Belépés
finike.blog.xfree.hu
Aki szeretetben él, nem büszke, nem akar másokon uralkodni, nem halljátok soha, hogy hibáztatna, vagy gúnyolna másokat. Nem kutat mások szándékai felől, nem hi... Bajnai Teca
1975.01.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
Halak
  2007-12-10 10:19:26, hétfő
 
  A Halak ösztönösen tartozni akar valakihez. Borzasztó nagy szeretetigénye van, az egész világhoz szeretne érzelmileg hozzátartozni. Jelmondata: ,,Egy mindenkiért, mindenki egyért". Nehéz helyzetben van, mert az összes jegy tulajdonságai keverednek benne. Jelképezi a halált és az örökkévalóságot. Szeret sokat gondolkodni a múlton, a jelent átaludná, a jövő pedig nem érdekli igazán. Majd csak kiköt valahol. A Halakat leginkább művészi galériában, kolostorban vagy spirituális szeánszokon lehet megtalálni.

Általában mindig és reménytelenül szerelmes. A szerelembe is - mint érzésbe - szerelmes. Minden tündérmesét valóságnak él meg. Amikor szerelmi csalódás éri, sírdogál egy darabig, és közben olyan hatást kelt, mint egy partra vetett hal. Szereti, ha sajnálják. Hagyd, hogy bármikor kipanaszkodhassa és kisírhassa magát a válladon.

 
 
0 komment , kategória:  horoszkóp  
Vízöntő
  2007-12-10 10:18:54, hétfő
 
  Társasági lény, legjobban társaságban érzi jól magát. Jól tájékozott, ezért ha nem vagy intellektuális beállítottságú, nem biztos, hogy sokáig működni fog a dolog. Szereti az extrém helyzeteket és embereket, ezért annál jobb, ha minél szokatlanabb, vagy minél lehetetlenebb helyre hívod. Lényeg, hogy ami számodra a legnagyobb őrültségnek vagy abnormális dolognak látszik, az a Vízöntőnek pont jó lesz. Legjobb, ha spontán, váratlanul hívod meg randizni, mert az előre megbeszélt találkozó neki már túl nagy kötöttséget jelent, a kötetlen ígéretek híve. Ezt a kérdést nyitva hagyja, maximum annyit megígér, hogy majd keres, vagy hamarosan találkoztok.


Semmi kétség, előbb-utóbb biztosan felhív. Leginkább arra számíthatsz, hogy bármikor, akár a leglehetetlenebb időpontban, helyen vagy helyzetben egyszer csak megcsörren a telefonod, vagy személyesen megjelenik. Képes akár éjjel 11-kor is felhívni, hogy ha éppen most van kedved és időd, egy óra múlva összefuthatnátok. Abban viszont biztos lehetsz, ha egyszer megígéri, hogy bizonyos időben találkozik veled, akkor percre pontosan ott lesz. Még az órádat is hozzá igazíthatod. Megbízhatóan megjelenik még akkor is, ha útközben valaki elrabolja, mert a Vízöntőkkel ilyesmi gyakran előfordul.

 
 
0 komment , kategória:  horoszkóp  
Bak
  2007-12-10 10:18:25, hétfő
 
  Becsvágyó és dolgos. Büszke a munkahelyi eredményeire és sikereire. Nem kedveli a túlzott hízelgést, ráadásul észreveszi, ha nem gondolod komolyan. Intellektuális beállítottságú. Beszélgetés közben tartsd magad a saját véleményedhez, ne a másik véleménye mellett. Ne próbáld jobbnak mutatni magad, mint amilyen vagy, azt rögtön felismeri. Mindig tudja, mi történik a világban, kedveli a komoly beszélgetéseket.


Előnyös, ha te is tájékozott vagy, és tudsz vele politikáról, kultúráról, irodalomról társalogni. A családjára érzékeny, ezért tartsd tiszteletben. Nagyon értékeli, ha jól kijössz és megérteted magad családtagjaival, még akkor is, ha annyira kívánod a társaságukat, mint egy kaktusz tüskéit a hátadra.
 
 
0 komment , kategória:  horoszkóp  
Nyilas
  2007-12-10 10:17:58, hétfő
 
  Nyitott, őszinte és kommunikatív. Szereti a természetet, az utazást és az állatokat, ezért örömet tudsz neki szerezni, ha egy kirándulásra, túrára hívod vagy az állatkertbe. De a barlangászást ne vedd terveidbe, mert a zárt helyektől rosszul van. Térre és levegőre van szüksége, ahol élvezheti a szabadságot. Ha van kutyád, akkor sokkal több az esély rá, hogy a közelébe férkőzz. Mindig legyél őszinte, eredeti és természetes, nem bírja a képmutatást. Humorral is le tudod venni a lábáról. Drága ajándékokkal vagy luxusétteremmel nem biztos, hogy nyerő vagy, nem érdekli a pénz és a csillogás.


Szeret nagyokat mondani, a bolhából is elefántot csinál. Azért is beszél sokat, hogy gyönyörködhessen a saját hangjában. A nagy szavak mögött gyakran kevés az igazi tartalom. Könnyen és gyorsan belelkesedik, óriási tervekkel, ötletekkel jön elő. Az ötletei és hatalmas lelkesedése gyakran az álmodozás szintjén maradnak, mert abban a pillanatban, amikor a gyakorlatban kiderül, hogy közben ezt-azt el is kell intézni vagy utánajárni, netán még más apró részletekkel is szöszmötölni, inkább kitalál egy újabb nagyszerű ötletet.

 
 
0 komment , kategória:  horoszkóp  
Skorpió
  2007-12-10 10:17:29, hétfő
 
  A legtitokzatosabb és legvonzóbb jegy az összes közül. Hihetetlen kisugárzása és hipnotikus tekintete van. Még ha esetleg nem is jóképű, akkor is olyan a vonzereje, mint egy mágnesé. Nehéz is megszerezni. Egy Skorpió alapvetően nagyon komoly, és az életet is komolyan veszi. De őt is komolyan kell venni, mellette nincs mellébeszélés! Soha ne hazudj neki! Úgyis rögtön észreveszi, ha valami nem stimmel, miközben te nem veszed észre, hogy ő észrevette. Született okkultista, nagyon erős az intuíciója, és mindenhez nagyon jó orra van.

Nagyon fontos, hogy mindig tisztelettel bánj vele. Akármilyen hihetetlen, a Skorpiók romantikusak. Ha meg akarod szerezni, mindig hallgasd nagy érdeklődéssel. Az is nagyon imponál neki, ha csodálod képességeit. De vigyázz, mert ha nem vagy igazán őszinte, azt is rögtön észreveszi. Ha önmagától megdicsér, azt nagyon becsüld meg, mert olyankor komolyan gondolja, és ezt nem fogja gyakran tenni. Kérj tőle tanácsot, mert mindig jól látja a dolgokat, ráadásul nagyon értékeli, ha neked számít a véleménye. És ami még fontos, soha ne ellenkezz vele!

 
 
0 komment , kategória:  horoszkóp  
Mérleg
  2007-12-10 10:17:01, hétfő
 
  Nagyon jó ízlése van, szereti az eleganciát, a jó ízlésű embereket és az udvarias viselkedést. Nem árt, ha van a szekrényedben legalább egy öltönyöd/kosztümöd, mert rosszul érezné magát melletted, ha nem az alkalomhoz illően öltöznél. Szereti, ha csodálják. Mindenkinek szeret tetszeni. Még a szemetet sem viszi ki anélkül, hogy előtte ne nézzen a tükörbe, vagy ne ellenőrizze a sminkjét. Az ismerkedésnél jól teszed, ha nem az elcsépelt frázisokkal próbálkozol, mert ezzel nem jutsz nála előbbre, sőt utálja az ilyen fajta közeledést. Egy Mérleggel soha ne legyél vulgáris és nyers. A veszekedést is kerüld, amennyire csak tudod.

Kedveli a drágább dolgokat és helyeket, de nem annyira, mint az Oroszlán. Ha kedvében szeretnél járni, vidd el egy átlagosnál előkelőbb étterembe vagy társaságba. Értékelni fogja azt is, ha intellektuális beállítottságú vagy. Ne legyél túl rámenős, mert ha rögtön ráveted magad, nem biztos, hogy legközelebb is látni fogod.

 
 
0 komment , kategória:  horoszkóp  
Szűz
  2007-12-10 10:16:34, hétfő
 
  Vigyázz, nagyon figyel a részletekre és az apróságokra. Értékeli, ha van érzéked a praktikus dolgok iránt. A randevúra tökéletesen fel kell készülnöd, mert ha rendetlen vagy feltűnő ruhában jelensz meg, netán ha még az inged is kilóg a nadrágból/szoknyából, vagy kócos a hajad, máris kevés az esélyed. Alapvetően konzervatív és visszafogott, ezért legyél jó modorú, és viselkedj előtte illedelmesen, ellenkező esetben máris elfelejtheted. Nagyon kényes a tisztaságra és a rendre.


Ha az otthonodba szándékozod őt meghívni, bízz meg egy takarítócéget, hogy rendet rakjon. Kutyádat, macskádat add kölcsön, vagy vitesd el sétáltatni, mert egyetlen szőrszál láttán képes kifordulni az ajtón.


Ha viszont ő hív meg téged a lakására, óvakodj attól, hogy cipőben végiggyalogold a frissen felmosott és fertőtlenített padlóját! Csak lassan, óvatosan közeledj hozzá, nem tetszene neki, ha rögtön lerohannád.
 
 
0 komment , kategória:  horoszkóp  
Oroszlán
  2007-12-10 10:15:55, hétfő
 
  Nagyon szeret a középpontban lenni és szerepelni. Öntudatos, erős az egója. Elsősorban add tudtára, hogy rendkívül felkeltette az érdeklődésedet. Éreztesd vele, hogy ő az egyetlen és a legjobb, a legimádnivalóbb, és hogy büszke vagy arra, hogy egyáltalán megjelenhetsz társaságában, és hajlandó mutatkozni veled. Nagyon szereti a hízelgést, de nagyon nagyvonalú is tud lenni. Utálja a spórolást. Nagy előszeretettel költ a legdrágább dolgokra. Ha meghív valahová, a maradék utolsó 1-2 ezresét nagyvonalúan odaadja a pincérnek, már csak azért is, hogy lásd, úriemberrel van dolgod.

Ellenkező esetben, ha te udvarolnál egy Oroszlánnak, akkor első osztályú étterembe vagy válogatott, előkelő partira hívd meg. Ne feledd bemutatni barátaidnak, és adj neki lehetőséget, hogy minél többet beszélhessen saját magáról és sikereiről.

Belerokkan, ha nem érzi, hogy csodálják és istenítik őt, vagy ha valamilyen módon nem szerepelhet. Ha felnézel rá mint a teremtés koronájára, a tenyerén fog hordozni. Soha nem szabad elfelejteni, hogy nagy a szíve és a lelke.

 
 
0 komment , kategória:  horoszkóp  
Rák
  2007-12-10 10:15:26, hétfő
 
  Nagyon érzékeny és fogékony. Ha nem akarod, hogy megváltozzon rólad a véleménye, akkor az ismerkedésnél ne vesd be az általános taktikákat. Mivel szeret másokon segíteni, kérj tőle valamilyen tanácsot, vagy tereld a beszélgetést szociális területre. Jó néven veszi, ha érdeklődsz a családja után. Viszont ha órákon keresztül mutogatja a családi albumát, és közben családi történeteket mesél azokról, akiket soha nem is ismertél, ne mutasd ki, hogy untat.

Szüksége van megértésre, gyengédségre, kényelemre és harmóniára. Lakása általában tele van párnákkal, és minimum egy macskát tart. Ne várd, hogy lelkivilágát azonnal feltárja előtted. Később, amikor majd igazán megnyílik, és rád zúdítja folyamatosan lelki problémáit, megfűszerezve az éppen aktuális hangulatával, úgyis eleged lesz belőle, és visszasírod a régi szép időket, amikor még zárkózottabb volt.

 
 
0 komment , kategória:  horoszkóp  
Ikrek
  2007-12-10 10:14:55, hétfő
 
  Az Ikrek jegy szülöttei nagyon kíváncsiak, és szeretnek új dolgokat felfedezni, kipróbálni. Csajozni nem szoktak, csak kíváncsiságból ismerkednek. Társasági lények, könnyen meglehet, hogy ,,rokonlélek" érzésed támad mellette. Nem árt, ha az első találkozásnál nem meséled el az egész élettörténetedet, mert második alkalommal már unatkozni fog, harmadszorra pedig nem is biztos, hogy eljön. Tedd mindig kíváncsivá, legyél egy kicsit titokzatos, ezzel felkelted érdeklődését. Többnyire inkább hagyd őt beszélni. Szereti, ha van hallgatósága.

Legjobban úgy tudsz hozzá alkalmazkodni, ha hétfőn elküldöd újságért, és csütörtöknél hamarabb nem várod vissza. Soha ne várd el, hogy előre megbeszéljétek a randit, ne akaszkodj a nyakába. Hagyd menni, ha menni akar, akkor biztosan visszajön.

 
 
0 komment , kategória:  horoszkóp  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
2018.10 2018. November 2018.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 1051 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 12
  • e Hét: 52
  • e Hónap: 1328
  • e Év: 40350
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.