Belépés
anyu65.blog.xfree.hu
Félig él, az aki nem mer Kné N. Magdolna
1962.09.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
Viva Comet
  2008-06-15 08:35:00, vasárnap
 
 


Viva Comet:
Nem ragozom
Nézhetetlen.
Megpróbálkoztam vele: nem bírtam.
Ha ez az elmúlt év hazai könnyűzenéjének legjava, akkor nagyon nagy baj van.
Nem hallottam egyetlen tiszta hangot, egyetlen értelmes dallamot.
Ahogy a viva mint adó is egy nagy rakás szerencsétlenség lett.
Persze amit itt írnak az mind nagyon szép és jó.
Link

Akit érdekel ma este 8-tól még egyszer megnézheti. De ha nem bírjátok, kapcsoljatok az m 1-re A portugál focisták nem játszanak hamisan.
 
 
2 komment , kategória:   Tv műsor fanyalgó  
Kordáék a világ körül
  2008-04-25 23:28:17, péntek
 
 Azt hittem a Győzike show-nál mélyebbre nem lehet süllyedni. Tévedtem.
Lehet. Aki nem hiszi nézze péntek esténként a Viasat 3 műsorán. Gyurika és Klárika nagy utazását.
Létezik annyi pénz, hogy egy ország röhögjön? F elfogják egyáltalán, hogy milyen szánalmasak?
De most komolyan. Ha valaki eddig kedvelte őket, most tutira kiábrándul.
Annyira rossz, hogy egyszer mindenképpen meg kell nézni....
 
 
0 komment , kategória:   Tv műsor fanyalgó  
Nagy fogyás
  2008-02-13 10:50:09, szerda
 
  Volt egyszer régen, két szimpatikus ember. Béres Alexandra és Shobert Norbi. Más más módon de mindketten az egészséges táplálkozásra és a testmozgás fontosságára tanítottak. Fontos. Aki mást mond próbáljon meg rövid ideig exra méretekkel élni.
Aztán jött Kovács Kristóf, és műsort csinált belőlük. 12 kövér embert bízott a két fitnessguru gondjaira, És beindult a gépezet . rengeteg edzés, egészséges ételek, és sajnos vádaskodások, az egymásra mutogatás, egymás módszereinek támadása,. tiltott szerek, tudománytalannak kikiáltott könyvek, irigység, intrika, ármánykodás. A dolog szépséghibája, hogy legelőbb azok estek ki a versenyből, akiknek leginkább szükségük lett volna a segítségre.

Igaz, az eredmény így is lenyűgöző Fél év alatt -480 kg, és ebből kb 90 kg a győztes Istvánról olvadt le. Hihetetlen teljesítmény. ahogy a többiek kitartásaához is csak garatulálni tudok.

De Norbiban és Szandiban csalódtam Olyan gyilkos pillantásokat küldtek egymás felé, hogy azt hittem, élő adásban ölnek vele.
Nem tetszett.
 
 
0 komment , kategória:   Tv műsor fanyalgó  
Eurovíziós dalverseny - ma
  2008-02-08 11:44:19, péntek
 
  Ma este a Magyar Televízió élő adásában dől el, hogy ki képviseli hazánkat a belgrádi nagydöntőben. Az eurovision.mtv.hu portál segítségével most bemutatjuk azt a tizenöt formációt, akik közül egy utazhat Szerbia fővárosába. A fellépők után zárójelben a dal szerzője és címe szerepel.


EZ ONE zenekar (Papp Roland: Lesz ki hazavár)
Őrült szerelem, Micsoda nő ez a férfi, Egy bolond százat csinál. Ezekben a jól ismert dalokban az a közös, hogy mindegyik a White House stúdióban készült. A stúdió most egy önálló csapattal rukkolt ki, amelynek az EZ ONE nevet adták. Papp Roland a csapat énekese, a billentyűs Karlovits Karló Zsolt az Inflagranti zenekar tagja volt. Az együttes harmadik tagja Szász Ferenc gitáros.

Lola (Rakonczai Viktor - Major Eszter: Legszebb nap)
Az egyik legnépszerűbb hazai tinisztár, Lola 2005-ben az Eurovíziós Dalverseny hazai döntőjén mutatkozott be Szerelem című dalával. Első nagylemeze, Az Álomtánc még ebben az évben meg is jelent, egy év múlva több díjkiosztón is az elnyerte az év énekesnője díjat. Második lemezanyaga 2007 márciusában jelent meg Élj a mának címmel.

Imre Zsuzsa (Mészáros Gábor - Varga Kis Sándor: Érintés)
Imre Zsuzsa valaha zongorázni, orgonálni és citerázni is tanult, majd sok éven át játszott együtt dixieland és jazz-zenekarokkal, köztük a szentesi Murphy Banddel. A dalverseny nemzeti döntőjére bejutott Érintés című számot is Mészáros Gábor, a zenekar vezetője írta számára, Varga Kis Sándor szövegíróval közösen.

Vágó Zsuzsi - Mészáros Árpád Zsolt (Kocsák Tibor - Somogyi Szilárd - Miklós Tibor: Két szív)
Az Operettszínház két népszerű művésze az Abigél című musical egyik betétdalával indul a versenyen. Mészáros Árpád Zsolt prózai színészként kezdte pályáját, majd jó néhány zenés játék, operett és musical főszerepét eljátszotta. Több szólólemeze is megjelent. Vágó Zsuzsi 2004-ben végzett az Operettszínházban működő Pesti Broadway Stúdióban. A dal szerzői Kocsák Tibor, Somogyai Szilárd és Miklós Tibor.

Fiesta együttes (Knapik Tamás: Gyűlölve szeretni)
Csordás Tibor és Knapik Tamás együttese 1999 utolsó hónapjaiban alakult meg. A csapat egy Magyarországon akkoriban még egészen új stílussal, a tradicionális latin-amerikai dallamokat idéző populáris muzsikával robbant be a zene élvonalába. A Fiesta dalokat Knapik Tamás nemcsak gitáron kíséri, hanem a zenét is ő maga szerzi, 2003-ban az év dalszerzőjének választották.

Antal Zsuzsanna & Fisher's Company (Charles Fisher - Antal Zsuzsanna: Falak között)
A fiatal szerzőpáros együtt hozta létre az együttest, amely ma már nagyrészt saját szerzeményeket ad elő. A képzett zenészekből álló formáció a szövegíró, újságíró és énekes Antal Zsuzsanna dalszövegeivel, illetve Charles Fisher zenéjével új műfajt teremt. Ezt mutatja a Falak között (Live inside) című dal is, amelyben filmzenei elemek és klasszikus hangszerelés találkozik a valódi magyar népdallal.

DURE (Dure: Nem ismerlek már)
Dure könnyűzenei pályafutását a Boogie Knights zenekarban kezdte 1999-ben mint zeneszerző, szövegíró, hangszerelő és énekes. A csapat feloszlása után zeneszerzőként és szövegíróként is tevékenykedett, 2004-től dj-ként dolgozott. 2006-tól DURE néven önálló műsorral lép fel. A Nem ismerlek már című dalban valamennyi hangszert Dure játszotta fel.

21 gramm (21 gramm: Még egy dal)
Korábbi pályafutásuk során a zenekar tagjai külön-külön számos más zenekarban és lemezen működtek közre. Felléptek külföldi fesztiválokon és gálákon, de 2006-tól közös zenei elképzeléseiket a 21 gramm nevű formációban valósítják meg. Elsősorban saját szerzeményeket játszanak. Zenéjüket műfajilag a pop-rock kategóriába sorolják, tartalmilag pedig "lélekzeneként" határozzák meg produkciójukat.

Gál Csaba Boogie (Walkó Csaba - Gál Csaba - Balahoczky István: Úgy figyeltelek)
Gál Csaba Boogie "közlekedési funk, granulált-pop és instant-soul" összetételű számai a nagyvárosi létezésről szólnak. A bankár-énekes Boogie mellett zenei producerként és zeneszerzőként a basszusgitáros Balahoczky István Pilu szerepel, a zenekarban rajtuk kívül Dudás Zsombor dobos, Pápai István ütőhangszeres és Premecz Mátyás billentyűs játszik.

Candies (Szabó Zé - Várszegi Ákos: Van, aki nyer)
A Candies együttes egy kereskedelmi rádió versenyének köszönhetően alakult meg 2007-ben. A csapat első videóklipjét a Tőlünk hangos az ég! című számhoz forgatták, melynek zeneszerzője Rakonczai Viktor, szövegírója Orbán Tamás. A Candies - vagyis Fets Ramóna, Simon Dia és Szalai Ági - az Eurovíziós Dalverseny nemzeti döntőjén egy Szabó Zé-Várszegi Ákos dalt, a "Van, aki nyer"-t adja elő.

Szekeres Adrien (Kiss Gábor - Szekeres Adrien - Szabó Leslie: Piszkos tánc)
A magyar könnyűzene egyik csillagának zenei pályája a kilencvenes évek közepén indult, az Unisex énekesnőjeként ismerte meg a szélesebb közönség. A Híd a folyón és a Kikötők című dalok után az Olyan, mint te című slágerrel került a toplistákra. Többször volt az Év énekesnője. Állandó szerzőtársa férje, Kiss Gábor, aki eurovíziós dalának zenéjét is szerezte.

Hoffmann Mónika (Dandó Zoltán - Szabó Ágnes: Légy te az első)
Hoffmann Mónika eurovíziós dalában énekel és hegedül is. A vörös hajú énekesnő emellett zene- és dalszövegszerző, otthonosan mozog a műfajok és stílusok között. Mivel Mónika Svédországban nőtt fel, zenei tanulmányait is ott kezdte el, de egy évig járt ének és hegedű szakra Bostonban. Svédországban több zenekarban játszott szaxofonosként, rendszeresen turnézott Nyugat-Európában. 2005 óta Budapesten él.

Szatmári Orsi (Révész Richárd: Véletlen)
A komoly zenei előképzettséggel rendelkező előadó 15 éves korától énekel, egy zenekarral bejárta egész Nyugat-Európát, később Amerikában énekelt egy évig. Ezt követően a Bionic és Akt együttes tagja volt. 2000-ben az év felfedezettjeként eMeRTon-díjas lett. 2003-ban jelent meg első önálló szólólemeze "Minden más" címmel. Orsi az éneklés mellett közel tíz éve énektanítással is foglalkozik.

Csézy (Rakonczai Viktor - Jánosi: Szívverés)
A konzervatóriumot végzett Csézy néhány hónapja robbant be a zenei piacra. A mezőkövesdi népművész családból származó énekesnőt a nagyközönség az "Általad vagyok" című dallal ismerhette meg. A külföldi színpadon is sikeres Csézy a nemzeti döntőn ugyancsak Rakonczai-dallal indul, a színpadon a népszerű acapella formáció, a Fool Moon vokálozik majd.

Pflum Orsi (Pflum Orsi: Távol)
Az énekesnő a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz-ének szakán diplomázott. A jazztől a blueson keresztül a funkig különböző műfajokat képviselő zenekarokban énekelt, első lemeze 2006-ban jelent meg. Rendszeresen koncertezik külföldön, énekel a Pesti Magyar Színház "Godspell" című darabjában. A Távol című dal popzenei alapokra épül, mégis magában foglalja mind a magyar, mind az arab zene jellegzetesebb elemeit.
 
 
0 komment , kategória:   Tv műsor fanyalgó  
Csinálták a Fesztivált
  2007-12-29 09:29:15, szombat
 
  Nem vagyok nagy TV-barát akkor sem, ha rengeteg időt töltök tv közelben, igaz leginkább a háttérben szól, Nagyon kevés műsor van, ami valóban leköt.

Csináljuk a fesztivált.....
"véletlenül" ragadtam itt. Talán a gyerekkoromra emlékeztetett a sok régi felvétel, a 60-as 70-es évekből. Amikor még Korda György énelkelt és nem bohócot játszott. Igaz, akkoriban sem ő volt a kedvencem.
Akiket szerettem, fiatalon haltak: Máté Péter, Szécsi Pál..
Talán éppen azért, hogy máig úgy emlékezzek rájuk. Ki tudja , ha megöregszenek, nem lennének - e ma ők is nevetség tárgyai?
Nem. Ebben biztos vagyok.. Nekik jót tett volna a kor.
Így viszont idollá váltak . És a dalaikat énekelni kihívás a fiataloknak.
Miller Zoli felnőtt a feadatahoz. És megérdemelten győzött.

HIBÁS VIDEÓ BESZÚRÁS!

Tetszett még Péli Barna ahogy Demjén dalát énekelte, és hogy mennyire nem mindegy, Dolhai Attilától még a Korda nóta is tetszett. Emilio pedig egyetlen pillanat alatt tönkretette a dalt. Csipában kellemesen csalódtam. nem azért mert rockzenész létére érdekes dalokat vállalt be, hanem mert tudta mi az, amire képes. És nem akart többnek látszani.
Tetszett viszont a gitáros fiú aki Szekeres Adriennel egy rövid duettet is bevállalt és a szintis , harmonikás srác., akiknek a nevét se voltak képesek bemondani. Ez azértn zavart mert tudom, hogy valahonnan ismerem őket. És tudom, hogy hamarosan hallok majd róluk, mert ennek a versenynek szerintem ők az abszolut befutói.

Harsányi Levi poénjai jók, általában jól viselem. Kordának azonban sikerült agyoncsapni őket. De az emberek állítólag így is vevők rá. Biztos lesz még ilyen műsor és megint nézni fogom, mert félek,nem találok jobbat....
 
 
0 komment , kategória:   Tv műsor fanyalgó  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2018.11 2018. December 2019.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 384 db bejegyzés
Összes: 6842 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 250
  • e Hónap: 4013
  • e Év: 279748
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.