jólét, ugyanakkor nagyon kreatív vagy mind művészetek, mind
vállalkozás terén. Gyakorlatias vagy és kitartó, szokatlan dolgokat művelsz, s ezzel
fel is hívod magadra a figyelmet, ami nem biztos, hogy minden esetben szerencsés. Az
eredményeidet sokan irigyelik, de persze senki sem hiszi el neked, hogy megdolgoztál
értük - noha buldog-természeted van és rengeteget dolgozol, a legtöbb ember azt
gondolja rólad, hogy egy csökönyös, makacs seggfej vagy. Viszont legalább legyél
büszke az eredményeidre, életviteledre, kreativitásodra. Hirtelen haragú vagy, s
beszéd közben hajlamos a nyáladzásra és köpködésre: a számodra a világon minden
csupán a szemeid előtt lobogó piros rongy. A tökéletességet keresed, épp ezért az
érzelmek terén gyakorlatilag állandóan vesztésre állsz. Ha valakit mégis magadhoz
méltónak találsz, az többnyire képtelen elviselni téged és hamarosan faképnél hagy.
Sokkal pontosabb lett volna ezt a zodiákust a baromról, vagy az ökörről elnevezni...

Az Ikrek
folyton csak lebeg. Nagyon intelligens vagy, óriási beleérző és befolyásoló
képességgel, szárnyaló fantáziával... ennek révén nagyon jó gondolataid vannak, de
ha nem áll melletted valaki, aki meg is valósítja, akkor tovább lépsz és a
csodálatos ötleteidnek sanyi. Kiváló beszélgető partner vagy, tájékozott az élet
minden területén, de mély ismeretekre nem teszel szert semmiben - téged azért szeret
sok ember, mert biszex vagy. Hajlamos vagy rá, hogy túl sokat várj vissza szinte
semmiért. Az étteremben hagyott borravalód úgy néz ki, mintha eltévesztetted volna a
tizedesvesszőt... Egy olcsójános fattyú vagy. Egyetlen jó tulajdonságod a veled
született tehetség arra, hogy a legnagyobb baklövéseidet is képes legyél úgy
tálalni, mintha az lenne a világ legpazarabb gondolata, és hogy mindig az a jó és a
helyes, amit te csinálsz, vagy gondolsz... Nem, ettől még nem leszel népszerű.
Miközben szilárd meggyőződésed, hogy te vagy a főnyeremény, nem vagy szerelmes
típus: csak a hódítás érdekel a szerelemben, és ha célt értél, le is lépsz. Neked
valaki olyan kell, aki rövid pórázon tud tartani, és elnézi, hogy folyton másoknak
udvarolgatsz, flörtölsz, és amúgy is megrögzötten dögönyözöl a vérfertőzés mocskos
tócsáiban. Talán ezért is vagy kissé nárcisztikus...

A Rák -
bár ez biztos meglepő -
víz jegy. Kiváló a szervezőkészséged, bár ahhoz már lusta vagy, hogy a
kivitelezésben is részt vegyél. Erre valók a munkatársak, vagy a családtagok. Igazi
családcentrikus embernek hiszed magad, aki együtt érző és megértő mások
problémáival, vagyis egy igazi balfék palimadár... A legfontosabbak számodra a
gyerekek, a családi vacsorák, a szeretet, meg a többi hasonló szentimentális
baromság: te vagy az, aki telebőgi a 100-as papír zsebkendő-csomagot egy-egy
szappanoperán, de aki mindeközben se lát, se hall, bármi is történjék körülötte.
Nem vagy az a kimondott vezéregyéniség, inkább amolyan ideális beosztott, ezért aztán
odahaza, a családon vezeted le az indulataidat és mindig tiéd az utolsó szó. Főleg
úgy kerülöd a konfliktus helyzeteket, hogy befogod a füled. Csak halasztgatod a
dolgokat, ezért mindig is csak segélyeken fogsz tengődni és szart sem ér az életed.
Csak Rákok vannak a dutyikban... A Rák mindig tartozni akar valakihez: Számodra
elképzelhetetlen, hogy hosszú ideig egyedül élj, ezért aztán mindent meg is teszel
azért, hogy rátukmáld magad másokra, akár vevők rád, akár nem - szerinted mért épp
rólatok nevezték el a világ legnyomorultabb betegségét?

Az Oroszlán egy piromán
állat. Már egészen kicsi korod óta tudod, mit akarsz: szüleidet orruknál fogva
vezeted, és már gyermekkorodban kialakul, mivel is szeretnél foglalkozni. Mindig a
legjobb akarsz lenni, és ezért mindent meg is teszel, akár tisztességes, akár nem. A
versengés és persze a vetélytársak eltiprása veled született tulajdonság. Úgy
gondolod, hogy született vezető vagy. A többiek úgy gondolják, hogy egy idióta barom
vagy. A legtöbb Oroszlán erőszakos kötekedő. Hiú vagy és nem bírod elviselni az
őszinte kritikát, az arroganciád pedig vérforraló. A partnered jobb, ha megszokja,
hogy mindenről határozott véleményed van, és ezt ha kell, ha nem, közölni is fogod,
ráadásul magasról teszel arra, amit ő akar. Nem vagy haragtartó, inkább könnyedén
túllépsz hirtelen fellobbant haragodon, ami legfeljebb csak arra kiváló bizonyíték,
hogy mennyire nem vagy képes kordában tartani az érzelmeidet.
Az Oroszlánok tolvaj kurvapecérek, akik jobban szeretik a maszturbálást az igazi szexnél.

A Szűz
földhözragadt. A tiéd talán a legkevésbé földies jegy, vagyis még ebben sem tudtál
tökéletes lenni. Szerinted realisztikusan szemléled az életet de valójában csak
reménytelenül földhözragadt vagy: te vagy a logikus típus, aki utálja a
rendezetlenséget. Akadékoskodó szarevőséged kiborítja a barátaidat és
munkatársaidat. Munkában pontos és precíz vagy, mint a német ipar... azaz egy
tipikus sztahanovista, hiszen másra sincs igényed és lehetőséged, mint órákig
pöcsölni apró és jelentéktelen dolgokkal. Hideg vagy, nincsenek érzelmeid és gyakran
elalszol szex közben. Ha mégis van olyan pont, ahol képes vagy elrugaszkodni a
földtől, és mindent alaposan összekuszálni, az a szerelem. Te vagy, aki azt hiszi
élete első részében, hogy ha megházasodik, és a klasszikus módon mindent megtesz,
azzal teljesítette a kötelességét. Ezért családot és gyerekeket akarsz már mindjárt
a második randin. Ha viszont szíved választottja esetleg meghátrál, te újra
visszaesel a földre, és ha lehetséges, még be is ásod magad. A Szüzekből jó
politikusok és kerítők lesznek.

A Mérleg
tipikus narkós. Anyagtalan vagy, könnyű ésÁltalában bírják a dumádat, kevesen vannak, akik a valódi véleményedre is kíváncsiak. Szeretsz a felszínen maradni, ami azért van, mert nem szereted a
döntéshelyzeteket, és a véleménynyilvánítást mások előtt. Nehezen döntöd el, mit is
gondolj valamiről, viszont kapható vagy bármilyen marhaságra, ha nem a te ötleted.
Esélyed egy jó álláshoz vagy a meggazdagodáshoz valahol nulla és mínusz ötmillió
között... Főnökként nevetséges leszel és tutyimutyi, viszont legalább a beosztottaid
szeretni fognak, mivel akkor vehetnek hülyére, amikor csak akarnak. A legtöbb Mérleg
nő kurva: igazi nő, aki szereti a szép ruhákat, és igényes, főleg mások zsebének
kárára. A Mérleg férfi szereti, ha elcsábítják: nehezen kezdeményezel és szinte
biztosan buzi vagy. Minden rohadt Mérleg nemi betegségben pusztul el.

A Skorpió
állítólag bírja a vizet. Titokzatos vagy, csöndes, érzéki és érzékeny, vagyis
tulajdonképpen sunyin ravasz és cseppet sem megbízható. Nem szeretsz
reflektorfényben lenni, inkább a háttérből kevered a szart. A csúcsot azért fogod
elérni, mert egy gramm erkölcs nem sok, annyi nem szorult beléd... Veled nem
fordulhat elő, hogy többször ugyanabba a hibába esel, mert figyelemmel kíséred, mint
esnek pofára embertársaid. Szólni persze egyiküknek se szoktál, legfeljebb utólag,
és csak akkor, ha kikérik a véleményed. Nem szereted, ha beledumálnak a dolgodba,
ugyanakkor nem vagy egy kimondott vezéregér sem. A szexualitás a gyengéd: olyan vagy
mint a Káma Szutrán nevelkedett nyulak. Ugyanakkor reménytelenül neurotikus vagy,
aki a legapróbb hülyeségeken is megsértődik, és a olyankor a világért se lehet
kiengesztelni. Évekig csak a sebeidet nyalogatod, ha a partnered lapátra tesz és
ilyenkor következő próbálkozónak kb. annyi esélye van, mint háromlábú sünnek a
hatsávos autópályán. Mindent egybevetve a legmocskosabb rohadék vagy az egész
zodiákusban... hála az égnek a legtöbb Skorpiót idejében kinyírják.

A Nyilas csak
tüzel és tüzel és tüzel... Te vagy az az ember, akit ha valaki véletlenül a
barátjának nevez, még idős korodra sem szállsz le róla, és levakarhatatlan
kullancsként lógsz a nyakán. Barátaid bármikor kopogtathatnak az ajtódon, mindig
örömmel fogadod őket (kivéve, ha otthon találnak). Mindig kész vagy ismereteid
bővítésére, látóköröd kiszélesítésére, tapasztalatok szerzésére. Egyfelől földhöz
ragadt vagy és szánalmasan konvencionális, ezért fontos számodra az anyagi
biztonság, jólét. Ugyanakkor szárnyaló gondolataid, fantáziád felülemelhetnének az
anyagi dolgokon, mert lelkes vagy és optimista, de csökönyösen a szerencsére
hagyatkozol, mivel a tehetségnek az írmagja is hiányzik belőled. Erőteljesen
szabadságvágyó vagy, tehát olyan munkahelyre, illetve kapcsolatra van szükséged,
ahol van mozgástered, függetlenséged. Te vagy a szingli, egyéni vállalkozó
ideáltípusa. Párodnak el kell viselnie különcségeidet, valamint, hogy mindig az
állítólagos barátaiddal lógsz, vagy valahol máshol bulizol. A Nyilasok döntő
többsége alkoholista és az emberek csak röhögnek rajtad.
Értéktelen kis szarházi vagy.

A Bak tipikus strucc. Saját árnyékodból nehezen tudsz kilépni: ha jobban
utánagondolsz tulajdonképpen saját magadnak is keresztbe teszel. Az anyagiakat ostoba
módon többnyire munkával szerzed meg, ritkán hagyatkozol szerencsédre, vagyis
konzervatív vagy és fosol a kockázattól. Számodra az élet állandó küzdelem, de
reméled, hogy tartós, szívós munkával komoly eredményeket tudsz elérni. A többi
emberrel szemben pesszimista vagy, és bizalmatlan, mindig mindenkit vizsgáztatsz,
ezért aztán ne is csodálkozz azon, hogy az emberi kapcsolataid egyike sem éppen
sikertörténet. A Bak jegyűek kitartóak, céltudatosak és megvesztegethetetlenek - az
ilyennek csak az amcsi filmekben terem babér. Munkamániás törtető vagy, számodra
minden a karrier, az előrejutás. Alapvetően egy értéktelen, ügyeskedő kis trágya
vagy. Arnold Benedictet kivéve egyetlen egy fontos Bakot sem produkált a
világtörténelem. Érdekes jegynek számítasz, mivel a Bak férfiak konzervatív
gondolkodásúak, míg a Bak nők merészen vágnak bele a kalandokba. Nehezen nyílsz meg,
de akit egyszer bizalmadba fogadsz, azzal nagyon őszinte vagy... amire 90%-ban rá is
faragsz. A társadalom szerencséjére legtöbbetek impotens...

A Vízöntő egy felhő.
Egy álomvilágban élsz, és végtelenül naiv vagy, mint egy csecsemő. A realitásokhoz nincs
sok közöd, éppen ezért az utolsó számodra tökéletes partnered az óvó néni volt.
Gyermekkorban a szüleidre vagy utalva, ezért is van, hogy sose nősz fel. Gyakran
játszol egyedül - így legalább nem veszíthetsz -, vagy nem is játszol, csak ülsz és
bámulsz magad elé, mint akit belőttek. Felnőttként olyat keress, aki legalább az
egyik talpával hozzáér néha a földhöz, különben a kapcsolatotok olyan lesz, mint egy
lufi a szélviharban. Nagyon nagy a függetlenségvágyad és ezt másoknak is
tiszteletben kellene tartani - a legjobban azok csinálják, akik egyszerűen levegőnek
néznek. A nap minden órájában igényled a szeretetet, mint egy csecsemő, és ha nem
kapod meg, ordítasz, és törsz-zúzol. A számodra ideális munkahely, ahol egész nap
járathatod a szádat, és gyakorlatilag semmit se kell csinálnod. Rengeteget
hazudozol, ráadásul mindig ugyanazokat a hülye hibákat követed el, mert annyira
átkozottul ostoba vagy. Mindenki azt gondolja rólad, hogy elfuserált egy alak vagy
és utálják a pofádat.

A Halak,
a tipikus grufti. Alapjában emocionális
beállítottságú vagy: intuíciókra és megérzésekre hagyatkozol, tehát különösebben nem
lassít le a józan ész és a gondolkodás. Szélsőséges hangulatváltások jellemeznek,
egyszer lelkes vagy és vidám, máskor depressziós - néha a legszívesebben öngyilkos
lennél, de túlságosan önző vagy ahhoz, hogy ekkora szívességet tegyél a világnak.
Könnyen befolyásolható vagy, de csak a nálad erősebb akaratú emberek által... persze
minden ismerősöd ilyen. Neked rendkívül csekély a befolyásod a barátaidra,
ismerőseidre és az emberek kikérik maguknak állandó erőfitogtatásodat. Nehezen
nyílsz meg az emberek előtt, ami kiismerhetetlenné és ez által rendkívül
ellenszenvessé tesz. Sokszor önmagaddal se vagy tisztában. Te vagy a klasszikus
,,meg nem értett ember", ami tovább vágja alattad a fát. Segítőkészséged alapja
ugyan merő jóindulat, azonban a legtöbb esetben olyan vagy, mint az elefánt a
porcelánboltban. Mivel azonban ezt az emberek nem tudják megérteni, és még kevésbé
tolerálni, így előbb-utóbb magadba húzódsz, mint a csiga és próbálsz még annál is
kisebb és jelentéktelenebb lenni, mint amilyen valójában vagy - légy büszke, ha
mégis sikerül, mert igen nehéz feladat! Művészi hajlamokkal is ámítod magad, mivel
gyötör az önkifejezés igénye, de önbizalomhiányban szenvedsz és általában véve egy
szarcsimbók vagy. A Halak rémes dolgokat tesznek kis állatokkal.
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkop,ezotéria  
Nostradamus az új időkről
  2009-06-08 00:11:43, hétfő
 
  Nostradamus az új időkről

A mostani időtől, amikor ez íródik a világ a pestis, hosszú éhínség, és háborúk miatt megtizedelődik, olyan kevés túlélő lesz, hogy alig akad valaki, aki a földekkel törődik. Mindent figyelembe véve, ami az égről leolvasható, ez fog megismétlődni, amikor a harmadik évezredben találjuk magunkat. Akkor minden be fog teljesedni.Michel Nostradamus megélte Franciaországban a vallásháborúk kezdetét, előtte látta a harmincéves háborút, amely megtizedelte Európa népességét. Mint asztrológus tudta, hogy a mi időnkben az égi feszültségek szinte pontosan megismétlődnek azokkal, amelyek az ő idejében voltak. Ez volt az oka annak, hogy prófétai művét a mai időkre összpontosította. Minden jövendölése végső soron arra céloz, ami ma és holnap fog elérni bennünket: egy új vallásháborúról ír, az emberiség újbóli megtizedeltetéséről, éhségről és súlyos betegségekről.

Igen valószínűtlenül hangzik, de Nostradamus megjósolta: az eddig széthúzó mohamedán hitű országok a terroristák vonzóhatásába kerülnek, és államszövetségben egyesülnek. Ez már a következő években megtörténhetne. A látnok arab birodalomról beszél. Az ő idejében az összes mohamedán arabnak számított.

,,a rókát választják meg, a nagy hallgatagot.
A külvilágnak szent, aki árpakenyéren él.
De egyszerre csak tirannusként viselkedik,
És lábát a hatalmasok nyakára teszi." - (VIII.centúria/41)

Nostradamus számára Bin Laden a harmadik Antikrisztus Napóleon és Hitler után. Úgy írja le, mint olyan férfit, akinek a horoszkópjára a három vizes jegy (Rák, Skorpió, Halak) nyomja rá bélyegét, aki ,,a boldog Arábia környékéről" fog jönni. A régi időkben a mai Jement nevezték így.

,,

A harmadik Antikrisztus hamarosan hármat fog megtámadni. (három országot)
A háború 27 évig fog tartani.
Aki nem tart vele, azt megölik, elfogják, száműzetésbe küldik". - (VIII. centúria/77)

Ezek az országok Törökország, Egyiptom, és valószínűleg Szaúd-Arábia. Tehát azok az országok, amelyek eddig a nyugat felé orientálódtak. Bin Laden a kilencvenes évek közepe óta folytatja ellenségeskedéseit. Ha ehhez 27 évet hozzászámítunk, a terrorizmusnak csak a 2020-as év körül lesz vége.

Lehetséges, hogy nukleáris terrorista merényletek is történnek. A próféta sok versében utal erre.

,,Az arab uralkodó, amikor a Nap, Mars és Vénusz az Oroszlán jegyében állnak, megsemmisíti az egyházat a tengeren túl. Perzsiánál jó milliónyian állnak készen, hogy kígyókkal, férgekkel, támadjanak Bizáncra és Egyiptomra.(V. Centúria/25)

Ez az asztrológiai konstelláció 2015. augusztus elején fog létrejönni. A férgek és kígyók a biológiai és kémiai fegyvereket is jelenthetik. Így hát nem egy hagyományos értelemben vett háborút is jelenthet, hanem támadást lesből. És vajon mi lenne, ha az iszlám államszövetség elzárná az olajcsapot?

Terroristák Európában. Akkor lesz drámai a helyzet Nostradamus szerint, miután egy klímakatasztrófa az egész termést Európában elpusztította. Dél-Franciaországból és Olaszországból kiindulva bandák jönnek létre, amelyek a katasztrófákért a kormányokat vonják felelősségre. Megdöntik a kormányokat és a Vatikánt, hogy mindenkit megöljenek, aki nem hallgatott az intő jelekre. A terroristák segítik őket. egész Európában káosz uralkodik. Egy fiatal férfi Franciaországból, a próféta ,,Chiren"-nek nevezi, amit valószínűleg a Henric név betűinek felcserélése által alkotott, fogja a békét helyreállítani és 25 éven át békében uralkodni. Nostradamus ezt a megmentőt úgy írja le, mint egy Messiást, aki egyszerre világi uralkodó és egyházi vezető lesz.

 
 
0 komment , kategória:  Horoszkop,ezotéria  
     1/17 oldal   Bejegyzések száma: 168 
2018.12 2019. Január 2019.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 61488 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 244
  • e Hét: 5209
  • e Hónap: 9958
  • e Év: 9958
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.